Új privát üzeneted érkezett!

Még egy kérdésem lenne: sajna, mosószódát nem bírtam szerezni, nem tudtok ajánlat vmi környezet és bababarát mosószert, ami vidéken (Szfvár) is beszerezhető/ házhozszállítással megrendelhető?
Egy ismerősöm azt állítja, az Amway-es mosószerek lebomlanak, egy másik topicon meg egy hozzászóló egyenesen azt állítja, hogy ő a mosógépből a kertjére szivattyúzza a vizet, merthogy ilyen mosószert használ. Ez csak vicc/beetetés, vagy tényleg környezetbarát? (Mondjuk a paradicsomot akkor sem öntözném ezzel.. ) Múltkor nagy lendülettel vettem két békás tisztítószert, merthogy rá van írva, hogy 98%ban lebomlik, aztán csak itthon jutott eszembe, hogy megnézzem, mi is van benne, amitől ilyen kímélő- persze nem volt ráírva az összetétele.. Ennyit a tudatos vásárlásról.. Kép Balinko, te milyen mosószert használtál eddig?

Ja, még valami: több helyen is írtátok, hogy a napra kitett pelusok szépen kifehérednek. Ez csak átvett info, vagy tapasztalat? Mert én még kezdő(bb) háziasszony koromban kint felejtettem a napon a pólókat- és a fekete ugyan fehéredett, de a fehér csúnyán besárgult..
iokaste

IokasteKép Gyönyörű ez a kis babácska! Gratulálok és sok boldogságot kívánok az egész családnakKép

Igen, ez a Sensan kisméretben vacak - a nagyot meg ki se próbáljukKép

A köldökcsonk miatt én is paráztam, a doktornéni szigorúan megtiltotta a textilpelust, amíg leesik - de már megtörtént Kép És hátr én is fejlődőképes egyed vagyok,mert már nem bánom a hajtogatást - csak még meg kell tanulnom, úgyhogy nekem is lesz kisebb csomagom Kép Mivel az én csemetém extrahosszú legény (61 cm-rel született), így a legkisebb rugik ill. bodyk eleve elég szűkösek, úgyhogy csak a kellemesebb bőségűhopsszúságú rucikat hordjuk normál pelussal is. Egyetlen hátrányát látom a nagy csomagnak: oldalt nem tudom fektetni a babót csak úgy, ha jól kitámasztom párnákkal - azt meg nem annyira szereti, de ez nem olyan nagy akadály neki, hamar kitornássza magát közülük Kép

indianyo

IokasteKép az én Popolini pelusaim szép fehérek (ill. natúrszínűekKép) maradtak mosás és szárítás után is. A tetra pelusok beszürkültek viszont - nem zavar ez engem, de a tényhez hozzátartozik.
Az ökoszolgáltanak van egy ingyenes telefonszáma, én felhívnám a helyedben mosószóda ügyében. EGyébkénta mosódió ugyanolyan tökéletesen tisztít, mint a mosószóda - úgyhgoy azt is nagoyn tudom ajánlani Kép

indianyo

Napon szaritas: nalunk nyaron a napon szaradnak a cuccok, mert csak akkor sut ide, es szerintem feherit.
Ennek a topiknak nagyon az elejen meg volt szo az eldobhatosokrol valoban, de aztan teljesen leuraltuk a moshatoakkalKép
A pelusokon egyeb nyomok inkabb majd akkor maradnak, ha mar mast is eszik a gyerkoc. Anyatejes kaki tok jol kijon.
biobaba

Sziasztok Lányok!

Iokaste, gratulálok a Kicsi Lányhoz, sok-sok boldogságot Nektek!

