Új privát üzeneted érkezett!

Tviky! Remek, akkor remélem letöltöd a Skype, vagy Msn programokat és életjelt adsz magadról ott is!!! Végre tudnánk dumcsizni ingyé...

A felháborodást jól érzed, gondolhatod majd eldobtam a telefont amikor a Dóri rég nem hallott nevét emlegették.

KépKép
jiny

Jiny
Igérem lesz msn és skyp is, csak még meg kell majd tanulnom ezt a társalgási formát.

Kép
tviky

Sziasztok!

Egy gyors bekukk, aztán indulok Matyihoz. :lol: Nagyon imádom, ennivaló, apával mindketten szerelembe estünk! :lol:

Rvan!
Nagyon szorítok a papírok miatt!

Jiny!
Ez borzasztó, mi is megadtuk az osztályon a telefonszámunkat, ha bármi van, akkor tudjanak szólni. Akkor mi is várhatunk majd ilyen telefonokat?

Tviky!
Te nem próbálod meg összerakni a bútort? Jó kis lego! A dolgozónk szekrénysorát én szereltem össze, mire a férjem hazajött, már kész volt.
Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a szoba, mert a bútor, amit választottatok, az nagyon jól néz ki.

Steiff!
Biának utólag nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Körmailt küldtem a képekről, nem tudom, hogy kerülhettél ki a címzettek közül, vagy megváltozott az e-mail címed?

Napsugi!
Tegnap a 4-es úton láttam egy kamiont, aminek a hátuljára rá volt írva nagy betűkkel, hogy Napsugi, nem a tiétek? :lol:
Most arra megyünk a kórházhoz, ahogy mutattátok, tényleg sokkal közelebb van. Köszönjük. :D

Nem tudom, hogy fogok tudni jelentkezni, remélhetőleg vasárnap leköltözök Matyihoz, de addig is minden nap megyünk.
nem tudom, hogy írtam-e az emailbe, hogy még 1 hónapig bent leszünk, mert nem elég, hogy elérje a 2200 g-ot, hanem be kell töltenie a 37. hetet is.

Kép
tirza

Tirza! Ez valami helyi szokás lehet, mert Dóri a 36. hétre született, és 5 nap után 2200 gr-al haza is adták... Kitartást nektek a kórházhoz!!

KépKép
jiny

Tirza

Nagyon örülök a jelentkezésednek, sokat gondolok rátok. Azért az nem semmi, hogy még 1 hónap. Hol fogsz lakni, szálloda, magánszállás? A házi orvosnak nem lágyult még meg a szíve?

A bútor nem rakom össze, mert nem szeretném megfosztani az Andrást a közös készülődés örömétől.

Vigyázz magadra és Matyira.
A jövő héten velhívlak.

Tviky

Kép
tviky

Sziasztok!

Tviky!

Én nagyon várom már a fényképeket! Annyira szeretek ilyen képeket nézegetni, hátha lát az ember valami jó ötletet, amit le lehet koppintani! :oops: :lol:
Lefényképezed majd azokat is, amiket Te készítettél? :D

Tirza!

Köszönöm a képeket, nagyon aranyos és formás kisfiatok van! :D

Még annyit, hogy többen kértetek a gólyahíres taliról képeket, és tegnap feltettük a t-onlinos képtárba, amibe mi tudunk csak belépni! 2006.10.21. az album!

kizsó

Sziasztok!

