Új privát üzeneted érkezett!

Jujj, csudi klasszul éreztük magunkat!
Köszönjük a sok jót, amit kaptunk, testnek-léleknek 1aránt! Olyan gondolatom volt, hogy az eső elállásával az égiek is támogattak minket! Nem is lehetett másképpen!
Olyan jó vót személyesen találkozni Mindenkivel!
Lili beájult a kocsiban, de még továbbmentünk a Rómaira is kicsit hülyéskedni az ikrekkel, aztán Zoli +fiáért a Hajógyári-szigetre.
Szóval zsufi nap volt, sajna, hogy fényképgépet nem vittünk magunkkal!
Majd nézzük a tieiteket!
Sok pussz:
idusa, lili és zoli :wink:
idusamoja

Kizso! Én kerestelek mielőtt elindultunk felébredt Dorka. Evett, aztán meg nézelődött. Zsófit találtam csak meg, de te valahova elkeveredtél. :( Megyünk a következő talira is. Elvileg októberben szokott lenni ugye? Bár akkor már Dóri cica féléves lesz... :)

KépKép
jiny

Sziasztok!

Annnyyyira szuperjól éreztük magunkat! :D Engem mindig nagyon feltölt, hogy láthatom ezt a sok boldog babát és a családokat, hogy az leírhatatlan! :D
Többnyire papírképeket csináltam, ha elkészülnek, kitaláljuk, hogy kaphatnátok belőle, a digitási képeket (nincs túl sok :-( ) elküldtem Napsuginak.

Marci elaludt hazafelé a kocsiban, de sajnos csak fél órát.. :-( Olyan érdekes, ilyenkor ahelyett, hogy 7kor már aludna 10ig birkóztunk, hogy menjen lefeküdni...

Jiny!
Dóribaba nagyon édes volt a kendőben :D , kár, hogy nem tudtam közelebbről is megölelgetni.. :-( Jó alvókája van! :-) Köszi a babakocsis tippeket! :-)

Tölti!
Köszönöm, hogy babázhattam, tündériek a gyerekeid! :-) Szerintem sokkal jobb nekünk, mint nem is olyan rég a G.. -ban! :-)

Gilice!
Tündériek a lányaitok, mindig különleges öröm látni Őket! Köszönöm a rucitippeket, de olyan lüke vagyok, itt ülök a gép előtt és nem jut eszembe annak az internetes oldalnak a címe, amiről beszéltünk. :-( Írd meg kérlek! Egyébként mi nagyon közel lakunk egymáshoz, tudtad?

Kelimoni!
Köszönöm a képet, édes vagy, hogy ilyen hamar már küldted is!

Simineni!
Szandi nagyon szép kislány, nem bánnám, ha Lilikénk hasonlítana majd a Te kis Hófehérkédre! :-)

Ildi!
Köszi, hogy elhoztátok a tálcát! :-) Jó lett volna, ha tudtok maradni, Marci sokat emlegette Vivient és Bálintot! :-) Remélem, hamarosan sikeresen hazaértek vagy már otthon is vagytok!

Gabszi, Matiba és mindenki, akik nem tudtatok eljönni, Hiányoztatok! :cry:

Napsugi!
Küldtem pár képet, előre is köszi, ha felteszed őket!

Nikinozso!
Köszönjük szépen Neked és minden munkatársadnak, hogy ennyire foglalkozol velünk! Nagyon szép napot intéztél már megint az égiekkel! :-) Csak az a baj, hogy már vége és egy újabb évet várni kell, hogy megint összejöjjön ez a nagy család. :-(

Szép álmokat mindenkinek, megyek én is aludni, mert olyan fáradt vagyok, hogy mindjárt felborulok.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Még alszanak a csemeték így tudok pár sort pötyögni.

Nagyon jól éreztük magunkat tegnap. Köszönjük szépen Nikinozsó, hogy megszervezted ezt a csodás összejövetelt.

Örültem,hogy több emberkével beszélgethettem a fórumról akikkel most találkoztunk először ill akiket a lombikos fórumról ismertem. No meg ugye egy kedves munkatárs :-)

Napsugi! Elküldtem az a pár képet amit készítettünk. Kérlek, légyszi rakd fel a képtárba:-)

Sajnos hamarabb el kellett jönnünk. Nagyon nyűgösek voltak a csemeték. Niki nem aludt és amikor betettük az autóba kezében egy pogit szorongatva azonnal beájult. Aludt kb fél órát és pörgött egész este 9-ig.
Nagyon kifáradt. Most néztem a képeket ahogyan táncolt a kis barátnőjével a rendezvényen:-) Nem tudom ki lehetett az a kislány de nagyon összebarátkoztak:-)

Megyek mert hangokat hallok a legpicúrabb szobája felől:-)

További szép napot! Ma ha minden jól megy kisállatsímogatóba megyünk. Város napok és kiskutyusokat,kiscicákat lehet símogatni.

Niki tegnap a találkozón egy kutyust akart mindenáron megpuszilni:-)

Kép

Kép
töltike

Szép Kép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Nikinozsó!!!! Kép
Szeretnénk megköszönni ezt a csodálatos napot!!!!
Hatalmas öröm volt ennek a hatalmas családnak a tagjává válni!!! :lol:
Csupa-csupa boldog gyermekes család! Csupa vidám és jószívű, barátságos ember... :lol:
És a babanetes családok:) Babanetes "barátnőim" gyermekeiekkel, férjeikkel! :lol:
Nagyon jól éreztük magunkat, de azthiszem ez látható is volt rajtunk...
Nagyon finom volt Babgulyás, és a pörkölt is(a férjem elmondása szerint!)!!!! Gratula a szakácsoknak!!!!
Mikola Péter is nagyon tetszett nekünk, Norisznak is, bár ő elég álmos volt tegnap... Az esős idő miatt...
Köszönjük Gabika a szervezést , a sok munkát!!!!
És ugye látható volt a családok bolodgsága??
Mert én láttam :cry: :lol: :P
Már várjuk a következő találkozót!!!! :lol: Kép

Feltettem a képeket a fotótárba!
Frissült az 1-es és a 2-es album is... Ha valaki kér képet az szóljon!
A 2. Gólyahíres... azt én fényképeztem, nagyban is eltudom küldeni!
Az 1. albumot meg a többiek küldték, de tudom ki küldte...

