Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok, nem tudom, hogy mi van rajta. Kép Biztos nagyon izgi. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Tirza!
Üdv a klubban! Kép Nálunk is onnan ered minden probléma, hogy engem sem fogadtak el... Kép Pedig szerintem nem is vagyok annyira szörnyű KépMi is azt mondtuk, hogy ha Marci nem kell, nem leszünk mi sem! Kelimoni, szívemből szóltál!! Kép Volt kb. 4-5 hónap, hogy nem találkoztunk (közben egy karácsony), azóta csak egyszer kellett újra behúzni a kéziféket, mert legalább papíron nagyon igyekeznek. Szuper lesz, ha nálatok is megszületik a picike, akkor tudsz csak vele foglalkozni! Kép Szurkolok!!

Kelimoni! Gergő hihetetlen édes! Ezek a levesestányér méretű szemek... Kép

Siminéni! Dolgozol szombaton? Lehet, hogy járunk arra.

Gabszi! Merre jársz?

Marci ma megkérdezte, hogy hol van Lili baba.. Hát, nem vágtam rögtön a választ, de aztán mondtam neki, hogy egy néni pocijában, de hamarosan itthon lesz. Kép Jó lenne!!! Kép Pedig a napokban nem is beszéltem neki Liliről, csak ma délelőtt, de akkor is Õ hozta szóba, mikor neki akarta adni az új teherautót. Kép

Matiba! Írhatnál kicsit gyakrabban Te is! Hogy vannak a fiúk?

KépKép
KépKép
marci_anyu

Ápr. 23 óta nem jelentkezett Süni_Renóca, telefonjaik nincsenek bekapcsolva! Ki tud Róluk?
nikinozso

Telefonálással folyamatosan próbálkoztam, és egy perce sikerült!!!
Süni "magyar hangja" jelentkezem.
A MAI NAPTÓL BOLDOG CSALÁDDÁ VÁLTAK!!!
Miklóska a kisfiuk 13 hónapos!!!
Az internetük elromlott.
A találkozó meg lesz tartva, és bemutatják ott kisfiukat!!!
nikinozso

Gergő egyszerűen tündérien bájos! Hogy tud mosolyogni! Leolvadnak a jéghegyek! ;o))) Bűbáj!
alexa78

Süni!
Teljes szivemből gratulálok és nagyon boldog vagyok, hogy végre ti is szülőkké váltatok.
Nagyon hiányoztál ám.

Marci-anyu!
Szombaton délután dolgozok. 13-20-ig. Várlak!
simineni

Sziasztok!

Kihasználom az időt, a lányok beájultak, alszanak, pedig már enni kéne!
Először is minden névnaposnak és szülinaposnak sok boldogságot kívánok!!!!!!
Ma mozgalmas napunk volt. A lányok elkisértek a rendelőbe majd megtettük első közös látogatásunkat az IKEÁ-ba. Pelenkáztunk, etettünk csak sajnos amiért mentünk az épp nem volt. Viszont, nagy örümünkre sikerűlt találkoznunk Siminenivel!!!
Képzeljétek kaptam sms-t az életet adónktól. Sokat gondolkozott, hogy elmerje e küldeni. Én nagyon örültem neki. Mint tudjátok, mi nagyon megszerettük egymást! Jó volt hallani felőle! Megint megköszönte, hogy lehetőséget adtunk a lányoknak, hogy ugyanolyan egyenlő esélyekkel kezdhetik az életet mint bárki más! Nagyon megnyugtató számára az, hogy jó helyen vannak és örül a boldogságunknak!

Kelimoni-imádom nézni a képeidet!!!

Matiba-kérdezz nyugodtan, az email címemet megtalálod.

Rayo-remélem jobban van a bölcsességed! Kitartást a műtét utáni pár naphoz!

Tirza-mi is a különleges sorból vagyunk. Nálunk az apuka a roma származású(1/2). Nálunk a család nagyon jól fogadta és örűlt a döntésünknek!

Boszi-Antóniának jobbulást!

Alexa-én ismerem az Aviva tornát. Voltam is foglalkozáson, elég mókás volt, de hogy mennyire hatásos nem tudom, mert utána nem gyakoroltam. Van könyvem is meg elvileg kazettám a hozzá való zenével, de nem rég költöztünk, nem biztos, hogy megvan. Fülöp dokit ismerem, engem nem kezelt. Régen egy helyen rendeltünk. Ha mész hozzá mond meg neki, hogy üdvözlöm.

A lányok pocija jelez, később még jövök. Addig is az egyik kedvenc képem Jankáról:
Kép

KépKép
gilice

Süni!!! Kép

Éljen, éljen és éljen! Ilyen jó híreket! Kép
Nagyon gratulálok nektek! Tiszta szívemből örülök. Alig várom már a 22.-ét, olyan sokan leszünk. Kép

Kinguséknál ma volt az oviban az anyáknapi ünnepség. Jól megsirattak minket, igaz mami?! Kép
Kép
Kép

Simineni! Hol is dolgozol, hogy mindenkivel összefutsz? Kép

kizsó

Sziasztok Lányok!

