Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi: Azt hiszem, én még nem gratuláltam Csabikádhoz! Olyan szuper, hogy Ti is család lettetek, nagyon örülök! Kérünk szépen képet a kisfiadról, ha lehet!!! Kép

Alexa: A képeket Napsuginak küldjétek légyszi! A táblázat adatait nekem, a fotókat neki! Kép

Lányok, Viviennel el tudnék menni a szombati talira, úgyhogy írjatok hozzá minket is a listához! Mi sütin és üdítőn kívül mit vigyünk, mire van még szükség? Még ezzel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e valaki közületek, aki kocsival lesz és beférnénk hozzájuk hazafelé? (Budapestre jönnénk.) Odafelé Marci_anyuékkal megyünk, de lehet, hogy visszafelé már nem tudunk együtt jönni, így szeretném bebiztosítani magunkat Kép
ildi_ko

Kedves Ildiko,
Elküldeném priviben az adataimat, mert szeretnék én is benne lenni a táblicskuban!
Tudom, hogy 1x már írtad a mail címedet, de lécci mmég1x, mert betárcsázósak vagyunk....
Akkor én is küldöm!
Amneris, Zita cuki nagyon! Látod milyen gyorsan elérkezett ez az idő is! Minden OK?
Gabszi, Moncsi, jó babázást!
Kata, köszi az elismerő szavakat, így utólag nem is tudom, hogy miért szóltam bele, nem is nekem címezték! Sorry mindenkitől!
Megyek mert Lili sírdogál.
Kelimoninak majd írok a védőoltásokról, persze csak az én véleményem....
Idusa

KépKép
idusamoja

Sziasztok!

Lehet, hogy már nem is emlékeztek rám, annyira régen nem írtam! Télen költöztünk és csak most kötötték be újra a netünket.
Visszaolastam és micsoda hírek várnak! Nagy-nagy gratula Gabszinak, Moncsinak és Süninek!!!

Az utóbbi napokban már nagyon eluralkodott rajtam a türelmetlenség. A baráti társaságunkban már nagyon sokan a második babát tologatják a kocsiban és kicsi lányom folyamatosan hajtogatja, hogy én is szeretnék kistestvért... Kép
Nagyon jó ilyen babaesőről hallani, most kicsit bizakodóbbá tett, mert a sorszám alapján még nagyon messze állunk... Kép

Kép
Kép
sukmesi

Olvastam, hogy egy ideig vezetéttek a sorszámok állását. Mi a 152-es számot kaptuk anno. Vajon most hol tarthat?

Kép
Kép
sukmesi

Sziasztok!
Itt a fórumon már mindenki ismeri egymást személyesen? Nagyon izgulok, hogy szombaton teljesen ki fogunk lógni a sorból, mert mi még csak fotókról ismerünk néhány embert. De igazából szerintem csak a fórumon gyakran szereplő gyerkőcöket fogom megismerni...

GABSZI!
Majd szerda után, ha lesz egy pici időd, légyszi nekem is küldj fotókat, hagy gyönyörködjek a babótokban. Köszi!

Kép
mirosz

IldikóKép De jó!!!! Úgy örülök, hogy jöttökKép
Valaki még???? Minden topiklakót várunk szeretettelKép Bátran szóljon aki jönni szeretne és küldöm, hogy hova és mikorKép

Jönnek tehát:
Amneris 2+1
Ildikó 1+1
Tirza 2
Hildus 2+1
Réce 2
Mirosz 2
Vicki 2
Sünireni 2+1
Kizsó 2+2
Csöpke 2
Simineni 2+2
Gabszi 1+1
Boszi 3+2
Atan 2+1
Steiff 2+3
Rkata 2+1
Kelimoni 2+1
Madri 2
Rvan 2
Marci-anyu 2+1
Jinyék
Matibáék

Gyezsuék is jönnek úgy tudom.
Gilicéék, Ggabsziék így nem biztos.
A lombikos topikról is lehet, hogy jön egy házaspárha nem baj.