Norisz nagyon jól érezte magát annál is inkább mert "smacizott" a csajokkal... Ráadásul nem is ő volt a kezdeményező :lol:
Először Lili szeretgette meg, és kapott tőle puszikát, majd Zsófi is elárasztotta puszijaival :lol:
Már most tud élni a kisfiam, hihetetlen... :wink: :lol:
Mit csinálok majd ha felnő?? :lol:
(A babanetes talin pedug Hanna teperte le 8) :P )

Most le kell lépnem, még írok, csak a fiúknak reggeli kell :lol:

KépKép
napsugaracska

Nagyon irigykedek és fáj a szívem, hogy nem tudtunk találkozni! :cry:
Zsófi náthája már múlóban, de délelőtt annyira rossz idő volt, és Ő nagyon csöpp...még nincs egy hónapos. Bocsássátok meg nekem, hogy nem babázhattatok vele, de majd legközelebb!!!

Mikola Péter szerintem szuper. Balázs nagyon szereti. Szoktuk hallgatni itthon is. Remélem mindenki "senekére rájött a mozgás" a koncerten. :lol:

Hiányoztatok!
ggabszi

Sziasztok!

Örülök,hogy ilyen jól sikerült a tali,majd megnézem a képeket is,ha lehet! :P
OFF
Mírosz: Ne haragudj,hogy nem jelentkeztem, de pénteken kaptam meg a bizonyítvány pótlapot és csak papíron, nem Cd-n,úgyhogy fogalmam sincs, hogyan tudnám eljuttatni hozzád! :cry: :cry: :cry:
A freemail nem működik két napja, ezért itt írok, remélem elolvasod!Ha gondolod, skypen elmondom,hogy milyen a bizi, hátha ez is segít. :?
Este már gépközelben leszek
:)
csöpke

Sziasztok!

Irigykedve olvasok a taliról!

Az éjjel 4 óráig olvastam a fórumot. Ápr. 14-től, Jimy történetére voltam kiváncsi, mert ők is a különleges sorban álltak. Nem is gondoltam, hogy milyen sok baba van a különleges sorból a fórumon. Ahogy olvastam, sok kérdésre választ kaptam.
Szuperboszi! A kisfiad tündéri a böngyi hajával. Olyan mint egy Görög fiúcska, nagyon tetszik! :D
Gilice! A képek alapján nem gondoltam, hogy ti is a különleges sorból vagytok. Szépek a csajszik! :D
És az összes babóca tetszik nekem!!!!!!!!!!
Lehet egy kérdésem? Mennyi időt várakoztatok a különleges sorban?

Jaj, valamit kifelejtettem! A családunkban vannak félroma babák. A férjem testvérének sógora, romalányt vett feleségül. Két gyermekük van. Az egyik szőke kékszemü, mint az apuka. A másik barna barnaszemü, mint az anyuka.

Én is szeretnék gyorsan anyuka lenni, mint Kelimoni meg Jimy! :cry:
Na jó, nem siránkozok! :wink:

Puszi, és szép napot!
vivi1

Sziasztok! :lol: :P

Látom csodállatos volt a napotok! :P :lol: A kövi talira bizti menni fogunk szerintem. :lol:

Rayo: Olyan györnyörű a szeme a kis tündérkédnek!

Jiny: Mekkora már Dóri haja! :P :lol: Most már tényleg átmegyek megint megnézni a csajszlikát! :lol:

Vásárlás: Én úgy gondoltam, hogy most mégis csak a mellettünk lévő szobában lesz a picuri, itt ki van meszelve, meleg színű szoba, és ezen most nem változtatok, a falra készítek, vagy veszek dolgokat még, jelenleg ez a hálónk, de az ágyunkat innen elvisszük, és lesz bent egyenlőre neki kiságy öltöztetős, meg valami olyan fiókos komódra gondoltam, amibe lehet pakolni de van polc is rajta. :shock: Jövő héten megyünk boltba, nézelődni, most már vásárolok, keresgélek.

Tényleg Jiny: Te nem tudsz jó helyeket Szegeden, mert én itt jövő héten szétnézek, csak attól félek nem nagyon van választék, és ha nem kapok semmit akkor majd szétnéznék ott. :P

Alexa: :lol: Hát igen, én sem tudom mit mondok a boltban, de pl: tegnap megkérdezte egy régi ismerős hogy terhes vagyok? :P Én meg mondtam, hogy úgy is mondhatjuk a szívemben, de ha a hasamra gondolt, ott hájacska van. :P :lol: :P Csak nézett, aztán nem kérdezett, én meg gondoltam, majd kérdez, ha nem ért valamit. :P :lol:

Napsugi: Szép kis szívtipró Norisz. :lol: :P Habzsolja már is az életet. :P :lol:

Vivi: Gyorsan anyuka leszel, nem rég még Jinny siránkozott, hogy már nem bírja, mennyire szeretné... :P :lol: És látod! Most meg én siránkozok neki, meg hisztizek, mert nála lehet. :lol: :P :lol:

Lányok: Én a képtáras linket szerintem véletlen likvidáltam. :roll: Nem találom, elküldené újra valaki, ennyire agyament nem lehetek. :roll:
ancsúr

kelimoni, , köszönöm a képet igazán kedves tőled. :lol:
Az a kisfilm szenzációs, jókat mulattam rajta. :lol:

Ancsúr,, elküldtem neked a képtáras linket, de gondolom többet is fogsz kapni. :lol:

Marcianyu, ez a "miért is....", nagyon találó, jót derültem. :lol:

Rayo,, Regi már igazán nagylány, nagyon édes a kis fogacskáival.

Nikinozsó, tegnap elfelejtettem megköszönni a lehetőséget, hogy mi is ott lehettünk. Fantasztikus a nagy családod, büszke lehetsz rájuk. :lol:

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Nagyon jó volt találkozni veletek, korábban akartunk érkezni, de a lányok másként döntöttek. Szuperek lettek a képek! Olyan jó volt látni a sok boldog családot! Fincsi volt a kaja!
Kizsó! Köszi, az életmentő virslit! :P
Kelimoni! Janka nagyon élvezte a dajkálást! :lol:
Marcianyu! Babakucko, most nagyon édes farmerruhát láttam. Már én is néztem, hogy közel lakunk. Mikor arra járunk szoktam rátok gondolni. :lol:
A találkozó után még egy kerti bulira is mentünk, így a lányok úgy elfáradtak, hogy reggel 7-ig aludtak.
Vettem egy játszóhidat a pihenőszékhez és csak otthon vettem észre, hogy ez autós játék (kormány, duda stb.) :cry: Nézzétek Sárának nagyon bejött, rögtön megfogta a kormányt, először megkostólta, majd tekergette. :roll:
Kép
Ma végre jó idő volt, így levegőztek a lányok apukával!
Kép

Sziasztok, puszi mindenkinek! A gilice család!

