Új privát üzeneted érkezett!

Hogy én milyen figyelmetlen vagyok!Kép

Köszönöm a gyereküléses tanácsokat, Simineni Neked pedig külön a felajánlást. Kép Nagyon fogunk neki örülni. Kép

Kizsó: Nagyon szép volt a tortád, biztos fini is. Kép
Sajnálom, hogy Zsófit így megcsípte a szúnyog. Az ecetes-vizesruha nagyon jó, sajna én is így nézek ki, ha megcsíp a vérszívó. Az én daganataim ilyenkor ráadásul még forróak is. Bár a szem köré az ecet nem biztos, hogy jó megoldás. Fenistil gél is hatásos lehet a cseppek mellé.
Drága Kis Manó, hogy viseli ezt az állapotot?

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Amneris! Nálunk is volt sírás még 26 fokos szobahőmérséklet mellett is. Így vettünk 3000 ft-ért egy melegítőt ami fújja rá a meleget, és a fürdővizét is jóval melegebbre csináljuk, meg eleinte akkor is fújtuk rá a meleget amíg a fürdőkádban fürdette valamelyikünk. Azóta nincs sírás. Nem biztos hogy nálatok is ez a megoldás, de ha gondolod próbáljátok meg.
Gyönyörű kislányod van!!

Úgy szeretnék én is képeket feltenni nektek, de még várnunk kell rá kicsit. Kép

Magdi ha olvasol: mégegyszer nagyon köszönöm!!!

KépKép
jiny

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Megvolt a családnap. Nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy egész nap szakadt az eső. A fiúk nálunk is horgásztak, de nem fogtak semmit. Hazafelé jól esett a kocsi melege, mert már szétfagytunk.KépKép
simineni

Sziasztok!!

Délután értünk haza a szüleimtől. Pénteken voltunk a kórházban Ádámmal. Azt mondta a bőrgyógyász doktornő,hogy a faggyú és verejtékmirigye működik fokozottan ezért a kiütések az arcon. Kapott krémet és vasárnap estére már gyönyörűen javult. A dokinő szerint ez több hónapig elhúzódó dolog lesz:-(

Röviden ennyi. Visszaolvasni sincs nagyon időm. Holnap megpróbálok benézni.

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziasztok

Ma jöttünk haza, csak most kerültem gép közelébe.
Köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket.Kép

Mera, igen mi is júniusban tartjuk a Peti napot.Kép

Ettől függetlenül jól esett, hogy gondoltatok rá.Kép

Amneris, gyönyörű a lánykád, ezért tényleg érdemes volt várni.Kép

Matiba, a fiúknak jobbulást. Sajnálom, hogy Berlinben sem mondtak biztatót, de szerintem sem kell feladni.Kép

Kizso, Peti meglátta Zsófi arcát és megkérdezte miért bibis az arca, én elmondtam neki, erre megpuszilta a képernyőt, és aztán megkérdezte: ugye most már megyógyul?Kép
Sajnos a fenistilen, kívül én sem ismerek mást.
Kizso, nagyon boldog születésnapot kívánok.Kép

Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Amneris! Ez a kis csajszi tényleg gyönyörű. Kép Mennyit változott már ezalatt az egy hónap alatt is! Kép

Simineni! Köszi az ötletet, eszembe sem jutott a csepp, pedig van itthon! Kép
Szerencsére már lohadt neki a duzzanat.

Kelimoni! Nekem is be szokott dagadni a csípésem, és most már úgy néz ki, hogy a csajoknak is. Kingusnak is ronda a lába! A zsófi arcán is tegnap kemény és forró volt a dudor. Igazából vakarta is a kézfejével, mint amikor a szemét dörzsöli.

