Új privát üzeneted érkezett!

latimi

Kép
latimi

Nikinozso!

Boldog szültésnapot !

Steiff

Kép
steiff

Kedves "topiklakók"!

Sikerült egy nagy nagy meglepetést okoznotok, és feledhetetlenné tennetek ezt a napot! Megkaptam pont ma, és gyönyörű szép! (A könnyem is kicsordult)
Hálásan köszönöm a köszöntéseket.
Azt gondoltam, hogy nem tudjátok, hogy ezen a napon születtem nagyon régen (55 éve)
Remélem még egy kis ideig tudom segíteni a gyerekeket, hogy megtalálják a szüleiket.
Mégegyszer mindenkinek KÖSZÖNÖM.
nikinozso

Kedves Nikinozsó!

Boldog születésnapot kívánok! :D
Kép
alexa78

Drága Nikinozso!

Boldog szülinapot kívánunk mi is Neked!
Boldogság, hogy ismerhetünk, és hogy példát vehetünk rólad szeretni tudásból, odafigyelésből, önzetlenségből!!

Kép Gabikának sok szeretettel!

A kertünkben csináltuk az előbb ezt a fényképet: virágcsokrot nem küldhetünk interneten, de a rózsáink képét - köztük a legszebb kicsi Virágszálunkkal :) - szeretettel küldjük!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

KépKép
amneris

Kedves Nikinozso!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk!
Reméljük, még nagyon-nagyon sok pici babának és gyermeknek segíthetsz megtalálni a boldogságot, az igazi CSALÁD-ot!

Réce

Kép
réce

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a képeket!!!!!! :D

Egyáltalán nem unjuk egyiket sem!!!!! :lol:
A gyerkőcök egytől-egyig gyönyörűek és a képek alapján a saját családjukba kerültek!!! :P
Nem semmi micsoda hasonlóságokat vélek felfedezni rajtuk..... :wink:

Kicsit megkésve de nagyon sok boldog születésnapot kívánok Regikének és Norbinak!!! :oops: :D

A kis betegeknek mielőbbi gyógyulást!!! :)

Vicki
vicki

Kedves Gabika!

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk erőben, egészségben!!! :lol: :D

Vicki és Andris
vicki

Drága Nikinozso!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!

Dóri, Dóri anya és apa

KépKép
jiny

Kép

Kedves Nikinozso!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk neked!

Apa és Ancsúr :P [/url]
ancsúr

Drága Gabinagyi! :-)

Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot kívánunk és rengeteg puszit küldünk! :lol:

Marci, Marcianyu és Marciapu

KépKép
KépKép
marci_anyu

Az édes szülinapos kis csemetéknek is sok boldogságot kívánok!

Kép

Lányok!

Gyönyörűek a gyerekek! :lol: :P A héten bizti nem jövök, vagy csak éppen kukkantok, mert egyedül vagyok bent és rám szakadt minden, olyan vagyok mint egy zombi, ma is este értem haza. :oops:
ancsúr

Kép

A beteg babáknak meg jobbulást kívánok! És sok-sok puszikát küldök!

Na jó most már nem írok egyesével. :wink:
ancsúr

Drága Nikinozso!

Születésnapod alkalmából nagyon sok boldogságot, jó egészséget kivánunk szeretettel!

Évi, Ati, Mati, Dani
Vendég

Sziasztok Díszes Társaság!

Mostmár így utólag elárulhatnátok, hogy hányan voltatok benne az ajándék meglepiben!? :lol: :P
Tirza?! :P :lol: :D
Viccet félretéve nagyon szép az óra, én is láttam!
SŐT!
el kell meséljem, mi zajlott anyunál, mikor hozta a postás a csomagot! :D
Igen lenge öltözékben takarítgattunk (mármint én meg a lányaim), és csöngetnek! Ki lehet az ilyenkor? :)
Felszól a kaputelefonon a postás, hogy csomagot hozott. Na én gyorsan bezárkóztam a fürdőbe, nehogy meglásson hiányos öltözetemben. Amikor elment, gyorsan kimentem, mi lehet az? :)
Erre látom a dobozon, hogy B.né B. Erzsébet. Első kérdés: Anyu, ő kicsoda? :lol: ( később megnéztük ám a táblázatban) :D
Anyu elkezdi bontani a csomagot, én "okos" meg mondom, biztos egy tft monitor, de honnan tudta, hogy ezt szeretnél? :lol: :lol:
A dobozon ugyanis ez a kép volt. Na mikor már az x.-dik újságpapírból csomagolta anyu, már látszott, hogy nem monitor. :lol: :lol: :lol:
És végre előbukkant az a csoda, ami bele volt csomagolva, gondosan külön hozzá az elem.
Tényleg szép gesztus volt tőletek! :D
Nem tudom hányan láttátok, de ha szeretnétek, elviszem a fényképezőt, lefényképezem, és akkor majd tudok feltenni róla képet. :D