Bocsássátok meg nekem, hogy ritkán jelentkezem, azért igyekszem folyamatosan olvasni benneteket.

Tudom, hogy még adós vagyok a berlini képekkel és beszámolóval, nem felejtettem el. Sajna azért tudtam csak a napokban is a köszöntések erejéig bejelentkezni, mert a fiúktól én is elkaptam a bacit. Hát engem annyira megviselt, alig birtam bemenni dolgozni. Tegnap reggelre nagyon kijött rajtam, de muszáj volt menni, mert kevesen vagyunk, és nincs elég ember, a táppénzt nem szeretik, a szabi meg egyszer csak elfogy.... Kép

Marcianyu! Köszi, hogy hiányoltál! Kép Tündéri Marci! Kép Te szörnyű???!!! Meg ne halljak még1x ilyet, irgum burgum! Te egy nagyon klassz csajszi vagy! Kép

Kelimoni! Gergő annyira de annyira édes! Rakjad csak a képeket! Kép

Rayo! Annyira szép verseket irtál, hogy bizony elszorult a torkom! Választottam is egyet azokból édesanyámnak vasárnapra! Kép

Újra elnézést, hogy magunkról irok, de muszáj, hogy a következő sorokat elő tudjam vezetni. Megvolt az oviban az anyák napi ünnepség, tündériek voltak a fiúk! Kép
Sikerült megtalálnom a két versikét a neten, ha nem baj beirom ide. Ezeken kivül még egy dalt is énekeltek. Még jó, hogy nagyon felszerelkeztem papirzsepivel. Kép

Az első vers:

Ágh István: Virágosat álmodtam

Édesanyám,
virágosat álmodtam,
napraforgó-
virág voltam álmomban,
édesanyám,
te meg fényes nap voltál,
napkeltétől
napnyugtáig ragyogtál.

A második: (inkább mondóka)

Tordon Ákos: Anyák napi mondóka

Anyukám, anyukám, találd ki,
Hogy az én nagy kincsem ugyan ki?
Ki más is lehetne, ha nem te.
Ültess hát, gyorsan az öledbe.

Igen nehezen vettem ölembe egyszerre a két gyereket, de szerencsére anyukám is ott volt, és segitett. Õt is külön köszöntötték, mert az anyukám helyett, elmondták a mondókát nagyikámmal. Anya nagyon sirt, annyira meghatódott! Kép

A bevezető után pedig: mivel mozgalmas lesz a vasárnapunk, nem biztos, hogy tudok jönni, ezért most kivánok minden várakozó KISMAMÁNAK, és minden ÉDESANYÁNAK sok boldogságot anyák napja alkalmából! Igen, a kismamáinknak is, hiszen ők is anyukák már, mert várandósak, várják a babájukat, aki meg fog érkezni! Hadd nyújtsam át virtuálisan ezt a szép virágot nektek!

Legyetek nagyon boldogok!

Kép

Sünike! Nektek pedig szivből gratulálok kisfiatokhoz! Kép Tessék aztán jönni egy kicsit mesélni, május 20. még messze van. Szerintem addig nehezen birnánk, ha nem mesélnél.

Kép

Még egy fontos: ma óriási meglepetésben volt részem! Délután meglátogatott Diti és Máté baba! Kép Annyira örültem, és annyira, de annyira szépek mind a ketten! Kép

Befejezem, megyek vissza pihizni, mindenkinek szép hétvégét!
Vendég

Kizsó!
Nagyon szép a kislányod. Én is mindíg hüppögök az anyáknapi ünnepségen.
Egyébként az Õrs vezér téri iKEÁban dolgozom, ha arra jársz keress meg.
Gilice!
Mit nem kaptatok? Megnézzem mikor lesz.Steiff tűzhelyvédője is ott pihen a szekrényemben, majd a talira viszem neki.
simineni

Miután elküldtem az üzenetet, olvastam a hírt!
Süni nagyon hiányoztál és már aggódtunk, de bevallom, hogy gondoltam, hogy csak nem? De elhesegettem a gondolatot és mégis!!!!!!!
Anyák napjára ANYUKA- gratulálunk és nagyon sok boldogságot!!!
Várjuk a részleteket!

Simineni- a lányok szobájába, virág formájú fali lámpa. Fehér volt, de rózsaszínt szeretnénk. Előre is köszi!

KépKép
gilice

Szia Lányok!
Ilyen hírekre érkezni! KépEzek a gólyák ! Kép

Sünianyu és Süniapu és mostmár Süni csimota:
Szívből gratulálunk Nektek és sok boldogságot kívánunk. Legyen az életetek csupa mosoly,nevetés és szeretet. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Süni!
Ez csodálatos hír, gratulálunk és nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!!!Kép. Remélem tudsz írni még a tali előtt, mert kíváncsiak vagyunkKép.

Kizsó!
Nagyon csinos volt Kingus, azt pedig nem csodálom, hogy elérzékenyültél.
Ha meghallom az "Édes kisfiam" című számot, akkor mindig elérzékenyülök. Ilyen a "Mama, kérlek meséld el nekem, hogy milyen volt az élet nélkülem..." szám is, egyszerűen nem tudom meghallgatni sírás nélkül.
Már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Töltike!

