Sziasztok!
Kíváncsi, üdv!
Nálatok minden rendben? Én nem ismerem a sztoridat.
Anamaria ezek szerint elment
a párjával.
Kata,
mi a helyzet nálatok?
Nadi,
ígértem, hogy összeszedem a párom indokait. Valami ilyesmit mondott ő is, h. veszekedtünk. De nem veszekedtünk, legfeljebb azért, h. mi a baj, s ha bj van, miért nem beszéljük meg... Szóval tyúk v. tojás...
Azt mondta, megváltoztam a gyerkőc után. (Ez az első gyerek után volt, nem közvetlenül a születése után).
Meg olyasmit is mondott, h. szertne újra "fölszedni" v. vmi. ilyesmit. Innen gondolom, h. a pasi működésével nincs összhangban a gyerek, ill. vmit. mi is rosszul csinálunk. A pasinak "vadászni" kell, viszont azzal, h. a hőn áhított várva várt utódját neveljük itthon, már nem vagyunk becserkészendő zsákmány...
Most is hasonló alakult volna ki, ha belehergelem magam, és ugrok az elutasításra... Így csak "csönd" volt az ágy terén... Most sem állítom, h. minden 1000-rel rendben van, mint anno.
De már nem pánikolok. Hozzám tartozik, nem "menekülhet"
. Biztos, h. a gyerekekkel együtt akar élni, százszor tudattam vele, ha kiderül, h. megcsal, elhagyom, s ha sokáig vár, én is találkozhatom vkivel, aki megadja azt a figyelmet, amit ő nem akar v. nem tud.
Máskor meg azt mondja, nem tudja, pontosan, mi volt a baja.
Most a 2. gyerek után pedig azt mondta, h. aszexuálisan viselkedtem, ha közelített, elutasító voltam, úgy érezte. Nem voltam vele kihívó. Hiányzott neki a kényeztetésem. (Fejvakargatás, hátsimi, odabújás...) Azt kérte, csábítsam el, ne elvárjam tőle a dolgokat...
Tény, h. most korábban kidől, mint én - a kislányom 11 körül még szopizik egyet...
Reggel korán indul, s egész nap dolgozik. Azért igyekszem odafigyelni azokra, amiket mondott. Kis kényeztetések, apró figyelmességek teszik teljessé a napjainkat - ő is kedves velem, s én is jobban vágyom egy kis odabújásra, mint vmi. "akrobatikára"
És még 2 dolgot észrevettem, ill. elgondolkodtam rajta. A gyerekek megszületése előtt ő volt nekem a világ közepe, aztán a bölcsebb v. tapasztaltabb idősebb nők ahogy megfogalmazzák: egy férfi nehezen viseli, ha "kiesik a cukrosdobozból".
S a gyerek előtt nem voltam egyáltalán ráutalva - sem fizikailag, sem anyagilag, sem sehogyan. Viszont most elkel néha a segítsége - az első gyerek után pedig kimondottan csalódott voltam, mert kevesebbet volt velünk, mint amit én elvártam, elképzeltem. Azt nem gondoltam, h. majd pelenkázni fog, de arra is kérnem kellett, s nem kis morgással válaszolt, h. szaladjon el boltba, ne nekem kelljen télvíz idején az 1-2 hós lurekkal.
Ja, és azt is mondta, a "csendnek" az is oka, h. úgy érzi, nem tisztelem úgy, mint régen. Persze, mondtam, h. mert nem érzem magam nőnek mellette, a válasz: ő meg nem érzi magát férfinak mellettem.
Amúgy a személyiségünk is olyan, h. szinte egymást provokáljuk. Én szeretek mindent a helyére tenni, tisztán látni, ő utál megbeszélni dolgokat. Én szeretem megosztani, mit csináltam adott napon, ő számonkérésnek veszi, ha kérdezem... Nem bírja a kritikát (persze ő uezt mondja rólam
, s valszeg igaza is van, de én gyakrabban gyakorlok önkritikát - SZERINTEM
)
Na, jó hosszú lettem, biztos nem teljes a lista, annyira bonyolult ez az egész...
Szép napot kívánok Nektek!
Fel kell szedni őket, mint régen! El kell csábítani!
Jó hódítást:
Adri