Nem szabadultok ám tőlem :lol: csak próbálom kiélvezni a betegácsim utolsó pár napjait! :cry:
Borzalmas mennyire nincs kedvem vissza menni dolgozni!!! Hallgathatom a kolleganőim és a főnököm magasröptű javaslatait,felejtsem el ami velem történt és ha nem is megy, ne vigyem be a munkahelyre :evil: !Ja,persze!!Mondani marha könnyű!!
Az egyik kolleganőm(történetesen ő az üzletvezető)a műtétem után 2 nappal poénosan megjegyezte"gondolj bele milyen jó lesz neked,egy csomó pénzt megspórolsz a tamponon"! :evil: :evil: :evil: Ezt azóta sem,és soha nem fogom neki elfelejteni!!
A "drága"főnököm meg a műtét elött tett tanubizonyságot emberi mivoltáról mikor közölte velem hogy deprimálom a közösséget,mivel állandóan rosszkedvű,letört és beteges vagyok!
Miután felhívtam őket,hogy megyek dolgozni, az üzletvezető közölte velem telefonban hogy beszélni akar velem.Nagy nehezen kiszedtem belőle mit akar.A Régi Énemet!!
Vicces!!! :(
Érzem hogy nem leszek már az a felhőtlen,gondtalan(leszámítva a betegségem)mindíg vidám,hóbortos ember, aki voltam!
Komolyan, épp eszű ember hogy gondolhatja hogy minden velem történt dolgot egyszerűen kitörlök az agyamból,és vidáman megyek dolgozni?
Próbáltam másik állást keresni,ímmel-ámmal,mert a párommal egy helyen dolgozunk így olyan jó hogy eggyütt mehetünk melózni és haza.Ráadásul 2 napot dolgozunk és 2 napot nem!Nehéz ezt feladni,így megpróbálom el viselni a "nem szeretem"mondókákat.
Na,mindegy,hétfőn kezdek. :( :(

Jól kipanaszkodtam magam ne haragudjatok,de olyan jó volt ezeket kiírni magamból!
tvera

Sziasztok!
Eszter vagyok,most írok ide először.(Eddig a Kaálisba írtam.)Ma jelentkeztünk be a TEGYESZbe és nagyon izgulok. :oops: A környezettanulmányon mit néznek?Ti mennyit vártatok/mióta vártok babára?Igaz a 4-5 év?Ne haragudjatok,hogy ennyi kérdést teszek fel,de nincs örökbefogadó ismerősöm és tele vagyok kérdésekkel.
Nagyon jó látni a sok boldog babát.
mereszt

Szia Eszter !

Környtanulmányon : körbejárták a lakást felirták hogy összkonfort hányszoba , elbeszélgettünk hova tevezzük a babaszobát (kb 10 perc volt ) majd el is ment a hölgy .
A 4-5 év igaz lehet az államirendszerben . Egyesületnél , alapítványnál pillanatnyilag rövidebb kb 2,5 év (jelentkezők létszámától függ.
Az előbbi titkos utóbbi nyilt örökbrfogadás.
Szerintem kérdezz nyugodtan és ne izgulj igazából nem olyan szörnyű ám :):) Sőt abszolute nem inkább majd utána a várakozás az lesz rossz .

Naninga
naninga

Drága Tirzám!

Ne aggódj, hogy megadtad az osztályon a telefonszámotokat - a mi "közös" :P kórházunk nem élt vissza a miénkkel sem. Tulajdonképpen még csak hívniuk se kellett soha...

Jótanács: mikor majd pakolsz az anyaszállóra való beköltözéshez, vigyél magaddal jó sok könyvet! :D Én még fülhallgatós rádiót is vittem, meg keresztrejtvényözönt...
Két etetés között ugyanis semmi értelmesre nem futja majd az idődből, "semmit tenni" viszont sok is az a kb. 1.5-2 óra. (Azért nem három, mert tuti Te is hamar mész és soká maradsz majd Kiscsillagodnál! :lol: )

Lányok! Hoztam képet!

