Sziasztok!
Na, sikerült visszaolvasnom
Tviky: Azért én örülök, hogy legalább egy bemutatkozás erejéig találkoztunk.
Reméljük, hamar eljön a legközelebb legalább egy topiktali formájában.
Marci anyu: Annyira tündéri a kisfiad, rajzolni sem lehetne szebbet.
Olyan okos kispasi.
Nem gondoltatok még arra, hogy tehetséggondozóba vigyétek?
Moncsi3: Én is várom a képeket :
kicsifiam@citromail.hu
Köszi
Napsi: Édes Norisz és milyen komoly pasi
Nem szeretnék Gergőnek tejet adni legalább egy éves koráig. Természetesen kiváltom a tápit, ha más nincs, mert reggel este még kap Gergő, bár nem nagyon ízlik már. Az háborított fel, hogy nem erről volt szó.
Mi havonta járunk tanácsadásra, hisz a fiam nem beteg és így a gyerekdoki csak az egészséges gyerekek közt láthatja.
Nem tudom nálatok, hogy van, de nálunk kötelező a 3 és 6 hós státuszvizsgálat. Ennek még a helye is benne van a kiskönyvben.
Emellett minden alkalommal kapunk beutalót pl. szemészet, hallásvizsgálat, teljes uh, stb. Ezek rutinvizsgálatok, mindenkit elküldenek.
Tölti: Tündériek a gyermekeid, látszik, hogy nagy szeretetben nevelitek Őket. A talin Niki olyan aranyos volt Gergővel. Ádám is édes kismanó, látszik, hogy kiegyensúyozott.
Simineni:Élek a lehetőséggel, remélem, össze tudunk hozni egy kis talit.
És már rutinosan utazgatok Gergővel, vettünk egy harmadik babakocsit
De ez már minden célnak megfelel.
Úgyhogy bátran nekivágok a naaaaagy útnak.
Rayo: Szerintem mindegy, hogy mit adsz Regire, csodálatos lesz. Szerintem inkább a templomi keresztelőnél ragaszkodnak a fehér ruhához a szülők.
Rvan: Remélem, jól éreztétek magatokat.
Biztosan nem könnyű visszarázódni a hétköznapokba. Hanyadikok is vagytok a sorban?
Már nagyon kell készülődni?
Steiff: Örülök, hogy túl estetek a műtéten. Jaj, olyan kiszolgáltatottak a gyerekek a kórházban, ha fájdalmuk van. Apa akkor most túlélési gyakorlaton volt? : )És sikeresen megbirkózott a feladattal.
Mera, Rkata: Sajna nem nagyon lehet itt más nevére iratni a tápit, nem hiszem, hogy ezt megteszik nekem a rendelőben. És az én törpim a legkisebb a csapatban, akiket ismerek a lakótelepen. Így nem tudok segítséget kérni tőlük ez ügyben .
Süni: Olyan jó, hogy jelentkeztél.
Tudom, milyen szörnyű a szúgyogcsípés. Gergőn is volt pár, nálunk a frissen elvágott vöröshagyma leve segített. Igaz, kicsit büdi, de legalább nem dagadt be. Napközben csípi meg Miklóskát vagy éjjel? Mert éjjelre a kiságy fölé helyezhető szúnyogháló praktikus lehet.
Remélem, már megszoktad, hogy a mindennapok másról szólnak.
Nem baj, ha időnként úgy érzed, el vagy havazva. Én picit lejjebb adtam a dolgaimból, így oké a helyzet.
Ildikó: Hogy lehet ilyet írni, hogy nem a legelőnyösebb kép Bálintról.
Simán lehetne belőle képeslapot csinálni.
Nem ismertem meg a talin, csak amikor odament hozzád.
Tündéri pasi.
A Mikola Péter műsorán először ott állt a közelünkben.
na, már akkor is riszált. ...
Csajok! Nem kellene elkezdeni egy újabb topiktalit szervezni? Úgyis hónapokig tart a szervezkedés. Megtalálni a helyet, ki mit hoz, stb.
Mit gondoltok? Többen vannak köztünk, akik nem Gólyahíresek, adjunk Nekik és magunknak is lehetőséget, hogy megismerjük egymást. Na, meg a frissen született babókákat, meg az új várakozókat.
Bosziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Hová tüntél? Olyan régen olvashattunk és láthattunk képet a kis hercegről.
Remélem, minden rendben nálatok!
Akit esetleg kihagytam, naaaaaaaagy bocsika.