A pamut sárgulhat attól, h mosószer maradt benne esetleg. A ZKK szerint szintetikus szerek esetén ez elkerülhetetlen, vagyis lehetetlenség rendesen kiöblíteni őket! Kép A mosószóda ilyen szempontból is OK, kiöblíthető, pláne egy kis ecettel, legalábbis én így csinálom.
Néha pH papírral "ellenőrzöm" a centrifúgából kicsorgó vizet : semlegesnek semleges... Kép az esetleg bennmaradó csapadékot, meg a mérési pontatlanságokat Kép Kép meg bevállaljuk .
A selyem, a gyapjú, valamint a műszálas cuccokat tényleg sárgítja a nap, és nem fehéríti, de ahogy erről már régebben is volt szó a gyapjú különben sem szereti a Napocskát, inkább a nedves, párás időben való szellőzködést.

Minket is elleptek a hangyák. Julcsi szerint nagy buli, hason csúszva hajkurássza őket a padlón, próbálja őket "lefényképezni",de a kis huncut mindíg meglép. Az elején méga hangyák oldalán álltam... de most már iszonyú sokan vannak, mindenki szólt a rokonainak és üzletfeleinek... Szóval bevetettem Biobaba által javasolt szódabikarbónát, jelentem, működik, többen nem jönnek. Most kis lapáttal defenesztrálom a bentmaradt társaságot.

ZKK: a kölcsön könyvből magunknak csinálunk majd 2 másolatot a Tisztítás szelíd szerekkel c. fejezetről. (Ez kb 25 oldal, ennyit bír az uram,majd pályázatleadás után.) Az egyik példányt szívesen elküldöm az érdeklődőknek kölcsönbe, tanulmányozásra, stb. Kép
Ha valaki vállalná mind a 300 oldalt, tárgyalhatunk!

Biobaba, milyen az az ablakra/ba rakható szárító, hol láttál ilyet? Most költözünk nemsokára minierkélyes minilakásba... ötletem sincs, hogy fogok szárítani. Még a kert felőli közös folyosón eltűrnék egy csini fregolit, de az uram nem. Ennyi.

Sára,nagyon köszi az infót, lehet máskor is kérdezni?
Mennyi idős a lányod? Azért kérdezem,mert a múltkor írtad, h még várni akarsz a beruházással.

szép napot, Anna
kannácska

Iokaste, még annyit akartam mondani, hogy nézd meg a bioboltokat, vannak különböző márkájú szelíd mosószerek is, lehet, h diót is találsz. Sőt talán a boltossal is lehet tárgyalni, h hozzon neked mosószódát!
kannácska

Anna! Hat ablakokban, mini erkelyeken lattamKép
De nekem is van, ha jol emlekszem OBIban neztem ki, de kivancsisagbol atmentem Auchanba, es ott ugyanazt kevesebbert adtak, ugyh ott vettem.

A sargulasrol annyi meg, h a tetrak tok konnyen besargulnak. Meg ha mososzodaval mossa is az ember. En nem hasznaltam pelenkakent tetrat, de baratnom mondta, h o mindig tesz egy kis Ecover feheritot, mert attol feherebbek lesznek neki a tetrak.

Mosodio: epp neztem a Holdboltban, h mar micsoda variaciok vannak a mosodioraKép Most, hogy mar nem kell pelenkat mosni, tobbnyire csak mosodios mosas van.
biobaba

Biobaba, arra gondolsz ami merőlegesen kiáll, s kb 60 cm széles?

Hát, ha pelenkának használod,a kakitól (jó kis festékanyag! ) biztos sárgulnak a tetrák. A mieink inkább szürkék....Kép
Korábban, amikor a műszálas Pop külsőinket a pelusokkal együtt mostam, tök besárgultak.

Anna
kannácska

Indianyó,
mi a vékony szárazontartó betétet használjuk, csak extrém elázott pelus esetében lesz nedves - ha már a külső is sok pisit beszívott. A finom bolyhos felét kell a baba felé rakni. Nekünk 2 db van, de jobb lett volna 3at venni, nem gondoltam akkoriban bele. Vicces, mert a kettő kétféle, de ugyanaz az elv, az a finombolyhos felszín. Csak éjszakára használjuk.
Az a helyzet, hogy most lehet, hogy nekünk is kevés, mert most jövök szoptatásból, és pelust is kellett cserélnem, mert annyira eláztatta a lelkem, úgy látszik, most ilyen korszaka van...
Na, most már anya is lefekszik...
Nekünk a tetrák tök fehérek még mindig, mosószódával.

