Sziasztok,
Azért ez borzasztó, hogy a babanet ide jutott. Jön vki, segítséget kér, meg is kapja, erre megsértõdik.
Erika, senki nem írta, (míg el nem kezdtél köpködni), hogy hülye a gyereked, és te is hülye vagy. Tanácsot kértél és kaptál. Gondolom, az ijesztett meg, hogy te igazából olyasmit vártál volna, hogy ne aggódj, minden renbden van, az én gyerekem is ezt csinálta. Ehelyett azt írták, hogy valszeg semmi baj, de ezt és ezt nem ártana orvossal megnézetni. Te pedig megijedtél, hogy talán mégis baj van.
A fej homokba dugása nem vezet jóra. Biztos vagyok benne, hogy a gyerkõcödnek valóban semmi baja, egyszerûen az õ beszédfejlõdése ilyen. Vannak hihetetlen ugrások, ahogy írták itt többen is. (én fiam, akirõl fentebb írtam is, lassan öt éves, minden hangja szép tiszta, verset mégsem hajlandó mondani. Nem és kész.
A lányom egy évesen kedzett el beszélni, másfél évesen már mindenki megértette, most, két és fél évesen pedig a selypítés kivételével azt hiszem elmondható, hogy tökéletes a beszéde. De pl engem a járásával akasztott ki, már orvoshoz vittem, másfél évesen kezdett el járni. Látta pszichológus /egy barátnõm psz.,/, szemész /gondoltam, hátha a látása/, a gyerekorvos, mind azt mondta, semmi gond, én mégis majd' frászt kaptam.)
Hidd el, senki nem nézett hülyének, egyszerûen segíteni akartak. De te visszautasítottad azt a feltételezést, hogy a gyerekednek vmi akár fizikai (nyelv letapadás) akár értelmi baja lehet, Ahogy valószínûleg nincs is. De ezért nem a többieket kell okolni... Miért baj az, ha vki azt írja, teljsen jó szándékkal, hogy figyu, én a helyedben elvinném orvoshoz. Magadban esetleg azt gondolod, hogy oké, lehet, hogy szerinte kellene, de én úgy gondolom, én vagyok az anyja, ismerem a gyerekemet, úgy gondolom, nincs baj, és nem viszem orvoshoz. Még.
Kész. Ennyi.
nyugi!!
És gyere továbbra is a babanetre, névvel vagy név nélkül, de kevésbé harciasan
.
Zsóka