Új privát üzeneted érkezett!

És még egy kép! (ha nem baj?!)

Marci,Beni,OlivérKép

Kép

Kép
edit73

Edit!

A te fiaid milyen mennyiséget esznek? Mi még mindig gondban vagyunk. Épp most vívtam egy újabb 3 órás harcot a fiaimmal. 80-at és 90-et szopiztak. De ha többet hagyon, akkor csak nyűglődnek, mert tele a pocak. Ádám bukós is, így nála különösen figyelek, hogy ne legyen 90-nél több. Csak azért kérdezem, mert a te gyerekeid is nagyjából akkorák, mint az enyéim (persze súlyra).

A gyerkőceid pedig gyönyörűek. Épp most beszéltük Péterrel, hogy ha nekünk még egy lenne, kifutnánk a világból. Ketten is kevesek vagyunk ehhez a két hisztigéphez.

Lillát majd én is megnézem, ha fent lesz.

Puszi

Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Szia Márti!
Ti aztán igazán nagycsaládosnak számítotok a 9 "gyerekkel"! Kép Öt kutya, négy gyerek, pici ikrek... Hogy bírod? Mennyi idöt voltak kórházban a fiúk? Tudod öket szoptatni?
Amúgy szomszédok vagyunk, mi Kalászon lakunk.

Edit!
Nagyon drágák a fiúk! Peches vagy ezzel a 28 nappal... Próbálj kitartani, hátha Olivér belejön a szopásba és tudja szaporítani a tejet. Ha már meggyógyultál egyél, igyál sokat. Szerintem van rá esély, hogy pár nap múlva visszaáll a tej íze és a többiek is újra szívesen szopnának. Majd írd meg a fejleményeket!

Annamari!
Nektek is kitartást, szörnyü ez az elsö holdkóros idöszak, de legalább már nem vagytok kórházban!Kép

Mimóza
mimóza

EditKép
Nagyon szépek a fiúk, és igazán ügyesek vagytok, hogy így gyűritek!Kép A mensikor megváltozik a tej íze, sósabb lesz, ezért nem fogadják el a fiúk. Ráadásul nagyon meg is csappan ilyenkor a mennyisége. Utánna ez visszaáll, csak fejjél szorgalmasan, és tedd Olivért sokat mellre, ha Õ elfogadja, mert Õ a legjobb stimulátor. Vissza lehet hozni a tej mennyiségét, még 1 hónap kihagyás után is, ha az embernek van ideje fejni.

AnnamariKép
Mi most is azt mondjuk, hogyha még egy gyerkőcöt adott volna a Jóisten, mennénk a Dunának. A 7végén meg tudtunk nézni egy DVD filmet 4 részletben, így ennek most nagyon örülünk.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Annamari!

Hidd el te is bírnál a 3. gyerekkel is!Legfeljebb nem kapnád fel olyan hamar,ha sír!
Mi is 80-90-et eszünk,csak persze tápból.A szopi nálunk a nasi.Nagyobb eredmény miatt azzal kezdünk.De csak olyan 20-40-t sikerül szopizni,utána jön a tápi (ilyenkor kb 50-60).

Mimóza!
Kösz a dicséretet meg a vigasztalást!

Edit

Kép

Kép
edit73

EditKép
Egyszerűen gyönyörűek a gyerekek és nagyon ügyesek vagytokKép Le a kalappalKép A mensi dolgot nagyon sajnálom, én is igy jártam mint Te sajna hamar megjött csak mivel én nem tudtam szoptatni nagyon elszúrtam ezt a kérdést... Hallgass a tapasztaltakra és fejj szorgosanKép
Olyan gyönyörűek a gyerkőcökKép Hogy birod az éjszakázást, sokat etetsz éjjel is?

