Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rubinita, én a Schöpfméreibe szültem, és sajnos az megszűnt! Vagyis magán korház lett de azt mi már nem tudjuk megfizetni (császár alap hangon 200 ha valami van akkor 400 is lehet :roll: )
Szóval nekem váltanom kell! Egy doki átment a Péterfybe a Schöpfiből és őt ajánlották nekem, ugyhogy kipróbálom, ha elsőre nem tetszik keresek mást! Januárba meglátogatom! :roll:
Az otthonszülést én személy szerint elítélem, meg hát nekem a császár miatt nem is lehet! De remélem ezzel most senkit nem bántottam meg! De ha én otthon akartam volna szülni Kyra most valószínűleg nem élne...! :cry:

Gerimamy, hát ha nem megy neked átveszem én a táblát szívesen, de csak úgy hogy amint jobban mennek a dolgok visszaadom :wink:
Bár nekem is néha összefolynak a napok, de azért megpróbálom ha gondoljátok! És akkor ide kéne feltenni vagy csak a blogba?

Hát hős nem hiszem hogy vagyok a fogászat miatt, mert én is olyan vagyok mint Rubinita, csak akkor megyek el ha már nagyon fáj! Valószínűleg nem is lenne ennyi baj velük ha fél évente elmennék kontrollra :P
De most már ez a két bölcsesség nagyon fájt (mielött terhes lettem volna Kyrával már ki kellett volna huzatni, ugyhogy ennyire vagyok bátor) és mivel egyik jobb oldalon másik meg bal oldalon fenn volt, így már képtelen voltam enni! :oops:

Ja, és kikapcsolódás, mi minden hónapba csinálunk magunknak minimum egy estét amikor kettesbe maradunk! Vagy elmegyünk mozi, kaja vagy otthon de a gyerek ilyenkor nagyizik! Neki se árt nekünk meg nagyon kell! :wink:

Nagyon sajnálom Marcit! Millió gyógypuszi a kis menyasszontól!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok! Gerimamy! Geribabanak nem semmi ez a fogzas, szegénykém,még egy fog is megviseli a babákat nemhogy 3-4, elhiszem, hogy nincs étvágya...S ilyenkor valami fogzasi fajdalomra valo készitmény hatásos? Én nem tudom még nem probaltam de biztos kell majd Rubennek is... Nikole! Érdekesek ezek a gyerekorvosok...Tényleg nehéz eldönteni, hogy mikor adjunk be valamit a babaknak hiszen ök még nem beszélnek...de reméljük Marci hamarosan jobban lesz...Akíra! Kyra ,hogy van? Mert ő is beteg volt nemrég. Akkor most neked keresned kell új orvost, és igazad van addig keresd amig megtalálod a neked legszimpatikusabbat,én is igy tettem...S én is császáros voltam 2-szer. Lányok nekem a két ,,szülésem'' között ég és föld volt. Az elsőnél is fogadott orvos de siralmas körülmények, allandoan csak sirtam...akkor megfogadtuk, ha lesz még egy baba máskép lesz...nagyon jo orvost talaltam, hozzajartam végig,én természetes uton akartam nagyon szülni,de 16 ora vajudas utan kerultem a műtöbe, a csaszarnal apa ott lehetett, a szobaban eggyütt volt a csalad 5 napig,amig haza nem jöttünk,tehat ez csodalatos élmény volt... Otthonszülni én is félnék...de nagyon...s nem értem,hogy hogyan meri valaki bevallalni...vagy csak én vagyok ilyen túl aggódós...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok

Otthonszülés
Én személy szerint nem vállalnám be semmi pénzért. nem tudnék nyugodt lenni úgy, hogy tudom hogy ha valami baj van, nincs kéznél műtő, orvosok, stb. Pedig nekem mint tudjátok Zita olyan gyorsan jött, hogy a doki nem ért fel az első emeletről a másodikra :lol: . Szóval orvos nélkül, csak szülésznővel szültem, de ha valami gáz lett volna, akkor 2-3 doki tuti ott lett volna rögtön. Bár az utána következő 5 napot a csecsemőosztályon szívesen kihagytam volna :oops: . Na, azt teljesen feleslegesnek és nagyon szarnak tartom.

Kikapcsolódás
mi tényleg sokat megyünk , és havi 2-3x bizti gyerekek nélkül. Ilyenkor Áron anyumékhoz megy, Zita pedig itthon marad anyósommal. Aztán amikor éjjel hazajövünk, anyósom hazamegy. Tudjátok, anyósomékkal egy udvarban lakunk, és hál istennek ők eléggé mozgosíthatóak estére. Zita itthon alszik nyugodtan, máshol elég gáz, de azért már aludt ő is anyuméknál, de jobban szeretem ha itthon alszik. Meg hát a mobiltelefon korszakában nincsenek korlátok, ha bármi gáz van, max 1/2 -1 óra és itthon vagyunk. Éjszakára messzebbre nem nagyon megyünk nélkülük. És ezek a gyerekmentes esték kellenek . Valahogy utána mindig úgy érzem hogy feltöltődtem. Pedig reggel fáradtabb vagyok mintha itthon aludtam volna.

Gerimamy
Néha próbáld meg lepasszolni Gergőt. Anyudékkal egy házban laktok. Nem? Néha biztosan szívesen bevállalják Gergőt . És este fürdés és vacsi után , 8-tól éjfélig nem is nagyon ébrednek fel a gyerekek, csak utána. Legalábbis Zita. Addigra meg hazajöttök, és Gergő semmit sem fog észrevenni az egészből. Hidd el, néha kell egy kis kikapcsolódás, különben előbb-utóbb "behülyülsz". Én legalábbis igen. Ilyenkor már semmi nem jó, minden kis szaron felhúzom magam és tök fáradtnak érzem magam. KIBIRHATATLAN VAGYOK :oops: Múlthéten elmentünk korcsolyázni. Csak 2 óra hossza, de utána olyan jó volt... És a haverokkal talizni egy jó kis ital mellett sem rossz program.

Fogorvos
Nekem hál istennek nincsenek rossz élményeim. Most én az amalgán töméseimet fogom kicseréltetni. Szerintetek normális vagyok? Nincs semmi bajom, hát csinálok....

Tábla
Az merült most fel bennem, hogy nincs-e valami olyan megoldás, ahová mindenki bármikor be tudja írni, ill. módosítani a saját adatait, és azt bármikor megnézhetjük. És akkor nem kéne senkinek sem sokat melózni rajta. Valakinek valami ötlete? Na, ezen most gondolkodom...

Nikol
Millió gyógypuszi nektek!
És irígykedem a színház miatt.... Én is már úgy mennék. Csak ez a jegyvétel megőrít. Amíg Pesten laktam tök egyszerű volt. De most :roll: Mondjuk én musical rajongó vagyok, egyszerűen imádom őket. Most a producerekre pályázom. Azt tök megnézném. De addig be kell érnem a Rómeó és Júlia DVD-vel. Szerintem már csapágyas :lol:

Jézusom, már regényt írtam... Ugyhogy hagyok nektek is helyet :lol:

berzkat

Otthonszülés:
Hát én nagyon, de nagyon ellene vagyok. Nálunk apa egyedül maradt volna. Valószínű Marci sem és én sem éltem volna túl itthon :cry: A kórházban is 2 orvos, 2 szülésznő túlórázott rajtunk, na utána meg egy altatóorvos, szóval én soha, de soha nem vállalnám be. Ja, nekem egyébként természetes szülésem volt :roll: Úgyhogy ilyen példákat kellene bemutatni annak, aki csak otthon hajlandó szülni. Én is utálom a kórházat, sőt, mikor megláttam a szülőszobát azt mondtam, hogy én inkább nem szülök, de Marci persze nagyon ki akart jönni :lol:
Az itteni kórház megyei kórház, szóval nem szűnt meg, és a dokim is megmarad, így nálunk minden marad a régiben :wink:

A párom bérletet vett a színházba, így mindenképpen el kell mennünk, elvégre ki van fizetve :lol: Különben lehet nem mennénk ilyen sűrűn, de így igen!

Marci éjjel szerencsére jobban aludt, de kezd besűrűsödni neki a trutyi az orrában, így a párom hoz a gyógyszertárból, amit a dokinéni mondott. Remélem az hatni fog. Láza nincs, 37 fok, de arra még nem kell semmi.

Na most megyek, mert nyűglődik nagyon az én kis betegem :cry:

Kép
Kép
nikole

bocsi de ide is eldicsekedem hogy Patrik ma 2 lépést megtett teljesen egyedül 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Mi ez a kihalás? Kérem szépen! Tessék írni! Vagy mindenki a blog íráson fáradozik? :wink:
Mert hát oda is kérjük szépen a Mikulás képeket! Ahogy megígértétek :)

Na megyek is mert Kyra elég nyügike ma is, de majd még jövök ha lefeküdt egy kicsit :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok

Én egész hétvégén beteget ápoltam. Áron beteg lett, hányt, 39 fokos láza volt, úgyhogy nem nagyon volt időm jönni. Most már jobban van, csak az orra folyik. De ez valami járvány féle, mert szinte kiürült az óvodai csoport. Úgyhogy ezen a héten két gyerekkel leszek itthon, nem bizti hogy sokat tudok jönni. De ti? Csak nem mindenki beteg? :lol:

berzkat

Hát mi ugye betegek vagyunk, mármint Kyra, de ugye ez most csak egy kis nátha, szóval neki is csak az orra folyik!
Meg hát ugye a hétvége az a családé, meg tegnap virúskeresőzött a gép majdnem egész nap! Ugyhogy nekem van mentségem! :lol:

De a többiek? Nekik is van? Példálul Nansy, hol csavarogsz? Remélem nincsen semmi baj veletek! Jelentkezz! És Rubinita? Vagy Krisy, Bacsbern? RIADÓ! ÉBRESZTŐ! :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sajna mi is betegek vagyunk még mindig. Szerencsére a párom már jól van, elvégre ő hozza a pénzt, szóval neki egészségesnek kell lennie :D Az én torkom már csak éjszaka kapar, de szegény Marci nem javul ilyen gyorsan. Az orra már nem folyik annyira, rosszabb, alig bírom kiszívni belőle a trutyit (már bocsi). Ráadásul teljesen be van rekedve, szóval szedjük a cseppeket, és orrszívózunk ezerrel. A kedve szerencsére jó, és láza sincs. Szóval én azért reménykedek, hogy nem lesz rosszabb.

Kép
Kép
nikole

Utólagos engedelmetekkel Marci blogjára feltettem a Babócás blogon lévő blogokat. Na ez így elég h.lyén hangzik, de remélem értitek. Szóval Kyra, Gergő és Zita ugye megengeditek? Ha nem akkor már veszem is le. De Mártus blogjára azt írja ki, hogy elveszett. Tényleg így van? És ha van a többi babónak is blogja, amit feltehetnék, akkor szívesen megteszem! Senkit sem szeretnék kihagyni, de ami nincs ott fent, annak sajna nem tudom a címét.

Kép
Kép
nikole

Sziasztok! Lányok sajnálom, hogy sok gyerek beteg...Gyógypuszi minden betegeskedőnek!!! Meg kell gyogyulni hamar,mert nemsokara jön a hóeses :-) ,( meteorologia szerint mar a héten) s vár a szánkozás mindenkit, ami gondolom még majdnem minden babának újdonság lesz...A hétvégén megvolt Ruben keresztelője ( a pap annyi szenteltvizet öntött rám, hogyha 120 évig élek sem visz el az ördög :-) , komolyan, én nem tudtam, hogy az anyákat is megszentelik, a 3. adagnal mar a hajam végén folyt s a párom meg a tesóm törölgetett ), jó volt a hely ahol az aztkövető bulit tartottuk, elfáradtunk, ráadásul a nagyim súlyos álapotban kórházba került s bármelyik percben bekövetkezhet amitől félünk :-(
,... Csajok, ti már elkezdtétek a karácsonyi ajándékok beszerzését?...Mert én még nem :-( ...pedig minden évben megfogadom, hogy nem hagyom az utolsó napokra...most jó lenne betartani...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok

Vagyunk mi is csak Apa itthon volt szabadságon és nem tudtam jönni. :?

Rubinita: Mi már elkezdtük a karácsonyi ajándékok beszerzését, de még a párom apukája, Dávid és a párom hátra van. :)

Voltunk vasárnap a parlament előtti Mikulásházban nagyon jó volt csak 1,5 órát kellett sorba állni mielőtt bejutottunk volna. :shock:

Kép

Kép

Mi jól vagyunk bár az éjszakák mostanában nem a legjobbak, mert a fiatal ember sokszor visitva ébred, de majd csak túl éljük. :cry:

Minden beteg babának jobbulást kívánok!!!!!

Tényleg többiek? Nansy, Gerimamy, Judit????

[size=18]JUDITNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!![size=24][/size][/size]

Kép

Majd még jövök......

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Sziasztok!

Krisy, örülök hogy előkerültél, már azt hittem, hogy meguntál minket! :?

De örülök, hogy nem így van és csak a családdal töltötted az idődet :) Ami persze természetes, hisz szerintem mindenki így tesz :)

Aranyosak a képek :) Hogy megnézte magának a télapót :lol:
Nem félt?

Karácsonyi ajándékokkal én jól állok, mert nálunk nincs ajándékozás csak a gyerekek kapnak, nekik meg már megvettük :) És most pluszba minden család kap egy saját készítésű Kyra naptárt 2008-ra :D
Szóval mi már túl is teljesítettük magunkat :lol:

Dávid visítva ébred?Nem a foga miatt?Akkor szoktak ilyeneket csinálni! :roll:

Rubinita, téged is összevizeztek? Hát ez fura!Kyra keresztelőjén engem nem...milyen keresztelő volt? Mármint hogy katalikus? Vagy református? Vagy valami más? :roll:

Nikole nyugodtan felteheted Kyra blogját :) És Mártusét én is megszűntnek látom! Nem tudom mi lehet! De most már kezdek aggódni! Nansy is eltűnt! :shock: Remélem nincs semmi baja! :shock:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Jöttem én is, mert alig van itt pörgés!

Karácsonyi ajándék ügyben mi nagyon jól állunk, szinte mindenkié megvan. Én még holnapra leszerveztem anyóst Marcizni, így még páromnak beszerzem amit még szeretnék, és már csak anyukámék vannak. Mondjuk én mindig az utolsó pillanatra hagytam, de a párom már novemberben beszerezi mindig, így én is átvettem ezt a jó szokását. Végülis együtt megyünk vásárolni :lol: De tényleg sokkal jobb. Nagyobb a választék, és az emberek sincsenek annyira megőrülve, mint karácsony előtt 1-2 nappal.

Marci naptárt mi is csináltatunk a mamáknak :wink:

A visítva ébredés nálunk is ismerős, szerintem is a foga lehet. Bár mostanában hogy Marci beteg nem adom neki a homeos bogyót a fogára, de nem is úgy tűnik, mintha fájna neki. Szóval lehet akkor sem az volt a baj, de gondolom nagy bajt nem okoztunk vele. Még nem bújt ki fent egyik sem, pedig már az egyik annyira ott van.

Egyébként jó lenne, ha atöbbiek legalább életjelet adnának magukról :cry: Én is aggódom, ki tudja, hogy mi lehet.

Kép
Kép
nikole

Na itt vagyok!!! :lol: :lol:

Dehogy untalak meg titeket! :lol: :lol:

Dávid egyébként nem félt a Mikulástól csak nézte, hogy ki ez a bácsi :lol: :lol: Szerintem még fel sem fogta a dolgokat a végén meg már olyan fáradt volt, hogy a krampuszos képnél már hozzábujt a krampuszhoz (akit Alfrédnak hívtak :lol: ). :lol: :lol:

Lehet, hogy a foga mert úgye már időszerű lenne a felsők kibújása mivel az alsók már 2,5 hónapja kibújtak. De eddig minden este bekentem neki Dentinoxal, de tegnap nem és nem sok különbség volt a két éjszaka között :shock: . Ma pl. hajnali 3-kor felüvöltött és mire kimáztam az ágyból és odamentem hozzá akkor már aludt. :shock: :?

Megnéztem a blogban a képeket és nagyon aranyosak. :lol: :lol:
Nikole milyen progival csináltam a fénykép montást?

krisy79

Ez tetszik, időszerű lenne hogy kijöjjön Dávid foga :lol:

Kyrának még egy sincs :o
3 hónapos korába elkezdett ömleni a nyála, 5 hónaposan a dokinő azt mondta ma holnap kinn lesz annyira duzzadt és látszik, és azóta is csak szenved vele, és még egy sincs kinn! :lol:
Szóval hogy mi időszerű és mi nem...hát ezt gyerekeknél nem lehet tudni :D

Tudom nem Nikole-nak hívnak, de tudom a választ...photobucket-el csinálta!
Mármint www.photobucket.com
Én is ezt használom, csak onnan tudom :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Igen Krisy Photobucket :lol: Jó nézelődést! Jó sok mindent lehet ott csinálni!

Nekünk is 6 hónaposan jöttek ki az alsók a felsők pedig nem akarnak, pedig már nagyon ott vannak. Nekünk a védőnő mondta már több mint 1 hónapja, hogy Marci 1 héten belül mászni fog. Hát szerintem neki annyira bejött a kúszás, hogy nem erőlteti. Mondjuk Mikulás örömére mászott kettőt előre, de azóta sem. De pár napja fel akar állni :shock: Mindenben húzná fel magát, csak még nincs meg neki a pontos mozgássor. Ma odaállítottam az ágyhoz és egy 1-2 mp-re megtartotta magát kapaszkodva. És persze közben vigyorgott. Szóval lehet hamarosan nálunk is meglesz a felállás???

Kép
Kép
nikole

Sziasztok! Tényleg kevesebben irogatunk, biztos mindenki az ünnepi készülődést szervezi :-) ,... de azért lányok egy kis helyzetelemzésre gyertek!...Krisy! Aranyos lehetett Dávid ahogy a krampuszhoz is odabujt, a képek is nagyon jók s tényleg sokat vártatok amig bejutottatok a mikuláshoz,de megérte...Akíra! Nekünk görög katolikus szertartás volt, de komolyan, én még ilyet nem lattam,az arcomról a hajamrol folyt a viz, még jo ,hogy nem nyar volt,indulhattam volna a vizespolo versenyen :-) ami egy szent helyen gyönyörű látvány lenne,na meg meglepett az egész...Nikole! Ha igy halad Marci biztos hamarosan állni fog! De jó! Tényleg igazad van, az ünnepek elött közvetlenül az emberek mint az örült úgy vásárolnak...Csajok! El vagyok akadva...Segitsetek...Ruben 2 hete ismerkedik az almával,elöször almalé,majd pép,megeszik majdnem egy egész almát tizoraira...Hogyan tovabb? Mindennap kell neki almat adni? Vagy mit lehet bevezetni? Lehet ,hogy most kinevettek :-( ...de tényleg elakadtam...puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Jaj, Krisy nem is dícsértem a mikulásos képeket! Nagyon jók! Sajna Marci idén nem látott Mikulást, de a párom azt mondta jövőre igazi Mikulás hozza majd neki a csomagot! Olyan jó lesz!

Rubinita nagyon jó ez a vizespoló verseny :lol: Főleg a templomban :lol:
Mindjárt folytatom!

Kép
Kép
nikole

Köszi lányok a photobuvket tippet majd megnézem. :lol:

Tényleg Akíra, hogy van a fogad helye? Én is ma megyek fogorvoshoz folytatja az egyik fogamnál a gyökérkezelést. :( Egyébként én mindig azt hittem, hogy majd a terhesség teszi tönkre a fogaimat, de akkor szinte alig ment tönkre fogam erre a szoptatás úgy kikészítette, hogy azota vagy 4-5 gyökérkezelni kellett már. :( És még mindig szoptatok tehát nem tudom hol lesz a vége bár erőssen gondolkodom, hogy lassan abba kéne hagyni a szopit mert már csak egyszer van egy nap és az se sokra elég, de majd kiváncsiságból lemérem, hogy mennyit eszik belőle a manó...

Azi időszerűség tudom egy babánál nem törvényszerű, de én már nagyon várom azokat a fogacskákat, mert akkor talán lesz megint egy kis nyugi. :lol:

Nagyon ügyi Marci, akkor nemsokára feláll nálunk is így kezdődőtt azóta ahol csak lehet feláll és ráadásul már vagánykodik is mert sokszor elengedi a "kapaszkodot" az egyik kezével na nekem akkor vannak rémképeim, hogy a gyerek mindjárt lefejel valamit. :oops: Lehet, hogy paramami vagyok? :wink:

Kép

Na itt szoktam frászt kapni, mert amin támaszkodik az egy üvegajtó, a doboz meg a konektorok miatt van ott.

Rubinita: Ha már megeszik majdnem egy almát akkor léphetsz másik gyümi felé, mondjuk körte, őszi de azokból már csak a bébi ételt ajánlom, mert sajnos már mindennek lement a szezonja, és én még Rubennek a babánt illetve a narancsot nem ajánlanám.

Ja és képzeljétek Dávid olyan ügyesen eszik már darabos ételt semmi öklendezés nincsen. Általában mostanában kap a mi ételünkből pl. vasárnap a kenyéret a bableves levébe mártottuk és azt ette falatokként, de a húsit is megeszi ha darabokban adom a szájába, sőt múltkor háromnegyed banánt evet meg a kezemből úgy hogy pici darabokat adtam neki belőle. Ennek tökre örülök. :lol: :lol:

krisy79

Rubinita
Adhatsz minden nap almát tízóraira, mi is így kezdtük a hozzátápit. Utána nálunk a barack jött, de ugye azt most nem igazán lehet beszerezni. Szóval szerintem gyümiből marad az alma. De a többiek hátha tudnak segíteni, ők bátrabbak mint én :lol: Mi ugye még banánt eszünk, de nektek az szerintem még korai :roll: Utána persze jöhetnek a főzik. Krumpli, répa, sütőtök, cékla, meggy.
Hát én kb. ennyit tudok segíteni most neked... De minél nagyobb lesz, annál könnyebb!

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Na a felállás meg mászkálás meg paramami...

Hát én az előbb majdnem meghaltam! Kyra felállt a számítógépes asztal lábánál, és mellette van az etetőszéke, átkapaszkodott belé és odatotyogott! Aztán át a kis fiókos szekrényhez! És ott pakolt! Épp le akartam videózni az én ügyes nagylányomat, mikor is megbotlott az egyik lábába és hátra vágódott! Olyat koppant a feje, hogy azt hittem ott marad! :shock:
Utána 10 percig visított szegénykém én meg vele sírtam! A szívbajt hozta rám, én meg most csak abba reménykedek, hogy nem fog hányni, nincs agyrázkódása... :cry:
De a szerencse, hogy oda esett ahova...mert a számítógépes asztal és a fiókos kisszekrény közé esett! A hely a kettő között pont csak arra elég hogy ő beessen! Olyan szűk! Bele se merek gonolni, ha máshogy esik...
Ide esett: Nem tudom mennyire látható....

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Akíra még szerencse, hogy nem a szekrény sarkának eset neki. Szegény Kyra gyógypuszi a buksijára. :?

krisy79

Húúúú, szerintem a babuciknak van egy védőangyaluk, aki vigyáz rájuk. Olyan ügyesen tudnak esni szerencsére. Bár tuti lesznek majd kevésbé szerencsések, mikor az ügyeleten kötünk majd ki velük, de remélem nem lesz jellemző...

Kép
Kép
nikole

Hát ne is mondd! Én még most is azt nézem, hogy jól van-e, nem kezd-e el hányni vagy valami!

Ja, Krisy, a foghelyem egész jól van, várom már a karácsonyt addigra mindenen túl leszek! :) Remélem legalábbis! :roll:

A gyökérkezelés imádnivaló :wink:
Hát igen nekem a terhesség tette tönkre neked a szoptatás...lényeg, hogy a gyerek! :twisted:
Na persze vicc, nem haragszom én rá :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Hello!

Vagyok én is!

Köszi lányok a tippeket kikapcsolódás téren!Tegnap el is mentünk karácsonyi bevásárlásra,de a picurral együtt.Viszont így is nagyon jól éreztük magunkat és Gergő is jól elvolt.Nem kaptunk ugráló zebrát,csak egy helyen volt,de ott nem 11 ezer,hanem 25 ezer volt! :shock: Nem normálisak,komolyan mondom.

Krisy:Nekünk is hasonló tv állványunk van.Üveg az elején a két ajtó,ilyen kattanósan nyílik,gondolom a tiétek is?Szívbaj az van nálunk is,mert állandóan azon áll,a hifit akarja belőle.Ha nem látnám én sem hinném el,hogy hogyan tudja kezelni már most a hangerő gombot.Komolyan mondom,tudja,ha jobbra tekeri,akkor hangosabb,ha balra akkor halkabb.Rendesen úgy tekeri mint egy felnőtt. :lol:

Ma megint mondta,hogy apa,de persze akkor,mikor az apja nem volt itthon.Az apjánál volt egész nap,nem is mondtam,hogy meghalt az anyósom,holnap megyünk a temetésre.Gergőt nem visszük,mert elég ratyi idő van,addig vigyáz rá az egyik jó barátnőnk.

Akíra:Most már látom,mi volt a baj!szegénykém.Így voltunk mi multkor,mikor Gergő ,,leállazta" az ágy sarkát.Én is sírtam vele együtt,sőt még tovább is mint ő.Sajnos nem tudjuk ezeket az eséseket megelőzni,ezekből tanulnak.

Ja és Krisy:Mi tegnap vettünk konnektor dugót,nagyon jó kis találmány,nekem már most a szívem csücske.Majd teszek róla egy képet,csak most töltöm a fényképezőt.

A többieket is szeretettel várjuk ám,Bacsbern,Nansy,Sch.Judit,Berzkat és mindenki!!! (bocsi,ha valakit nem írtam)!

gerimamy

Hú Krisy jó vaksi vagyok, most láttam csak az előző írásod, és a képet! Dávid is keresi a veszélyt úgy látom.
Marci is folyton így térdel már, de ő még 2 lábra nem áll fel.
A szoptatást én is aznap hagytam abba, mikor 8 hónapos lett Marci, de igazából már semmi nem volt benne szerintem, csak reggel szopizott, de inkább csak nyöszörgött rajta, és megváltásként fogadta a cumisüveget utána. Szóval lehet neked is inkább már csak lelki dolog, de addig szoptass, amíg úgy érzed, hogy szükségetek van rá. Én is tök nyugodt lelkiismerettel hagytam abba, mert ezt tűztem ki magam elé, hogyha semmi nem jön közbe akkor 8 hónapig szoptatok. És tessék. Kihúztuk, még ha pótolni is kellett egy ideje tápival :D

Én is adtam már Marcinak kézből banánt, nagyon tetszett neki, megette előlem. És most jutottunk el oda, hogy kinézi a kajcsit a szánkból. A múltkor a kiflit szopogatta, le is tépett belőle egy darabot, de azt azért kiszedtem a szájából. Elvégre még csak 2 foga van, azzal nem igazán lehet megrágni :lol:

Kép
Kép
nikole

Végre Gerimamy, már rád akartam klikkelni msn-en, hogy mi van veletek.

Először is részvétem.

Marci nálunk a videot indítja el folyton. Még a kazettát is benyomja, ha épp nincs benne teljesen, majd megnyomja a Play-t. Már 2x is sikerült neki, ha pedig benne van a kazetta, akkor rendszeres :lol:

A konnektor dugó nekünk is nagyon kell, mert Marci mindegyikhez odamegy és nyúlkálna bele, na meg újabban a nyelvével közelíti :shock: Remélem így is elég biztonságos ez a dolog :roll:

Kép
Kép
nikole

Sziasztok!

Ma már harmadszor állok neki írni, de valami mindig közbejött. (általában Apa, hogy kell neki a gép :? )

Krisy!
Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést!!! Meg a virágot is!
Szép volt a Mikulásotok! Nekem tetszik az arca, olyan igazi mikulásos. Az idén mi sem találkoztunk a Mikivel, majd jövőre. De a barátnőmnek, aki virágboltos van egy 2 méteres gyönyörű éneklő, táncoló mikulása az üzlet előttt. Őt többször is meglátogattuk és mindig vigyorgott rá Balázs.
A krampuszos kép is ari, ha lányod lenne, meg is érteném, hogy hozzábújt! Elég jóképű krampusz volt! :oops: :lol: :lol: :lol:

Az éjszakák nálunk még mindig jók, szerencsére, de remélem nem kiabálom el. Ma is 3/4 9-kor keltünk. Mondjuk volt ébredés fél 4-kor és 7 előtt is, de először teával, másodszor tápival szépen visszaaludt.
De ilyen felsírás néha itt is van. Én is a fogára szoktam fogni, de nem látom jelét. Az első 7 hónaposan bújt ki, 1 hét múlva a 2., azóta semmi. Pedig már 9 hónapos. De majd jönnek...
Csak ne fájjon neki!

A naptárokat hol csináltatjátok? Helyben? Vagy a neten? Mert amiket én a neten találtam, azok eléggé drágák voltak, nem akartam rendelni. Írjátok meg légyszi, mert kíváncsi vagyok rá!

Rubinita!
Nálunk szinte minden nap elfogy egy alma. De szerintem nem baj. Van egy ilyen angol mondás is, hogy 'napi egy alma távol tartja az orvost' :D . Mi még eszünk banánon kívül, barackot, szilvát, meggyet. Mondjuk ezeket még nyáron tettem a fagyóba, most csak előkapom. Balázs is egyre több darabosat eszik. Bár vannak napok, amikor öklendezik tőlük. Múlt héten mandarint ettünk, tegnap meg narit. Bár ez Rubennek szerintem is korai még.

Ma krumplistésztát csináltam, addig ráncigált, amíg adtam neki. Meg volt őrülve érte. :lol:

Jaj, ezek az esések!!! Remélem én is, hogy azok az angyalkák mindig vigyáznak a manókra!!! Nálunk is szokott lenni!
Meg itt állandó baj, hogy Balázs mindent a szájába vesz. Folyton a nyomában vagyok, de minden percben ugye képtelenség. Valamelyik nap is látom, hogy a cserépkályha körül mászkál és gyanusan csönd van. Hát épp a kályhanyitogató kesztyűt rágogatta, ami tök kormos volt. Mondanom se kell hogy nézett ki! :twisted: Papírból már rengeteget megevett! Az újságtartó a kedvence. Tegnap meg kiborította a táskámat és benne volt egy fél Milka, amit még Pestre vittünk magunkkal. Na, elszedtem tőle. Próbáltam később lefekteteni, de csak ordít a cumisüvegtől. Ha felvettem, csendesedett, de sokat sírt. Kb fél óra múlva vettem észre, hogy van a szájában egy darab csokipapír. Az a jó kis alufólia. :shock: Az piszkálta a száját, utána már evett- ivott. Még jó, hogy nem nyelte le!!! :evil: :evil: :evil:

Fogorvoshoz járóknak kitartás! Szörnyű lehet. Én mondjuk mázlista vagyok ilyen téren, 2 tömött fogamon kívül nincs semmi, szerencsére. Bár a terhesség alatt-után nekem is több lett a szuvas fogam, de hát nem vagyok mai csirke sem, szóval ennyi még elfér. :lol: Nekem épp aftám van, nem is egy, hanem mindjárt kettő! Fáj mint a fene, de enni sajnos még tudok tőlük. Pedig rámférne egy kis koplalás! :lol:

Na, úgy látom ha én egyszer elkezdek írni, akkor regény lesz belőle. Ritkán írok, de sokat! :roll:

sch.judit

Gerimamy!

Részvétem!

sch.judit

Sziasztok!

Köszi lányok a részvétnyilvánítást!Na,de azért ne sajnáljatok annyira!:wink:

Judit:BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Ma én is krumplis tésztát főztem! :D
A naptárat mi az rtl klub fotószolgálaton csináltatjuk és szerintem nálunk nem drága.

http://asp10.photoprintit.de/microsite/3272/index.php itt a cím.

Nikole:És miért nem tetted?
:?:

Én mostanában Gergőnek Bombi-t adok.Kezébe veszi és elmajszolja,azaz harabdál belőle.Nagyon fincsi lekvár van benne.

gerimamy

Így egyszerűbb:

http://asp10.photoprintit.de/microsite/ ... intfun.php

Mi a feketét csináltatjuk :D

gerimamy

Judit
Mi itt helyben csináltatjik a naptárt, egy ismerős totós csajszinál. Szóval még az árát sem tudom, de nekünk ugye tuti olcsóbb lesz. Szóval sajna nem tudok segíteni...

Na most megyek, mert sajna Marcit viszem vissza a dokihoz, mert ahelyett, hogy javulna, inkább romlik. Már egyáltalán nincs hangja :cry:

Kép
Kép
nikole

A totós, az fotós csajszi :oops:

Kép
Kép
nikole

Csak egy percem van, nem is tudok reagálni semmire! Párom hazajött melóhelyről mert beteg, halál láz és minden!
Szóval most ápolom! De a naptár témára reagálok! Mi itthon készítjük, 100x olcsóbb mint bármi más!
A programot hozzá a netről töltöttem le :

TKexe Kalender a neve! Ha valakit érdekel, keresőbe rákeres és ingyen le lehet tölteni! Biztonságos, én is letöltöttem! Csak két képet dobok fel róla, hogy lássátok hogy fog kinézni, de sok variáció van mind formába mind színbe ami közül lehet választani!

Kép Kép

KépKép
KépKép
akíra

Akíra jó ápolgatást, csak Kyra el ne kapja. Nálunk is a párom kezdte, ő persze már teljesen jól van, de mi még mindig nem. Új gyógyszert Marci nem kapott, csak a Fenistil cseppek adagját kellett emelni, az elvileg jó a hangjára, és vett tőle a dokinéni orrváladék mintát, amit az ÁNTSZ-hez kellett vinni, és majd ott kitenyésztik. Azt mondta, hogy semmi nem indokolja az antibiotikum adását. Hát... Hétfőre visszarendelt, meglátjuk addig mi lesz.
Nem vagyok antibiotikum párti, de azért nem tudom, hogy meddig lehet hagyni a gyereket szenvedni :roll: Igaz, a kedve jó, láza nincs de ez az orrszívás már az agyamra megy, na és elég ilyesztő szegény sikongatása, mert ugye még sírni sem tud, annyira nincs hangja :cry:

Nagyon jó a naptár! Mi sem adtuk még le a csajszinál a rendelést, szóval ha így haladunk, lehet nem is vállalja már be, és akkor marad az itthoni kreatívkodás.

Kép
Kép
nikole

Sziasztok

Na, engem is elért a betegség. Tegnap már hőemelkedésem volt, és annyira fáj a torkom hogy nyelni nem tudok. Áron már javul, de még mindig nem az igazi. Remélem Zita nem kapja el, próbálom nem puszilgatni, és csak annyit felvenni, amennyit szükséges. Apa még bírja, ő még nem beteg. De hát ez a nap elég szar volt, nem bírtam lefeküdni sem egész nap. Két gyerekkel, meg főzni is...Mire apa 4-kor hazaért, már alig vártam hogy egy kicsit lepihenhessek. Sikerült is fél órára.... Remélem holnap jobb lesz :wink:
Mindenkinek aki beteg, jobbulást!

Nikol
Én nem értem ezeket a dokikat. Meddig akar várni? Addig amíg tüdőgyulladást kap a gyerek? Hál istennek a mi dokink hamar adja az antibiotikumot. Járj a nyakára, nehogy aztán valami komolyabb baj legyen belőle. nem mondta hogy legalább hurutszaggatót adj neki? Gondolom a rekedtségnek csak van valami oka. Bár nem vagyok orvos :oops:

Naptár
A foto.hu oldalon is van naptárkészítő.Érdemes azt is megnézni, szerintem az is jó. Amikor feltöltötted a 12 képet akkor meg lehet nézni a nyomtatási képet, na akkor kell ctrC-vel menteni és egy word oldalra beileszteni. Ezt már lehet nyomtatni. De szerintem ha otthon nyomtatod ki, akkor majdnem drágább mintha csináltatod. Tök drága a színes festékpatron, és 2900-ért kinyomtatva, összefűzve megkapod az A4-es méretűt . Akíra, te kiszámoltad hogy kb. mennyibe jön ki egy db ha otthon nyomtatod?Kiváncsi lennék rá.

Judit
Utólag is boldog névnapot!
És Zita ugyanolyan mint Balázs. Mindent a szájába vesz. Én is tiszta ideg vagyok. Állandóan a nyomában kell lenni. Most egy gemkapcsot vettem ki a szájából. Hogy honnan szedte? :roll: Tegnap az ágya fölött lévő pörgőt szerelte le , és annak az egyik fém alkatrésze volt a szájában . kb 5 ft-os nagyságú alátétszerű valami....Csak arra lettem figyelmes hogy öklendezik:shock: A pörgőt iktattam...
Annyira figyelek hogy ne legyen elől semmi ami veszélyes lehet, de ő mindig talál valamit :shock:

mennem kell fürdetni, majd holnap jövök, remélem már jobban leszek. Még jó hogy a karácsonyi ajándékok már megvannak. Fogalmam sincs hogy hogyan szerezném be most :roll:

Ja, és Gerimamy
Neked őszinte részvétem, és azért annyira nem sajnállak!!!! :wink:

berzkat

Sziasztok! Gerimamy családjának őszinte részvétem! Akíra jobbulást kivánok a párodnak, gondolom te is fáradt vagy mert Kyra ápolgatása után ott a párod gyógyitgatása is. Vagy lehet, hogy a te férjed nem igényli, mert az én párom ugy eltudja magát hagyni, hogy csak na, ha lázas akkor kifeküdve jajjgat,elmondja néhányszor ,hogy nagyon beteg,az alkalmazottak -gondolom udvariasságból- állandóan csörgetik, hogy él e még és ülni kell mellette :-) ...máskor meg olyan erős, nagy akaratereje van, sportol de a betegségeket nem jol tűri.., Nikole sajnalom,
hogy Marci még nem gyogyult meg. Miért kellett orrváladék mintát venni? De az jó ,hogy nincs láza. Antibiotikumot én sem szeretem de azért jo mert hamarabb megy a gyogyulas. Gyogypuszi Marcinak...Judit! Olvastam, hogy van cserépkályhátok. De jó. Én is szeretnék, a páromat rábeszélem egyszer, csak akkor at kell alakitani az egész lakást,mert nekünk csak álkéményünk van. De megoldjuk. Szeretem a hangját ahogy a téli estéken ropog benne a tűz...olyan megnyugtato...
Többiek? Már van aki nagyon régen volt. Tessék jönni néhány sort irni...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Berzkat most olvastam, hogy közben te is irtál...gyógyulást kivánok neked...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74

Sziasztok!
Csak gyors beugrás alvás előtt! :lol:

Hát igen, a beteg férfiaknál nincs rosszabb. Egyedül a beteg gyerek, de azok nem hagyják el magukat. Az én férjem is mindig halálosan beteg tud lenni! :roll:

Köszi az infót a naptárról! Én is gondoltam az itthonira, de egyrészt tartok attól, hogy nem lesz olyan szép, másrészt meg szerintem is sok festék menne el rá. De majd esetleg csinálok egy próbát.
Ja, és ha itthon csináljátok, akkor milyen papírra? Akíra, te tuti meg tudod mondani!
(olyan jó, hogy itt ügyi emberek vannak)

Rubinita!
Igen, cserépkályhánk van, sőt szinte az egész lakást azzal fűtjük. Van még egy kis kandalló is, de azt ritkábban gyújtjuk be. Az idén tavasszal vettük, amikor már lement a szezon, tök olcsón. Imádom nézni ahogy ég benne a tűz. A cserépkályha meg egyszerűen szuper. Olyan meleget tud adni, hogy bugyiban-pólóban vagyunk néha. (mármint csak én, a férjem nem hord bugyit, természetesen) :lol: :lol: :lol: Átalakítás az volt rendesen, mert két szoba közé tettük be, szóval falat is bontottunk. de most már azt mondom, megérte. Konvektor csak Balázs szobájában van. Kicsit a fabehordás macerás, de csak naponta egyszer-kétszer kell.

Berzkat!
Köszi a köszöntést! Jobbulást az egész "kiccsaládnak"!!! :D

Gerimamy!
Én is pont ezt a naptárt nézetm, csak én a DM-ben. Ugyanennyi az ára ott is.

Beteg férjeknek, de főleg a babáknak jobbulást!

Nikole!
A mi dokink is ír antibiotikumot. Mondjuk szerencsére csak egyszer volt rá szükség. De azt mondta, 3 nap alatt rendbejön, és tényleg így is volt. Meg kaptunk Normaflort is, hogy a gyomrát ne piszkálja meg.
Az orrszívózás tényleg brutál, de Balázs csak a porszívót utálta, mert napközben ha odatettem elé a porszívó nélküli orrszívót és én brümmögtem mellé, akkor jókat nevetett rajta. Sajnos nem szabad abbahagyni, mert tényleg nagyon lerakódhat és akkor fel kell szúrni. Úgyhogy kitartás!!!

Na, megyek, bocs hogy csapongtam össze-vissza!

sch.judit

Sziasztok!

Kihal a topic mi van lányok mindenki készül a karácsonyra? :lol:

Hát minket is elért a nátha főleg engem tiszta takony vagyok, de a torkom nem fáj szerencsére. :( Tegnap Dávidnak is kellett szívni az orrát, de hál istennek ma még nem úgyhogy ő talán nem kapja el annyira, de azért nyomatom neki a c-vitamint ezerrel.
Mától befejezem a szopit szerintem mert elkezdtem gyógyszert szedni a náthámra és így nem szívesen adnék neki tejcsit, hát kiváncsi vagyok mennyire fogja megviselni.
Ma voltunk védőnéninél és a fiatalemer 9400g és 70 cm. Megdicsért minket a védőnő és azt mondta ezek a méretek egy egy éves gyereknek felelnek meg. :shock:
Az éjszakáink továbbra is borzalmasak és eléggé be van dagadva az ínye, úgyhogy remélem már hamar kibújik az a fogacska én úgy láttom hogy a jobb felső egyes közeledik de lehet, hogy már csak odaképzelem. :lol:

Minden beteg babának és mamának jobbulást kívánok.

Gerimamy őszinte részvétem. :(

Bacsbern, Nansy legalább életjelet adjatok, hogy jól vagytok.

Na mennem kell mert felébredt.....

krisy79

Sziasztok!Kérdezném, hogy aki tápszerrel pótolja az anyatejcit vagy pótolta, az HA-val kezdte? Vagy ilyen korban lehet már ízesítettel is?

Kép
gyanixi

Sziasztok

Na itt vagyok én is, csak fogdokihoz járok én is lassan 1 hete minden nap:(,lett 1 cisztám vagyis volt is csak nem fájt így nem törödtem vele......... és ez lett a fél fejem bevan dagadva olyan vagyok mint 1 hörcsög.

Vissza olvasni most nem tudok mert nagyon elhavazodtam , de igérem délután folyt köv.

A ddig is írjatok jó sokat legyen mit olvasnom, bát így van mit bepótolnom :lol:
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen az együttérzéseteket,nagyon jól esik!Megvolt a temetés szerdán,drágámmal meg is néztük anyósomat.Bánni nem bánom,de azóta minden percben előttem van az arca és elég sz.r érzés.Na mindegy....

Bacsbern:Örülök,hogy te is itt vagy végre!Viszont sajnálom,hogy te is fogdokihoz jársz,nagyon nem lennék a helyedben.Kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánok neked!S persze gyere gyakrabban! :)
DORINÁNAK PEDIG BOLDOG 7-ET!

Krisy:DÁVIDNAK BOLDOG 8. HÓNAPOT KÍVÁNOK!
Ja és igen,a méreteitek tényleg egy 1 évesnek felenek meg!Nekünk a 6 hónapos mérésen mondták,hogy Gergő 1 évesnek felel meg.Akkor volt 73cm,de a 6 hós babáknál max.65cm-et szoktak mérni.Nincs mese,nagy babáink vannak.Nem is baj,majd legalább meg tudják rendesen védeni a hugit! :wink:

Judit:Nem tudtam,hogy a DM-ben is van.De oda személyesen be kell menni,vagy ezt is neten lehet?Én is csináltam régen itthon naptárat,meg képeket nyomtattam,de az a helyzet,hogy baromi drága szórakozás.Nekünk a nyomtatóba való színes patron 6 ezer forint,ami alig elég valamire.Én fényes fotópapírra szoktam nyomtatni.

Ti mit vesztek a babócáknak Karira?Mert én már tanácstalan vagyok!Zebrát nem kapok sehol,csa 25 ezerért,annyit meg nem tudok adni érte,meg őszintén szólva nem is akarok (pedig nekem mindent megér a gyerekem),mert lehet nem is fogja használni....
Szóval adjatok légyszi tanácsot!

gerimamy

BALÁZSNAK IS BOLDOG 9-ET!

gerimamy

Lányok!

A blogba szeretnék új képeket nézegetni! :D
Ja és persze egy két új recept is jól jönne,ma sem tudom,mit főzzek! :lol:

Tényleg,ha vannak új ötleteitek a bloggal kapcsolatban,akkor írjatok és megvalósítjuk!Új színek.....bármi.Én most meglepit akartam csinálni,egy karácsonyi fejlécet,de bedöglött a Photoshop-om,így nem megy.Lehet az lesz a vége,megint újra kell telepítenem az egész kócerájt! :evil:

Akíra merre vagy?Nansy?Régen jártál itt!Mesélj,hogy van a menyasszonykánk?

