Új privát üzeneted érkezett!

Tirza!
Gratulálunk, ez nagyon jó hír, és nagyon szorítunk, hogyinden rendben legyen. :D :D :D
szuperboszi

Tirza!

Micsoda öröm ilyen jó híreket olvasni! Hatalmas gratula Hüvelyk Matyihoz! Nagyon szorítunk! :D

Kép
madri

Sziasztok!

A holnapi nappal kapcsolatban szeretném "mondani", hogy Tviky által leírt lista (okt. 12.) alapján elkészítettem a név"táblákat", és tőlem lehet majd elkérni. Azért gondoltunk erre, hogy könnyebben megtaláljuk majd egymást. Lesz majd egy terem, ahol tudunk beszélgetni is.
Aki nincs rajta a listán, az legyen szíves jelezni! Köszönöm!

Tirza!
Gratulálok én is! Remélem mihamarabb otthon lehet veletek kicsi fiatok! :D

kizsó

Tirza!

Micsoda hír! Szuper!

Tiszta szívből gratulálunk Hüvelyk Matyihoz.

Timi
latimi

Tirza Hurrá! Kép

Nem hiszem el, tegnap éjjel még az álam is leesett! :D Olvastalak, de sajna nem tudtam írni. :( A párom valamit elnyomott és nem lehetett írni. :( Annyira örülök,most úgy megölelnélek!
A karácsonyt céloztuk meg, háááát neked bejött! :D Talán még nekünk is lehet karácsonyi angyalkánk! :cry:
Na jó nem irigykedem, naaaagyon sok boldogságot és puszild meg helyettem is a kis Matyit! :P

Kép
vivi1

Tirza!!!!!!

Gratulálunk a Gólyahírhez!!!!! :lol:

Annyira, de annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Nagyon drukkolunk!!! :lol:
Szombaton még nem gondoltuk, hogy pár nap múlva Ti is Szülők lesztek!!!! :lol:
Reméljük Hüvelyk Matyi szeretne minél előbb hazamenni és nem kell sokáig a kórház vendégszeretetét álveznetek. :P
Kép

A Gólyahír honlapján olvastam Rvan-ékról, szerintem nem haragszik meg ha bemásolom ide amit ott írt:
"Köszi az érdeklődést, mi még mindíg várakozunk. Múlt hétfő óta kórházban van a kismamánk, elvileg minden órásként vették fel, de még mindig pocakban vannak a fiúk. Jelenleg is várakozunk, egyre nagyobb izgalommal. Hát ők jól megváratnak minket :)
Ha szombatig nem születnek meg a kisfiaink, akkor mi is megyünk a talira."

Kép

Ölel mindenkit: Süni

Kép
renóca

És még ezt is olvastam: :wink:

"Jövő héten 4!!! baba várható "

Kép
renóca

Drága Tirza!!!!! Millió puszit küldünk nektek!!! Mielőbbi gyors súlygyarapodást kívánunk Matyikának!! Minden nap többször lesem a leveleimet... hátha jön egy képecske tőletek a pici fiúról!

Kép

KépKép
jiny

Süni!

Ez ám a babaeső.

Timi
latimi

Tirza:
Óriási GRATULA! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és Hüvelyk Matyid hamarosan otthon szuszogjon az ágyikójában!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok :)

Ritkán írok ide, de azért olvaslak Benneteket, és hát ilyen jó hírre, mint Tirzáé, reagálnom kell :) Sok boldogságot kívánok az új családnak, remélem, minél hamarabb hazavihetitek a kis Matyit :)

Lányok!

Mi is megyünk a holnapi talira, már nagyon várom :) Mindjárt elkezdem sütni a sütit :)

Szép napot kívánok!

kispepe

Nahát, Tirza, micsoda hír (a Gólyahíres topikban már ismeretlenül is minden jó kívántam, de csak most olvasom, ki is a "szerencsés nyertes" :lol: ), szívből gratulálok!!! Gondoltad volna szombaton...?? :lol:
rkata

Tirza!
Nagyon sok boldogságot kívánok nektek a kisfiatokhoz, szerdán pedig nagyon fogok szorítani nektek a sikeres ügyintézéshez. :D

Kajla!
Nem irigyellek, én is nemrég végeztem a babavárás előtti nagytakarítással. Gondoltam egy darabig úgysem lesz olyan sok időm a két fiú mellett :) Igaz, ha nekem is ilyen ügyes segítőm lenne, biztosan könnyebb lett volna :P

Tviky!
Remélem sikerült a mai vizsgád is, szorítottam!!