KépKép
gilice

Apa reklamál, hogy Jankáról nem tettem fel képet, micsoda igazságtalanság, úgyhogy pótolom !
Kép

KépKép
gilice

Vivi! Nem jó a freemail, ezért nem tudom elolvasni a leveled, meg írni se tudok. :( Amint megjavítják írok! Ha van időd, akkor olvass vissza kb októbertől. Onnantól jöttem ide a fórumra és végig tudod követni, hogy értünk mi meg szülőknek. :)

Ancsúr! Holnap várlak. :)

Gilice! Tüneményesek a lányok. :)

Marci anyu! http://www.jane.es/ ezen belül build your pushchair, carrera pro, matrix pro system

KépKép
jiny

Sziasztok! Nagyon örülök hogy ilyen jól éreztétek magatokat a találkozón! :D A képeket nézve is nyilvánvaló hogy szuper volt a hangulat, a babák pedig bájosak! :wink: :P

Napsi! Norisz jó korán kezdi a csajozást! :D Ha megnő, pályázatot kell kiírni az elnyerésére! :wink:

Ancsúr! Na igen, lelkileg én is készítem magam a hasonló szitukra. Mindig nagyot néznek ha egy lapos hasú nő ezerrel vásárolja a babaholmikat. Azt gondolják 1)jól elsieti, épp csak kiderült a baba. Na majd jól "elszólja". 2)biztos ismerősnek vásárol 3)ez totál meghibbant! :D Kit érdekel, mindenki azt gondol, amit akar! :wink:

Gilice! Édesek a lányok! :D Lehet egy praktikus kérdésem? Hogy tudod őket megkülönböztetni? Nekem olyan egyformának tűnnek! :oops:

Mindenkinek szép mosolygós napot kívánok! Én is ma megyek már dolgozni, még köhögök, de különben meggyógyultam!

alexa
alexa78

Öröm olvasni, hogy mennyire jól sikerült a találkozó!!!Ha még képeket is láthatnék, az lenne az igazi... Hogy lehetséges ez?

Alexa, Ancsúr!

Először is bocsánat, ha a többi várakozót nem említem, de a nevekkel még nagy gondban vagyok. Rólatok kettőtökről tudom, hogy várakozók vagytok.

Megkérdezhetem, hogy mióta vártok, illetve hanyas a sorszámotok?? Esetleg a Nikinozsónak feltett kérdésemre tudjátok -e a választ??

Szép napot mindenkinek!!!
Remélem, a miénk is az lesz, ma megyünk a Pest megyei TEGYESZhez a pszichológiai meghallgatásra.
lkt

Bocsi, az előző téves volt, így lesz az igazi:

Öröm olvasni, hogy mennyire jól sikerült a találkozó!!!Ha még képeket is láthatnék, az lenne az igazi... Hogy lehetséges ez?

Alexa, Ancsúr!

Először is bocsánat, ha a többi várakozót nem említem, de a nevekkel még nagy gondban vagyok. Rólatok kettőtökről tudom, hogy várakozók vagytok.

Megkérdezhetem, hogy mióta vártok, illetve hanyas a sorszámotok?? Esetleg a Nikinozsónak feltett kérdésemre tudjátok -e a választ??

Szép napot mindenkinek!!!
Remélem, a miénk is az lesz, ma megyünk a Pest megyei TEGYESZhez a pszichológiai meghallgatásra.
emi-re

Kedves Emi-re!
Amikor túl vagytok a vizsgálatokon és a tanfolyamon, máris hívhatsz!!! 06-30-251-7120 vagy 06-23-540-311
nikinozso

Emi-re! Látod, Nikinozsó már válaszolt is neked. :D Azért válaszolok azokra is amiket tőlem kérdeztél: mi még csak pár hete adtuk be a papírokat a Gólyahírhez és jelenleg a 216. sorszámunk van. Ha ennél kevesebb annak csak Nikinozsó a megmondhatója! :wink:

További szép napot!

alexa
alexa78

Sziasztok Lányok!

Nagyon sajnálom, hogy csak rövid ideig tudtunk maradni a találkozón és így csak pár emberrel tudtam megismerkedni.

Tölti! Köszönöm, hogy minden gondolkodás nélkül a kezembe nyomtad Ádámot. Jó volt babázni.

Jiny! Az András még otthon is azt emlegedte, hogy az baby milyen jól érezheti magát a pulcsi alatt.

Ida! Lili még szebb, mint a képeken.

Ildikó, Atan! Örülök, hogy beszélgethettünk.

Kellimoni, Napsi, Marci-anyu! Sajnálom, hogy szinte, csak kezet fogtunk, de az első lépés már megtörtént az ismerkedés felé, legközelebb biztos többet beszélgetünk.

El kellett mennünk, mert defektes lett a gumink, így lemaradtam Gilice lányairól (amit nagyon sajnálok).

Rkata, Di_ti és még sokan mások...elnézést, hogy megint nem tudtunk találkozni.

Puszi.
Tviky
tviky

Sziasztok!

Sajnos ma elég kelemetlen dolog történt velem. :cry: Valaki a szülővárosomból rájött, hogy ezen nicknév alatt én vagyok és végigolvasott rólam mindent.
Ez nem volna baj de az anyukám elé állt és előadta,hogy mindent tud rólunk. Mintha ez titok lenne. Az anyukám tudja,hogy ide írok, mesélni is szoktam neki Rólatok és azt,hogy örökbebabáim vannak soha nem titkoltuk.

Nagyon rosszul esett. Nem maga a tény,hogy olvas hanem az,hogy ezen csámcsog.

Először elgondolkodtam,hogy nevet váltok és az uj nevem megírom nektek priviben. Beszélgettem a férjemmel és arra jutottunk,hogy nem változtatok semmit. Egy ilyen pletykás ember miatt nem fogok bujkálni és arról szó sem lehet,hogy ne írjak ide hisz szeretlek benneteket. Nem fogok sem más nevet választani sem eltünni. Írok ugy mint eddig. Ha az illető olvas hát olvasson! Váljék egézségére! Ha ennyi ideje és enegriája van,hogy utánam nyomoz hát tegye.

Én büszkén kihúzom magam hisz két csodás csemetém van akire csak büszke lehetek. Boldog vagyok, hogy Őket ajándékozta nekem a sors. Nap mint nap hálát adok értük.

Kép

Kép
töltike

Sziasztok

Tölti

olvastam az iwiw-en is :(
Ne foglalkozz vele ha valaki ennyire primitív az ellen ugysem tehetsz semmit. Mire számított amikor anyukád elé állt ????????
Hogy Ő nem tud rólatok semmit ?????
Nem értem igazán azt az embert azt gondolta pont a rokonaid nem tudják az örökbefogadást ez vicc :(:(:(:(
Jól döntöttél vállald fel magad nyugodtam , ha rájött hát rájött jó csámcsogást neki , nevetséges amit csinált . Nem is értem mire számított anyukádnál??????? !!! :(:(

naninga
naninga

Sziasztok!

