Luisa,
No. Az az ajanlas, hogy a gyerek fo taplaleka 1 eves koraig anyatej legyen. 6 honapos korban az anyuka eldontheti, hogy megkezdi elvalasztast vagy a hozzataplalalast (elvalasztodast). Elobbi esetben a kajat szopi elott kapja, igy kajcsival jollakik a baba es tejbol mar kevesebbet ker, mignem idovel mar egyatalan nem ker. Utobbi esetben tejjel lakik jol es csak annyi kajcsit ker utanna, amennyi + ban kell neki. Ebben az esetben a baba vszleg meg 1 eves kora utan is szopizni fog. De ez nem jelenti azt, hogy ne enne mar tisztes kajcsiadagokat, lehet hogy el is hagy mar szopit, a lenyege, hogy ezt o iranyitja.
Szoval valaszolva a kerdesedre en utanna adom a hozzatapit (kb 15 perc mulva) es mostanaban kezdett el mennyiseget enni belole, eddig foleg kostolgatott. De mar igy is baromi sok etelt bevezettunk, ugyhogy nekem ez megfelel. Szoval en kicsit light-osabban csinalom mint te, lassabban. En sokaig szeretnem szoptatni, felteve ha o nem dont maskent.
Aztan ebbol nehogy az jojjon le, hogy valaki valamit rosszul csinal! Csak kivancsi voltam ki hogy es miert csinlaja ugy...
Livi,
Azt jelenti, hogy olbebaba mig kellokeppen ellazul, vagy ha makom van akkor ellazul szopi kozben vagy meg talan be is alszik. Az ejjeli ebredeseknel pedig csak az osszebujas segit. Ez mind nem volt regen, csak miota szorong.
Rekanna,
Nagyot nott Niki, helyes kiscsaj lett belole!!! Jo hogy itt vagy te is.
Jo nyaralast!
Lilo,
Szakdogaval kapcsolatban, csak azt tudom mondani, hogy kezd el minel elobb, mert ennel mar csak kevesebb idod lesz ra ha Blani megindul. Komolyan, nekem is sokkal konnyebb dolgom lett volna ha mar korabban belevagok. Igy utolag visszanezve, mikor Levi kisebb volt, tobb idom volt, barmennyire is ugy ereztem, hogy el vagyok havazva.
Blani nagyon cuki, a cumisuveges kep abszolut uber!!!
Na most idaig jutottam, majd meg jovok es valaszolok a tobbire is.