Tényleg szomorú volt, hogy miket kellett végighallgatnod a rendelőben.
Kb. 1,5 hete beszélgettünk az egyik szomszéd nénivel, 5 házra lakik tőlünk, amikor elkezdte ecsetelni, hogy az tudja igazán szeretni a gyerekét, aki megszenvedett vele a terhesség és a szülés alatt. Tudtam, hogy nem rám értette a dolgot, hiszen ő nem tudja, hogy nem lehet gyerekünk, de akkor is nagyon rossz volt hallani az ilyen véleményt.

Szuperboszi!
Szegény kislánykád, nem mindennapi balesete volt. Remélem nem fáj már a a szuri helye sem neki!

Gilice!
Örülök, hogy írtál. Ti az életetadóval telefonszámot cseréltetek, vagy ez minden esetben így van? Én úgy tudtam, hogy csak az Egyesületen keresztül vehetik fel velünk a kapcsolatot...

Most eléggé sűrű napjaink vannak, ezért nem is tudok sokat jelentkezni. Jövőhét szombaton pedig a férjem hugának az esküvője lesz, tehát van bőven programKép.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Rvan

Kép
rvan

Sziasztok!

Egy percre felszaladtam és milyen jó híreket olvashatok!!!!

Tündériek a gyerekek köszi a képeket mindenkinek!!!

Matiba jobbulást!!!

Drága Sünike és családja!!!! Nagyon sok szeretettel gratulálunk a kisfiatokhoz!!!!!
Várjuk a beszámolót!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Süni!!! Nagyon örülünk nektek! Gratulálunk a boldog családnak!!! Várjuk a beszámolót. Kép

Madri! Mi volt a dokinál?

Rayo! Hogy vagy??? Remélem már jobb egy kicsit. Gondolunk rád sokat!

Kizso! Kingus tündéri leányzó, és milyen nagy már!!

Mindenkinek! Ma intéztem az anyaságit, meg a családi pótlékot. Senki se hagyja magát lerázni!!! Be akarta magyarázni az ügyintéző, hogy majd csak akkor jár, ha végleges az örökbefogadás. Még az új anyakönyvit is kérni akarta. De végül sikerült meggyőzni hogy nincs igaza! A kihelyező határozattal mindent lehet intézni!!! Ezt azoknak írtam le akik még előtte vannak... Kép

Csak egy rövid történet máról. Kép Meglátogattuk ma Dórival édesapám két élő rokonából az egyiket. Meglátta a Dórit, és egyből elkezdett áradozni, hogy ez a gyerek kiköpött olyan mint én, és hogy látszik hogy a mi "vérvonalunk", és hogy mennyire hasonlít apura is. Majdnem elbőgtem magam, mert apu már nem él. Persze mondtam neki hogy örökbefogadtuk, de ő akkor is csak hajtogatta hogy ez a gyerek olyan mint én voltam kicsinek. Kép

Puszil mindenkit
Dóri anya

KépKép
jiny

Sunike GRATULALOK!!!!!!!
Nagyon koszonom a jo kivansagokat.
Ma nem farasztalak titeket megyek is aludni ,udv Móncsi3.
móncsi3

Rvan! Ez nincs minden esetben így, sőt nem is buzdítok senkit, hogy ezt megtegye!
A mi esetünk egy kicsit más. Több napot együtt töltöttünk a kórházban mire a lányok megszülettek. Folyamatos kapcsolatban kellett lenni és a férjem használaton kívüli feltöltő-kártyás mobilját hagytuk nála, hogy tudjuk hívni.
Ennek a számát ismeri. Akkor sem élt vele vissza, most sem. Megkérdezte, hogy küldhet e sms-t és én igent válaszoltam.

Lányok! Ezek az anyáknapi versek, teljesen elérzékenyülök, egyébként is mióta a lányok vannak pityergősebb lettem. A férjem ma megkérdezte, hogy felfogtam e, ez az első anyáknapja, amikor nemcsak én köszöntök, hanem ENGEM is köszöntenek, hisz ÉDESANYA lettem!!!!

Na, jó éjszakát mindenkinek és még egy kép!
Kép

KépKép
gilice

Kedves Sünifamília, sok-sok boldogságot kívánok kívánok Nektek! Hál' Istennek jó okotok volt ezek szerint az "eltűnésre"Kép Kép Kép

Többeknek:
Ha megengeditek, mint rangidős, a név- és szülinapokat egyben köszönteném, hiszen a jókívánság 180 napig érvényesKép
Bocsánat, de nem tudom nézni/követni a táblázatot, de ez nem jelenti azt, hogy nem azonosulnék a leírt jókivánságokkalKép

