Sziasztok!
Na, ezt azért nem kellene, nem kéne ennek a topicnak is átmennie gyöűülölködésbe...
Maisy! A tápszer kontra anyatej vitába most nem akarnék belebonyolódni, de valószínü, hogy sok tápszerezö anyuka boldog lenne, ha nem kellett volna a tápszerhez nyúlnia. Nem vitatom, hogy az ö babáiknak is jut egy cseppnyi szeretet, hiszen a szeretet nem az anyatejjel megy át a gyerekbe. Szóval, nem kevesebb egy tápszerezö anyuka a szoptatónál, nem ítélem el, hiszen a legtöbben nem a mellük féltése miatt nyúltak a dobozhoz. Hanem más okokból.
Más. Azt szerettem volna megkérdezni, hogy van-e a babádról kép a neten?
Szépségverseny: az embernek alapvetö szükséglete a szépség, az esztétikum. Ha nem így lenne, nem vennénk új ruhákat, amig a régi le nem szakad rólunk, nem vennénk kozmetikumokat, nem fogyóznánk. De nem lenne festészet, költészet, zene sem. És mennyivel kevesebb lenne a világ. A szépséget minden ember értékeli, legyen szó egy szép fáról, virágról, nöröl vagy gyerekröl. Ez így van, akár elismerjük, akár nem.
Nem hiszem, hogy lehetne itt prostitúcióról beszélni, szerintem csak nagyon szélsőségesen. Ha a gyerek minden tiltakozása, nyüglödése ellenére ott marad a válogatáson a mama. De nem hiszem, hogy ezt itt bárki is megtenné a gyerekével.
És hidd el, ezzel a hangnemmel nem felébrszted, hanem feldühíted a többieket. Ráadásul, asszem, mindannyian vagyunk annyira felnöttek, hogy jól átgondolva, átrágva minden oldaláról egy dolgot, megfelelö döntést hozzunk. Akár olyat, hogy kipróbáljuk az ügynökségek nyújtotta lehetöségeket, akár olyat, hogy nem! A negatív véleménnyel nincs is gond, hiszen minden éremnek két oldala van, amivel gond volt, az pusztán a tálalás.
Valószínüleg nem keversz mással, tudomásom szerint én vagyok itt egyedül Diaként. És még tartogatok meglepetéseket.
Puszi:
Dia