Új privát üzeneted érkezett!

Ma jelent meg az a Képes Újság, amiben benne van a Gólyahíresek Országos Családos talija. :) Képek és cikk. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Lányok!

Ildi magyarhangja leszek. Ezt az sms-t kaptam ma délelőtt:

Most tudtam meg: hétfő de. fogad minket a gyámhivatal! :lol:
Útban vagyunk Veronikám felé!!!

Ildi azt ígérte, hogy este felhív. Amint megtudtam valamit, jelentkezem! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Lányok!

Ismét Ildi magyarhangja leszek. :-) Most telefonált és ezeket a híreket tudtam meg:

Veronika 3000gr és 52 cm, hosszú világosbarna haja van, a szája és a füle gyönyörű, a keze gyönyörű, minden porcikája gyönyörű! Nagyon nőcis ujjacskái vannak! :-) Mikor Ildi megpuszilta a homlokát elkezdett szopizni. :-)
A találkozás az életetadóval nagyon jól sikerült, de erről a részleteket majd Ilditől.

Hétfőn a gyámhivaltal után hozzák haza a kislányukat! :-)

Ildi hangja ragyog!! Annyi boldogságot hallottam most, hogy félek, nem tudom elég jól átadni... :-)

Lányok! Én annnyyyira boldog vagyok, mintha hozzánk jött volna a gólya! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Ildi!!! Nagyon örülünk nektek!! Várjuk a beszámolót. :D

Nálunk is nagy hír van. :) Beszéltem az anyakönyvi hivatallal, és tegnap postázták az új anyakönyvi kivonatot. :) Ma vagy legkésőbb hétfőn megkapjuk. :)

KépKép
jiny

Meg vettem a Képes Újságot. Nagyon tetszik a cikk, meghatódtam és amikor megláttam a tüneményes Dóri babát...... Olyan jó, hogy én is hozzátok tartozom... Teljesen elérzékenyültem.
tviky

Sziasztok!

Ildi! Nagyon sok boldogságot kívánunk Veronikához!!!!!

Nagyon tetszett a cikk a Képes Újságban, természetesen végig pityeregtem.

Szerdán voltunk kontrollon, a lányok pisije rendben, így már Janka se kap antibiotikumot és az elmaradt oltást is megkaphatják. Képzeljétek minden oltás előtt kell pisit nézetni és csak ha negatív akkor kaphatják meg. Ha lázasak, betegek, addíg nem kaphatnak antibiotikumot, amíg nem nézték meg a vizeletet. Felszereltek minket pisi gyüjtő zacsikkal! Sajnos a bébiúszást el kell felejtenünk, pedig már nagyon készültünk, de túl vezsélyes nekik.
Apának várni kell még egy kicsit, hogy a víz-imádatát megismertesse a lányokkal!
Kép
Már együtt játszanak!
Puszi mindenkinek!

KépKép
gilice

Ildi! Hatalmas gratula Veronikához! Ez csodállatos! :lol: :P :lol: :P Kívánok nagyon sok boldogságot nektek! :lol:

Gyöngyi: Ez szuper hír! :P :lol: :P Képzeld az újságból már ki is néztünk kiságyat, de mondtam apának, hogy azért én előszőr bemegyek szétnézni, és aztán majd együtt kettecskén kiválasztjuk. :P :lol:

Alexa: Azért minél hamarabb gyógyulj meg. Még néha én is köhécselek. jól rá ment a torkomra, mondjuk azóta én megint torkoskodtam. :? Nem álltam meg a jégkrém előtt. :shock: :lol:

Gilice: Nagyon jó már hogy meggyógyultak a lányok, remélem nem is fog visszatérni ez a nyavaja. Nagyon édesen játszanak.
ancsúr

Nos az előző hszm elvitte a cica.

Steiff: Nagyon jó ez a kiscipős kép! :lol: A lába már bizti nem fázik a gyerkőcnek. :lol: :P

Ildi: Még egyszer: eddig is szép család voltatok, most már szép nagycsalád vagytok! :lol: :P

Marci-anyu: :lol: :P Micsoda bilis kép! :lol: :P Nagyon vagány, nem soká odacsorog majd az a pipi. :lol: :P

Kelimoni: Nagyon komolyan majszolja a fiatalúr a zsemlét. :P :lol:
ancsúr

Sziasztok!

