Sziasztok!
Zsuzsi!
Én is éppen ezt találtam ki amit PIldi, hogy találnod kéne valami külön elfoglaltságot, de én valami sportra gondoltam egybõl. Perzse azt Te tudod, hogy mi az ami jobban fekszik Neked.
Éva!
Hát nagyon sajnállak, hogy megint visszaestetek!
Borzasztó lehet. Mi jól vagyunk, semmi bajunk sincs, és remélem nem is lesz. Babakocsink van, csak éppen nem fér be a liftbe, úgyhogy megbeszéltem a Gabival, hogy elmegyünk az övéért. Persze aznap rögtön esett fél méter hó úgyhogy nem tudtunk elmenni érte. De most már, hogy stabilizálódni kezd az idõ bejelentkezünk újra.
Elintéztem a dupla gyest is és közben eladtam azokat a bútorokat amiket utáltam és beszereztünk olyanokat amik tetszenek. Rengeteg tervem van lakásügyileg, csak hát a piszkos anyagiak visszavetnek benne. Na mindegy, mert úgy is meg fogom valósítani csak apránként.
A fiúk elkezdtek folyamatosan beszélni. Be sem áll a szájuk, de fõleg a Levikének nem. Most már el tudják mondani rendes kerek mondatban, hogy mit szeretnének és mi a bajuk éppen. Nagyon élvezem. Olyan aranyosak ahogy ártatlan képpel vallanak be dolgokat megukról.
Ja a hasam! Hát nem egy épületes látvány, de én még semmit sem tettem azért, hogy jobb legyen. Pár napja találtam ki, hogy újra formába hozm és talán még néhány kockát is rajzolok bele ha tudok.
Régen ha nem is kockák, dea csík már megvolt. Nem tudom sikerül-e ezzel a bõrszerkezettel.
Nekem is lóg egy kicsit de nem olyan vészes. Tornával szerintem még korrigálható. Ráadásul nekem még egy csini kis vágásom is van az "utókezelések" miatt.
Ha rászánod magadat majd mindenképp értesíts mert kíváncsi vagyok rá. Csinálhatnál egy elõõtte-utána képet.
Tényleg! Ki, hogyan internetezik? Már kicsit unom a túlzott matáv szponzorációt. Nincs valami tuti olcsóbb tipp?
Éva Te meg vagy azóta elégedve a Vodafone-al? Mennyit fizettek a miért?
Vikics