Új privát üzeneted érkezett!

Szia Zsuzsa!

Na végre, hogy írtál!!!!
Lányok , ugye milyen gyönyörű ez a leányzó! Én találkoztam ám a hugicájával, ő is legalább ilyen szépséges. Bocs Zsuzsa, de én csak áradozni tudok a gyerkőceidről.

Más: találtam egy olyan, de olyan édes web-oldalt, amit nektek is csak ajánlani tudok:
www.egyszervolt.hu
steiff

AZ ÖSSZES ANYUKÁNAK BOLDOG ANYÁKNAPJÁT KÍVÁN A GÓLYAHÍR EGYESÜLET MINDEN MUNKATÁRSA!!!
nikinozso

Kedves Nikonozso!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntésedet. Ami persze Neked is jár, hisz Te vagy a mi Nagyink!Kép

Tehát, Anyáknapja alkalmából szeretettel köszöntünk Téged, köszönjük azt a sok fáradozást, segítséget, biztatást, amit Tőled kaptunk, mielőtt anyává váltam, majd azután, amikor megtörtént velünk a csoda.Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kewalin: Elnézésedet kérem, gyönyörű képeket kerestünk és én ezek szerint a Te lányodra találtam Kép Remélem, nem baj. KépItt a Babaneten is olyan édes, mint máshol. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

AMNERIS!
Én úgy tudom, hogy 10-kor kezdődik a sződi tali. Neked mint topik-nyitónak mindenképp ott kellene lenned, mert ez a tali eleinte a topik egy éves évfordulója alkalmából szerveződött. Jó lenne, ha elhoznátok a kis tündérkéteket!
Már nagyon várom a talit, hogy megismerjem a niknevek mögött lévő személyeket és persze a hozzájuk tartozó gyerkőcöket.

ALEXA!
Sajna mi nem tudjuk befogadni a kutyust de bízom benne, hogy sikerül egy szerető gazdit találni neki. Az ilyen sorsot megélt kutyák tényleg nagyon hálásak, ha jó helyre kerülnek.

NIKONOZSÓ!
Ha szeretném tudni a sorszámunkat telefonálhatok az egyesülethez?

Kép
mirosz

Sziasztok!

Sünianyu és Süniapu babátokhoz sok boldogságot kívánok! Remélem hamarosan élménybeszámolóban részesítesz minket!Kép

Lányok ezek az anyák napi mondókák nagyon elérzékenyítettek! Nagyon szépek!

Nálunk a babó hamarosan megszületik. A külső méhszáj már nyitva van és a gyerek születési pózt vett fel. Bármikor jöhetKép Így most sok dolgunk vanKép

Kelimoni, Gilice, Kizsó
a gyerekek tüneményesek. Gergőnek a mosolya olvasztó, azok a gödröcskékKép zabálni valóKép

Gabszi
az emailodat várom!

Szép Anyák napját mindenkinek!

Kép
madri

Sünikém,
CSodák pedig vannak!
Nagy gratula! Kérlek ha időd engedi akkor írj a Kaális topi-babás fórumra is!
Nagyon várunk ott is!

Farkasok J

Kép
farkasok

Kelimoni!
Nincs miért elnézést kérned,ilyen a véletlen,vagy talán nem is az?
Nem hiába olvasgatlak benneteket ,hiszen mi is érintettek vagyunk.
Steiff! Köszi,nagyon aranyos vagy,hát látod mégis muszáj volt irnom .
Zsuzsa
kewalin

Én erre ébredtem ma reggel:
Kép

Ez a szívecske az ágy végében a plafonra erősítve lóg.
Amikor megláttam....annyira szeretem mindkét fiút-aki kitalálta, megtervezte és feltette titokban és csendben!Ez életem legszebb ajándéka.

Mindenkinek ilyen boldog Anyáknapját kívánok! A babavárók gondoljanak arra, talán jövőre már őket is ünneplik!