Köszönöm a születésnapi köszöntőket! Átestünk az első zűrős délutánon, éjszakán és délelőttön! Drága fiam végig ordított jóformán alvás nélkül 12 órán keresztül, nem tudom miért. Ha kézben volt, akkor elhallgatott, a kiságyban viszont torka szakadtából sírt. Egész éjjel talán 1 órát aludtunk a férjemmel. Most is Apa tologatja a babakocsiban. Lehet, hogy a fülledt időt nem bírja?!

Kelimóni a tali jó ötlet! Helyszínnel kapcsolatban szerintem el kellene dönteni, hogy semleges helyen legyen vagy sem. Semleges helyszín lehetne Budapesten, de mégis erdős környezetben a Nagyrét. Sok rendezvényt rendeznek ott. Van játszótér és vihetünk sátrakat vagy pavilonokat, amelyek alá be tudunk ülni a meleg-eső ellen. Tömegközlekedéssel is megközelíthető.

Marci_anyu köszönjük az információkat!

Mennem kell, Apa már nem bírja!

Szép hétvégét mindenkinek!
madri

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni, mert most jöttünk meg a nyaralásból, és olyan jó hírek fogadtak már az első megjelenő oldalnál. :D
Ildikó! Nagyon sok boldogságot kívánok Veronikához, én is olyan boldog vagyok! A nyaralás alatt olvastam pont ki a Gólyamesék című könyvet, persze mindegyik történetet végigbőgtem, de amikor a ti történeteteket olvastam még jobban sírtam, és arra gondoltam, hogy lám, lehet, hogy már nagycsaládosok is lettetek, és igen. gratulálok, és ugye milyen szép ez a június?! :D

Dobogómajoron voltunk nyaralni, nem tudom, hogy volt-e ott már valaki közületek, nekünk nagyon tetszett, tele volt kisbabákkal, kisgyerekekkel, olyan jó volt nézni őket, és csoda volt, ahogy a medencében együttjátszott a magyar és a német gyerek, nekik még nem kellett nyelvtudás, megértették egymást. :)

Sziasztok, megyek visszaolvasni.
Tirza
tirza

Hol vagytok Lányok?? :-)

Ma fodrászkodtunk Marcival, teszek fel egy-két képet. Vagy többet... nem nagyon tudtam választani. :-)

Kép Sünikém :-)

Kép Kérek egy puszit! 1. :-)

Kép Megfogom az arcod, Anya!

Kép Végre puszi.. ! :-)

Kép Szerelem van! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

A héten nem voltam sz.gép közelben :( , de most én is írok picit.

Marci anyu! Ezek a képek nagyon jól sikerültek, a szerelmes a kedvencem. :D

Madri! Utólag én is boldog szülinapot kívánok neked, és minden jót, szépet, amit szeretnél! :D

Alexa! Gyógyulj meg gyorsan! :wink:

Ildi! Én is gratulálok, legyetek nagyon boldogok! :D

Kelimoni! Gergő miden képen olyan édesen figyel. :roll:

Jiny! Írtam neked! Megkaptad?

Akiket kihagytam, azoknak is nagy puszi!!!! :wink:

Sziasztok
vivi1

hahóóóóóóóóóóóó!!!:):):)

Az Auchanban akciós az utazóágy. Az ára 7.199.- Ft
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Küldtem priviképeket! Remélem, senkit sem hagytam ki... :oops:

Puszi: Rayo+ URL=http://www.GlitterMaker.com/]Kép[/URL]

Kép
rayo

Rayo! Ildikó!
Köszönöm nektek a képeket, ezek a lányok csodaszépek.
Ildi, Megy a drukk, holnapra, hogy nagycsaládos lehessél.
Én ugyan dolgoztam ma, de mindenki más a strandon volt?
simineni

Halihó!

Remélem hamarosan mindenki hazaér a strandról.. :-)

Nekünk ma szuper napunk volt! Délben meglepetésebédet tartottunk a nagymamámnak, ami a vártnál sokkal, de sokkal jobban sikerült!

Délután átjöttek hozzánk Ildikóék, ami pedig egyenesen szuper volt! A gyerekek apai felügyelettel tombolhattak a teraszon, mi pedig Ildivel egy jót dumcsiztunk. :-)

Remélem Ildi, hogy holnap minden nagyon simán megy majd a Gyámhivatalnál és mihamarabb magatokhoz ölelhetitek Veronikát! :lol:

Kép Marci, Vivien és Bálint :-)

Ja, és Ildi, nagyon köszönöm a CDket!!