Kép "És akkor Piroska elindult a Nagymamához... " :-)

KépKép
amneris

Naninga!
Köszi a gyors választ.Sajnos a környezettanulmánytól félek,mert igaz,hogy családi,szemben erdő,100nm,de még "tart"az építkezés.most fogjuk csak kívülről beburkolni,belül sincs még mindenhol ajtó,hajópadló,tapéta...,szóval még van mit csinálni rajta.Abban bízom,hogy majd ők is azt gondolják mire kapunk babát kész lesz.Ugye ez elképzelhető?A várakozáshoz már hozzászoktam-gólyát vártunk,aztán lombikot-szóval a gyakorlat már meg van. :lol:
mereszt

Jaj Amneris! Ez a kép valami fantasztikus!!!!!! Ez az összhang, ahogy figyelnek egymásra! Nagyon tetszik!!! :P :P
Amúgy is az a harmónia, ami sütött az egész Amneris családból olyan megkapó volt a sződi talin. Komolyan irigyellek benneteket!!!
steiff

Én nem tudok belépni a fotótárba, még soha nem sikerült!
Légyszí segítsetek, mert nem tudom megnézni a képeket!!!!!!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Sikerült belépnem, megnéztem! Nagyon jók a képek!
Meglepődve vettem észre képeket Zsófi csöppkoráról..majd frissítem. Kinek kell küldeni képeket...vagy én is tudok feltenni?

Ancsúr, megörökítettek, ahogy itatod Zsófit! Nagyon helyesek vagytok!

Kép
Kép
ggabszi

Ggabszi
A fotótárt Napsi tartja rendben, neki kell elküldeni a képeket és Ő frissíti.

Tviky

Kép
tviky

Sziasztok!

Eszter!
Üdv közöttünk! Látom, már kaptál választ a kérdésedre! Ne izgulj!!!

Amneris!
Ismét nagyon jó képet tettél fel! Tök jó ez a hintaágy! Gondolom, szerettek benne ücsörögni!!!

Legytek jók!

Kép
kajla

Sziasztok!

Gyorsan el akartam olvasni a fórumot, aztán folytatni a pakolászást, de Amneris ezt a képet nem tudom szó nélkül hagyni! Egyszerűen fantasztikus, fotópályázaton lenne a helye, ahogy Zituska komolyan az apucira néz! nagyon édes. Az én Árpimnak is nagyon tetszett. Milyen jó, hogy már ilyen technikánk van, hogy az ilyen pillanatokat meg lehet örökíteni. :D

Szóval pakolászok, holnap költözöm a szállóra, szerintem túl sok cuccom lesz, nem tudom, hogy fog a kis szekrénybe beférni. :(
Az biztos, hogy tovább maradok, mert múltkor is, amikor etetésre mentem, mi még úgy maradtunk Matyival összeölelkezve, a többiek meg már régen elmentek. :) Nem tudok betelni vele, repülnek a percek, ha vele vagyok, és nagyon hiányzik, ha nem vagyok mellette. :( Ma délután rengeteget mosolygott, Árpi csak az üvegig jöhetett be, onnan integetett a fiának, amikor Matyi végre kinyitotta a szemét, először az apjára nézett, aztán fel rám, aztán becsukta a szemét és egy óriásit mosolygott, még az ínye is kilátszott. Hát mondanom sem kell, hogy rendesen olvadoztunk mindketten. :D
Képzeljétek, Matyi már 1940 g! Kezd kitelni a pofija, meg kezd karperecesedni.

Kép
tirza

Tvera!
Nagyon átérzem a bajodat, nekem is mondogattak hasonló sületlenséget a vetélések után, én sem akartam táppénzről visszamenni abba a közegbe. Nem nagyon lehetett őket leszerelni, valahogy kibírtam. Aztán jött az örökbefogadás, na persze ekkor is megkaptam az okosságokat, mindenki jobban értett hozzá, mint én, aki benne voltam, vagyok. Múlt héten sikerült csak valamit elérnem, mert megint kérdeztek valamit a babával kapcsolatosan, aztán elkezdték mondani, hogy az nem úgy van, ahogy én tudom, én egy idő után elhallgattam, a többiek tovább vitatkoztak, hagytam őket, ha ők úgyis jobban tudják, elengedtem a fülem mellett a mondókájukat, nem szóltam hozzájuk, bármilyen hülyeséget mondtak is. Aztán a főnöknek feltűnt, hogy egy ideje csöndben vagyok, aztán megkérdezte, hogy megbántottak-e, de higgyem el, ők csak jót akarnak nekem. :twisted: Aztán elmondtam neki, hogy minek szóltam volna, amikor ti úgyis mindent jobban tudtok, mint én, aki benne vagyok az egészben. Erre köpni-nyelni nem tudott. Most egy darabig biztos nyugtom lesz.
Szóval valahogy el kell engedni a füled mellett az ilyen megjegyzéseket, tudom, hogy nagyon nehéz, mert nagyon bántóak, és még nagyon friss a műtét emléke is. Hidd el, a régi éned is vissza fog jönni. Az idő majd segíteni fog, addig meg sok türelem, kitartás és nagyon nagy erő kell. A fórumon meg mindig szívesen meghallgatunk. :)

Kép
tirza

Eszter!

Üdv a fórumon! Nem kell emiatt tartani a környezettanulmánytól, én is mindig aggódtam, hogy jaj mit fognak nézni, mi nem fog tetszeni nekik. A mi megyénkben (fejér) félévente járnak ki, így mindig látták, hogy mi lett kész a lakásban, mi lett új.

Kajla!
A lányod édes a kolbásztöltő szerkóban!

Tviky!
anyaszállóra megyek, ami egy hatágyas szoba, két emelettel lejjebb, mint ahol a Matyi van. Még van 3 hét szabim, és ha jól számolom majd egy hét táppénz kell, hogy ne menjek fizetésnélkülire, még nem beszéltem a körzetivel, de ha nem tudom meggyőzni, hogy írjon ki, akkor elmegyek a körzeti nőgyógyászhoz, ő írt ki a lombik alatt is, és nagyon rendes volt.
Férjednek jó bútorszerelést, remélem jövő hétvégére, mire fórumot, tudok olvasni, már itt lesznek a gyönyörű szoba képek.

Rvan-ékkal mi újság, tudtok valamit?

Kép
tirza

Tirza!
Tetszik az új vonalzód :lol: :lol:
Kitartást kívánok az elkövetkezendő 4 hétre. Fogadd meg Amneris tanácsait, Ő már tapasztalt (sajnos).

Amneris
Apás kép sorozatból ez a csúcsfotó.

Bútor félig összerakva, dekorációk száradnak az asztalan, holnap megvarrom a függönyt.

Szép álmokat!

Kép
tviky

Rvanékról tud valaki valamit??? Ugye rendben vannak a dolgok???

Tirza! Mielőbbi hazatérést neked a kisfiaddal!

KépKép
jiny

Rvanékkal minden rendben, de csak kedden lesznek aláírva a papírok!
A fiúkat láttam, gyönyörűek!
nikinozso

Sziasztok! :lol: :P

Kavicska: Nagyon tetszett a Nyomja a hátát az ágy mondat! :lol: :P :lol: Édes lehet ahogy fájlalja! :lol: :P :lol:

Obea: Gréta halálos ebben a kis székben! Hogy örül neki! :lol: :P

Amneris: :lol: :P Halod-e? A lánykád itt a piroska? :lol: olyan összeillő párocska, hogy csüng apukája szaván! :lol:

Gabszi: Nekem egyszer el lett küldve a képtár elérhetősége, de nem tudtam belépni, pedig többször is próbálkoztam, most meg azt se tudom hol az az emil, bizti nagytakarításkor ki lett törölve. :roll: Nem tudnád mailbe elküldeni nekem? :lol:

Nikinozso: Jaj, de jó, akkor szorítok nagyon hogy kedden minden rendben menjen.

