2000.07.28 21:12
Szerző: Anonymous
Szülés utáni szex?
Lehet figyelni!!!
Szorongva próbáltuk, a férjem legalább annyira óvatos volt, mint amennyire féltem én...még nevetgéltünk is közben, vidáman, humorral oldottuk fel...az első gyerek után, idestova 16 évvel ezelött. Áthidaló megoldás volt a pettingelés!!! Mint a kezdetekben, amikor is két kis tacskók voltunk. Nekem Ő az első, neki én.
Két és fél év múlva lányom után egy fiút szültem. Legboldogabb, legkiegyensúlyozottabb asszonynak éreztem magam!!! És a szex magától valahogy sokkal jobban ment. Igaz, tejtől duzzadó melleim fájtak egy apró érintéstől is, hisz ekkor 25 évesen tejtesónal is jutott fél évig belőle!!! Nem volt baj, ezt is megértette a férj, aki szeretettel, gondoskodással vett körül.
Aztán teltek az évek, voltak gondjaink e téren, én úgy éreztem, a sok gond, meg a másodállások a megélhetésért lefárasztják a párom fizikailag is, meg az aktivitását nézve is...
Nem baj, gondoltam, erre való a szeretet! Kitaláltam fortélyokat, színt akrtam vinni a házasságba, hisz a kezdetekben a két kis tacskó nem igazán engedte el a fantáziáját sem...illetve a férjem, gondolatban! Nézegette a szexlapokat, meg novellát találtam nála...amikor kérdőre vontam, miért, elégedetlen, elütötte azzal, nem tudja...én meg elfogadtam, nem a legvirtuózabb ember, bár álmodozik...
A szeretet nyugodt napokat adott, aztán úgy éreztem, ha együtt szülnénk, sok gátlást leküzd...meg annak idején nem lehetett. És boldog 9 hónap után gyönyörű szülés volt!!! Egy óra 10 perc alatt zajlott le és én mosolyogtam végig!!!
Nagyon megértő volt, hisz ismerte a szoptatás alatt hogyan engedem magamhoz...a mellemet ne érintse. Ez régen sem volt baj...és ha nem is kívántam a szexet, ahogy mondani szokták, "leápoltam", ne legyen gondja. Ugye ezt ne részletezzem, milyen módokban tettem??? :-)))
No, a slusz poén!!! Hamarosan a szülés után lett saját mobilja, meg csatlakoztunk a netre...
Állítólag kíváncsiság volt...de nagyot szólt!!! A kezdetben kamasz lányomnak volt fura, mik vannak a gép agyában...nem az anyjának szóló levelek, no meg telefonszámok. Nem kérdőre vontam a férjem, hanem kértem, bezéljük meg...tagadott. De a kis zöldszemű elindított engem...és a kutatómunkák furcsaságokat hoztak elő: óvszereket, pedig mi nem használunk...szálloda címet...és a gépben bennt felejtett szaftos leveleket.
Még mindig adtam esélyt, de tagadott!!! Aztán egy laza mozdulattal előhívtam a mobil utolsó fogadott üzenetét...a szerelmes nőtől jött. Mit csinált??? Támadott!!! Én voltam a szemét, aki kutakodik!!! És persze a cirkuszok elkezdődtek...a tejem elment.
Azt mondta, két npra vidékre megy tolmácsolni...és még egy tízezrest is lobogtatott, amikor hazajött!!! És volt képe odabújni hozzám, úgy hiányoztál...
Hja!!! Csak lebukott...a nővel volt...és ráadásul a telefonhívást is eljátszották, mintha megbízát kapna...
Én meg úgy éreztem, mint a porcelánfejű baba, akit szeszélyből földhözvágnak...a testem itt van, vele él, de ez már nem az a feleség, akit anno az oltár elé vezetett. Semmi nem szent???
Ráadásul, ha nagyon megpiszkáljuk a dolgot, nekem lennének hiányosságaim, mint nőnek...hogy miket nem kapok meg!!!
Persze beadta, nem is kapott semmit ettől a kapcsolattól...most már visszalépne...
No, összetört fejjel, hogy lehet megbocsájtani???
És azóta pokollá vált...lehet, hogy ez a férfiak kapuzárás előtti frásza??? Elindult agyában a perverzió, olyan dolgokra venne rá, aminek fotóit betegesen gyűjti a netről...nem vagyok prüd, de én szeretem megválasztani kivel szeretkezzek...és nem leakasztani egy házaspárt, csak hogy megnézze kívülről, én hogy nézek ki szex közben, meg elviselné, ha nővel csinálnám, akár két hapsival egyszerre...megőrült? Bezsongott??? És nem nyújt annyit, hogy ilyen álmai legyenek...mondtam, menjen pszichológushoz...
No, ilyen "szex a szülés után"-ra fájt a foga némely olvasónak???
Ehhez most nem adnám a nevem...nem azért mert szégyellem, hanem mert sok helyen ismernek.