Sziasztok!
Én nem is gondoltam, hogy ennyi egyéves csemete van itt a Babaneten. Én a Túl az elsõ napokba szoktam írni, de klassz lesz ez a topic is
Az én kisfiamat Csongornak hívják, már 13 és fél hónapos. Ahogy olvasom, egész másként mûködik, mint a Ti egyéveseitek! Õ 1 évesen volt 8,10 kg, és 74 cm. Kis töpörtyû, de nem volt 10 hónapos amikor elindult, úgyhogy õ már szalad. Ezt a héten tökéletesítette, mert eddig csak járt.
Egy igazi huncut, eleven kisördög. Mindenkire mosolyog, látni kellene ahogy vigyorog a csajokra a boltban
Nekem a nagy gondom, hogy még egy éjszakát sem aludt végig, most pedig 4 hete óránként, kétóránként fenn van. 8 foga van, és 4 eszméletlen be van duzzadva, na de ezért már 4 hete nem aludni, kicsit sok. Néha a végelgyengülés határán vagyok, mivel nappal is csak egyszer alszik ebéd után kb. 1,5-2 órát, és ennyi. Kétszer kell vele lemenni "sétálni", mert a lakásban nem marad meg. Nagyon okos, ügyes, imádnivaló, csak eszméletlen fárasztó!
Az evéssel nekem annyi gondom van, hogy állandó fejtörésben vagyok, mit fõzzek. Bár nekem hozzátok képest szerencsém van, mert szinte elejétõl kezdve darabosan eszik, most már szinte kivétel nélkül azt, amit mi.
Kedvence neki is a tészta, (csirkepörkölttel
), és a husileves zöldségekkel.
Sokat evett joghurtot, most éppen a túrókrém, túrórudi a menõ.
10 hónapig szoptattam, nem nagyon eszi a tápszert, tejet végképp nem, így állandóan azon kell filóznom, mit is adjak neki.
Amúgy mi is ott tartunk, hogy csak darabos kell neki, de úgy hogy õ veszi a szájába, ha én adom nem kell. Kanállal meg akkor eszik ha odaadom neki az enyémet
Na, mára ennyi. Nehogy rám unjatok!
Évi