Ggabszi!
Érdeklődj nyugodtan, igazán jól esik, hogy gondoltok ránk. Azért nem írok, mert nem történt velünk semmi nagy változás, még mindíg csak várakozunk :?
Renóca, persze hogy nem haragszom, hogy bemásoltad. Amit talán nem írtam, hogy három ujjnyira van kitágulva az életet adó, de nincs semmilyen fájása. Egyenlőre várjuk, hogy természetesen beinduljon a szülés. Ha nem változik semmi, akkor úgy néz ki, hogy normál szülés lesz és nem császár, viszont jó hír, hogy 2800-3000 gramm körül vannak a picik az UH szerint. Ritka, amikor az ikrek a 40 hetet a pociban töltik, de nálunk ez összejött nekik.

Kizsó!
Ha holnapig nem indul meg a szülés, akkor mi is megyünk a talira. Kérhetünk mi is kis táblát?!
rvan

Három ujjnyinál nálam 1 órán belül kint volt a csajszika, szóval nagyon közel vannak már a fiúcskák :)
Szorítunk nagyon, hogy minden rendben menjen +++++
szuperboszi

Tirza!
Gratulálok Matyihoz!
Olyan jó érzés ilyen jó híreket hallani.
Szerdán nagyon fogok szorítani!!

Tviki!
Remélem túl vagy a vizsgán es a bacikon is!

Ravan!
Neked is megy a drukk, hogy a fiúk egészségesen és minél hamarabb megérkezzenek erre a világra!

Rkata!
Remélem csodaszép lánykád hamar meggyógyul!
simineni

Mindenkinek köszönöm a drukkot, a mai vizsgám is jól sikerült.

Tirzával ugyan már beszéltem telefonon, de még mindíg nem tudok magamhoz térni :lol: Annyira örülök. Es ebben ez a gyönyörű, hogy ez mindegyikőnkel meg fog történni. Én már nagyon várom, hogy velem megtörténjen... Ma megint vettem néhány dolgot a kisbabámnak, pl. 1 zörgö-csörgő, színes, tükrös, színes pillangót, nekem nagyon tetszik.

Vivi
Csillagok megvannak :lol: , képes voltam kimenni a Campónába, nekem ott van Tesco legközelebb. Közbe beugrottam a kreatív hobby üzletbe, vettem mindenféle alapanyagot a gyerekszoba dekorációjához. Azt hiszem még ma gyártok 1-2 dolgot. A bútorok még mindíg késnek, jövő hétre ígérik. Ha kész lesz, rakok fel képeket.

Én szerintem mi holnap 11-nél korábban nem leszünk ott.

Rkata
Csengének jobbulást, örülnék, ha tudnátok jönni holnap.

Szép álmokat :wink:

Tviky

Kép
tviky

Na lányok ma beszéltem a helyi tegyesz jogászával. Amennyire embert földbe lehet döngölni na azt én mind megkaptam!!!!
Idáig a helyieknek megfelelő volt az, hogy idén kerüljünk sorra, most hogy a pesti atyaúristen kevesli azt, hogy Roli 2 éves, már ők is véleményt változtattak. Hiszen, ha pl. jövő tavasszal kiajánlanak egy 9 hónapos babót ,akkor sem lesz még meg a 2 év korkülönbség- egy hete még ez nem volt náluk gond :!:
Különben is mit akarok, nincs gyerek- egy hete még egy csomó volt az orsz. listán és különben is sorban állás van a roma gyerekekért :!: - igaz, hogy egy hete még azt mondták, hogy 90%-ban nem elfogadók az öf-ók a roma babókkal.
Ja és különben is nem is tudja ,hogy bírok a három gyerekkel és amúgy is -nem szószerint de a lényeg: én is tudom, hogy le vannak maradva a gyerekeim!!!! Állandó fejlesztésre szorulnak!!!! Magyarán probléma van velük!!!! Na itt felszaladt a szemöldököm a tarkómig: Mi van a gyerekeimmel?? Hát tudom ugye: a Bianka!
Itt azt hiszem rájött , hogy nem jót mondott, mert másról kezdett beszélni. Tehát ők megértik a problémámat, de magyarul sz..nak rá. Nyugodtan menjek el dolgozni, aztán majd meglátjuk.
Nem tudja, hogy az orsz.listáról, ha lesz gyerek kiajánjlák-e nekünk, vagy az életkorra való hivatkozással várakoztatnak még!!!
Az is lehet, hogy a kilenc hónapos kornál elsők vagyunk, ő azt sem tudhatja ( a férjem szerint most biztos visszacsúsztunk a tizedik helyre :twisted: ).
Meg azt sem tudja, hogy az orsz. listán vannak-e előttünk. Magyarán mossa kezeit, ő nem tud semmit csak azt, hogy az élen vagyunk és vagy kapunk gyereket, vagy nem. De azért menjek csak nyugodtan dolgozni....
Mindenesetre kedden felhívom még: szeretném tisztázni ,hogy mi is van a gyerekeimmel!!! Azért egy jogász, akivel eddig egyszer találkoztunk és az életben nem látta még a gyerkeimet ugyan ne ítélkezzen már fölöttünk !! Komolyan úgy jött le az egész, hogy tiszta csőd az egész családunk 3 problémás kölökkel élén a Biával :!: (hogy róla honnan van és milyen infójuk arra baromi kíváncsi lennék) , a férjem is hogy gondolja, hogy állandó éjszakás :!: (hogy ezt ő pl. honnan tudja?) és akkor minek akarok én most még egyet!!!!!!!! Azt tudnám, hogy ha ennyi gond van velünk miért adtak alkalmasságit ??????? Meg azt, hogy mi a bánatnak hülyítettek be minket!!!!!
Úgyhogy a nyugi ma igen kevésnek bizonyult, akkora a fejem, mint egy görögdinnye! :evil:
steiff

Sziasztok lányok!

Micsoda hír?!!!! Gratulálok nagyon-nagyon Tirza!!Ez szuper. Egy kis Hüvelyk Matyi :lol: Ez annyira klassz! Nagyon gyors gyarapodást, növögetést kívánok a csöppségnek.

Nem tudom, olvassa-e még valaki, de már izgulok a holnap miatt, Én még nem ismerek senkit személyesen közületek. de talán holnap???
Majd meglátjuk.
Mindenesetre mi ott tartunk, hogy bejelentkeztünk a TEGYESZ-nél, és annyit tudunk azóta, hogy már telefonáltak a pszichológiai teszt időpontja miatt, illetve a háziorvos jelentkezett nálunk, hogy megkapta a levelet, amiben a káros szenvedélyeinkről érdeklődnek.
Szép lassan alakulnak a dolgok.

Noanko
a.noanko

Kedves Tirza!

Nagyon örülök a hírnek, és csupa-csupa jót kívánok :D :D :D

Kép
Kép
emike

Tirza Kedvesem!
Nagggyon nagy boldogságot, örömöt és egészséget kívánunk Nektek, KisTirzaMatyihoz!!!
Az Isten éltesse sokáig mindenki örömére!
Tsók:
Lili, Idusa, Zoli
Kép Hurrá TirzaManócska!

KépKép
idusamoja

Kedves "Gólyahíres családok" köszönjük aktív részvételeteket a találkozón. Gyönyörűek a gyerekek, nagy öröm látni Őket, és értük továbbra is érdemes ezt csinálni!
nikinozso

Sziasztok!

Tirza köszönöm a képeket! Hüvelyk Matyi nagyon falatka :P

Steiff nem semmi a kálváriád. Kiváncsi vagyok a végkifejletre. Szorítok, hogy összejöjjön a baba mielőtt visszamennél dolgozni!

Rvan szorítunk :!: Ez az egyik legnehezebb időszak, de ha megérkeznek az ikrek, rengeteg dolgod lesz, így pihenj egy kicsit. (könnyű mondani, én sem tudtam aludni :roll: )

Tviky gratula a vizsgádhoz! Mennyi vizsgád van még hátra?

Szép estét mindenkinek!

Kép
madri

Tirza!

