Elmegy az apa(?) ?
Deák Bill:
"Anyám tudta, így is jól járt.
Békében viselte sorsát,
Miattam félt, értem szolgált."
Nem tudom, mit fogok tudni segíteni, de írok Neked egy levelet.
Ismeretlenül, a leírtak alapján, a harmadik fél egy disznó. Mondhat kibic, amit akar, papolhat a tükör tövényérõl (ami ritka nagy marhaság), többek elõtt nyilvánvaló, hogy szellemileg elnyomott és befolyásolt. Most már kussol, az a legegyszerûbb megoldás. Nem ez az álmûveltség lenne itt a fontos, hanem az emberség.
A tükör törvényei #2:
1 Minden, ami másokban dühössé tesz, zavar, "én jobban csinálnám", megváltoztatnám stb. AZ ÖNMAGAMBAN VAN. Minden tehát, amit én kritizálok a másikban, ami ellen harcolok - bennem van.
Ez azt jelenti, hogy a világ legnagyobb vesztese vagy, mindenki hülyeségét a válladra veszed.
2. Mindaz, amit a másik személy rajtam kritizál, harcol ellene, meg akar változtatni -, és ha ez engem sért, bánt, érint stb. - AZ NINCS FELDOLGOZVA BENNEM, NINCS MEGOLDVA BENNEM. Ilyenkor az EGO sérül, mert az EGO-m erõs.
Sérül az ego, mert erõs. Bravo. Ha az ego erõs, akkor vastagon lesz@rja, hogy ki mit akar megváltoztatni.
3. Minden, amit a többiek kritizálnak bennem, harcolnak ellene, meg akarják változtatni, de ha ez engem nem érint, AKKOR AZ AZ Õ PROBLÉMÁJUK, FELDOLGOZATLANSÁGUK, tökéletlenségük, melyet kivetítenek rám, mert önmaguk nem tudnak, nem mernek szembenézni vele.
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Itt kellett volna az egoról megemlékezni, hogy csorbítsa ezt a marhaságot.
4. Minden, amit én a másikban szeretek, MAGAMBAN VAN MEG, magamban szeretem, mert felismerem magam a másik személyében, mivel az egylényegûségünk mutatkozik meg.
Itt már csak az hiányzott, hogy rázendíts a zsoltárra. Honnan szedted ezt a lökött dumát? Tudom, a csillagok...
Persze az én szûk mûveltségi körömbe ez az iromány nem lopta be magát, elnézést azoktól, akik ismerik és elismerik. (kivéve kibic
))
Kibicrõl nekem az ElectroWorldbe zúduló emberek egyszerûsége jut eszembe. Mindegy, hogy mi a cél, megmondta valaki, hogy az jó. Nincs is olyan tv? Verekedni kell a bejutásért? Nem érdekes...
Itt is szapulni kell névtelent, rúgjunk bele minnél többen, az jobban fáj. Nincs igazunk? Na és! Nálunk "okosabbak" ezt mondták. Ezt kell szeretni...
Kedves nevtelen!
A leírtak alapján a férjed egy alamuszi senki. Kibicék majd megvígasztalják, de én minden rosszat kívánok neki. És remélem úgy fogja bánni ezt a lépését, hogy nagyon fájdalmas lesz. Amikor a vér szerinti fia tündöklik a suliban, a sportban, az életben, õ pedig végignéz a nevelt fián, akihez semmi köze és fásultan elveszi tõle a speed tablettát... Szenvedni fog, örökre egy nulla marad. Remélem ezt tudatosítod benne.