Szia!
Zsófiról nagyon jó sztárfotó készült, szépen látszik. Már egészben rá sem fér a képre. Puncit is láttatok, vagy csak a doki? Képzeld, nekem megvan az a kép, amin Fanni 12 hetes pocibaba és totál látszanak a szeméremajkai. Mondtam is, nem egy szégyenlős csajszi. Ma voltunk súlymérésen, 8 kiló 8 deka a drágám.Balázs is kb ennyi volt ilyen idősen,viki kicsit kisebb, mert már akkor is válogatós volt.
Páromért hajnal 4-re jön a taxi, megy Angliába.Bécsig kocsivalmennek, aztán repcsi. 1 hétig lesz távol. Mindig panaszkodik, hogy nincs kedve, de azért irigylem, hogy világot lát. Most is mesélte, hova szeretne elmenni, pl.Stonehenge, azt én is szívesen megnézném. múltkor mérgrd voltam rá, én bajlódtam itthon agyerekekkel, plusz háztartás ő meg felhív, hogy éppen a jacuzziban ül, előtte vacsizott valami lazacos kaját. Mondtam ,milyen szar lehet neked
Elhiszem hogy sokat dolgozik, de neki van hol feltöltődnie. Néha irigy vagyok rá ezekért. Amit írtál, hogy próbáljam bevonni a Vikivel való dolgokba, nehezen menne. Annyira racionális, de nemcsak Vikivel, a sajátjaival is. Rólam men is bszélve. Múltkor hallotam egy pszicomókus csajt a tévében, aki azt mondta, hogy a férfiak tényleg jobban tudnak mindent megszervezni fejben, még a háztrtást is, csak a kivitalazéssel van baj. Az a hahálom, mikor sorolom, miket csináltam aznap, erre ő, de hát ezcsak 20 perc, meg ez meg ez is. Igen, csak összeadva már mindjárt elemgy a fél nap. Pl. ő képes órákig a klotyón trónolni és mindig csodálkozik én hogy tudok 2 és fél perc alatt mosdással együtt végezni. Ja,nekem még arra sincs időm, Sokszor magamon röhögök, hogy már sasszélépésben közlekedek otthon, mindig csinálok valamit.Pl az egygyerekes barinőmnek egy fél nap a fürdő plusz vc takarítás, én elintézem percek alatt, igaz, hogy több lépésben. Egy kis kádpucolás, aztán leközelebb tükör, felmosás, stb. Az a röhej, hogy régebben még segített is , de ma már ritkaságszámba megy. Ő abban segít, hogy eljátszik a gyerekekkel, el is viszi, ha kell. Vikivel régebben nagyon jó volt a kapcsolata, azért is jöttem össze vele. Visszagondolva nem gondoltam volna, hogy ez ennyire megváltozik.
Karácsony miatt irigyellek, nekünk valószínű elég szar lesz több okből is. Anyós, aki jókat szokott ilyenkor sütni, most elutazik rokonokhoz Írországba, apóshoz (mert elváltak)valószínüleg felugrunk majd, de már annyi unokájuk van, hogy csak több részletben tudják lebonyolítani a vendéglátást. Anyuéknál most nagyon rossz a helyzet, apám elég beteg(valami légúti nyavaja)de olyan makacs az öreg, hogy nem hajéandó orvoshoz menni, gyógyszert sem szed, megmondta, ha dokit merünk hívni, kidobja, mint macskát sz_rni.
Nagyon stramm az öregem(79 éves), a mai napig képes kézikocsival szállítani a tyúkokat a tőlünk 15 km-re levő kertjükbe. Anyám rengeteget szenved a stílusa miatt, neki akkor lesz könnyebb, ha egyedül marad. Apám az a fajta, akinek pontban délben ebéd kell az asztalra, makacs önfejű nagyon.Én a mai napig tartok tőle. Nem is szívesen beszélek vele őszintén, mert igaz, hogy sokat köszönhetek neki(k), de azt nem szeretem, ha még most is taknyos ygereknek néz.Nála a tisztelet az első. Meg is van lepődve az unokákon, szerinte neveletlenek. pedig csak nem olyan behódolók, mint mi a bátyámmal. Ő Pesten él(Zugló), meg Leányfalun is vannak, ho. itt, hol ott. Sogornőmet nem csípem, össze is vesztünk két éve, azóta nem láttam. Bátyám sem sűrűn jön, sokat dolgozik. A rucikat felteszem majd, csak most nincs digigépem, csak egy hét múlva lesz.Babakocsi:jól nézzétek meg, milyet vesztek és főleg, hogy mire kell. Ha sokat utaztok, célszerű az összecsukhatóst venni(PEg Perego jó, csak drága), mivel tavaszi baba, nagyon mózes sem kell. Bár azt jól nézd meg, mennyi benne ahely, mert pont Peg Pergo szerintem túl kicsi belül, barátnőm kisfia el sem fér benne bundizsákban. a Bergon és hasonló kocsik jó nagyok, csak elég szélesek a kerekeik és nehezek is. Nekem Iglesina van (egy régebbi olasz kocsi)már nem gyártják, de még most is 50 körül van az ára használtan. Nekem a következők fontosak egy kocsinál: Kényelmes, nagy hely(én nem szeretem a hordozósat, abban nem tud rendesen pihenni a baba, legalábbis nem hosszútávon. Rugózása legyen, Védett legyen szél ellen, könyű legyen tolni.Én nagyon szeretem az enyémet, sajnálok is majd megválni tőle
Vonalzót tettem fel, de a Vikinek nem tudta, mert már elmúlt 12. Noivonal-ast is próbáltam, de arra meg azt írta a babanet, hogy túl hosszú az aláírás. Így most Viki egyelőre nincs rajta
Mamegyek aludni!
Puszi!
Erika