Én is kérek képeket!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
steiff

Sajnalom hogy nme tudtam ott lenni a talin.De nem semmi a terdem es vonatal kellet volna haza jonnom mert apuka dolgozik.
Ma hajnalotta kohogunk .Nekem meg a terdem nagyon faj.Mindenkit puszilok.
T
móncsi+3

Sziasztok!

Mi jól vagyunk,de sajnos nemsokáig lesz internetünk.

Tirza!

Gratulálok!

Sok boldogságot!

Majd jelentkezem!

Sziasztok
kavicska

Moncsi3!Téged is naaaagyon vártalak, remélem hamaroson jobb lesz a térded! Mi történt vele? Kenegeted, szedsz gyulladáscsökkentőt? Mit mond az orvos?

Csajok a szomszédban írtam, jó volt talizni veletek! :wink:

Kép
vivi1

Sziasztok lányok!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Rvan magyar hangjaként jelentkezem :lol:
Most indultak szülni...
Az életetadó megkapta az infúziót, úgy néz ki, hogy ma már végre megszületik Gábor és Tamás :lol: :lol: :lol:

Ha megszülettek szólni fog nekem egyből, én meg nektek :lol: :lol: :lol:

Rvan :!:
Mindenem csuriban értetek!!!!
Legszebb álmotok váljon ma valóra :lol: :lol: :lol:

Pusszancs mindenkinek! :wink:

KépKép
napsugaracska

Rvan!
Nagyon szorítunk a fiúkért! És várjuk a híreket!

Teszek fel képet az én kolbászgyúró nagylányomról! Múlt héten Békéscsabán kolbászfesztivál volt és hát nekünk feltétlenül be kellett öltözni!!!!!!! :lol:
Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Itt is írom mindenkinek, hogy nagyon örülök, hogy megismerhettem a kis csapatot, akikkel még nem találkoztam. Azt hiszem még így is volt olyan akivel nem futottam össze! :roll: Nagyon köszönöm, hogy a pincurkák fenekét dajkálhattam, szuper érzés volt. És egészen a lelkem mélyéig szívtam a finom babaillatot, ebből merítek majd erőt a nehéz napokon. :P :lol:

Puszika mindenkinek.

Kispepe: Tudom dinnye vagyok, emlékeztem rád, totál, csak ugye azt el is felejtettem hol laksz, de Gabika azt mondta hogy lesz majd megyei tali is. :lol: :P Végül is már vagyunk páran a megyéből. :lol: :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Egy megyei talinak nagyon örülnék, hátha a közeljövőben összejön :)

Rvan!

Hú, de izgi :) Nagyon szorítok, hogy minden rendben menjen :)

kispepe

Megszülettek Rvanék ikrei!!!! :lol: :lol: :lol:

Gábor (az elsőszülött) 3200 gramm és 49 cm.
Tamás 3300 gramm és 50 cm.

Nagyon jó egészséget kívánunk nekik!!!!:)
Kép

(Rvan-éknak pedig nagyon sok erőt küldünk az elkövetkezendő napokra!!!)

KépKép
napsugaracska

Rvan!
Hatalmas gratuláció az óriás babákhoz. Nagyon sok örömöt, jó egészséget kívánok Nektek!

Napsi!
Köszönjük a jó hírt.

Tirza!
Holnap szurkolok Nekted, hogy minden rendben legyen Matyival.
Vendég

Sziasztok!

Most írok csak mert nem volt időm eddig.
Örülök hogy találkoztam veletek szombaton,sajnos elég hamar le kellett lépnünk mert a barátainkhoz utaztunk Pápára.Gondoltam majd onnan írok,de nem tudtam belépni a babanetre.
Nagyon szépek a gyerekek,jó volt ilyen pici babát tartani a karomban.Kicsit meg voltam illetődve,de jó érzés volt hogy láttam senki nincs elkeseredve mert nem lehet vsz gyermeke.Nekem sokat segített!A párom még mindíg kicsit "furán"áll a dologhoz,nem bántam volna ha tovább maradunk és kicsit ő is feloldódik és nem csak nézi,hanem látja is a sok boldog szülőt és a sok édes csöppséget.Na,nem baj majd a legközelebbi találkozón!Remélem addig túl teszi magát a velünk történteken!
Jiny:
Dorkától teljesen elolvadtam!Írtam neked pü-t.

Rvan:
gratulálok a fiúkhoz,jó nagy babák!Kössétek fel a gatyátokat :lol: :lol: !