Rayo: Tündéri Regina a kis gyöngyöcskéivel a szájában. :) Már nekünk is van kettő, de még ici-pici.
És jól látom, hogy a hajacskája is le van nyírva? Vagy csak úgy tűnik?
Én is azt mondtam, hogy nem teszek fel képet, de aztán egyet-kettőt mégiscsak.....
Bár most Tölti kicsit meggyengített. :(

Töltike: Ne törődj senkivel. Annyi buta ember van a világon. Nem tudom, a kedves olvasó azt hitte, talán az anyukád magyarázkodásba kezd? A legfontosabb a lánya és családjának boldogsága.
Szégyelhetné magát, hogy nem gondolkodott. Hogy nem gondolt arra, miért is az örökbefogadás hozta meg a szülőséget.
Csak hagy csámcsogjon, én hiszek abban, hogy a sors elrendezi az ilyen dolgokat.

Gilice: Nekem is élvezet volt Jankát ölben fogni. :) Olyan tündéri csajaid vannak. :)
Mostmár nagyon készülünk egy leányra. Úgy tűnik, csak ki kellett mondanunk azt, hogy még nem szeretnénk tesót és máris éreztük az ellenkezőjét. :)

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Örülök, hogy jó volt a tali! :D

Köszi Regi nevében is a dicséretet! :D

Néha vágom a haját, mert utálom, ha a szemébe lóg, attól félek, hogy zavarja a látásban! Ha nyár lesz végre, kicsire levágatom neki! Biztos furcsa lesz... :D

Tölti!
Tényleg ne törődj vele! Légy is büszke, sokan irígykednek rád biztosan, mert 2ilyen gyönyörű gyermek anyukája vagy! Szép családod és stabil háttered van! Ez a fontos!

Noriszról majd úgy kell "levakargatni" a csajokat, ha felnő! Már most készülhesz, Napsugi!!! :D :D

Mindenkinek sok nagysütést kívánok!

Kép

Kép
rayo

Tölti!
Szerintem legyen boldog az új infoival! :-) Szuper kis család vagytok és ez a lényeg!

Tviky!
Én is örülök, hogy találkoztunk, biztos, hogy legközelebb több időnk lesz, de addig is itt dumcsizhatunk! :-)

Ildi!
Hazaértetek? Miért nem írsz?

Alexa!
Szuper, hogy meggyógyultál! Engem most terített le valami takonykór... :-( Vasárnap befagyiztam, isteni volt! Most már nem annyira....

Emi-re!
Üdv közöttünk! Nekem már van egy gyönyörű, 2 éves kisfiam és most a nyár végére várjuk a kislányunkat Lilit! :-) Úgyhogy várakozó is vagyok... :-)

Jiny!
Köszi! :-) Folyamatos keresésben vagyok.

KépKép
KépKép
marci_anyu

Teszek fel gifeket! Puszi

Kép

Kép

Kép

Kép
rayo

Pár kép a Büszkeségemről: :-)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Marci anyu tobbes számba beszelj!Olyan jok a képek!!!!!Zabalni valo fiad van!
Kicsit de igazan csak ici picit irigykedve olvaslak titeket a tali miatt4
Tölti nekem is beszoltak hogy mi lesz ha nem kek lesz a szeme szine!Válaszom legalabb a nagyapjara fog hasonlitani4(azota magaba szallt mert jo nagyokat koszon vissza koszonok de ennyi)
Alexa jo hogy rendben vagy de azert vigyaz meg a kohoges miatt.
Ildiko nekem is elkuldened a tablazatot szeretnem en is kitolteni.
Ggabszi Zsofi hogy van?
Jaj koszonom a tea otlettet sikerel jartunk!Nem akarom elkiabalni de mar nem bukik es nyugotan is alszik.
MA RÁM MOSOLYGOT!!!Ébren volt es mondta hogy óóóóóóóó és egy nagy MOSOLY!Na én egybol bogtem erre ő meg elsirta magat!4Jo anyuka vagyok!
Gilice meg meg fotokat!!
Ancsur hogy vagy ?Hisztizni nekem is lehet,na es en is tudtam es tudok!Vasarolj nyugotan olyan jo erzes volt.En is voltam ilyen helyzetben latni kellet volna a holgy szemet!
Puszi mindenkinek!!MIkor lesz megint tali????????????
móncsi+3

Sziasztok!

Megint csak egy gyors bekukk... De muszáj megírnom nektek: ma kézhezvettük az örökbefogadási határozatot!!!! :D :D :D Még kb. két három hét és meg lesz az anyakönyvi kivonat is remélem. :)
Egész délután bömböltem, meg a lányomat puszilgattam.

KépKép
jiny

Sziasztok!!! :lol:

Atan!
Nagyon aranyos voltál Norisszal, a tali óta azon gondolkozom, hogy lehet hogy nem is akartad még visszadni Noriszt, én meg kivettem a kezeid közül... :oops: :oops: :oops: Ugye nem úgy volt??? :lol: :P
Olyan jó érzékkel vigyáztál Noriszra, és annyira megérezted, hogy mennyire imádja a focit :P :lol:
Mint az apja :roll: :lol:

Siminéni!
Remélem te is kiNoriszoztad magad! :lol:
Olyan érdekes, hogy elvittétek Noriszt mellőlem, de tudtam, hogy jó kezekben van :!: :wink:
Máskor szólj ám nekünk is, ha jönnétek talira!!! Útban laktok felénk..
Mondjuk most a tali után még rokonoknál voltunk...
Nagyon szép a kislányod!! :lol:

Rayo!
Regi csudaszép kiscsaj még mindig :lol: :wink:

Tviky!
Én is sajnálom, hogy csak a köszönés volt...
De sokan voltunk, és Norisz épp evett mikro jöttél...
De majd legközelebb!!! :)

Süni!!
Hova bújtál??? Nme nagyon ads életjelt magatokról!!!!
Miklóska hoyg van?? Milyen az anyaság??? Mesélj :lol:

Jiny!
Hatalmas gratula nektek!!!!!
Szívből örülök :lol:

Tölti!
Úgy gondolom, hogy nagyon irigykedhet az illető, tulajdonképpen ez pont annak a jele amiről már egyszer bezséltem nektek...
Vannak emberek akiket zavar a boldogságunk!!! Zavar az hogy több éves szomorkodás, lemondás és a meddőség nem szétválaszt, hanem jobban öszsekovácsol!!! És ez a hatalmas boldogság, amit le sme törölhetünk magunkról, nos hát, ez rendkivül írritáló...
Sajnos nekünk is van ismerösünk ilyen, szerencsére csak 1... Az állandó beszólásai miatt egyértelmű, hogy mi az ami bántja...
No comment!
Legyél velünk továbbra is!!! Mert hát igen, mi is nagyon sokat kapunk tőletek, és mi is nagyon szeretünk titeket!!!!
(Voltaképp már ez is bosszantó lehet embereknek :lol: Bosszantsd csak továbbra is :wink: )
Nagyon sajnálom, hogy nem talál más boldogságot magának... Szomorú :(

Marcianyú!
Nagyon édes marci, nagyon nagyon helyes kiscsávó :lol:

Alexa!
Szorítok, hogy mihamarabb a sorszámotok 2jegyűvé váljon!!!!