Siminéni!
Marcival nézegettük a talis képeket, és mikor téged meglátott felkiáltott: Ott van Siminéni! :-)

Rayo!
Köszi a képeket, tündéri a lányod!! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marci_anyu: Éééédesek vagytok!!! :lol:

Szerintetek Csenge letagadhatja, hogy ízig-vérig NŐből van?

Kép

Kép
rkata

Rkata!
NEM!!!! :lol: Hihetetlen csajos! :-)
Annnnyyyyyira várom már, hogy Lilikénk is így pózoljon! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

De hogy honnan a csudából tudja, hogy így kell ezt csinálni??? :D No és persze csakis Apa tud ám ilyen képeket, ez a póz és ez a szerelmetes mosoly neki szól! :lol:
rkata

Köszönöm a jókívánságokat, gyógyulgatok, nagyon jól esett hogy gondoltok rám! :D

Ildinek még1x nagyon gratulálok és sok sok boldogságot kívánok! :D

Gilice! Édesek a csajok! :P

Tirza! Örülök hogy jól sikerült a nyaralás! :lol:

Marci-anyu! Nagy csibész a fiad és igazi sármos "gazember" már! :wink:

Ildikó és Rayo! Megkaptam a priviket, írtam is hogy édesek a picúrok! :D

Rkata! Micsoda kis nőci! Igazi csajszi! De édes! És milyen barna! :D

További szép estét!

alexa
alexa78

Rayo, köszi a képeket, nagyon aranyos a kiscsaj, és mindig olyan mosolygós és jókedvű. :lol:

Ildi, neked is nagyon köszönöm a képeket, csuda édes a kis Veronika. Holnap nagyon szurkolok nektek, hogy minden rendben menjen. :lol:

Marci_anyu, nagyon csinos lett Marci. :lol:
Pénteken mi is fodrászkodtunk, itt a jó idő és én is jobban szeretem ha ilyenkor rövid a haja.
Én is megpróbálok majd képeket feltenni, de nekünk csak kamera van és azzal macerásabb képeket csinálni mint digitális fényképezővel, de majd próbálkozom. :)

Rkata, Csenge izig-vérig NŐ, az a huncut mosoly, igazi nagylány már. Nagyon jó képek. :lol:

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Nagyon édesek a gyerekek, milyen jót játszanak együtt! :P :lol:

Rkata: Tényleg nem tagadhatja le nagylány hogy nőci! :P :lol:

Marci- anyu: No és ez a szerelmetes puszi. :P Úgy várom már hogy nekem is legyen ilyen! :lol:
ancsúr

Sziasztok!!!

Most érkeztünk haza a szüleimtől. A freemailomon csodaszép képek vártak:-)

rayo és Ildiko! Csodaszépek a kislányok!:-)

Marci-anyu! Szuperek a puszis képek:-))))

rkata! Nagyon vagány kiscsaj csenge. Nagyon szép a haja már a találkozón is megcsodáltam:-)

Mi ballagáson voltunka hétvégén. Az öcsém ballagott fősuliról.
Rakok fel 2 képet . Ott készültek bár Ádámot csak alvó állapotban sikerült elcsípnem:-)

Kép katica

Kép szundi

Kép

Kép
töltike

Tölti: Én nem láttalak Téged (vagyis ha láttalak, nem tudtam, hogy Te vagy), brühühüüü. :cry: :cry:
rkata

Ancsúr!

LESZ!!!!! :-) :-) :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Lányok!

Most hívott Ildi, mennek HAZA, EGYÜTT!!! :-) Annyira nevetett a hangja! :-) Veronika nem alszik, nézelődik a kocsiban és csuklik.. :-) Nagyon édes és gyönyörű!!

Ildi holnap lesz otthon, ma még tesznek egy kis kitérőt, utána várhatjuk az élménybeszámolót! :-)

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Mennyi jó hír!
Ildikó! Nagyon ügyesek vagytok, hogy minden ilyen gyorsan ment. :) Sok sikert a továbbiakban és mérhetetlen boldogságot Nektek!