Tirza:
Szorítok holnap,minden rendben legyen!

Tviky:
Neked külön is köszönöm a kedvességed,remélem sejted ha nem csörögtél volna rám,lehet bepánikolok és nem megyünk el :oops: !
tvera

Rvan!

Most olvasom a jó hírt és a hideg futkározik egyfolytában a hátamon!! Hatalmas gratula a fiúkhoz!!!!!Legyetek nagyon boldogok!!!!!

Tirza!

Szorítunk ezerrel, hogy minden rendben legyen holnap!!!
(De szomi vagyok, mert még mindig nem kaptam képet a picurkátokról. :cry: )
steiff

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok gratulációt, és a sok telefont, sms-t, nagyon jó érzés, hogy ilyen sokan izgultok velünk együtt.

A babáink 13.50 kor születtek egy pár perc különbséggel. A végén császár lett. Végig az életet adó mellett lehettem, csak kimondottan a műtét 20 perce alatt nem.
Leírhatatlanul boldogok vagyunk, gyönyörűek a babák, szép fekete hajuk van. Sajnos elég szigorú szabályok vannak a kórházban, így csak egy pár percre láthattuk őket, de holnap megyünk korán, hátha már etethetem is őket. Még nem dőlt el, hogy fogja-e az életet adó szoptatni őket.
Teljesen még mindig nem merem beleélni magamat, de remélem, hogy tényleg a mi pici fiaink lesznek. Amikor meghallottam a sírásukat, már potyogtak a könnyeim. Nagyon vártuk őket, de nem gondoltam, hogy ilyen erőteljesek lehetnek az anyai érzések már a kezdet kezdetén. Ez egy csodálatos érzés.
Reméljük a továbbiakban is minden rendben lesz, majd jelentkezünk.

Napsugi!
Köszönjük szépen a magyar hangot!
Rvan
rvan

Rvan!

Majdnem elsírtam magam ahogy olvastam amit írtál!!!
Főleg miután láttalak titeket és tudom archoz kötni az örömötöket!
Nagyon szimpatikusak voltatok amikor beszéltetek a találkozón!

Szuper érzés lehet!Remélem minden rendben lesz a továbbiakban!IKREK húúúúú,sok gond,és dupla öröm! :lol: :lol:
tvera

Rvan, gratulálok a fiacskáidhoz. Remélem minden rendben lesz, és nemsokára otthon szuszognak az ágyikójukban. :lol:

Tirza, nagyon szorítok nektek holnap, hogy minden simán menjen. :lol:

Steiff, írtam Kép

Kép
Kép
atan

Lányok, azaz bocs, helyesbítek, kedves újdonsült fiús anyukák, fantasztikus, mik történnek mostanában errefelé :D

Mindhárom babának és a szülőknek is sok örömet, jó egészséget kívánunk! Kép
mera

HURRÁ-HURRÁ!
Rvan, kedvesem nagyon gartulálunk, úgy röpül az idő!
Jó egészséget, örömöt, boldogságot kívánunk Nektek:
Lili, idusa, zoli Kép örülünk!!!!

KépKép
idusamoja

Idusa! Te sem tudsz aludni? :lol:

Tirza! Nagyon szorítok nektek, biztos minden rendben lesz! :wink:

Rvan! Neketek is szorítok, hogy 1 hét múlva otthon legyenek a picurkák! Sok boldogságot!!!!!!!

Én most tiszta depi vagyok (már megint), naaaaagyon nehéz a várakozás :!: :cry: :cry: :cry: :cry:
Kép :cry: :cry: :cry:

Kép
vivi1

Rvan: Nagy-nagy gratula nektek! :lol: :P Szorítunk, hogy minél hamarabb otthon szuszogjanak a srácok!

Steif: Uff. Hát én lementem hídba, mikor visszaolvastam. Nem csodálom, hogy felhúztad magad, és mégis mi gondjuk van veletek??? Az hogy kinyitottátok a szátokat valamiért??? Eddig semmi baja nem volt a gyerekeknek? És mi közük hozzá, hogy a párod hogy dolgozik és hogy nem. Jobb lenne, ha a híd alatt laknátok a gyerkőcökkel, nagy-nagy szeretetben munka nélkül? :oops: Na én is berágtam. Egyszerűen nem értem. Ez itt a mi kis hazánk a maga bürokráciájával.És az a szörnyű, hogy nem ellenőrzik őket, hogy minden megyében, minden intézményben ugyanúgy működjenek a dolgok, hogy ne kapjál te és egy másik személy más infot stb. :? :oops: Elkeserítőnek találom... :oops: Nem tudok mást kívánni, csak kitartást. :wink: És azt, hogy legyen egy ember ott bent, aki mellettetek álljon és megkapjátok a babátokat végre.

