Helló csajok!!
Kamilla majdnem tök egyformák vagyunk, mármint a fentebb elhangzottak alapján
Igazából én is csak azért szeretem az orális szexet, mert tudom, hogy Neki nagyon jó, ezért közben én is feluzgulok, és következik a 69
. "azokon a napokon" meg csak én tudom, ugye így kielégíteni. Persze ezt soha nem akarja igazán, mert akkor nekem ugye nem jó, de én mindig erősebb vagyok
és én nyerek (nyelek
)
Én le szoktam nyelni, de csak akkor, ha már jócskán túl vagyunk a pé-es, vagy még nagyon előtte. Más esetben, ugye célba kell mennie
Én sem lennék úgy oda érte, ha magának csinálná. Nem is csinálja, mert tudja, hogy ez engem nem izgat.
Sokszor mondta már, hoyg vesz nekem egy vibrátort, de igazából nem értettem, hogy miért lenne az jó, de amiket írtatok, főleg Fkati, nem is olyan rossz ötlet.
Egyébként én soha nem maszturbáltam.
Azt viszont nagyon szereti a párom, ha magamat simogatom.
Szeretkezés közben Õs is szeretbelenyúlni, de sajna én még nem jutottam el oda mint
Kamilla hogy jó legyen.
Ja igen, ne akarj neki benyúlni, mert az nekik nagyon rossz. A legutóbbi vizsgálaton a páromnak megnézték a proszatatáját, tudod könyököljöd ide az ágyra és...
Szegénykém nagyon panaszkodott.
Jó jó tudom Te nem "könyékg" nyúlnál, be de szerintem Õk egyáéltalán nem élvezik.
Vica azt végül nem írtad le, hoyg miért volt olyan jó tegnap?