Lányok!
Vasárnap átmentünk párom nagyijához!!!
Nagyon szép a kert már, igaz még nővésben vannak a bokrok stb...
Direkt az unokáknak készült, helyén szőlő volt... Ahogy elkezdtünk készülni a gyermekünkre, a szülők és a nagyi máris intézkedtek kertépítés ügyben:)
Kiszedték a szőlőt, a lugast és máris fűvet ültettek, bokrokat, virágokat vettek stb... Lehet nyársalni is, de sok hely van szaladgálni a gyerkőcöknek is:)
Idén még nincs, de jővőre már homokozó, és kerti játékok színesítik a kertet:)))
Nagyon örülünk neki, mert mi emeletes házban, a belváros szívében lakunk és pár percre van tőlünk a dédi kertje:)))
Teszek fel pár képet a vasárnapi mókából:)))
Norsiz már stabilan megy 1 kézzel, egyedül 6 lépés körül jár :lol:
Nagyon élvezte a fűvet, virágokat, bokrokat... Minden újdonság volt neki és egyfolytában beszélgetett, halandzsázott az ő nyelvén... Nme győztem felkapdosni, hogy összevissza puszikáljam, mert nanyira édes volt :lol: Mindig az, de mikor magyaráz akkor nem bírom ki, hogy békén hagyjam :twisted:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Sok puszi mindnekinek!!!
Szép napot illetve hetet!!!!!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Lányok oylan szépek a gyerkőcök:-)

Marci-anyu! Nagy huncut a Marci:-)

Napsugaracska! Köszönöm a képeket! Tündéri Norisz. Látom őt is érdeklik a virágok.

Tegnap elég mérges voltam de mára lehiggadtam. Köszönet az én drága egyetlen férjecskémnek és anyukámnak. Olyan jó érzés,hogy iylen összetartó, szerető családom van.

Köszönöm, hogy Ti is leírtátok véleményeteket és nyugtattátok kicsit háborgó lelkem.

Ugyhogy én riszálom ugyis ugyis! :P :oops: :lol:

Teszek fel pár képet.

Egyet Ádámkáról, kettőt a vasárnapi kisállat símogatóról és egyet Nikikéről ahogyan apával kertészkedett a hétvégén. Mondanom sem kell mindene tiszta föld volt:-) :lol:

Kép Ádámka

Kép nyuszisimi

Kép Finom a palacsinta

Kép Kis kertészleány

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!!

Bocsi, hogy eltűntem, de mióta hazaértünk, nem volt időm-energiám jönni. (Tudjátok, meséltem már, hogy mikor több napig nem vagyunk, utána még pár napig itthon káosz van :))

Jaj, úúúúgy örülök, hogy ott lehettünk Veletek a találkozón! Olyan jó volt sokat beszélgetni, gyönyörködni a gyerekekben, Marcit ölelgetni :) Nikinozsó, én is nagyon szépen köszönöm, hogy Hozzátok tartozhatunk!

móncsi+3: A táblázatba úgy kerülhetsz be, hogy az alábbi adatokat megírod az e-mail címemre:
Becenév
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
2. alkalmassági határozat dátuma
2. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
3. alkalmassági határozat dátuma
3. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
4. alkalmassági határozat dátuma
4. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Küldhetünk továbbküldött e-maileket?
Honlap cím
MSN
Megjegyzés

Jiny: Ez szuper!! Veletek örülök, hogy megjött a határozatotok!

Töltike: Újat nem tudok mondani, így csatlakozom az előttem szólókhoz, hogy nyelj egyet, mosolyogj és légy büszke a családodra, önmagadra! :) Olllyan szépek a gyerekeid!!!!

Babaügyben még semmi fejlemény, még nem jött AZ a bizonyos front.. De igyekszem Palma gondolatát követni, miszerint addig a legjobb a babának, míg fejlődhet szépen a pocakban. :)

Puszi nektek, most megyek, mert csak mosok, mosok, teregetek és dolgozom. Pedig az anyu is itt van nálunk egész héten, de majd csak utolérem már megint magamat :)
ildi_ko

Elfelejtettem: Tündériek a gyerekek, köszi a fotókat!!!
ildi_ko

Kicsit szétszórt vagyok: Móncsi, az e-mail címem: kildi1@enternet.hu
ildi_ko

Töltike!
Nagyon jól teszed, hogy nem foglalkozol az ilyen emberekkel. Különben is mindennki a saját portája körül söprögessen és ne a máséval foglalkozzon.
Napsi!
Nekem is jól esett Noriszt sétáltatni, már olyan rég voltak az enyimek ilyen picik.
A gyerekeknek meg tökéletes radarjuk van, hogy ki szereti őket és ki nem. Ha olyan veszi fel aki nem szereti a gyerekeket egyből sírva fakadnak.
De ebben a kis társaságban mindenki gyerekcentrikus, mert egy síró gyereket sem láttam.
köszi a képeket, nagyon édes a szívtipró Norisz. Azért jó lesz vigyáznod, az összes lányzó letámadja, de úgy látom tetszik neki.
Nagyon szép a dédi kertje, látszik, hogy szívvel lélekkel csinálja.
Kelimóni!
Mikor mentek a mamához? Gondolom már várod a hazai levegőt.
Gergővel is jót babáztam. A nyáron összehozhatnánk egy két napot, hogy kijönnétek a kertbe játszani. Akár bemegyek Kőbányára és segítek felrakni a vonatra a kocsit, csak 20 perc és Gergő már nagyfiú, lehet vele utazni.
Marcianyu!
Mond meg marcinak, hogy isteni volt a puszija.
Kizsó!
Szandra még mindíg Zsófiról áradozik. Azt mondta, ha lenne még egy kistesója csak olyan lehet mint a lányod.
Jiny!
Gratula a határozathoz! Rájuktelefonáltál, vagy maguktól dolgoztak?