AnnamariKép
Kitartás, Nagyon ügyesek vagytok és az eleje mindenkinek nagyon nehéz voltKép

Puszi.Doris
doris

LányokKép
Kérjük a megadrukkokat Lilláéknak mert ma töltik a 30. hetet és a B magzat flowja sajnos romlott igy császárt javasoltak. Az orvosával még nem beszélt, de lehet hamarosan megszületnek a Kismanók akit fantasztikus kitartással 4 hétig bent tudott még tartaniKép3 tüdőérlelőt kaptak már igy nagyon reménykedem, hogy minden rendben leszKép

Puszi:Doris
doris

Beszéltem Lillával telefononKép Nagyon izgul szegénykém, próbáltam megnyugtatni. Azt mondta most már örül, hogy túllesznek rajta csak hát ideges is egyben. Mondtam Neki, hogy mindenki Értük izgul és szoritKépKép

doris

LányokKép)

Ezt az sms-t kaptam Lilla férjétől: Megvannak.970 és 1340g.

Többet sajnos nem irt de majd fog, ha ideje leszKép Nagy Gratula Nekik és jó egészséget kivánunkKép Nagyon ügyesen kihúzták igy a 30. hétigKép

doris

DorisKép
Szerintem is nagyon ügyesek voltak, hogy eddig húzták, gratulálok nekik, és mielőbbi felgyógyulást, gyarapodást a piciknek!KépKép Még reménykedtem, hogy 1-2 hetet engedik nekik húzni, mindennapos flow figyelés mellett, de sajnos nem engedtékKépKép A picikről nem lehet még semmit tudni ? Nem akarom most telefonon zavarni, érthető okokból.

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Sajna én sem tudok semmi többet de nem is akarom zaklatni Õket, majd ir a férje azt irta az sms-benKép

doris

Sziasztok!

Õszintén szurkolok Lillának, végig követtem a topikon a történetét, szorítok Értük nagyon.Kép

Mindenkinek köszönöm a fogadtatást!Kép
Nincsen digitális gépünk, de megkérem a páromat, hogy a munkahelyén szkenneljen be párat a gyerekekről.Kép

Mimóza,
Tényleg majdnem szomszédok vagyunk, bár mi most sajnos éppen elköltözőben vagyunk Szentendréről, pedig szeretünk itt lakni.Kép
Szerencsére sok segítségem van, a "nagyok" bölcsibe, oviba járnak, hétköznap szinte csak a babákkal vagyok (ha épp nem beteg valamelyik nagyKép), sokat segít az anyósom.
Most ráadásul 6 kis 6 hetes hablabdababa is gurgulászik a kertünkben, mert a kuvaszokat tenyésztem, csak hétvégén/ jövő hét elején viszik el őket az új gazdik.Kép Szóval zajlik az élet.Kép

A fiúk...1 hónapot voltak a kórházban, elején nem nagyon akartak szopizni, de fejtem, nem apadt el a tejem, és kb. 3 hónapja rendesen szopiznak mindketten.Kép Csana kicsit hasfájós, de én is azoknak a táborát bővítem, akiket Angyali Babákkal áldott meg a sors.KépKép

Edit, gyönyörűek a Fiúk, csak gratulálni tudok Hozzájuk!Kép

Márti
_marti_

Lillának nagy gratula,ügyesek voltak!
Most a picikért szorítunk,hogy minél elöbb elérjék a bűvös 2kilot,és hazamehessen a kis család!

Bea

Kép
beatrix2

Helló mamik Kép

Lillának először hatalamas gratula, a kismanóknak drukkolunk, hogy mihamarabb megerősödjenek! Eddig is fantasztikusak voltak, biztosan nem lesz semmi baj!

no, kalandos napunk volt...

A műegyetem rakparton a piros lámpánál hátulról belénk jöttek. A kocsin szinte semmi sem látszik, a másik autó viszont eléggé összetört - sokkal régebbi autó volt, annál a teljes lökhárító, lámpák, motorháztető sérült. A mi peugeotunk lökhárítóját kell majd valószínűleg cserélni, mert az ütközőcellák biztosan rommá törtek, de ez legyen a legkevesebb.

Szerencsére senkinek semmi baja. A 2 pasas minden lelete negatív lett. A magyar eü-ből megint totál elegem lett. 10.40re értünk a Heim Pál traumatológiájára és 13.50kor (!!!!!) mentünk be, és minden UH & röntgennel 14.40re végeztünk.

A pasik meglepően jól viselték, még azt is, hogy nem tudtak normálisan aludni.