Csilla
csillahbabe

Hali mindenki!! Mi ez a szárazontartó betét?
Indianyó, nálunk a tetra+ S-es MIo külső alig nagyobb, mint a nadrágpelusok, és Sárám vígan fekszik benne az oldalán.
Az Ökoszolgálatot már korábban felhívtam, sajna, csomagküldést nem vállalnak.. Kép
Eddig (a rövid ideig) szerencsénk volt- csak pisisek lettek a pelusok, mert a nagydolog mindig éjszaka ment az eldobhatóba. Kép Viszont törlőkendő helyett is feldarabolt tetrát használunk, na az aztán pitypangsárga lett a javából. Kép Jó sok dörzsöléssel és házi mosószappannal szépen kijött, viszont nagy pelusokat ezzel a technikával mosni tényleg macerás.
Mi ez az Ecover?
Aki tetrázik, az 95°C-on mossa?

Biobaba, én kifejezetten örülök, hogy kiszorítottátok az eldobhatós pelenka pártiakat, bár az még szebb lett volna, ha sikerül őket is meggyőzni.. :-)
Szép hétvégét mindenkinek!
iokaste

IokasteKép
Szárazon tartó betét itt:
http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=BAM026&begin=10

A Popolini tényleg jó nagy csomag, de finom puha és jól mosható (60 fokon- a tetrát is azon mosom). Viszont csak a vékony műanyag külsőkkel tudom használni (Monapel) de sebaj, azért így is klassz! A gyapjút még nem volt időm lanolinozni, így a hajtgatott pelus+gyapjúkülső kipróbálása a jövő hétre marad.
Nekem túl drága lenne folyton új méretű külsőre beruházni... pedig a a Mio egyébként nagyon tetszik.
Ecover egy környezetbarát fehérítő- és folttisztító.

Nekünk - lévén tépszeresek vagyunk sajnosKép - mindig van kaki is a pelusban, úgyhogy én a Poplini vastag papírbetétjét használom, ez egy nagy guriga, nagyon sokáig - hónapokig - elég és jól megmarad benne a darabos anyag - a folyékony érintkezik csak a pelussal.

CsillaKép Köszi a tippet, akkor én is veszek belőle, nagyon szimpatikus, és az ára is.

indianyo

Sziasztok,

augusztusra várjuk az első babánkat, és mi is mosható pelenkát szeretnénk használni. Nem Magyarországon élünk, úgyhogy a nadrágpelenkákból más fajták vannak errefelé, mint otthon, de találtam itt is olyat, ami tetszik. Viszont most ott tartok, hogy talán a legjobb lenne tetrával kezdeni, gyapjú nadrággal, mindenhol azt olvasom, hogy a gyapjú a legbőrbarátabb megoldás. Plusz a tetrával nem lesz az, hogy túl nagy az elején a pelus. Aztán majd ha nagyobb a baba, akkor válthatunk nadrágverzióra, ha szükségét érezzük.

Milyen tapasztalataitok vannak a tetrával - mennyire jó a nedvszívása? Kell majd bele betét? És a gyapjúnadrág tényleg olyan könnyen tisztán tartható? Azt olvasom, hogy elég szellőztetni, csak akkor kell mosni, ha kakis lett, illetve néhány hetente. Igaz ez?

Jó hétvégét Kép
Zsanett

babafalva.hu vonalzó
zsanettrp

Kannacska ez a ruhaszarito kb 1 m szeles, 50 cm mely lehet. 2 nagy, piros karja van, amivel fel lehet erositeni korlatra. De masok ablakaiban lattam mar masfajtat is.
biobaba

Mégegy kérdés: nézem a Bambinomio pelenkákat. Mi a különbség ennek a belseje és egy sima tetra között? Akinek van, elmondaná, hogy milyen pontosan ez a mio belső?