kizsó

Kizsó! Szerintem szinte mindenki látta, a meglepi előkészítésében ha jól emlékszem kb 20-25-en vagyunk. De Kelimóni vagy Tirza jobban tudja. Az elmúlt héten kb 40 levél ment körmélként. :D

KépKép
jiny

Sziasztok!

Sikerült Nikinozsó születésnapi meglepije!!! Hurrá! :D :D

Probálkoztam a vonalzóval, kiváncsi vagyok, hogy sikerült-e. Most meglátom!
madri

Valami nem sikerült. :cry: Próbálkozom tovább!

Kép
madri

Drága Gabika!
Mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!

Simineni és családja
simineni

Sziasztok!

Nagyon örülök,hogy ilyen jól sikerült a meglepink!

Gabika!

Minden szépet és jót kívánunk,boldog születésnapot!
Ungvári Péter és Betti
csöpke

Kedves Nikinozsó!

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk!

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!
Holnap ismét megpróbálkozunk a nyaralással, de most anyuékhoz megyünk! Ez jobb lesz, mert anyuval megvan Regina és közelebb is laknak, ráadásul városban, ahol minden van. Szuper strand is, ha kedvünk szottyanna fürcsizni!
Szóval, ma pakolok, de este jövök olvasni!!

És hogy ne hiányozzunk annyira:

Kép

Kép
rayo

Kedves Gabika, drága Nikinozsó!Végre gratulálhatok: BOLDOG SZÜLINAPOT, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Tegnap már alig bírtam a lapulást,( a lányokkal együtt izgultunk) és nagyon vártuk,mikor kapod már meg a meglepit....
Féltem azt gondolod, elfeledkeztünk rólad... :oops:

Keli és Tirza! Nektek is ezer köszönet, hogy a meglepi meglepi lett!
ggabszi

Sziasztok!

Megtaláltuk a megoldást! :)

Gergő megissza a tápit, ha azt egyedül teheti. Ennek érdekében áttértünk az Avent cumisüvegre, MAM cumival. Erre jó a varázsitató füle, így minden oké. :)

Csak anya sajnálja a dologt, mert most kicsit szünetel az nagy összebújás, amit minden kajcsikor gyakoroltunk. :(
Ám nem akarom letörni a kisfiam önállósulási törekvéseit.
Na, majd szép lassan visszaszokunk a franciaágyba. :)
Kép

Rayo: Jó nyaralást, pihenést és most minden rendben lesz, meglásd! :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Nikinozsó!

Születésnapod alkalmából az Isten éltessen nagyon sókáig erőben, egészségben, boldogságban, szeretetben!

Perduk András és Tárczy Viktória
tviky

Sziasztok Lányok!

Szombaton megjöttünk a nyaralásból, ami nagyon jól sikerült. Teljesen sikerült kikapcsolni az agyamat, ami nem egyszerű mutatvány.

Megpróbáltam visszaolvasni az elmúlt hetet.

Minden gyerek olyan gyönyörűséges, hogy az valami csoda.

Amnerisz
07.06-án 23.54-kor felrakott képen kifejezzeten hasonlít rád Zitus!

Kizsó
A férjem általános hasi sebész, de írhatsz privit, lehet hogy tudunk segíteni.

Tviky
tviky

Tviky!

Küldtem privit!

kizsó

Nikinozso, én is nagyon boldog születésnapot kívánok neked.
Kép

Gilice a babanetes tali július 29-én lesz 9-18 óráig a második kerületben, pontos címet nem tudok, mert csak otthon tudom megnézni az e-mail-t. Te nem kaptál levelet tőlük?

