Új privát üzeneted érkezett!

GyöngyiKép
Más pózban próbáltad ? Hátha jobban elfogadja a cicit. Szerintem hívj fel egy szoptatási tanácsadót, hátha tud valami okosat mondani. A www.lll.hu oldalon találsz telcsi számokat.
Biztos, hogy Te nem csinálsz semmit rosszul, sajnos a gyerekek lesznek nagyon hamar cumizavarosak. OrsiKép is küzdött ezzel, míg lenevelte őket. Én meg ott rontottam el, hogy néha elmentem itthonról, és Apa megetette őket cumisüvegből. Na ez volt a hiba, mert teljesen rákaptak a cumisüvegre, mert ugye abból folyamatosan jön. Tehát a cumisüveg sem jóKép
A játszócumit is el akarta dobatni a szoptatási tanácsadó, de ezt nem tudtam megtenni. Bár nem biztos, hogy az volt a ludas, mert RitaKép tök ügyesen szoptat még mindig, pedig cumiznak a fiúk.
Nagyon nehéz, de kitartást! Ha nem megy, akkor fejd le a tejet, és add oda cumisból. Sajnos csak fejéssel még 1 hónapig tartható kb. fent a tejtermelés, mert a szopási inger a legjobb tejtermelő.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi, Cat!
Köszike a tanácsot.Remélem sikerülni fog.Kép
Az nehezíti még meg a dolgunkat, hogy az egyik mellbimbóm kisebesedettKép, és csillagokat látok amikor elkezdik szopizni, de tűröm a fájdalmat, mert tudom, hogy kell nekik a tejcsi.
Már mi is szopizunk egyszerre.Kép
Én is elkérhetném a szopis étrendet?
Előre is köszike.Kép

Gyöngyi!
Akkor egy cipőben járunk.Kitartás!!!!

Ma voltunk lent 10 percet levegőzni.
Íme az indulás előtti pillanatkép:

Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Judyt Kép
nagyon aranyosak a fiúk Kép

Sebes mellre: nekem a medela purelan krém jött be, minden szopi után kentem ill az, amikor egy éjjelre kitettem a ciciket a levegőre Kép

Cumi/üveg: nálunk totális zavart okozott. Levinek kb. 1 hónap kellett utána (pedig összesen 1szer kapott üvegből), hogy rendesen egyen, Máténak is vagy 1 hét, hogy ne szívja be a cicit, hanem tátsa ki rendesen a száját.

Most, Máté iszik üvegből, de cicizni nappal már nem hajlandó, csak éjjel ill. hajnalban. Valószínűleg az üveg miatt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Szopi ügyben sajnos nem tudok tanácsot adni,mert mi is küzdünk vele.A fiúk egyszerüen elalszanak a cicin.Ha éhesek akkor is.Illetve már üvöltve kelnek.Én nem tudom miért,de állandóan éhesek.Pedig 120ml-t esznek.
Más:
Alvási problémák!!!
Marci egy pár napja teljesen meg van zavarodva,Nem tudom,mit rontottam el,de egyszerüen nem akar egyedül elaludni.Ha evés közben vagy utána elalszik a kezemben,amikor beteszem az ágyába rögtön felébred.És folytatja az üvöltést!A cicin elalszik,de ha felkelek mellőle,megébred és üvölt.
Mit csináljak vele?Akárhogy gondolkodom,sehogy sem tudom,melyik volt az a pillanat,amikor elrontottam.Korábban is nehezen aludt el egyedül,de azért ha fáradt volt,ment neki.

Edit

Kép

Kép
edit73

Judyt!
Tündériek a fiúk!