Szeretettel:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Isten éltesse az édesanyákat!
alexa78

Süni!
Annyira örülök!
Úgy megérdemled ezt a nagy boldogságot!!!!!!Kép

Kizsó!
Tündéri a nagylányod! Imádom őket ünneplőben! Olyan megható!!!Kép

Gilice!
Köszi! Nem félek a foghúzástól, attól jobban, hogy másnap vendégek jönnek!
Lányok változatlanul gyönyörűek! És ahogy nézik a játékot! Puszilgatnivalóak!!!Kép

Kelimoni!
Nem tudom, mi lehet a baj! Én azt olvastam, hogy folyton változik az alvási szokásuk a kicsiknek! Remélem, hamar túl lesztek ezen is!
Vettetek ülést a kocsiba?
Én most a kerékpárra veszek, mert imádok bicózni és viszem Regit is! Van nálunk játszóház, ahová jó lenne eljutni vele, mert szuper dolgok vannak és hasonlókorú babák!

MIndenkinek köszi az aggódást és a jókívánságokat!

Nikinozsó!
Köszi a köszöntést, de nélkületek ez nem sikerült volna!

KÉp:
MOstmár a minikádban fürdik!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Én ma ezt a "képeslapot" kaptam a fiúktól:

Drága Anyuci!

Úgy repültem, mint a madár!
Pedig szárnyam sincsen.
Virágot is hoztam Neked!
Pedig kertem sincsen.
A szeretet az én szárnyam
Szívem az én kertem.
Anyák napján köszöntelek,
Édesanyám, lelkem!

Szejetjek, imádjak, deje és vegyél az öledbe..

Marci

Amneris! Szuper lenne, ha eljönnétek! Egyébként szerintem Te nem is teheted meg, hogy nem jössz el.. Kép

Madri! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és pont addig kelljen csak várni, ameddig szükséges! Kép

Nikinozso! Annnnnyyyyira köszönöm Neked, hogy anyuci lehetek!!!!!

Mindenkinek nagyon boldog Anyáknapját kívánok!! A várakozóknak is, mert Õk már kismamák! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Én is kaptam az ágyamba egy szép levelet, aminek az elején egy rózsa van Belül pedig egy szép vers, az alján pedig én vagyok lerajzolva, Szandival az ölemben. Úgy indultam el dolgozni, hogy csurogtak a könnyeim.
Marci-anyu!
Marci egy csuda pofa.Mond meg neki, hogy nagyon finom a puszija. Örülök, hogy beszélhettünk egy kicsit, ha így kutyafuttában is.
Madri!
Nagyon szorítok nektek, ha van kedved este beszélhetünk.
Steiff!
Mondta apa, hogy kerestél.
Minden anyukának és leendő anyukának boldog anyáknapját kívánok!
simineni

SüniKép
Gratulálok!!
Két napig nem olvastam a babanetet, és ilyen jó hír fogad!
Nagyon sok boldogságot kívánok a kisfiatokhoz!!

Kép
petyaanya

Drága Nikinozso!

Ma újra megnéztem a Gólyamesét, hisz leadta a Duna TV...

Ahogy peregtek a kockák, egyre jobban elérzékenyültem rajta. Eszembe jutott, mennyire meghatott akkor is, mikor először láthattam a mozibemutatón.
Most valami mégis más volt: zaklatot lelkemmel egyszerűen odamentem a kiságyhoz, és a karomba vettem Zitust. Kép
Oda dugta a kis fejét a nyakamhoz, simogatta az arcomat az a kis szösz haja. Aludt a karomban, és meg visszaültem a fotelbe - így néztük mostmár együtt Idusáék történetét.

Megint sírtam rajta, de nem rosszból ám!! OLYAN BOLDOG VAGYOK!
Mindent köszönök!

Nektek is köszönjük, Drága Idusa! Kép Jó, hogy van ez a film! Kép

Minden jót! Pusza! - Amneris -

KépKép
amneris

Lányok!

