Sziasztok!
Verus!
a virágos kép a kertben készült. már lehet kertészkedni is, de idén jóval kevesebb időm van erre. vajon miért?
a víz után kinőtt egy csomó moha is, ami nem jó ha benne marad a földben.
köszi a fogszabályzós infókat!
azt mondták, hogy már most ősztől szabályozzák, alul már növőben van a négy első fog, fent is az egyik első már teljesen kinőtt.
és alul még két tejfogat kihúznak majd.
a nevek: tehát Felícia (7 éves lesz júniusban), Ricsi (3 és féléves), és a két kicsi: Patrícia és Virág (6 hósak lesznek).
én is sütöttem tortát málnás-mogyorósat a hétvégén. mi is inkább házi sütiket eszünk.
eddig nem is ehetett a fiam mást, mert tej- és tojásallergiája volt, most múlt el.
amikor születik a baba, akkor a nagyok az apjukkal lesznek?
Claire: Tényleg hasonló a felállás!
akkor a nagyok egyidősek és Te is most debütálsz az iskolával.
mi is ősszel kezdjük.
a középső (egy szem fiú) 3 és féléves. a kicsik meg hat hónaposak lesznek.
nekem -lehet, hogy furán hangzik- de a kicsikkel kevesebb a "bajom", pedig ketten vannak. bár még nem másznak..azt mondják akkor lesz nehezebb az ikrekkel. Patrícia mozgékonyabb, forog össze-vissza és már hason fekve "ringatja" magát, lehet, hogy lassan kúszni fog elkezdeni. Virág nyugis típus. tud fordulni, de nem nagyon szorgalmazza. nyugisan fekszik, inkább hanyatt szeret.
ő egyébként is csak akkor sír, ha enni akar...
még csak szopnak, majd néhány hét múlva kezdjük a hozzátáplálást.
segítség: a férjem segít elég sokat, bár sokat dolgozik, meg van úgy h elmegy néhány napra.
nagyszülők már csak az én részemről vannak, még dolgoznak és elég messze laknak (250 km-re). de én valahogy nyugisabb vagyok, ha itthon ketten oldjuk meg a dolgokat.
egyedül nem szoktak odamenni a gyerekek, általában ottmaradok velük, ha több napról van szó (ez nyáron szokott lenni). de a kicsikkel még nem voltunk.
Te hogy szülted a gyerkőcöket?
Miből doktorálsz? otthon maradsz velük vagy mész dolgozni?
hát nem semmi 4 gyerek mellett tanulni!! minden elismerésem!
írtad, h ordít az egyik gyerkőcöd, ez mit jelent, hogy túl hangosan beszél vagy mást?
-----
nálatok meg voltak az anyák napi ünnepségek? nekünk az oviban ez együtt van az évzáróval és most szombaton lesz. a lányomnak ez az utolsó ovis műsora (még a ballagás lesz majd júniusban), Ricsinek meg ez az első ovis ünnepsége. egy csoportba járnak, mert itt vegyes csoportok vannak és a tesvéreket egybe teszik.
raktam egy képet a profilomba.
(már megint mennyit írtam)