Marcianyu: Hú, Marci milyen tünemény lett ezzel,a frizurával. nagggyon szerelmesek a képek :)

Rayo és Ildikó: Tündéri csajokról kaptam fotót. :)
Imádom, ha küldtök :)

Rkata: Kicsi manöken nagggyon tud pózolni. :) Látszik, hogy imádja apát. Na, de nem is nagyon láttam még ilyen apukát, aki ekkora intenzitással tud játszani a gyerekkel. :)

Jelenleg én is 3 gyerekes anyuka vagyok. Van két 11 éves rokon csajom. :)
Nagyon édesek és írtóra elkapatottak. Na, most kénytelenek megtanulni egy-két dolgot. :D
Pl.: Beágyazni maguk után. :)
A szülők le vannak döbbenve, hogy mire képesek önállóan. :)

Gergőnek strandot rendeztünk be az erkélyen. felavattuk a csónakot. :D
Kép Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Tölti! Írtó édesek a gyerkőcök és hogy milyen csinosak! Nagyon szépen öltözteted őket! :D

Ildinek hatalmas gratula és hipp hipp hurrá! Sok boldogságot még1x nekik! :P

Kelimoni! Nagyon kreatív ötlet az az erkély strand! Nekem sose jutott volna ilyen jó ötlet az eszembe! Gergő meg olyan édes, hogy majd felfalom! Az a kerek popsi! :D Imádom a kis srácot! Biztos nagyon élvezte a pancsit ebben a jó melegben! :D

Nálunk is nagy a boldogság! A férjemet most vették fel egy új munkahelyre, 250 jelentkező közül ő maradt állva! Büszke vagyok rá! Csak most sokáig nélkülöznünk kell a lányokkal, mert külföldre kell mennie 3 hetes kiképzésre. :cry: Sajnálom amiatt, hogy most fel kell mondania, az nagyon nehéz dolog!

sziasztok

alexa
alexa78

Sziasztok!

A gyerekek még mindig nagyon édesek!
Csenge tényleg igazi nő már!
Gergőnek meg a popsijába harapnék legszívesebben :lol: ! Kelimoni, hogy bírod ki, hogy nem zabálod fel a pasidat?!
Nikike nagyon édes a katicás ruhába, hol lehet ilyet kapni? Ádámka is édesen alszik.
Marci anyu! Már én is ilyen szerelmes akarok lenni!
Bocsánat, ha valamelyik babát kihagytam volna, örülök mindig a képeknek.

Alexa! Gratulálok a férjednek, nagyon ügyes volt, a 3 hét nagyon hamar el fog menni, hidd el. Az én férjem másfél évig dolgozott külföldön.
Először nem tudtam, hogy milyen lányokról írsz, de aztán leesett. :D Én "pici kisbabámnak" szoktam néha szólítani a kutyusunkat, pedig 46 kilós szörnyeteg. :D De imádom! :D

Tirza
tirza

Alexa: Gratula a párodnak, ez azért nem semmi ám, főleg a mai világban. Joggal vagy büszke rá! :D
rkata

Sziasztok!

Nagyon régen írtam és sajnos visszaolvasni sem volt időm egyenlőre. :?
Túlvagyok több határidős munkán, remélem mostmár itt tudok lenni veletek. :)
Nagyon-nagyon hiányoztatok!!!!!! :cry: :D

Remélem mindenki jól van!!!!!! :D

Sok-sok puszi mindenkinek!!!!!

Vicki
vicki

Sziasztok!

Itt vagyok, eltűnésemnek sajna oka van, volt. Most is csak viszonylag röviden fogok irni, és azt sem tudom előre jelezni, hogy mikor fogok újra jönni.

Lányok! Köszönöm az e-maileket. Ne haragudjatok, hogy nem irok most név szerint, de minden gyermek egytől egyig gyönyörűséges! :)

Ildikó! Gratulálok Veronika születéséhez és sok boldogságot kivánok! :)

Amiért pedig eltűntem. Azt tudjátok, hogy Mati igen sokszor felsőlégúti, hurutos beteg/beteg volt. A gégész csináltatott vérből allergiavizsgálatot, amiből kiderült, hogy a kicsi fiam macskaszőrre és búzalisztre allergiás. De mivel nagyon kevés infonk van, a lelet még a gyerekorvosnak sem mondott sokat, ezért számos további vizsgálatra megyünk, mentünk, mert lehet, h a lisztallergia, nem is allergia, hanem lisztérzékenység, ami egy autoimmun betegség. Nem gyógyitható, csak tünetmentessé tehető. A lényege, h a szervezet nem tudja lebontani a glutén egyik fehérjéjét, és azt teljesen meg kell vonni a táplálkozásból.
Még ez nem igazolódott be, de azt akarják, h megvonják a gyerektől a glutént, aztán pedig visszaterhelik, és ez igazolja a diagnózist. Teljes bizonyossággal csak (vékony)bél biopsziával lehet megállapitani, de én ennek nem akarom kitenni a gyereket. Nagyon drága a gluténmentes diéta, de majdcsak megoldjuk, ha kell. Ha igaz, akkor biztosan nem lesz 3. babánk, de ez nem érdekel. Mati a legfontosabb! :)
Ja, és ami még fontos, a lisztallergia kinőhető, de lehet belőle állitólag lisztérzékenység. Úgyhogy most orvos, orvos, orvos, és orvos.
Gabikának még lisztérzékenységet mondtam, mert nem volt kezemben a papir, de még igy is tudakozódnom kell.