Köszönöm.

babafalva.hu vonalzó
zsanettrp

Biobaba!
Nem láttam még ilyen szárítót, de majd figyelek!
Jó hétvégét mindenkinek! Anna
kannácska

Zsanett! Mi most használunk tetra+monapel nedvszívó betétet egy 2,5 hós fiatalemberrel Kép - Ez így bír annyit mint a monapel pótbetét nélkül, de kisebb csomag. Még a legnagyobb leányzóval használtunk csak tetrát az első pár hónapban - ha minden evésnél cseréltünk (inkább 2 mint 3 óránként) azzal se voltak balesetek.
(Vmelyik pelusos lapon remek horgolt nedvszívó betéteket láttam Kép)
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

BorcsaKép Hogy hajtogatod a tetrát? Most én is erre kényszerültem, met a Popolini nagyon klassz, de sajnos egyelőre túl nagy nekünk Dominó icipici poosijára. A Popolini gyapjúkülső is túl nagy még egyelőre, így Monapel műanyagot használunk, az kellemes. Viszont hajtogatásban nem vagyok valami gyakorlott Kép Nézem a külföldi oldalakat hajtogatás-ügyben, de szeritnem ott más méretű pelusok vannak, mert azén tetrámmal nemigen leht megcsinálni ugyanazt - vagy túl nagy, vag túl kicsi a tetra hozzájuk.

indianyo

Mostanában sárkány formára Kép Vhonnan leszedtem a hajtogatás lépéseit, ha van PowerPointod, mindjárt átküldöm skype-pal. Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Én (sajnos) csak most döntöttem a mosható pelenka mellett, és a segítségetek szeretném kérni. Flóra lányom 9 hónapos, kicsivel több, mint 8 kiló. Megéri egyáltalán még átállni? Próbálom végigolvasni a topikot, de ha addig is segítenétek, nagyon jó lenne. Kép Nekem a Popolini szimpatikus, de ezen belül halványlila gőzöm sincs, melyiket kellene választanom. Nektek van sok tapasztalatotok, légyszi írjatok! Nem szeretném sokáig növelni már a szeméthegyeket.Kép
Én gyapjú külsőre gondoltam, de azon belül nem tudom, hogy melyik a jobb, illetve, hogy mi a különbség a kettő között? S hogy a belső mi legyen, arról végképp lövésem sincs. Előre is ezer köszönet, hogy rám szánjátok ezt a kis időt! Kép

Eszter

KépKép
KépKép
safrany

Szia Eszter!

Megeri meg atallni, meg tart egy darabig a pelenkas korszak.

Kulsonek en a WoolWrapot ajanlom a Popolinitol.
Ha akarsy hajtogtni, a tetrat belulre, ha nem nagyon, akkor a One Size jo. Eleg szoros combban ahhoz, h ne jojjon ki a kaki, de nem szoritja el a gyerek combjat. A frottir mintha tobb pisit tudna tarolni. Es ha nagyon kornyezettudatos akarsz lenni, annak van bio pamut valtozata isKép

Udv!
Biobaba
biobaba

Köszi szépen a gyors választ, Biobaba!

Ezt a WoolWrap külsőt hogyan kell ápolni? Milyen gyakran szükséges mosni? Mennyire tartós?
A nagyobb csomag miatt azért még jók lesznek rá a mostani ruhái?

Kicsit OFF: még csak mostanában kezdek zöldülni, így most próbálkozom a környezetbarátabb mosási módokkal. Mosódiót még nem sikerült szereznem, így most a mosószóda megy. Az ecetes öblítés után viszont enyhe ecetszag marad a ruhákon. Ezt ki lehet valahogy küszöbölni?

