Szia Móni,
Szia bárány-ka,
köszi a hozzászólást, 1-1 az állás
a napokban döntöttem!!!!
az eredmény?!?! hagyom aludni -következménye?!- magától megébred fél óra elteltével
igaz azonnal beszélni kezdek hozzá amint a szemét nyitogatja vissza ne aludjon
és persze a "Hamm-hamm"-ra azonnal asszociál
az evést nem eröltetem, pár perc elteltével már "ö"-zik (ez nálunk a "tejpit adj Anyu!") és keres a buksival, bújik
Móni! a peluscserét a két cici között ejtem meg, mivel az első után van hogy belszik
de tényleg az 5let brilliánsan működik!!
olvastam, hogy a 4órás etetési igény (a 2.hónapon és az 5kg túl) ilyentályt alakul ki. bár nálunk még kissé zavaros a helyzet, éjjel kisManó alszik 5-6h-át, séta során akár 2-3-at is, de az aktív ébrenlét ideje alatt a felfedezés örömétől és a közös foglalkozásokban elfárad és előbb igényli a szopit van hogy 2,5h-ra!! így nem vagyok szigorú, figyelem őt és az igényeit.
Bárány! az eröltetés tényleg nem jó és nem vezet sehová!! olvastam, hogy ezekből a gyerekekből lesz a rossz evő!!
Móni! igazat adok Neked!! a kiegyensúlyozottság nagyon fontos mind a Babónak mind nekem, hiszen biztonságot ad!!! nálunk is látszik
sok mosoly, kacagás és gőgicsélés és a szemében a hála a gondoskodásért és törődésért
KisManó születése előtt 10nappal költöztünk és most már se szeri-se száma a környéken "összeszedett" kismamáknak. a tapasztalatokat hallva egészen elégedett lehetek, hogy nálunk "csak" apróbb dolgok vannak
jelenleg az esti altatáson dolgozunk az "5perc után bemegyek..."-et próbáltuk ki 4napja. (az első pocsék volt...nagyon lassan teltek a percek és a könnyek annyival gyorsabban a szememben
) de ma már csak 1x kellett visszamennem hozzá
nagyon büszke vagyok rá!!! alig várom már hogy hajnal legyen és újra kézben tarthassam
hiányzik!!!!!!!!!
Móni! Te már "leválasztottad" a kisfiad?!? Bárány! mi vált be Nálatok?! mi egy szobában alszunk vele de külön kiságya van a születéstől fogva (ebben következetesek voltunk!) mikor kell "kitenni"?! valaki már a 3.hónapot emlegeti
nekem még olyan jó és megnyugtató hallani éjjel a szuszogását a nagy csendben
Várom a biztatást, köszi előre is,
timi