Sziasztok!
Reni!
Ismerős ez a 3 napos láz, alkalomadtán előfordult ilyesmi már nálunk is mindegyik gyerkőccel.
Én is biztos vagyok benne hogy a tinik is igénylik a nagy beszélgetéseket, olyan együtt töltött időt, amikor kizárólag Anya és Ő létezik...
Dominikával pl. alaposan átbeszéljük a dolgokat a szobájában esténként amikor a kicsik már alszanak.
Mindig megkérdezi: "Ugye akkor este majd jössz?"
Nekem soha nincs lelkiismeretfurdalásom, mert szerencsére mind a 4-en szenvedélyesek, energikusak, egy pillanatra sem hagyják magukat mellőzni és mindig elérik a céljukat. Mindannyian nagyon találékonyak és megtalálják a módját hogyan érhetik el hogy én gyorsan befejezzem a többi tennivalót.
Marco ugyanazt csinálja, amit Te is írtál. Már akkor is elkezd krokodil könnyeket hullatni ha csak a konyhába megyek pár percre és bezárom magam mögött az IKEA-s biztonsági rácsot. Pedig hát ott van fél méterre tőlem és látja mit csinálok, mégis...
Este pl. csak úgy alszik el, ha keresztbe fekszik a pocakomon. Vagy sokszor miközben a net előtt ülök, az ölembe mászik és a vállamra hajtja a fejét, úgy alszik el. Hihetetlen pasi!
Én 2 havonta a fodrászomhoz is viszem Őket, inkább mint hogy itthon bőgjön a két legkisebb. Sokszor képesek egymást hergelni. Az egyik elkezd bömbölni és a másik szolidaritásból vele tart. A fodrászat a fóti Corában van és a melírhez szükséges alufóliával feldíszítve futkosok utánuk a folyosón. Hihi! Annyi haszna azért van, hogy legalább az Ő frizurájukat is frissítik ilyenkor.
A kozmetikus itt van tőlünk gyalog 2 percre és szerencsére este 21 óráig nyitva van, tehát esti lefekvés után megyek le kb. 1 órára 2 hetente.
Egyelőre ennyi szabadidőm van...
Húúúúúúúúúúh, amit az ovi-suli-edzés témáról meséltél, azt még olvasni is elképesztő, - látom magam előtt - nemhogy végig csinálni. GRATULÁLOK, minden elismerésem, fantasztikus nőci vagy! HAJRÁ!
Én sem veszem igénybe Dominikát mint bébiszitter. Sőt itthon is csupán annyi feladata van, hogy néha megkérem vigye ki a szemetet, dobja le a szemétledobóban. Szerintem az a feladata hogy tanuljon és szórakozzon.
Ma éppen a ritka alkalmak egyike volt, amikor is délelőtt úgy döntött, lejön velünk sétálni-játszóterezni.
Nagyon szuper volt egy tini csajszival császkálni, jót beszélgettünk és hatalmas segítség volt séta közben, meg a játszón is. Így nagyon egyszerű volt.
Én tudom mi a Nők Lapja. Hihi! Én a Wellness-t, Cosmopolitan-t és a Maxima-t szoktam "olvasni" persze legtöbbször csak azután mielőtt a két kicsi szétgyűrte, megtépte némiképp.
Kíváncsi leszek mikor kerül a kezembe original egy-egy lap.
Na és a kertészkedés.
Nálunk a 6. emeleten az erkély korláton van 3 nagyobb virágláda (muskátli, záporvirág, kukacvirág) és lent pedig egy óriás műanyag kaspó egy magas Leanderrel.
Már előre félek attól, amikor ki kell mennem meglocsolni a növényeket.
Ha elhúzom a szúnyoghálót az erkélyajtón, akkor Márk - ahogy Te is említetted - elkezd sírni nagyon keservesen.
Viszont ha kiengedem, akkor jön Dávid és Jázmin is, meg a macsekunk Jaguar.
Elképesztőek komolyan mondom. Mintha egész nap erre vártak volna hogy nyomban kisurranjanak amint nyílik a háló.
Marco azonnal elkezdi enni a lehullott leveleket, Jázmin rögtön beletúr a virágföldbe a kezével, Dávid meg annyira meglocsolja valamelyik növényt, hogy aztán minden tucsog a víztől. Ebbe persze nyomban belekúszik Márk és Jaguar is végigmegy a lábaival.
Aztán persze végzek 2 perc alatt - nincs gyönyörködés, szépítgetés, egyebek véletlen sem - és egyikőjüknek sincs esze ágában sem bejönni.
Mindenkit egyenként megfogok és visszapakolok a szobába. De mire az utolsót hoznám be, addigra az 1. kettő már megint kint van.
Szóval nem egyszerű még ez sem, ami pedig annak látszik.
Jövőre lehet hogy csak szélforgókat vásárolok.
Azzal nincs különösebb teendő...
A szopi párnát eladtad és most azon gondolkodsz jól tetted-e? Mert esetleg még szükség lehet rá?
Kérdésedre válaszolva én éppen mostonában kezdtem gondolkozni az újabb bébi kérdésen.
Csak abban az esetben tudom elképzelni, hogy bővüljön a jelenlegi létszám, ha esetleg véletlen jönnének.
Marvelont szedek rendeltetés szerűen, precízen. Viszont ha ennek ellenére valamikor úgy adódna - bár erre még soha nem volt példa nálam - hogy várandós leszek a tabletta mellet és kiderülne hogy ikrek, akkor gondolkodás nélkül, boldogan bevállalnánk az újabb terhességet.
Ha csak egy bébi lenne, akkor egészen biztosan nem.
Szóval Ti még szeretnétek újabb gyerkőcöket?
Vadvirág