Sziasztok
)
Én is csak csatlakoznék: KÖSZÖNJÜK!!!! (nem is tudom, hogy lehetne a leghangosabb e szó? )
Naninga!
Hívj nyugodtan bármikor (01-02 óráig általában nem alszom, 7kor kelek! Meg aztán a kisfiam eldönti
)
Ha épp etetek akkor általában nem veszem fel(visszahívlak), ha meg épp játszom a kisfiammal akkor meg szoktam mondani, hogy hívjanak vissza később. Mivel sokat alszik még, ha éppen fennt van, akkor sokat beszélgetünk, éneklek neki, mesét, verset olvasok. Most éppen Baby klasszikus zenéket hallgat
))
Ne tudjátok meg, hogy milyen édes
)) Remélem hamarosan mellékelhetem (okt. 10-től) a képeinket is
Már nagyon sokat fejlődött mind súlyilag (2800-->3500 gr), mind értelmileg.
Most ott tartunk, hogy nézelődik
Kicsi fejét már régóta tartja, ha felveszem akkor szinte nem is akarja letenni a vállamra
Azt nagyon szereti ha függőlegesen tartom, akkor ő felemeli a fejét az arcomhoz, ilyenkor egyből megnyugszik és többnyire el is alszik (ebben a nyakatekert pózban)... Nagyon szeret aludni a mellemen is
)
Én meg mindegyik pózt szeretem, csak rajtam legyen;)
Olyan furcsa, hogy nemrég még a dobogó szívecskéket küldtem nektek, most meg már lassan 1 hónapos a kisfiam
Szerdán lesz a nagy napja:P
Olyan boldogok vagyunk
és csak mélyül, mélyül az érzés!
Sokszor gondolok rátok (akiknek már nincs sok a csörgésig), hogy mennyire jó lesz majd nektek is, és majd ti sme hiszitek el, hogy mindez veletek történik, hogy létezik egyáltalán ez a BOLDOGSÁG!!! (mindenkinek nagyon nagyon drukkolunk!!!)
Védőnéni járt nálunk már 3szor, nagyon megvan elégedve, azt mondta, látja hogy mindent megadunk neki amire szüksége van
Látja hogy felkészült vagyok, és ennek a csöppségnek már nem tud mit mondani, amivel többet adhatnék neki
)) Persze ezt az érzelmi dolgokra mondta, és a gondozására.
Nagyon büszke anyuci voltam ekkor
))
Szóval zabálnivaló egy kisfiam van!!! Mondjuk a megzabálásához nekem már maga Norisz is elég, úgy ahogy van. De amikor azt a csöpp szemét tágra nyitja is lesekedik, kukucskál, forgatja mindenfelé, ahogy szemügyre vesz, tanulgat, nézeget hát nagyon édes
)
Akkor érzi a legjobban magát mikor hason fürdik
) Na akkor az elégedett sóhajok, na az ám a valami
Regényeket tudnék írni, a legmeghatóbb számomra, amikor eszik és szorítja az ujjam, és ez néha már az elalváshoz is elég
Igen, már biztosan érzem, hogy számára én vagyok az anyuci, ha felveszem megnyugszik, ha éhes türelmessé válik a karjaimban. Ha rosszat álmodik akkor is elég ha megfogom a kezét. Igen én vagyok az ANYUCIIII!!
(mindig könnyes szemmel írok nektek úgy látszik...)
Ancsúr!
Köszike a könyvcímet és ajánlást, másnap meg is rendeltem ahogy írtad! Rendeltem egy "Kisbabám naplója"-át is, meg egy mesekönyvet.
Ezt a naplót egyzser láttam "élőben", nagyon megtetszett, akkor borsos ára miatt nem vettük meg, és azért sem mert azt hittük sokára kell... /
/
De most megrendeltem végre, már alig várom, hogy elkezdhessem írni...
Azért tetszett meg nagyon, mivel eléggé részletes, és nincs tele csacsiságokkal. Már az eleje megfogott ezzel az oldallal: "így vártak a szüleim" vagy valami ilyesmi.. De kb. szinte 1 egész oldalt lehet beleírni. Gondoltam a várakozásunkat beleírom majd neki. Hogy mennyire vártuk stb...
Ha megjött jövőhéten majd beszámolok, hogy tényleg jó-e
Mert azért nagyon részletesen nem tudtam átnézni egy könyvesboltban
Süni Renócával mi van???? Csak nem valami jó hír miatt nem jelentkezik már régóta???
Renócánk merre jársz???????????
/közben -mire a hsz-om végére érek lassan- már lefektettem Noriszt!/
Szoptatás téma:
Hát igen, az elötte 2-3 hét nagyon nagyon ritkán megvalósítható...
Amikor meg már a karjaimban van a gyermek, hááát...
Nagyon szerettem volna, NAGYON! De...
A kórházban hatalmas lyukú cumisüvegből etették, szó szerint 1 perc alatt bezsívta az adagját. Mire itthon megtanítottam neki, hogy lassabban, nem veszem el tőle, ráér, csak nyugodtan, az kb. + 1 hét.
Ha előhozakodtam volna vele egyből hogy szopjon, nem hinném, hogy kialakult volna közöttünk az a bizonyos lelki kötelék, inkább valami lelki terrort jelentett volna.
Hogy miért is?
Megkínáltam először a cicimmel(kb. 1 hete), IGEN szopizta
)) Csakhogy! Mivel tejcsi nem jött belőle, bőgés lett a vége. Nesze neked meghittség, öröm, jajj de jó érzés! Sajnálat következett.
Na ha ez ilyen jól ment az elején gondoltam, majd az SNS készülék hátha... Tényleg jó különben
) A közepes méretű dupla csőből tökéletesen szopizta a "mellemből" a tejcsit. Jaj de jó érzés volt
)) Meghitt hangulat, könny kicsordul stb...
Aztán 15 perc múlva figyelem az üveget és Noriszt amint nyugtalankodik. Hát igen, dupla csővel is, vagy 10 ml hiányzott csak!...
Megsajnáltam, cumisüveg.
Aztán másnap, na van egy nagyobb cső is, kipróbálom, vesztenivalóm nincs.
Abból meg úgy folyt a tápszer, hogy nagyon. Mivel Norisz nagyon okos, és általában a gyerekek mind nagyon nagyon okosak, így hamar megtalálta azt a csövet amiből "csak úgy jön a tej"... És persze a mellem békén hagyta
Szóval, igazából nagyon jó volt kipróbálni. De az anyai szívem azt diktálja, hogy inkább hagyjuk. Nem éri meg az idegeskedés...
Mert ráadásul minden egyes alkalommal sterilizálni, ezt a kütyüt felszerelni sem egyszerű... És ha éhes babát már láttatok...
De mindenkinek ajánlom, próbálja ki, mert nincs két egyforma gyerkőc, és élethelyzet sem...!!!!
Na mire befejezem az írásom hajnalodik
))
20-kor kezdtem írni, látjátok ennyire van időm
Na megyek aludni, vigyázzatok magatokra!!
Sok puszit küldünk nektek!!!