Sziasztok!
Próbálok változtatni a külsőmön, elég nehéz mert alig van pénzem, Napi 2-3 ezret ad, hogy abból rendezzek mindent, de valamikor semmi nincs. Jelenleg nem beszélünk, mert minden apróságba belekötött és én már inkább nem beszélek vele. A héten azon vesztünk össze, hogy mikor a srácokkal hazaértünk a suliból, rögtön készítettem a vacsorát és a férjem leakart küldeni a postára, de én nem mentem le, mert hogy nekünk sok dolgunk van még. 5-re érünk haza általában, és akkor vacsizunk, tanulunk (mert hiába vannak bent a suliban 4-ig, mindig rengeteg a lecke, főleg hogy ikrek) gyógytornázunk, logopédázunk, ez eltart 1/2 9-ig és utána fürdés lefekvés.
A férjem azért nem ment le, mert akkor neki átkellene öltöznie és ő azt nem akarta, szerinte mivel én még elmenős ruhában voltam nekem kell mennem. Hozzá jött egy haverja és a kapuban 1/2 órát beszélgettek, úgy voltam vele hogy ő is nyugodtan lemehetne a beszélgetés helyett. Ő nem ismeri el, hogy én nekem mennyit kell foglalkoznom a gyerekekkel.
Nagyon súlyos gerincferdülése van a fiamnak, és sajnos nyaki részen is, ami ha műteni kell, csak Svájcban fogják és igen veszélyes. Jelenleg várunk, mert ha romlik azonnal műteni kell, ezért a tornákat állandóan végezni kell, és úszni is fontos. Szeretném ha elkerülhetnénk a műtétet, mert sajnos anyagi sincs meg rá, és megmondták hogy bénulással járhat, de ha tovább romlik akkor is bénulás a vége.De a műtétet meg kell próbálni, ha romlik. Ezért vagyok lelkileg teljesen ki és tényleg pontosan betartjuk a gyógytornát, hogy elkerüljük ezeket. Sajnos a fülével is sok baj van lehet hogy műteni kell, jelenleg fogszabályzót kapott, hát azzal is kell mászkálni állandóan. Ajak- és szájpadhasadékkal született ez rengeteg műtéttel járt és jár most is, és még fog járni, ezért mivel rosszul beszél a logopédiát sem hanyagolhatom, az is mindennapos tevékenység. A gerincferdülés tavaly derült ki, pedig már születése óta meg van, csak a sok orvos eddig nem vette észre, derült égből jött, és kikészített, mert ráadásul ez egy ritka betegség. Minden téren járunk orvoshoz, ez egy állandó 2 havonta ellenőrzések, sok mászkálással jár, mindent én csinálok, és a műtéteknél is csak én vagyok ott mindig. Annyira elkeserítő!!!!! Az én férjemre igaz, hogy nem bírja elviselni, hogy nem egészséges a kisfiú, az egészséges gyerek közelebb áll hozzá. Amíg pici volt és még látszott a hasadék, nem akarta megmutatni senkinek csak szűk család látta a babát, mindig kitalált valami kifogást, hogy ne nézhessék meg. Olyan szomorú, hogy ilyen, ez nekem mind egy keserűség.
Ennek ellenére a tanácsotokra, megváltoztam, és olyan dolgokat csinálok, amit eddig nem. Vettem szexi bugyit, leborotváltam a hónaljamat, és levágatom a hajam valami rövidre, elkezdtem festeni a körmöm. A férjem miatt növesztettem a hajam, mert szereti a hosszú hajat, ennek ellenére megkaptam hogy nem járok fodrászhoz. A TV-ből is az jön "Törődj többet magaddal" és úgy érzem ez nekem szól. Régóta örizgettem szakadt aranyláncot, régi gyűrűt és bevittem eladni, amit kaptam érte azt magamra költöm, SZIGORÚAN!!!! Képzeljétek még élvezem is, csak módjával szabad költekeznem, amit nem vesz észre, mert különben elvenné tőlem.
Sokan mondják hogy változtam, mindig mosolygok, csak titokban sírok!
A férjem továbbra is belémköt, de próbálok nem foglalkozni vele.
A férjem 120 kg igen pocakos és soha nem bántottam ezért, de most betelt a pohár és megmondtam neki hogy ő sem olyan kívánatos, mint gondolja. Egyenest a szívébe találtam, és most nem eszik. Én nem tudtam elhízni ennyi munka mellett, most 69 kg kiló vagyok és 163 cm. Tényleg igaz hogy a sok stressz fogyaszt, de mondjuk nem is hasznos.Én a pihenést nem ismerem, csak 11 órakor fekszem, és már 6 kor kelek, mert viszem a gyerekeket a suliba.
Sajnos a légkör nagyon rossz és már a gyerekek is észrevették.
A férjem önfejű azt hiszi magáról hogy tökéletes és ő mindent jól végez, a hibás mindenért én vagyok. Szerinte savanyú voltam, mindig rossz kedvű, és mindig a negatív vagyok, szeretnék változni mert lehet hogy igaza van, de ez a sok gond és félelem ami a gyerek körül van kikészít egy anyát. Jelenleg változok mint írtam, de ettől a férjem valyon fog becsülni, és fog valamiben is segíteni?
Én nem hiszem, lehet hogy még több terhem lesz ezáltal, mert már magammal is törődnöm kell és mindenki mással, velem mikor fognak törődni már? Én most hogy nem beszélünk így is beviszem a kv-t az ágyba neki, és salátát készítek, hogy tudjon fogyni. Tudom hülye vagyok, de én ilyen gondoskodó vagyok, de szeretném ha már megbecsülnének ezért, és nem csak több terhet rám rakni, hiszen már így is rogyadozok.
Most azon töröm a fejem, hogy elmegyek dolgozni 4 órába, hogy több pénzünk legyen, de csak délelőtt tudok menni, amikor a srácok suliban vannak, hiszen utána rengeteg az elfoglaltság.
Hogy valami jót is írjak, a kisfiam kitűnő tanuló lesz évvégén, hát azért meg van a gyümölcse a sok foglalkozásnak.javascript:emoticon(':lol:')
Laughing