Még egyszer kösz, és bocs a buta kérdésekért, elég kezdő vagyok:

Eszter

KépKép
KépKép
safrany

EszterKép
Szárítás után nem szabadna ecetszagnak maradnia! Lehet, hogy túl sok ecetet használsz? -nálunk ez még beltéri száraításnál sem fordult elő.
Csak egy-két szűkebb rucit nem tudok a fiamra ráadni a nagyobb csomag miatt, egyébként nincs jelentősége - ruhaszempontból. Bár a te babád már nagyobb, őt nem zavarja a fekvésben sem Kép
Popolini klassz, jó nedvszívó és finom puha, mosásnál is ötöst kapott. Egyelőre még túl nagy az én icipici fiamra, de már néhányszor hsználtuk és elégedettek vagyunk Kép

indianyo

Indianyó!

Igazad volt, csökkenteni kellett az ecetadagot! Így már csak a rózsafaolaj érződik enyhén Kép
Kösz a segítséget!

Ma megyek Popolinit nézni Kép

Eszter

KépKép
KépKép
safrany

Szia Eszter!

A gyapju kulsot szelloztetni kell, csak a kakit kell lemosni rola, valami szintetikus anyagoktol mentes szappannal, langyos vizzel. Ha sikerul kimosni belole a lanolint, akkor ujra kell lanolinozni. Ehhez v veszel a gyogyszertarban lanolint, v Sonett gyapjukurat bio piacon/bio boltban. 2 kulso elvileg eleg.

Rokonoktol/ismerosoktol kerhettek ajandekba C4C ruhakat.Kép Direkt textil pelenkasoknak keszul.

Biobaba
biobaba

Köszi Biobaba,

lehet, hogy kell majd ama ruhákból, hamarosan kiderül, mi nem megy rá a nagyobb bugyorra. Kép Megrendeltem a pelusokat, úgyhogy most már nem rajtam múlik...nem tudtam a belsők között dönteni, úgyhogy rendeltem OneSize-t meg Ultrafitet is, vagy miket. Majd beszámolok. A gyapjúkülsők szellőztetését mondjuk még nem tudom, hogy itt a Moszkva tér tőszomszédségéban hogyan fogom megoldani...Kép
Amúgy pont volt ma nálunk a védőnéni, s említettem neki a pelenkaügyet, nagyon boldog volt tőle, bár nem sokat tud ezekről a 'modern' moshatókról. De pár bolt címét megadtam neki, fogja terjeszteni (remélem sikerrel). Kép

Eszter

KépKép
KépKép
safrany

Már megint én...legújabb kérdésem:
Mosódió alkalmas a pelenkák mosására?

kösz:

Eszter Kép

KépKép
KépKép
safrany

Eszter!
Vedoneni tok jo!!!

B.
biobaba

Bíztatásképen megosztom a tapasztalataimat forgolódás ügyében.

4 hónapos kisfiam 2 hete megtanult hátról hasra és vissza fordulni. 80%-ban Monapelt hord, néha eldobhatót. Amikor intenzíven elkezdte próbálgatni a fordulást, néhány napig betét nélkül adtam rá a pelenkát, hogy megkönnyítsem a dolgát. (Persze így óránként kellett pelust cserélni.) Pár nap múlva már betétestül is simán megfordult.
Szóval ez ne tartson vissza senkit a mosható pelenkáktól.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Borcsa!

Nekem is küldd át lécci a sárkányos hajtogatást!

Meg ha valaki tud hajtogatós oldalt, vagy cikket, vagy bármit, szívesen veszem - én csak egyfélét tudok, és kipróbálnék mást is Kép.
Köszi

Csilla
csillahbabe

Nem látom a címed Kép de megtaláltam mégegyszer, honnan szedtemle:
http://www.punkinbutt.com/cloth_diapers_flat.asp
A lap alján van Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Köszi!
Az e-mailemet megpróbálom felrakni...