Jiny: Fú, ilyet? Úgy nem szeretem amikor visszaélnek az adatokkal, de ehhez, alá kéne írni egy olyan papírt is ha jól tudom, hogy az adatokat felhasználhatják más célra. Mint ha kitöltesz egy reklámpapírt, hogy elfogadod ezt. Egyébként meg törvénytelen, ha jól tudom. :shock:

KépKép
ancsúr

Tirza:
Köszi soraidat,"jó"tudni nem csak én jártam így a munkahelyemmel!Miért kell szabira menned vagy betegácsiba?Nem lehet gyesre,vagy még nincs meg a határozat és azért?Na, ebből a kérdésből is kitűnik mennyire nem látom még át a dolgokat :oops: !Bár mire mi is eddig jutunk mint ti vér profi leszek a témában :lol: !

Tviky:
Tök jó olvasni hogy már szinte kész a szoba a babónak!Már csak ő hiányzik belőle!Van fotód róla?

Lányok!
Én is megnézhetném a fotótárt?
tvera

Nikinozso! Köszönöm! Nagyon szorítunk akkor továbbra is nekik!

Tvera! Fototárba csak akkor léphetsz be, ha bekerülsz a táblázatba. Ildinél lehet jelentkezni pár adatot meg kell adnod magadról, és ő frissíti az adatokat. Utánna kapsz Napsitól kódot a belépéshez.

KépKép
jiny

Jiny:
Ki az az Ildi? :oops: :oops:
Hogy találom meg őt?
tvera

Tvera! Ildikó a másik fórumról. Vivien, Bálint és Veronika anyukája. :) Email címe: kildi1@enternet.hu
Ha kicsit visszaolvasol, megtalálod milyen adatokat kell megadnod. :)

KépKép
jiny

Lányok!

Van valaki közülünk Zala megyéből????????
steiff

Jiny!

Köszi az infót, megtaláltam!(A szomszédban csak olvasgatni szoktam és a képekben gyönyörködni,nagyon ritkán szólok csak bele)Írtam neki pü-t és válaszban megküldte a kérdéseket.Remélem nem gond hogy mi még nem indítottuk el az örökbefogadást!

Dorka jól van?A párommal a talin teljesen beleszerettünk!! :lol:
Megbeszéltük utána, mi is egy ilyen édes lánykát szeretnénk :oops: !

Tviky!

Teljesen átsiklottam felette ,most lesz skype-d?Nagyon jó találmány!Nekem ezen keresztül lett az endós fórumról egy barátnőm,akivel minden nap beszélünk vagy írunk,néha több órán keresztül,a párom meg "morog"hogy soha nem tud a gép elé ülni :lol: !Annyira összejöttünk hogy már voltunk náluk hosszú hétvégén is és olyan mintha ezer éve ismernénk egymást!Sajna ritkán tudunk élőben találkozni mert tőlünk kb 220km-re laknak!
Ugyhogy ha meg van küld el a skype elérhetőséged!
Ez nem fenyegetés volt! :lol: :lol:
tvera

Jiny!

Bekukkantottam a szomszédba!Dorka tünemény!A nyelves képe nagyon jó lett! :lol: Zabálni való rajta!
tvera

Szia Verus!

Végső esélyem, hogy elérjelek!

Remélem még itt vagy. Szarakodik a netünk. Nem érlek el Skype-on. Próbálkozom, de nem megy! Holnap inszem után jelentkezem!
Hiányzol!

Puszika: Johanna
zel

Sziasztok Lányok!

