Sziasztok!
Ma már harmadszor állok neki írni, de valami mindig közbejött. (általában Apa, hogy kell neki a gép
)
Krisy!
Nagyon köszönöm a névnapi köszöntést!!! Meg a virágot is!
Szép volt a Mikulásotok! Nekem tetszik az arca, olyan igazi mikulásos. Az idén mi sem találkoztunk a Mikivel, majd jövőre. De a barátnőmnek, aki virágboltos van egy 2 méteres gyönyörű éneklő, táncoló mikulása az üzlet előttt. Őt többször is meglátogattuk és mindig vigyorgott rá Balázs.
A krampuszos kép is ari, ha lányod lenne, meg is érteném, hogy hozzábújt! Elég jóképű krampusz volt!
Az éjszakák nálunk még mindig jók, szerencsére, de remélem nem kiabálom el. Ma is 3/4 9-kor keltünk. Mondjuk volt ébredés fél 4-kor és 7 előtt is, de először teával, másodszor tápival szépen visszaaludt.
De ilyen felsírás néha itt is van. Én is a fogára szoktam fogni, de nem látom jelét. Az első 7 hónaposan bújt ki, 1 hét múlva a 2., azóta semmi. Pedig már 9 hónapos. De majd jönnek...
Csak ne fájjon neki!
A naptárokat hol csináltatjátok? Helyben? Vagy a neten? Mert amiket én a neten találtam, azok eléggé drágák voltak, nem akartam rendelni. Írjátok meg légyszi, mert kíváncsi vagyok rá!
Rubinita!
Nálunk szinte minden nap elfogy egy alma. De szerintem nem baj. Van egy ilyen angol mondás is, hogy 'napi egy alma távol tartja az orvost'
. Mi még eszünk banánon kívül, barackot, szilvát, meggyet. Mondjuk ezeket még nyáron tettem a fagyóba, most csak előkapom. Balázs is egyre több darabosat eszik. Bár vannak napok, amikor öklendezik tőlük. Múlt héten mandarint ettünk, tegnap meg narit. Bár ez Rubennek szerintem is korai még.
Ma krumplistésztát csináltam, addig ráncigált, amíg adtam neki. Meg volt őrülve érte.
Jaj, ezek az esések!!! Remélem én is, hogy azok az angyalkák mindig vigyáznak a manókra!!! Nálunk is szokott lenni!
Meg itt állandó baj, hogy Balázs mindent a szájába vesz. Folyton a nyomában vagyok, de minden percben ugye képtelenség. Valamelyik nap is látom, hogy a cserépkályha körül mászkál és gyanusan csönd van. Hát épp a kályhanyitogató kesztyűt rágogatta, ami tök kormos volt. Mondanom se kell hogy nézett ki!
Papírból már rengeteget megevett! Az újságtartó a kedvence. Tegnap meg kiborította a táskámat és benne volt egy fél Milka, amit még Pestre vittünk magunkkal. Na, elszedtem tőle. Próbáltam később lefekteteni, de csak ordít a cumisüvegtől. Ha felvettem, csendesedett, de sokat sírt. Kb fél óra múlva vettem észre, hogy van a szájában egy darab csokipapír. Az a jó kis alufólia.
Az piszkálta a száját, utána már evett- ivott. Még jó, hogy nem nyelte le!!!
Fogorvoshoz járóknak kitartás! Szörnyű lehet. Én mondjuk mázlista vagyok ilyen téren, 2 tömött fogamon kívül nincs semmi, szerencsére. Bár a terhesség alatt-után nekem is több lett a szuvas fogam, de hát nem vagyok mai csirke sem, szóval ennyi még elfér.
Nekem épp aftám van, nem is egy, hanem mindjárt kettő! Fáj mint a fene, de enni sajnos még tudok tőlük. Pedig rámférne egy kis koplalás!
Na, úgy látom ha én egyszer elkezdek írni, akkor regény lesz belőle. Ritkán írok, de sokat!