Na lányok ma beszéltem a helyi tegyesz jogászával. Amennyire embert földbe lehet döngölni na azt én mind megkaptam!!!!
Idáig a helyieknek megfelelő volt az, hogy idén kerüljünk sorra, most hogy a pesti atyaúristen kevesli azt, hogy Roli 2 éves, már ők is véleményt változtattak. Hiszen, ha pl. jövő tavasszal kiajánlanak egy 9 hónapos babót ,akkor sem lesz még meg a 2 év korkülönbség- egy hete még ez nem volt náluk gond
Különben is mit akarok, nincs gyerek- egy hete még egy csomó volt az orsz. listán és különben is sorban állás van a roma gyerekekért
- igaz, hogy egy hete még azt mondták, hogy 90%-ban nem elfogadók az öf-ók a roma babókkal.
Ja és különben is nem is tudja ,hogy bírok a három gyerekkel és amúgy is -nem szószerint de a lényeg: én is tudom, hogy le vannak maradva a gyerekeim!!!! Állandó fejlesztésre szorulnak!!!! Magyarán probléma van velük!!!! Na itt felszaladt a szemöldököm a tarkómig: Mi van a gyerekeimmel?? Hát tudom ugye: a Bianka!
Itt azt hiszem rájött , hogy nem jót mondott, mert másról kezdett beszélni. Tehát ők megértik a problémámat, de magyarul sz..nak rá. Nyugodtan menjek el dolgozni, aztán majd meglátjuk.
Nem tudja, hogy az orsz.listáról, ha lesz gyerek kiajánjlák-e nekünk, vagy az életkorra való hivatkozással várakoztatnak még!!!
Az is lehet, hogy a kilenc hónapos kornál elsők vagyunk,
ő azt sem tudhatja ( a férjem szerint most biztos visszacsúsztunk a tizedik helyre
).
Meg azt sem tudja, hogy az orsz. listán vannak-e előttünk. Magyarán mossa kezeit,
ő nem tud semmit csak azt, hogy az élen vagyunk és vagy kapunk gyereket, vagy nem. De azért menjek csak nyugodtan dolgozni....
Mindenesetre kedden felhívom még: szeretném tisztázni ,hogy mi is van a gyerekeimmel!!! Azért egy jogász, akivel eddig egyszer találkoztunk és az életben nem látta még a gyerkeimet ugyan ne ítélkezzen már fölöttünk !! Komolyan úgy jött le az egész, hogy tiszta csőd az egész családunk 3 problémás kölökkel élén a Biával
(hogy róla honnan van és milyen infójuk arra baromi kíváncsi lennék) , a férjem is hogy gondolja, hogy állandó éjszakás
(hogy ezt ő pl. honnan tudja?) és akkor minek akarok én most még egyet!!!!!!!! Azt tudnám, hogy ha ennyi gond van velünk miért adtak alkalmasságit ??????? Meg azt, hogy mi a bánatnak hülyítettek be minket!!!!!
Úgyhogy a nyugi ma igen kevésnek bizonyult, akkora a fejem, mint egy görögdinnye!