Légyszi szoritsatok nagyon, h minden rendben legyen! Előre is köszönöm!

Most búcsúzom, majd jövök, vagy üzenek. Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a képeket,
Rayo Regi baba egyre szebb és szebb :lol:, Lassan figyelhetsz a fiúkra is :wink:
Ildi_kó gratula és sok örömöt kívánok a kislányodhoz! :) Várjuk a beszámolót, ha időd engedi!
KeliMóni Gergő baba egyre húsosabb :lol: A feneke ennivaló a gyereknek, de a mosolyától el lehet olvadni!
Rkata Csenge igazi kis hölgy. Látszik a képeken, hogy egy fiúnak illegeti magát :lol:
Marci_anyu nagyon ügyes volt a fodrász :shock:, de a puszis kép a legjobb!!!!
Töltike édesek a gyerekeid!
Matiba reméljük, hogy nem olyan rossz a helyzet, ahogy lefestették az orvosok. Ismerőseim között is van lisztérzékeny, így tudom, hogy nem könnyű :oops:

Rólunk csak annyit, hogy az első zűrös éjszaka után a fiatalúr átalusza az éjszakát! :D Este 9 körül eszik és utána reggel 5 körül ébred fel. Igaz, napközben a 3 órát is nehezen bírja ki etetések között :roll:! Lányok, nálatok hogy bírják a gyerekek a meleget? Néha gondolkodom azon, hogy lefürdetem a gyereket, de inkább nedves ruhával áttörölgetem. Főleg etetések alatt izzad meg a lelkem, mert nagy munkát végez :D

Szép estét mindenkinek!
madri

Ildi magyarhangja leszek: :-)

18.50kor ezt az sms-t kaptam:
"Képzeld, 60-at evett! Már útban vagyunk hazafelé! Tele van a kocsi gyerekkel!:) "

Utána beszéltünk Ildivel, szuper boldog volt a hangja! Vivien is nagyon örül a kistesónak, Bálint most még csak meglepetten pislog, de már Ő is megsimogatta Veronikát. :-)

Mondtam Ildinek, hogy egy kicsit irigykedünk, de remélem ezt senki nem érti félre, természetesen csak pozitív értelemben! :-)

Drága Ildibarátnőm! :-)

Nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek! Meg persze jó egészséget, hosszú és nyugodt éjszakákat, kitartást, sok nevetést és még mindent, amire csak vágytok! :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kelimoni!
Azok a popsik!!! :-) :-) Most gyakorolsz, hogy milyen többgyermekes anyukának lenni? :-)

Matiba!
Őszintén remélem, hogy Matinál nem lesz olyan vészes a helyzet, szorítok, hogy a következő vizsgálatok megnyugtatóbb eredményeket hozzanak!

Madri!

Marci sem nagyon szerette / szereti a meleget. Azzal próbáltam segíteni neki, hogy a legmelegebb órákban nem vittem ki, és a lenge napozókból nagyobbat vettem, mint a mérete, így védtem a naptól a lábacskáját. Ha nagyobb lesz megkérdezem, hogy használt-e. :-)

Tölti!
Nagyon helyesek a gyerekeid! :-) Az a katicás szerkó nagyon édes!! :-)

Vicki!

Üdv újra köztünk! :-) Gyere most már gyakrabban!!

Alexa!
Gratula a férjednek! :-) Marci előtti időkben személyzet-kiválasztással foglalkoztam, tudom mennyire nehéz manapság elhelyezkedni és, hogy sok esetben milyen komoly kiválasztási folyamat során kell megfelelni.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Ildiéknek ezúton is nagy-nagy gratula, és sok boldogságot, jó egészséget kívánunk! Veronika csuda bájos, formás kislány!

Kép

(A topikgyerekekről írva csak ismételni tudom magam: egytől egyig gyönyörűek!)
mera

hahó Lányok!