Doris!
Nálam még mindig a "férfias" Gergő a nyerő!Nagyon menő a szemüvegében!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok! Majd megpróbálom a kicsinyítést, amint lesz egy levegőnyi időm Kép.
Megyek is aludni (hiszem én), csak a SZOPIhoz annyit: egyetértek a fent szólókkal: mellre tenni, akárhányszor: Ne mérd, mennyit eszik, és ne nézd az órád. Amikor ébren van, és egyet nyikkan, tedd mellre, jó, ez pici túlzással van. Ha nem túl nagy súlyú, akkor pláne, mert szopni sokkal strapásabb, mint nyelni a tápot, szóval elfárad szegény. Ha már tud 30-at szopni, fog tudni többet is!!!
Alvás: na ebben nekem is kéne vmi segítség, mint 4 gyerekes anya is tök hülye vagyok hozzá. ÉN az ikreknél annyit vettem észre, hogy együtt sokkal jobban alszanak, így eleinte a szopispárnából készült "fészekben" aludtak. Később próbálkoztam kisággyal, de csak addig ment, amíg elfértek egyben. Így most kiraktam a récsoságyakat (padlás), és csináltam nekik 2 ágymatracból egy alvós sarkot, oda én is be tudok melléjük feküdni. De ezt a cécót normális családokban nem kell csinálni, nehogy rám hallgassatokKép!
Claire
claire

EditKép
Ez egy ördögi kör szerintem. Nagyon beesznek a fiúk, majd fáj a pocijuk, tehát a komfortérzetük rossz, ezért ordítanak. Õk nem tudják egyébként megkülönböztetni a pocifájást az éhségtől, így ha fáj a hsauk hamar rákapnak a kajára, és megint falnak. Nálunk az elalvásra szopi közben a kemény felületre tevés jött be. Asztal, mérleg és egyéb. Itt egyből felbredtek. Hiába csiklandoztunk, cirógattunk, nem használt.

Alvás: Nálunk 3 hónapig Oli velem aludt, Samu az Apjával, met a kiságyukban nem voltak hajlandók aludni. Aztán amikor már nagyobbak voltak, egyik napról a másikra kitettük őket a kiságyukba, és minden hiszti nélkül ment az alvás. Ilyen piciket még nem lehet elrontani együttalvással.(pedig sokan vészmadárkodtakKép)

ClaireKép
Ez nagyon jó lehet ez az alvós sarok. Innen legalább nem lehet leesni.KépKép

JudytKép
Édesek a picurok. Huncut Ákoskát egyből felismerem minden képen.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

hát Doriska..GERI doktor úr meg a Lilcsi-alias minianya...olyan szépen nőnek, megint változtak mióta volt a tali...komolyan, büszkélkedhetsz nyugodtan!!
Javult a kétfele futás??és a viziaffinitás??
Most megint lehet cuccolni, 2 felnőtt sokat bír ám...amíg ott a nővéred, addig élvezd, hogy nem magad cipekedsz egész nap!

Legyen békés a nyarad, pihenj is keveset!
puszi
kinga
pkinga

Orsi,Judyt!
A Medela Purelan krém szerintem is szuper, nagyon sokat használtam.

Doris!
El vagyok büvölve a gyerekektöl! Rengeteget fejlödtek az utolsó általam látott képek óta! Geri igazi kisfiú, Lilcsi pedig bübájos kis virágszál és tényleg teljesen rád hasonlít!

Gyöngyi!
Mekkorák most a lányok, nem elég nekik a 80-90 ml még? Éhesek maradnak?

Edit!
Lehet, hogy ezek a Marcik már csak ilyenek... Nekem is Marci a legrosszabb alvó, tegnap különösen nehéz volt...Valószínüleg nem te tehetsz róla, ha semmit nem csináltál máshogy, mint korábban. Azért az eddigi nyugis idöszakot tekintsd ajándéknak!

Jó éjt,
Mimóza
mimóza

MimózaKép
Azt hiszem nem írtam elég egyértelműen. Szóval szopiznak kb. 1 órát, majd utána majdnem midnig megeszik cumiból azt az adagot, amit szopi nélkül is megennének (tápot vagy lefejt tejet). Utána szoktam fejni és ált. fejek 80 ml körül a két ciciből (ezt kapják a köv. etetésnél). Nem tudom, hogy ennyire keveset szopiznak ki (nincs mérlegünk), vagy ennyire mohókKép hogy bármennyit adok nekik, megeszik. Egyébként ha nem adunk nekik még, akkor ordítanak és persze éhesek.
Azért jó húsban vannak, mert heti 300 g-kat híznak, Emese 3 kg körül járhat, Réka pedig 2,7 kg körül.