Atan! Annyira aranyos lehetett a kisfiad! Kép Mondd meg neki, hogy használt a puszi, és már sokkal szebb az arca Zsófinak. Kép Köszi a köszöntést is! Kép

Süni, Napsugi merre vagytok? Rég nem jelentkeztetek! Kép

kizsó

Kelimoni! Gergő ruhája nagyon csinos! ;o)))
alexa78

Amneris, a fürdetésről jut eszembe, német szomszédasszonyom otthoni rokonsága nem fürdeti a gyerkőcöket "állandóan", mondván, hogy nem egészséges, csak hetente egyszer...egészen pólyás koruk óta, a nagyobbik kölyök már öt éves, tényleg semmi baja a "kosztól" Kép
Most ez a trendi állítólagKép
Végülis minek egy csecsemőt minden nap fürösztéssel kínozni, hiszen nem koszosKép Kép Kép
(Azért a fenekéről nem esett szó, gondolom, azt mosták)
mera

Mi van itt ma, mindenki alszik? Kép

kizsó

HAHÓÓÓ!

A hét első munkanapján mindenki dolgozik! Hétvégén a topic pörgött, ma "mindenki alszik"!

Simineni
nagyon jól sikerültek a képek a családi napon, bár látom, hogy Szandinak nem volt melegeKép

Kelimoni
Gergő nagyon ügyesKép, hogy megoldotta a forgolódásból adódó nehézséget és ki-be dugdossa a kis lábát, kezétKép

Puszi mindenkinek!

Kép
madri

Kedves ÖrökbemamákKép

Talán emlékeztem még rám, november-decemberben írogattam hozzátok egy darabig, azután elkapott a gépszíj, a munka, a veszélyeztetett terhesség és ágybanfekvés, így elmaradtam. Tudom, hogy volt egy gyönyörű koncertetek és azt is látom, hogy sok új baba érkezett. Sajnos képtelenség nekem visszaolvasni, de látom, hogy Kelimóni fia miylen gyönyörű nagy legényke már és Amnerishez is megérkezett egy kis Tündérke.

Gratulálok mindenkinek éa várakozóknak türelmet kívánokKép

Az én kisfiam április 7-én érkezett nagyon sok komplikáció és aggodalom után - tökéletesen egészségesen.

Kép

Mindenkinek kívánok hasonló boldogságot, mint amilyet ez a kis nyulacska a mi életünkbe hozott!
Szeretettel:

indianyo

Szia Indianyó!
Persze, hogy emlékszünk!
Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek a pici fiúhoz.
Boszi
szuperboszi

Öregszik a lányom. Ma lett 8 éves. Nemrég jött haza apa és hozta a tortát. A kishölgy nagyon boldog volt.
simineni

Sziasztok Lányok!
Sajna még nem tudták kiszedni a fogamat, mert gyulladt és várni kell vele. Gondoskodnom kell segítségről a "műtét" utánra, mert elég rázós lesz! Ja és persze sok jégről!Így csak jövő pénteken kerülhet rá sor! Addig antibiotikum és fájdalomcsillapító! Bár már sokkal jobb a helyzet! Puszi

Kép
rayo

Indianyó!
Én ugyan nem ismerlek, de gratulálok ehez a gyönyörű kisfiúhoz.
simineni

Simineni Szandija!

8-dik születésnapod alkalmából sok boldogságot kívánunk Neked! Kép Nőjj nagyra kicsi lány!

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Siminéni, kis hölgyednek nagyon boldog szülinapot kívánunkKépKépKépKép
szuperboszi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszi a képeket!!!

Amneris köszönjük a képes beszámolót!!!!! Gyönyörű a kis porcelán Zita baba!!! Sok boldogságot nektek!!!

Madri van valami hír azóta? Voltatok együtt a dokinál és vásárolni??? Nemsokára megszületik a babócátok!!!

Indianyó de jó, hogy írtál!!!!!
Sok szeretettel gratulálok a pici fiatokhoz!!!!
Mi lett a neve????
Gyere hozzánk sűrűbben, ha időd engedi!!!

Simineni sok boldog születésnapot kívánunk Szandinak!!!!!!

Szép estét mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Simineni!

Boldog szülinapot Szandinak! Füle érjen bokáig! Kép
Kép

Indianyo!