Ezt el kell mesélnem, Pisti megjött a kirándulásról azt mondta, hogy szép helyen voltak, de nem érezte túl jól magát, mert szombaton Egy fiú és egy lány osztálytársa leitták magukat este és azokat kellett istápolni.
Én nem emlékszem, hogy hetedik osztályban egy kiránduláson bármelyikünk is ivott volna. Hozzá teszem, hogy mindkét gyerek jómódú családbol származik. Ki vagyok akadva.
Anyu azt mondta, hogy örüljek neki, hogy nekem ilyen jó gyerekeim vannak, mert gondoljak bele mit össze kéne izgulnom, ha bárhová elmennének.
Szandrának meg tegnap volt az évvégi bemutatója az egész éves zenei felkészülésből. Nagyon édesek voltak, furulyáztak szavaltak, énekeltek, néptáncoltak. Összességében egy nagyon szinvonalas műsort adtak elő, el voltam ájulva milyen ügyesek.
simineni

Napsugi, egyébként is mentem volna mert ha jól emlékszem keresett a családom, hogy éhesek, és szóltam volna, ha még akarok vele játszani. Norisz nagyon kiegyensúlyozott, és boldog baba, mindig mosolyog, nagyon élveztem, hogy egy kicsit játszhattam vele :lol:
Amikor elkezdtünk távolodni tőled, egy kicsit tartottam tőle, hogy keresni fog, de a foci jobban érdekelte. :lol:

Jiny, gratula a határozathoz, nagyon jó érzés mikor már a kezedben van. :D

Tölti, ne törődj az ilyen emberekkel, ahogy a többik is írták, valószinű, hogy a boldogságotokat irigyli. A gyerkőcök nagyon édesek. :lol:

Végre jobb idő van, és úgy látom a gyerkőcök nagyon élvezik, hogy a szabadban lehetnek. :D

Marci_anyu, azok a szemek! :D Lesz még gondod a lányokkal akik az oviban majd letámadják, jobb ha odafigyelsz rá. :lol:

Moncsi3, jó kérdés, hogy mikor lesz tali, én már most nagyon várom a következőt. Talán ősszel jó lenne megint megszervezni ( a babanetest). A Gólyahírnek, úgy tudom októberben lesz. Küldjél, nekem légyszi képet, tudom, hogy ide még nem akarod felrakni. A címem: koorpas@freemail.hu

Kép
Kép
atan

Atan! Kössz :oops: :( :P

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Napsugi: Noreszről van olyan képed is, amin nem ilyen gyönyörű? :lol: :lol: A vasárnap reggeli hsz-ban az animált ikont mintha róla mintázták volna. :lol:

Tölti: az ilyen embereknek valszeg túl sok söprögetnivalójuk lenne a saját portájuk előtt, ezért söprögetnek inkább másutt... Most többnek hiszi magát, mert ő olyan tud Rólatok, amit más esetleg nem (az mondjuk rejtély, hogy mit akarhatott ezzel anyukádnál???), ne emészd Magad emiatt, nem ér annyit!
Én ma összefutottam egy anyukával a postán (együtt járunk zenebölcsibe, az ő kislánya is Csenge :) ), azt mondta, kiköpött az én mosolyom, az én vonásaim a lányom. Erre elárultam neki a "nagy titkot", hát esküszöm, úgy örült neki, mintha legalábbis a lottóötösét húzták volna ki. :lol: Szerencsére az ilyen esetek vannak többségben, merítsünk ezekből erőt!

Siminéni: én is le vagyok döbbenve a "mai fiatalok"-on. Amikor még vonattal jártam be a munkahelyemre, szörnyülködve hallgattam, ahogy egymásnak dicsekszenek a lányok (!), hogy ki mennyi gyümölcsvodkát bírt meginni anélkül, hogy rosszul lett volna. A hétvégi buli szervezése is abból állt, hogy akkor ki milyen piát visz. :roll: Hiszem, hogy az otthoni példa a meghatározó és ha szerető, odafigyelő háttér van a gyerek mögött, akkor nem jut tovább a kóstolásnál.

PUszi mindenkinek,
Kata és Csenge

Kép
rkata

Noresz = Norisz :oops: :D
rkata

Sziasztok!

Emi-rel: hú lehet hogy most elrontottam a neved, vagy IKt ha jól emlékszem, mindig belépek, hogy majd lesz időm írni, aztán valahogy mégsem lesz rá idő. :? Nos mi novemberben adtuk be a jelentkezésünket a Gólyahírhez, akkor 187.-ek voltunk, és nem régen már Nikinozso tájékoztatott bennünket, hogy 123.-ak vagyunk. :P :lol: Repülünk előre! :lol: :P Bár jobb szeretnénk többedmagunkkal már szerető család lenni. :P :lol: Írd majd meg milyen volt az elbeszélgetés! :lol:

Töltike: nekem is hasonló a véleményem a többiekkel. Egy nagyon buta emberrel találkoztál. :roll: de a lényeg akkor is a ti szemmel látható boldogságotok!

Gilice: A két kiscsaj tényleg olyan mint két tojás! :P :lol: szuper csajok!

Jinny: :P :lol: :P :lol: Nem is tudom mit írhatnék, olyan de olyan édes Dóri :lol: Felraktam a telcsimre hátték képnek ahogy apa eteti, olyan cuki. :P :lol: Nagyon jó volt ismét talizni veletek. És apával már ki is választottunk az újságból egy kiságyat, majd persze még szétnézünk. De apának nagyon megtetszett. :P :lol: És olyan jó volt fogni, annyira nagyon jó! Szavakba nem lehet kifejezni mit éreztem, Isteni érzés volt, és nagyon-nagyon reménykedem, hogy hamarosan mi is érezhetjük ezt a csodát amit ti. :P :lol: :P

Marci-anyu:_ A büszkeségednek gyönyörű szemei vannak! :P :lol: Hogy lehet hogy minden baba, gyerek ilyen gyönyörű!? :P :lol: Még morcosan is! :lol: :P Igazi kis huncut! Látom te is befagyiztál, én még néha mindig köhögök, de a torkom piszkálja csak, mert az volt begyulladva. :?

Napsugi: Nem semmi Norisz, nagyon jók ezek a képek, nem csodállom, hogy felkapdosod! :P :lol: Én is azt tenném! :lol:

:P Atan: Köszike, majd otthon megnézem! :P

Most le kell lépnem sajna, mert dolog van. :?
ancsúr

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy kivel kezdjem...

Napsugi: köszi a képeket, Norisz nagyon szép baba :D , jól mutat a zöld háttérben :lol:

Gilice: a lányok egyszerűen tüneményesek! A Süni-tali óta már képről is néha meg tudom különböztetni őket :lol:

Marci_anyu: Marci nagyon szép gyerek! A fürdős kép tetszett a legjobban! :lol:

Rkata: Csenge nagyon aranyos kislány, olyan mint egy angyalka! :roll:

Jiny: Gratula a határozatotokhoz! Meglátod, ez a három hét gyorsan eltelik!

