Sziasztok!
Hát a múltkor tényleg csak beugrásra maradt időm...a Manócska felébredt,és mivel csak beugrottunk a nagyiékhoz is,tápszer az otthon volt....és rohanni kellett haza kajálni.
Rvan!
Nagyon örülök ,hogy ennyire boldogok vagytok.
Milyen tápszert ettetek?és most mit esztek?Nekünk is voltak ilyen problémáink,de váltás után megoldódott.
Mostmár boldogan -és hangosan nyomunk a nagyvilágra
(szerintem a szomszéd is hallja amikor...nyom)
El tudom képzelni,mennyire lehettek fáradtak,mert nekem csak egy törp van itthon,de néha örülök,amikor apa felpattan tápszert melegíteni.Bár sosem voltam az az ágyból kipattanós típus.
Tirza!
Kitartás !Nagyon gyorsan nő Matykó.Pikk-pakk kisóriás lesz belőle.
Már biztos ő is nagyon várja hogy hazajöhessen veletek.
Ami a kórházi ellátást illeti.....bár én is csecsemős vagyok.....de amíg Márkhoz jártunk......nekünk az volt nagyon kellemetlen,hogy nem tudtunk behúzódni sehova,hanem az osztály folyosóján ültünk,3masban,és mindenki ott mászkált rajtunk keresztül.Ja és minden gyereket,közte Márkot is folyton szélcsövezték(hogy tudjon kakilni).Mondták,hogy fürdessük meg,de amikor mondtuk,hogy szívesen megfürdetnénk,akkor gyorsan kitaláltak valamit.....Tisztelet a kivételnek.
De nem panaszkodunk,mert már túlvagyunk rajta,és mindenki átéli ugyanezt biztos,de megéri.
Szóval amit múltkor félbehagytam....
Jól vagyunk.4300 g volt múlt hét kedden.holnap megyünk megint mérekezni.
Nagyon jó baba.Sokat alszik.150 g körüli mennyiségeket eszik.
Pár napja szinte végigalussza az éjszakát(20-4:30-ig).
Már nagyon sokat mosolyog,és egyre többet ad ki hangokat(az túlzás ,hogy gőgicsél)
Annyira jó látni,hogy mosolyog,hogy múltkor sírva fakadtam a boldogságtól.Tiszta hülye vagyok,de annyira jó érzés volt,hogy csak nekünk mosolygott,és "dumált"......
Most befejezem a szóf...sást
Puszi mindenkinek! Sziasztok!
Majd jövök nemsokára!