Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olyan jó olvasni, hogy vannak újabb boldog családok!

Steiff!
Igen, visszaolvastam, és láttam a csodálatos gyerkőceidet! Mind nagyon szépek! Hogy csináljátok? :oops: :lol:
Köszi a biztató szavakat a nagyobb gyerekkel kapcsolatban. Az az igazság, hogy az én papíromon 0-3 év szerepel, igaz főleg azért, mert kettöt szeretnék (mostmár szeretnénk), és nem zártuk ki a testvérek esetét sem (amolyan kicsi és pici alapon).
Mióta vártok a 4.-re? Melyik remek tegyeszhez tartoztok?

Tvera!
Vigyázz nagyon magadra, és ne emelgess!
(Nekem is volt egy nagy műtétem (igaz laparoszkópos), kivettek a méhemből egy 8 cm-es miómát. Én marha 10 nap múlva már dolgoztam, mert a főnököm megkért, hogy helyettesítsem, míg ő nyaralgat. :twisted: Nem kellett volna...

Atan!
Köszönöm Neked is a biztatást!

Szép napot mindenkinek! (Hát nap az van, de hideg is...)

dnkata
dnkata

Matyi apu! A kis Matyinak minden jót kívánunk, az a két hét már nem sok idő és otthon lesz együtt a kis család! :P

Kajla! Regi annyira szép kiscsaj, minden fotón olyan aranyos! :D Jobbulást a kis tündérnek!!!
Kép

Kép
vivi1

Sziasztok!

Itt vagyok, és büszkélkedek kicsit: http://www.bugyortudor.hu/ :lol:

Azért tüntem el, mert megpróbáltam utolérni magam a házimunkával és sikerült végre :wink: Bár nem tudom meddig lesz ez így?

Rvan
Annyira örülök. Szívből gratulálunk Nektek!!!!
Nagyon várom a képeket!
Kép

Kajla
Egyszer kaptam tőled egy csudajó képszerkesztőprogram letölthetőséget, vagyis annak a helyét. Van valami jó kis programod most is, amit ingyen le lehet tölteni, mert a karácsonyi képeslapokat szeretnénk Mi elkészíteni. :P Előre is köszönöm.

Matyi-apu :P
Sokat gondolok Rátok! Így tovább Matyi és hamar otthon leszel a pihe-puha saját ágyikódban :P

Mindenkit ölel: Süni

Kép
renóca

Kép
kajla

Steiff, én nem értem, hogy most miért lett fontos a korkülönbség, és eddig miért nem volt fontos (az előző két örökbefogadásotoknál), ezt mivel magyarázzák :?:

Matyi apu, remélem a kis Matyi ilyen ütemben fejlődik és hamarosan otthon szuszog a kis ágyacskájában.
Köszi, hogy tájékoztatsz , várjuk továbbra is a beszámolókat és híreket a kisfiatokról. :lol:

Kép
Kép
atan

Atan!
Ez egy indok,hogy miért nem akarnak gyereket adni. Azt nem mondhatják, hogy válogatunk és nem fogadjuk el a roma babát. Ezért találták ki ezt. Hogy visszatartják a gyerekeket az ugye egyértelmű, de azért valami indok kell. Ha jobban belegondolunk márcsak a nagyszámok törvénye alapján kb. 2500 örökbebaba van az országban, szerinted elképzelhető, hogy nincs legalább 1 olyan kislány aki nekünk kiajánlható lenne? Mert én nem hiszem.
Az a másik, hogy mikor én rákérdeztem, hogy idáig miért nem számított a két év, csak most az orsz listásoknak azt a választ kaptam, hogy ez annak a szakszolgálatnak a felelőssége, aki nekünk a gyerekeket kiadta, ők nem tették volna ! Ez egyrészt azért szép, mert Norbinak esélye sem lett volna arra hogy más hazavigye (1 éve volt már örökbeadható és nem jelentkezett érte senki),másrészt azért öngól ez a kijelentés, mert ő már bizony az országos listán volt.
Tehát azok a tapasztalt , nagy tekintéjű szakemberek engedélyezték az öf-t, akik most gátolják. Jó mi!? :evil: :evil:
steiff

Dnkata!

Pont egy éve várunk és ugye állítólag a másodikak vagyunk. Bár mivel nem tudom, hogy az előttünk álló pár mekkora babát vár (ha ők kissebbet) az is lehet,hogy elsők. De ez az a pont, ahol tök mindegy hányadikak vagyunk,mivel úgysem adnak gyereket ,így valószínű, hogy aki mögöttünk van előbb babázhat. Tudod hiába van valaki a sor elején a megyei listán, ha az orsz. lista vezetője nem támogatja valamilyen indokkal (mint pl. nálunk a korkülönbség) azt, hogy az a pár kerüljön sorra, akkor egyszerűen nem küldi el az adatait annak a megyének, ahol a baba van. Na ez így elég bonyolultnak tűnik, de talán érthető.
Ja és Fejér megye.

