Sziasztok!
Akinek van tapasztalata, nagyon kérem ossza meg velem, mert már kezdek kikészülni....
Az a helyzet, tavaly februárban eljöttem Bp-ről, a kisfiam édesapjától az akkor 17 hónapos kisfiammal. Novemberben gyermekelhelyezési pert indított és pszichológus szakértő bevonását is kérte.Ő egyébként bulizós, sokat kiamarad éjszakánként és szeret a pohár fenekére nézni, ezért is romlott meg a viszonyunk. A kisfiam 2 hónap múlva lesz 3 éves és rendkívűl értelmes, barátságos gyermek. Amikor jön az apja, természetesen örül neki, lóg rajta...stb, dehát ha ellene nevelném, csak rontanék a helyzeten azt hiszem. Nekem új kapcsolatom van, ismét babát várok és nagyon megvisel ez az egész huza-vona, ráadásul 2 nap múlva megyünk a szakértőhöz és fogalmam sincs, mire számíthatok ott, mi fog történni...
2 éves koráig szoptattam a kisfiamat, velem alszik el minden éjjel, nagyon kötődik hozzám és belehalnék, ha elveszíteném.
Kérem, akinek van tapasztalata írja meg, hátha megnyugszom 1 picit!!!Hálás köszönet, mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!
Györgyi