Új privát üzeneted érkezett!

Mera! Szlovéniában merrefelé mentek? Remélem, jobb időtök lesz, mint nekünk volt!
rkata

Sziasztok,

Jiny, ezek szuper hírek! Azért érdekes ,milyen felelőtlen orvosok vannak...frászban tartottak Titeket sok napig...pedig nincs is baj! :lol: Éljen!!!! Nagyon helyes Dórika! Balázs mikor meglátta , azt kérdezte Zsófi-e. Hiába , baba, kicsi, nagy pocakos, lány=Zsófi.

Gilice, nagyon jó, hogy meggyógyultak a lányok! Tényleg nagyon édesek!! :lol:

Nyaralásról. Hát, nekünk lefoglalt tengerparti nyaralásunk van ( volt), mert nem számítottunk Zsófira. Tök jó szállodába, tengerre néző szobával...nagyon vártuk. De aztán jött valaki, akire régebben és jobban vártunk. :oops: Így a nyaralással nem tudom még mi lesz. Talán, ha lehet egy évet elhalasztjuk....

Tegnap logisztikai csodát hajtottam végre ( gyakorlatilag lassan minden nap) :lol: : elvittem Balázst úszásedzésre Zsófival , mélykocsival, villamoson. Hát, estére eléggé elfáradtam, de végre Balázs élete is visszazökkent, Zsófi pedig nagyon élvezte, hogy a nagy csillogó vizet nézheti és elálmosította a zsongás.
A villamosvezető bemondta, hogy valaki segítsen felszállni a csinos kismamának, elég ciki volt, de felszálltunk, ez a lényeg. Lefelé ugyanaz a segítőkész fiatalember segített, az uszodába pedig egy apuka segítségével jutottam be. Annyiszor mosolyogtam és köszöngettem, azt hittem úgy maradok. Kerekesszékkel hogyan közlekednék??????????????

Kedves Nikinozso, és lányok!Szomorú hírem, hogy nem tudunk menni szombaton, mert Zsófi kicsit szipog, és ebben a kiszámíthatalan időben nem szívesen viszem el kültéri délelőtti programra így, hisz nincs még egy hónapos sem. Nem kell egy nagyobb megfázás! Szomorú azért is a hír, mert Balázs számított Mikola Péterre, Balázs és Zsófi anyukája pedig egy kiadós pletyizésre veletek, kedves topictársaim!
Csináljatok légyszí képeket ( ne úgy, ahogy én szoktam), és a következő alkalommal reméljük tudunk találkozni veletek!

Addig is szeretettel ölelek mindenkit ( sapkákat megtekintettem , Gergő és Zitus), érezzétek jól magatokat!
ggabszi

A június 10. országos találkozóra jönnek:

Matiba
Rkata
Ggabszi
Idusamoja
Napsugaracska
Kelimoni
Tölti
Di_ti
Kizsó
Siminéni
Atan
Gilice
Jiny - remélem, jó lenne találkozni
Tviky
tviky

Sziasztok anyukák és kismamik és gyerkőcök!

Taliról: Először jól megörültem,hogy megint találkozhatom néhányatokkal, hiszen már mi is Gólyahíresek vagyunk! :D :D
Aztán kiderült,hogy nem jó az időpont :cry: Szombaton Big Band fesztivál lesz Harkányban és játszunk a zenekarral :wink:
Így sajnos nem tudunk elmenni,de várom a beszámolókat és a képeket is,ha publikus lesz :lol: :lol: :lol:

A lakásunk romokban, megkezdődött a munka, én közben bizonyítványt írok a romok között :roll:

Mindenkinek szép napot és sok-sok napocskát kívánok!
csöpke

Sziasztok!

Gabszi! Jót mosolyogtunk a történeten. :) Sajnálom nagyon hogy nem tudtok jönni, de megértelek... Mielőbbi gyógyulást Zsófinak!!!

Jó hír!! Megkaptuk a pénzt, tudunk menni a kocsiért, így 100% hogy megyünk mi is a talira!!! :D

Puszi mindenkinek!

KépKép
jiny

Sziasztok! :lol:

Gilice: Nagyon édesek a csajok, úgy néznek egymásra mintha tükörbe néznének. :lol:

Jiny: Remélem nem lesz gond a kocsival. :shock:

Alex: :lol: :P Muszáj nekik megérteni. :lol: Anyu már nagyon várja az unokát. :lol:

Vivi: Várjuk ám a történetedet! Szia! :lol: :P

Csöpke: De jó lehet most bizonyítványt írni! :lol: Én se szerettem, de ahhoz képest... Szóval most inkább azt csinálnám. :?