Én valamelyik nap megtaláltalak a pelusos topikon, úgyhogy én már ott is láttam a bébidet! Nagyon formás, stram kiskrapek! Gratulálok! Kép

SÜNI, NAPSI, hahóóóóóóóó! Merre vagytok??? Kép

kizsó

Szandinak Boldog Szülinapot!

Indianyó! Én sajnos nem ismerlek, de sok boldogságot kívánok a csodaszép babádhoz!

Kép

Vicki! De jó hogy írtál! Örülök, hogy segítettél nekem idetalálni, köszi!
alexa78

Simineni!
Gratula Szandinak a szülinapjához!!
steiff

Siminéni, Szandinak nagyon boldog szülinapot kívánok.Kép
Kép

Indianyó, én is emlékszem rád, örülök, hogy írtál nekünk, ha van egy kis időd néha mesélhetnél nekünk a babátokról. Nagyon szép kisfiad van, gratulálok nektek.Kép

Süni, Napsugi én is hiányollak ám benneteket, merre jártok?

Kép
Kép
atan

SZANDIKA BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!
móncsi3

Töltike!
Boldog Névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Töltike!

Mi is boldog névnapot kívánunk neked!
simineni

Töltike!
Nagyon boldog névnapot kívánunkKépKépKép
szuperboszi

Sziasztok!

Simineni
Szandinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! Hogy sikerült a szülinapi buli? Milyen ajándékokat kapot?

Töltike
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Vicki
Már hetente járunk orvoshoz, holnap megyünk legközelebb. A vásárlásból nem lett semmi, mivel bementünk egy bevásárlóközpontba és megnéztük együtt a gyerekruhákat. A leányzó mondta, hogy ezek nagyon nagyok, így nem vettünk együtt semmit.Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Szandinak megkésve boldog szülinapot!!!!Kép

Tölti!
Boldog névnapot!!!Kép

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Simineni! Szandinak nagyon boldog születésnapot
kívánunk!

Kép

Töltike! Névnapod alkalmából szeretettel köszöntünk!

Kép

Mindenki másnak szép napot!

Kép

Én nagyon készülök délutánra, mert az oviban anyák napi ünnepség lesz. Kép
Vendég

Sziasztok! Töltike, boldog névnapot kívánok!

Áruljátok el, honnét nézitek ki a sok szüli-, és névnapot? Van valahol egy táblázat?
alexa78

Sziasztok!!

Lányok!! Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket! :-)Olyan aranyosak vagytok.

Simineni! Szandinak nagyon boldog születésnapot kívánunk mi is!

Kép

Kép
töltike

Alexa igen van egy táblázatunk, amit e-mail-en szokott Ildi körbeküldeni. El küldeni neki az adatokat, ő bővíti a táblázatot és újra küldi, ha megnézed Ildi_ko március 17-i írását abban mindent megtalálsz.Kép

Kép
Kép
atan

Lányok!
Köszönöm Szandi nevében is a köszöntést! Reggel megmutattam neki mielőtt suliba ment és nagyon boldog volt.
Madri!
Veled álmodtam, de még nem volt babátok, de boldog voltál. Már nagyon a finisben vagytok.
Szandra egyébként kapott Barbit, egy kicsi akváriumot amit a bátyja rendezett be neki és a zsebpénzéből vett bele növényeket, meg köveket.
A nagymamájától egy cipőt, meg egy szandált kapott. Előlegbe pedig megkapta az új Poni clubos csomagot.Azóta olvas hosszabb lélegzetű könyvet amióta ezeket kapja.
A tortája nagyon fincsi volt, 3 szeletet evett belőle. Csodálkoztam is, hogy fér egy ilyen pici lányba ennyi sütemény.
Egyébként nagyobb buli majd a névnapján lesz, mert a barátnőjével együtt szoktuk tartani és akkor van az osztálytársaikkal babazsúr.
simineni

Sziasztok!

Simineni!
Szandinak utólag ugyen, de nagyon boldog szülinapot kívánok!

