Nyilas,
Becsoppentem a topikba es ugy erzem irnom kell.
Arra nem igazan van mentseg, hogy megut a ferjed, ez semmi esetre sem megbocsajthato.
DE: Megprobalom osszeszedni a gondolataimat, hatha segit, bar eleg keveset irtal magatokrol. Ket apro gyermeked van, akik gondolom rengeteg idodet lekotik. Tavol a csaladtol, valoszinuleg nem sok segitseged akad. Van valami kikapcsolodasi lehetoseged?
Nekem is ket gyerekem van bar a nagy mar 7 eves a kicsim meg most toltotte az 1 evet. Mindket szulesem utan nagyon nehez periodosunk volt. Igen, sajnos a ferjemnek nagyon szamitott a +20 kilo felesleg, a szoptatas(bar mindig melette volt, hogy szoptassak), a faradsagom, az, hogy allandoan a gyerekek utan ugralok, hogy sosincs idom stb. Durva ezt igy leirni, talan azt gondoljatok, milyen onzo, az is valahol, dehat sose csalna meg es sose bantott. Csak azt akarta, hogy lefoggyak, hogy olyan legyek, mint azelott es hogy legyen idom ra
Ezen tipusu ferfiak sajnos ilyenek, persze vannak olyanok, mint a szomszed, aki meg a felesege laba nyomat is megpuszija, mindent megcsinal es hat mintaferj. Nagyon fajt ez nekem, mert megkerdeztem magamtol, hogyha nem kellek neki mert van rajtam plussz kilo, meg faradt vagyok, csak adtam neki ket gyonyoru gyermeket. Nem ez a lenyeg, de igen, valaszolta, szeret o, dehat nem kivan, nem tehet rola, o ilyen. O is ha nezi a TV-t akkor se hall se lat, neki is vannak rossz napjai, amikor hozza sem lehet szolni, bar a gyerekeket imadja es foglalkozik veluk, nagyobb resze ram harul a dolognak es a haztartas is, annak ellennere, hogy mar visszamentem dolgozni.
De, en szeretem nagyon, igy, amilyen, a hibai ellennere es hat ugy voltam vele, hogy TUDOM, hogy milyen, ha vele maradok, akkor ezt eldontottem, ehhez tartom magam, hiszen NEM vagyok koteles vele maradni, de ha vele maradok akkor talan van megoldas csak meg kell keresni.
Es bar rengeteg idom nincs magamra, de lefogytam, most kevesebb vagyok mint a terhessegeim elott, visszajottem dolgozni, mert igy anyagilag biztonsagosabb nekem, es hat mukodik. Nagyon is mukodik a dolog
O minden nap akarna, annak ellennere, hogy azelott mindig akadt dolga
. Bar vitak igy is vannak, de hat hol nincsnek?
Szerintem sok hazassag ott megy tonkra, amikor megszuletnek a gyerekek, hogy a nok megszunnek nonek lenni. Ez egy termeszetes folyamat es irigy vagyok azokra a nokre, akik ezt ki tudjak elni, akiknek csak anyanak kell lenni, mert megerto ferjuk van es tamogatjak benne, de sok olyan ferfi van, aki ezt maskepp gondolja es dolgozza fel. Oket senki sem kesziti erre fel es hat lassuk be, csak magukra gondolnak!
Szerinted, ha egy kicsit valtoztatni tudnal az alakodon vagy megprobalnad megbeszelni vele ezeket a dolgokat nem segitene?
Az ido meg sok mindent megold, valoszinuleg valtozni fog o is, ahogy a kicsid nagyobb lesz.
Uh, remelem ertheto voltam, valahol azt akartam kihozni ebbol, hogy jobb megbeszelni a dolgokat, mint egybol valasra gondolni.
Ne az anyagi biztonsag miatt maradj vele, hiszen ebbol semmi jo nem sulhet ki, hanem mert szereted es ha szereted es o is szeret meg, biztosan van megoldas.
Aniko