Kép
Kép
atan

Vivi1 Na azert neha aludjal is de le a kalapal ha vegig olvasod !Visszont ebbol a forumbol sokan tanulhatnanak es ezt arra ertem hogy milyen ossze tarto es segito keszek itt az emberek!Igen is csak is jot es szepet lehet rolatok irni!!!!!!Nalunk meg csak logikai teszt volt.Szoritok hogy karacsonyi babatok legyen!
móncsi+3

Madri mi is Tatabanyan voltunk es mi is az t a tesztet es mi is beszelgetunk nagyon nagyon jo a velemenyem roluk.Minden rendeben a beaszasokal azota?Most en is szakaszosan irok egy mert mar 4 napja neki lendultem de egy parszor elszalt es most csak szakaszosan nehogy nagyob irás menjen karba mert akkor megint nem irom le .Nekunk is most mondtak hogy nyaralas es beteg szabik miatt csuszik az ugyintezes.
Igen nagyon irigyelek olyan jolenne 4 orat aludni egyhuzamban.De nem panaszkodok mert visszont olyan jo az etvagya.
Naninga Örulokm hogy kicsit pihizni is tudtatok es hajra azzal a babaszobaval!4Mert ugye bar kitudja mitt hozz a holnap!Mint nalunk tudtuk hogy milyen sorszamunk van es egy egesz mas helyrol jott a varva vart boldogsag!
Simineni olyan jo latni a kepeken hogy jol nyaraltatok es boldogok vagytok!!!!!!Szoritok hogy mint nagycsalados ura legyel a helyzetnek.
Kelimoni na a kepek szupik!!!!!!!Paromnak is nagyon kene egy ilyen fogas!!!!!!!!Kepeitekrol sugarzik a boldogsag!!!!!!!Madrinak igaza tiszta apja az a gyerkocc!!Na es az a badi!!!!!
móncsi+3

Drága Nikinozso!

Még nagyon sok ilyen boldog szülinapot kívánunk neked! :lol: Örülök hogy jól sikerült a meglepi! :wink:

Mindenkinek millió puszi,
di_ti
di_ti

Rayo Reginat nagyon sajnalom na es az az erzes ami ilyenkor atelunk..
BOLDOG BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!Na es nagyon szep a ruhaja!!Sok sok BOLDOGSAGOT!
Tirza neha erthetetlen hogy valojaban mitt is vizsgalnak!Milyen arak vannak mar !
móncsi+3

Sziasztok!

Rayo jó nyaralást kívánunk! Ez a lány egyre jobban hasonlít az anyukájára! :D

KeliMóni most hiányolód a hozzábújást, de meglátod, hogy rájön arra, hogy ezt a franciágyon is lehet, anya mellett!!! :D

Ma a fiam megszentelt, pelenkán keresztül! Nem tudom, hogy csinálta, de az egész pisi rajtam kötött ki. A pelus rendesen rajta volt és megnéztem, még a fodrocskák is el voltak igazítva. Hát aki tud, az tud!

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!

A babanetes talival kapcsolatban: elolvastam, amit Kelimoni elküldött, és abban elég jól le van írva minden. Azt írtad, szervezzük meg, ki jönne.
Akkor én elkezdem: Ha minden rendben, és nem jön közbe semmi, akkor mi nekivágnánk az útnak. Vonattal még élvezné is a Kingus! :lol:
Tehát lista indul:
Kizsó
?
?

kizsó

Sziasztok!

Kizsó mi szeretnénk menni és korábban már szóba került, hogy Marci_anyu és Atan is jönne. Tehát a lista kiegészül még 3 névvel!

Kép
madri

Oké!

Madri
Marci anyu
Atan
Kizsó

Ki még?

kizsó

Kizsó: Mi is csatlakozunk. :)

Bocsi csajok, hogy mindig dobok fel képet, de a képeket rendezgetem a gépen és mindig találok vmit. :)
Most ezt :)
Eltűnődök, hogy szalad az idő, milyen gyorsan nő a fiam, pedig mintha tegnap lett volna, mikor jött az a bizonyos telefon....:)