Szóval velük minden OK Kép

Legrosszabbul én jártam, mert kicsit megrándult a nyakam, így fájdogál, de nem vészes.

no, visszaolvasok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lillának mi is gratulálunk, nagyon ügyesen bent tudta tartani a manókat. Kívánok nekik minden elképzelhető jót, egészséges babákat és sok tejcsit.

Ma nem panaszkodomKép
Igaziból végiggondoltam ezt az egészet, és arra jutottam, hogy tulajdonképpen elégedett lehetek, hiszen nagyon olcsón megúsztuk ezt a koraszülést. A fiúk egészségesek (legalábbis most úgy néz ki), és ennél nincs is fontosabb. Lényegében a szemük is jó, agyvérzésük sem volt. Ma voltunk kardiológusnál, aki mindent rendben talált, azt mondta vissza sem kell menni többet kontrollra.
Ma tejem is van elég jól (most egy ciciből szívattam ki velük 175-öt, a másikat most fejem. Ha nem lenne elég, majd megkapják ezt is üvegből.
A fiúk ma sokkal jobban viselkedtek, igaz, egy kicsit én is következetesebb voltam. 90-nél nem engedtem őket tovább szopizni, így nincs is cirkusz. Azaz van egy kicsi, de ha hagyom őket, belealszanak.
Ma olyan jót aludtak az autóban, hogy ezután szerintem kocsikázni fogunk, ha cirkusz vanKép

Azért még egyszer köszönöm mindenkinek, hogy tartottátok bennem a lelket.

Puszi mamáknak, babáknak:
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

OrsiKép
Lényeg, hogy minden rendben van, sajnálom a kalandos utatokat...A nyakad az ütközéstől rándult meg?
Milyen kontrolok voltak? Úgy értem Vese UH, koponya UH, sziv UH? Sajnos a várakozás tényleg kiboritó...volt benne részünk bőven.
Remélem hamar kiheveri a nyakad a rándulástKép
MártiKép
Imádom Szentendrét, mindig is szerettem volna ott élni csak sajnos megfizethetetlenek a telkek meg az ingatlanok, lakások is. Miért költöztök el persze csak ha nem titok...Kép Anyósod közel lakik hozzátok? Jó, hogy van segitséged, mondjuk 4 gyerkőc mellé el is kélKép Gratula, azért biztos ügyesen szervezitek az életeteketKép
Amint lesz hirem Lilláékról azonnal szólokKép

doris

Annamari Kép
ikreket nem szabad 1 ciciből szoptatni!!!!
Mert az első baba csak a híg előtejet kapja, míg a másik a hátsó tejet, ami zsírban gazdag. Két mellből kell szoptatni, ez nagyon fontos!

Doris Kép
Koponyaröntgen, koponya és hasi UH, manuális viszgálat.

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Eddig mindig 2 mellből szoptattam, csak most kíváncsi voltam, mennyi maradt az első után, mert lefejni nem tudom olyan hatékonyan, mind ahogy ők kiszívják. A gáz csak az, hogy ha mindketten külön ciciből szívnak, akkor mindketten a híg előtejet kapják. A sűrüjét fagyasztom le, ha lefejem.
Na pussz

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Annamari Kép
ez nem igaz! mert az első időben jön az előtej, és utána a hátsó, tehát, ha külön ciciből szívnak, akkor mindkettőhöz hozzájutnak, pont úgy, ahogy nekik kell.
Ha 10 percnél tovább szopiznak, akkor egészen biztosan jut nekik a hátsó zsírdús tejből is!

nagyon szép mennyiség ám ez a 170 ml Kép tutira tudod őket majd szoptatni akár 6 hós korukig is Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na látod, ezt nem tudtam.
Nincs ám mindig ennyi tej. Csak most éreztem, hogy feszül, ezért lettem kíváncsi. Azért remélem, igazad lesz. A korababáknál hogy van ez a 6 hónap? A tényleges hat hónapos korukig, vagy a korrigált kor szerint kell hat hónapig csak szoptatni őket?

Örülök, hogy nem történt komolyabb baj. Péter is mindig mondja, hogy elég, ha mások hibáznak, nem kell neki rosszul vezetni.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

nem korr. szerint. Mert az emésztőrendszerük az rendes idő szerint "ketyeg" Kép

o.

