Sziasztok!
Borkaborka! Gyönyörűséges kicsi tündér Annád, szívből gratulálok hozzá!
Te is nagyon szimpatikus vagy, köszi, hogy tettél fel képeket!
Nem lehet egyszerű így az életed, minden elismerésem a tiéd!
Azért gondoltam, hogy jó lenne Annának egy tesó, mert süt a szavaidból, milyen jó anyuci vagy, és én egykeként mindig nagyon vágytam legalább egy tesó után
. Persze, ha a féltesóival tartjátok a kapcsolatot, biztos az is sokat jelent majd neki
Ildi, jólesik, hogy hiányoltál
Meg vagyunk, szerencsére mindenki jól van, azért nem tudtam jönni, mert végre csináltunk magunknak egy jó kis kikapcsolódós hétvégét!
Fantasztikus volt , csak gyorsan eltelt .
Szombaton megnéztük az Első a szerelem című filmet (nagyon aranyos, könnyed vígjáték
), ez olyan szerelmesen meghitt, mámorító élmény volt életem párjával.
Persze közben sokszor kaptam magam azon, hogy a kicsik (főleg Rolcsi) járnak a fejemben és olyan jó volt hazajönni az én kis drágáimhoz, mégis rájöttem, hogy sokkal könnyebb az élet, ha az ember néha időt szakít saját magára/magukra.
A gyerkőcök ráadásul nagyon is jól meg voltak mamával, aki nem mellesleg igazi fantasztikus anyós (bár a nagymamasággal - ahogy már írtam is - még csak most barátkozik -- eddig sikerrel
). Március 11-ére sikerült jegyet szereznie nekünk a Rómeó és Júlia musical-re, ő pedig ismét jön pesztrának!
Tegnap pedig Burger King-ben ebédeltünk (ez volt a nagy lány jutalma a két db 5-ösért
), majd meglátogattuk apósomat is.
Nektek hogy telt a hétvége?
Ildi, mi volt a beiratkozáson, hogy érzed magad? Fiúk jól vannak?
Most megy mosogatni
Csajok HÉTÁGRA SÜT A NAP!!!
Puszi: Évi