Már egy ideje olvasgatlak Benneteket, most pedig veszem a bátorságot és csatlakozom. Röviden az előzményeim: több lombik, majd válás után egyedülállóként jelentkeztem a TEGYESZ-nél :? . Idén januárban kaptam meg az alkalmassági határozatot. Azóta jelentős változás állt be az életemben, megtaláltam a párom, és már közösen hordjuk a szívünkben a babánkat. :D Az én határozatom lesz átalakítva közössé, de a januári esküvőt meg kell várni, hogy az adminisztráció is már így együtt kezeljen minket. A bánatom az, hogy mire – feltehetőleg jövő márciusban megkapjuk a közös határozatot, akkor már éppen 44 éves leszek :evil: . Egyedülállóként a Gólyahírhez nem adhattam be a papírokat, így meg a korom, na és a várakozók nagy száma miatt esélyünk sem lesz a pici babára. A Gólyahíres Gabikával való beszélgetés is megerősített ebben. Azért ott voltunk mi is a találkozón (én tavaly is voltam, de akkor még egyedül). Fantasztikus volt a hangulat! Nagyon jó volt a babás családokat nézni, sugároztak a boldogságtól!

Minden várakozónak gyorsan múló időt!

dnkata
dnkata

Szolgálati közlemény! :)

Ha minden igaz, november 6-án (jövő hétfőn) 19.10-kor az mtv 2-es csatornán a Membrán c. műsorban a nyílt örökbefogadásról lesz szó (és mi is benne leszünk :) ).

Puszi mindenkinek,
Kata
rkata

Sziasztok!

Végetért a "jólét" ma kezdek dolgozni! :cry:
Kár hogy nincs itt hányós emotikum :lol: !
Majd este jövök 21 óra után.
Mindenkinek szép napot!
tvera

Tvera: Kép Kívánságod parancs! :lol:

Ha valaki beszól, tedd ezt vele: Kép

:lol: :P :lol:

Dnkata: Drukkolunk nektek is hogy minél hamarabb gyermeketek legyen! :lol:

Lányok, olyan izom lázam van, hogy alig tudok mozdulni. Tegnap kissé túlteljesítettem a konditeremben. :roll: Kép
Így aztán a hasizmaim, amik most fejlődnek ki, alig hagynak levegőt venni. Kép

KépKép
ancsúr

Rkata:
Ott voltunk a mostani Gólyahíres találkozón (is), így láthattuk a gyönyörű gyerekeiteket! Már vagy 10 éve nem élek a tévével, ezért (ilyenkor egy kicsit sajnos) nem tudom megnézni a műsort! :shock:

Tvera:
Mit dolgozol?

Ancsúr:
Köszi a biztató szavakat! Jót szórakoztam az emotionokon!
Szerintem már összefutottunk a családineten! Csak akkor nekem más volt a nicknevem. Én is lombikoztam. :?

Üdv mindenkinek!

dnkata
dnkata

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Rvan-ék indulnak haza gyermekeikkel, mint egy igazi család...!!!!!!!!!!
A hosszú útnak most értek a végére és mérhetetlenül boldogok :lol: :lol: :lol: ]

Nagyon nagyon sok boldogságot és mérhetetlen örömöt kívánunk!!! :D :D :D

Kép

Puszi mindenkinek! :wink:
Napsi

KépKép
napsugaracska

Rvan! Naaaagyon sok boldogságot kívánunk!
Kép

Kép
vivi1

Kedves Rvan!

Ismeretlenül is kívánok nagyon sok örömet és boldogságot az egész családnak!

dnkata
dnkata

Dnkata!

A férjed idősebb,vagy fiatalabb nálad? Mert ha fiatalabb esetleg,akkor azért nem olyan rossz a helyzet. Bár ha mégsem jön össze, azért picit nagyobbacska babával is biztosan boldogok lesztek. Mindenesetre nagyon drukkolunk! :lol: :lol:
steiff

Steiff!

Az emberem idősebb nálam, ebből a szempontból sajnos, különben meg nagyon jó. :oops:
Igen, igen a nagyobbacska babóval is boldogok leszünk, úgy gondolom. Csak a pszichológus ismerőseim károgják folyton, hogy minél kisebb, annál jobb lélektanilag, ezért csak csecsemőt. Hát, biztos igazuk is van, de hallottam azért én sikeres történeteket nagyobbacskákkal is... :shock:

Ti hol tartotok? (Bocs, nem volt még időm mindent visszaolvasni.)

dnkata
dnkata

Dnkata!

