Sziasztok Lanyok!
Ezer bocs, hogy nem jelentkeztem eddig, vegre most mar netkozelben vagyok.
Etterke, Zsuzsi nagyon szerettem volna talizni veletek, de meg csak telefonalni se tudtam, mivel ugy jartam, hogy a mobil, amibe lementettem a szamotokat lemerult es csak Bekescsaban volt hozza toltom. Remenykedtem, hogy valamelyik baratnomnel lesz ilyen tolto, amig uton vagyunk, de senkinek sincs mar ilyen osi telefonja. Hiaba probaltam a sim kartyak cserelgeteset, valoszinuleg a telefonra mentodott le a szam, nem a sim kartyara. Mondjuk oszinten megvallva amugy se lettem volna alkalmas a talalkozasra, mivel hiaba gyogyultam meg az utazasra, az utazas alatt ismet lerobbantam. Egyszeruen nem birom a legkondit a kocsiban. Mire Magyarorszagra ertunk, hangom se volt. Aztan Lolli is kohogott, taknyolodott. Fel is hivtam a keresztanyjat, hogy mi a helyzet, mert nem akartam odaallitani betegen, hogy megfertozzuk a 3 gyerkocet. O viszont mondta, hogy menjunk nyugodtan, ok is taknyosak.
Mi mult heten voltunk Balatonfureden nyaralni. Jottek a szuleim is es meg a keresztanyam a ferjevel Nemetorszagbol. Nagyon jo volt, mert igy sok felnott jutott Lollira es nem kellett allandoan nekem foglalkoznom vele, igy egy kicsit en is ki tudtam kapcsolodni.Nem volt vegig strandido, de amugy is terveztunk kirandulast, ugyhogy a huvosebb napok sem jelentettek gondot. Voltunk Veszpremben az allatkertben is.
Lolli nagyon elvezte a furdozest. Elso nap visitott, amikor be akartunk menni a vizbe. Mar bokaig benne allt, de nem volt hajlando tovabbmenni. Azt hittuk hidegnek talalja, azert nem megy tovabb. Aztank kerdeztuk, hogy mi a problemaja, miert nem akart belemenni. Kiderult, hogy attol felt, jonnek a halak.
Miutan megnyugtattuk, hogy a halak felnek tolunk es nem jonnek a partra, bemereszkedett, azan meg mar alig lehetett kikonyorogni a vizbol.
Most meg itt Bekescsaban van egy csomo programunk. Mar irom a naptarba, mert nem birom megjegyezni, hogy kivel mikor talalkozunk.
Zsuzsi, Alida mikor megy iskolaba? O meg az ovit folytatja? En meg mindig ki vagyok akadva, hogy Lolli szeptembertol iskolas lesz.
Lolli is meg nagyon szeleburdi volt annyi idosen, mint most Tabita.
Legkozelebb mikor jottok Magyarorszagra?
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli