Sziasztok!
Vagyok én is!
Ilyen pocsék időt...
A mai séta elmarad, az tuti.
Szóval túl vagyunk a keresztelőn. Nagyon féltem tőle, de nagyon jól viselte Balázs. Jókat vigyorgott meg nézte a papot nagy szemekkel. A legjobban az tetszett neki, amikor leöntötték a fejét, ügyesen becsukta a szemét, ahogy itthon szokta a fürdőkádban. Meg Apának meg kellett gyújtania egy gyertyát, na akkor Balázs hangosan kacagott és hunyorított hozzá.
Szóval jól sült el a dolog, nem volt nyűgi, nem unta. Utána jót kajcsiztunk Anyuméknál. Az ajándék pénzekből pedig az autósülést is meg tudjuk venni.
Amikor jöttünk kifelé, azt mondta a plébános, hogy ez csoda milyen jól viselkedett Balázs. Mivel a püspököt Balázsnak hívják, ő a védőszentje. És ha így tetszett neki a szertartás, lehet, hogy ő is püspök vagy pap lesz egyszer.
(na, gondoltam magamban, "az kellene csak"
nem ezt gondoltam szó szerint, csak azt nem akartam gondolni a templomban
)
Beteg babóknak gyors gyógyulást!!! Mire jön a Miki, egészségesnek lenni ám!!! Sok-sok gyógypuszi!
Ja, most nézem Gergő meggyógyult, így Kyrusnak dupla gyógypuszi jár!!!
Nikole!
Nálunk szombaton volt olyan ordítás, mint picike korában. 2-től 4-ig folyamatosan. Csak a kezemben hallgatott el. Sem a földön, sem a kompban, sehol nem volt jó. Nem akart játszani, zenélni, tévézni, semmit! 3-szor próbáltam lefektetni, még jobban ordított. Már én is vele sírtam. Aztán nagy nehezen elaludt, aztán alig bírt felébredni, azt hittem reggelig alszik. Azóta hál' istennek semmi!
Nekem azt mondták, ami belefér a régi (fényképező) filmes műanyag hengerbe, azt ne adjam oda neki, mert az a szájába is belefér, és bár lenyelni nem tudja, de beszorulhat a szájába. Így pár fakockát félretettem későbbre. Pedig abba a filmes vacakba nem férnek bele, de a szájába szerintem be tudná nyomni.
Krisy!
Gratula az álláshoz! Írtam neked privit, mert mindig lefelejtem, hogy már mi is tudunk állni.
Marcinak is menni fog! Szerintem csak Miki-ajándéknak tartogatja!
Hiperaktivitás?!?!?! Ugyan már!!! Dehogy lesznek azok! Jobb lenne, ha egész nap egy pihenőszékben ülnének bekötve?!?!
Inkább mozogjanak, mint egy sajtkukac. Rajtam úgyis van 5 kilo plusz, ami egy istennek nem akar lemenni. Tavasszal, ha már futni kell Balázs után, talán megszabadulok attól is!
Ja, volt házi feladat:
reggeli tejpép, ebéd ma husileves volt husival, délután gyümi lesz babpiskótával, vacsi szerintem tejbegríz vagy rizs gyümivel, elalváshoz tápi.
Múlt héten ettünk mandarin levét, persze nem lett pöttyös, ezért most kapott mandarint is. Szétszedtem gerezdekre és megpucoltam, leszedtem a fehér micsodáját és egy gerezdet kb 3-ba kapott meg. Kicsit fintorgott először, de tátotta a száját. Cebion helyett most ezt kapta.
Mindjárt teszek fel képeket is, csak előtte kicsinyítek.
Baba-mama kép még nincs (friss).