OrsiKép
A táblázathoz:
Győrffy Emese Áine 2005.05.25. 2080 g
Győrffy Réka Róisín 2005.05.25. 1840 g
Itt a hosszukat nem mérik meg, 3 hetesen volt Emese 46 cm, Réka meg 44 cm.

Gyöngyi

bgy

Orsi!

A mi adataink:
A fiúk 36 hét + 4 napra születtek császárral.
Kósa Ákos 2005.06.14. 2750g 47 cm
Kósa Attila 2005.06.14. 2400g 48 cm

Cat!
Köszike az étrendet.Kép

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

Ja, a csajok 35+6 napra születtek és császárral.

JudytKép
Hogy megy a szopi? Nem próbáltad inkább pohárból etetni őket a cumisüveg helyett? - bár láttam a képen, hogy nektek van cumitok is.

Mi így napoztunk tegnap:
Kép

bgy

Gyongyi, Judyt, Lilla
buszkek lehettek, gyonyoruek a babak!!!

Vadvirag,
minden elismeresem, es en is meghatodtam a soraidon. Mark egy csoda!!!!

Edit,
de jo vegre teged is latni!! Nomeg a csemeteket is! Nem gyozok betelni a 3 sraccal.. de David is igen jol sikerult:-)))

Annamari,
megneztem az albumot, haaat, nem semmi a szoptatos kepek:-)) bravo, hogy igy megy az egyutt-etetes! Buszke lehetsz magadra. En mar reg feladtam ezt a temat, de oszinten, nem is lenne idom ra..
Nalunk is bukott parszor Beni a mult heten, mindent vissza a kaja utan, de en rogton adagot csokkentettem, es minden Ok lett, tul moho a gyermek. Most lassan epitjuk fel ujra a nagyobb adagokat, ami a sulyanak megfelel. De gondolom szopcsiban ez macerasabb, mint cumisuvegbol.
Neha jo lenne osszfutni es egyutt setaltatni, de azt hiszem ez nalam fizikailag kivitelezhetetlen sajnos.. De minket is kepzeld el hanyan allitanak meg a kornyeken, alig birunk haladni a sok kivancsiskodoktol! De mondjuk ez az "igazi babak-e" kerdes eleg durva hallod!

Kép
nettke

Gyöngyi!
Édesek a lányok.Kép
Már elég jól megy a szopi.KépCsak ritkán kell pótolni.Kép
Ez a meleg idő jól bezavarta a fiúkat.Egy huzamban aludtak 4 órát.

Judyt

Judyt
KépKép
judyt

GyöngyiKép
Tündériek a csajok! Annyira helyesek ebben a sipkában, hogy csak itt ülök és csodálom őket.KépKép
Másodikra ilyen babákat szeretnék!KépKép

JudytKép
Nagyon ügyes vagy a szopival! Gratulálok!KépKép

Nekem ma is volt egy okos kérdezőm az utcán, ráadásul egy nagyon intelligens férfi. - Ikrek ?
Mondom igen. - És tudták ? (egy fiatalember volt)

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

Mármint a gyerekek vagy ti?(ikrek)

Kép
beatrix2

Gyöngyi!

Tündériek!Akár a kismanók!

Túl vagyunk (talán) a ma esti másfél órás hiszti sorozaton!Marcikám teljesen kifáradva,vörös szemmel,könnyes arccal,leizzadva elaludt.
Nem tehetek róla,de ki vagyok tőle borulva.Egyszer sajnálom,majd megszakad a szívem érte,mert úgy látom,mintha fájna a pocija.
A következő pillanatban meg mérges vagyok rá,mert meg vagyok győződve,hogy ez tiszta hiszti!
Olyan tehetetlennek érzem magam!Segítenék neki,de egyszerűen nem tudom,hogy mivel teszek jót!
És ilyenkor bármilyen fáradt vagyok nem tudok elaludni.Még 1órát csinálnom kell valamit,mire "leersztek"!