Na jó,mostmár dugulok,mert én mára már megírtam a regényt! :oops:

gerimamy

Sziasztok!

Na, tudtam, hogy nem szabad a jó éjszakákkal dicsekedni! :evil:
2 napja minden elromlott. :cry: A mai még hagyján, csak elaludni nem sikerült, csak vmikor 1/2 11-kor, de aztán alvás volt reggelig. De a tegnapi rémálom volt. :cry: Óránként ébredt, sírva. Vagy a frontra tippeltem vagy a fogára.
Tegnap elvittem a védőnőkhöz méreckedni és a dokinéninek mondtam, hogy a fogát duplán nézze meg. Hát a bal felső nagyon be van durranva, úgyhogy ez volt a baj. Meg persze most is ez van, napközben is nyűglődik, bár ilyenkor ezerrel jobb mit az éjszakai műsor!

Méreteink: 76 cm és 9000 gr.

Bacsbern!
Téged sem irigyel senki a fogad miatt!!! Kitartás, karácsonykor már biztosan tudod enni a bejglit és nem leszel hörcsög! :lol: :lol: :lol:

Gerimamy!
Köszi a fényképes infókat. Én is így gondoltam, de szerintem is drága lenne. Lehet, hogy egy nagy képet (20x27) kapnak a nagyszülők keretben. A Dm-ben neten is meg lehet rendeni, csak a boltban kell átvenni.
Mi egy bébi taxi szerűséget vettünk, vonatot.
Anyukám mindenhol a Fisher Price-os tanulókutyát kereste. Tescoban volt (elvileg) akcióban, de az egész országba nem szállítottak. Az első napokban kaptak pár darabot, de aztán semmi. Csak akkor minek tszik be 2-szer egymás után az akciós újságba. Ha nem akciós, akkor meg elég drága, úgy azért nem kell. (Pedig a mi gyerekünk is mindent megér... :wink: )

Többiek!!! Tessék tényleg írni! Legalább ma. Mert holnaptól ismét hétvége, olyankor úgyis nagy a csend, de ma még péntek!!!

Gyanixi!
Nekünk alapból HA-st írt a dokinéni a szopi befejezése után. Most is azt esszük, azt mondta a védőnő is meg a doki is, hogy ha eddig vigyáztunk, meg szopizott Balázs fél évig, akkor ne kockáztassunk. Pedig nincs is allergiás a családban. Azt hiszem nekünk most már marad is ez a tápi.

sch.judit

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk.

Elöszöris Balázsnak boldog 9 hónapot, Gergőnek boldog 8 hónapot, Dorinának boldog 7 hónapot.

Én karácsonyra a FP varázslatos kisvonatot néztem ki neki vagy a sütifalót elvileg ma megyünk a Gulliverbe és akkor ott körülnézek. Tényleg a Gulliver akciós újságjában láttam ugráló zebrát akcióban, de ott is 19.990,- volt. Bár nem tudom, hogy ez végfelhasználói ár vagy már a nagyker ár. :shock:

Judit Balázs is szép magas baba 76 cm :shock: . Az én fiam meg alacsony zömök. :lol:

Gerimamy: Gergő sohasem volt egy átlagos baba. Emlékszem, hogy 3 hónaposan már ő is húzta fel magát ülőhelyzetbe és ő is mindent előbb csinált mint a babák többsége akkor miért különbözne a méretiben. :lol: :lol:

Tényleg lányok Ti hányas ruhákat vesztek a babáknak?

Gyanixi: Én is a HA-s táppal kezdeném, bár én már ilyen nagy babának nem biztos, hogy adnék tápit, Dávid is most hagyta abba a szopit de a védőnővel megbeszéltük, hogy neki már nem kell tápi. De ez csak az én véleményem. :lol:

Bacsbern: Jó hogy jöttél és sajnálom a fogadat, de kitartás nem sokára jobb lesz. :lol: :lol:

Nansy? Nikole? többiek?????

krisy79

Képzeljétek, hogy tegnap mikor voltunk védőnőnél akkor megnéztük Dávid fogát mert pontosan úgy jártunk ahogy Juditték, hogy az éjszakák nagyon rosszak és nálunk meg a jobb felső egyes van bedurannva. Erre mesélte a védőnő, hogy beszélgetett egy fogorvossal és ő azt tanácsolta, hogy a pici babáknál ahol már látszik a fog csak még nem tört át ott egy hegyesvégű fém kanál nyelével át kell szakítani az ínyt és akkor megnyugszik a baba. :shock: De mondta a védőnő, hogy ő nem fogja megcsinálni de ha akarom akkor én csináljam meg, erre mondtam neki, hogy nincs az a pénz hogy én ezt megcsináljam a fiamnak. :shock: És ha véletlenül elrántja a fejét és az egész szájpadlását felhasítom, fú ez tiszta horror. :? :x
Tegnap be akartam keni Dávid ínyét a Dentinoxal erre mikor benyúltam olyan szinten ráharapott az újjamra az alsó fogacskáival, hogy menten azt hittem be sz..rok, de nem mertem felüvőlteni, nehogy megijedjen aztán sírás legyen belőle. Szép fiam van mi? :evil:

Na én mostmár regényt írtam, úgyhogy most más jön.......

krisy79

Sziasztok!

Itt vagyunk mi is!

Mennyi hóforduló!!!!!! Minden hófordulós babócának sok-sok puszát küldünk!!!!!

Hát igen, nem semmik ezek a méretek, mi kullogunk utánatok a kis 8000 g-al, mert elértük ám a héten a 8 kg-t!!! Mondjuk cm-ben úgy látom egész jók vagyunk (kb. 72 cm)
:lol:

Én is úgy láttam ma, mintha Marci ínye kezdene kirepedni fent. Szóval lehet hamarosan bejelnthetem a jóhírt, persze nem akarom elszólni magam :roll:
Sajna azt még nem mondhatom, hogy meggyógyult, a hangja talán jön vissza, és talán az orra sem olyan vészes, de még nagyon messze a vége attól félek. Még nincs eredménye a kenetnek, de remélem délutánra lesz.

Lányok lassan fejezzétek be a fogorvoshoz járást, mert rengeteg finomásg vár rátok is karácsonykor! Kár lenne bármit is kihagyni
:lol:

Gerimamy, kár a karácsonyi fejlécért, nagyon jó ötlet volt!!! Én a háttér színét világosítanám kicsit, mert a bordón nem nagyon látszik a betű.

Itt most esik ilyen havas cucc, egy hetet még várhatott volna :roll:

Ja, és én hétvégén is leszek valószínű, mert a párom ismét dolgozik, szóval majd írogatok, hogy történjen itt valami :lol:

Kép
Kép
nikole

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?