Sziasztok!
Olyan édesek a gyerekek, ha külditek vagy 5 percig gyönyörködök, mire végülis lementem őket
Olyan jó látni a boldog ygermekarcokat
Persze a szülőkét is
Várom a képeket továbbra is mindenkitől, természetesen a várakozoktól is, hisz ti is a tagjai vagytok a fórumnak, és kiváncsiak vagyunk rátok is!!!
És a már babások/gyermekesek sem csak a gyerekekről küldik a képeket, hanem magukról is!!!
Idusa! Nincs határ , de kb. max.. 2 Mb-nál azért ne legyen nagyobb, felesleges...
Tök jó, hogy már végre te is a táblicskus csapat tagja lettél
Hogy vagytok??? Lili???
Ja, nem tudom írtam-e már...
Norisz közlekedik fel és alá... Nincs egy perc nyugtom se, kivéve mikor alszik
Feláll egyfolytában és mindig elengedi amit fog... Tehát egyedül áll, most még max. 1 perc időtartamig...
Vettünk neki járássegítőt "Fisher price", és nagyon szépen sétál vele, tologatja
))
Így egyre kevesebb időm van netezni, csak ha fogom a kezemben akkor tudok ideszaladni különben...
Úgyhogy ha írok valakinek e-mailt, bocs a nagybetűk hiánya miatt
És különben nem panaszkodom... Imádojuk Noriszt, még akkor is ha a legnagyobb zsiványságai most kezdődnek...
1embernek mindig ott kell lenni vele, hihetetlen dolgokra képes
DE IMÁDJUK!!!!!! És nem adnánk semmiért sme senkinek oda....
Egy gyerek legyen eleven és csibész, akkor boldog
Mi meg mindenképp
))
Madri!
Szorítunk!!!
Szombati tali...
99 %, hogy mi is ott leszünk... (nagyon szeretnénk titeket megismerni, és oylan jó volt ápr.22. is
)
Már ha elkészül a beadandóm... Van vagy 3 beadandó feladatom, így fogalmam sincs, hogy kész lezsek -e vele.. Szombat a határidő...
Ráadásul jún. 10.én lenne egy csomó vizsgám, mindnet próbálok eltenni onnan , hisz Gólyahíres találkozó lesz, és ott is szeretnénk résztvenni!!
Pusszancs mindenkinek!!!
Legfrissebb képeink: (Én úgy gondolom, hogy aki akart eddig is megtalált, ezen nem változtat az, ha nem teszek fel képet... Norisz neve sem mindennapi, elég ezt bepötyögni a keresőbe...)