Indianyó!
Gyönyörű kisfiad született, gratulálok!! Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek!

Rayo!
Szegénykém Kép, még olvasni is szörnyű, hogy mi vár rád. Drukkolok neked, hogy a lehető legkisebb fájdalommal járjon.

Kizsó!
Szúnyogcsípés javul kislánykádnak?

Velünk semmi különös nem történt mostanában, de szorgalmasan olvaslak benneteketKép.

Szép napot mindenkinek!

Kép
rvan

Sziasztok!

Madri talán jobb is, hogy nem együtt vásároltatok. Nagyon izgulunk értetek!!!! Nemsokára megérkezik a gólyátok!!!

Alexa köszike és nagyon szívesen!!!! Ne haragudj elfelejtettem a táblát mondani a múltkor. Ha lesz időd az msn-en elmesélem, hogy mi ez és hogyan lehet bekerülni.

Töltike nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Napsugi küldtem mailt megkaptad???

Sok puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Sziasztok!

Simineni
Szandi szülinapjára sok ajándékot kapott. Milyen rendes volt a bátyótól, hogy akváriumot vett neki!Kép Velem is álmodtál, ez jó hír, főleg, hogy boldog voltam. De baba nem volt?Kép Ez nekem kicsit ellentmondásos. Remélem a következő álmodban már látod a babát isKép

Vicki
köszi, hogy gondolsz ránk! Már nagyon várjuk, hogy megérkezzen a gólya hozzánk isKép!

Kép
madri

Sziasztok!

Szandinak én is boldog szülinapot kívánok!
Töltike! Boldog névnapot!
Indianyó! Gratulálok a kisfiadhoz, igazán csodaszép!

Lányok képzeljétek! Tegnap a férjem igent mondott a különleges sorra!!! Olyan boldog vagyok, persze volt feltétele is, hogy csak félroma baba lehet, mert lehet, hogyha sötétebb lenne a bőrszíne azt nem tudná úgy elfogadni. Ezt így lehet szerintetek, hogy csak a félroma babát jelöljük be?
Kelimoni! Köszi, hogy nem fosztottál meg továbbra sem Gergő képeitől, ez nagymértékben segítette apát a döntésben. Gergőtől teljesen odavan. Kép
Szóval köszönöm mindenkinek, aki leírta a különleges sorral kapcsolatos véleményét, mindenki sokat segített.

Tirza

Kép
tirza

Atan! Visszaolvastam Ildikó március 17-ei hozzászólását, de látom, hogy alig 1-2 adatot tudnék csak szolgáltatni egyelőre. :-((( Szomorú vagyok emiatt, mi még csak most megyünk tanfolyamra, szóval nagyon kezdő örökbebabások vagyunk, úgy érzem nem vagyok abba a szuper táblázatba való. :-((( Sajnálom.... Azért köszönöm szépen a segítséget!

Gergő valóban csodaszép baba, nem is csoda, hogy a férjed odavan érte, Tirza!
alexa78

Töltike, nagyon boldog névnapot.Kép
Kép

Alexa, szerintem ez nem jelent semmit. Nem te lennél az egyedüli aki még vár a babájára és maximum egy adattal van neki több, mert esetleg már megvan a határozata. Ahogy gondolod, rád van bízva.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok!

Tirza! Gratulálunk a döntéshez!!! Persze hogy lehet mondani hogy félroma babát szeretnétek. Kép
Ha gondolod szívesen küldök képet az én kicsi lányomról is, mert ide még nem tehetek róla képeket. Õ is félroma baba. Jobbanmondva a vérszerinti apa a félroma. Kép De Dóriról nem lehet megmondani. Egyre világosabb a haja, és kék a szeme.

Töltike! Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!

Ildi küldhetek már képet a táblázatba Dóriról? Mert ugye így már hogy család lettünk változnak az adataink. Kép

Alexa! Ha még a tanfolyamnál jártok az sem baj. A nevet, címet, elérhetőséget meg tudjátok adni, meg esetleg képet is tudsz küldeni magatokról. Kép Szerintem nyugodtan küldd el az adataidat Ildinek. Mi is így kezdtük nem is oly rég... Kép

Madri mi van veletek???