Beszéltem Sünivel! Kép Nagyon boldognak tűnt a hangja, bár köztünk szólva kicsit fáradtnak is. Kép

Lenne egy kérése. Süni vállalta a virsli beszerzését, de ezt most nem tudja megoldani. Lenne valaki, aki átvállalja Tőle vagy maradjunk az egyéb finomságoknál, amit úgyis hoz mindenki? Ez most egy rögtönzött közvéleménykutatás, írjatok, hogy szerintetek mi legyen! Kép

A hét közepétől lehet, hogy újra lesz internet hozzáférése és akkor mesél nekünk. Kép

Siminéni! Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, bár elég rövidre sikeredett mindkét alkalommal. Rettentő fáradt is voltam, de ez gondolom látszott is..
A szekrényt tegnap este összeraktuk, már csak polcokat kell hozzá csináltatni. Marci is segített, meg is örökítettem, ahogy kalapácsol Apával. Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kizso, nagyon aranyos a lánykád az ünneplős ruhában.Kép

Kelimoni, csuda édes kisfiad van.Kép

Amneris, remélem el tudtok jönni a talira, nagyon jó lenne.Kép

Süni, hatalmas gratula nektek. Sok boldogságot az újdonsült Anyucinak és Apucinak, és természetesen a kis süncsemetének is.Kép

Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

A virslit vállalom, még úgysem vállaltam semmit. És én is nagyon várom már a 20-át, bár közben egy esküvői meghívót is kaptunk arra a napra, de kora du.-ig tudunk maradni.

(Na, szép dolog, hogy ezer éve nem jelentkeztem, aztán a virsli miatt írolk Kép Kép Kép)

De van ám egy meglepetésem: http://www.kaleidoskop.hu/content/blogsection/6/ - írás és képek. A kedvencemet ide is felteszem.
Kép

Szeretettel

GyeZsu
gyezsu

Szia Lányok!

Gyezsu: nagyon édesek a gyermekeid. Kép

Arra gondoltam, hogy nem lenne jobb,ha igazi batyus buli lenne a tali?
Ugyanis a virslit meg kell főzni és azzal is csak Süniék életét borítanánk fel.

Süti-itóka közösbe, amit meg enni akarunk ( pl.szendvicsek) mindenki vinné a családjának, amennyire szüksége van.

Ez csak egy ötlet Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szerintem jó ötletKép CsatlakozomKép
Boszi
szuperboszi

Gyezsu!
Nagyon jó ez a blog. Édesek a gyerkőcök.
Misunak boldog névnapot kívánok!

Kelimóni!
Ez egy jó ötlet. Szerintem se kéne nagy evés ivást rendezni úgyis mindenki süt valamit. Én viszont arra gondoltam, hogy kisütök egy zacsi svéd húsgolyót és kifli és ubikarika közé felszúrom fogpiszkálóval.Az valamennyire főtt étel, de még tányér sem kell hozzá.
simineni

Én meg csinálok leveles tésztába göngyölt virslifalatkákat, talán még langyos lesz, mire odaérünkKép
szuperboszi

Támogatom az ötletet, akkor én is kitalálok valamit, amihez nem kell tányér-evőeszköz. Pl. viszek almát, mazsolát, kölesgolyót - nálunk ez a nasi. De még gondolkodom Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Nekem is tetszik Kelimoni ötlete, támogatomKép.

Kérlek benneteket, hogy ezentúl a vanoreni@gmail.com e-mail címre küldjetek nekem levelet.

Rvan

Kép
rvan

Sziasztok!

Bocs, hogy eltűntem, de a vizsga mellet még egy csúnya hasmenéses vírust is elkaptam, múlt héten nem is dolgoztam. A számvitelem négyes lett, és már csak 1 vizsgám van hátra májusban.

Süni! Micsoda váratlan fordulat! Tiszta szívből gratulálok! Remélem, hamarosan megírod a történetedet. És akkor most már nincs vonalzó, meg sorszám visszaszámolás... De azért majd a mi sorszámunkat figyelemmel kíséred. Úgy sajnálom, hogy nem tudok menni a találkozóra, pedig sok új család lesz, Amnerisék, Jinyék, meg most már Ti is. És persze a többiekre is nagyon kíváncsi vagyok.

Tudom, hogy hosszú, de el kell, hogy mondjam Nektek. Tegnap a templomban is volt Anyák napi műsor, és a végén a gyerekek mindenkinek vittek egy szál virágot. Előttem is megállt egy kislány "Boldog Anyák napját". Mit ne mondjak, úgy potyogtak a könnyeim, hogy az Isten tisztelet végéig nem tudtam abba hagyni. Hát ennyi.

Puszi mindenkinek.

