Szia Kriszta!
Hát igen, középpontba. Behúnyom szemem, aztán irok....
Elöljaróban egy vicc, kérdés, vagy amit akartok:
Két arab tevegel a sivatagban. És egyszercsak teljesen egyszerre meglátnak a homokban egy hatalmas gyémántot. leugranak a tevéikrõl, odakapnak, egyszerre megmarkoljak, és kezdenek huzakodni, kié legyen. Hamar belátják, mivel kedvelik egymást, ez nem vezet eredményre. Mivel amugy is a szent városba mennek, megállapodnak, hogy azé legyen a gyémánt, akinek a tevéje késõbb ér Mekkába. Na, felülnek a tevéikre, és elkezdõdik a lassúsági verseny. Vánszorognak már egy hete, alig haladnak, minden vizük elfogyott, majd elpusztulnak.
Hát, arra jön egy bölcs dervis, kérdezi, ti meg miért álldigálltok a tevéitekkel itt a sivatagban, amikor a láthatáron már ott a város? Mire ezek elmondjak, hogy ne veszekedjenek, milyen fogadást is kötöttek. Azt mondja a dervis:
Hát amit fogadtatok, én nem változtathatom meg.
De van egy ötletem, hogy ne pusztuljatok itt. Odahajol a két arab füléhez, súg nekik valamit. Azok felpattannak a tevékre, és elporzanak Mekka iranyába, mint az örültek.
Kérdés: Mit súgott nekik a bölcs dervis?
5 év együttjárás? Az szép. Rádvertem, én 6, beee!
Érdekes, amit mondasz. Úgy látszik, különfélé vagyunk, púposak, sánták, kövérek, kehesek, állófarkúak, stb. stb.
Párod amúgy mélységesen megértem.... Ez a 60 nap nem is rossz. Ne utasisd el, mert ez nemcsak a szex, hanem több, és mélyebb elutasításként tud apránként felgyülemleni. A kommunikáció elutasítása, a megnemértés jelévé válhat. Ha nem akarod éppen, akkor inkább találékonyan fordítsd át másra az energiákat... Csak közösen. De ne verjél éket magatok közé. Ha évekig gyakorolod az el-elutasítást, érthetetlenül, akkor még máshol fogja kereseni, amit. És nem is tudatosan, csak jön egy alkalom, egy másik.
Érdekes, mert én ilyet, amit irsz, nem tapasztaltam. Nekem a szülés, papásszülések nem jelentettek a szexben fordulopontot. Sokkal inkább a párkapcsolat kritikus fejjel való ujra megélése. A megszokott életbõl való kizökkenés, sok dolog miatt.
Nem tudom, érdekes dolgok ezek. Mitõl és mi változik meg bennünk. Nyitottság nálunk is késõbb, és váratlanul lett.
Én sem tudom, mások és más ffiak hogy vannak ezzel.
Érdekes, hogy két ember ebben is egyenetlenül, és változó tempoban érlelõdik, és fejlõdik, össze, vagy szétfelé.
hehe, nem felejtem egyszer egyik katonatársam imigyen fogalmazott: "én, ha csak egy nõi biciklit látok, már elélvezek"
A havi 31 napbol a 60-ra van ám megoldás: naponta sokszor... Ez nem vidít fel? Gondolj az arabokra.... Tudod mit mondott a dervis? Cseréljetek tevét!
Leveled olvasva Krisztina ördögi körei jutottak önkéntelenül eszembe... Add neki kölcsön a férjedet
)) Hm?
Tudod mit mondott a doki az 5. gyerek után páromnak? Mielõtt ránéz a férje (én), küldje el elõtte 3 napra a rosszlányokhoz...
Na, a kölcsönadást ne szivd mellre!
Nem birod a tempot? Na, inkább tanitgasd! Attól jobb lesz Neked is. Nem lehet eleget gyakorolni. Aztán majd biztos ki tudja belõled is hozni a 60-at.. Naaa, legyél egy kicsit megértõbb!
))
üdv
Zsolt