Sziasztok!
Gyorsan kihasználom az időt, még Norisz alszik, bár lehet, hogy csak 10 perc lesz...
Szegénykét nagyon megviseli ez a melegfront, legalábbis tegnap összvissz fél órát aludt 2szer...
És nagyon nyűgös, esik, nyüglődik stb... Próbáltam szebbé tenni a napját, de az általános nyüglődés úrrá lett rajta...
Vettünk a Kreatív boltban új mintákat az üvegfestéshez és új szép színeket... Már van az ablakán lepke, méhecske 2 féle mosolygós virág, és egy malacka is:)) Nagyon nagyon szereti őket, bezsélgetni szokott hozzájuk:)
Úgyhogy tegnap felvidítottam az új mintákkal, még a séta közben mutogattam neki, hogy mit fogunk készíteni és ott vidámkodott rajta
A sétáló emberek pedig megmosolyogták az anyucit, hogy mit mutogat a kisfiának
Majd a végeredményről teszek fel képet!
Annyi mindent szeretnék írni, hozzászólni, remélem marad időm mindnekire!!!
Először is:
Jiny!!!!
Nagyon szorítunk, hogy minél jobb eredményetek legyen!!!!
Bár szerintem , ha próbáljátok elogadni a jelenlegi helyzetet lelkiekben, akkor mindent könnyebben fogotk viselni... Az új vizsgálatokat is stb... és akkor már minden új vizsgálat csak jobb lehet, aminek tudtok majd örülni...
Hát remélem érthető, ahogy fogalmaztam...
Próbálok minél több sugaracskát felétek küldeni, és azt kívánom, hogy nagyon ne legyen igaza az orvosnak!!!
(Nme is értem , hogy ilyne komoly vizsgálatot miért nem vesznek komolyan...)
És hidd el, ha a diagnózis helyes is, most már sokminden orvosolható... Minél korábban ismerik fel a "betegséget", annál nagyobb javulás várható!! Próbáljatok egy kicsit a gyógyításnak is utánajárni, legfeljebb nem lesz rá szükség!
És azt is gondolom, hogy vigazstaljon titeket az a tudat és gondolat, hogy ennél sokkal rosszabb betegség is létezik...!
Kívánok sok erőt, kitartást és bizalmat az orvosi procedúrákhoz!
Azért leírnék egy történetet, tudom nem a ti esetetekről van szó, és teljesen más probléma, de mégis számomra nagyon megható volt...
Szóval munkahelyemre egyszer érkezett egy család a szolgáltatásainkat igénybe venni...
2 nagyon gyönyörű lányuk volt 24-26 évesek, az egyik csinosabb volt és sajnos a lábai lebénultak már 8 éves kora körül...
Az anyukája elmondta, hogy egy védőoltás következménye, ezt sikerült az orvosoknak kideríteni. (Hisz évekkel később bénult le, mint ahogy a védőoltást megkapta)
Szóval ez a gyönyörű, csinos lány(nő), kerekes székben töltötte a napjait... De olyan kicsattanó vidámsággal, optimiznussal érkezett hozzánk, hogy hihetetlen...
Az anyukája elmondta, hogy ő soha nem adta fel az álmait, kissé módosította csak őket... Kerekesszékes táncra jár, a csoportjuk nagyon sokszor fellép, híresek úgymond... És az anyukája azt is elpletyizte, hogy már nem egy barátja volt a lányának, Rtl Klubból és parlamentből stb... Ngayon helyesek stb... (Az anyukát idéztem)
Van a lányának egy kocsija, amit át van alakíttatva az ő számára, és megy mindenfelé a világban...
Ezt csak azért írtam le, mert én is megdöbbentem a lány optimista életfelfogásán, azon , hogy nem adta fel az álamit, és hogy lehet úgy is teljes(ebb) életet élni, hogy fél testünk lebénul...
Azt hiszem az ő akaratereje, példaértékű lehet bárki számára!
(A szülők soha nem kezelték úgy, hogy ő beteg!)
GGabszi!
Nagyon gratulálok nektek!!!!
A történeteden nagyon meghatódtam, és örülök, hogy a szemeidben látott vágyakozást(április), sikerült elfeledtetni
))
Gyönyörű a Zsófi:))
Madri!!!!!!!
Sok sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!
Szorítok nektek nagyon, tényleg nagyon nehéz napok következnek, sugarak mennek felétek!!!!
Bár tudom, hogy fel vagy készülve a nehézségekre, azér tmégis szorítok!!!
Sok puszi!!!
Tviky!
Nagyon szép a lakásotok!!
Mi is megyünk 10.-n és úgy tudom Kelimoniék is, és Ida is jelezte már, hoyg megpróbálnak jönni... Kérdőjellel beírhatod őket is!
Réce!
örülök, hoyg jól éreztétek magatokat!!:)
Rvan!
Várom a receptet! Szorítok nagyon!!!
Drága Naninga barátosném:)))
Örülök, hogy a szomorúság már nem uralkodik (annyira) feletted...
És annak is örülök, hoyg tegnapelőtt hajnalra már nem a vágyakozás, a várakozás gyötrelmei volt a témánk:)
Nagyon szorítok nektek, és tudom, hogy ha már most csörögne a telefon 4 nap alatt simán elintéznétek mindent és mehetne haza a ti picike csöppségetek!!!!
Azért a lányoknak muszály elmesélnem mi is történt hajnalig:)))
Szóval Messengeren bezsélgettünk, és hát Naninga mesélte, hogy nagyon kivan, már nagyon türelmetlen és hogy mennyire hiányzik a kicsi baba stb...
Majd az átalakítás került szóba, és bezsélgettünk a lakásról stb... erre ő küldött nekem 1 képet a lakásuk belsejéről, amit én igazi nő létemre cintiről centire megfigyeltem:) és észrevettem, hoyg van 1 kép az egyik polcon... De mivel olyan távoli volt, csak tippeltem, hoyg bizonyára a kicsi Nnainga lehet
És bejött
Erre Naninga átküldte nekem a fotót, majd még jó sok kiskori képét mert annyira megtetszettek és olyna jót rötyögtünk rajtuk:)
Előjöttek a régi emlékek, a viaszkos vászon, a pöttyös szoknyák, a régi tűzhely, és csupa régi divat, zoknira szandál és egybek, a mi már most is nagyon megmosolyognivalóak:)))
Majd férjem és az ő férje hajdauerolása is szóba került, mert leégett a hajuk:)) Hál istennek, mert éfrjem úgy nézett ki, mint Soltész Rezső:))
Mindezen majdnem hajnal 1ig sikerült nevetgélnünk:)))
Jó volt nagyon, és legalább addig sme voltál szomorú:)))
Puszika, és küldöm a babakelengye listát!!!
Szorítok a parkettáshoz, minél előbb végezzen!
A falfestésre már nagyon kíváncsi vagyok:)
Ja, az áyg szerintme 140-es legyen, minél nagyobb az ágy, annál jobban érzi magát benne a picuri, szerintem... És ha átalakíthatóst vesztek, akkor meg főleg a hosszabbra voksolok!
Majd jövök még...
A Fotótár frissült! Tirza, Tviky is benne vannak, Sünié, Kelimonié bővült... A talis képek is bővültek!
Puszi mindenkinek!!!