És tudjátok mi a legszomorúbb: hogy nincs senki ,aki őket ellenőrizné!!!
steiff

Sziasztok!

Sünike: Megnéztem Miklóskát és gratulálok!Bár nem volt kérdés, hiszen tényleg gyönyörű kismanó! :D

Steiff: Együttérzek veletek,azt hiszem mindenkinek van Tegyesz-es története,és tényleg szomorú,hogy büntetlenül megtehetnek mindent.Nálunk állítólag április óta nem született egyetlen baba sem,következésképpen a sor sem halad.Bár érdekes módon,amikor áprilisban beszéltem az ügyintézővel,pont ott volt egy házaspár egy pici babával és már várták a következőt,az ügyintéző megjegyezte nekem,hogy"ők protekciósok,most kapják a második babát." Abba már bele se merek gondolni,hogy mi lesz,ha minden- mondjuk- negyed évben lesz egy ilyen protekciós család, akkor sosem kapunk babát?!
Én egyre inkább úgy érzem,hogy "várnak valamire" tőlünk.

Szép napot mindenkinek!
csöpke

Lányok!

Kicsit ledöbbentem most a TEGYESZ-ről írtak miatt. Ez a helyzet elkeserítő... :( Igazságtalan... Nincs erre valami törvény, hogy nekik mi a kötelességük erre nézve?

obea

KépKép
obea

Sziasztok!
Megvizsgáltuk Regivel, hogy milyen is az a hó!!!

Kép

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Eddig még nem írtam nyilvánosban, de most veszem a bátorságot és csatlakozom hozzátok, hiszen nemsokára a párommal mi is közétek fogunk tartozni. E hónap végén megyünk a tanfolyásra, aztán indul a várakozás. A többi hivatalos procedúrán már túl vagyunk.

Csöpkét és Dnkatát már ismerem, velük már beszélgettem privátban. Itt is üdvözöllek Benneteket.

Szíves tájékoztatásul: a mediterrán hangulatok városában hatalmas nagy pelyhekben, sűrűn esik a hó. :D

Most olvastam a Gólyahír honlapján az örömhíreket.

Minden kedves fórumozónak és nem fórumozónak, akik már családosok és akik még sorban állnak nagyon sok boldogságot kívánok!
kanga_mama

Na, ennyit a havazásról. :x
kanga_mama

Ez tetszik, szeptember 15-én pénteken írtam 23:26-kor az előző hozzászólásomat. :D
kanga_mama

Most meg már november 3-a... na, ez jó. Vicces. :lol:
kanga_mama

Isten hozott Kanga! :D

Ne csüggedj :P , a rendszer ennél még furcsábbakat is tud művelni...
A kedvencem, mikor a gyönyörűen megszerkesztett irományomat elfelejtem menteni, és küldés helyett eltűnik az egész! :wink:
Szóval csak ügyesen!

KépKép
amneris

Amneris!

Köszönöm a szíves fogadtatást.
Már tapasztaltam, privátban... :D

Sokat szoktam nézegetni Zita baba képeit itt is és a Gólyahíren is... nagyon megtudnám szeretgetni. Egy kis porcelánbaba. Mutattam a férjemnek is és nagyon-nagyon tetszik neki. :D

Az összes többi babára is azt mondja, hogy gyönyörű, de ott van az a bizonyos DE megjegyzés a ti kis Zitátokra.

Elnézést kell kérnem a többiektől ezért. Nekem az összes baba gyönyörű, az ikrek, a nem ikrek, a kicsik és a nagyobbak és mindegyik egytől-egyig. Gergő szemei... És a többi kicsié. Nem is tudom, hogy fogalmazzak, CSODÁLATOS gyerekeitek vannak! :D
kanga_mama

Sziasztok!

Csatlakozom Kangához! Csodálatosak a gyerekek egytől-egyig! Én is mutattam őket a páromnak, (na meg élőben is látta a Gólyahíres talin a babákat), ö is ezt mondta, na meg azt, hogy elképesztő, hogy mindegyik baba hasonlít vagy az apukájára vagy az anyukájára! Jól ki van ez találva! :P :P

Steiff!