Kismamik, anyucikKép
Lenne pár dolgom eladásra, ami Miklóska megérkezésével már nem kellKép Szivesen odadnám olcsóbban ha kell valakinek. Felteszem a képeket ha nem bajKép
Zenélő forgó, macis, felhős, csillagos. 8999-ért vettük, odaadnám 6000-ért.
Kép
Alvózsák. 7000-ért vettük a kettőtKép, odaadnám 5000-ért, de külön külön is ha kell.KépKép
süni_renóca

Sziasztok!
Ha jól látom a Hair nevű hozzászóló szombat óta betartja ígéretét és nem ír ide... Bízom abban, hogy ez így is marad. Csak, hogy megelőzzek további értetlenkedéseket: a véleménynyilvánítás szabadsága nem csak jog, de eszköz is. Olyan eszköz, amivel élni és nem visszaélni kell. Hair függetlenül a hozzászólásai igazságtartalmától durván mások intimszférájába avatkozott, ezért kizárásával megpróbáljuk megkímélni a topikot a további kellemetlenségektől.
A topik többi "lakójának" további jó társalgást, baráti légkört és sok sikert kívánunk.
A Babanet csapatának nevében,
apa Kép
apa

Légzésfigyelő, bébiőr.27000-ért vettük, 20000-ért odaadnám. Garancia még csak most lett lepecsételve.
Kép

Overál: zsák+kiskabát. Télre, 1 éves korig. Autósülésben is használható. Nyakkendő alatt át lehet fűzni az övet. 8000-ért vettük 6000-ért odaadnám.
KépKép
süni_renóca

Rózsaszín pléd+sapi+kiscipő, ami hálózsákká alakítható. 8000-ért vettük 5000-ért odaadnám.
KépKép

Remélem senkit nem bántottam meg, hogy feltettem ide. Rátok gondoltam, mert nagyon szépek és minőségi dolgok.

Ggabszi
Köszönöm a képeket. Gyönyörű a kislányotok. Drukkolunk nagyon!!!!!

Ölel mindenkit: Süni, akinek kicsi Miklóskája épp durmol
süni_renóca

Idusamoja: A címem: kildi1@enternet.hu Várom az adataitokat!

Süni: Nagyon szép cuccok, tényleg!!! Kistesónak nem akarod eltenni egy részét?

Amneris: Még nem is írtam, pedig már rég akartam, hogy Zitus gyönyörű ezen a képen (is)! Még a mosoly utóját épp látni lehet!!! Kép Kép Kép
ildi_ko

Szia Süni, zenélő forgón kívül nekünk végül is minden kellene, csak még minden kérdéses, mert május 30-án derül ki, hogy egészséges-e a baba, és milyen nemű lesz. Ha addig elviszi valaki, akkor oké, ha nem, akkor még beszélünk.
Boszi
szuperboszi

Süni!
Annyira szép dolgaid vannak! Hátha lesz hugica!!! Én a helyedben eltenném!!!( Bocsi Boszi, nem ellened beszélek!!!)
Ugyanilyen plédünk van és annyira hasznos! Mindig megcsodálták, ha ezzel volt Regi betakarva!!!

Más: Én belebolondulok a fényképválogatásba!!! Regiről rengeteg kép van! Szelektálni meg olyan nehéz!! Meg kellene egyeznünk, hogy hány képet küldhetünk Suginak, nehogy valaki hátrányt szenvedjen!!! Talán akkor a kényszer súlya alatt én is jobban szortíroznék!Kép

Puszi

Kép
rayo

Én 8 képet küldtem - eddig... Kép Kép Kép Nekem is nehéz a válogatás, de most csak a legfrissebbekből, a nyaralásos képekből válogattam.

Napsugi? Mennyi képet küldhetünk?
ildi_ko

Megyek szülőire Vivi ovijába Kép Én úgy élvezem ezeket az alkalmakat, egy csomó dolgot meg tudok kérdezni, amire hétköznapokon nincs idő. Itt meg jól kidumcsizzuk magunkat, mindig kevesen vagyunk, ami persze szomorú, viszont így sok idő jut beszélgetésre Kép
ildi_ko

Sziazstok!

