Kedves anyukák! Nagy a problémám! Bölcsődei beszoktatásról van szó.
Minden szépen indult az első 3 napon. Majd jött a két utolsó nap amikor minket szülőket kiküldtek az én fiam első nap sírt csak csütörtökön, a másik gyerek egész héten nyafogott, de a cumikája megnyugtatta. Az én fiam péntekre teljesen mérges volt és hisztizett a szerető gondozónak nem nevezném a zuglói bölcsiseket, azt mondták az én fiam miatt esik vissza a kisfiú. Megjegyzem ő is ordított pénteken cumi nélkül is, hiába nem sírt az én fiam. Majd, hogy megnyugodjanak a kedélyek anyuka és gondozók se akadjanak ki ránk, beteg is lett hétvégére, e hét szerdán mentünk először. Már észrevettem tegnap is, ha a másik gondozó megjelenik, már sír a fiam. Gondolom, nem ok nélkül. Tegnap is otthagytam bizakodva, de megint jött a szokásos mondanivaló, hogy a Milos milyen könnyű eset és okos, ügyes és egyéb jó dolgok, az enyém persze nehéz eset. Ma már olyasmiket mondtak ránk a gondozónénik, hogy nem e az a baj, hogy rossz a kapcsolatom a gyerekkel, mert tegnap reggel az apja is ott volt, és lehet, hogy ezért volt nyugodtabb a gyermek. Mindkét nap sírt és szegény kínjában elaludt, nem eszik és azt mondják nem is mindig fogadja el a gondozókat. Már ma arra se méltattak, hogy kihozzák nekem a gyerekemet, de szerencsére az a másik gondozónéni hozta ki, akit a gyermekem kiválasztott magának. Ők ugyanis ,akik a mi gondozóink ebédeltek. A másik gyermektől természetesen mindketten elköszöntek, mi velünk pedig nem tudnak mit kezdeni. Ma megnéztem magamnak azt a fantasztikus gyereket, hát úgy üvöltött, mint a sakál nem volt nála a cumija és nem volt az Ancika néni ölébe. Hát ez az én szomorú sorsom, mint rossz anya, de ez a legkönnyebb mindennek mondani minket, minthogy kicsit vennék a fáradságot a gyerek felé.