Sziasztok!!!
Atan!
Nagyon aranyos voltál Norisszal, a tali óta azon gondolkozom, hogy lehet hogy nem is akartad még visszadni Noriszt, én meg kivettem a kezeid közül...
Ugye nem úgy volt???
Olyan jó érzékkel vigyáztál Noriszra, és annyira megérezted, hogy mennyire imádja a focit
Mint az apja
Siminéni!
Remélem te is kiNoriszoztad magad!
Olyan érdekes, hogy elvittétek Noriszt mellőlem, de tudtam, hogy jó kezekben van
Máskor szólj ám nekünk is, ha jönnétek talira!!! Útban laktok felénk..
Mondjuk most a tali után még rokonoknál voltunk...
Nagyon szép a kislányod!!
Rayo!
Regi csudaszép kiscsaj még mindig
Tviky!
Én is sajnálom, hogy csak a köszönés volt...
De sokan voltunk, és Norisz épp evett mikro jöttél...
De majd legközelebb!!!
Süni!!
Hova bújtál??? Nme nagyon ads életjelt magatokról!!!!
Miklóska hoyg van?? Milyen az anyaság??? Mesélj
Jiny!
Hatalmas gratula nektek!!!!!
Szívből örülök
Tölti!
Úgy gondolom, hogy nagyon irigykedhet az illető, tulajdonképpen ez pont annak a jele amiről már egyszer bezséltem nektek...
Vannak emberek akiket zavar a boldogságunk!!! Zavar az hogy több éves szomorkodás, lemondás és a meddőség nem szétválaszt, hanem jobban öszsekovácsol!!! És ez a hatalmas boldogság, amit le sme törölhetünk magunkról, nos hát, ez rendkivül írritáló...
Sajnos nekünk is van ismerösünk ilyen, szerencsére csak 1... Az állandó beszólásai miatt egyértelmű, hogy mi az ami bántja...
No comment!
Legyél velünk továbbra is!!! Mert hát igen, mi is nagyon sokat kapunk tőletek, és mi is nagyon szeretünk titeket!!!!
(Voltaképp már ez is bosszantó lehet embereknek
Bosszantsd csak továbbra is
)
Nagyon sajnálom, hogy nem talál más boldogságot magának... Szomorú
Marcianyú!
Nagyon édes marci, nagyon nagyon helyes kiscsávó
Alexa!
Szorítok, hogy mihamarabb a sorszámotok 2jegyűvé váljon!!!!
Lányok!
Vasárnap átmentünk párom nagyijához!!!
Nagyon szép a kert már, igaz még nővésben vannak a bokrok stb...
Direkt az unokáknak készült, helyén szőlő volt... Ahogy elkezdtünk készülni a gyermekünkre, a szülők és a nagyi máris intézkedtek kertépítés ügyben:)
Kiszedték a szőlőt, a lugast és máris fűvet ültettek, bokrokat, virágokat vettek stb... Lehet nyársalni is, de sok hely van szaladgálni a gyerkőcöknek is:)
Idén még nincs, de jővőre már homokozó, és kerti játékok színesítik a kertet:)))
Nagyon örülünk neki, mert mi emeletes házban, a belváros szívében lakunk és pár percre van tőlünk a dédi kertje:)))
Teszek fel pár képet a vasárnapi mókából:)))
Norsiz már stabilan megy 1 kézzel, egyedül 6 lépés körül jár
Nagyon élvezte a fűvet, virágokat, bokrokat... Minden újdonság volt neki és egyfolytában beszélgetett, halandzsázott az ő nyelvén... Nme győztem felkapdosni, hogy összevissza puszikáljam, mert nanyira édes volt
Mindig az, de mikor magyaráz akkor nem bírom ki, hogy békén hagyjam
Sok puszi mindnekinek!!!
Szép napot illetve hetet!!!!!