Gabszi: :lol: :lol: Jót mosolyogtam. :lol: Még jó hogy nekem itt nem kell majd buszra szállni. :lol:
ancsúr

Gyors bekukk:

Tviky! Mi is megyünk és megbízható forrásból tudom, hogy Ildikóék is jönnek! :-)

Gabszi! :-(

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Ma sem leszek hosszú, mert fáradt vagyok.
Mi most jelentkeztünk a Gólyahírnél, de már fél éve jogerősek vagyunk. Nem mertünk azonnal jelentkezni a nyílt öf.-ra, mert nem tudtuk milyen is a való életben. Tartottunk az ismeretlentől. A fórumok olvasása és a Gólyamese c. film segített nekünk a döntésben. A filmben nagyon szorítottunk mind a két örökbefogadó családnak, olyan megható volt, végig sírtuk.
Az apuci büszkén vitte haza a pici lányát, örömömben annál a résznél bőgtem a legjobban.
Megismertük mi az a nyílt öf., már nem tartunk tőle, és tegnap küldtük el Gabikának a szerződést.
Mi nem választottunk nemet, a fiúnak és a lánynak is egyformán örülünk. Nem tudom itt kilehet írni? A lényeg ti érteni fogjátok, elfogadunk félfehér babát is. (azért írom így, mert nem szeretek emberek közt külöbséget tenni.)
Az országos listára is jelentkeztünk, jó lenne a karácsonyt már élő tündérkével tölteni.
Most röviden ennyi, mindenkinek puszi.

Ui.: Menni akartam én is a talira, de a páromnak közbejött valami fontos. Nála lesz a kocsi, így még egyedül sem tudok elmenni. Olyan kár, pedig szerettem volna veletek találkozni.
vivi1

Sziasztok!

Sajnos most már biztos, hogy nem tudunk menni a talira. Vásárolni kell a nyaralásra kaját.
Tegnap végre elkezdhettem a festés utáni romeltakarítást. Csöpke! nem irigyellek mi vár rátok! :D
Ahhoz képest, hogy nem festő a szakmánk, egész jó lett, már kezdek a piros fallal is megbarátkozni.

Tanácsot szeretnék kérni tőletek. A babaszoba berendezéséhez mi kell, mármint mennyi bútor. Úgy gondoltam először, hogy már most két gyereknek való szekrényt megveszünk, vagyis teljesen berendezzük a szobát, mert ha két év múlva venném meg a második gyereknek a bútort, akkor már nem biztos, hogy kapnék ugyanolyan bútorcsaládot. Szóval egy szobába gondoltam összeköltöztetni majd a két gyereket. Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Szóval gondoltam egy kétajtós szekrényre, meg egy háromosztásúra, ami polcos akasztos és fiókos, meg ugye lesz egy pelenkázókomód, kiságy, meg három polcos alacsony szekrényre gondoltam, hogy ez elég lesz a két gyereknek, de amikor az alaprajzon bebútorztam a szobát, akkor láttam, hogy alig marad így a szobában hely. :( Aztán azt gondoltam, hogy nem baj, hisz majd játszani, vagy a nappaliban fog, vagy sokat leszünk majd kint a kertben ha jó idő lesz. Teljesen tanácstalan vagyok. Segítsetek kérlek!
A másik kérdésem meg az ágyneműhöz kapcsolódik, olyanokat nézegetttem, hogy aminek nincs külön huzata, önmagában mintás, azt így szokták használni? És akkor ilyenkor van egy másik garnitúra is, ha mosom az egyiket?
Minél jobban belemerülök a vásárlásba, annál jobban elbizonytalanodok. :( De nagyon élvezem a vásárlást!!! :D

Tirza
tirza

Vivi 1!

Mi előttetek vagyunk a különleges sorban! :) Remélem karácsonykor már tényleg babázunk! :D

Tirza
tirza

Sziasztok!

Egész héten szerettem volna írni, de nem volt időm, másrészt otthon már nem nagyon "gépezek", mert itt 8 órán keresztül előtte ülök. A szemem pedig...

Tüneményesek a gyerkőcök! :)

Drága Nikinozso és lányok! Sajna van egy rossz hírem is: holnap nem tudunk menni a talira, mert Máté tegnap du. belázasodott és Dancsinak is hőemelkedése van. Újra győzött a betegség. :(
Nagyon sajnálom, hogy ismét nem tudunk találkozni! Nagyon vártam már ezt a napot, de betegen nem megyünk.