Hát nem semmi! Tényleg akkor kinek is az érdekeit nézik? Nekünk mindig azt mondják, hogy a gyerekét! Vajon neki mit mondanának? Hogy növögessél csak nyugodtan a gyerekotthonban, jobb az neked, mint egy család! :evil:

Tényleg ki ellenőrzi a rendszert? Egy másik hasonló sóhivatal?

Na, nem is bosszankodom itt nyílvánosan tovabb, hiszen Pesten már süt a nap és ragyogó kék az ég! Derűlátóan kék, úgyhogy a várakozóknak derűlátó, a babásoknak pedig derűs hétvégét kívánok! :lol:

dnkata
dnkata

Dnkata

Kiét? Nem a gyerekét az biztos... brrrrrrr! :evil:

Időjárás jelentés: itt újra esik a hó... Hull a hó és hózik...
kanga_mama

Szia Kanga Mama!

A Tegyesz-es vagy az Ágacskás tanfolyamra mentek?

Noanko
a.noanko

Szia a.noanko!

A TEGYESZ-esre, ez van helyileg. Miért?
kanga_mama

Szia!

Ja bocsi, hogy csak így letámadtalak. Azért csaptam le a témára, mert mi is november végén megyünk, csak mi az Ágacska alapítvány által szervezettre tanfolyamra.
Megörültem, mert azt hittem, hogy egy helyre megyünk, és akkor találkoztunk volna.

Noanko
a.noanko

Ugyan már! Nem vettem letámadásnak Teeeeeeeeeeeee!

Örülök, hogy érdeklődtél, de sajnos nem talizunk legalább is most nem :(

Majd talán valamelyik Gólyahíresen...
kanga_mama

Hahó lányok!

Szia Kanga-mama! :) Örülök,hogy itt látlak :)

dnkata: Szerintem nincs felettük ellenőrzés, azt csinálnak,amit akarnak,ők írják a statisztikákat is :(

Amneris: az apás képeteket én is mutattam a férjemnek,és jól kigyönyörködtük magunkat. Na meg megállapítottuk,hogy a fényképésznek különös érzéke van "azokhoz" a pillanatokhoz :D
csöpke

Szia Csöpke!

Köszönöm a szíves fogadtatást. Arra gondoltam, hogy ha néha ide is irogatok, akkor gyorsabban telik az idő. Bezzeg 3 év múlva majd megállítanám. Furcsa az ember, ha melege van, hűvöset kíván, ha fázik meleget óhajt. Nem is értem miért?! :P
kanga_mama

Kanga-mama: Itt nap mint nap csodáknak vagyunk részesei,ahogy egy-egy baba családra talál,és valahogy valóságossá válik ezáltal a dolog,hogy egy nap majd te leszel az,akit felhívnak telefonon,hogy : megszületett . . . :D :D :D
csöpke

Igen, csöpke, tudom, ezért is jöttem közétek. :lol:
kanga_mama

Kanga mama! Üdv közöttünk!

Képzeljétek ma felhívtam az országos lista atyaistenét -akit az itteni tegyesz szerint ugye NEM LEHET FELHÍVNI!!! Nagyon kedves volt, elmondtam ki vagyok , bár a két évet nem említettem (na mondanom kell ő sem), de tuti tudta hova tegyen. Na és képzeljétek micsoda jó hír van: az országos listán egyáltalán nincs egy év körüli gyerek! Meg kislány sincs és egyáltalán ilyen kicsi nincs is...
Megkérdeztem, akkor ez azt jelenti , hogy nincs az egész országban egy év körüli, vagy kisebb roma kislány aki örökbeadásra vár?? Azt mondta, hogy az orsz. listán nincs, megyékben lehet, de azt ő nem tudja.
Ez azért jó hír nem????? Mivel ugye szinte minden megyei tegyesznél áll a sor, ami elvileg azt jelenti , hogy nincs gyerek + az orsz. listán sincs-akkor hol van az a kétezer nemtom hányszáz örökbebaba? Mert az ugye nem túl hihető,hogy mind nagyobb-ugyanis van az ismeretségi körömben több olyan pár is ,akik nagyobbra várnak hiába.
Na erre varrjunk gombot! :evil:
Ja és felügyeleti szervről én sem tudok! Szép mi? De azért első a gyerek érdeke! Már csak az a kérdés, hogy hol a gyerek?
steiff

Szép estét mindenkinek!