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
De jó, hogy nem lett semmi komoly bajotok. De gondolom elég volt a nagy ijedtség is.KépKép A Heim Pál az tragédia, én utálom, pedig csak időre mentem eddig. (no az is 1 órás várakozás mindig)

AnnamariKép
Nagyon kis ügyes tejcsárda vagy!KépKép Mindenképpen 2 ciciből szoptass, mert aki az előtejet kapja, annak a babónak fájhat a pocija, mert laktózban gazdag az előtej . Na meg jól sem lakik úgy mint a zsírdus tejcitől. Kép

Pusza
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
tudod azért ijedtem meg, mert ez a hülye kocsi pont hátulról jött belénk, a fiúk meg fordítva voltak bekötve -ahogy kell-, tehát nekik ez olyan volt, mint egy frontális ütközés
Féltettem őket, hogy nehogy valami bajuk legyen.

De aztán elmagyarázták, hogy a hordozóban szinte fekszenek a babák, így a hátulról jövő ütközés sem nagy megterhelés nekik... vagyis, hogy nincsen a buksijuk nagy bajnak kitéve.

pusz. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

LillaKép

Nagyon gratulálok én is a babókhoz! Drukkolok továbbra is, sok tejcsit és egészséget kívánok!Kép

AnnamariKép

Huu, 175 ml az nem semmi...Kép Én meg itt a két ciciből 40 ml-vel...Kép Bár ma szoptattam Emesét és Rékát is, és úgy tűnt hogy elég volt nekik. Kicsit tanácstalan vagyok, hogy most mennyi tejem is van. Az tuti hogy az éjszakai fejéseknél ált. 40 ml jön a két ciciből.

OrsiKép

Sajnálom a történeteket, de lényeg hogy nem történt semmi nagyobb gond!

Na, megpróbálok egy pár képet felrakni, remélem sikerül.

Puszi,

Gyöngyi

bgy

10 percesen

Kép

bgy

Gyöngyi!

Gyönyörűek! És nagyon egyformák.
A tej nálunk is fokozatosan szaporodott fel ennyire. Végülis a 170 az pont annyi, amennyiket megesznek. Fejni akkor tudok, ha valaki nagyon bealszik, és kihagy egy evést. Ez általában naponta egyszer van.

Puszi
Am

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

OrsiKép
Én is jól betojtam volna, még jó, hogy volt lélekjelenléted, és vitted a fiúkat rögtön a Heim Pálba. Karcsi nem volt ott ?

GyöngyiKép
Nagyon szépek, gratulálok hozzájuk, olyan igazi kislányos arcuk van. Hát nem mondom, hogy meg tudnám különböztetni őket! Ez a 40 ml fejés ez szopi után van ? Mert ez nagyon jó érték. Sokszor semennyit nem tudtam fejni a fiúk szoptatása után. Nem méred őket, hogy mennyit szopiznak ? Az első 3 hónapban nekem a mérleg nagy társam volt, így legalább tudtam, hogy mennyit esznek.(tudom, hogy az LLL Liga ellenziKép)

Cat

Cat
Kép
cateye

GyöngyiKép)KépKép
Nagyon gratulálok, csodaszépek a kismanókKépKép Annyira édesek és milyen egyformák Nekem isKépKép Mikor mehettek haza, úgy értem mennyi a súlyhatár?

Ügyes vagy, lesz még több is a tejcid, legjobban a babusok tudják stimulálniKép

doris

Gyöngyi Kép
csudiszépek vagytok Kép

Cat Kép
Karcsi nem volt ott, épp mentünk volna egy ismerősünkhöz a fiúkkal. De aztán odajött, mert a nyakam ugye nem 100%as, meg a kórházban sem bírtam volna a 2 gyerekkel.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gyöngyi!
Gratulálok a lányokhoz!

Orsi!
Szörnyü lehetett az elsö pillanat, amíg nem tudtad, hogy mi van a fiúkkal!

Nekem sikerült eddig felvennem mind a négy részt a Spectrumról, ha végetér a sorozat, majd szívesen kölcsönadom annak, aki nem látta!

Nettke, Edit!
A 4. részben mutattak egy hármasikres császármetszést, olyan megható volt! Hatalmas élmény lehetett nektek is, gondoltam rátok!