Remélem mihamarabb találkozunk személyesen is. Addig is sok puszi mindenkinek és holnapra kellemes talizást kivánok!
Vendég

Szép, napsütéses jó reggelt kívánok!

Ancsúr! Anya lassan túlzásba is viszi, már körbe akarja kérdezni az idősebb kolléganőit, akiknek nagyobbacska unokáik vannak már, hogy szükségük van-e a kisruhákra. Kérdeztem tőle, hogy és mit mondasz, ha megkérdik, miért kell. Azt mondja nekem, majd mondom hogy a kislányom babát vár (ha úgy vesszük szó szerint), két év múlva érkezik. :D Na mondom, jó nagyot fognak nézni a kedves kolléganők. :D Tudjátok ez olyan furi érzés, hogy mostantól lehet készülni nyugodtan! Egészen eddig bennem volt a görcsös babona, hogy jaj ne adj isten, még csak rá se gondolj, akkor biztos nem esel teherbe. Hát mondjuk, ez sem segített.
:wink: Már megbeszéltük a férjemmel, hogy ha az őszel beköltözünk az új házba, akkor ott már legalább babásra festjük a gyerekszobát. :wink: :roll:

Vivi! Gratulálok a döntéshez! :D Jó babavárást!

Tirza! Nekem nagyon tetszik a piros fal, én lehet hogy a hálószobát fogom ilyen színre festeni! :D

Matiba! Jobbulást a gyerkőcöknek! :(

Sziasztok

alexa
alexa78

Sziasztok!

Matiba!
Gyógyuljatok meg minél hamarabb!

És persze minden betegnek gyógypuszik mennek:
Kép

Tirza!
Nálam favorit a sarokszekrény, mert kevesebb helyet foglal és nagy az "űrtartalma"! Nekünk nincs komódunk, viszont olyan kiskádunk volt először, aminek fel lehetett hajtani a tetejét, így lett pelenkázó belőle. Kiságyunk átalakíthatós, ami nagyobb, de akár évekig is használható. Én egy kényelmes fotelben etettem Reginát és nagyjából ennyi volt a szükséges bútorunk!
Pici a szobája, nem akartuk túlzsófolni!

Kép
rayo

A június 10. országos találkozóra jönnek:

Rkata
Ggabszi
Idusamoja
Napsugaracska
Kelimoni
Tölti
Di_ti
Kizsó
Siminéni
Atan
Gilice
Jiny
Ildi_kó
Marci_anyu
Tviky
tviky

Rayo!
A sarokszekrény tetszik, csak sajnos a szobában olyan a nyílászárók elhelyezkedése, hogy csak egy sarokba férne el a sarokszekrény, de ott teljesen elfoglalná a helyet. :(
A fotelről teljesen elfeledkeztem. Köszi. Csak az éjszakai etetésnél használtad vagy a nappalinál is?

Kádra tehető fürdetőt néztünk ki, csak azt nem tudom, hogyha rögtön a faltól indul a kád, akkor a tartója nem csúszik le a kád széléről? Az eladók nem tudtak segíteni. Sokszor olyanokat kérdezek az eladóktól, hogy csak néznek nagyokat rám :shock: , azt mondják, hogy ez eddig fel sem merült senkiben. :)

Tirza
tirza

Sziasztok!

Kezdő számítógépes vagyok, és olyan ügyetlenke.
Szeretnék én is sárga gombóc fejeket, meg képeket küldeni nektek. Ez a művelet nekem még elég magas! Tegnap este a levélben, én is akartam sárga gombócot (ikont) küldeni. Hát addig variáltam, hogy most a kezdő lapon vigyorog rám, és nem tudom eltüntetni. Ha pár szóban lelehet írni, hogyan kell beilleszteni dolgokat, létszi segítsetek.
Előre is köszönöm!

Üdv. a béna Vivi
vivi1

Vivi!

Amikor hozzászólást írsz, bal oldalt látod a sok kis sárga gombócot :D vagyis smiley-kat. Ezekre csak rá kell kattintani és oda beszúrja neked ahol épp a kurzor van vagyis ahol a szövegben tartasz. Egymás után is beszúrhatsz többet is. Képet pedig az alul található " melléklet feltöltése" szövegre kattintva tudsz, ott ki kell választani a tallózással a számítógéped mappáiból a kívánt képet és feltöltés gombbal kell feltölteni. Ennyi az egész, remélem segítettem és érthető voltam! :D :wink:

szia

alexa
alexa78

Lányok!
Valami vírus miatt nem lehet a t-online-os emailemet megnyitni! Ezért mostantól csak a kulikani@freemail-re írjatok!