Edit

Kép

Kép
edit73

sziasztok!
annamari az albumodat néztük a napokban (nagyon jól nézel ki Te is a képeken, a dupla madonnás a kedvencem Kép), amikor az egyik majdnem 3 évesem megszólal: anya, ezek a kisfiúk nagyon butusok, megharapják az anyukájukat. KépKép
utána pár nap múlva a másik érdeklődik, hogy "mi is a cicidből ettünk? és most is van benne tejecske?" - kóstold meg! - biztattam, erre bekapta az egyiket. anya, és a másikban sincs? Kép Kép

hülye kérdések:
velünk a következő klasszikus eset történt meg: (el se hinném, ha nem tőlem kérdezik)
ikrek? mennyire hasonlítanak... ugyanaz a nevük is? Kép
a kérdező normálisnak tünt, s ezért nem voltam túl udvarias a válasszal: "már hogy lenne egyforma a nevük? - csattantam fel - a testvéreknek sem adják ugyanazt a nevet... erre elszégyelte magát és csöndbe maradt Kép
(villamoson utaztunk és még több megálló volt vissza...)
m.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!

A nagyik megint elvinnék szombaton a 2 kicsit, a lányaimmal mennénk a Gyerekszigetre, velünk tart valaki?Kép

A táblázathoz a mi adataink, pontosan nem tudom, melyik adatokra lesz szükség:
Dévai Milán Boldizsár, „A baba”, 1280 gr, 32. hét, 2005.01.12, spontán szülés
Dévai Csanád Levente, „B baba”, 1500 gr, 32. hét, 2005. 01.12, spontán szülés
Dévai Réka Anna, 2001.02.28
Dévai Regina Dalma, 2002.12.31


Hülye kérdésekből nekünk is kijut jópár, sajnos a legtöbb a sajnálkozásból.Kép
A 114-esen múltkor egy fiatalember érdeklődött, hogy hány petéjűek a fiúk, mondom, hogy 1, és visszakérdezett, hogy akkor hogy lehet, hogy ő nem alszik? – és mutat Csanádra, mert Milán aludt.Kép Nem tudtam hogy lereagálni.Kép
Gyerekkoromra is ha visszaemlékszem, vagy pár ilyen emlékem, van egy – igaz kétpetéjű – lányikertestvérem. Nem tudom a fiúkkal később hogy lesz, hogy ahogy nőnek, és egyre hasonlóbbak lesznek.Kép
Ennek ellenére nekem jó tapasztalatokból van több, például 4 gyerekkel képtelenség segítség nélkül BKV-zni, mégis néha muszáj, de a buta kérdések ellenére én azt veszem észre, hogy nem rosszindulatúak az emberek, hanem ha le is sajnálnak, segítőkészek. Vagy lehet, hogy csak nekem volt ilyen szerencsém (eddig)?

Apával már beküldtem a képeket a melóhelyre, amint megkapom, megosztom veletek!Kép

Márti
_marti_

Márti Kép
ti aztán szépen új évre terveztek minden gyereket Kép Kép
annyira jópofa, hogy így egy csokorban vannak a szülinak Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ELKÉSZÜLT EGY TÁBLA:

http://gportal.hu/picview.php?prt=108436&gid=440339&index=1

elkészült egy nagyon kezdetleges, még nem színes... ellenben információkban gazdag tábla Kép

Orsi

ps. ha a link nem működne, akkor
vkorsi.gportal.hu - babanet - babanet-ikrek a bal oldalon vannak ezek a menüpontok

ps2. ha valami hibás, kérem, jelezzétek, igyekszem azonnal javítani

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Orsi!
Már picivel öregebbek néhányan. Kép 2 helyett 2,5, ill. 2,5 helyett 3 évesek pl. már.
Krisztina/K78 ha jól emlékszem törlést kért.