Mimóza
mimóza

LányokKép
Lilla küldött sms-t, hogy már lent van a terhesosztályon. 4 hét után kegyetlen volt felkelnie, alig él.Kép A gyerekeket délután mehetnek megnézni.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Lillának gratulálunk és szorítunk a picikért. Kép

Most megy a spektrumon a filmKép

Eriék
simones

SziasztokKép
Lilláéktól most érkezett a hir, hogy NIki mára lekerült a lélegeztetőről és Dávidkának már nincs CPAP-ja (keringés támogatása)KépKépKép Õ már át is került egy másik helységbeKép Fantasztikus kismanók, remélem ilyen jó állapotban maradnak majd végig...Kép Lilla kicsit jobban van de nagyon gyenge és fáj még a hasa. Jobbulást és gyors felépülést NekikKép

doris

SziasztokKép
Judytékról is jó hireim vannakKép Ma voltak UH-on és 2,6 és 2,7 kg-ra becsülték a fiúkatKép Van friss pocis kép az albumukban - Judyt képei cimen találjátokKép
Nagy gratula Nekik is, hogy eddig húztákKép Nem semmi...ahhoz képest mit izgultunk értük néhány heteKép

doris

Sziasztok!!

Edit Kép Gyöngy Kép csodaszépek a babók!!! Kép

Lilla Kép Gratulálok, legyetek nagyon boldogok!! Nagyon klassz, hogy Doris ilyen jó híreket hozott Kép

Judyt! Kép jól csináltátok Kép Kép fantasztikus nagyok Kép

Mi ma megyünk visszaaz Anyukámhoz, 2napot voltunk itthon. A fiúk jól viselik, csak a szokásos visítás van ... tegnap pl. egész nap Kép

Kép
Kép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

DorisKép
Nagyon strammok a picik Lilláéknál, csak így tovább.Kép Judyték is megnyugodhatnak, mert itt már nem lehet gond. Jól kibírták a manók eddig. Még a végén túlhordja őket. Igazán csini kis pocija van, megnéztem.KépKép

SziszusKép
Tündéri édesek, és hogy tartja a fejecskéjét. Szerencsés vagy, hogy Anycikád kényeztet Benneteket, ezt a nagy sírást nehezebb lenne egyedül elviselni. Hidd el, hogy idővel sokkal jobb lesz.

OrsiKép
Megvan már a bébitaligátok ? Milyen ?

Cat

Cat
Kép
cateye

LillaKép
Gratulalok meg 1x, orulok a jo hireknek!

SzilviKép EditKép
Nagyon edesek a manok!Kép

CatKép
Hat sajnos ez a 40 ml az esti fejesek eredmenye, ahol ugyebar nincs szopi elotte...Kép Odaig mar eljutottunk, hogy mar kb. 50 ml, de ez meg mindig edes keves a lanyoknak.

DorisKép
Nincs hazaadasi suly, amikor a dokik ugy itelik hogy keszek hazamenni, akkor jonnek. Mai meres szerint Reka 1990g, Emese pedig 2230 g volt.

LanyokKép
Lehet, hogy csak ennyire lassan no a tej mennyisege? Vagy en csak ilyen kicsi mennyisegre vagyok hivatott? Vagy az a gond, hogy napkozben a lanyok hellyel-kozzel szopiznak, tehat nem fejek es ez ami hatravet? Van valami otletetek? Egyebkent meg cumibol se eszik meg altalaban a fejadagjukat, altalaban szondan kuldik le nekik a maradekot...
Ha van valami otlet irjatok!

Gyongyi

bgy

Gyöngyi!

Nekem az elején átlagosan 10 ml-t nőtt naponta-kétnaponta a tej mennyisége, most már jó ideje nagyon lassan nő. Épp annyira, amennyivel többet esznek a manók.

