Jaj, de örülök, hogy ilyen sokan hozzászóltatok!
Gyorsan meg is próbálok mindenre válaszolni, mielött még lehetetlen lenne.
Doris, gyere máskor is ha érdekelnek a mi témáink!
Kinga,
Ecser kicsit messze van tölünk...Szerintem is jobb egy csoportban kezdeni a közösségbe járást. Mi pénteken megyünk az oviba játszódélelöttre amit a leendö ovisoknak szerveznek. Biztos fog nekik tetszeni, hogy most ök is bemehetnek a terembe.
Csilla,
Nem raksz föl új képet a gyönyörü lányaidról? A síelösek nagyon klasszak voltak. Te is azt tapasztalod, hogy nemcsak kívülröl, hanem belülröl is hasonlítanak, mint Beatrix triplái? Nálatok hogy zajlott a dackorszak?
Bim-bam,
Nem irigyellek a lakásfelújításért, ha minden igaz mi is építkezés elött állunk, ha nincs jobb megoldás, akkor a jelenlegi házunkhoz fogunk hozzátoldani. Gratulálok a vizsgákhoz, szuper, hogy este még képes voltál tanulni, nekem ilyenkor már csak a babanethez van elég türelmem...
Köszi a beszámolót a dackorszakról!
Marcsi,
a szmog miatt tényleg kár, de szerintem minden nap egy csomót utazni egy jobb levegöjü ovi kedvéért még rosszabb lenne a fiúknak! Ráadásul az utazás alatt is csak a benzingözt szívnák. Remélem az oviban kicsit kultúráltabb óvónöket fogtok majd ki annál a káromkodós gondozónönél! Jobbulást és nyugodt éjszakákat kívánok nektek, az biztos a depin is fog segíteni!
Erika,
és nálatok ki a kis buzgó mócsing? A szöke vagy a barna kisfiad? Hátha ez a meghatározó!
Nálunk Marci kakukktojás a családban a színeivel és a természetével is. Klassz, hogy azért már beszélnek, ezek szerint nem is kell fejlesztésre jártnotok? Nálunk is napról napra többet mondanak a fiúk, persze Marci jár elöl, de öket is csak mi értjük. Most már beszélgetni is szoktak, általában megcáfolják egymást. Pl. "papa dódodik", "nem, papa nem dódodik" (azaz a papa nem dolgozik)
Amúgy 3-kor szoktad öket lefektetni? Nem a bölcsiben alszanak, vagy most betegek? Otthon mennyit alszanak du.?
Én talán az átlagosnál lassabban beszélek, lehet, hogy nálunk meg ezért kezdtek késöbb beszélni!
Bea,
nagyon tetszett, amiket írtál! Gondolom meg is bolondulnál, ha állandóan egyszerre hárman hisztiznének! Klassz, hogy a természetük is hasonlít.
Megyek lefekszem, már régóta mindenki alszik itt.
Jó éjt,
Mimóza