Tviky

Kép
tviky

Rayo: Már mióta akarok Neke írni. Kép

Az Anyák napi műved mindenkinek elnyerte a teszését, még annyi könnyet nem láttam elmorzsolni, mint amikor átadtuk a képeket. Kép
Köszönöm Neked! Kép

Regi nagyon édes a kádacskájában. Kép Olyan kis vidám pofikája van. Kép Látszik, hogy boldog, kiegyensúlyozott baba.

Gyerekülést még nem vettünk, mert még nem volt időnk szétnézni. rendelni pedig nem akarok, látnis szeretném, hogy mit veszünk meg. Fontos, hogy dönthető legyen és 9-36 közötti súlyú. Egyet már találtunk, azt hiszem Philippo a márkája.

Én ezt a márkát nem ismerem.
Van valaki, akinek van tapasztalata Philippo ügyben?

Tviky: Ahogy olvastalak, én is megkönnyeztelek. Olyan sokan nem tudják, mit jelent számukra a tegnapi nap. És talán nem is értik, miért vált ki belőlünk azon a napon egy szál virág heves érzelmi viharokat. Ám ennek az útnak van vége. És a végén egy baba áll. Aki vár az ő Drága Szüleire. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

sziasztok lányok!
régóta olvaslak Titeket, most már kérdésem is lenne. Jövő héten megyünk a Tegyeszhez első konzultációra, mire számítsunk, milyen kérdéseket szoktak feltenni?
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lányok, velünk most csoda történik! Kép
Nem hiszem el, olyan, mint egy álom! (Ha megcsípnek felébredek!?)
Babonából nem írok részleteket, de lesz magyarhangom nemsokára....

Szeretettel gondol Rátok:
Gabszi, a kis titokzatos

Kép
Kép
ggabszi

GabsziKép Gratulálok!
Mióta vártatok??
a

madaran

Kedves Madaran és minden szeretett topictársam! Kérlek,(-komolyan-) ne gratuláljatok... még lehet, hogy felébredek!

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Madaran
Mi a T.bányai TEGYESZnél voltunk. Nagyon rendes néni van ott, kedves a pszichológusnő is. Ki kell tölteni egy halom papírt: személyes adatok, miért szeretnétek örökbefogadni, stb. Aztán a pszichológussal beszélgetés, tesztet kell kitölteni. Ezután majd valamikor jön a néni környezettanulmányt csinálni.

Mirosz
Kereslek majd a Skype-on.

Kép
petyaanya

Sziasztok!

Tviky de jó, hogy írtál!!!!! Hiányzotál!!!
Én is megkönnyeztem a történeted!!!

Gabszikám akkor csak csendben szorítunk, jó???
Nagyon izgulok értetek!!!

Puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Sziaszok!
Látom itt is zajlik az élet. Ez nagyon szuper!
Süni! Sok-sok boldogságot!
Gabszi! Akkor most azt kell kívánni, hogy fel ne ébredj?
Kelimoni! Mekkorát nőttetek! Nem is olyan rég még azon izgultunk, hogy megszülessen Gergő. Most meg kész kislegény.
Madaran! És ezt nem is tőlem kérdezed? Nem baj úgy sem úszod meg.
Mi is lassan növögetünk. Csütörtökön kezdjük a 20. hetet. Túl vagyunk a magzatvíz vizsgálaton, úgy tűnik engem jobban megviselt, mint a babánkat. Most már elmúltak a rosszullétek. Kezdem élvezni az állapotomat. Még szégyenlős így nem tudtuk meg fiú lesz-e vagy kislány.
mony

Kelimoni, nekünk a Philippo, az, amelyiknek alacsonyabb a háttámlája, kb. most ér fel 20 hósan Bobi feje a tetejéig, igaz, ez 0-18 kg-os. Ezt nehezebb becsatolni, mint a Concordiát, igaz, mi nagyon sokat autózunk, így én a másikat jobban szeretemKép Ez meg a férjem kocsijában van.