Amennyit akartok, annyit küldejetekKép
Csak győzzem felrakosgatniKép Kép Kép

Megyek NoriszozniKép
Kép
PusziKép

KépKép
napsugaracska

Napsugi!
Rengeteg képünk van Kép, igyexem válogatni és küldöm, de lehet, hogy csak szerdán lesz rá időm.

Előre is köszi, Andi

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Ma sűrű napunk volt. Voltunk orvosnál. CTG-n és után szaladtunk a nőorvoshoz. A CTG eredménye az ottani dr szerint rossz Kép és minél előbb meg kell nézni UH-n a babát, mert... Erre rohanunk a dokihoz, aki műt és kb. 1 óra várakozás után megnézi a babót és az eredményt és nem érti, hogy miért ilyesztget minket a másik dr. Az eredmény értékhatár felett van...Kép Minden rendben. Az orvos szerint 7vége felé várható valaki!Kép

Simineni
Te mit mondasz?

Süni
olyan szép ruhákat vettetek, nem gondolsz a kistesóra? (bocsi, de nekem nem lenne szívem továbbadni)

Töltike
édesek a gyerekeidKép Nekem az ágycsendélet és a Máté mosolya a kedvenceim!Kép

Rayo
Regi baba szintén tüneményesKép A lavoros kép nagyon édes? Mennyi foga van? Egy mosolyog a képeken nagyonKép

Mosi
hozzánk még nem érkezett meg a gólya, mi pedig nem vagyunk olyan érdekesek, mint a gyerekek! Ha gondolod kettőnkről azért tudok képet küldeniKép

Kép
madri

Madri: Na, ezek nagyszerű hírek!!! Drukkolunk a hétvégéhez Kép
Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de szerintem küldj addig magatokról képet, azért olyan jó látni egymást is, a gyerekek mellett! Kép
ildi_ko

Napsugi,
milyen felbontásban küldhetem a képeket?
Ida

KépKép
idusamoja

Sziasztok!

Madri, Te már a Napsugi által szerkesztett oldalt nézted?
Hol lehet megnézni?
Megírná valaki a mailemre? (cicamaci@apu.hu)
Mi is még csak ketten vagyunk, de küldtem képet, szerintem addig is jó, mert legalább megismerjük egymást.

KépKép
réce

Napsugi! Én valószínű csak 1-2 képet küldök, mert nekünk nem nagyon van még kit fotózni. Magunkról küldök majd azért 1-2-t és ha senkinek sincs ellenére akkor a 2 kutyánkról, nekünk per pillanat ők a gyerekek, gyerekpótlékok.

Süni! Csodaszépek a cuccok, a szívem szakad meg hogy nem tudok kinek vásárolni belőlük. Na majd talán később, 1-2 év múlva már nekünk is lesz!

Szép napot!
alexa78

Sziasztok!Kép

Olyan édesek a gyerekek, ha külditek vagy 5 percig gyönyörködök, mire végülis lementem őketKép
Olyan jó látni a boldog ygermekarcokatKép
Persze a szülőkét isKép

Várom a képeket továbbra is mindenkitől, természetesen a várakozoktól is, hisz ti is a tagjai vagytok a fórumnak, és kiváncsiak vagyunk rátok is!!!
És a már babások/gyermekesek sem csak a gyerekekről küldik a képeket, hanem magukról is!!!Kép

Idusa! Nincs határ , de kb. max.. 2 Mb-nál azért ne legyen nagyobb, felesleges...
Tök jó, hogy már végre te is a táblicskus csapat tagja lettélKép
Hogy vagytok??? Lili???

Ja, nem tudom írtam-e már...
Norisz közlekedik fel és alá... Nincs egy perc nyugtom se, kivéve mikor alszikKép
Feláll egyfolytában és mindig elengedi amit fog... Tehát egyedül áll, most még max. 1 perc időtartamig...Kép
Vettünk neki járássegítőt "Fisher price", és nagyon szépen sétál vele, tologatjaKép))
Így egyre kevesebb időm van netezni, csak ha fogom a kezemben akkor tudok ideszaladni különben...
Úgyhogy ha írok valakinek e-mailt, bocs a nagybetűk hiánya miattKép
És különben nem panaszkodom... Imádojuk Noriszt, még akkor is ha a legnagyobb zsiványságai most kezdődnek...Kép
1embernek mindig ott kell lenni vele, hihetetlen dolgokra képesKép
DE IMÁDJUK!!!!!! És nem adnánk semmiért sme senkinek oda....Kép
Egy gyerek legyen eleven és csibész, akkor boldogKép
Mi meg mindenképpKép))

Madri!
Szorítunk!!!