Rayo, megható verseket írtálKép

Matiba, egész este azon a versikén gondolkodtam, amit a lánykám tegnap mondott el először, de csak foszlányokat tudtam felidézni - erre leülök ide és olvasom tőledKép A Tordon Ákos mondóka... Megtanulták 2 napja az oviban, s mivel ma Apa (nagyon kerek) szülinapja lesz, behelyettesítette az Apukámmal és elmondta neki. Mondanom se kell a hatást Apa elolvadásáról...Kép

ehhez kapcsolódó gyerekszáj még, 2 napja történt: én: -Apának holnap születésnapja lesz.
D.: - Én is ehetek belőle????
(rögtön a tortára asszociált a drágám, amire amúgy rá sem néz)

S még egy utolsó gondolat a különleges sorról: csak rá kell nézni Gergőre, Gilice ikreire, Boszi BanderasáraKép
S őszintén nézzünk magunkba: bennünk hányféle náció keveredik? S ha nem tudjuk (mint mi sem például) hogy ki a vsz egyike, akkor mi van? Lehet török, dán, ukrán, német, kit érdekel? Egyetlen dolog fontos, hogy Õ és mi a szülők egy család legyünk, s a lehető legtovább összetartozzunk. (S hogy ne legyek túl szentimentális, ehhez ismét egy friss gyerekszáj:
(ezek mind altatáskor, mese után jönnek ki a gyerekbőlKép
- Én szeretem a ...-t (kutyánk), Téged, Apát... és Magamat!
és egy utolsó: a társaságban amúgy visszahúzódó lányzó kezd kinyílni (ha nem macerálják a felnőttek a kérdezősködésükkel...). bementünk a város elegáns cukrászdájába apának tortát rendelni, s mivel senki sem törődött vele, bőszen kommentálta a marcipánfigurákat + mindent, mindenki mosolygott. Végül a pincérnőnek: az apukám szülinapi tortájára kééérünk eeegy CICÁT... azt szeretne!

Jó éjszakátKép
mera

Még egy Töltinek:
Kis utcánkban lakó ügyvédné (szőke, bocs), hasonló korú kislánnyal a játszótéren.
- megszokott már nálatok?
- S titeket szólít anyunak, apunak??!!

(S gondolom magamban: te hülye liba, hát kit szólítana annak???)
hangosan, mégiscsak úrinő vagyok vagy mifene:
- Hát persze, hiszen mi vagyunk az anyukája, apukája! (Bájmosoly, snitt)
mera

hahó Lányok!

Adjatok tanácsot, lécci!
A kisfiam két napja egyre többször ébred éjszaka inni. Mondanom sem kell, abban sem vagyok biztos, hogy lecsúszik vmi a torkán. De természetesen előtte óriási sírás van, ami addig tart, amíg eljut valamelyikünk a kiságyhoz.

Mint egy rituálé. Kortyok, aztán alvás. Mára virradóra 9-szer ébredt fel. Kép

Olyan jó olvasni az anyákapi ünnepségről. Jaj, de várom már, hogy én is ott sírhassak a boldogságtól az oviban. Ehhez kapcsolódik, hogy egy barátnőm kiakadt teljesen a következőktől. Mondtam neki, hogy mindig irigyeltem az üvöltő gyermeket maga után nyúzó anyukákat, a cipekedő mamákat, akik azt sem tudták, melyik kezükkel tolják a kocsit és mindezt én élvezhetem már. Mert VAN gyermekem.Kép
Azt mondta, nem vagyok normális. Kép

Kizsó: Édes Kinguskád nagyon csini volt és milyen nagyot nőtt! Hihetetlen. Kép
Ja! és a tali nem 20-án lesz? 22-t írtál. Most kicsit összezavarodtam, hogy mikor is?

Gilice: Én mindig figyelmesen megnézem a képeidet, mert nem hiszem, hogy a csajaidban folyik némi roma vér. Már apát is bevontam a dologba, aztán úgy döntöttünk, hogy ezek az infók mindig örök talányként fognak szerepeli az életben. Tehát, semmi sem biztos. Kép

Mera: Ezek a "gyerekszájak" mindig olyan édesek. KépSzinte magam előtt látom a kis fürtöskédet. Kép ( ha még egyáltalán fürtöske)Ügyvédnénihez no comment. Kép

Tölti: Amikor húsvétkor otthon voltunk, a távoli ismerősök mondták, hogy "jóóó sok maradt rajtad a szülés után". Kép

Tegnap elég szörnyű élményem volt. Tanúja voltam egy balesetnek, amikor egy szabálytalanul közlekedő hölgyet elütött egy autó. A barátnőm és én segédkeztünk. Szinte elmentek az emberek az eset mellett. Az autók meg éppenhogy csak nem mentek rajta keresztül. A mentő pedig kb fél óra alatt ért ki, holott a Bajcsy kórház gyalog 5 percre volt az esettől. Kép Kisért a fájdalomtól fetrengő nő képe. Remélem, hamar elfelejtem.