KépKép
ancsúr

Sziasztok!

Rvan!

Szívből gratulálok a kispasikhoz!Nagyon szorítunk nektek!!!!!
Figyelem a híreket,amíg van internetünk.

Tirza!

Sokat gondolok rátok!
Nektek is szorítunk!

Idusa!
Nagyon helyes Lili!

Tegnap próbáltam képeket küldeni ,de néhányotoknak nem ment el.
Nem tudom miért.

Egyébként rólunk annyit,hogy nagyon jól vagyunk.Szépen fejlődik Márkóci.Már 57 cm és 4140 g volt tegnap.Egyre többet vigyorog,néha kicsit frontos.Igyekszünk nem elrontani,de annyira jó kicsit ölelegetni,persze egyből megjegyzi,hogy csak a függőleges helyzet a jó,és amint nyílik a szeme "nyomja a hátát az ágy" :lol: Na és persze a családom is mindig dajkálná a sej-hajt :lol:
Olyan 120ml-ket eszik,iszogat mellé kevés kamillateát.

November 4-én jár le a 30 napunk.Várhatjuk a GYEJÓ munkatársát

Sziasztok!Mennek drukkok!
kavicska

Sziasztok!
Mostanában nagyon kevés időm van írni, mert megy nálunk az őszi építőipari hajtás. De azért olvaslak titeket!
Apát alig látom, este 10-ig dolgozik, én is alig tudom a munkát, gyereket, főzést, stb. együtt csinálni. Minden elismerésem azoké itt, akik tanulnak, vagy dolgoznak gyerek mellett. Szedtek valamit?

Rvan, Tirza!
Ezúton is gratulálunk nektek, és sokat gondolunk rátok, hogy minden rendben legyen a gyámügynél! És nagyon sok boldogságot és örömet kívánok nektek az apróságokhoz!

Mi egyébként növögetünk, most épp betegek vagyunk Gréta csúnyán hörög, még nem igazán tudja, hogy köhögni kell ilyenkor. Egyébként láz, meg nátha sincs, hála Istennek. Most már szépen nyúl a dolgokért, próbál forogni, és mindenáron csak ülni akar. Vettünk neki a neten etetőszéket és nagyon élvezi a benne való üldögélést.

Mindenkinek sok puszit küldünk, a babásoknak sok örömet, a várakozóknak pedig: KITARTÁS!!!!

Kép

KépKép
obea

Sziasztok!

Rvan
Nagyon drukkolunk Nektek!
Sokat gondolunk Rátok! A májusi Gólyahíres talin még nem is gondoltunk, hogy karácsonyra Anyuk :lol: leszünk.

Tirza
Sokat gondoltam ma Rátok. Ma voltatok a gyámhivatalban? :P
Utólag is köszönöm a gyönyörű képeket a gyönyörű Hüvelyk Matyiról :P

Idusa
Jó tudni, hogy itt vagy Te is. :P

Moncsi
Jobbulást!

Kajla
Nagyon jó ez a kép :lol:

Vivi
Ezt most csak Neked!
Kép
A Ti babátok is készülődik Hozzátok. Lehet, hogy még odafönn lóbálja a lábát a egy felhőn csücsülve, de az is lehet, hogy már pocakbaba :) . Megérkezik!!!!! Sajnos csalk Ti nem tudjátok mikor, ő már tudja :wink: és odafönn is sokan tudják már :P
Tudom nehéz most, de az a pillanat, amikor először találkoztok majd feledteti a nehéz hónapokat, éveket. Remélem hamar elérkezik ez a várva várt pillanat.

