Új privát üzeneted érkezett!

Napsugi! Nem tudom mi ütött a postafiókomba, de még mindig nem kaptam meg a muffin receptedet. :( Hétvégén vendégeim lesznek, jó lenne valami finomat sütni nekik. :-) Vasárnap jönnek, szombaton ugyanis TEGYESZes tanfolyamon leszünk. Holnap után pedig megkapom az uccsó szurit, juppié!:)
alexa78

Fúúúú Lányok!
Nagyon sajna, hogy nem mentünk el!
Esküvőn jót buliztam pénteken, szombaton meg a férjem volt jamaikai kollégája party-t adott. Jó volt, csak a szúnyogok széjjel csíptek. :(
Lili 2 éjszakát volt nagyanyóval és minden OK volt, csak 1x esett le az ágyról, pont, mikor én hívtam anyut, hogy rendben-e minden! Nem is akartam esküvőre menni! De nem lett komolyabb baj!
Parányi bukósisak érekelne komolyan! beleőszülök mire ez a kiscsipisz megtanul járni!
Ildikót kérem, hogy küldje el a táblicskut, ha már benne vagyok, Napsinak meg küldöm a képeket, majd írd meg lécci, hogy hol kukkolhatjuk meg! Őrjöngenek a képekért.. :wink:
Szóval örülök, hogy minden jól sikerült a 10-ére mink is mennénk. Idusa
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148325365.74.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 338.46.jpg[/img]
idusamoja

Sziasztok Lányok!

Kicsit pörgős napjaink vannak, visszaolvasni sincs időm, csak azt szeretném megírni, hogy jó volt találkozni veletek szombaton, és olyan jó, hogy ez is egy olyan társaság, ahol ha épp nem tudok a két gyerekre egyszerre figyelni, akkor is biztos lehetek benne, hogy jó kezekben vannak (eldajkálják, beszélgetnek vele, megetetik, megelőzik a balesetet, szeretik - szóval értitek :) )

Minden jót nektek!

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok Lányok!

Kicsit makacskodott a netünk, így most meglepetésként gyönyörködhettem az albumunk újdonsült talis fotóiban!

Gyorsan meg is küldtem a mieinket is! Nem baj, Napsi?
Tudom, hogy rengeteg van már, de olyan jó őket nézegetni! :P

Nagyon sajnálom, hogy olyan hamar el kellett jönnünk! A bemutatkozásokat bánom a legjobban!! De majd legközelebb! :lol: Igaz, lányok?

Jó éjt mindenkinek! - Amneris -
amneris

Sziasztok!
Elcseréltük gépünket egy laptopra. Sajna Robi nem mentette el az üzeneteket. :(

Ezért:
Ildikó
Majd kérek szépen egy táblit. Már szerettem volna írni, hogy Miklóskát természetesen beleírhatod, sőt :P

Napsugi
Ha lesz kis időd a Fotótár elérését mégegyszer elküldenéd? Köszönöm.

Kizsó
A linzerkarikát én követtem el, csütörtökön küldöm a receptet. Csak akkor tudok jönni :?

Jó éjt! Süni
renóca

hahó Lányok!

Még mindig várom a mákos csoda receptjét. Nincs gazdája? :(

Ne izguljatok a bemutatkozás miatt, mindenki ügyi volt. Nem vizsga volt, úgyhogy úgy volt jó, ahogy volt. És szerintem már elég jól ismerjük egymást ahhoz, hogy újat tudjunk mondani.

Lehet, hogy már írtam, de most még egyszer leírom. :)
Szóval, amikor mi örökbefogadtunk, nekem nagyon ellenemre volt az, hogy olyan szülőkkel találkozzak, akiknek szintén örökbebabájuk van. Úgy éreztem, nincs szükség a másság hangsúlyozására.
Aztán, ahogy telt az idő, rájöttem, hogy milyen megnyugtató érzés ennyi jó fej ember között eltölteni a időt, hiba lett volna ezt elszalasztani. Emellett itt nincsenek kellemetlen kérdések ( pl. meddig szoptattál ), nyíltan lehet beszélni bármiről.

Köszönöm, hogy e társaság tagja lehetek és remélem, később a fiam is értékelni fogja, hogy kitűnő szülők kitűnő gyermekeivel játszhat, barátkozhat. :)
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Napsugi, Rkata! Olyan szépeket írtatok, hogy megint itt pityergek a munkahelyemen a gép előtt. :cry: Napsugi! Igen én voltam az a sírós, én mindig mindenhol sírok, így lehet megismerni. :) Nem voltam ilyen, amikor a lombikokra hormonoztak azóta sírok mindenen, és ez még csak rosszabb lesz ha végre anya leszek. :D
Szóval tényleg nem tudtunk mindenkivel beszélni, meg előbb is el kellett jönnünk, mert még mentünk a brendonba bútort rendelni, kár volt, mert ott csak felidegesítettek minket. :x
Meg otthon várt már a jelenlegi drágaságunk (kutyus).

Tegnap színházban voltunk a Szomor Gyuri szülinapja volt, és kikapcsoltam a telefonom, a párom meg a buli után jól leszidott, hogy miért kapcsoltam ki, mert lehet, hogy hívni akart minket a Gabika. ( a Találkozón mesélte, hogy van úgy, hogy nem veszik fel a telefont, és ezért továbbmegy a következő várakozókhoz.) :)

Minket az a csokis süti receptje érdekelne, aminek a tetején talán csoki volt reszelve. Bár én cukorbeteg vagyok, de szombaton vétkeztem :oops: mert nem tudtam ellenállni a sok finomságnak. Ja meg a linzerkarika lekvárja engem is érdekelne.

Tirza
tirza

Tirza!

Nem baj, ha sírós vagy, amikor lesz bébikéd már az öröm könnyeit fogod hullatni. :) És meglásd, hamar anyuci leszel, mert a különleges sor tagjai hamarabb sorra kerülnek. És olyan érdekes, mert a döntés azért születik meg arról, hogy elfogadtok egy roma/félroma babát is, mert a picike már elindult az ő útján. :)

Nem tudom a mélcímedet. Küldöm a süti receptet. Én voltam az elkövető. :)T benne vagy a tábliban? Mert akkor elvileg már meg kellett kapnod. :)

KépKép
KépKép
kelimoni

Már harmadszor száll el a hozzászólásom, de azért próbálkozom.
Vasárnap a névnapi buli nagyon jól sikerült. Az eső ugyan nem nagyon hiányzott, de a 15 gyerek egytől egyig jól érezte magát. Ugyan 3 kisfiúnak be kellett igérnem, hogyha mégegyszer végiggurulnak a vizes fűben, rózsaszin fodros pólót fogok rájuk adni. Ez hatásos volt. Szerencsére 2 év alatt Zsuzsi néni márbeléjük nevelte, hogyha sipol egy kupacba kell szaladni, így használtam ötleteit és bevált. azért úgy dontöttem, hogy 15 gyerek kicsit sok lenne nekem huzamosabb ideig.
Madri!
Nagyon drukkolok, csak kibújik már az a babóca.
Napsugaracska!
Én is így érzek a párommal kapcsolatban.
Rkata!
Már olvastam ezt én is az indexen, de újra potyognak a könnyeim.
Töltike!
Sok sikert az oltásokhoz. azt monják a mostaniak már nem olyan sűrűn okoznak lázat és nyűgösséget, mint a régebbiek.
Mindenkinek szép napot kívánok!
simineni

Sziasztok!

Nagy örömmel néztem a topiktalis képeket, olyan jó, hogy mindenki jól érezte magát. Mi a férjemmel készülünk a júni 10. országos talira.
Közületek ki jön?

Rkata
Köszönöm a gyertyás történetet, nagyon megható.

Ggabszi
Gratulálok Zsófi érkezéséhez, és köszönöm, hogy elmesélted a történeteteket. Ezek, nekünk várakozóknak sokat jelentenek.

Napsugi
Nagyon egyetértek, amit a férjeinkről írtál. Én úgy gondolom, hogy ennyi kudarc eredménye képen a párok vagy az elején szétesnek, vagy akik együtt maradnak, nagyon-nagyon erősen összekovácsolódnak. Sokkal jobban becsülik, tisztelik, szeretik a párjukat, és baromira aggodnak egymásért.

Madri
Szorítok.

Ma jó meleg lesz, vigyázzatok magatokra

Tviky
tviky

Bálint ma megkapta a 18 hónapos oltást és nem sírt most sem!! Olyan büszke vagyok rá! Mérges volt, hogy lefogtuk, de aztán amikor a férjem felvette, már el is felejtette, mi volt a baj :) Ügyes a doktorbácsink is és úgy tűnik, tényleg jó ez az új oltási rendszer.

Ma jönnek a TEGYESZ-től környezettanulmányra, úgyhogy elég tisztaság és úgyahogy rend van ;) Az orvosi papírok is megvannak, holnap megyünk a pszichológus nénihez és a férjem születési anyakönyvi kivonatáért. Babóca még a pocakban - talán megvárja, míg teljesen elkészülünk?

Képzeljétek, a védőnő nagyon bátorít és buzdít, hogy próbáljam meg a szoptatást! Olyan aranyos volt, mondta, hogy ő mindenben segít és nagyon szeretné, ha én is átélhetném azokat a meghitt pillanatokat. Cirbi, Te készültél szoptatásra, ugye? A Szoptanít-ot hol vetted és mennyiért?
ildi_ko

Sziasztok!

Ma voltunk az audiológián. :( Sajnos nincsenek túl jó híreim. Azt mondták hogy a jobb fülére nem hall Dóri a bal füle pedig halláscsökkent. Először elkeseredtem nagyon.
De aztán úgy döntöttem hogy nem hagyom ennyiben a dolgot. Elviszem másik orvoshoz is. Hozzáteszem közben kétszer telefonált mobilon a doki, amit ugye elvileg nem lenne szabad, mert zavarja a vizsálatot. Meg az én gyerekem mindent csinált csak nem feküdt nyugodtan, végig üvöltötte. Ami elvileg megintcsak nem jó.
Szóval szorítsatok, hogy majd a másik doki jól csinálja és rendben legyen a manócska.

Kép
jiny

Sziasztok!

Kelimoni!
Velem az a baj, hogy sokszor már nem a szomorúságtól sírok, mert a talin is csak a meghatódottságtól bőgtem, egyáltalán nem voltam szomorú. Vannak olyan napjaim, ha pl meglátok valakit a tv-ben, aki megnyer egy versenyt, és függetlenül hogy ismerem-e az illetőt, a nyertessel együtt sírok! Na szerintem meg ez már nem normális, de tényleg nem tudok ellene tenni. Szerencsére a férjem elég jól kezeli már ezeket a hangulatváltásokat, volt ideje megszokni. :D
Elvileg a táblában már szerepelek, de tudod a címemet, hisz Gergő képeit arra küldted. bbe01 kukac fibermail pont hu

Június 10-én lehet, hogy nem tudunk menni, mert akkor kezdődne a nyaralásunk.

Jiny! Nagyon szorítok, hogy csak az orvos tévedett. Azért felháborító, hogy ennyire nem figyelnek oda a vizsgálatnál!

Tirza
tirza

Jiny!
Szorítunk!
Főképp azért, mert Antóniának annó 9 éve azt mondták, biztosan nem hall ez a gyerek, mert nem tudták megcsinálni rendesen a hallásvizsgálatot, mindig felébredt, mocorgott, majd beteg volt. Aztán állandóan mentünk, telt múlt az idő, semmi jóval nem bíztattak, és amikor már tudott visszajelezni, kiderült, hogy semmi baja sincs a fülének. Azóta se szerencsére.
Szóval átérzem a problémát. Sajna én a hallásvizsgálatban már nem hiszek.
szuperboszi

Tirza!
Szerintem annyi mindenen megyünk keresztül, hogy teljesen érthető, ha érzékenyebbek leszünk, mint az átlag, vagy mint korábban voltunk. Reméljük, hamarosan az örömkönnyek jönnek csak! :D
Nem lehet, hogy kicsit később indultok? :D

Ildi!
Bálint nagyon ügyes, bátor kisfiú! :D Majd írd le, mi volt a TEGYESZes nénivel, szerintem nem lesz gond, és Picúr is pont időben fog érkezni! :D

Jiny!
Felháborít, ha az orvos egy számunkra ilyen fontos pillanatban ennyire figyelmetlen! Remélem, a másik doki alaposabb lesz és kiderül, ha nincs komoly baj!! Te is érzed Dórin, hogy nem hall jól?

Képzeljétek! Ma elmentünk Marcival egy játszóházba. Annnnyyyira helyes volt, rettentően élvezte és én megint nagggyyyon büszke voltam rá!! :D :D Alig tudtam elhozni olyan jól érezte magát, de egy kis fondorlattal lefegyvereztem. :lol:

KépKép
KépKép
marci_anyu

Tirza!

Akkor én kb. annyira vagyok nemnormális, mint Te :lol: , én a Nők Lapján szoktam bőgni, már alig merem kézbevenni... (a mai számban a Rúzsa Magdival készített interjú elején nyeldekeltem, pedig nem is volt benne semmi szomorú :roll: .

Tviky!

Mi 99%, hogy ott leszünk a június 10-i talin.

Jiny!

Jól teszed, hogy megnézeted másik dokival is, több szem többet lát!! Drukkolunk!
rkata

Sziasztok!

Ildi_kó
minden rendben lesz és a pici megvárja, amíg elrendeződik minden. A TEGYESz-es nénivel sem lesz gond :)

Jiny
Ne keseredj el, nem lesz semmi baj. Ha figyelmetlen az orvos vagy más egyéb "problémája, telefonja" akad, a könnyebb utat járja és sajnos rossz diagnózist állít fel. Meglátod, minden rendben lesz. :) Szuperboszi is így járt.

Szép napot mindenkinek!
madri

Jiny!

Ne légy szomorú, biztosan nem lesz semmi gond. Remélem, hogy a másik doki nem ezen a véleményen lesz és minden rendben van a kis Dóri fülével.

Tirza, Rkata!
Mostanában én is sokat sírok. Kaptam egy CD-t a férjemtől, ami az édesanyáknak szól ( megelőlegezte :) ). Csupa anyukáknak szóló dal van rajta ( Mama, Édes kisfiam stb.), ezt mindig végigsírom. Illetve vasárnap, a tali után hallottunk egy előadást, ami a gyermeknevelésről szólt. Részletezte, hogy mennyire kell szeretni már magzatkorban a gyermeket, stb. Hát nem kell mondanom, hogy ezt is végigbőgtem.
De a legmeghatóbb az volt, amikor egyik reggel azt mondta a férjem, hogy hajnalban felkelt és nem tudott visszaaludni és azon gondolkodott, hogy valószínűleg mostanában már megfogan a mi pici babócánk is és ő azért imádkozott, hogy amíg nem is kerül hozzánk vigyázzon rá az Isten. Hát nekem sem kellett több...

Napsugaracska!
Otthonról elküldöm a hagyományos kókuszkocka receptjét.

Ildikó!
Remélem minden rendben volt a környezettanulmányon :P Bálint pedig nagyon ügyes, igazán büszke lehetsz rá!! :D
rvan

Sziasztok

Örülök hogy ilyen jól sikerült a talitok :D :D
Most igy csak irigykedni tudok kicsit , de sajnos dolgozom én hétvégén is . A képek szuperek, megkukkantottam mindenkit :)
Bocsi de mostanában el vagyok nagyon.
Képzeljétek ma kezdtük Maszat szobáját felújítani, ollan szép lett a parketta hogy csak no :):) Remélem hamarosan festeni is tudjuk aztán jöhet a bútor :):)

Figyi lányok
van valakinek 3 kerekű babakocsija ???????????????
mennyire jók azok ? nekem nagyon bejönne (igaz a tesóm közölte olyat ne vegyek mert az olyan mint a velorex :( )
Később bizti jó de csecsemőnek nem tom :(

Nézegetem mit vegyünk melyiket érdemes de nem jutok magammal dülőre .
PL 120 v 140 es ágy
milyen kocsi mekkora szekrény stb.
Én olyan idétlen vagyok ilyenkor (na jó máskor is ) de olyan nehezen döntök :(:(

Mosi ez szép volt :):)
Én is ezen szoktam gondolkodni milyen szerencsés vagyok hogy Ő van mellettem ebben a helyzetben :)

Rvan

Pár hete nekem is ez jutott eszembe egyik reggel, talán a babánk már valakinek a pocakjában csücsül ?????? (reménykedem és sokat gondolok azóta erre és ez ad erőt az otthoni (felújítási) káoszon úrrá lenni :):) )

Bocsi de nem jegyzeteltem mindenkinek akinek kell drukk :):):)

Na eldugulok mert ez most hosszúra sikeredett

Naninga
naninga

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukk... az okát, majd később.

Megnéztem a talis képeket, szuperek! Jó volt olvasni, hogy ennyira jól éreztétek magatokat a talin. :)

Ildikó! Nagyon ügyes Bálint! :) Egy kis hős! :)

Tvicky! Mi is mennénk 10-én.

Madri! Drukk, hogy a babácskátok egészségesen megszülessen!

Jiny! Amit a telefonban mondtam, most is áll. Keress bármikor, ha szükségesnek látod. Persze erőszakoskodni nem akarok.

Rkata! Én is ismerem az idézetet.Arra is emlékszem talán, hogy kitől származik.

Naninga! Én nem tudok babakocsi ügyben véleményt mondani. Nekünk nem volt ilyen, és a fiúk már rég voltak ilyen kicsik.

Napsugi! Nagyon szépet és szépen irtál, és milyen igazad van. :)

Kispepe! Merre vagy?

Lassan megyek, mert nyomnom kell(ene) az ágyat, és még Mati és beteg lett. Most itthon vagyok, de emiatt nem tudom mikor tudok jönni. (Nem mintha túl gyakran irnék, de azért igyekszem. ) Nagyon nem szeretem, ha egy gyerek beteg, olyan elesettek tudnak lenni! :( A minap azt mondtam, inkább én legyek, erre tessék..., no comment. De inkább tényleg én legyek. Jó lenne az ötös lottót igy megnyerni, mint ahogy ez teljesült.

Sziasztok, vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok!
Sajnos most nincs időm visszaolvasni mindent, majd csak csütörtökön.
Most azért jöttem, hogy közöljek egy jóhírt, ami számunkra óriási hír és a TI KEZETEK IS BENNE VAN! :P
Remélem nem kiabálom el, mert hajmosás még nem volt a héten. Ma "kiázott" Miklóska lába :lol: , pancsolt újra. Már szombaton odaadtam neki az ajándékot, akkor a sírástól nem igazán látta, mert hajmosás is volt. Vasárnap jól megnézte és folytatta a sírást, tegnap kézbevette, de a sírás erősebb volt. Ma játszott vele, nagyon tetszik neki. Újra fröcskölt :) Nagyon szépen köszönjük mégegyszer az ajándékokat!

Matiba
Jobbulást nektek!