A kisfiam kitúrt az ágyamból .Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Elfelejtettem!
Köszönöm Gergő dícséretét, elfogult anyai szívem duplájára nőtt. Kép

És azt is hogy kattingattatok az unokaöcsim honlapjára, nagyon büszke arra, hogy milyen sokan megnézték. És most gőzerővel dolgozik rajta. Kép

Én vagyok a minőségi ellenőr, nekem kell megmondanom, hogy milyen. Még jó, hogy nem értek hozzá egyáltalán. Kép

Ja! És nagyon jó, magyar nyelvű képszerkesztő programot bocsátottak rendelkezésemre. Akit érdekel, annak szívesen elküldöm. Kép
Tuti könnyű, ha én is felfogtam. Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni!
Mit adsz inni ilyenkor Gergőnek? Esetleg foga nem jön?
Lehet, hogy 20.-a. Az még jobb, az még közelebb van.

kizsó

Sziasztok!

Csütörtökön én is voltam ünnepségen. Megtudtam, hogy álruhás királylány vagyok, aki mindig farmerben jár, de ha felveszem a hosszú szoknyám királylány lesz belőlem, természetesen csak a kisfiamé.
Annyira izgultunk Balázzsal, olyan édes volt!
Kizsó, én mindig annyira meghatódok, hogy pityergek. Pedig Balázs barátnője megmondta: Én nem akarok síró anyukákat látni! Kép
Kingus nagyon helyes volt az ünnepségen!

Süni, tiszta szívemből gratulálok! Ez is bizonyítja a sors rendeli a babákat , és a babáink tűzön-vízen át hozzánk találnak, akár a legváratlanabb pillanatokban is.

Most én is eltűnök egy kicsit ( kb. 3 hét),bocs lányok! Nagyon zajlik az élet, nem tudom, mikor tudok majd írni. Olvasni igyekszem, és lélekben veletek vagyok!!!!
Nem kell megijedni, nincs baj!! KépKép Hiányozni fogtok!!

Puszil mindenkit szeretettel az álruhás királylány Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Rég jelentkeztem, de nálunk is zajlik az élet! Múlt hétvégén elutaztunk 4 napra Velencébe, nagyon csodás volt, rengeteget sétáltunk, nézelődtünk, ettünk, ittunk. Idén ez volt az első szabink (1 nap Kép), és olyan jó volt már egy kicsit kikapcsolódni. KépKépKép

Süni, nagyon-nagyon sok szeretettel gratulálunk kisfiatok érkezéséhez!!! Kép Reméljük hamar tudsz jelentkezni, mert nagyon várjuk ám a beszámolódat!!!!

Rayo, remélem a fogad már jobban van, és nem fáj sehol! Regiről is kérünk képet! KépKépKép

Madri, lassan megszületik a Ti babátok is KépKép Gondolom nagyon várjátok, teli vagytok izgalommal. Írj azonnal, ha történés van!

Kelimoni, Gergő nagyon édes, olyan jó látni a képeket!

Gilice, a lányok is csodásak!

Kizso, Kingus mekkora lett már! Nagyon édesen feszít az ünneplőben!

Lányok, minden ünneplőnek boldog névnapot illetve szülinapot kívánok, én még nem látom a táblázatból a neveket, időpontokat, így mindig csak itt olvasom, hogy éppen kit köszöntünk.

Gabszi, hiányozni fogsz, gyere hamar!

Puszi, Réce

KépKép
réce

Sünianyu! Süniapu! Nagyon sok boldogságot kívánunk a kis SünmiklóshozKépKépKép

Lányok, köszi a képeket, olyan jó követni, ahogy fejlődnekKép Majd mi is gyártunk a hétvégénKép

Lánykám jól viseli a strapát, ha nevetünk, elbagatelizáljuk a dolgot, akkor ő se fogja fel tragikusan, de ha sajnálni kezdenénk, belefulladna az önsajnálatbaKép (Már a hátsó fele se fáj, csak a kezén lévő szúrásnyomok érdekesek.)

Anyák napi ünnepség nálunk is nagyon szép volt, festettek nekünk cserepet, kaptunk bele virágot a következő kézzel írott szöveggel:

"Az én Édesanyám

Anyukámnak szeme barna, haja is az. Mindig mosolyog. Tekintete szeretetet sugároz. Sokat dolgozik a családjáért. Megköveteli tőlünk is a rendet. Szívesen segítünk neki, hogy legyen ideje beszélgetni velünk. Esténként elalvás előtt jókat dumcsizunk, nagyokat nevetünk. A tanulásban is ő segít nekem. Titkaimat megoszthatom vele.
Nagyon szeretlek, Mami!
Toncsi"

Mondanom sem kell, szem nem maradt szárazon...
szuperboszi

SÜNI! Gratulálok! Ez nem mindennapi, hogy pont anyák napján váltatok gyermekes családdá...
Kár, hogy rossz a netetek, mert olyan jó lenne tudni, hogy is zajlottak nálatok az elmúlt napok, hetek... De majd 20-án! Addig is legyetek nagyon boldogok!
KELIMONI! Az én párom is nagy Forma 1 és motor rajongó, úgyhogy biztos fogja látogatni a honlapot! Gergő továbbra is tünemény!Olyan jó nézegetni a képeket. Tegnap mondta a férjem, hogy Gergőt már ő is fel fogja ismerni.
GILICE! Szuper ez a páros kép a lányokról!
KIZSÓ! Nagyon csini volt Kingus. Imádom mikor ilyen ünneplőbe bújnak a gyerekek! Ez a leányzó ugye a Nagyira hasonlít?( sajnos mindkettőjüket még csak képen láttam)

Anyukaként naygon jó érzés lehet a gyerkőcök anyák napi ünnepélyén lenni, már várom hogy én is átélhessem...