Márti!
Mi megyünk, csak még nem tudom melyik nap. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Orsi, igen, már sokan mondták, de nem tudatosan programoztuk őket így, csak kis korkülönbséggel akartuk őket.Kép
Láttátok a Spektrumon az ikres sorozatot? Engem mindig felháborít, ha lesajnálnak, de most én is valami hasonlót éreztem.Kép A házaspárnak két 1,5 év körüli baba mellé született még kettő.Kép Csodálatos lehet, de még nézni is fárasztó volt.KépKép
Érdekes ez a sorozat, ha van időm mindig nézem.Kép

Regike lezakózott a lépcsőn, és lett egy óriási pukli a kis fején.Kép Szegénykémnek nagyon feszül, meg sajog, tudtok valami gyors módszert, ami leviszi a duzzanatot?Kép

Eri! Mi úgy néz ki, szombaton megyünk.Kép

Márti
_marti_

Orsi! A táblázat nagyon tetszik.Kép

M.
_marti_

Márti Kép
hideg... joghurt, vagy fagyasztott borsó. nyomd rá, és akkor lemegy.
a hűtött széles pengéjű kés (nem konyhai bárd- nehogy valaki nekem essen) lapja is tőkéletes.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MártiKép
Nekünk felveszik az ikres sorozatot, és esténként nézegetjük. Pont tegnap néztük az általad említett kinlódást.(én csak így nevezem) Az valami embertelen , hogy négy 2 éven aluli gyerekkel mit csinálnak. Az elején pont én is úgy éreztem magam a férjemmel kapcsolatban, ahogy a nő mondja. Nagyon sajnáltam én is.KépKép

De a 3-as ikresek is jók, akik vezetik a naplót a gyerkőcök evéséről, sorrendről, tápszerfajtákról, pelusokról stb.KépKép És ott is van egy pici még.

Ott sincs semmi segítség az ikrekhez, így a szociális háló ott sem jobb.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi!
Nálunk már 2,5 évesek a fiúk, császármetszéssel születtek, Panka pedig 7-én született, de ez nem olyan fontos. A férjemnek nagyon tetszett a táblázat, "Ki csinálta meg ilyen profin?"-kérdezte. Kép

Megnéztem, a 34 ikerpárból (hármasból) Csabi és Marci született a legkorábbi terhességi héten...Kép De azért ilyenkor mégis olyan hálás vagyok, hogy ennek ellenére ilyen kis tökéletesek! Kép

Márti!
Nálunk Panka neve hivatalosan Anna Réka! Kép
Mit érdemes megnézni a gyerekszigeten?

Lányok!
Hogy megy a szoptatás, fejés? Cicamica, hogy haladsz? Megpróbálhattad már a szoptatást? Judyt, csak így tovább!

Nálunk, mivel abszolút nem egyformák a fiúk (nézzétek meg a profilomban, de teszek majd fel új képet is) mindig azt hallgatom, hogy "Nahát, az egyik szöke, a másik barna!Ezt jól megcsináltuk, legalább nem lehet összekeverni öket! És egypetéjüek?" Ha nincs ott a férjem, akkor még többnyire hozzáteszik, hogy " a barna az anyuka, a szöke pedig biztos az apuka." (Persze mindkettönknek sötétbarna a haja...) Aki pedig ismeri a férjemet, az általában nem hagyja ki, hogy meg ne kérdezze, hát a Marcinak ki a papája?....Amúgy ö állítólag a dédpapájára hasonlít.
Erika,
Te is hasonlókat hallgatsz?

Ja, és amit még naggggyon szeretek, amikor a három gyerekkel megyek valahova és döbbenten megkérdezik: "Mind a magáé???" Pedig én abszolút nem érzem soknak öket! Kép

Az ikres sorozatot én is felveszem, megnézni eddig nem nagyon volt idöm, a 10-böl talán ötöt láttam. Panka nagy kedvence, volt olyan rész, amit háromszor is megnézett! Kép Imádja az orvosi vonatkozású részeket és persze ikres témában is érintett... 16 részes, nagyon örülök neki, kár, hogy nem láthattam, amíg még terhes voltam.

Sziasztok,
Mimóza
mimóza

Eri, Mimóza Kép
bocs, ezeket már nem az excel számolta, hanem kézzel beírtak, és nem jutott eszembe ellenőrizni.
Javítom, amint ráérek Kép

Profin??? no attól azért nagyon messze van. Egyébként semmi extra, mert egy sima excel tábla kimásolva képfile-á Kép

Kép ez a szőke-barna, apa-anya nálunk is megy Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Orsi!
Jó a táblázat, ügyes vagy. Kép

Mimóza!
A szigeten a fiúknak legjobban az állatsimogató tetszett, oda mindig vissza kellett menni. Kismalacok, pacik...Kép Ezenkívül még a Libero játszórész, T-Com labirintus ugráló. Végülis nem is voltunk mindenhol.