Csilla
csillahbabe

Amit nézek, hogy ezeken az oldalakon nem a mi tetráinkból indulnak ki Kép Ez vmi több réteg gézszerű anyagból előre összevart, középen vastagabb hosszúkás dolog - amit olvastam róla, a bambino mio lehet ilyen a nálunk kaphatóak közül.

Csilla: az enyém látszik, ha arra írsz, visszaküldöm Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Csináltam egy albumot a másik általam használt pelenkahajtogatási módból. (Nem tudom, mi a neve.)
Itt van:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=17816

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa Kép ez tök jó magyarázat, köszi Kép

Én ezt használom a tetrával:
http://www.thediaperhyena.com/prefoldwrapfold.htm
de úgy, ahogy az általad feltett oldalon a festett pelus van hajtogatva - csak az alját visszahajtva beletűröm a gumibugyiba. Nagyon gyors és jó kis buci csomag lesz a kukinál.

indianyo

Juhé! Megint lehet írni. :)

Tegnap kezdtük új életünk az új pelusokkal (popolini). Csak az elsőnél volt ijesztő! :D Gyorsan előkaptam a 86-os bodykat, de közben rájöttem, hogy tulajdonképp minden ruhájába bele tudom így is tuszkolni. A kiscsaj kb. fél óra alatt meg is szokta az új helyzetet, azóta boldog és egyáltalán nem zavarja a bugyor a mozgásban. Szivárgás egyelőre nincs, működik a dolog! Szóval mindenkit csak biztatni tudok, bármikor át lehet állni moshatóra, vagyis: jobb későn, mint soha! :)
Köszönöm a jótanácsokat, ha nincs ez a fórum, soha nem állunk át az ész oldalára! :wink:

Eszter
safrany

Szia Eszter :)

Isten hozott a béketáborban :)
Milyen külsőt használsz? nem volt nehézséged a patentokkal? Nekem a One size egy kicsit nehézkes patentozás szempontjából - igaz, Dominó még olyan kis picurka, cingár legény :) De már várom, hogy belenőjön :)
indianyo

Indianyó,
a patentok eddig okésak nekem, ami a OneSize-t illeti, bár pici babónál nem tudom, hogy birkóznék meg vele. :) Az UltraFit is nagyon jó, az tépőzáras, de egyelőre egyformán válik be a kettő, kivéve a száradási időt: az Ultrafit feleannyi (!) idő alatt szárad.

Kétféle külsőt próbálgatunk: a Popowrapet és a gyapjút (m-es popolini). Namostan felmerült egy kis probléma ez utóbbinál. A combnál, a kötöttes résznél ez hajlamos kicsit beázni. Vajh miért? Első nap még semmi gond nem volt vele, ma viszont kétszer is kifejezetten átnedvesedett a ruhája combnál. :( Talákozott már valaki ezzel a jelenséggel? Egyébként olyan 8 kiló 30 deka a lányka, de nagyon hosszú és vékony, ezt az m-es külsőt (elvileg 9 kilóig jó) a legszorosabbra patentolva is rá tudom adni, bár eddig a középső patenttal próbálkoztam. Most várom, így is beázik-e? :roll:
Amúgy a gyapjút preferálnám, az azért sokkal jobban szellőzik, a popo-t vésztartaléknak vettem.

szép hétvégét:

Eszter

KépKép
KépKép
safrany

Szia Eszter!

Gyapjut kimostad vasarlas utan v. nem? No mindegy, a lenyeg, h feltehetoleg celszeru ujra lanolinozni combnal. V. a gyogyszertarban kaphato cera lanaeval v a Sonett gyapjukuraval. Utobbi kevesbe maceras, de dragabb.

Biobaba
biobaba

Szia Biobaba!