Hogy hol a gyerek? Jó kérdés. Ráférne a rendszerre egy kis átvilágítás.Szörnyű ez a tehetetlenség!
Van olyan ismerős,aki fél évet várt a nagyobbacska babára,mert a Tegyesz tekintettel volt a nevelőszülőkre,akik "nem tudták elengedni" a kicsit és mindenféle kifogást találtak.És félév tudjuk,rengeteg idő egy baba életében.
Steiff: Csak az lehet,hogy kikerülnek ezek a babák(mert vannak) olyan családokhoz,akik ismerősök,barátok stb.
Minden így megy,miért pont ez lenne másképp? :(
Na mindegy,reméljük hamarosan lesz kicsi,aki rátok vár,drukkolok!
csöpke

Csöpke!

Most néztem meg: a Mokka egy régebbi adásában szerepelt Radoszláv úr és azt mondta, hogy Mo-on 1300 öf-ni szándékozó pár van és 2000 örökbeadható gyerek! És ez persze csak az állami szektor.
steiff

Steiff!
Tegyesz= "Értem én, hogy gőzgép! De mi hajtja?"

Hihetetlen! :evil:

Kép
kajla

Rvan: Nagy-nagy gratula nektek!!!!!!!! :lol: :P :lol:

Steiff: :twisted: :evil: Szóhoz nem jutok, egyszerűen eszméletlen hogy mi folyik itt. Az igazság az szerintem, hogy kiadják nevelőszülőkhöz és azoknak fizetnek, plusz az otthon is kap érte pénzt az államtól, és így megmarad az intézmény. Persze így a gyerekek nincsenek az örökbeadható listán, és nem látszanak, de a kimutatásokban mégis ott vannak... :twisted: :roll: Szóval egy nagy pénzügyi hum-buk, és amint látom a gyerek érdeke senkit nem érdekel. Nagyon sajnálom, hogy nálunk ez van, nyugaton van olyan ország ahol nincsenek ilyen intézmények, mert nem kellenek, ugyanis tényleg vannak párok akik örökbe fogadnák a gyermekeket azonnal, és akkor mindenki egymásra talál és boldog lehet. De bezzeg kis hazánkban ez nem működik. Sokat törtem a fejem, hogy mért éppen a civil szervezeteknek sikerül ez. Se a Gólyahírnél, se máshol nincs olyan gyerek akit ne fogadnának azonnal örökbe, akkor vajon az államnál mért vannak. Valaki ott fent, aki állítólag okos ember, ránézhetne erre. :roll:

KépKép
ancsúr

Tvera: :lol: Örülök, hogy teljesíthettem a kívánságodat! :lol: Azért a főnököd elég egy bumburnyák, hogy szépen fogalmazzak. :lol:

Kajla: Nagyon csini Regi! Nálatok ekkora hó lett? Mi tegnap raktuk fel a téli gumit, rögtön esett is pár szem hó, hogy megmutassa, okos döntés volt. :lol:

Kanga-mama: :lol: Szia! Üdv itt köztünk. :lol:

Dnkata: Mi volt a nick neved? Én mindenütt ez vagyok. :lol: És szerintem sem gáz kicsit nagyobb gyerkőc, én is hallottam, nagyon sok siker sztoriról. Bár mi úgy döntöttünk, hogy pincurit szeretnénk, de sokan mondták, hogy mért nem nagyobbat. Igaz az emberek csak azt látják, hogy ővelük nincs annyi "baj". Bár ez hülyeség szerintem, egy gyermek a családba, hozza magával az örömet a gondot, mindent ami vele jár. :lol:

Matyi-apu: Nagyon örülök hogy a kis hüvelyk Matyi immár lassan mutatóujj Matyi lesz! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Beugrottam,kicsit olvasgattam.

Rvan!
Gratulálunk,és nagyon sok kitartást,boldogságot a babákhoz!

Tirza, MatyiApa!

Gratulálunk nektek is!
Annyit gondolunk rátok!
Nekünk is nehéz volt az a 10 nap amire hazahozhattuk Márkot,pedig mi csak 50 km-t mentünk naponta .Nem irigyellek titeket,hogy még különválva kell ezt elviselni.
De tény ,hogy megéri.

Mi jól vagyunk.Márk 4300 g.Ma volt az első éjjel amikor nem ébredt fel kajolni.
Nagyon jó gyerek.Szinte csak eszik és alszik,ellentétben az első idővel.
kavicska

Kicsi Matyikam mar ugy varom hogy legyen tali es te is ott legyel a kedves szuleidel!!!!!!
RVAN!!!!!!!!!Potyognak a konyeim anyira boldog vagyok a jo hirnek!!!!!4
Steiff alacsony a vernyomasom de ha ilyen dolgot olvasok jjjaaaaajjj!
Remelem valamelyik nagy ugyintezo olvasa a forumot es elgondolkodik azon hogy nem is vagyunk annyira...
Ancsur anyira igazad van es nem keves penzt kapnak na nem akarom bantani oket de nem jobb helye van egy gyereknek igazi csaladban mint nevelo szuloknel!?Anno en ott is voltam de remelem mar nem olyanok a neveloszulok nagyobb tabora.Senkit nem akarok ezzel megbantani de mi heten voltunk kiadva egy igen csak idos holgynek es igen csak kicsi lakasba.Na nem is akarom a multat felhozni.
Kanga-mama jo hogy rank talaltal!Puszi mindenkinek Móncsi+3

Kép
móncsi+3

Sziasztok!

