Sziasztok!
Vadvirág!
BOldog szülinapot a nagylánynak!
mit kapott ajándékba?
ebédfőzés: én is főzök minden nap.
azért kérdeztem hátha írtok ötleteket...
mivel most Ricsi itthon van januárig, kicsit nehézkesebb főzni úgy, hogy Vele is játszak.
mostanában ezeket csináltuk: vadgesztenyéből vitézeket csináltunk, kezükbe gyurmából pajzsot. egy gyurmadarabra állítottuk őket, hogy fel ne boruljanak. volt köztük dagi vitéz, meg olyan véznácska is.
aztán kint gereblyéztünk, faleveleket, engedtem, hogy lekaszabolja a vadon nőtt gombákat...ezt élvezte a legjobban...
persze egy-két fagyott virág is a kárát látta....
behoztuk a kinti kis méretű műanyag csúszdát, azt takarítottam le, egész nyáron kint volt, végső soron túl sok értelme nem volt megvenni, a Cora-ban vettem. egy igazi nagy csúszda 25 ezer körüli, annyi pénzem meg nem volt.....
hát most behoztam, hátha bent nagyobb sikere lesz...
ja, meg szerelünk is, ő a mesterember, megjavít mindent (hűtő, gáztűzhely, székláb), engem meg Kisasszonynak hív...
haláli....
jövő héten lesz fogadóóra, nem tudom az ilyesmire el szokás-e menni? beírták az Üzenőfüzetbe.
Verus!
mesemondó verseny: nem egészen úgy zajlott, ahogy vártuk.
az osztályból Felíciát választották ki a területi versenyre, de ott szegénykém megakadt és nem jutott eszébe a szöveg, elkezdett sírni.....
na innentől kezdve teljesen kiborult, legémberedtek a kezei és nem bírta abbahagyni a sírást.
alig bírtam megvigasztalni. sajnos ilyen, ha valami nem sikerül neki vagy elfelejt vinni valami felszerelést, mindjárt bepánikol...pedig nem kap szidást érte.
múltkor is itthon maradt az egyik könyv és teljesen kiborult ettől.
egyébként meg nem egy idegbajos gyerek, a leckét az egész délutánra elnyújtja. olyan szép lassan ez is eszébe jut, meg az is közben, ami már nem is szorosan a leckéhez fűzödik...
Vadvirág! a babadolgot azért kérdeztem, hogy hadd irigykedjek, ha valakinek lesz