Épp a lanolinozással próbálkoztam az imént :) Egyébként nem mostam ki, de lehet, hogy a gyárban valahogy kimosódott a lanolin a fonalból. Nekem ilyen Ulrich gyapjúkúrám van, (növényi szappan és lanolin van benne) de ha idejében rájövök, inkább vettem volna gyógyszertárban...
Most várom, hogy megszáradjon, aztán meglátjuk :roll:

kösz a megerősítést :)

KépKép
KépKép
safrany

sziasztok lanyok,
nagyon szuperek vagytok.:) most pont erre a megerositesre van szuksegem, amit toletek kaptam, ahogy olvasgattalak titeket. mert sajnos a tel folyaman elkezdtunk leszokni a moshato pelusrol.:( vagy legalabbis egyre tobbszor nyultam az egyszerubbnek tuno eldobhatoshoz. pedig Benkere szuletese ota moshatot adok, csak aztan... aaa, nem is tudom. nincs mentsegem. csak jo nagy lelkifurdalasom...:( de a tavasz es a napsutes visszahozta az elszantsagomat. atragtam megint a temat, meg toletek is ellestem egy-ket trukkot.:oops: szoval asszem mostmar semmi sem allithat meg.:lol: eldobhato csak vegszukseg eseten, v ha meg annal is rosszabb :wink:
ja es gyorsan be is ruhaztam gyapju kulsore, ami NAGYON SZUPER!

Indi, jo, h itt vagy, es h ilyen klassz dolgokat sikerult beszerezned. hiaba, fejlodik a hazai piac is.:) masfel eve meg mintha nem lett volna ekkora a valasztek...:roll:

Pirus, nem is tudtam, h ti is mossatok a pelust.:) tenyleg jo lehet ez a bambino mio, ha most kezdenem, talan en is ilyet vennek.:)

Saara, szia :)
recca

Nem használt a lanolinozás :( Most akkor mi a fene van? Lehet, hogy eggyel nagyobb méret kell? De ez is laza combban. :(
Mintha már másnak is lett volna gondja ezzel az m-es gyapjúval...
Plíz help :(

KépKép
KépKép
safrany

Szia Eszter!

Probald meg a gyogyszertari lanolint. Es nem kell higitani, csak az enyhen nedves kezedet kend be jo alaposan vele, mig ki nem feheredik, es azt a vastag kremet dorzsold bele a nedves kulsobe. Annyira kend ossze, h ragacsosnak erezd az anyagot.

Biobaba
biobaba

Sziasztok :)

Eszter :) igen, ez az M-es problémás, én már szóltam a Kékpandás lánynak, hogy reklamáljon, mert midnenki panaszkodik... Nekem egyébként még az S-es is túl nagy a combnál, úgyhogy egyelőre még nem tudjuk használni sajnos. Próbáld meg a gyógyszertári lanolint,az annyira zsíros, szinte hermetikusan zár... Ha nem sikerül beszerezned, és pesti vagy (bocs, nem emlékszem, hogy mondtad volna és most annyira lassú ez az új rendszer, hgoy nem tudok visszaolvasni) akkor én szívesen talizok veled és adok, irgalmatlan nagy dobozzal vettem a múltkor :)

Szia Recca :) Hajrá :):):)
indianyo

Köszi :) nagyon arik vagytok :) A gyógyszertárban szó nélkül adtak lanolint, úgyhogy nekiesek vele a külsőnek!

Eszter

KépKép
KépKép
safrany

Biobaba, de jo, h leirtad a lanolinozast.:) asszem nekem is meg kell ejtenem, mert a comb resznel a mi kulsonk sem tokeletes (bar L-es meret)
recca

Biobaba, de jo, h leirtad a lanolinozast.:) asszem nekem is meg kell ejtenem, mert a comb resznel a mi kulsonk sem tokeletes (bar L-es meret)
recca

lenne egy OFF kerdesem: nincs valami "zold" tippetek szunyogok ellen? :roll:
recca

ja es lenne egy OFF kerdesem: nincs valami "zold" tippetek szunyogok ellen? :roll:
recca

de jo, h minden 2x megy el :evil: :evil: :evil:
recca

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?