Kizsó
Csütörtökön recept :) , nem felejtettem el. A lekvárÉ Robi vette a Plusban, symphonie waldfrüchte- Erdei gyümölcs extradzsem a neve 45o g-os, kék cimkés, van benne málna, szeder, áfonya. Örülök, hogy ízlett :)
Leírnád mit kapott Zsóficád a szúnyogcsípésre, elfelejtettem. Recept nélkül is kapható? Köszönöm.

Naninga
A háromkerekűt nem ismerem, de mindenképp könnyűt vegyél. Nagyon rosszak a járdák nálunk, leizzadok mire teszünk egy kört. Symbabám van. Télen szuper lesz, ha még kell, mert jó meleggé lehet tenni.

Jiny
Drukkolunk! Remélem a másik doki valóban oda fog figyelni rátok!

Simineni
Örülök, hogy jól sikerült a buli :)

Ildikó
Néni ugye rendben talált mindent :wink: ?

Valakit nem érdekel esetleg a macis, zenélős forgó?
Szuperboszinak az tuti nem kell.

Rvan hozzászólásáról jutott eszembe :) Festést terveztünk május 1-i hosszú hétvégére. A gólyahíres tali utáni héten szerettük volna megvenni a festéket, de Miklóska közbeszólt :lol: "Hahó! Ne fessetek, jövök!!! Úgyis most tanulok járni, összefogdosom a falat, majd jövőre mázolhattok!" :lol:

Megvoltak az első elszólások, "beszólások". A ti negatív élményeitek alapján, öntréninget tartottam, hogy kultúráltan reagáljak. Nagy része lepereg Rólam. De jó élményem is volt ma. Elmentünk Miklóskával a helyi butikba, vettünk egy sünis :wink: body-t. Összetalálkoztunk egy volt óvisom anyukájával. Ő még nem tudott rólunk, mert nem pletyizős. Amikor elmondtam neki hogy is lettünk boldog család, megosztotta velem azt, amit senki nem tudott róla és tőlem nem is fog, hogy ő is örökbefogadott. :D

Macis, rózsás álmokat a piciknek, babásat a kismamiknak, kispapiknak, édesanyáknak, édeapáknak, nagymamiknak :P

Ölel mindenkitÉ Süni
renóca

Sziasztok!

Nálunk is pörögnek az események. Ma volt a sportnap az oviban, jó volt nagyon. Szurkoltunk a szülőknek, akik versenyeztek, én már SAJNOS :lol: nem fértem bele a csapatba! :lol:
Holnap balettvizsga főpróba, csütörtökön nyílt nap a baletton, stb. Hétvégén utazunk anyósékhoz :roll: . Nem unatkozunk!
De így jó az élet, ha zajlik!

Naninga, és mindenki, aki babakocsit szeretne venni!
Nekem mind a kétszer symbaba babakocsim volt. Az első nem volt egy jó konstrukció. Így a másodiknál már tudatosan nézegettem a praktikákat rajta. Nekem az volt a fontos, hogy több fokozatban dönthető legyen, a tetejét jól előre lehessen húzni, ne süssön a gyerek szemébe a nap. Nagy legyen a bevásárló hálója alúl, általában én vásárolok be, ne kelljen cipekedni. Ötpontos a biztonsági öve, van hozzá lábzsák, esővédő. Ja, és még egy nagyon fontos: le lehessen venni a huzatát és ki lehessen mosni! Összecsukva nem a legkissebb, de majd veszünk egy nagyobb kocsit! :lol: Hirtelen ennyi jutott eszembe. Remélem tudtam segíteni!

Süni! Oké, várok csütörtökig, de tovább nem! Irgum-burgum :lol:
Holnap megyek a pluszba és keresem a lekvár-dzsemet.

Na jó, mára befejezem! Jó éjt!

kizsó

Naninga:
A barátnőmnek 3 kerekű babakocsija volt. Azért cserélte le egy másikra, mert rengeteg atrocitás érte miatta. Állandóan megjegyzéseket tettek rá hangosan, nem tudott vele utazgatni, mert jóval több helyet foglalt el, mint egy 4 kerekű kocsi és télen az első egy kerék meglehetősen megnehezítette a közlekedést a hóban.
Szinte nem is tudott rá pozitívumokat mondani.

Még mindig keresem a máskos süti elkészítőjét. :(
Ugye, nem csak oda repült az asztalra?

Matiba: jobbulást nektek!

KépKép
KépKép
kelimoni

A napok óriási békében telnek. A lekemben is béke van és

Magyarhangság: ( remélem nem gond...) :lol:
MOST KÜLDÖTT ÜZENETET MADRI:Megszületett és csodálatos:3310 g és 52 cm!
Ó, végre, végre! Gratulálok!
Szurkolok, a neheze most jön, kitartás!!!

...Szóval Zsófi baba is rendkivül békés, mosolygós kisbaba. Még!! ? :wink:

Nagyon kajás, ez furcsa nekem, Balázs nagyon rosszevő voltl

A szoptatás és a tápszeres etetés között sok különbség van, szívesen kifejtem majd nektek, ha időm engedi! A legfontosabb, ami engem nagyon zavar: a bőrkontaktus hiánya. De megoldottam, hogy Zsófi úgy egyen a cumisüvegből, hogy mindig egymáshoz bújunk! Lányok, erre szerintem majd Ti is figyeljetek!

A képeket hol lehet megnézni? Valaki elküldi nekem magánba? Köszi előre is!

Nálunk mindenki a környezetünkben nagyon pozítivan reagál Zsófi érkezésére.
Nahát, nem is láttam a pocakját! Nem is láthatta , válaszolom, és elmondom, miért.
Szinte mindenki gratulált, és azt mondták sokan ( ettől hatódtam meg igazán), hogy ennél jobb helyre nem is kerülhetett volna. Örülök, hogy örülnek mások is az örömömnek!
Folyt.köv.
Mennem kell.
ggabszi

Kata! A gyertyás nagyon szép!Köszönöm.

Marcianyu, köszi a hívást, és várom a hívást! :D Sokat nem tudtunk beszélni...anyasors!

10.-én mi is szeretnénk menni, főként, hogy gólyahíres Annát megtalálom a bogrács környékén!!
Kérlek Titeket, inkább Balázsnak örüljetek majd, és csináljatok úgy, mint aki ügyet sem vet Zsófira!
Ez szerintem nagyon jól esne neki!
Tudom, tudom...lehet majd babázni is. De nagyon csöpp, meg meritek majd fogni? :lol:

A képekről semmit sem tudok!!!!! Fototár vagy mi... írjátok meg, hogy nézhetem meg. Ha jól sejtem, Napsugi a gazdája?

Jiny, olyan keveset tudnak a kisbabákról megállapítani, és Ő még rohamléptekkel fejlődhet! Ne keseredj el...

Lányok, a kórházban nagyon aranyosak voltak velünk. Csak jó tapasztalataim vannak. Írtak egy új rózsaszín szalagot, hogy meg legyen a "rendes" nevével, és mehetek a kiskönyvért, amit átírnak, ha "rendes" nevünk van.
A védőnő azt mondta, a kartonra semmi nem kerül rá, a keresztnevet tollal, a vezetéknevet egyenlőre ceruzával írta rá.
Szóval, eddig mindenki segít...

Hogy irigykedjetek: Zsófi végigaludta az éjszakát! (10,30-5,00 között). A kis Malackó úgy teletette a hasát, hogy nem is csodálom.
Balázs kb. 8 hónaposan aludta át az első éjszakát. :lol: Ő az én alkalmazkodó, kedves kislányom!
Elérzékenyülés van... megyek!
ggabszi

Madri, gratulálunk, és nagyon szorítunk, hogy minden jól menjen!

Ggabszi! Köszi a képeket:) Igen szép a csöppkétek!
szuperboszi

Madri!! Végre, végre!! Gratulálunk, és szorítunk hogy rendben menjenek a dolgok! Majd ha lesz időd várjuk a történetet, a telefoncsörgéstől. :)

Babakocsi téma: én nagyon sokat godolkodtam milyet vegyünk. Végül a Peg Perego-nál döntöttünk. Nekem az volt a fő szempont hogy sokáig elég legyen. Olyan autósülése is legyen ami biztonságosan rögzíthető a vázra, mert nagyon sokat utazunk. Ebből adódóan, könnyű legyen és beférjen a kocsiba. Legyen olyan része amit vízszintesig lehet dönteni, addig amíg ilyen pici. Meg sport része is ami ugye nagyobb korában jó. Így esett a választásunk a mostani kocsira. Mi használtan vettük, de nagyon szép állapotban van. Új ára 150 e felett lett volna,és hát annyit nem akartunk adni egy kocsiért. :) Néztem még egy másik kocsit is, Hané márkájút. Ezt úgy tudom csak Pécsett és Szegeden lehet kapni. Hasonló elven működik, mint a miénk, nagyon könnyű és kicsire össze lehet csukni. Csak mózes része nincs. Viszont ez is 120 e felett van. Ebből nem találtunk használtat, pedig még mindig fáj érte a szívem... Ami nagyon fontos legalábbis nálunk a pelenkázó táska. Minden belefér ami Dórikámnak kell, meg már én is leszoktam a táskámról a saját holmimat is oda pakolom.

Bocsi elég hosszúra sikeredett a babakocsis dolog. :)

Puszi mindenkinek
Dóri anya

Kép
jiny

Sziasztok!

Jiny, nem lehet, hogy ennek a gyönyörű csöppségnek bármi baja is legyen!!! Szerintem az a lüke doki valamit félreértelmezett, ami nem csoda, látva a hozzáállását. Nagyon drukkolok, hogy a másik doki ne találjon semmi bajt!

Madri, nagy-nagy gratula!!!!! Várjuk aztán a beszámolót :D :D :D !

Gabszi, köszi a képeket, Zsófi baba is gyönyörű! És már átalussza az éjszakát??? Nagyon jó kislány lehet!

Amneris, köszi a képeket, öröm látni Titeket! :D :D :D

Lányok, komolyan mondom, annyi örömöt jelent látni a picúrkáitokat, annyira sok erőt ad a további várakozáshoz!!! El sem tudom képzelni milyen lenne csöndben várakozni, így legalább mindig látjuk, hogy igen, halad a sor, és mi egyre közelebb kerülünk a mi kicsikénkhez, aki majd eltalál hozzánk!

Puszi, Réce
réce

Madri!!!! Gratulálok, és tiszta szívből örülök.

Jiny! Nagyon remélem, hogy semmi baja nem lesz Dórinak. Szorítok.

Ggabszi! Köszönöm a képeket, gyönyörű Zsófi, de tényleg, tüneményes. Én nem is csodálkozom már ezen, hisz megszoktuk, hogy minden örökbebaba helyes, kedves, bájos.

Süni, nem szeretném elvenni tőled a feladatot, csak gondoltam elkezdem összeírni:

A június 10. országos találkozóra jönnek:

Matiba
Rkata
Ggabszi
Tviky

Én Jinyn és Vickin kívül senkit nem ismerek személyesen. Küldtem képet Napsinak, hogy tegye a fotótárba, hogy egyszerűbb legyen megtalálnunk egymást.

Bár szomorú az idő, a kedvetek legyen vidám.

Puszi
Tviky
tviky

Majnem lemaradt a mai hozzászólásomból. :oops:

Simineni Isvánjának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Kép

Nincs más képem. Tudom hogy ő már nagy ehhez. :oops:
jiny

Simineni!
Nagyfiadnak gratula!!! Kap tortát??? :D

Kép

Adri!!!
Megtörtént a csoda! Minden erőmmel szurkolok!!!!!!

Gabszi!
Köszi a képeket!!!
Remélem, Sugi elküldte a kódot a fotótárhoz, ha nem akkor szólj!!!

Sajna 10-én sem megyünk!!! :(

Puszi mindenkinek

Kép
rayo

Sziasztok

Köszi lányok a tanácsokat, Kizsó az általad felsorolt szempontok alapján keresgéltem én is eddig :):):)
Akkor ehhez tartom magam továbbra is meg ugye ami nálunk nagyon fontos könnyű legyen mert ugye naponta x-szer felcipelni a 3. emeletre, ........ majd :(:(
A 3 kerekűről akkor le is mondok ezuttal :) Csak nagyon tetszettek (már olyan idétlen némelyik hogy széééééééééép . :):):):) )

Jiny
Én is használtat keresgélek a neten is meg mindenfelé, sajnálom rá a 100 -120 ezret annyi más szépet vehetnék azon a babának :):) Van 1-2 darab ami megér egy telefont már eddig is de várom az igazit , amit találtam eddig az tuti az ország másik felében van :(:( De azért majd körülnézek az újak között is még mielőtt döntünk .

Na jó lekattanok a témáról . :):)

Madri gratulálok a babához :):)
Gabszi csúcs egy csajszi Zsófi , igaz a babaillat nem ért ide , de erősen hozzá képzeltem :):):):)

Na megyek , mert ugyi átrendeztük a babánk érdekében a lakást és helyet kell csinálnom most mindennek :( :):):):):)

Naninga
naninga

Madri!
Gratlálunk!
Nagyon-nagyon szorítunk!!!!!!!!
Várjuk majd a további híreket :P
Kisfiú? Kislány?