Ildikó!
Ha lesz valami miatt ok szétküldeni újra a táblát, megtennéd, hogy kitörlöd a másik címet és csak a freemailt hagyod meg!!! Köszi
rayo

Sziasztok!

Ma megcsináltam a vizsgáimat a legnehezebbeket...
De még a beadandómat be kell fejeznem... Addig viszsaolvasni sme tudok...

Csak azért jöttem hozzátok, hogy a mi legnagyobb örömünket bejelentsem nektek.... Férjem , én és Norisz egymás karjaiban, átülelve sírva ünnepeltük meg a mai napot!!!
Hisz???
Hisz kisfiúnk bemutatta ma első önálló lépéseit:)))
Kb. 5-6 , de ez szinte óráról órára nő, mármint a megtett önálló lépések száma :lol:

Ancsúr!!! Látod, látod, miylen hihetetlen??????? :lol: :lol: :lol:
Nme régen volt az a Szilveszter, amikor én is sírva, könnyeimmel ünnepeltem az óévet...
És most meg már járni tanul, megteszi első önálló lépéseit.... :cry: :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:
Huúú lányok, nem látok a könnyeimtől... :cry: :lol: :cry:
Tényleg sírva vigad a magyar... De azt hiszem az igazi anyaságra is igaz ez... Mert számomra és férjem szerint is, az is Anya már izzig vérig, aki már készíti, és ünneplőbe öltöztetu kicsi szívét, és mindent megtezs kisbabája megérkezése érdekében....
Akikkel már ott él a gyermekvárás minden egyes pillanata....

Fogalmazni ma nem nagyon tudok, nagyon álmos vagyok, 2 órát aludtam...

DE hihetetlenül BOLDOG vagyok, és soha nem tudom, s nem is fogom elfelejteni, hogy honnan indultunk, mennyir ekilátástalan és határtalanul szomorú volt akkor minden....

Mindnekinek kívánom ezeket a pillanatokat, csodálatos érzés!!! :lol: :P

Puszil titeket: Napsi!

(Bővebbel este, vagy holnap a tali után!!!)

KépKép
napsugaracska

Szia Napsugi!

Gratulálok a vizsgához és az ügyes fiadhoz is. Nagyon szépeket írtál, már megint.

Az én szívem már ünneplőbe van öltöztetve, mert a 111-es sorszám alapján gondolom év végére elérjük az 50-60-at :) :) :) Tehát a jövő év első felébe jön a gólya :) Tehát elképzelhető, hogy a mi babánk már valaki pocakjában lakik :lol: Jó kis eszmefuttatás, mi? :lol:

Holnapra rosz időt jósólnak, de nagyon remélem, hogy nem jön be a jóslás.

Puszi mindenkinek.
Tviky
tviky

Napsi!
Ez tényleg fantasztikus!!! :D :D :D

Mármint Norisz! :D

Persze a vizsgád se kutya!!!

Tirza!
nem értem a lehajthatós dolgot! Mivel ezek gurulnak, kicsit előrébb gurítod és lehajtod hátra, aztán meg fel.. :oops: Vagy mi is a gond???

Éjszaka is fotelből etettem, nehogy elaludjak!!!

Kép
rayo

Hip hip hurrá Norisznak! A vizsgákhoz is gratula Napsi! :D
alexa78

Sziasztok

Kicsit eltünve de itt vagyok :)
Sok a dolog nálunk, már kifestettük a szobát , még a minta hiányzik az remélem a jövőhéten :)
Holnap még az ajtókat lefestjük és beállíthatjuk a kiságyat :):):)
Aztán remélem a nagyja készen lesz , a picurnál.
Nálunk a hálóban még ablak csere lesz de az már nem érinti a babaszobát :):)
Képet nem teszek fel mert annyira nem adja vissza a szinét hogy ..:(:(:(:(:(:( Majd mintával :lol: :lol:

Rayo
Szerintem neketek sem lehet sokkal nagyobb szobátok mint a mienk lesz én egy kiságyat, szekrényt pelenkázóval meg egy fotelt (apa feláldozza a számgépes fotelkéjét addig ) terveztem be és éppen annyi hely marad hogy eleinte majd eljátszhat majd.
Még paráztam is hogy nem lesz meg a 8 nm amit a tegyesznél mondtak , de ennyi van hiába van 3 szobánk annyira pici mind itt 3. emeleten :):)

Mosi
Norisznak gratula a "futáshoz " :):)