Izzik a boldogságtól a topik! :)
És ehhez csak egy születés kellett. :)
Ildikó: milyen jó érzés lehet ismét egy picike. :)

Tölti: Ez a Niki egy tünemény. És az a ruha...:)És Ádám milyen csinike. :)

Matiba: :( Anyukám is autoimmun beteg. Reméljük, hogy nálatok az események nem ezt fogják igazolni. Igaz, neki más úton jött elő, de elég szörnyű.
Vigyázz a pici fiúra. Nagyon szorítok, hogy minden oké legyen. :)

Vicki: Éppen tegnap gondoltam Rád, még beszéltem is a férjemmel, hogy talán baba.....? Hisz olyan régen jelentkeztél.
Aztán kiderült, hogy egy csomó határidős munka. :(
Örülök, hogy ismét itt vagy. :)

Alexa: Gratula a férjednek, légy Rá nagyon büszke! :)

Madri: Nálunk a hálóban ventillátor megy. Légkondi szóba sem jöhet, mert azt én nem bírom.
Semmi akadálya, hogy a fiadat lefürdesd. :) Amíg nem találtuk ki a csónakot, időnként egy vizes pancsi volt a mosdókagylóban. :)
Ezt másképpen nem lehet bírni. Gergőről is csorog a víz, amitől eléggé ingelékennyé válik.
Tegnap este pl. ölben aludt el az ekélyen. Nagyon melege volt.

Ma standolunk. :) Na, majd meglátjuk......:D
Gergőt mindig megzabbintom, Ő is imádja, ha puszilgatom a naaaaagy fenekét :D

Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszi Regi nevében is! Ilyenek az új játszóterek B.csabán! Azt mondják, gumibelsőket hasznosítottak fel, abból van az alja, hogy ne legyen balesetveszélyes! És a hinták is abból vannak. Rengetegen szoktak lenni, a homokozó tele van mindig babákkal. Sajna Regi most kicsit megfázott, így egy ideig nem viszm el. Pedig a strandra is mindig készülünk! Babauszira sem tudtam vinni :(
Ez van!

Marcianyu!
Csodás kisfiad van! Jó a három lurkós kép is! Apának elismerés, hogy bírt velük!!! :D

Rkata!
Bűbáj a lányod! én is alig várom, hogy Regi ilyen legyen! Csini ruhába billeg...És elhiszem, hogy apának szól ez a nézés, nálunk is ez van!!! Szerelem... :lol:

Ildikó!
Köszi a képeket! Gratula! Majd írj, hogy milyen nagycsaládosnak lenni!!!! Biztosan szuper érzés!

Tölti!
Ez a katicás szerelés nagyon tetszik! Hol tettél szert rá? Jól viselték a gyerekek a ballagást? Nikinek az a hurkás kis keze!!! :D

Kelimoni!
Gergő nagyon profi "csónakos"! Gondolom, szeret pancsizni! Mi még nem tudtuk kipróbálni, mert most folyik az orra Reginek! :(

Matiba!
Szorítunk, hogy ne legyen nagy baj!!!!!!!

Mindenkit puszilunk!

Kép
rayo

Lányok!
Mindenkinek köszi, valóban nagyon büszke vagyok a férjemre! Pedig ha úgy nézzük, ennél rosszabb időpontot nem is találhatott volna a munkahelyváltásra. Az, hogy nem tudunk menni nyaralni emiatt, még hagyján, majd megyünk jövőre, nem gond.

De képzeljétek tegnap este a IV. kerületi gyámhivatali levél postai értesítője várt a postaládában. Ma reggel első dolgom volt elmenni érte. Felhívtam az ügyintézőt, aki roppant kedves és rugalmas volt, nekem meg égett az arcom, mert ugye be kellene menni hozzá és vinni a munkáltatói igazolásokat és a házassági anyakönyvi kivonatot. Hát nem győztem magyarázkodni meg sűrű elnézéseket kérni, mert a hölgynek a héten már nem jó, jövő héttől meg a férjem 3 hétre külföldre megy kiképzésre, és mivel most vált munkahelyet még munkáltatóit sem tud kérni. Azt mondta a hölgy (mégegyszer hangsúlyozom, hihetetlen kedves és megértő és rugalmas), hogy menjek be egyedül jövő pénteken, vigyem amim van (házassági ak., munkáltatói igazolás nekem, férjem régi cégétől- ahol nagyon szarul van bejelentve) és majd megoldjuk hogy a férjem is alá tudja írni később.

Olyan kellemetlen dolog ez, mert sose voltunk/voltam problémások, most meg annyira összejött ez a dolog az új munkahellyel, hogy csuda! Na mindegy, jövő pénteken minden elválik, de addig is még olyan sok idő van hátra!

Szép napot, a babáknak pancsizást, a mamáknak ventillátort és jeges teát!

puszi

alexa
alexa78

Sziasztok!