Minden fórumos ANYUKÁNAK küldöm a verseket ANYÁK NAPJA alkalmából!

Édesanyád szemében
Ott a Nap;
Sugarai rád hullanak,
Hogy nőj te szépen.

Édesanyád szemében
Ott a hold;
Beteg, ha voltál rád hajolt
A lázas éjben.

Édesanyád szemében
Ott a víz;
A könny,ha utad félrevisz,
Jaj! Baj ne érjen...

Édesanyád szemében
Ott a tűz;
Ha csüggednél, szívedbe tűz,
Lobogjon, égjen!

Olyan a te szemed,
mint a nap az égen
őrködve kíséri,
minden kis lépésem.
Ragyogó sugarat
Szór minden utamra-
Õrködő szemedet
felhő ne takarja!
Jóságos két szemed
őrizőm, oltalmam:
Mint a fényes csillag
mindig úgy csüng rajtam.
Jóságos két szemed
könnyet ne hullasson,
Mint a fényes csillag
mindig mosolyogjon!

JÓ HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!

Kép
mirosz

Kizsó: Jön a Gergő foga, de nem vészes még. Egyébként álmában is a kezét gyűri be a szájába, ha szükséges a fogzás miatt.

Éjszaka teát iszik a kisfiam, de próbálkoztam már vízzel is, amitől öklendezett. Na, az nekem nem tetszett.

Most arra az elhatározásra jutottam, hogy picit toljuk a fürdést, napi 5-10 percekkel, hátha a későbbi ágybakerülés után fáradtabb lesz.

Amúgy is nagyon hamar elalszik, fél hatkor nálunk már csak kiskorú álomszuszit lehet találni. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!!

Süni-renóca!! Hatalmas gratula!!! :-D

Sajnos csak végigfutottam a fórumot. Reggel a férjem rosszul lett. Szerintem tegnap késő este jól befalt a rakott krumplimból. Gyomorrontásos tünetei vannak..
Most sikerült visszaaludnia..

Mera!A "hogy fog téged szólítani a baba, csak nem Anyunak? " című sztori ismerős..A legjobb barátnőm szájából ráadásul..

Képzeljétek!! Nekünk a pszihológusnő nem akarta elhinni,hogy Niki nem a vérszerinti babánk. Az alkalmasságágira mentünk a második baba miatt (még nyáron) és azt hitte vérszertinti baba mellé szeretnénk örökbabát. Õ is azt mondta a Niki nagyon hasonlít a férjemre!!

Csodásak a gyerkőcök!! Olyan szépek. Ugy örülök amikor raktok fel képeket. Szebbnél szebbek a csemeték.

Nekem eszembe jut a tavalyi Anyák napja! Először kaptam virágot. Kis kosárkába Nikike karján.Ugy sírtam a boldogságtól nem tudtam abbahagyni.

Kép

Kép
töltike

Süni! Annnyyyira örülök!!! Tegnap Gabi felhívott és elmondta, hogy boldog Sünimami vagy már!! Izgultunk!! Hívtalak is, pedig mi még nem beszéltünk telefonon. Amint tudsz írj, hogy milyenek az első napok, hogy ismerkedtetek meg, minden érdekel!

Olyan helyesek az anyáknapi történeteitek! Lehet, hogy öregszem, mert egyre többször érzékenyülök el, pedig soha (eddig) nem voltam különösebben sírós fajta. Kép Tegnap az unokaöcsém ballagásán is könnyes lett a szemem..

Marci ma reggel olyan édes volt! Átjött hajnalban és így együtt ébredtünk. Közel 20 percet szeretgettem még az ágyban, amíg meg nem látta a teherautóját, mert akkor már nem tudtam visszatartani.. Kép

Gabszi! Annyira elfoglalt vagy, hogy nem is látunk?? Kép Ugye nem!

Kizsó! Kingus nagyon helyes az ünneplőjében! Amilyen kis cserfes, biztos tündérke volt, ahogy mondta a verset! Kép

Rayo! Hogy van a fogad? Remélem, nem fáj már annyira!

KépKép
KépKép
marci_anyu

Kedves Süncsalád! Kép Mi is szívből gratulálunk innen a "szomszédból" és sok boldogságot, meg mindenféle jót kívánunk!

Kelimoni! Szörnyű, amit leírtál, mert sajna nagyonis jellemző az egymás iránti közöny. Kép Még jó, hogy legalább Ti nem mentetek el az eset mellett!
rkata

Süni!

Micsoda hír! Tiszta szívből gratulálok!

Timi
latimi

Sziasztok!

Amneris, rég jelentkeztél. Gyere ha tudsz és mesélj egy kicsit! Kép

Ggabszi, azért ne tűnj el nagyon! És olvasgass minket! Kép 20.-án ti nem jöttök?