Sajnos az ikres sorozat a legtöbbször elfelejtem mgnézni, ill. felvenni. Kép

Tőlünk tavaly ősszel kérdezték a kollégák, hogy kitől vannak a gyerekek. Kép Mindkettő nagyon szőke volt, mi meg barnák vagyunk, de ennyi idősen mi is szőkék votunk. Kép
Eri
simones

EriKép
Szívesen kölcsönadom az ikres sorozatot DVD-n. Először Rita (Trus) kérte, de ha megnézték átviszem Neked. Utánna köröztetem majd a második sorozatrészeket (5 rész van egy DVD-n).

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Nagyon megköszönném Kép

Eri
simones

Sziasztok Lányok!
Már a tegnap este akartam írni, de nem jött be a Babanet.
Voltunk Dévény Annánál, hát egy kicsit furcsa nő, de profi. Gergőt teljesen rendben találta, bár azt mondta, neki sem árt 20perc kezelés, Ádám pedig lazább izomtónusú a kelleténél, így neki 40 perc kezelés jár. A 14. kerületi szaki épp külföldön van, így nem tudjuk, hogy fogadóképes-e. Majd vasárnap visszahív.
Szóval kicsit el vagyok keseredve Ádám miatt, de hát így is csoda, hogy ennyivel megúsztuk. Dévény Anna szerint ez azért van, mert Ádám nem sírt fel rögtön születés után.

Lilla!
Mi pénteken megyünk oltásra fél 11-re, ha gondolod, összefuthatunk. Végülis ki lett a Péterfys kezelőorvosotok? Engedtek már szopiztatni? Hogy alakul a tejhozam?

Marcsi!
Aranyosak a kiskrapekok.

Judyt! Gyöngyi!
Aranyosak a gyerekek és tényleg nem is olyan egyformák. Mondjuk szegények jó, hogy nem sültek meg. Itt épp 30 fokos hőségek voltak, amikor feltettétek a képeket, mi meg egy szál rövidujjú bodyban sétáltunk.

Lányok!
Ki milyen naptejet használ a babóknak,illetve kentek-e rájuk valamit? Én mondjuk nem szoktam a napra kivinni őket, de ha mégis menni kell napközben, a szórt fény is árthat. Sétálni este 7 körül szoktunk, hogy ne legyen túl meleg, de mindenképp 6 után.
A héten kirándulni is jártunk, kimentünk Dömösnél a Duna-partra. Rengeteg volt a kullancs,így ki sem vettük őket az autóból. Meg hát mi sem mertünk kifeküdni.

Az ikres filmekből én csak néhányat láttam, nekünk sajna nem jó a dvd. Majd legközelebb megnézzük a többit is. Én azért egy kicsit többet vártam ettől az ikres sorozattól.

Anett!
Mi tudunk igazodni hozzátok. Mi már elég mobilisak vagyunk. Elég sokat mászkálunk. Ha ránk eresztesz egy sms-t akkor szívesen megyünk mi is, amikor ti ráértek. Azért nem semmi lehet három gyerekkel. Sokat gondolok rátok, hogy mennyivel könnyebb dolgom van. Persze nem sajnálkozni akarok, mert én is rühellem, amikor mindenki azzal jön, hogy jaj szegény, hogy bírod? Hozzátok már bejelentkezett az új védőnő?

A táblicsku tényleg jó, a másiknak nagyon szép volt a háttere.