Szombati tali...
99 %, hogy mi is ott leszünk... (nagyon szeretnénk titeket megismerni, és oylan jó volt ápr.22. isKép )
Már ha elkészül a beadandóm... Van vagy 3 beadandó feladatom, így fogalmam sincs, hogy kész lezsek -e vele.. Szombat a határidő...
Ráadásul jún. 10.én lenne egy csomó vizsgám, mindnet próbálok eltenni onnan , hisz Gólyahíres találkozó lesz, és ott is szeretnénk résztvenni!!

Pusszancs mindenkinek!!!

Legfrissebb képeink: (Én úgy gondolom, hogy aki akart eddig is megtalált, ezen nem változtat az, ha nem teszek fel képet... Norisz neve sem mindennapi, elég ezt bepötyögni a keresőbe...)
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép
Kép
Kép
KépKép

KépKép
napsugaracska

Ja, és a csibészséget szerettem volna szemléltetniKép Bocsi, a sok kép miatt!!!!

KépKép
napsugaracska

Napsugi!

A miért kérsz bocsánatot? Mi örülünk a sok-sok-sok-sok képnekKép!
Este válogatok a rólunk készült képek közül és küldök!

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
madri

Norisz annyira édes és olyan szép! Komolyan olyan szép az arcocskája mint egy lánynak, nem véletlenül néztem a múltkor annak! Igazi bűbájos, de azért van benne bizonyos férfias csíny is, és huncut tekintet! A hajával mit csináltok, igazi menő égnek álló zselézett fazon!
alexa78

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk!!!!!!!
Visszaolvastam, micsoda babaeső!!!! Gratulálok a babócákhoz!!!!

Nem gondoltam volna, hogy ilyen korán megtapasztaljuk a betegség ill. a kórházi tartózkodás viszontagságait. A lényeg, hogy minden jól alakult!!!!
Jankának szeptikus vesegyulladása volt! Olyan kis stramm, hogy nem is látszott betegnek. Jól evett, aludt, mosolygott. A láz volt az egyetlen tünete. Szerencsére nagyon jó szakemberhez kerültünk. Rögtön gondolt arra, hogy nézzük meg a Sára vizeletét is. Az ő betegsége nagyon időben lett felismerve, kb.1.5-2 hét múlva lettek volna tünetei. 1 hétig kaptak iv. antibiotikumot, még 5 hétig kapják szájon át, 3 külömbözőt váltásban, hogy a bacik ne szokjanak hozzá. A baktériumok már születésükkor bennük voltak, kaptak is akkor antibiotikumot, de most kiderült, hogy erre a törzsre az nem hatott vagy közben rezisztensé vált rá. Lényeg, hogy szépen tünetmentesen szaporodtak!
Szerencsére a lányok jól vannak, a kórházban még a súlyuk is gyarapodott. Az utolsó 2 napot nagyon nehezen viselték, nagyon jó újra itthon lenni. Látszik, hogy megnyugodtak, jókat alszanak. Az antibiotikumos kezelésnek még lehetnek mellékhatásai, kapnak protexint a bélflóra visszaállitására.
Szombaton szeretnénk találkozni veletek, bízunk benne, hogy nem lesz akadálya. Még egy kicsit taknyosak, fertőzni nem szeretnénk másokat, de szerintem addig elmúlik!
Janka betegen:
Kép
A gyógyszerem!
Kép
A zokni alatt a branül:
Kép
Újra itthon! Sára
Kép
Janka
Kép
Sok sok puszi mindenkinek és köszönjük, hogy gondoltatok ránk!!!!

KépKép
gilice

Sziasztok Lányok!