Simineni: a mai fiatalok már csak ilyenek, néha a buszon nem is mertem őket hallgatni, mert .... Örülhetsz, hogy a te FIAD nem tartozik közéjük!

Ildi_kó: meglátod hamarosan megszületik, kivárja az idejét, mire mindennel elkészültök-felkészültök (tudom már úgy érzed minden a helyén van, csak éppen Ő hiányzik). Ez sajnos nem a legkellemesebb időszak, de ha megérkezik a kishölgy, akkor nagyon fogsz neki örülni! (saját tapasztalat!)

Töltike: No comment! A gyerekeid nagyon édesek, Te felvállaltad a kilétedet, ő legyen boldog, hogy pl. tudja az oltás után belázasodtak a gyerekek! Ettől ő már mindent tud! :twisted:

Magunkról annyit, hogy nagyon lefoglal a kislegény! :lol: Már 110-130-at is megeszi és délelőtt két etetés között ébren van! Este a fürdés után szintén feléled, így igazán lehet vele babázni! :) Ma voltunk védőnéninél és elérte a 4kg-t! Eddig hetenként 400 g-ot gyarapodott a súlya! Időm ahogy engedi küldök új képeket!

Szép estét mindenkinek!

Dávid baba Anyukája
madri

Nikinozsó!

Köszönöm szépen! Akkor jövő pénteken hívlak!!

Ancsúr!

Akkor számításaim szerint fél év alatt mínusz 60, szóval már max 1 év, és Tiéd a baba. 1,5-2 év - amennyit jósolnak a babóra- rengeteg időnek tűnik, de látva ezt, hogy november nem is olyan régen volt, és Neked máris mennyit haladt előre/ lefelé a számod, valahogy úgy tűnik, hogy nem is olyan lassan telik az idő.
Egyébként is ez az egész baba utáni harc, belenyugvás, újra indulás pontosan erre tanít meg: türelmesnek lenni.
Türelem gyerkőcöt terem...
Itt erre különösen sok példa van, sőt ahogy látom ez főleg babás topik.

Tényleg olyan szépek ezek a babák!!! És mindegyiken látszik, hogy nagyon-nagyon sokat van szeretve!!:):)

A pszichológusi meghallgatás nagyon jól telt, habár én nagyon féltem, óriási gombóc volt a torkomban. A tesztet egy negyed óra alatt megcsináltuk, mondta is a pszichológus, hogy nagyon gyorsan olvashatunk, illetve gondolkodhatunk, ha ilyen rekord idő alatt meglett. Végig pozitív hangvételű volt a beszélgetés, majd úgy eresztett el minket, hogy bárcsak mindenki ilyen hozzáállással rendelkezne a gyereknevelést tekintve... ez jól esett, ugyanakkor nem is értettem, hogy mi ebben a nagy szám.
Utána nagyot ebédeltünk a párommal, majd -stílusosan- meglátogattuk a kollégája újszülött kisfiát...
emi-re

Rkata: Nagyon szép kis szöszid van! De milyen komolyan is tud nézni. :lol:

emi-re: Örülök, hogy jó volt a pszichoteszt. :lol: :P Én azért remélem, hogy nem kell már egy évet várni a kis pöttömre. :P :lol: Legalább is én úgy érzem babaillat vesz körül. :lol: :P

Siminemi: Én nagyon remélem, hogy a gyermekeink nem kerülnek majd rossz társaságba, sajnos ma ez divat és néha én magam látom, hogy azok is akik tényleg elbeszélgetnek a gyerekeikkel és mindent megtesznek mindent hogy jóra neveljék, pácba kerülnek. Mert pont ebben a korban a társak nagyon meghatározóak a gyermekek életében, és ha csak buliból is de belevágnak. Csak arra nem jöttem rá, hogy mitől megy bele a buliba egy jól nevelt gyerek, és mitől nem egy másik. Igazán még a nevelésre se tudnám fogni mint pedagógus, sajnos nem ilyen egyszerű szerintem. Ismertem olyan gyereket még az én diákkoromból, akinek a szülei ittak-ott volt a rossz példa, tehette volna- soha egyszer se egy kortyot se ivott mai napig, még szilveszterkor sem. :roll: Szóval összetett kérdés, minden esetre annyit tehetünk, hogy sokat beszélgetünk a gyermekeinkkel, és megpróbáljuk nyomon követni észrevétlen a barátaikat.

Madri: Örülök neki hogy ilyen szépen gyarapodik a nagylány! :P :lol:
ancsúr

Sziasztok mindenki!

Jelentem meg vagyok jőve, az elmúlt időben kissé lementem a térképről, de már rendeztük a dolgainkat, így be tudtam kukkantani hozzátok egy kicsit.

Először is nagyon köszönöm a jókívánságokat Norbi nevében is! Nagyon aranyosak vagytok, mutatgattam neki amiket küldtetek, és úgy örült neki!!!

Na és a másik nagy hír túl vagyunk Bia mandulaműtétén. Tegnap délelőtt volt a műtét, amikor felébredt nagyon nyűgös volt , sírt meg minden, de aztán újra aludt egy nagyot és mire felébredt már semmi baja nem volt. Két órával a műtét után már ihatott, majd később ehetett (volna) joghit, tejszeletet stb. Megevett 3 joghit, majd közölte, hogy ő baromi éhes adjak neki valami rendes kaját. Egész délután falatozgatott kis péksüti, kis rágcsa stb. Mintha nem is lett volna műtéte... Minden rendben volt, így ma reggel már haza is lettünk zavarva a korházból. Na mondanom sem kell, apának volt a legmegerőltetőbb az egész...
Este felhívott apa és én odaadtam a telcsit Biának, ő meg Norbinak. Olyan édesek voltak ahogy egymással beszélgettek, Norbi elkezdett sírni Bia meg csitítgatta, hogy nincs baj, ne sírjon,holnap már megyünk haza, ha akar aludhat az ő ágyában ... Azt hittem megzabálom őket olyan aranyosak voltak!! Bia egész nap Norbit emlegette, és viszont ( apa elmondása szerint). Azt hiszem tényleg ikresednek. Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy jól döntöttünk, amikor Norbi örökbefogadásába belevágtunk, dacára annak, hogy nem volt éppen ideális a helyzet.

Örülök, hogy jól sikerült a gólyás tali, remélem a következőn már mi is ott tudunk lenni és végre személyesen is megismerhetlek benneteket!!
steiff

Lányos anyukák!
Miben volt a keresztelőn/névadón a lányotok????