Na puszi mindenkinek
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

OrsiKép
Szuper a táblázat, de lehetnénk mi is rózsaszínűek mint a többi kislány?Kép

Mi ez a sorozat, amiről beszéltek? Most már én is tök kíváncsi vagyok rá... bár valószínűleg nálunk nem fogható az adás.Kép Kép Kép

Tegnap voltunk a kórházban felülvizsgálaton, minden rendben a lányok szépen fejlődnek. Sikerült a szoptatási tanácsadóval is beszélni, persze tipikusan Réka tökéletesen felcsatlakozott a cicire, tehát nem tudtam demostrálni a probléma lényegét... Mindenesetre megpróbálunk áttérni a pohárból etetésre, mert írtóra megy a kínlódás a cicin. Réka már szinte egyáltalán nem tud rendsen szopni, csak a végét szopogatja meg szívja...Kép

JudytKép
Örülök hogy jól megy a szopi, meg irígykedek egy kicsit a jó időre is... Ha túl melegetek van, küldjetek ide egy kis napsütést.Kép

Gyöngyi

bgy

AnnamariKép
Erröl beszélek...Kép Küldjétek csak a napsütést ide!Kép

Tegnap a kórház után tipikus ír idöjárásban sikerült hazajönni, esett egész délután.Kép Bár hideg nem volt...
Ja, és a városban kisebb "feltünést" keltettünk a Symbaba babakocsival. Van aki a babakocsik Rolls Royce-nak nevezte...Kép Vicces, hogy otthon meg semmi extrának nem számít...

Gyöngyi

bgy

Annamari Kép
semmiképp se legyél elkeseredve! Ezek egyáltalán nem nagy problémák!
Dévény Anna nekem nagyon szimpatikus volt.

Gyöngyi Kép
Már javítottam, mert azonnal észrevettem én is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
kimaradtunk a tablabol....:-((
No sebaj, kuldom az adatokat:
Vörös Benjámin 1300 g, 40 cm
Vörös Natália 1950 g, 42 cm
Vörös Hanna Sára 2180 g, 48 cm
Szulettek: 2005. 04. 25., 22 ora 20, 22, 24 perckor, elso babak, 33+5 hetre, csaszarral

Kép
nettke

Nettke Kép
elnézést, emlékeztem, hogy valaki kiamaradt, de nem ugrottatok be.

Este frissítek Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Dévény Anna nekünk is szimpatikus volt, csak egy kicsit feszült volt valamitől a hangulat.
Leginkább attól keseredtem el, hogy én nem vettem észre, hogy Ádám lazább. Tudod, a saját gyerekem sem ismerem eléggéKép
Mondjuk ez a papucshúzós dolog elég durva volt. Ráadásul szandálban mentem zokni nélkülKép
Napolajat, naptejet használtok?
Pussz

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!! Kép

Az összes gyerek GYÖNYÖRÛÛÛÛÛ!!! Kép

És köszönöm! Kép gyakran tényleg csak a képekig jutok, sajna Rita nyomdokaiba lépek: MEGÖRJÍT A BÖMBÖLÉS!!!
Bár (koppkopp) most egész nyugisak, főleg mert a nagyi szóvaltartja őket ...

Orsi! Kép szuper a tábla, nagyon köszönjük a fáradozást a két örökmozgód mellett Kép

Annamari Kép lehet figyelmetlenül olvastam, milyen papucs? Dévény Anna nekünk nagyon szimpatikus volt, profi a szakmájában és látszott imádja a gyerekeket. Gergőt csak úgy felvette dajkálni, pedig biztos sok édes gyerekkel találkozik egy nap.

Cat Kép majd egyszer pár év múlva Kép mi is kölcsönkérhetnénk a filmaket? és ha lehet küldj légyszi nekem egy szopis étrendet. Mondtad a múltkor a babyszityót, szereztetek végül?

Na mennem kell Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Annamari Kép
nem vagy szakember, hogy ezt diagnosztizálni tudd!!! A hipotóniát meg elve nehezebb, mint a feszeséget, mert ott könnyen ráfoghatja az ember arra, hogy lusti a gyerek.
Ha meg 40 percet mondott, akkor az nagyon enyhe!!!!

Mi naptejet használunk, direkt babáknak valót, mindig, ha kimegyünk az udvarra.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Nem is az excel tábla a nagy szám, hanem ahogy összegyüjötted és gondoztad az adatokat!

Laboratoir Garnier 30-as naptej gyerekeknek. Marci szöke, kékszemü, érzékeny börü gyerek és még soha nem volt gond a nap miatt.

Mimóza
mimóza

Szilvi!