Nagyon nehéz pár nap van mögöttem.A történések mind fizikálisan, mind lelkileg meggyötörtek.Kép

Az történt, hogy egy volt ügyfelem megkeresett telefonon szombat este, hogy 10 hónapos kislányával az utcán vannak. Találkoztunk és kiderült, a kislány lázas, éhes, koszos, rendkívül kimerült volt. Mindenféle ügyfél - segítő közötti szabályt felrúgva haza hoztam a kislányt. Nem hagyhattam, hogy a gyermek továbbra is az utcán kóboroljon az anyjával.
Nem volt könnyű, mert vigyáznom kellett arra, hogy a kisfiam ne kapjon el semmit.

Lázcsillapítás, etetés, nagyon hosszú alvás, aztán kezdett jobban lenni. Aztán tegnap anyja közreműködésével kórházba került.
További sorsa tisztázatlan, de bízunk abban, hogy a hivatalok okosan döntenek.

Napsi: Ez a pasi! Kép
Gilice: Olyan sokat gondoltam rátok. Örülök, hogy jobban vagytok. Kép Ezután már csak a teljes gyógyulás következhet. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Gilice! Örülök, hogy jobban vannak a lányok és hogy egészen jól viselték a betegséget és a kórházat! A lényeg, hogy már otthon vagytok és ők is jól érzik magukat! :-)))

Kelimoni! Le a kalappal előtted.... Nagyon emberséges vagy! Mi a foglalkozásod ha szabad megkérdeznem? Mi lesz most az anya és a baba sorsa?
alexa78

Gilice!
Úgy örülök, hogy otthon vagytok! Kép Az antibiotikumot simán beveszik? Nem veszik észre a "csalást" ? Kép

Napsugi!
Norisz tényleg nagyon kis huncut arcú, mosolygós. Kép Zsófi itt ujjongott, amikor meglátta Noriszt. Nem engedte, hogy tovább olvassak. A babát kellett nézegetni! Kép Pedig mondtam neki, hogy már foglalt! Kép

Ildiko!
Bocsi, de nem sikerült szereznem füleket. Sorry!!!
Viszont örülök, hogy jöttök a talira.

Tényleg végül nem válaszoltatok, akkor a kenyér is sztornózva van? Ne vigyünk a talira?

Gabszi, köszi a képeket! Kép

kizsó

Alexa: szociális munkás vagyokKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Alexa: ez lemaradt:
A kislány sorsa a legjobb esetben intézet. Az anya nem mond le róla.

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Bocsánat az eltűnésért,zűrös hetünk volt feltűnt a reménysugár babaügyben( nem sikerült),nagyon nehéz pár napon vagyunk túl, de természetesen megyünk szombaton és már nagyon várjuk!!!!!!!!!!!!!
Igyekeztelek olvasni benneteket,hamarosan találkozunk.
Lányok,ha van valami amit vihetnénk a talira, kérlek szóljatok!
SZÓVAL BOCS A HALlGATÁSÉRT!
Az újdonsült anyukáknak és apukáknak rengeteg örömet kívánok az apróságokhoz!

Kép
csöpke

Napsugi: Úgy látszik, Norisz nagyon kapós Kép az én gyerkőceimnek is nagyon tetszik! Tényleg nagy kópé már Kép melyik újság vált áldozatává?

Gilice: De jó, hogy már otthon vagytok! Tündériek a lánykák, örülök, hogy már minden rendben!

Csöpke: Nagyon sajnálom, hogy ez a reménysugár eltűnt, de bízom benne, hogy hamarosan valóban rátok talál a Ti babátok!

Kelimoni: Uhh, tényleg elég zűrös lehetett és milyen jó, hogy tudtál nekik segíteni! Jó lenne, ha megoldódna a helyzetük, már csak a baba miatt is...

Kizsó: Ne kérj elnézést! Kép Ha nem volt, hát nem volt. És köszönöm, hogy kerested és eszedben tartottad!
ildi_ko

Sziasztok!