Mindenkinek jó talit holnapra Naninga
naninga

Sziasztok!
Sokat gondolok majd holnap ratok!!!!
Mindekit puszilok de most csak ennyi mert ejel nem aludtunk,ma meg meg a dokinenit is kikellet hivni mert annyira fajt a pocink.Kaja csak fel adag lehet ,na ezt egy 5 hetes babanak mond meg hogy az o erdekeben nem kaphat annyit amenyit kivan!Ja es dolgozott a ferjem een mentem el gyalog a babocaval a gyogyszertarba nem mondom 2 1/2 oras ut volt mert az elso patikaban nem volt az a bizonyos gorcs oldo!Jo kis gyalog tura volt!Csabika nagyon jol viselte neha nyoszorgot csak a pocija miatt!Olyan rossz volt latni hogy faj neki a pocija es en tehetetlen vagyok!Mikor vegre buifizet en ereztem a pocimban a megkonnyebulest ,es mikor massziroztam es igy nagy nehezen kakilt, mondta a ferjem, hogy hatulrol lehetet latni menhyire szoritom a fenekem en is (na meg jo hogy nem....)
Puszi mindenkinek Móncsi3.
móncsi+3

Naninga! Kitartást a felújításhoz! Beszúrok egy képet arról hogy én milyen fotelt terveztem a babaszobába! Nekem ez a legkényelmesebb, még aludni is lehet benne! Amúgy mi ez a 8 m2? Még sosem hallottam róla, nekünk nem mondta ilyesmit a tegyesznél. :roll: :shock:

Móncsi! Kitartást és jobbulást nektek! :cry: Kép rattan fotel
alexa78

Szia

És köszi :) Sok a meló de szééééép lesz remélem :):)
Ez a fotel is szupi csak ha nagy akkor nem fér nagyon el (utána mit csinálok vele ) ha kicsi nem férek bele :):):)

A 8 nm amikor jöttek környezettanulmányra ott említődött meg hogy annyi játszó felület kell a gyereknek de a nappalit is elfogadták :)
Igy a 7 nm szoba elég lesz a babának bár azóta sem emlegette senki ezt a kikötést lehet azóta nincs már ilyen .
De ez akkor nagyon meg maradt bennem mert egy idétlen dolognak tartottam akkor is :(:(

Naninga
naninga

Hát nem tudom mekkora helyetek van de ez normál fotel nagyságú belül viszont kifejezetten nagy és oltáááááááááááári kényelmes! :wink:

Jó hülye dolog ez a m2-es mizéria. :? Az új házban 9,5 m2-esek lesznek a gyerekszobák, remélem elég lesz nekik. :wink:
alexa78

Sziasztok!

Köszönöm a jókivánságokat, nagyon tündériek vagytok! :)

Matinak mandulagyulladása van, és Dancsinál is vmi hasonló, csak enyhébb stádiumban.

Holnapra még1x jó talizást!

Lányok!

Akit érdekel a Mywip-re tudok meghivót küldeni. Olyan, mint az iwiw, én már rengetek ismerőst találtam. Aki szeretne, jelezze, igyekszem nagyon gyorsan elküldeni!

Mindenkinek szép 7végét!
Vendég

Matiba

Srácoknak jobbulást :)

És szeretnék meghívót ha lehet .
A tábliban benne vagyok :)
Előre is köszi

Naninga
naninga

Naninga! Köszi! :)

Elküldtem a meghivót. Szerintem elég gyors voltam most, nem? :)

Nagyon szivesen!
Vendég

Sziasztok!

Új vagyok köztetek. Már egy ideje olvasgatlak Benneteket, de örökbefogadás fronton most kezd el végre valami beindulni a Tegyesznél, ezért vártam ilyan sokáig a hozzászólással.

Nikinozsó!
Tőled szeretnék először kérdezni. Hétfőn megyünk a Pest Megyei Tegyeszhez pszichológiai meghallgatásra. Írásban már jeleztük szándékunkat az örökbefogadásról, de hétfőn fogjuk személyesen leadni a jelentkezési lapot, illetve az egyéb kitöltendő dokumentumot. Az Ágacskához június 21-től megyünk a tanfolyamra.
A Gólyahírhez mikortól tudunk bejelentkezni??
Végülis már minden beindult, csak az ólomlábon járó idő az ellenségünk.
Nem kell megvárnunk a határotzatot ugye ahhoz, hogy Nálatok megtörténjen a regisztráció, és megkaphassuk a sorszámot??
Olyan sok ideje szeretnénk már kisbabát! Nagyon reméle, hogy a sorszám megkapásához már nem kell sokat várnunk!!:):)

A holnapi találkozóhoz sok szeretettel kívánom, hogy jól érezzétek Magatokat!!! A következő ilyen találkozón már mi is ott leszünk a férjemmel!!!