Kavicska
Jó, hogy írtál. Már úgy szeretnék képet látni Márkóról :P

Szombaton sokat gondoltam Rátok. Küldtetek képeket körmailben :( ?, mert én nem kaptam.Kaphatok?
Vasárnap a botanikus kertben jártunk. Szaladgáltunk az avarban, hosszú percekig nézte Miklóska a patakot.
Kép
És talán ott :lol: :cry: a botanikus kertben belebújt a kisördög :twisted:
Hiszti technikákat fejlesztett ki az utóbbi három napban, annak örömére, hogy Apával nem is találkozik. Robi hajnalban megy, késő este jön haza a munkából. Kicsit elkeserített, de utána találtam pár jó cikket, ami rádöbbentett, hogy teljesen normális a reakcióm :wink: kb. én is :lol: és Miklóska csak igyekszik életkorának megfelelően viselkedni :twisted: :lol: .
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=1695

Jövő héttől játszóházba fogunk járni Vácra. Azaz teszünk egy próbát és meglátjuk. Busszal megyünk és jövünk majd. A "játszótér" előtt van a buszmegálló. Nagy érdeklődéssel lesi mindig, kiváncsi leszek mi lesz ha majd fel szállunk Rá.

Szép délutánt Mindenkinek.

Üdv Süni

Kép
renóca

Sziasztok!

Obea!

Örömmel látom,hogy ti is itt vagytok .
Jobbulást Grétinek.
Ha elfogadsz egy jótanácsot a hörgéssel kapcsolatban.
Lefekteted a lábadra hasra,úgy hogy a feje lejjebb legyen mint a popsija (picivel)(tudom hülyén hangzik,de hatásos),és az öt újjadat érinsd össze(mintha sót szórnál,)az így összerakott újjaiddal ütögesd végig a hátát,a popsija felől egészen a válláig a tüdeje felett.Nem fáj nekik,sőt szeretni szokták.
Segít kiürülni a váladékot a hörgőkből.Elölről is meg lehet csinálni!

Renóca!

Miklóska annyira hasonlít rád.....Nagyon édes.
Küldök képet,de úgy emlékszem küldtem.Mindegy most küldök,de csak 1 hetes kori van még fenn.Persze a fényképezőben több Giga :lol:

ost el is búcsúzom,mert akkor nem lesz időm küldeni.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Sziasztok!!!

Gratulálok az új babás családoknak!Sok-sok örömet kívánok a picikhez!

Süni: Annyira jó nézni benneteket! Miklóska hihetetlenül hasonlít rád!
csöpke

Renóca! Köszönöm a képet és a vigasztalást is! :D Naaagyon jól esett! :P
Olyan szépek vagytok Miklóskával, tényleg hasonlít rád!

Kép
vivi1

Biának nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Kép

Kép
vivi1

Kedves Várakozók!

Felhívnám a figyelmeteket hogy senkinek(!) se adjátok ki a telefonszámotokat! Még a kórháznak se! Van olyan kórház ahol a babacsomag átvételének követelménye hogy nem csak alá kell írni hogy átvettétek, hanem meg kell adni a telefonszámot is! Sajnos a mi kórházunk ilyen volt, és én elkövettem azt a hibát hogy megadtam... Nos azóta is hívogatnak mindenféle szervezetektől és a gyerekem eredeti adataival jönnek... Kössek rá biztosítást, váltsak magánnyugdíj pénztárat, stb...
Szóval tanulság! Inkább hagyjátok ott a babacsomagot, de ne adjátok ki a telefonszámotokat!!!

KépKép
jiny

Mi ez a nagy csend, ügye mindenki jól van?

Jiny
Köszi az infót. Érzem a felháborodást a szavaidból. Szerintem megkeresheted azt a szervezetet, aki kiadja (eladta) a számodat és valahogyan leállíthatod ezt a folyamatot.

Nálunk nincs semmi különösebb, pörög az élet, tanulok, dolgozom. Ugyan hazahoztuk szerdán a bútórt, de nem tudjuk összerakni, mert András 3 napos konferenciára utazott vidékre. Na de ha egyszer elkészül... nem menekültök, tele nyomom a topikot babaszoba képekkel :lol: :lol:

Lassan készül ez a szoba, de remélem mire megérkezik a gyermekünk, a szoba is kész lessz.

Vidám hétvégét kívánok mindenkinek :lol: 8)

Ja, a lényeg, tegnap este beszerelték a korlátlan ADSL internetet otthon :roll:
Tviky

Kép
tviky

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?