Mi már picit előrébb tartunk, már a negyediket várjuk (várnánk,ha adnák :evil: ). Az tény, hogy annál ideálisabb , minnél kissebb a baba,de szerintem nem olyan vészes a nagyobb baba sem. Tapasztalatból beszélek,hiszen a kislányom Bia 2 ,a fiam Norbi 3 évesen került hozzánk ( a két öf között pedig megszületett a vérszerinti fiam Roli). Ja és most már állítólag a sor elején vagyunk, még egy kislányt szeretnénk öf-ni. Most emeltettem meg az életkort egy éves korra, hátha! De hát ez a tegyesz egy óborzalom!!!!
Szóval nem mondom,hogy könnyű a nagyobb gyerek öf-sa, de sok türelemmel és szeretettel be lehet hozni a lemaradást, ami esetleg előfordul. Szerintem másfél-két éves korig simán be lehet vállalni ezeket a gyerekeket, a nagyobbacskákhoz több "munka" kell és ott már előfordulhat , hogy egy-két berögzült rossz szokáson nem lehet változtatni, vagy csak nagyon hosszú idő alatt. (Pl. Norbi nyitott szájjal evett-folyton kipotyogott a kaja a szájából, gondolhatod! Persze ő volt a legnagyobb a csoportban, és ő kapott utoljára enni. Nem elég, hogy szegénynek végig kellett néznie, ahogy a többiek esznek- egy ilyen etetés igen hosszú ideig eltart összességében, míg 8-10 gyerekkel végeznek , az utolsónak meg végig csorog a nyála. Meg hát gondolom rá már nem mindig jutott elég idő, ezért evett nyitott szájjal, kapkodva - nagyon nehéz volt leszoktatni róla, több mint egy évig tartott. De a mai napig úgy eszik, hogy állandóan pakolja a szájába a kaját,nem várja meg amíg elfogy a falat a szájából, hanem folyamatosan rakja be az utánpótlást. Lehet, hogy erről már sosem fog leszokni. Meg hát még ezer ilyen apró dolog van, Biánál viszont semmi. Ezért szerintem két év körül van a vízválasztó kor. Persze ez is nagyban függ, a helytől ahol a gyerek nevelkedett.
Na és elvileg :twisted: nagyobb gyereknél rövidebb a várakozási idő. Bár most már ebben sem vagyok biztos, mivel nagyon nem értem a tegyesz logikáját.
steiff

Ancsúr!

Köszi!Tök jó lenne ha minden kívánságom így teljesülne :lol: !
A verést nem kellett megejtenem, a drága főnököm volt oly okos hogy egyedül osztott be,vagyis egész nap egyedül dolgoztam,mintha nem tudná hogy még nem emelhetek és kihagytam 7 hetet a melóból és nem bírok még úgy dolgozni mint azelött.
Amúgy az izomlázról éln is tudnék mesélni,mert szombaton anyukámmal el kellett mennem rendbe tenni a temetőben a sírokat(apukám,nagyszülők)hát, totál elszoktam a gereblézéstől és a kapálástól!Arról nem is beszélek hogy mióta műtöttek szinte semmi komoly fizikai munkát nem csináltam! :oops:

Dnkata!

Egy virágüzletben vagyok virágkötő!Napi 12 órát állok.Ma nagyon elfáradtam!Hiába hosszú idő telt el itthon a "semmittevéssel"!

Rvan!

Nagyon sok boldogságot nektek!Gratulálok!
tvera

Rvan, nagyon sok boldogságot kívánok a fiúkhoz, gratulálok.
Kép

Dnkata, egyetértek Steiff-el, szerintem is be lehet vállalni egy kicsit nagyobb gyerkőcöt is. A mi fiunk másfél éves volt amikor hazahoztuk, és gyakorlatilag nem emlékszik semmire a csecsemőotthonban eltöltött időből. Biztos ideálisabb, ha újszölött korától velünk lenne, de nálunk semmi elmaradást nem tapasztaltam, a korának megfelelő fejlettségű volt minden tekintetben. Talán annyi, hogy nem volt az otthon falain kívül, és nem ismerte az autókat, buszokat stb, és nem pont úgy élt mint egy családban nevelkedő gyerek.