Nekünk is szimpatikus volt, és csak úgy áradozott, hogy milyen aranyos Ádám, meg dajkálgatta, mutogatta ott mindenkinek.

Nem is vele volt a baj. A papucsügy: mikor bementünk, közölték, hogy cipősen nem lehet bemenni, húzzunk papucsot. És valóban volt ott egy rahedli papucs. Mondom, én szandálban mentem, zokni nélkülKép

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Csajok Kép
a kaptam egy táblicskut még Gabitól régebben, ami egy régebbi tábla, és abban vannak egyéb adatok is (telszám, lakcím... miegymás).
Ha gondoljátok, akkor ezt a táblát is fel tudjuk fejleszteni, természetesen nem nyilvános helyre lenne kirakva, hanem pl. e-mailen elküldeném mindenkinek.

Akiről személyes adatok vannak benne, annak elküldom mailen, hogy nézze meg, hogy szeretné-e, hogy ezek az adatok továbbra is benne maradjanak.

Ja, és véleményezzétek az egészet Kép kell-e ilyen bővítés Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én benne vagyok a bővítésben. mit küldjek?

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Én is benne vagyok!

Raktam fel friss képet a profilomba: ott látszik, hogy a fiúk úgy hasonlítanak egymásra mint két tojás! (Mint egy tyúktojás és egy Kinder tojás...Kép )

Mimóza
Kép
mimóza

Orsi! Kép

Nekem is nagyon tetszik a táblázat, tényleg szuper!!! Kép

Hú de ügyes vagy, hogy kijavítottad 06.15-re a születés időpontját... Kép

Viszont mégsem Marcell Márk, hanem MÁRK Marcell. Kép

Előre is köszönöm. Kép

Vadvirág
Vendég

Vadvirág Kép
nem javítottam a nevét, mert nem voltam benne biztos, hogy végülis hogyan lesz Kép de akkor javítom Kép

Mimóza Kép
én azt szoktam mondani, hogy olyanok mint két tojás, egy tyúk és egy strucc tojás Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MimózaKép
Szemmel látható, hogy egyformák!KépKép

AnnamariKép
Szerintem is örüljetek, hogy nem kell komolyabb torna, a Ti előzményetekkel. Emiatt ne legyél elkeseredve. Itt a Huszt utcában is van egy Dévényes gyógytornász, ahol Eri lakik. Azt adták meg Nektek?

GyöngyiKép
Egyszer Neked is eljuttatom majd az ikres filmet! Itt tényleg nem használják a Symbaba babakocsit. De képzeld az ikres film Angliában játszódik, és ott teljesen más babakocsi dívik. Ott már egész pici babóknak is azt a könnyűszerkezetes kocsikat veszik, mint itt az esernyőkocsi, csak mi már 7-8 hónapos gyerkőcnek vesszük. Például láttam benne a mi PP Aria Twinünket, alig 2 kilós ikerbabákkal. Pedig az nem is dönthető teljesen. Csak itt divat ez az erős robosztus szerkezet.

SziszusKép
8 hónapos korukra kinövik a bőgést. Tudom ez sovány vigasz még Nektek,de RitátKép jobban nyugtatja már.

Nincs bébiszitterünk, nem is lesz. Azért akartam, hogy heti 2* el tudjak menni tornázni, vagy valahová, de letettem róla. Egész jól elvagyok már a fiúkkal egyedül, és lehet, hogy idegesítene, ha itt téblábolna valaki.KépKép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Ja OrsiKép, az én adataimat tudod.(telcsi, email) Kép
Úgy látom, hogy mindenki megadja a vezetéknevét a táblázatba, akkor légyszíves írd be nekünk is.
Csehi Olivér
Csehi Sámuel

Köszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Lányok!

Írjon már valaki valami biztatót az időjárásra!
Kinél szakad már az eső.és van 10 fokkal hüvösebb?(Doris kivételével)

Ez már elviselhetetlen!Kép
Ráadásul ablakot sem tudok nyitni,mert felmásznak a lányok,és valahogy nem lenne szerencsés,ha a 9-röl kiesnénekKép

Bea

Kép
beatrix2

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?