Gergő 2 és fél hónaposan: )
Kép

És 7 és fél hónaposan a leggyönyörűbb cipőben, amit a mi Drága pótnagyikánktól kaptunk. :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Draga NIKINOZSO BOLDOG SZULINAPOT kivan CSABIK és SZULEI!!!!!!
Mi is taliznank!2szemely tuti de lehet hogy vegre apat is megismernetek!Mert mutkor annyit aradoztam hogy azt mondta ha legkozelebb lesz valami tali o is ott lesz!(kivancsi vagyok)Na irni akartam mindenkinek de valahogy nem igazan sikerul pedig mindenkihez lenne egypar kedves szavam mert igenis erdekel mi van veletek,csak hat az a franya ido hiany.
De most par szot magunkrol.Voltunk a nagypapi szulinapi partijan 65 fő!Fiam elvezte pedig meg csak 1 honapos volt akkor.
Ja ellote eskuvon is voltunk igaz csak a szertartason de olyan jo gyerek volt.Na utana 1 hosszu hetveget toltotunk a Balcsin ,strand meg minden. Azt hittuk majd mi leszunk a legfiatalabbak a strandon de nem .Mar a 2 honapos oltasunkat is megkaptuk!!!!!Apa es anya nagyon kikeszult a mi kicsi szemunk fenyenek meg se kotyant!Doktor nenink nagyon jol viseli mikor harman el lepjuk a rendelot.Na es tegnap inteztuk az utolso meghalgatast mar csak par nap es vegre minden papir es hivatalos dolog a helyere kerul.Olyan fura volt mikor ott ultunk a gyamhatosagon kerdeztek minket hogy mégmindig örökbefógadási szándékunkat fent tartjuk, nem is tudom megfogalmazni nem ertettem miért is kell hat ő a mi babank!Szóval mar 2 honapja mi egy csalad vagyunk hirtelen fura volt hogy meg papiron nem.Órákon keresztul nezegetem ha elmegyek mellete nehez megallnom hogy ne nyujak hozza.
Juni 13 -an volt hogy ebren volt es ram nevetet olyan jot sirtam oromoben hogy szegenykem meg is ilyet.
Na de van 1 rossz hirem is a szomszedal nem igazan vagyunk jobban,a lanya valik a parom ismerosetol es olyan jo anyuka hogy a birosag el is vette tole a gyermeket de nem a mi dolgunk ,visszont minket is beideztek tanunak ezert megfenyegetek pl. ne mutogasd a kolykodet nem is a tied majd teszek rola hogy megtudja.A kertben setaltunk,att kiabalt.Par nap mulva jottek hozzajuk a rendorok a kislany miatt na utana kepes volt att kiabalni hogy az intezetis gyerekedet ahogy megkaptad el is vehetik majd errol is teszunk.stb stb.A plane az hogy nem vallaltuk a birosagon a ellenuk tanuvalomast mondvan a fenyegetesek miatt a birono meg is ertet es nem kerdezet.Mar lelkileg kivoltam mikor az ucaban lakok szoltak nem bennem van a hiba,ok senkivel nem beszelnek es meg koszono visszonyban sincsenek senkivel.A gyamugyun is szoltunk mert fenyegetek hogy mindenert feelfognak ott jelenteni minket,de hal istenek ismerik okeet ott is.
Na a rosszbol annyit.
Mar volt egy NÉVNAPUNK,APUKAVAL egyutt unnepeltek.Na mar tele van velem a hocipotok?Ritkan jovok de ilyenkor meg le se lehet lőni .
Mindenkit puszilok es Szeretetel gondolok ratok es a Csaladotokra!
móncsi+3

Mi sajnos biztosan nem tudunk menni a babanetes talira, pedig jó lett volna viszontlátni mindenkit. De egyrészt kerti bulira vagyunk hivatalosak, másrészt, ha minden igaz, az az utolsó hétvégénk hármasban, a következőn már négyen leszünk. :lol: :lol:
rkata

Rkata!

Lehet, hogy nagyon lemaradtam valamiről?! Mit jelent, hogy utolsó hétvége hármasban? :D
rvan

Rkata, úgy látszik én is lemaradtam valamiről, pedig becsszó szorgalmasan olvasok. Lehetne bővebben :?: :lol:

Kép
Kép
atan

Móncsi, a legjobb amit tehettél, hogy a gyámügyön is elmondtad, mi várható.
Nálunk is van hasonló eset a baráti körben, mi tanuskodtunk is a bíróságon, utána derült ki a hölgy számára, hogy örökbefogadtunk, és mindjárt jegyzőkönyvbe mondta, hogy biztos valakit megvesztegettünk, meg milyen szemetek vagyunk, meg minden hasonló.
De hát gyámügy ismeri őt is, mint a rossz pénzt, úgyhogy köszönték, hogy szóltam, tenni meg egyébként se tud semmit. Hát még azután, hogy most lezáródnak a papírügyek.
Csak sajnos az ilyen ügyek húzódnak (2-3 év eddig), most megyünk harmadszorra a rendőrségre írásmintát adni (igaz megyünk vagy 20-an, a férj ügyvédjével együtt:), amiből persze semmi se sül ki, csak bosszantásul csinálja.
Szóval kitartás, a babócátok ellen nem tud tenni, csak fenyegetőzik, ha a baba nem lenne, mással fenyegetne benneteket.