Tölti!
Remélem férjeddel minden rendben lesz! Kép

Kelimoni!
Lehet, hogy csak megérzett valami frontot Gergő, mert Zsófi is ma annyira nyügös. Ma már kétszer is vissza aludt, pedig nem szokott. Õ cumit nem használ?

Kingus tényleg nagyon aranyos volt az ünnepségen! Kép Énekelték babával a kezükben a "Tente, baba, tente..."-ét és mindenki állt mint a cövek, csak ő ringatta a fenekét jobbra-balra. Anyuval összenéztünk és nem tudtuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk. Kép

Kép

kizsó

Ilyen hírre érkezni!! KépKépKép

Drága Sünikém! Legyetek a kisfiatokkal nagyon-nagyon boldogok!
Remélem, hamarosan lesz internetetek, és tőled is hallhatunk majd néhány büszke Sünanyai mondatot a kis Sünmikiről! Kép

Kép

Bocsi Lányok hogy, olyan ritkán jövök!

Mondhatnám, hogy Zituskával új életünk kezdődött, ami jobban lefoglal - de az igazság az, hogy az új életünkbe olyan szépen simul bele ez a kislányka, mintha mindíg is így éltünk volna hármasban!! Kép
Tényleg mázli, hogy ilyen nyugodt baba!

A kertet rendbehozni viszont kész kaland mostanában - inkább ez foglal le az etetések közti időben, míg Zizike alszik...
Végülis érthető: majdnem egy hónapig voltam távol, a férjecském meg csak nem úgy vetette bele magát a dolgokba, mint mikor itthon van a sasszemű és villámkezű asszonyka. Kép

Szóval most gyep, veteményes és virágoskert renoválás van nálunk - mikor melyikre tudok több időt szentelni, ugyanis az etetések közti néhány órácska igazi elmélyülésre egyenlőre kevés.
Nem baj: hamarosan minden sinen lesz, onnantól meg már csak "fentartjuk" a szépet - az mégis kényelmesebb variáció. Kép

Drága Kizsóm!

Imádom ezeket a csajokat! Én biztos mindíg bőgni fogok anyáknapján... Már attól meghatódom, hogy a holnapi már engem is érint. CSODA!! KépKépKép

Milyen találkozó lesz 20-án? Kimaradtam valamiből? Olyan kis "felkészületlen" vagyok, mióta ritkábban tudok jönni...

Puszi Mindenkinek! - Amnerisék -

KépKép
amneris

Süni!
Hatalmas gratula!!!!!!
steiff

Csajok!
Segítsetek! Honnan tudnék balerínás képet letölteni? Kép A balett vizsga meghívóra kellene!

Steiff! Te is rég jelentkeztél már! Mi újság felétek? Kép

kizsó

Kizsó!
Köszi az érdeklődést, nagy újdonság nincs.
Hétfőn megkísérlem a lehetetlent: színházba viszem az "ikreket". Egy Andersenről szóló meseelőadásra kaptunk ajándék jegyeket, és mivel 4-14 éves korú gyerekeknek ajánlják, gondoltam nincs vesztenivalóm. Biztos ami biztos a sor szélére kértem a jegyeket. Ekőször úgy terveztem, hogy Rolit lepasszoljuk, és 4-en megyünk, de erre a férjem azt mondta, hogy Õ inkább a színház előtt fog várni járó motorral....
steiff

Kizsó!

Gergő cumizik, ami időnként kiesik a szájából. Ilyenkor is jelez, ha nem találja meg.
Egyébként napközben próbálja vissza tenni a szájacskájába, kisebb -nagyobb sikerrel. Kép

Valószinüleg az időjárás változását érzi a drágaságom, mert elég nyüszi volt ma, illetve az ölemben kimondottan nyugodt volt. Kép

Nekem ez az egy balerinás képem van Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Amneris! Jó, hogy irtál! Kép

Kizsó! Én találtam egyet, igaz, hogy mozog, de, ha nincs más, és rá tudod illeszteni a meghivóra, akkor úgyis állókép lesz ott. Azért még keresek tovább, jó?

Ime:

Kép

Annyira aranyos és elegáns Kingus a fényképeken! Kép
Vendég

Kiszó! Még ezeket találtam:

Kép

Kép

Kép

Kép

Sajnos olyat, ahol kislány van, nem leltem. Kép

Egyébként itt találtam ezeket, mert mindet nem töltöttem fel:

http://natloz.znet.hu

Bal oldalon a web fotók között, azon belül pedig emeberek (fent) azon belül pedig a nő (balra) menüpontban vannak.
Vendég

Kizsó! Bocsi az előbb elirtam a neved. Ne haragudj!
Vendég

Kizso! Én ezeket találtam:

Kép

Kép

KépKép
jiny

Kép
KépKépKépKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszi Csajok!
Milyen rendesek vagytok! Kép
Közben én is találtam.
Kép

kizsó

Amneris! A tali Süniéknél lesz. Szerintem hallottál már róla, mert hónapok óta szervezzük. Beugrott? Remélem, tudtok jönni!! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Hát persze!! Kép

Ez a tali az, amiről eleve lemondtam, mert azt hittem, dolgozom aznap! Ehhez küldtük körbe azt a mosolygós, meg szomorú pofikkal teli táblicskut, ugye? Kép

Jujj de jó lenne elmenni! Majd megbeszélem a férjecskémmel a dolgot! (Bár az aznapi előadás alól csak én mentesültem "babázás okán", neki továbbra is kötelező. Viszont mondjuk délig mi is maradhatnánk...)
Tényleg: hánykor kezdődik majd a tali? Olyan örömmel mutatnám be Nektek Zituskát! KépKépKép

Jó éjt mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Ne haragudjatok rám, de offolni fogok, mert nagyon zaklatott vagyok emiatt és a segítségetek kérem! Még egyszer bocsi!