Sziszus!
Gyönyörűek! Most már nem is annyira egyformák. De lehet, hogy jövő héten megint egyformáknak látom majd őktKép

Puszi
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

GyöngyiKép
Nem tudom, hogy Nálad hogy fog később alakulni a dolog, de nálam is kb ennyi volt a maximum...Kép Szoptatás nélkül 40 ml-nél többet nem tudtam lefejni. Sesem felejtem el egyik alkalommal 90 ml-teret tettem be a PIC hűtőjébe felcimkézve, és a Nővérke olyan kedvesen rákérdezett, hogy Na, mi történt Anyuka, hogy ilyen sok tejcit hozottKépKép Benne volt az esti is meg az egész éjszakai, reggeli fejés...Kép Nagyon sokat kéne pihenned, enned és innod. Nem tudom ebből mit tudsz kivitelezniKép

SziszusKép
Gyönyörűek de nekem most is nagyon egyformákKép

Tényleg Orsi, engem is érdekel ám a kocsitokKép

Nem haladok a pakolással....

doris

GyöngyiKép
Nekem nagyon bejött az Urtica Urens homeo bogyó. Nem tudsz valahol ilyet szerezni? 3*5 golyócskát szopogattam el belőle minden nap, és megszaporította a tejcit. A horror fejés még ami nagyon hatásos 3-3-5-5 majd 7-7 percig tartó fejés. Ez összesen fél óra, és minden este és reggel is megcsináltam. Én nem fejtem minden szopi tuán, mert nem volt rá időm, de este és reggel igen.

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Kép Kép

HÚÚÚÚÚÚ,mi minden történt itt azóta,hogy nem voltam!!!

Mennyi baba született!!!

Lilla Kép
Gratula a manókhoz! Sok tejcsit a egészséget kívánok!

Gyöngyi Kép
Nagyon édesek!!
Nektek is gratula,és minden jót kívánok nektek!!

Szilvi Kép
Azta,Ti meg már mekkorák vagytok!!Egyszer összefuthatnánk Kép

Márti!
Üdv köztünk (igaz én egy darabig eltüntem Kép )
Úgy láccik mi Mártik, már csak "nagyban nyomjuk" Kép Kép
Nálunk is négy gyerkőc van!!

Mindenkit elolvasok,de ennyit egyszerre képtelenség Kép Kép

Rólunk Kép
Anna és Eszter 12-én lesznek 18hónaposak!! Kép
Nagyon sokat járunk játszóra ,ide-oda mert különben bontják a lakást Kép
Mind a kettő ezerrel megy,minden érdekli őket.Egyenlőre még csak egy irányba...és nem kettőbe Kép
Írok még későb is.. Kép

Pusszantás Mindenkinek Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Sziasztok! Kép Kép

HÚÚÚÚÚÚ,mi minden történt itt azóta,hogy nem voltam!!!

Mennyi baba született!!!

Lilla Kép
Gratula a manókhoz! Sok tejcsit a egészséget kívánok!

Gyöngyi Kép
Nagyon édesek!!
Nektek is gratula,és minden jót kívánok nektek!!

Szilvi Kép
Azta,Ti meg már mekkorák vagytok!!Egyszer összefuthatnánk Kép

Márti!
Üdv köztünk (igaz én egy darabig eltüntem Kép )
Úgy láccik mi Mártik, már csak "nagyban nyomjuk" Kép Kép
Nálunk is négy gyerkőc van!!

Mindenkit elolvasok,de ennyit egyszerre képtelenség Kép Kép

Rólunk Kép
Anna és Eszter 12-én lesznek 18hónaposak!! Kép
Nagyon sokat járunk játszóra ,ide-oda mert különben bontják a lakást Kép
Mind a kettő ezerrel megy,minden érdekli őket.Egyenlőre még csak egy irányba...és nem kettőbe Kép
Írok még későb is.. Kép

Pusszantás Mindenkinek Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

LányokKép
Lilláék továbbra is jól vannakKép Kicsi fiú átkerült az utógondozóba(!!!) Niki pedig csővecskék nélkül van már és pici cukros vizet is kaphatottKépKép Nagyon drukkolok NekikKép

Gabusékról is jó hireim vannakKép Jól vannak, 2300 g körülre becsülik a babákatKép

MártiKép
De régen nem jelentkeztél már! Örülök, hogy jól vagytok és a Lányok ilyen ügyesekKépKép Hogy csinálod, hogy egyirányba mennek????Kép Nálunk ez kizárólag akkor fordul elő, ha mindkettő azonos játékot akar megszerezni, egyébként mindig kétfelé rohannak, négykézlábaznaKép

doris

Szilvi,Gyöngyi!
Csudaszépek a babák!