Madaran! Rákérdeznek a múltatokra, családotokra, családhoz való viszonyra, megismerkedésetekre, együttes életetekre, miért nincs gyereketek, mi történt eddig, miért szeretnétek gyereket, milyet szeretnétek, beszéltetek-e örökbefogadásról a családdal. Szóval egy általános adatfelvétel, felmérés, és elmondják majd a további tennivalókat is.
Most ennyi jutott eszembe, majd a csajok még biztos kiegészítenekKép
szuperboszi

Mony, én holnap megyek magzatvíz vizsgálatra. Miyen? Már be vagyok sz@rva..
A magzatvíz vizsgálatból ugyis tutin kiderül, fiúcska vagy lányka, igaz? Meddig tart, míg eredményre jutnak?
szuperboszi

Gabszi, visszaolvastam.
Akkor nem gratulálunk, csak sokat gondolunk rátok, jó?
szuperboszi

Sziasztok!
MonyKép Tőled is kérdezem, többen többet...
Ma tudtam elérni a nőcit, tök jó érzés, hogy valami történik!
Szóval, nem látni, hogy fiú v. lány...hm...vagy a doki bácsi bizonytalan?...
puszi!
köszi mindenkinek, majd jövök, ha van hír.
a

madaran

Szuperboszi!
Hátha ma még olvasod...
Lehet kérni, hogy a vizsgálat eredményekor elárulják-e a nemét. Ha nem kéred akkor nem mondják. Mi kértük. Azt hiszem a dokink a kislány felé húz, mert nem látott kukit, de nem mondta 100 %.
Mi vizsgálaton az I. női klinikán voltunk (Baros utca). Nem volt sorszámunk, mint a többieknek, mert mi egy dokihoz voltunk bejelentkezve és vele tartottuk a kapcsolatot. Ezért nem tudom mennyit kell várni, mert minket a doki rögtön behívott. Úgy láttam amúgy elég gyorsan megy. Maga a beavatkozás max 5 perc. Lekenik a pocid fertőtlenítővel, helyi érzéstelenítés van. Aztán a doki uh-gal megnézi, hova bökjön. Csak az kellemetlen amíg megszúr, utána semmit sem lehet érezni. Viszont nem ápolgatják túl az ember lelkét, megkérdezik jól vagy-e és elköszönnek tőled. Eredmény 1 hónap múlva és vissza kell érte menni. Elkövettem azt a hibát, hogy nem menntem el pisilni előtte, és utána már elég kellemetlen volt a kórházi wc felett izmozni.
Nektek miért kell megcsinálni a vizsgálatot? Majd írd meg hogy viselted!
mony

Mony, köszi, még olvastam.
Itt reggeli befekvéssel, délutáni hazaengedéssel megy, saját dokim szúr, hát majd meglátjuk. A négy markeres vérvizsgálat eredménye nem lett az igazi, 1% Down esélyt mutatott. Hát reméljük, az nem olyan sok.
Köszi az infókat, majd jelentkezem.
szuperboszi

Tviki!
Gratulálok a vizsgádhoz!

Ggabszi!
Fel ne ébredj, álmodj szépeket.

Madri!
Sokat gondolok rád, remélem hamarosan te is babázol már. Hol vagy?

Ildi-ko!
Lassan már ti is kinyaraljátok magatokat és nagy élménybeszámolókkal jössz.

Jiny, Töltike!
Biztos, hogy most nagyon sok elfoglaltságotok van a picurkákkal, de azért néha kérhetünk helyzetjelentést rólatok?

Sünikém!
Remélem a te neted is meggyógyul és Miklóskáról is hallunk valamit.
A pocakosoknak jó babavárást, Boszi, Antónia túlvan már a tüskék okozta trumán?
Szép estét mindenkinek!
simineni

Sziasztok!Kép

Végre tudok egy kicsit jönni, ma voltak a szerelők!
Köszönöm mindenkinek hogy gondolt ránk!
Mail-ben küldtem képet akinek csak tudtam most hirtelen. Ide is teszek fel majd ha letelt a 30 nap.
Holnap jövök és mesélek!

Addig is mindenkit ölel: SünianyuKép
süni_renóca

Süni-anyu!
Egyszerre írtunk és már hiányoltalak. Én még nem kaptam képet.
simineni

Lányok!
Teljesen "felfordult" itt az élet! A mi kis nyugodt topiklétünk vad vizekre tévedt!KépKép

Babák, babák és babák...
Még ha nem is szabad hivatalosan örülni, én akkor is olyan boldog vagyok mindenkinek!

Ildikó!
Jó volt a nyaralás???Kép

Kelimoni!
Hát anyukám is sírt a fényképnél! És akkor én is! Nem birom, ha valaki sír! Hormonok...