Sziasztok!!
emi-re

Sziasztok!
Én is csak egy percre ugrottam be.

Alexa78: Köszi a segítséget, remélem most tudok neked gombócot küldeni. :lol: :lol: :lol:

Holnapra esőt mondanak, és max.19 fokot. De ha sok édes baba együtt lesz, biztos kisüt a napocska. :wink:
Mindenkinek szép hétvégét, és kellemes, vidám talit!!!!!!!!!!!

A beteg babáknak gyors gyógyulást kívánok!!!!!!!!

Sziasztok
vivi1

NEM esik az eső, és szél se rezdül, remélem így is marad!!!
Nagyon készülünk, és várjuk a CSALÁDJAINKAT! GYERTEK!!!
Mi lassan indulunk csak még veszek egy kis kenyert (20 kg.!!!)
nikinozso

Kedves Nikinozso!Jaaaaj, hogy bírod el kenyeret???!! :lol: :lol: :lol:
Jó talizást , nagyon szurkolok, hogy ne essen...
Annával beszéltem, hogy nem megyünk.Nagyon sajnálom, hogy nem találkozunk személyesen, de majd legközelebb!

Lányok, ez rátok is vonatkozik! Olyan nagy kár, hogy nem látjátok majd a gyerkőceimet! :cry: ...és engem sem... :lol: De a legnagyobb szomorúság, hogy én sem látlak Titeket és a gyerkőceiteket!! :(

Tirza, nekünk IKEÁS gyerekkádunk van, szerintem jó, olcsó, célnak megfelelő. A nagy fürdőkádra úgy tesszük fel, hogy egy falapot illesztünk rá keresztben és arra jön a kismanó-kád. Balázs a nagy kádban fürdik, néha beúszva a tartólap alá ( elég vicces), Zsófi egy emelettel feljebb pancsol. Így egyszerre megy a fürdetés...és mindenki nagyon élvezi.

Ez a nm kérdés egy baromság! Sok jó ember kishelyen is elfér! :lol:

Moncsi, szegény Csabika, ennyire fáj a pocakja!!!? Milyen görcsoldót kaptatok? Miért kell fél adagot ennie? Így nem sír egész nap?
Nekünk azt mondta a dokinéni, ha nem kakil 2 napig, adjak neki nagggyon zöldre főzött kamillateát:1dl+3-4 kiskanál cukor. Ebből egy kanállal adjak be, és csoda történik! De ne többet, mert akkor a kisággyal is "csoda" történik majd! :lol:
Jelentem,Zsófi előírásszerűen kakil.
Zsófinak is fáj a hasa délutánonként, de kibírható módon.
Csabi kap anyatejet? Az lazítja a tápszeres székletet nálunk!
És még egy "kakis" okosság. A Bebe HA-tól Zsófinak szorulása volt, a kórházban adott Milumil HA viszont jó neki, és jobban is ízlik!
Na, lányok, mindenki "láthassa" :lol: , igazi anyuka született!!! ( Különös ismertetőjegye a kakiról írt hosszabb-rövidebb tehetséges elbeszélés -mennyire vártam, hogy ismét itt tarhassak!) :wink:

Nálunk zajlik az élet! Már el is felejtettem, milyen az, amikor az ember örökkké készenlétben áll, hogy egy kisbaba igényeit kielégítse-nincs szünet, és nincs belátó türelem! :oops: Az első három hónap Balázzsal rendkivül nehéz és kaotikus volt számomra. Zsófi nagyon alkalmazkodó kisbaba, a nehezített terepet most az jelenti, hogy a két gyerek programját és igényeit összeegyeztessem. Ez nem mindig könnyű, de Zsófi megkönnyíti nekem...komolyan! Nem követelőzik, mindig elégedett, mosolygós... egy földreszállt kisangyal. :!: Néha hasra fordítom, és a hátát simogatva kérdezgetem Tőle, mondd csak, hol a szárnyacskád???

Napsi, gratulálok Norisznak! Nagyon ügyes. Az első lépések mindig varázslatosak! :lol:

Sokat gondolok ma RÁTOK, és várom a beszámolókat!
ggabszi

Juj! Nálunk sajna esik az eső :(
Majd szólok az égieknek, hogy a fővárost kerülje ki. :wink:

Én is várom a beszámolókat, írjatokat sokat!
vivi1

Csajszik!
Nálunk szakad :cry:
Csak remélni tudom, hogy nem mossa el az eső a talit!
Puszi

Emi!
Szia! Üdv közöttünk! Majd meglátod, hogy gyorsabban telik a várakozási idő, ha egy részét velünk töltöd :D :D

Jók legyetek!!!
Bár megfogadtam, hogy nem teszek fel képet, szeretném, ha látnátok a fogacskákat!!