Tviky
Nem vetted el :( , sajnos mi nem leszünk ott. Robi már hazafelé Nyíregyházáról mondta, hogy a hatalmas boldogságban egy picurka bánata van és nekem is, hogy mi nem lettünk most gólyahíresek. Nem Miklóska kora miatt, hanem a sok kedves ember és a jó kis találkák miatt. De ki tudja, lehet, hogy pár év múlva :wink: De biztos lesz még alkalmunk találkozni. Nálunk akkor lesz a falu-gyereknap, majd gondolunk Rátok! :P

Kizsó
Remélem sikerül dzsemet kapni :)
Örülök, hogy jól sikerült az óvis nyíltnap! Szorítunk a balettvizsgára :D

Simineni-István! :P
Boldog szülinapot!!!!!!!

Ölel mindenkit: Süni
renóca

Szasztok!
Jinynek írom, hogy -bár őrjítő a gondolat- ne nyugodj bele! Vigyétek el a Heim Pálba objektív hallásvizsgálatra (BERA) állítólag nem kell beutaló sem. Ha bővebben érdekel, hívj fel, vagy írj privibe! 2 hete voltunk és minden ok!
Madriéknak sok boldogságot!
A 10-i talira mink is mennénk, már írtam, kéretik figyelembe venni!
Jobb napot :wink:
Kép A király én vagyok!
idusamoja

Siminéni Nagyfia!
Mi is boldog szülinapot kívánunk :lol: :lol: :lol:

Babakocsi témához annyit, hogy mi most Graco testvérbabakocsit veszünk, a hátsó része teljesen leereszthető, téliesíthető és van olyan babahordozó hozzá, ami a testvérbabakocsiba és a kocsiba is bepattintható:)
Ha egyszemélyeset vettünk volna, az is Graco lett volna, 109.000,-ért a TRAVEL SYSTEM, de abban már benne van a pattintós gyerekülés is. (És legutóbb akciós volt a Brandonban 69.000,-ért.)

Itt is csepergős az idő, de frtont nincs, mert a gyermekem egy angyal, egyedül legózik már mióta:):):)
szuperboszi

Ggabszi, nagyon köszönöm a képeket, nagyon tündéri a kislányod. :lol:

Jiny, én is remélem, hogy nem lesz semmi baja Dórinak, és az új doktorbácsi egy kicsit jobban odafigyel, és nem mással törődik vizsgálat közben. :)

Madri, ez fantasztikus, végre,végre,végre. Nagy gratula nektek. :D
Kép

Siminéni, Istvánnak nagyon boldog szülinapot kívánok. :lol:
Kép

Mi ugyan nem vagyunk gólyahíresek, de szivesen elmennénk a talira. Szerintetek lehet? :wink:

Kép
Kép
atan

Kedves Renóca!

Ne "bánkódjatok"! Inkább csak örüljetek, hogy a kisfiatok megtalált benneteket. Ha szeretnétek, tiszteletbeli gólyahíresek lehettek, és minden rendezvényünkön szeretettel várunk benneteket is!!!
nikinozso

Sziasztok! :lol:

Gyorsan kihasználom az időt, még Norisz alszik, bár lehet, hogy csak 10 perc lesz...
Szegénykét nagyon megviseli ez a melegfront, legalábbis tegnap összvissz fél órát aludt 2szer...:(
És nagyon nyűgös, esik, nyüglődik stb... Próbáltam szebbé tenni a napját, de az általános nyüglődés úrrá lett rajta...:(
Vettünk a Kreatív boltban új mintákat az üvegfestéshez és új szép színeket... Már van az ablakán lepke, méhecske 2 féle mosolygós virág, és egy malacka is:)) Nagyon nagyon szereti őket, bezsélgetni szokott hozzájuk:)
Úgyhogy tegnap felvidítottam az új mintákkal, még a séta közben mutogattam neki, hogy mit fogunk készíteni és ott vidámkodott rajta :lol:
A sétáló emberek pedig megmosolyogták az anyucit, hogy mit mutogat a kisfiának :lol: :lol:
Majd a végeredményről teszek fel képet!

Annyi mindent szeretnék írni, hozzászólni, remélem marad időm mindnekire!!!

Először is:
Jiny!!!!
Nagyon szorítunk, hogy minél jobb eredményetek legyen!!!!
Bár szerintem , ha próbáljátok elogadni a jelenlegi helyzetet lelkiekben, akkor mindent könnyebben fogotk viselni... Az új vizsgálatokat is stb... és akkor már minden új vizsgálat csak jobb lehet, aminek tudtok majd örülni...
Hát remélem érthető, ahogy fogalmaztam...
Próbálok minél több sugaracskát felétek küldeni, és azt kívánom, hogy nagyon ne legyen igaza az orvosnak!!!
(Nme is értem , hogy ilyne komoly vizsgálatot miért nem vesznek komolyan...)
És hidd el, ha a diagnózis helyes is, most már sokminden orvosolható... Minél korábban ismerik fel a "betegséget", annál nagyobb javulás várható!! Próbáljatok egy kicsit a gyógyításnak is utánajárni, legfeljebb nem lesz rá szükség!
És azt is gondolom, hogy vigazstaljon titeket az a tudat és gondolat, hogy ennél sokkal rosszabb betegség is létezik...!
Kívánok sok erőt, kitartást és bizalmat az orvosi procedúrákhoz!

Azért leírnék egy történetet, tudom nem a ti esetetekről van szó, és teljesen más probléma, de mégis számomra nagyon megható volt...
Szóval munkahelyemre egyszer érkezett egy család a szolgáltatásainkat igénybe venni...
2 nagyon gyönyörű lányuk volt 24-26 évesek, az egyik csinosabb volt és sajnos a lábai lebénultak már 8 éves kora körül...
Az anyukája elmondta, hogy egy védőoltás következménye, ezt sikerült az orvosoknak kideríteni. (Hisz évekkel később bénult le, mint ahogy a védőoltást megkapta)
Szóval ez a gyönyörű, csinos lány(nő), kerekes székben töltötte a napjait... De olyan kicsattanó vidámsággal, optimiznussal érkezett hozzánk, hogy hihetetlen...
Az anyukája elmondta, hogy ő soha nem adta fel az álmait, kissé módosította csak őket... Kerekesszékes táncra jár, a csoportjuk nagyon sokszor fellép, híresek úgymond... És az anyukája azt is elpletyizte, hogy már nem egy barátja volt a lányának, Rtl Klubból és parlamentből stb... Ngayon helyesek stb... (Az anyukát idéztem)
Van a lányának egy kocsija, amit át van alakíttatva az ő számára, és megy mindenfelé a világban...
Ezt csak azért írtam le, mert én is megdöbbentem a lány optimista életfelfogásán, azon , hogy nem adta fel az álamit, és hogy lehet úgy is teljes(ebb) életet élni, hogy fél testünk lebénul...
Azt hiszem az ő akaratereje, példaértékű lehet bárki számára!
(A szülők soha nem kezelték úgy, hogy ő beteg!)