Steiff!
Nem is találok szavakat,lehet én vagyok értelmileg alacsony szinten de nem értem ezt a nagy összevisszaságot.Hát,őszíntén, nem irigyellek!

Ancsúr!
Túl finoman fogalmaztál! :lol:
Hogy csinálod hogy a nevek vastagon vannak írva?Próbáltam már én is cifrán írni pl.színes betűkkel de nem jött össze! :oops: Tök béna vagyok! :oops:

Tirza-Matyiapu!
Gondolom a kis hüvelyk Matyi már nem is olyan hüvelyknyi! :lol:

Dnkata!
Vigyázok magamra!Nincs az a pénz hogy megemeljem magam!Nem keresek olyan jól! :lol: A te főnököd se lehet semmi!Miért mentél már 10 nap múlva dolgozni?
Én kivártam a 6 hetet,sőt, 1 hetet ráhúztam,nem volt kedvem melózni menni! :oops:

Renóca!
Még szép hogy büszkélkedsz!Lehet is vele!Csuda édes Miklóska! :lol:

Kajla!
Merre fele laktok hogy ekkora hó volt nálatok?Regi mit szólt hozzá?

Kanga-mama!
Légy üdvözölve! :lol:
tvera

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok az előttem szólókhoz, de nincs időm visszaolvasni a fórumot, csak egy gyors helyzetjelentésre van időm.

Nagyon szépen fejlődünk, már 2150 g-ok vagyunk, már csak 50 g és a kedd (36. hét) és lehet, hogy jövő hétvégén jöhetünk haza, de majd hétfőn fogja megmondani a pontos dátumot a doktornéni. Még mindig igaz ránk a mohón eszik megjegyzés a kórlapról. Nagyon édes, nem lehet betelni vele. A 8-szori etetésből 7-szer ott lehetek, így 4-kor kelek, és fél 12-kor fekszem, nagyon fáradt vagyok, de nagyon élvezem a babázást.
Sajnos haza kellett jönnöm, itthon mindent összekészíteni a fogadásához, de állandóan rá gondolok, lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem vagyok mellette, nincs aki becézgesse, simogassa, puszilgassa. Már alig várom, hogy visszamenjek, holnap a délutáni fél 5-ös etetésen már ott szeretnék lenni.
Amneris!
Most már értem, hogy miért legyek erőszakos, némelyik nővér kikészít minket, meg a babákat, de szerencsére többségük nagyon kedves, és fő, hogy imádják a babákat, és szeretik a munkájukat.
Ma reggel a légzésfigyelő miatt kellett vitatkoznom az egyik nővérrel. Matyi alól kivették a légzésfigyelőt tegnap reggel, mert egy kisebb súlyú babának szüksége volt rá, kétszer is megkérdeztem, hogyha behozom a sajátunkat, alá lehet- e rakni, mondták, hogy igen, ma reggelre elhozta a férjem, viszem be, erre mondja a mai nővérke, hogy nem lehet, na az agypumpám rögtön felment az égbe. :twisted: Aztán elszámoltam 3-ig és normális hangon (nagyon nehéz volt) próbáltam meggyőzni, végül sikerült. Sajnos a véleményemet nem mondhatom el nekik, sokszor lenyelem a visszavágást, mert nem akarom, hogy Matyin csapódjon le az egész, majd csak kibírom ezt a hetet.
Mára ennyi, jó éjszakát!

Kép
tirza

Szia Tirza!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Jó olvasni rólatok és örülök, hogy Matyika szépen fejlődik. Elhiszem, hogy fáradt vagy, de még bírd egy kicsit erővel, otthon már sokkal könnyebb lesz. :D

Kanga és Dnkata üdv köztünk!

Bocsi lányok, hogy mostanában csak olvasóként járok hozzátok. Megint nyomi a hangulatom, nem akarok nektek nyavajogni. Üres a fejem és bármin bőgni tudnék. Utálom amikor ilyen vagyok, naaaagyon várom, hogy egyszer vége legyen a várakozásnak. Baba hiányom van, gondolom nem vagyok egyedül. Nem is nyávogok tovább, visszavonulok csak olvasónak. :(

Moncsi3! Örülök, hogy végre van családod és boldog vagy!
Kép
Puszilok mindenkit!!!