Idusa!
Sokat gondoltam rátok a film után! Tényleg csodállak, amiért ezt végigcsináltátok!!!Kép

Amneris!
Remélem, jól vagytok!Porcelán babácska növöget?Kép

Madaran!
Nekünk olyan teszt volt, hogy milyen állat, tárgy, művészeti alkotás, mesefigura...lennél, és miért?!Egy másik lapon fel voltak sorolva tulajdonságok és alá kellett húzni ami rád jellemző, aztán ami a párodra jellemző! És volt IQ tesztszerűség is, bár inkább logikai, ennél a férjemmel ugyanazt az egyet rontottuk elKép A pszichológus szerint extrém magas eredményünk volt!
De ez semmi nem jelent, mert hónapokig hiába vártunk babára náluk! És a végén már nem sok türelmünk volt egymáshoz! Én már sokszor leírtam a negatív véleményemet a Tegyeszről! De másoknak jó tapasztalataik vannakKép
Bocs, akinek nem írtam, megyek aludni!!!Kép

Kép

Kép
rayo

SüniKép
Köszi a képet!
A kisfiatok gyönyörű!!!
Nagyon-nagyon irigyellekKép
Már alig várom hogy mesélj!

Kép
petyaanya

Köszönöm megkaptam. Nagyon édes ez a kisfiú és ez a mosoly.
simineni

Sünianyu! Köszönöm, hogy visszahívtál tegnap, nagyon örülök, hogy hallhattam rólatok! Most gyorsan megnézem a képeket is!! Kép

Gabszi! Kép

Ildi! Köszi, hogy hívtál ma, várom az írásos élménybeszámolót is!! Kép

Marcimondta:
Marci (fürcsi után): Anya deje! (gyere)
Anya (miután beszaladtam a szomszédok örömére..): Mondjad kisfiam!
Marci: Hozod a nyugicumim? Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Süni!
Még gyorsan megnéztem a mailemet! Köszi!!!
Annyira tünemény a kisfiatok!!! Nem győzöm elégszer írni, de nekünk vannak a legszebb gyermekeink kedves topiktársaim!Kép

Kép

Kép
rayo

Süni, nagyon köszönöm a képeket. Gyönyörűűűűűűűűűű kisfiatok van. Nagyon várom a beszámolódat.Kép

Ggabszi, nagyon szorítunk.Kép

Cirbi, ha olvasol légyszi írj egy pár szót mi van veletek.Kép

Di-ti te is rég jártál erre, hogy van Máté baba?Kép

Kép
Kép
atan

Rayo! Annyira igazad van!! Kép Gyönyörű szerelemgyerekek!! Kép

Süni! Köszönöm a képeket, tündérke a kisfiatok!! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Süni nagyon várom a képeket, mi még sajnos nem kaptunk.

Gabszi! Kép Nagyon szorítunk. Mikor lesz biztos?

Madri! Mi újság? Vizsgálatok?

Rayo! A könnyek nálunk is megvoltak. Kép Annyira de annyira örültek a nagyik! Mégegyszer hálás köszönet érte!

Tviki! Remélem már jobban vagy!

Rólunk röviden. Nagyon jól vagyunk. Már 3 kg és 52 cm Dóri baba. Kép Néha fáj a pocija, de már nem sűrűn. Nagyon jó kislány, már komolyan is szoktunk beszélgetni. Kép Sajnos a papírokkal még mindig nincs minden rendben, Gabika folyamatosan telefonál minden felé, hátha kicsit gyorsítani lehetne a folyamatot. Majd a 20.-i talin elmesélem a történetet...
Annyira boldogok vagyunk. Sejtettük mi hogy milyen lesz ha már itt szuszog a kiságyában a kicsi lány, de ekkora békére, nyugalomra, harmóniára és szeretetre nem számítottunk. És most látom csak igazán, hogy minden megérte, a férjem betegsége, a sok sikertelen próbálkozás, a várakozás... minden. Ezért a CSODÁÉRT amit Dóri jelent nekünk. Kép
Minden várakozónak kívánok sok erőt és kitartást, és higgyétek el a végén mindenkit ott vár a babája!

Puszil mindenkit
Dóri anya

KépKép
jiny

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?