Jövő hónapban lesz Reginek a névadója, és valami jó kis rucit keresek! nem tudom, hogy fehérbe szokás menni???

Köszi

Kép
rayo

Sziasztok!

Én is megjöttem, már nagyon hiányoztatok.

Nem is tudom hol kezdjem :?

Először is, köszönöm szépen én is a képeket, tényleg nagyon szépek a gyerekek, és egyre huncutabbak :lol:

Kelimoni!
Remélem hamarosan látunk "fogas" képeket Gergőről!

Napsugi!
Gratulálok, hogy sikerült a legnehezebb vizsgád, és még jobban örültünk mi is Norisz első lépéseinek. Férjem mondta, hogy most már akár vihetitek is rúgni a focit :D

Jiny!
Örülök, hogy nem volt igaza az előző dokinak, és Dorka baba fülével nincs olyan nagy gond. A határozathoz is gratula!!

Süni!
Jó hír, hogy Miklóska ilyen szépen fejldődik, amint látom neked sem jut sok időd netezésre?! :lol:

Tölti!
Cukroddal mi a helyzet, továbbra is magasakat mérsz?

Ancsúr!
Én is könnyezve olvastam a történetet, nagyon szépen leírtad, de most már jó úton haladunk, ez a lényeg.

Csöpke!
Lakásfelújítással hogy haladtok?

Amneris!
Igazán édes Zitus a fülbevalóval, és ilyen ügyesnek lenni?! Nem vagytok ti egy kicsit elkényeztetve ilyen jó kislánnyal?! :D

Emi-re!

Örülök, hogy jól sikerült a pszich. teszt. Mi is nagyon izgultunk, de nagyon rendes volt a pszichológus.

Steiff!
Örülök, hogy jól sikerült a mandulaműtét és ilyen ügyes kislány volt Bia.

Jó volt olvasni, hogy ilyen jól sikerült a tali. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk elmenni, de jó volt egy kicsit nyaralni. Igaz, hogy az idő nem strandoláshoz való volt, de kirándulásokhoz és pihizéshez pont jó volt. Leendő babócánk kapott egy hatalmas plüssdelfint a páromtól, már ott van a pelenkázóasztalon és várja a kis gazdáját :lol:

A nyaraláson megspórolt pénzünkből pedig vettünk egy pár hiányzó cuccot a gyerekszobába /ágyneműt, szőnyeget, kifogót, törölközőket/, így legalább egy kicsit kiélhettük a babakelengye vásárlási igényünket.

Szép napot mindenkinek!
rvan

Sziasztok!
Segítséget, tanácsot szeretnék kérni Tőletek!

Tegnap voltunk tanácsadáson. Gondoltam, iratok tápit, mert fogyóban van. Aztán a gyógyszertárban ért a meglepetés, hogy 6 hós kor után nincs rajta támogatás, így majd 7 ezer forintba kerül.
Állítólag semelyiken sincs.
Most bármilyen tápit vehetek amit kereskedelemben forgalmaznak, én döntöm el, melyiket szeretném.

Járt már vki hasonló cipőben? Korábban az volt az infó a védőnőtől, hogy 1 éves korig felírják támogatással.

És kicsit felháborodtam, mert honnan kellene tudnom, hogy milyen tápi jó a gyerekemnek.
Persze, ha ezt tudom, feliratok nagyobb mennyiséget.
Azt nem értem, hogy minek fújják folyamatosan, hogy ne adjunk tejet a gyereknek. Akkor mit?
Mi van, ha történetesen valakinek nem telik több ezer forintos tápszerre?

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Látszik a topik forgalmán a jó idő :shock: :shock:

Rayo

Szerintem nem muszáj fehér, csak legyen alkalmi. Az én keresztlányom sötétkék básony ruhában volt fehér csipkével (3 évesen). Szerintem, Regi minden ruhában szép.

Steif

A mandulaműtétet mi sokkal nehezebben viseljük, mint a csemeték. Fel sem fogják, hogy mi történik velük. Örülök, hogy Bia is ilyen jól viselte.

Emi-re

Üdvözöllek a csapatban. Én is várakozó vagyok. 2005.09.30-i a határozatunk, oktoberben 174, májusban 111 volt a sorszámunk. Én március óta írok a forumba, azóta, nagyon sok ide író lánnyal megtörtént a csoda. Ha ezeket a csodákat velük együtt éled át, olyan mintha veled történne, és tudod hogy előbb-utóbb meg is fog történni. :lol: Ezért jó ha a várakozási időt velünk töltöd.

Vicki!!!

Merre vagy :roll: Még mindíg olyan sok a munka? Jelentkezzél.

Szép napot mindenkinek :wink:

Tviky
tviky

Kellimoni

Pont egyszerre írtunk, ezért most olvaslak.

Nekem Édesanyám gyermekorvos, megkérdezem tőle, de este tudok vele beszélni. Hívjalak fel utána, vagy elég ha holnap megírom?

Tviky
tviky

Sziasztok!!!

Csenge, Nikike, Ádámka, nagyon nagyon szépek vagytok!!!

Steiff!!!
Örülök, hogy Bia túl van a műtéten, szegénykének ilyne korán meg kellett ismerkedni a kórházi műtővel...:(((
Jobbulást neki!!!
Norbinagyon tündéri tesó :wink: :lol:

Köszönjük a sok dicséretet, igazán jól esik :P :lol: :P

Hol vagytok??
Sétáltok sokat???
Vagy mindenki nyaral???
Írjatok!!!!
Gondolom aki dolgozik, az meg ebben a jóidőben hulla-fáradt :o

Puszi mindnekinek és nagyon szép napot!!!
De gyertek ide is írni!!!.....:(Kép

Kelimoni, Rayo, Süni, Amneris?????????????
Cirbi, Kispepe, Diti ésmég sorolhatnám :(

KépKép
napsugaracska

Naaa :lol: :lol: :lol:

Már hamarabb elkezdtem írni, Steiff után:)))

Örülök, hogy jelentkezteteK:)))

Moni!
Igen, úgy van, rendes tápi csak 6 hós koráig támogatott...
A hypoallergén az 1 éves korig!!!
/Igne szomorú sajnos :( /

Tudtok valamit arról, hogy kötelező-e a tanácsadás minden hónapban???
Ugye nem az???
Szomszédommal mérjük a gyerekeket(van mérlegünk), orvos is folyamatosan látja... Szinte havonta...
A Babaszoba súly, hossz, fejkörfogat görbéjét havonta írom, frissítem...
Ugye nem kötelező csak az 1 éves???
Én még nem voltma tanácsadáson, nem si szólt eről sme a háziorvos, sme a védőnő, látták hogy van mérleg stb...

KépKép
napsugaracska

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?