Kép
vivi1

Tvera!
Békéscsaba! De Miskolcon nagyobb hó volt( azt hallottam!)

Láttam ám,hogy a háttérképeseknek is elküldted a gyertyás fotódat!
Tök jó!!! :D

Reni!
Szuper, hogy nyertetek! Aranyos a kép! :D

Tirza!
Harcolj is bátran! Ő a te kisfiad!!!

Vivi!
Kitartás! Nemsokára eljön a te időd is! Tudom, hogy milyen nehéz várni! De most tedd meg azokat a dolgokat, amiket szeretnél, mert aztán...

Pusssssssszi!!!

Ez az én bioritmusom! Csak tudnám, hogy hogyan kell értelmezni???? :roll:

Kép

Kép
kajla

Vivi: Figyu, szerintem itt mindenki van úgy hogy nyavajogna, és bőgne, meg panaszkodna egy picikét. :wink: Azért vagyunk itt várakozók, hogy valahogy segítsünk egymáson és magunkon is persze. Néha csak ha leírod a fájdalmad, és közben otthon bömbölsz egy nagyot, túl is jutsz az egészen. Én legalább is ezt szoktam csinálni, ha rámjön. :wink: Sok-sok buksi-simi neked! :)

Tvera: Ha beírod a szöveget, sztán ki kell jelölnöd. és ha csak kövérre szeretnéd, akkor rákattintasz a B betűre, itt a szövegíró résznél. Ha színt akarsz, akkor ugyanígy kijelölöd, és fentebb ugyanitt ki van írva hogy betűszín: Alap, na ezt legördíted, és kiválasztod amelyiket akarod. És kész is. Ilyenkor a te annyit látsz belőle, hogy egy zárójeles kód jelenik meg a szó-vagy szöveg előtt és után. :wink:

Kajla: Ha ez igaz akkor ma fizikailag igen csak toppon vagy, menj kondizni, vagy futni, vagy ha eddig nem bírkóztál még sport szerűen, akkor ideje elkezdened. Kép
Szellemileg kb 4-5 nap múlva leszel a toppon, szóval az új lexikonod befejezését akkora tartogass, mert most még néhány hibát véthetsz benne. Kép
Viszont ami az érzelmeket illeti, sürgősen hívd fel apát, hogy kihülni látszol a bioritmusod alapján, szóval hozzon neked egy hősugárzót. Vagy csábítson el férfiasan. Kép

Kép

Tirza: Jaj, de jó hogy jelentkeztél te is! Kép

Moncsi: Ezt nem is tudtam, akkor te igazán tudod hogy mi folyik itt. Kép

Kavicska: Nektek is örülök, és annak is hogy minden rendben, a nagyok és okosak mindig azt mondják nekem, hogy most élvezzem ki az alvást, és hogy rend van itthon, majd ha a törőpe cseperedik mindent szétpakol... :lol: Most nem bánnám, ha itt pakolna, én meg utána, később meg majd elmesélem. :lol: Kép

És mindenkinek szép éjszakát kívánok! Kép

vagy így: :lol:
Kép

KépKép
ancsúr

Ancsúr!
Ez k... jó elemzés volt! Izzítom apának a gitárt! Elég bár hangja van( BÁR sose hallanám :lol: )

Jó éjt!
Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat!! Bocs, de nem tudtam visszaolvasni, végre lefoglalnak a gyermekeink, akiket már nagyon vártunk.

Kedden reggel írtuk alá a papírokat és délután hozhattuk haza a pici fiainkat, akik tündérek. Egyenlőre csak esznek és alszanak, de az evés 2-2,5 óránként jut eszükbe, akár mit is csinálok, így éjszaka sem alszunk túl sokat :D Zabagépek, mind az apjuk. 80-100 között esznek alkalmanként mégis hamar megéheznek. Általában tudom egymás után etetni őket, de van amikor egyszerre lesznek borzasztóan éhesek, akkor kérünk segítséget apától, vagy ha ő nincs itthon, akkor a nagyitól. Váltottunk tápit, mert a kórházitól nagyon nehezen tudtak kakilni, de most már azzal is minden rendben. Gáborka már egy jó párszor lepisilte anyát, mert amint lekerül a pelus, akkor pisil, de már kezdek rutinosabb lenni :lol:
Amúgy tündérek és szerintem gyönyörűek is, nagyon boldogok vagyunk:lol: Küldtem Napsuginak képeket, majd ő továbbítja nektek köremail-ben.