Kezdem feltölteni a fotótáratKép)
Huúú nagyon izgiKép)) Van aki teljesen máshogy néz ki, mint amit gondoltam az írásai alapjánKép))
Pl. Alexa nagyon csinos, és azt írta fogyózik(ha jól emlékszem..)Kép

Ja, aki nem küldött aláírást az pótolja, mert így csak a nicknevét tudom aláírni...

Puszi!

KépKép
napsugaracska

Kelimoni! Nagyon szép a hivatásod, de gondolom nagyon nehéz is egyszerre! Ehhez igazán nagy akaraterő és elhivatottság kell, így még inkább megemelem előtted a kalapomat! Szegény kislány... jaj, inkább nem is gondolok bele...

Napsugaracska! Zavarba hozol... :-))) Csak egy szemüveges bagoly vagyok, nem tartom magam csinosnak. Való igaz, hogy fogytam 8 kilót, ez jót is tett a lelkemnek, de konkrétan nem fogyózom, csak a speciális endometriózis diétámnak ez a pozitív mellékhatása. Na de hogy csinos... Na mindegy. :-))))

További szépséges estét és nyugodalmas jó éjszakát!
alexa78

Napsugi, nagyon jók a képek, mindig sokat gyönyörködöm. Olyan bájos kisfiú Norisz.Kép

Gilice, örülök, hogy ismét otthon vagytok, sokat gondoltam rátok. Remélem gyorsan gyógyulnak a lányok és szombaton találkozhatunk.Kép

Kizso, én valószínű, hogy viszek egy kis grill pipi combot, (mivel nem vagyok nagy konyhatündér, és időm sincs), meg talán egy kis majonézes kukorica salátát, ahhoz kellene kenyér de nem tudom, hogy mennyi, talán két max. három kiló kenyér. Nem tudom, hogy a többiek mint hoznak. Látod milyenek nem válaszolnak neked, irgum-burgum.Kép

Kelimoni, ez nem semmi történet, le a kalappal előtted. Szerintem nem sokan vállalták volna a helyedben. Szurkolok, hogy a kislány sorsa megnyugtatóan rendeződjön. Fantasztikus emberke vagy.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok Lányok! Kép

Mint hős "Mosolyvadász" jelentkezem most - mégis csak illik eleget tennem az ígéretemnek, nem csak holmi "mosoly utáni" fotókról állítani, hogy Zitus tényleg visszamosolyog Anya hangját hallva...
Szóval íme legújabb "Mosolyvadász" próbálkozásaim pillanatai:

Kép

Kép

Kép

Gilice!

Nagyon örülök a lányoknak! Jó egészséget Nektek! Kép

Mindenkinek sok pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Igazán huncut ez a mosoly! ;o)))

Mindenütt így szakad az eső? :-(((
alexa78

Sziasztok Lányok!

Gilice! Örülök, hogy a lánykák már otthon vannak! Erősödést kívánok nekik!

KeliMoni! Nagyon tisztellek a foglalkozásodért és az elhivatottságodért!

Napsugaracska! Norisz továbbra is tündéri! Kép Valószínüleg én csak vasárnap tudok neked képeket küldeni, ha nem gond.

Amneris! Tüneményes Zitus, és ezek a mosolyok! Kép

Csöpke! Sajnálom, hogy most nem sikerült! Sok türelmet és erőt kívánok a folytatáshoz!

Lányok sajna van egy nagyon fájó hírem: nem tudunk menni a talira. Kép Tegnap szóltak a szüleim, hogy Kanadából hazajöttek apukám rokonai és látogatni jönnének hozzájuk és hozzánk is. Anyukámnak így szervirozni kell egy ebédet a számukra, mondta mi is menjünk át, mert így egyszerűbb neki, én pedig nem hagyhatom, hogy mindent egyedül csináljon, még akkor is ha apa segít.
Tényleg szívből sajnálom. Nagyon készültem. Egy csomó alapanyag ott pihen a hűtőben a sütikhez, mert már megvettem, de ez váratlanul jött az egész család számára. Nem említették korábban, hogy mostanság jönnek.
Nagyon fogok rátok gondolni, lélekben veletek leszek, és érezzétek jól magatokat!

