Jó reggelt!
Remélem ma már Gergő sokkal jobban van!
Ettől nagyon félek, hogy ha a baba beteg lesz, akkor egyáltalán észre fogom venni? És honnan fogom tudni, hogy komoly-e a baja vagy nem? Vagy ez majd ösztönből jön?
Kelimoni! Igazából mi is fiút képzeltünk el elsőnek, de a szívem mélyén egy kislánynak is nagyon örülnék. Szóval nem tudok dönteni, hogy fiút vagy lányt szeretnék elsőnek. A fiú annyiból jobb lenne, mert a családban nincs fiú, csak lányok születnek, meg szerintem egy lánynak jobb, ha egy védelmező bátyja van.
(nekem is bátyám van (meg öcsém), de igazából nem védelmezést kaptam tőle, hanem sok verést
)
Szóval a bevásárlásunk elég fiúsra sikeredett, de szerintem egy kislánynak is jól állnak a kék cuccok.
Véda D.
A történeteden nagyon sírtam, örülök, hogy nektek sikerült, én mindkét lombikból terhes lettem, mindkétszer pont úgyanúgy, mint Te, de sajnos én hiába kaptam még plusz hormonokat, nem maradtak meg a babák, kétnaponta nézték a hormonszintemet, hogy fejlődik a baba, de aztán mindig jött egy végzetes nap, amikor egyszer csak megállt a fejlődésben, elkezdett csökkenni a hormonszintem, és elment.
Most megint sírok, ahogy írom-e sorokat, úgy látszik még mindig nem vagyok túl rajta.
Lányok !
Nagyon becsüllek titeket a hozzáállásotok miatt, hogy majd támogatni fogjátok a gyökerek megkeresésében. Tudom, hogy ez a helyes, de most még nekem olyan furcsa ezt elképzelni, most úgy érzem, hogy nagyon féltékeny lennék, ha majd a gyerekeim ilyen kéréssel állnak elő. Szóval tényleg csak egy nénit fognak látni az életet adóban? Szóval ép ésszel tudom, hogy támogatni kell őket, meg segíteni, és ezt is fogom tenni, de nagyon fogok félni, rettegni, hogy majd mi lesz, eltávolodnak-e tőlem. Nagyon önző vagyok!
Majd 20 év múlva figyelmeztessetek, hogy milyen bolond voltam, miket gondoltam!
Más!
Porszívót szeretnénk venni, de a bőség zavarában nem tudom milyet. Tudnátok segíteni? Pl. nem tudom, hogy melyik lenne jó, papírporzsákos, vagy a ciklonos, nem tudom, hogy a ciklonost könnyű-e üríteni. Az elvárásaim olyanok, hogy legyen nagyon hosszú a kábele (5 m nem elég), csendes legyen, könnyű legyen, HEPA szűrös legyen, lehetőleg tartozzon hozzá turbokefe (de nem fontos), ja és olcsó legyen, max 25-30 ezer. A neten nagyon sokfajtát találtam, amire ráillik, elolvastam már a porszívó fórumot is, de csak még jobban elbizonytalanodtam. A mediában az egyik eladó a papírporzsákost ajánlotta, a másik a ciklonost, így most aztán végképp nem tudom melyik jó. Nektek van valamilyen tapasztalatotok?
Tirza