GGabszi!
Nagyon gratulálok nektek!!!!
A történeteden nagyon meghatódtam, és örülök, hogy a szemeidben látott vágyakozást(április), sikerült elfeledtetni :)))
Gyönyörű a Zsófi:))

Madri!!!!!!!
Sok sok boldogságot!!!!!!!!!!!!!!!!
Szorítok nektek nagyon, tényleg nagyon nehéz napok következnek, sugarak mennek felétek!!!!
Bár tudom, hogy fel vagy készülve a nehézségekre, azér tmégis szorítok!!!
Sok puszi!!!

Tviky!
Nagyon szép a lakásotok!!
Mi is megyünk 10.-n és úgy tudom Kelimoniék is, és Ida is jelezte már, hoyg megpróbálnak jönni... Kérdőjellel beírhatod őket is!

Réce!
örülök, hoyg jól éreztétek magatokat!!:)

Rvan!
Várom a receptet! Szorítok nagyon!!!

Drága Naninga barátosném:)))
Örülök, hogy a szomorúság már nem uralkodik (annyira) feletted...
És annak is örülök, hoyg tegnapelőtt hajnalra már nem a vágyakozás, a várakozás gyötrelmei volt a témánk:)
Nagyon szorítok nektek, és tudom, hogy ha már most csörögne a telefon 4 nap alatt simán elintéznétek mindent és mehetne haza a ti picike csöppségetek!!!!
Azért a lányoknak muszály elmesélnem mi is történt hajnalig:)))
Szóval Messengeren bezsélgettünk, és hát Naninga mesélte, hogy nagyon kivan, már nagyon türelmetlen és hogy mennyire hiányzik a kicsi baba stb...
Majd az átalakítás került szóba, és bezsélgettünk a lakásról stb... erre ő küldött nekem 1 képet a lakásuk belsejéről, amit én igazi nő létemre cintiről centire megfigyeltem:) és észrevettem, hoyg van 1 kép az egyik polcon... De mivel olyan távoli volt, csak tippeltem, hoyg bizonyára a kicsi Nnainga lehet :lol: És bejött :lol: :lol: :lol:
Erre Naninga átküldte nekem a fotót, majd még jó sok kiskori képét mert annyira megtetszettek és olyna jót rötyögtünk rajtuk:)
Előjöttek a régi emlékek, a viaszkos vászon, a pöttyös szoknyák, a régi tűzhely, és csupa régi divat, zoknira szandál és egybek, a mi már most is nagyon megmosolyognivalóak:)))
Majd férjem és az ő férje hajdauerolása is szóba került, mert leégett a hajuk:)) Hál istennek, mert éfrjem úgy nézett ki, mint Soltész Rezső:))
Mindezen majdnem hajnal 1ig sikerült nevetgélnünk:)))
Jó volt nagyon, és legalább addig sme voltál szomorú:)))
Puszika, és küldöm a babakelengye listát!!!
Szorítok a parkettáshoz, minél előbb végezzen!
A falfestésre már nagyon kíváncsi vagyok:)
Ja, az áyg szerintme 140-es legyen, minél nagyobb az ágy, annál jobban érzi magát benne a picuri, szerintem... És ha átalakíthatóst vesztek, akkor meg főleg a hosszabbra voksolok!

Majd jövök még...
A Fotótár frissült! Tirza, Tviky is benne vannak, Sünié, Kelimonié bővült... A talis képek is bővültek!

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Mici vagyok alias Spáni, a Gólyahíres fórumról. Szeretnék veletek beszélgetni. Találok valahol egy összefoglalót, hogy kinek van már babája?
Kelimoni, voltatok oltáson? Nagyon sírt a pici.
spáni

Récéék is frissültek, bocsi:)
Különben ott van az ablakokban, hogy mikor frissült utoljára...

Naninga-Babakocsi!
Mi is azt hazsnáljuk Boszi!
Graco quattro tour deluxe... Bár a miénk nagyobb, mint a Magyar o-on kapható... De nagyon ajánlom városi közlekedésre!!!
Nagyon jól öszecsukható!!!! Kicsire... de majd lefotózom, ha érdekel... Ja, és mivel travel system, ezért a hordozó is nagyon könnyen bepattintható!!!
Én nagyon szeretem!! Férjem meg azért mert nagyon biztonságos ahordozó a kocsiban...
És a hordozóval az emeletről le-fel sokkal könnyebb!
A rugózása nem a legjobb, de városban nekem nme hiányzik a nagyobb rugózás...
A kupola része meg azért nagyon jó, mert oda-vissza tolható... Nekem napernyő sem kell, mert csak letolom a kupolát:)
És nagyon kénylemes most már ültetni is benne Noriszt!
De figyusz, gyertek el és nézzétek meg :wink:
Egyébként szerintem ha elmentek egy nagyobb áruházba nézegetni, tudni fogod, melyik a tiétek... Melyik miért tetszik stb...
Én sme adnék érte 100 fölötti összeget, a brendonban is vannak akciók! /Bár a férjem valamelyik nap kiszámolta, ha ikrek lennének a tesók mennyibe kerülnének:) És ő 150 ezerrel számolt ikres babakocsit :lol: és nagyon szeretné... Én is, be kell valljam, bár tudom nem sok az esély rá.., Gabszi Zsófija pedig teljesen kikészített, akarok testvért nagyon:))) Bár még 2 év kb... :cry: /
Illetve a Babaszoba aprójai között is vannak újabbak, amik nem agyon használtak:)

Na mennem kell, picikém mintha kopogtatna :lol: :lol: :lol:

KépKép
napsugaracska

Sziasztok! Nekünk is Graco quattro tour deluxe kocsink csak nem hordozo, hanem mozeskosár volt hozzá, ami nekünk nagyon, nagyon praktikus volt az elején, szinte nem is használtunk hordozot. Én a babazo.hu, borzéjén találtam, vadonatújonan és csak 42 000 volt. Ugyanezt 120-ért láttam a megatoysban. Ott viszonylag sok babakocsit árulnak.