Most mennem kell dolgozni, csak nem akartam estére hagyni az írást, mert du. még fogászatra is megyek.

Szép napot nektek!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk is szakad az eső, de ennek örülök, mert legalább nem kell este locsolni. Kép

Norisznak csodálatosan nagy szemei vannak! Hol lehet ilyet rendelni? Kép)

Gilice! NAgyon örülök, hogy jobban vagytok, rengeteget változtak a lányok, még szebbek lettek! Kép

Amneris! El lehet olvadni ezektől a mosolyoktól, nem csodálom, hogy a férjed szerelmes a lánykátokba.

Kelimoni! Le a kalappal előtted, nagyon ritka az ilyen ember.

A talira apró szendvicseket gondoltam csinálni, az jó?
Azon gondolkodtam, hogy fogom megjegyezni a neveteket, mert ez a gólyahíres találkozón sem ment. Névtáblát ne használjunk?
Focinak lett végül gazdája?

Az adataimat és a fényképeinket ma este küldeni fogom, ígérem.
A várakozás alatt ti hogy tudtatok dolgozni? Mert már hétfő óta nem nagyon megy a munka. Ma sem. Kép Ma is már úgy izgulok, meg várom az estét, mert ha a párom időben jön haza, akkor ma vesszük meg a gyerekszobába a falfestéket.

Tirza

Kép
tirza

Húúú, de jó, hogy Gilice-babák hazamentek! Jó egészséget!
És Móni, le a kalappal előtted!
Zitust még nem sikerült megnéznem, de már nagyon kíváncsi vagyok!(néha nem látom a képeket)
És Norisz barátunk 1re ügyesebb, és huncutka, az nem vitás! Napsugi, hova küldjem a képeket és hol lehet őket megnézni?
Jó hír: Lilivel pénteken voltunk objektív hallásvizsgálaton (BERA) és minden OK! Annyira megnyugodtunk, mert mi is úgy éreztük, hogy hall Kiscsipisz, de annyira mondták ezt a "nem hall a gyerek"-dolgot! Ezek után mindig az ösztöneimben fogok bízni, csak hát mi let volna, ha mégis azoknak lett volna igazuk? A hallókészülék nem volt egy csábító perspektíva! Nem bocsájtottam volna meg magamnak, ha valami később kiderül, és már nem, vagy nehezen lehetne korrigálni! Ezért jártunk a végére. Tényleg értetlenül állok ezekkel a dolgokal szemben..... Olyan könnyen kijelentenek dolgokat emberek, mi meg rágódunk-vívódunk stb. rajta hetekig-hónapokig!
Szóval remélem 1 időre vége a parának.....!
jobb időt, mint most van, sziasztok:
Idusa

KépKép
idusamoja

Helló lányok!

Tegnap voltam a kolléganőmnél, akinek 8 hónapos az örökbefogadott kisfia (Gólyahíres), olyan jó volt babázni, teljesen feldobódtam. Egyfolytában azon jár az agyam, vajon hol tart a sorszámunk, húsvétkor 119 volt, ha őszig elérjük a 70-80-at, akkor év végére bekerülhetünk az 50-es bűvkörbe. De nem sürgetem az időt, megy az magától is.

Kelimoni
Minden tiszteletem a tiéd, milyen nemes feladat embereken segíteni. Gyes után ugyan ezt fogod csinálni ugye. Sok-sok erőt adjon az Isten neked hozzá. Gergő képei hiányoznak, de majd a fotótárban gyönyörködhetek.

Gilice
Nagyon örülök, hogy jobban vannak a lányok. Már régebben is érdeklődtem, hogy egyedül vagy velük napközben, vagy van segítséged? Kamaszkorom óta ikreket szeretnék, volt is a családban, a lombikok kapcsán bíztam, hogy összejön... Most is egyfolytában erre koncentrálok, csak nem tudom bírnám-e majd egyedül. A férjem sebész, sosincs otthon, szüleink idősek és messze vannak. Gondolom a korházi időszak sem lehetett egyszerű. Ha nem szeretnél itt róla beszélni a táblában meg van az e-mail címem. Előre is köszönöm.

