Kedves Nikinozso!Jaaaaj, hogy bírod el kenyeret???!!
Jó talizást , nagyon szurkolok, hogy ne essen...
Annával beszéltem, hogy nem megyünk.Nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk személyesen, de majd legközelebb!
Lányok, ez rátok is vonatkozik! Olyan nagy kár, hogy nem látjátok majd a gyerkőceimet!
...és engem sem...
De a legnagyobb szomorúság, hogy én sem látlak Titeket és a gyerkőceiteket!!
Tirza, nekünk IKEÁS gyerekkádunk van, szerintem jó, olcsó, célnak megfelelő. A nagy fürdőkádra úgy tesszük fel, hogy egy falapot illesztünk rá keresztben és arra jön a kismanó-kád. Balázs a nagy kádban fürdik, néha beúszva a tartólap alá ( elég vicces), Zsófi egy emelettel feljebb pancsol. Így egyszerre megy a fürdetés...és mindenki nagyon élvezi.
Ez a nm kérdés egy baromság! Sok jó ember kishelyen is elfér!
Moncsi, szegény Csabika, ennyire fáj a pocakja!!!? Milyen görcsoldót kaptatok? Miért kell fél adagot ennie? Így nem sír egész nap?
Nekünk azt mondta a dokinéni, ha nem kakil 2 napig, adjak neki nagggyon zöldre főzött kamillateát:1dl+3-4 kiskanál cukor. Ebből egy kanállal adjak be, és csoda történik! De ne többet, mert akkor a kisággyal is "csoda" történik majd!
Jelentem,Zsófi előírásszerűen kakil.
Zsófinak is fáj a hasa délutánonként, de kibírható módon.
Csabi kap anyatejet? Az lazítja a tápszeres székletet nálunk!
És még egy "kakis" okosság. A Bebe HA-tól Zsófinak szorulása volt, a kórházban adott Milumil HA viszont jó neki, és jobban is ízlik!
Na, lányok, mindenki "láthassa"
, igazi anyuka született!!! ( Különös ismertetőjegye a kakiról írt hosszabb-rövidebb tehetséges elbeszélés -mennyire vártam, hogy ismét itt tarhassak!)
Nálunk zajlik az élet! Már el is felejtettem, milyen az, amikor az ember örökkké készenlétben áll, hogy egy kisbaba igényeit kielégítse-nincs szünet, és nincs belátó türelem!
Az első három hónap Balázzsal rendkivül nehéz és kaotikus volt számomra. Zsófi nagyon alkalmazkodó kisbaba, a nehezített terepet most az jelenti, hogy a két gyerek programját és igényeit összeegyeztessem. Ez nem mindig könnyű, de Zsófi megkönnyíti nekem...komolyan! Nem követelőzik, mindig elégedett, mosolygós... egy földreszállt kisangyal.
Néha hasra fordítom, és a hátát simogatva kérdezgetem Tőle, mondd csak, hol a szárnyacskád???
Napsi, gratulálok Norisznak! Nagyon ügyes. Az első lépések mindig varázslatosak!
Sokat gondolok ma RÁTOK, és várom a beszámolókat!