Sziasztok!!Gazdit szeretnék találni egy 18hónapos fehér beige szuka havanese
kutyusnak.A kutyust mi "mentettük"meg.Borzalmas körülmények között
tartották.Előző gazdáikat csak a PÉNZ érdekelte,ide-oda
"dobálták"szerencsétlent mint egy
játékmackót!Koszosan,büdösen,gázolajosan,szakattan vettem
magamhoz;egyszerüen nem érdekelt a pénz annyira megsajnáltam,és gondoltam
talán itt találok neki egy igazi HAVANESE rajongó gazdit(rajta kivül nekünk
már van egy.)A kutyust rendbehoztuk.Szobatiszta,csendes szófogadó,pórázhoz
van szoktatva,nagyon hálás,egy igazi kis tündérke.Megtartani sajnos nem
tudjuk mert ö egy kicsit nagyobb odafigyelést igényel-nekünk pedig a
munkaidönk nem engedi meg még egy kutya tartását ápolását!NAGYOBB
ODAFIGYELÉS:állatorvos szerint nyelőcső tágulata van ami még nem 100%-os--
el fogjuk vinni más orvoshoz is!EZ A "betegség"csupán az ETETÉS és ITATÁSSAL
kapcsolatban kiván nagyobb odafigyelést,egy kis plussz feladatot.Oltási
könyve van, teljesen fajtatiszta.INGYEN VIHETÕ EL MEGFELELÕ FELTÉTELEK
MELLETT!!!!FELTÉTELEK:hova fog kerülni?milyen körülmények
között?stb...stb.......CSak komoly érdelödök irjanak akik családtaggénk
bánnának vele és szerető hüséges gazdái
lennének!!!!!!!érd:d.zsolt@t-online.hu

SOKAN KÉRDEZTÉK HOGY MI IS EZ A BETEGSÉG?EZ egy állatorvos
szerint.....röntgen nélküli diagnózis........(ami még nem 100%-os)nyelőcső
tágulat ami fajta "féle"betegség.

Tünetei csak evéskor és iváskor jelentkeznek.

ETETÉS:semmi táp vagy májkrém vagy olyan étel amit rágás nélkül tud
megenni.Se száraz mükutya kaja.Bármi más amit mondjuk mi emberek megeszünk.

FOLYAMATA:nem szabad normális kutyákhoz hasonloan földröl etetni.PL:kaja
tányér földön.A gazdi leül pl:fotelba,ölében a tányér;és apró darabokat ad a
kutyus szájába ugy hogy a kutyus két lábon támaszkodva álljon.Ha ezt nem
teszi meg a gazdi nézheti hogyan hány szegényke.

ITATÁS:az lehet földröl csak keveset egyszerre,bár néha elöfordül náthához
hasonlo köhögés.

ENNYI SZÖRNYÜSÉG UTÁN,szép dolgok:tündérke!ha vki ismerős jön szinte pattog
örömében ugy hogy mind a 4 lába a levegöben van.Megvédte a mi
kutyánkat:idegen kezdte simogatni és majdnem nekiugrott.Ha éhes és vki eszik
elkezd morogni hisztizni ha nem adunk neki.Idegen környezetben ölbe
kéreszkedik vagy ugrik magátol és rögtön alszik.Imád autokázni--mindig
alszik vagy a könyöklön ül és figyel.Nálunk csak ágyban alszik de ugy hogy a
közelünkben legyen.Él hal azért hogy puszit adjon!Reggelenként szinte
megmos!Első szora ugrik szinte hogy hoppi ágy stb...stb....Ha álmos nem
hajlandó kimenni pisilni(szobatiszta!!!!!)kiviszem ölben erre lefekszik
aludniKépHa séta a poráz csak disz......jön mellettünk.A legaranyosabb akkor
ha ráfujunk az orrára:elkezd hisztizve morogni......ugrik a szánk felé majd
majd eldugja valahová az orrát és rögtön hanyatdobja magát
dünyögve...................befejezem mert most jönne hogy átkozom a világot
meg a melomat!!!!!!!!!!!!!!!!sziasztok...........................

VÁROM A GAZDIKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alexa78

Szia Kelimoni!

Gyönyörű balerinás képeket találtál,főleg,hogy az egyiken az én kicsi lányom van a tütüs ruhában.Fura volt itt a babanetten látni.
Zsuzsa
kewalin

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?