Süni! Most hogy megyünk a talira, akkor mit vigyünk? Gazdára talált már a kockacukor??? Vagy vihetjük azt, esetleg mást? És még egy kérdés, tudok e majd valahol kajcsit melegíteni Dórinak?

Puszi mindenkinek
Dóri anya

KépKép
jiny

Hát jó, köszi a bíztatást...kicsit elkenődtem megint, hogy mikor lépünk már előre mi is. Olyan rossz ez így. De szívesen elküldöm azokat az adatokat amik megvannak már! Persze jó lenne ha én is mindig tudnám, kinek mikor van ünnepelnivalója!

Szép napot!

alexa
alexa78

Sziasztok!

Indianyó:Nem ismerjük egymást,de én is szeretnék gratulálni a csöppséghez,sok boldogságot kívánok nektek!

Alexa: Nekünk is csak annyival van több adatunk,hogy megvan a határozat, ezenkívül nincs más,úgyhogy ne légy elkenődve,eljön a ti időtök is!!! Egyébként hogy vagy?Bírod a kezelést?Már nincs sok vissza(jól emlékszem,hogy május 24. az utolsó?),kitartás!!!!!

Rayo:Hogy vagy? Nagyon fáj? Gondolok rád sokat!!!

Kép
csöpke

Szia Csöpke! Jól emlékszel,május 24-én kapom az uccsó szurit, nagyon várom már, épp 3 hét múlva lesz. A 2-3. injekció után nagyon rosszul voltam, de most már sokkal jobb, kevesebb tünetem van és azok is enyhébbek, szóval ki lehet bírni. Van egy ún. Aviva torna, amivel állítólag meg lehet határozni, hogy mikor jöjjön meg a menszesz. Ki fogom próbálni és megpróbálom 8 hétre az uccsó után meghozni. Sokan riogatnak azzal hogy 12-15 hetet kell várni rá, ezt nem szeretném.
alexa78

Küldtem Ildikónak levelet az adtaimmal, de sajnos teli van a postafiókja és visszajött!
alexa78

Sziazstok!

Indianyó: nagyon szép babád van. Kép Gratulálok hozzá. Kép
Alexa: Ildikóék Alsópáhokon pihennek. Ha jól emlékszem, tegnap indultak és egy hétig lesznek ott.

Tirza: Nagyon örülök és mond meg apának, hogy sosem volt még olyan boldog, mint amikor majd a roma vagy félroma babáját a kezében tarja. Eszébe sem fog jutni a származás, csak az, hogy nehogy az életet adó meggondolja magát.

Szerintem készülődhettek is, mert így finisben vagytok. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sajna a héten nem tudtam netezni, mert anyák napjára készülünk a gyerkőcökkel, így nagyon kevés szabadidőm van.
AMNERIS!
A hosszú ideig tartó várakozás után nem lehetett könnyű átvészelni egy kórházban töltött aggodalommal teli hónapot,...Zita nagyon helyes babó! Olyan formás, mint egy kis játékbaba!
RAYO!
Borzalmas lehet ez a fájdalom! Én még akkor is írtózom a fogorvostól, ha egy tömésre kell mennem
ILDIKÓ!
Elküldtem neked a táblázatot. Ugyan nekünk sincs még sok adatunk, de jó lenne tudni a szülinapokat és szeretnék a fórumon nem megjelenő baba-képekben gyönyörködni.
TIRZA!
Akkor nektek biztos nagyon lecsökken a várakozási időtök.
LÁNYOK!
Nikonozsótól meg lehet kérdezni telefonon a sorszámunkat?

Kép
mirosz

Minden kedves Mónikának nagyon boldog névnapot kívánok!Kép
simineni

Móncsi3 Boldog Névnapot!
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, Moncsi és Mony!
Boldog névnapot!

Gabszi