A várakozóknak üzenem, hogy kitartás, olyan örömötök lesz, amiért érdemes évekig várni!!!!

Igyekszem azért bepótolni a hiányosságaimat és írni többet!

Jó éjt!

Rvan
rvan

Nagyon sok boldogságot nektek a két kis manóúrfihoz:)
szuperboszi

Rvan

Sok boldogságot a babókhoz!
Tényleg gyönyörűek!!

Tirza

Matyikához is sok-sok örömet kívánok!
Nagyon édes kismanó!
petyaanya

Drága kicsi Bálint! :lol: :lol: :lol:

Sok Boldogságot kívánunk 2. szülinapod alkalmából!!! :lol:
Kép

Moncsi3 :)
Amint lesz egy kicsi időm, összeszedem magam és írok;)
Köszi az érdeklődést! Én mostanában cska olvasni tudlak titeket, szorítani, drukkolni és veletek együtt örülni...

Puszi mindnekinek!!!
Napsi

KépKép
napsugaracska

Rvan!
Nagyon sok boldogságot és "dupla örömöt"! :lol: :lol:

Tirza!
Én láttalak Benneteket a Gólyahíres talin, de Te nem ismersz. Jaj, de jó! Hamarosan mentek haza Matyi-nagy(ujj)fiúval! Az "egészségügyet" meg át kell vészelnu addig valahogy. De igazad van, ne hagyd magad!

Kajla!
Úgy tudtam Békéscsaba már "mediterrán" város, ahol nics is hó, atán tessék! :shock: De jó! Reni biztosan élvezte! Nagyon helyes kislány!

[/b]

dnkata
dnkata

Majd elfelejtettem:

2006. november 9-én, 16 órakor a Toldi moziban /Cím: 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.
Jegyrendelés: 472-0397/
GÓLYAMESE c. film vetítése!!!!
Aki esetleg még nem tudná hogy mi is ez a film:
Az első film, ami a nyílt örökbefogadásról szól, dokumentumfilm kategóriában rendezői díjat nyert!
És egy kis plussz, hogy a topicunk lakójairól, Idusáékról szól akik a filmben is fórumoznak:))) A Gólyahír Egyesület és Gabika nélkül e film nem jöhetett volna létre!!!

És szavazni is lehet, hisz a film a 3. Verzió filmfesztiválon kerül vetítésre, erről bővebben itt olvashattok:
http://www.origo.hu/filmklub/20061027verzio.html
És a filmről bővebben pedig itt:
http://www.verzio.ceu.hu/films/theme_gn_index_hu.html
(Kattintsatok a Gólyamese filmre!)

Ha tudtok gyertek el minél többen!!! :)

Tirza!!! :)
Továbbra is megy a hatalmas szorítás értetek, reméljük mielőbb hazaér kicsi fiacskátok!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
napsugaracska

Steiff!
Igen, ez egyrészt "jó" hír, hogy nincs olyan baba hivatalosan a listán, akire vártok, tehát tényleg várni kell, de ugyanakkor furcsa is ez az egész rendszer. A várakozók és az örökbe adható gyerekek száma valahogy mást mutat!

Csöpke!
Mi az, hogy "tekintettel voltak a nevelőszülőkre"? Minden elismerésem a nevelőszülőknek, de én úgy tudom, őket arra is felkészítik, hogy segítsék a gyerek családra találását, családba segítését, nem? Nem őket kell segíteni.

Moncsi!
Igen, az ügyintézők is olvasnak fórumot, én többet is ismerek, aki így tesz. Talán nem is árt. :shock:

Tvera!
Miért mentem a műtétem után 10 nappal dolgozni? Hát írtam, nem? Mert egy hülye voltam. :oops: Azt gondoltam, hogy én majd megmutatom ( :evil: ), hogy nem hagyom el magam, meg milyen rendes dolog lesz tölem, ha a főnököt helyettesítem, így el tud menni nyaralgatni :evil: .

Ancsúr!
A lombikosban "macska" voltam, mert akkor éppen sok cicám volt, kicsit én is elmacskásodtam. :lol:
De nem sokáig voltam aktív, mert a válásommal megszakadt a lombik-sorozat. (Mondjuk azóta volt egy újabb, a 3., de többet nem akarok!)

Vivi!
Ismerem az érzést (szerintem itt mindenki), amit most érzel. Néha én is elvesztem a lendületet :? , de aztán úgy gondolom, hogy menni kell előre, tovább azért a babáért! Vár ránk már valahol! Írjál! Hiszen azért van ez a fórum, hogy addig is beszélgessünk!

dnkata
dnkata

Napsugi
Nem tudok belépni a fotótárba, lehet, hogy az úi mail címem miatt.
rusznyakr@rubicom.hu
Segíts kérlek, köszi.

