Sziasztok!
Csináltam egy albumot az Ismerkedjünk meg-en. A címe: Iker gyerkõcök képei. Na ide pakoljon fel mindenki képeket, hogy csámcsoghassunk rajta. Úgy kell feltenni, már rájöttem, hogy ezt beírod akár a szövegbe is.:
(
) aztán ha beírod a felhasználónevez és a kódot utána kirak egy ablakot ami segítségével kutakodhatsz a képeid között és felteheted õket. Én már fel is tettem kettõt.
Megnéztem a második ikres filmet, de ez is csak a hármasokról szólt sajna,. Mintha mi már nem is lennénk kuriúzumok csak a hármasok.
. (ezt is most tanultam el, mármint dühöngeni, ha sikerült)
Zsuzsi!
Mi nem kaptunk semmi ilyen papírt pedíg a margitba születtek. Lehet, hogy csak akkor írnak ilyet ha tuti biztos. De azért lehet, hogy rákérdezek valamikor. Valakinek kell tudni válaszolni rá nem? Még ha azt is mondja, hogy kideríthetetlen volt akkor is mondaniuk kell valamit. Majd kiderítem, hogy kinél kell kideríteni.
OK a jövõ hét!
Gabi!
A profilban a Nándus van elõl, nem a Levi. A Nándus mindíg olyan rosszcsontul nevet a Levi meg úgy, hogy ha rosszat csinált akkor is elolvadnak a nõk attól a mosolytól. Annyira ki van képezve hogyan kell levenni a nõket a lábukról, hogy igazán dühösnek kell lennem hogy félre tudjam tenni a mosolyát. Majd keresek egy képet ha van olyan és felrakom az újdonsült albumba.
Névtelen!
Nekem a fiú ikreim most voltak 25 hónaposak és eszük ágában sincs ránézni se az efféle alkalmatosságokra. Sõt ha megkérdezem, hogy kakilt-e valamelyik vagy letagadják, pedíg a napnál világosabb, vagy egymásra kenik.
És ha esetleg megpedzem, hogy gumicukor és egyéb csébító dolog jár az ügyes babának, akkor ugyan ráülnek a bilire, de arra kínosan ügyelnek, hogy bele semmi ne kerüljön. És arra a kérdésre, hogy ki ül rá a wc-re egyértelmû nem-et kapok mindíg. Nagyon nem erõltetem, inkább csak mint lehetõség ajánlom fel nekik, de nem nagyon akarnak élni vele. Mindegy majd nyáron lemegyünk a balcsira és akkor szigorú pelusmagvonás lesz. Bár ettõl nem hiszem, hogy elkeserednének. Szerintem Te is várjál nyárig. Addígra kell, hogy nappalra szobatiszták legyenek mire oviba kerülnek. Az meg hol van még?! Csigavér!
Vikics