Kicsit önző módon de először magunkkal kezdem. :oops: A mai naptól Dóri mindenhol Dóri. :D A kezünkben az új taj, lakcím és mindenféle kártya. A kiskönyve is új névre van kiállítva. :D Rendkívül segítőkészek voltak velünk mindenhol!! Az új anyakönyvi kivonata napra pontosan két hónapra készült el. Álmomba se hittem volna hogy ilyen gyorsan megy majd minden. Persze az okmányirodában majdnem elbőgtem magam amikor kérdezték hogy anyja neve... :D Dorka is jött velünk intézni a papírokat és egy hangja se volt. Nagyon jó kislány, már komolyan el szoktam vele beszélgetni. :D Egyre többet van ébren, nagyokat nevet.

Kelimoni! Mit is mondhatnék Gergőről... :D Alig várom már hogy újra megdögönyözhessem. :D

Kata! Csenge igazi nő!! És ez az imádat... nálunk is így néz Dóri az apjára. :D

Ildi! Még egyszer gratulálunk, tényleg hallani a hangodon a boldogságot!! :)

Matiba! Szorítunk hogy minden rendben legyen!

Alexa! Tényleg büszke lehetsz a férjedre. Három hét meg gyorsan eltelik... :)

Tölti! Tündériek a gyerekek. :) Ez a katicás ruha...
:D

Rayo! Köszönjük a képeket! Regi még mindig el tud ám bűvölni. :)

Madri! A meleget mi is rosszul viseljük... De a frontokat mégrosszabbul... :( Mikor kapunk friss képeket??? Lassan felnő a fiad és alig láttuk!!! :D

Vivi! Az biztos mostmár hogy megyünk, valamikor augusztus végén. :)

Mindenkinek sok puszi
Dóri anya

KépKép
jiny

Itthon vagyunk!!! A táblázatosoknak küldtem fényképeket :)

Puszi!

Persze jövök majd bővebb beszámolóval is, de tudjátok, ha több napig nem vagyunk itthon.................... meg pláne nagycsaláddal :D
ildi_ko

Háát, az első szoptanítos próbálkozásom nem igazán járt sikerrel :( Szopta volna szegénykém, de nem tudta rendesen beszívni a mellbimbót, akárhogy is helyeztem őt vagy a mellemet, a férjem is igazgatott minket, de nem igazán sikerült. Valamit tuti nem jól csinálok, vagy pedig a mellem formája nem lenne alkalmas a szoptatásra? Pedig azt olvastam, hogy nagyon-nagyon ritka az, amikor anatómiailag nem jó a mell. Kb. kétszer sikerült beszippantania engem a lánykámnak :) de csak rövid ideig és csak pár korty erejéig, a többi csak a szájüregébe folyt és nem tudta lenyelni. Szerintetek a védőnőtől hogy lehet segítséget kérni? Mármint, hogy honnan tudjam, mikor kell jönnie, mikor lesz éhes a gyerek, mikor kell őt megszoptatni??? Ő ráadásul holnap hajnalban el is utazik, de állítólag a helyettese szívesen kijönne meglátogatni és segítene, amiben csak kell.

Nem keseredtem el, meg fogom még próbálni, csak kéne segítség, hogy hogy fogjam a gyereket, hogy tegyem mellre, stb. Úgy szeretném, ha emiatt nem kellene abbamaradnia, mert amúgy annyira élveztem a testkontaktust, szerintem pszichésen is nagyon jó ez a dolog! Amúgy kb. 15-20 percig
ildi_ko

na, a vége lemaradt :) Szóval kb. 15-20 percig gyötörtem a kismazsolámat, szegény, jól ki is fáradt ennyi idő alatt... Most alszik megint. Olyan szépen alszik :)

Puszi Nektek, holnap is igyekszem jönni!

Ggabszi: Mikor jó neked a telefon? Délelőtt, délután vagy este inkább? Próbálkozzunk majd jó? Jó volna dumcsizni egyet :)
ildi_ko

A gólyahírnél a következő baba lesz a 250-dik!!!
nikinozso

Sziasztok!
Egy gyors mondat a tápszer témához. A hugom Ausztriában szokta megvenni a babója Humana tápszerét, mert ott csak 6 eu-ba kerül, kb 1600 Ft.