Rvan
Köszönjük, hogy írtál. Örülük, hogy jól vagytok. Szívből gratulálunk Nektek!!!! :P Már nagyon várom a képeket. :P

Tirza
Pár nap és együtt, otthon lesztek! Tudom, hogy nagyon nehéz most, távol otthonról. Együtt a kicsivel és mégis külön.
Sokat gondolunk Rátok. Matyi siess haza!!!! :P

Sziasztok!

Tegnap volt 6 hónapja, hogy kicsi fiúnk hazaért. :P Szerettem volna képet feltenni, de Robi gépén van az összes régi fotó, majd legközelebb.

Tegnap vettünk Miklóskának kiscsizmát. Egész este abba rohangált
egyik tükörtől :lol: Kép a másikig :lol: Kép .
Annyira tud örülni a ruháknak :P és persze imádja ha megdicsérjük milyen csini. :P Az EGO-jával tuti nem lesz gond :lol:

Persze a vásárlás nekünk sem ment könnyen. A kezébe kellett adni a kiscipőjét, mert biztos akart lenni abban, hogy senki nem veszi el. Ugyanez volt a kesztyű és a sapi vásárlásnál is. :P

Az orrszívótól nagyon féltem, most már egy hete használjuk. Első nap sírt Miklóska, de tegnap már ő húzta ki a kamrából a porszívót és hozta, hogy kapcsoljam be. Nevet előtte és utána, sosem hittem volna.

Este hajvágást is "rendeztünk", nagy sírás-rívás közepette. :roll: De most 2 hónapig elfelejtjük a hajnyírót :wink:

Mindenkinek szép délutánt.
Üdv Süni

Kép
renóca

Sziasztok!

Hát a múltkor tényleg csak beugrásra maradt időm...a Manócska felébredt,és mivel csak beugrottunk a nagyiékhoz is,tápszer az otthon volt....és rohanni kellett haza kajálni.

Rvan!
Nagyon örülök ,hogy ennyire boldogok vagytok.
Milyen tápszert ettetek?és most mit esztek?Nekünk is voltak ilyen problémáink,de váltás után megoldódott.
Mostmár boldogan -és hangosan nyomunk a nagyvilágra :lol: (szerintem a szomszéd is hallja amikor...nyom)
El tudom képzelni,mennyire lehettek fáradtak,mert nekem csak egy törp van itthon,de néha örülök,amikor apa felpattan tápszert melegíteni.Bár sosem voltam az az ágyból kipattanós típus.

Tirza!
Kitartás !Nagyon gyorsan nő Matykó.Pikk-pakk kisóriás lesz belőle.
Már biztos ő is nagyon várja hogy hazajöhessen veletek.

Ami a kórházi ellátást illeti.....bár én is csecsemős vagyok.....de amíg Márkhoz jártunk......nekünk az volt nagyon kellemetlen,hogy nem tudtunk behúzódni sehova,hanem az osztály folyosóján ültünk,3masban,és mindenki ott mászkált rajtunk keresztül.Ja és minden gyereket,közte Márkot is folyton szélcsövezték(hogy tudjon kakilni).Mondták,hogy fürdessük meg,de amikor mondtuk,hogy szívesen megfürdetnénk,akkor gyorsan kitaláltak valamit.....Tisztelet a kivételnek.
De nem panaszkodunk,mert már túlvagyunk rajta,és mindenki átéli ugyanezt biztos,de megéri.

Szóval amit múltkor félbehagytam....
Jól vagyunk.4300 g volt múlt hét kedden.holnap megyünk megint mérekezni.
Nagyon jó baba.Sokat alszik.150 g körüli mennyiségeket eszik.
Pár napja szinte végigalussza az éjszakát(20-4:30-ig).
Már nagyon sokat mosolyog,és egyre többet ad ki hangokat(az túlzás ,hogy gőgicsél) :lol:
Annyira jó látni,hogy mosolyog,hogy múltkor sírva fakadtam a boldogságtól.Tiszta hülye vagyok,de annyira jó érzés volt,hogy csak nekünk mosolygott,és "dumált"...... :oops:

Most befejezem a szóf...sást :lol: :lol:

Puszi mindenkinek! Sziasztok!
Majd jövök nemsokára!
kavicska

Gabika, Rkata! Most vagytok a tv-ben, veszem fel. Csenge milyen édes, nem is szégyenlős. :D

Kép
vivi1

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?