Kép

Kép
rayo

Üdv Emi! Én is várakozó vagyok.

Rayo: A kislányod nagyon szép baba. A szemecskéi csillognak, a mosolya édes a pár fogacskával. Huncut babóca lehet.

gGabszi: Jó tanácsokat írtál hasfájásra. Leírtam, ha lesz babánk nagy segítség lesz.

Puszi
vivi1

Sziasztok!

RayoRegi baba nagyon édes, ezek a fogacskák :lol: Este megmutatom Apának, mert neki Regi a kedvenc kislánya :)

GGabszia tápszerrel kapcsolatban egyetértek veled, mi is a Milumil HA-t használjuk és napi rendszerességgel van kaki, hol egyszer, hol kétszer :)
Ma egyébként nagyon nyűgős a lelkem, és sokat van fent :oops:

Itt kisütött a nap és remélem a talizósok jól érzik magukat.

Matiba
a betegeknek jobbulást

Moncsiremélem Csabika túljutott a nehezén :oops:

Mennem kell...
madri

Sziasztok

Lányok nagyon remélem elkerült benneteket az a ronda idő amiben én ma 2x bugyiig :oops: eláztam :(:( És nem mosta el a talit .

Matiba

Köszi szépen igen nagyon gyors voltál . Csak én vagyok lelassulva kicsit :(:( Még nem volt időm megnézni , ki vagyok mint a liba :(:(
Apa nagy lelkesen festeget én meg már csak könyörgök ,neki hogy a többit ami nem a babáé lesz most ne csináljuk mert nem bírom munka mellett a rom eltakarítást :(:(:(:(

És még az ablakcserénk is hátra van jajjjjjjjjjjjjjjjj :(
Na jó eldugulok a siránkozásommal .:):)

Szóval várom a beszámolókat a taliról :):):)

naninga
naninga

Sziasztok

Üdv az újaknak. :D

Mi már itthon vagyunk, igaz könnyű nekünk, mivel a rómain lakunk. Dél körül értünk oda a talira, akkor már nem esett, de délelőtt igen.
Szerintem jól sikerült, mi nagyon jól éreztük magunkat. Babáztam egy kicsit, nagyon szupi volt. Olyan édesek a gyerkőcök egytől egyig. Mindenki olyan barátságos és kedves volt. Nagyon szuper a Gólyahíres csapat, nem is csapat inkább egy szép nagy család.:lol:

Kép
Kép
atan

Vivi! Szívesen! Sikerült a gombóc! Grat! :wink:

Rayo! Tündériek a kis fogacskák! :D

Remélem jól sikerült a tali és nem mosott el benneteket az eső! Mi is csak most értünk haza, reggeltől az Országos Széchenyi Könyvtárban szívtunk, hú de hosszú volt, mire mindent előkerestünk. :?

Tegnap ettem az idei első dinnyét, imádom, ennél finomabb gyümi nincs is (talán a sárgabarack a kivétel)!

Jók legyetek, további kellemes napot!

alexa
alexa78

Sziasztok!

Mi is hazaértünk a taliról. Nagyon jól éreztük magunkat. Amikor indultunk zuhogott, de úgy gondoltuk, majdcsak eláll. és így is lett. :)

Számomra mindig öröm találkozni a topikosokkal, sajnálom, hogy sokan nem tudtak eljönni. A gyermekeknek szánt műsoron a felnőttek is istenien érezték magukat. Fini volt a kajcsi, nyertünk a tombolán. :)
Képeket küldöm Napsinak és biztos rövidesen már megtekinthetőek a fotótárban.