Ildikó! Még egyszer sok örömet és boldogságot kivánunk nektek. A szoptatásnál próbáld meg, hogy a mellbimó minél nagyobb részét be tudja kapni a picur, úgy lesz neki kényelmes, szerintem kérd meg a védőnőt, h nézze meg hogyan csinálod, mert sokkal könnyebb a helyszinen segiteni. szerintem van még egy nagy igazság minél többször mellre teszed, annál inkább beindul a tejtermelődés. Sok sikert nektek. Ha vmiben tudok segiteni, csak szólj.Puszi
palma

Kelimoni, nagyon jó a házi strandotok, a kis fürdőzőről nem is beszélve. :lol:

Matiba, nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi komolyabb probléma Matival.

Jiny, gratula. :D

Ildi, de szupi, hogy már otthon is vagytok. Szorítok, hogy sikerüljön a szopizás, sajnos gyakorlati tanácsokkal nem szolgálhatok.
Köszi a képeket.:lol:

Kép
Kép
atan

Ildikó!

A szoptatással kapcsolatban: én Rolit fél évig tudtam szoptatni, az elején rettenetesen nehéz volt. A korház egy rémálom volt, nem szopizott rendesen, állandóan kiesett a cickó a szájából, máshol szívta, mint kell , egyszóval borzasztó volt ( bár a nővérkék sem álltak a helyzet magaslatán). Ott ajánlották hogy próbáljak mellbimbó kiemelőt használni, és tényleg jó is volt. Az Avent pillangó alakú a legjobb- tényleg mindenki azt ajánlotta, nem a legolcsóbb, de jó. Azzal már sikerült, bár meg kell mondjam nem kellett sokszor használnom, mert mire hazamentünk a kórházból Roli megtanult szopni, és már nem volt rá szükség. Nála is az volt a gond , hogy nem kapta be az egészet, meg folyton kicsúszott a szájából, de aztán hamar belejött a dolgokba.Az első hónap nekem nagyon nehéz volt lelkileg, meg testileg is, de aztán úgy belejöttem a szoptatásba, hogy valószínűleg engem jobban zavart amikor elapadt a tejcim, mint a fiatalurat.
Ha tudok valamiben még segíteni csak szólj !
steiff

Sziasztok!

Nagy szeretettel fogadjuk a 250.-dik babácskát! Biztos kedves, szerető szülei lesznek. :D

Jiny! Augusztus 15., 16.,17.-én Pécsen leszek, remélem nem akkor jöttök felénk! Jó lenne találkozni! :wink:

Rkata! A kislányotok a keresztlányunkra nagyon hasonlít. Ő is ilyen szöszi, huncut csajszi.

Bocsi, hogy nem írok sokat! Kicsit szomorú vagyok :cry: , de most nem részletezem. Elég hosszú történet, és nem akarok panaszkodni. Örülök, hogy ti boldogok vagytok és olvashatlak titeket. Mindenkinek jó babázást, szoptatást, stb....!

Matiba! Nagyon szorítok nektek!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!
vivi1

Alexa!
Mi is a IV. kerületi Gyámhivatalhoz tartozunk, velünk is nagyon aranyosak voltak. :-) Mikor a kistesó miatt mentünk és Marci is jött velünk, akkor pedig különösen! :-) :-)

Jiny!
Veletek örülök! :-) Olyan szuper érzés, mikor végre elrendelződnek a papírok! Gratulálok!! :-)

Ildi!
Menni fog, ne aggódj! Szerintem biztos tud segíteni a védőnéni, de nálam is vannak telefonszámok, amiről beszéltünk, szólj, ha kell!

Palma!
Mikor ejthetnénk meg azt a randit? :-) Szívesen élnénk a meghívással és főleg lassan remélem nekem is aktuálisak lennének a szoptatási tanácsok.. :-)

Nikinozso!
Nem Lilinek hívják véletlenül??? :lol:

Vivi!
Nem szeretnék indiszkrét lenni, de ez pontosan az a hely, ahol lehetsz szomorú! Olyan jó ez a csapat, biztos tudunk egy - két vígasztaló szóval segíteni! :-)

Tegnap voltunk Marcival az Ortopédián, egy nagyon aranyos doktorbácsi vizsgálta meg a lábacskáit. Szerencsére nincs semmi baj, de tett néhány javaslatot, hogy még szebb talpacskái legyenek. Az egyik, hogy legyen sokat mezítláb.., hát megfogadtuk... :-)

Kép

Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

250. baba?! Nagyon örülök!

(Egy kicsit reménykedek, hátha mi leszünk a szülei. :) )
De azért örülni fogunk majd nagyobb sorszámú babának is. :D

Tirza
tirza

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?