Steiff, nálatok mi újság :?: Van valami biztató :?:

Kép
Kép
atan

Atan!
Újság nincs sok ,megemeltettem a max. életkort 9 hónapról egy évre,talán segít. Így ugye elvileg több az esély, de ha a tegyesz logikáját követem a két év korkülönbséggel, akkor még többet kell várni ugye. Tök mindegy melyik ujjamat harapom, mind fáj. Ez van. Kavarok ezerrel, hátha....
Az a helyzet,hogy úgy néz ki a tegyesz gyakorlatilag gátolhatja ,vagy késleltetheti az öf-t, ha úgy gondolja. Ezt nem én mondtam, de remélem olvassa a fórumot egy tegyeszes, aki megcáfolja :twisted: :twisted: !
De amikor egyik héten azt mondják az orsz.listán rengeteg a gyerek, egy hét múlva meg már nincs is, egyik héten még nem kell szinte senkinek a roma gyerek ,majd kiderül, hogy ez nem is így van hiszen sorbanállás van értük :!: - na szerintem ez azért már több mint gáz. De persze, ha azt mondják nincs örökbebaba-ki az aki felülvizsgálja, hogy ez tényleg az igazság,vagy csak valakinek az az érdeke,hogy ne legyen.....
steiff

Sziasztok Lányok!

Matyi Apu vagyok, Tirza kért meg, hogy tájékoztassalak benneteket.
Matyikánk 2010 g, nagyon csodálatos baba. Eszik és alszik egész nap, alig sír. Nagyon jó az étvágya! Beszélgettük, hogy biztos tartalékolja az erejét az itthoni sírásokhoz. :lol:
Tirza beköltözött vasárnap a szolnoki kórházba, anyaszállóra, így az éjszakai két etetést leszámítva ő etetheti, böfiztetheti.
Én is megyek hozzájuk amikor tudok, nagyon jó érzés látni a fiamat, ahogy cseperedik! :D
Úgy néz ki, hogy 2 hét múlva hozhatjuk haza a mi kisfiúnkat.
Tirza is üdvözöl mindenkit, Rvanéknak sok boldogságot kívánunk.

Kedves Várakozók!

Hidjétek el megérni türelemmel lenni, mindenkinek lesznek hasonló boldog napjai!

Kép
tirza

Kedves Matyi apu!

Nagyon örülünk neki, hogy Matyikátok ilyen szépen fejlődik és akkor most úgy tűnik, előbb hazamehettek :D
További szép gyarapodást kívánunk neki és üdvözöljük a boldog anyukát is :D

Jó, hogy tájékoztatsz minket!

Jó éjt mindenkinek!

obea

KépKép
obea

Matyi apu!

Köszönjük a jó híreket, és kitartást, gyorsan letelik a két hét, és megerősödik a kis legényke :)
szuperboszi

Matyi Apu!
Köszi a tájékoztatást, kívánok sok boldogságot nektek!!!

Sajna, Regi beteg! A szokásos, jön a foga, ilyenkor mindig torokgyulladása van!
Vasárnap este már hányt, annyira megviselte, aztán köhögött, nem akart enni, hőemelkedése volt. Dokinéni antibiotikumot adott, de mondta, hogy szedjük a Béres cseppet is, mert elég sovány és az immunrendszerének is erősödnie kell!
Ma már jobban van, szerencsére!

Kép

Kép
kajla

Rvan!
Mégegyszer gratula!
Ha lesz egy szusszanásnyi időd, írj pár sort!!!

Kép

Kép
kajla

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?