Jiny! Nagyon szoritunk nektek, reméljük nem lesz semmi baj a hallásával.
palma

Felébredt közben a Fruzsi, most folytatom.
Ildi ! Nekem van egy felesleges SNS-em fel tudom ajánlani.
Mindenkinek nagyon gratulálok a picurkákhoz, legyen egymásban nagyon sok örömötök!
palma

Matiba
Rkata
Ggabszi
Idusamoja
Napsugaracska
Kelimoni
Tviky
tviky

Sziasztok! Csak bekukk.

Tviky! Mi is megyünk 10-én. Ez már 100%. A férjem megígérte nekem..

Kép

Kép
töltike

Sziasztok Lányok:)

Madri!
Gratulálok a baba születéséhez, remélem, nagyon gyorsan hazakerül a pici:)

Ggabszi!

Mindig meghatódom, amikor olvasom a soraidat, árad belőlük a melegség, a szeretet, a nyugalom. Zsófi nem is kerülhetett volna jobb helyre :)

Naninga!

Ti hanyadik helyen álltok? Valaki azt írta, hogy aki az első 50-ben benne van, bármikor kaphat babát. Ezt hogy kell érteni?

Lányok!

Ma megkaptam Gabikától a jelentkezési lapot. Van néhány kérdés, ami gondot okoz. Pl. Vállalnánk-e koraszülöttet? Hány hetes korig számít a baba koraszülöttnek?
A másik: Milyen keresztnevet adnánk a babának? Erre Ti írtatok valamit anno?

Gabikát nem szeretném zavarni a kérdéseimmel, Tőletek várok segítséget :)

kispepe

szia Kispepe

Először is szerintem zargasd nyugodtan Gabikát örül neki :):)
A kérdéseidre azonban válaszolok (amire tudok)

-mi nem irtunk keresztnevet a babának mondván 1,5 -2 év alatt annyi minden változhat , ha fix eldöntött nevetek van azt ird be de ha nem akkor nem kell oda irni semmit .
A koraszülöttre nem tudok mit mondani :(

Mi ma éppen a 86. helyen állunk :)
És igen szó szerint értsd ha bekerülsz az első 50-be akár holnap megcsörrenhet a várt telefonod :):)

Naninga
naninga

Ancsúr!
Köszi szépen, nagyon jól sikerült!!!:))
nagyon eltüntél mosatnában innen:(
És DiTi is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hol vagytok? Hogy vagytok???

Kispepe!
50 alatt és esetleg kicsivel felette is értsd úgy ahogy van, bármikor...
Van olyan eset, hogy jó sokan nem tudják abban a pilllanatban vállalni a babát!!
De gondolom van olyan is, hogy az életet adó kiköti pl. azt, hogy 30 év alattiak legyenek... És máris akkor sokan kiesnek... vagy fordítva...
De pl. az is számít, hogy ki hol lakik, megvan-e a kellő távolság... A neme is számít pl. Meg hát gondolom az életet adó kívánságai miatt haladhat a sor rendesen!!!
És már nemegyszer hallottunk olyna esetről, mikor közölték a várakozók, hogy most még nyaralni mennének.... :roll:

A keresztnév nem olyan fontos még... Bármikor megváltoztathatod!

Töltike!
De jó, hoyg ti is jöttök:)))

Nanigáéknál szárad a lakk:) Jól belehúztak :)))

KépKép
napsugaracska

Mosi

na szép kidumcsizod a pasikat meg az idétlen képeinket :D :D :D
De tényleg jó volt , nem is csodálom a másnapi vallomást Tamásnak ennyivel tartoztál neki miután nem tudott töled aludni a viháncolás miatt :):)

Azért azzal a 4 nappal várjunk még, tudom te már a fiókot is kinézted kiságynak nálunk :wink: :wink: ,de azért én vennék még egy két dolgot és a másik szobában még ránk vár egy ablakcsere is és az azzal járó trutyi nem hiszem hogy kisbabának való lenne megsűrgettük de hát .... :( :):):)
A falfestésre én is kiváncsi vagyok , szerintem a jövőhéten (nagyon remélem már aktuális lesz a dolog ) :)

Lányok mi biztosan nem megyünk a talira :(:(
De remélem nem sokára több idönk lesz mindenre , és remélem lesz még legközelebb :):)

Sziasztok

Naninga
naninga

Matiba
Rkata
Ggabszi
Idusamoja
Napsugaracska
Kelimoni
Tölti
Tviky

Kispepe
A koraszülött az lehet 7 vagy 8 hónapra megszületett baby. Azért teszik inkubátorba, hogy utánozzák a méhbeli viszonyokat. A mai világba egyre kevesebb a szövődmény de előfordul. De a szeretet és törődés sokat javít a helyzeten. Látod Amnerisék Zitusa is milyen hamar rendbe jött és mára teljesen egészséges.

Pussz

Tviky
tviky

Naninga!

Figyusz:)))
A sok nevetés nem zavarta meg a ház fiúinak alvását, hisz a dolgozó szoba mellett van a nappali és abból nyílik a közlekedő onnan meg a háló és a gyerekszoba... Szóval volt jó pár méter és 3 ajtó köztünk :)))
És a vallomás:))) El is felejtettem, hogy még nem írtam erről nektek...
Szóval a férjem hazajött és anélkül hogy olvasta volna rózsacsokorral állított haza:)))) Amit nekem szánt természetesen :P :lol:
Én annyira szeretem, hogy bármi szó kevés lenne arra, hoyg leírjam mit is érzek iránta... BOLDOG vagyok, BOLDOGOK vagyunk:)))

A fiókról annyit, hogy csak megjegyeztem, hogy a szülészeten is fakkokban vannak a bébik :wink:
Hát Naninga! Elég szomorú, hogy nem jöttök:(((( Na nem baj, majd családostól :wink:

Kedves várakozók!
Elég sokan vagyunk már nem várakozók... Úgy vettem észre, hoyg eléggé eltüntetek ill. nem írtok nekünk vagyis nem mertek írni (itt most az újabb fórumozókra is gondolok)...
Írjatok, had tudjunk mondani pár kedves szót, hogy gyorsabban teljenek a várakozás napjai!!! Ez a topic értetek jött létre!!!
És lehet, hogy valahol már készülődik a ti babátok is:wink:
Kép

KépKép
napsugaracska

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?