Kelimoni, édes a pasi:)
Cumisüvegezés nálunk is jó ideje egyedül megy, így altatja el magát, és akkor nem veri a fejét, de nem tűri, ha mellette vagyunk. Reggel is egyedül issza a tápit, de akkor a mi ágyunkban, és lehet szeretgetni, amig piheg a nagy "munka" után, aztán már rohan is tovább, és meg sem áll...

Rkata, én is lemaradtam valamiről úgy látszik:)
szuperboszi

Csak egy gyors Marcimondta: :-)

Próbálunk bilizni, ezért csak egy kis bugyit adtam Marcira délelőtt. Persze folyamatosan úgy szaladgál, hogy fogja a kukacát, biztos furcsa neki így pelus nélkül. :-) Ültem a kanapén Ő pedig azt játszotta, hogy felmászott a lábamon, a hasamon és végül feltérdelt a mellkasomra. Mikor felért azt mondja: Anya a kukacomra adjál puszit! :-)
A barátnőm szerint a fiúk már így születnek... :-)

Másik: Ma a délutáni alvásnál elszakította a cumiját. Kérdezte, hogy eltört? Mondtam, hogy így szakadtan (kiharapott belőle egy darabot) már nem jó, ki kell dobni. És Ő kidobta!!! :-) Utána nagyon nehezen aludt el, de mindig emlékeztettem, hogy a cumit kidobtuk, mert már nem jó és Ő már milyen nagy fiú, akinek nem is kell cumi. Délután egy percre kimentem a szobából, mikor visszajöttem Ő éppen a konyhából ballagott ki. Azt mondta: Megnéztem a cumit! Kicsit kukáztam! :-)

Rkata! :-)

Kelimoni! Örömmel nosztalgiázunk!! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Talán nem baj, de rám is rámjött a nosztalgiázhatnék.. :-)

Kép Morci - Marci 6 naposan

KépKép
KépKép
marci_anyu

Rvan: egészen pontosan azt jelenti, hogy Csengének hamarosan tesója érkezik egy kisfiú személyében, ha minden jól alakul. (Ha kislány lesz, azt se bánjuk ám!) :) Májusban kaptuk a telefont (csak nem akartam elkiabálni, ne haragudjatok a "titkolózásért"), a júniusi nagytali után pedig találkoztunk az életet adókkal, akik nagyon kedvesek, helyesek - és borzasztóan fiatalok... Minden és mindenki (Csengét is beleértve) készen várja már őuraságát. :lol: Izgulok ám nagyon, azt mondják hatalmas ugrás egygyermekesből kétgyermekes anyukává avanzsálni. :wink: :lol:
rkata

Rkata! Jaj, de jó Nektek! :) Én máris nagyon drukkolok és izgulok. :)

Marcianyu: Nekem ez a kedvencem :) Gergő 3 napos volt. kkor már jóóóóó mélyen bele szeretem. :)
Ugye, nem baj csajok? :oops:
Kép

Móncsi. Madri: Ide még nem tehettek fel képet? Vagy nem szeretnétek?

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Lista:
Madri
Marci anyu
Atan
Kelimoni
Moncsi+3
Kizsó

Tviky!
Olyan jó volt veled ennyit beszélgetni! :D Teljesen megnyugodtam és persze majd jelentkezem! Különben van rólam fénykép abban az albumban, amit Napsugi készített mindenkinek. :D

Amneris! Annyira jó az a kép, amit feltettél anyunak! :D És ledöbbentem, hogy Zitus már el is múlt 3 hónapos! :D

Minden Lilinek nagyon sok boldog névnapot!!! ( a leendőknek is, előre) :lol:

kizsó

Bocsi, kifelejtettem valamit!

Rvan, valamit megígértetek nekünk! Mikor jártok erre felénk? :roll: :P

kizsó

Kata! Gratulálunk, és nagyon nagyon szorítunk!

Most megint nincs túl sok időm írni, csak egy gyors jelentkezés erejéig. És sajnos nem is nagyon fogok jönni még egy ideig...
Ma voltunk gastroenterológián, és hát sajnos igaz volt a sejtésem... Dóri is refluxos. Méghozzá nagyon. Így mi is kapjuk a motíliumot, nincs semmi folyadék, két-három óránként kell ennie, azt is sűrítve. Szóval meg lesz a programunk a következő hetekre. De nem baj, a lényeg hogy jobban legyen.
Ja és csütörtökön megyünk a BERÁ-ra. Légyszi szorítsatok!!!

Puszi mindenkinek!

KépKép
jiny

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?