KépKép
KépKép
kelimoni

Mi is hazaértünk.
Reggel zuhogó esőben indultunk el, de tudtam, hogy ahogy odaérünk el fog állni az eső!!! Így is lett, ahogy jöttek a családok az ország legtávolabbi részeiről is, úgy állt el az eső, és hamarosan kisütött a nap, és amíg ott voltunk végig így is maradt!!!
Nem is lehetett másként ennyi gyönyörű gyerek láttán.
Nagyon sokan voltunk, így keveset tudtam beszélni egy-egy családdal, de már csak az, hogy láthattam a "pótunokáimat" boldoggá tett. Köszönöm mindenkinek a részvételét, nagyon sok erőt ad látni benneteket, a boldog családokat.
Résztvevők száma gyerekekkel együtt közel kétszáz volt!!!
nikinozso

Sziasztok!
Mi is itthon vagyunk. Nagyon jól éreztünk magunkat, Szandi haza sem akart jönni.
Olyan jó volt babázni, mert rég fogtam ilyen picurkákat a kezemben.
A gyerkőcök egytől egyig tündériek voltak.
Gabika Köszönöm, hogy lehetővé tetted, hogy mi is eljöjjünk.
Jiny, neked pedig a szállítást köszönöm. Remélem már otthon vagytok.
simineni

A résztvevők pontos száma 254!!!!!
nikinozso

Sziasztok!

Csatlakozunk, mi is nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!!! Csenge kidőlt 4 órakor, úgy kellett vacsihoz ébreszteni 7-kor - persze nem sokat evett, nem is csodálom, amennyit ott összekajált... :lol:

A gyerkőcök csoda édesek továbbra is, tanfolyamos "ex-osztálytársakkal" is találkoztunk, jó volt látni őket és hallgatni a történeteiket.

Gabika! Nagyon köszönjük a szervezést és a lehetőséget a találkozásra!

Puszi mindenkinek!
Kata
rkata

Sziasztok!!!

Gabika, és minden Gólyahíres munkatárs, szervező! Nagyon köszönjük, hogy mi is ehhez a nagy nagy családhoz tartozhatunk. És mint mindig most is megállapítottuk, hogy nem volt hisztis gyerek, és nem volt gyerekével üvöltöző szülő egy sem a 254-ből! :D
Már most várjuk a következő találkozót. Addigra már Dóri is kicsit nagyobb lesz és nem fog ennyit alukálni. :)

Simineni! Nincs mit mostmár van nagy kocsi ahova sokan elférnek... :D

Kép

KépKép
jiny

Sziasztok!

Mindjárt jövök én is :wink:

Csak annyi, hogy várom a képeket és fel is teszem amint elküldtétek!!!
Egy adagot már tezsek is fel, amit kelimoni küldött..

puszi!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Mi is itthon vagyunk már! :lol:
Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Olyan jó volt megint találkozni Veletek! :D Nagy szomorúságomra megint nem "pici babáztam" ! Pedig megfogadtam, hogy fogok. :( Na mindegy, majd legközelebb! :D

Ildiko! Hihetetlen milyen nyitott volt most Vivien! Már mikor készülőben voltatok hazafelé ott állt a innivalós asztalnál és várt. Oda mentem, mert persze Kingus is szomjas lett, és ő is kért! :D Aztán mondta nekem, hogy csak félig öntsem neki. Megitta aztán megint kért egy másik fajtából. Olyan aranyos volt! :D

Simineni! Köszönöm mégegyszer a sok pesztrát! Képzeljétek, Simineni dajkálta a Zsófit, amíg én árultam a tombolát. Kapott tőle enni, rajzoltak neki Szandival, gyermek meg nagyon elvolt! :D Köszi! Neked is Szandi!!! :lol:

Kelimoni! Úgy örülök, hogy most sikerült egy kicsit beszélgetnünk is! Amit küldtél emilbe a cím lista, azzal mit kell csinálni? Bocsi, ha tudatlan vagyok! :oops:

Jiny! Olyan jó volt látni élőben is az "áldott állapotodat"! :lol: nagyon helyes volt Dóri abban a kendőben eldugva! :D

Di ti! Milyen jó alvókája van Máténak! Abszolút nem zavarta a zaj, aludt békésen! :)

Rkata! Még egyszer bocsi a bakimért!!! :oops: Csenge tündéri volt! Nem is evett sokat, csak egyfolytában mindig kevesett! :lol: Olyan volt, mint Zsófi! :D

Napsi! Köszi az életmentő popsitörlőt, meg a gyógyszert is. Most már megköszönhetem! :D Megjött amit küldtél emilben! :D Remélem mostmár sikerülni fog! :?

Gilice! De jó, hogy ti is odaértetek. Én már azt hittem, nem is jöttök! Változatlanul nagyon aranyosak a csajok, kár, hogy őket sem dajkáltam meg! :( :)

Bocsi, ha valakit kihagytam, de most ennyi jutott eszembe! Aki most nem tudott eljönni, remélem legközelebb el fog tudni jönni! :lol:

kizsó

Kizsó, nem volt az baki, inkább vmiféle tudatalatti elszólás, hm? Én legalábbis annak tudtam be! :lol: :lol:
rkata

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?