Lilla!
Gratulálok,minden szépet és jót kívánok!

Orsi!
Még a hátam is borsozott a rémülettől!De jó,hogy semmi bajotok nem történt!Hatalmas lélekjelenléted van,hogy mindent így megoldottál!

Ezt a homeós bogyót én is kipróbálom,ma megy apa a gyógyszertárba.Nagy küzdelmek után úgy néz ki van valamennyi tejem.Hátha még segít rajtam!
Jól megjártuk a hétvégén az ingyen tápszerrel!Az orvosunk ajánlotta az Alprem tápit,hogy próbáljuk ki,mert az ingyenes lenne.Na 3 angyalból lett rögtön 3 ördög.Egyet üvöltöttünk!A fiúk annyira nem bírták,hogy minden evés után 1-1,5óra üvöltés jött,aztán egy fél óra beájulás ás újra üvöltés,hogy éhesek.Azt hittem megzavarodok!
Inkább megfizetem a tápi árát és spórolok magamon!

Edit

Kép

Kép
edit73

SziasztokKép

AnnamariKép EditKép Gyöngyi Kép

Nekem az alábbiak jöttek be együttesen, olyannyira, hogy mostmár 6 hósak a fiúk és még mindíg csak tejcsit esznek - bár főzivel próbálkozunk már -

- rengeteg folyadék kb 6 liter ( ha kevesebbet iszom még most is megérzi a tejmennyiség )
De nem narancslé és nem laktoherb, mert attól a fiúknak jött a pocifájás
- homeos bogyó ricinus communis ( azért nem az urtica mert ott túl sok dolgot kellett betartani)
- rendes evés
- 3hós korukig fejés minden etetés után (amennyit csak lehetett)

Háát nem egyszerű! A lányok tudják, hogy én mennyit problémáztam ezen Kép nálunk még amúgy is problémás volt, mert a fiúk rengeteg levegőt nyeltek, rossz technikával szopiztak stb. De aztán belejöttek.
Kitartás nektek, én is sokszor fel akartam adni az egész szopi dolgot - Cat uyge emlékszel Kép? mindíg neked siránkoztam, no meg Orsinak Kép -
Aztán idővel könnyebb és simább ügy az egész!

Sziszus Kép
Édesek!!!
Nálunk rengeteget üvöltöttek és most is eléggé sírósak a fiúk... Nekem mindíg mondják, hogy van ilyen típus ... Sajnos én is, a férjem is ilyenek voltunk. De azért ne aggódj, hamarosan eljön az idő, amikor le tudod kötni őket és véget ér az a parttalan sírás!!

R
trus

RitaKép
Látod túl szárnyaltad a mesteredet, mert én csak az észt osztottam, de nem tudtam 4 hónapnál tovább szoptatni a fiúkat, illetve Õk nem akartak szopizni.KépKép Akinek már 6 hónapig van teje, annak végig lesz, így készülhetsz arra, hogy a fiúk sámlira felállva is fognak szopizni.Kép Nagyon ügyes vagy!!!

Nálunk fogzás megy ezerrel, így nem alszunk éjjelente. Egyszerre több foguk jön, és most meg azért sírnak fél éjjel. Már eléggé kivagyunk, pedig a szomszédunk akinek 1 éves a kisfia, előre vetítette, hogy hogy fog ez kinézni, és szó szerint ez történik.Kép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

És mit vetített még előre?
Kíváncsi lennék, hogy fog ez kinézni ...
Jönnek a fogak stb. és mikor jönnek a "derűs nappalok, nyugodt éjszakák" Kép - mert igazából engem ez érdekelne Kép

Kitartás nektek, hamarosan csak kijönnek azok a fogacskák KépKép

R
trus

Ja és még egy! kissé OFF is meg minden BOCSI de azért szólok hátha valakit érdekel:

Eladnánk a 2 db Angel Care légzésfigyelőnket hátha valakit érdekel ...
Mi szerettük, mert sokat tud + jó a kókuszmatrac alatt is, de már nem használjuk ... dobozzal garanciával.
trus

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?