Lányok úgy sajnálom, hogy szombaton nem tudunk ott lenni, viszont a június 10. talira lehet, hogy megyünk.

Nikinozso
Meddig lehet jelentkezni a júni 10. találkozóra?

Amneris
Nagyon szép a mosolygós hercegnő.

Jiny, Ggabszi, Süni - hogy vannak a gyerekek.

Reggeltől szakad az eső, nincs kedvem dolgozni, ezért lett ilyen hosszú a hsz.

Puszi.
Tviky

Kép
tviky

Lányok! Nem hiszitek el, mi történt!!!!

Ma hívott Gabika, hogy kistesó a láthatáron! KépKépKépKépKépKépKépKép Bálintnak születik hamarosan (eddig annyit tudunk, hogy 1 hónapon belül) vér szerinti tesókája, úgyhogy nemsokára nagycsaládosok leszünk, ha minden oké!!! Olyan hihetetlen Kép De olyan boldog vagyok! Felhívtam a férjemet, megkérdeztem, hogy akar-e 3. gyermeket, erre ő: "Naná!" Kép Szóval keresnem kell gyorsan egy fiú nevet, mert ha lány lesz, akkor tuti Veronikánk lesz, de fiú névvel még bajban vagyok. Már telefonálgattam ezerrel, jövő héten jönnek környezettanulmányra a TEGYESZ-től, aztán mához 1 hétre megyünk pszichológushoz, közben beszerezzük a többi hiányzó papírt is, reméljük a helyi gyámhivatal sem fog packázni velünk, hanem rendesek, segítőkészek és gyorsak lesznek Kép Képzeljétek, azt mondták nekem telefonban, hogy ha még nincs meg a határozatunk és megszületik a baba, nem hozhatjuk haza, persze rögtön hívtam a mi drága Gabi-nagyinkat, aki megnyugtatott, hogy szó sincs ilyesmiről, akkor is hazahozhatjuk! Na azért!! Az én kis mókuskámnak a kórházból haza KELL jönnie Kép

Még ilyen tavaszt?! Tényleg babaeső van KépKépKép
ildi_ko

IldikóKép Kép Kép

Ezek ám a hírek! Mint Töltéknél, meglepetés-kistesóKép Gratulálok!

A nagy örömben azért eszembe jut egy kérdés, bocsánat előre is érte: ha még többször is jönne a gólya, meddig tudnátok vállalni?
Gondolom, egy ésszerű határon túl (9. gyerek pl.)azért lehet nemet mondani?
mera

Sziasztok lányok!

Ildikó! Hűha, micsoda örömhírek, akkor most nagy az izgalom, ugye? Gyerekek mit szólnak a nagy hírhez?
szuperboszi

Ildikó!!!

Super, nem is tudok szóhoz jutni. Nagyon örülök és szorítok, hogy minden simán menjen. Még jó hogy kinyaraltátok magatokat, most kell majd az energia.

Kép
tviky

Sziasztok!

Ildi_ko
ezek aztán a jó hírek! Nagyon szorítunk, hogy meglegyen minden a kistesó fogadására!Kép

Ggabszi
ma nagyon szorítunk! Remélem minden zökkenőmentesen zajlikKép

Amneris
Édes ez a mosoly és a nyelvecskéjét milyen aranyosan tartjaKép Nem csodálkozom azon, hogy mindenkit levesz a lábárólKép

Gilice
Nagyon szépen cseperednek a lányokKép Olyan jó, hogy már otthon vagytok Kép és időben kiederült a betegségKép!

Esőmentes napot mindenkinek!

Kép
madri

Ildi, ez ám a szuper hír, most aztán felgyorsulnak az események. A következő hetekben nem fogsz unatkozni. Hatalmas gratula nektek, szorítok, hogy minden rendben menjen.KépKépKép

Kép

Kép
Kép
atan

Ildikó!
Hát ez tényleg nagyon jó hír, gratulálok! Kép

Kép
tirza

Ildikó!
Előre is gratula!

Azt néztem, hogy a táblázatunkban már alig van babára váró anyukajelölt.Persze ilyen babaeső után nem is csoda.
steiff

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?