Új privát üzeneted érkezett!

Bocs', nem működik a link. Talán most: Aqua Doodle

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Fogalmam sincs, hyog a másik csajnak hogy sikerült így linkelnie, de nekem nem megy.
HA most sem lesz jó, feladom:
http://toystore.hu/shop/product.php?kez ... bcc4ad2982

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

ÁÁÁÁ Mölli! Te hogy is kerülsz Silhavy dokihoz?? Az a drága ember! Annyira bírom. Vagy azért mentél hozzá, mert ajánlottam? Az jó, de jó, hogy említetted, melegség öntötte el a lelkemet... :D
Tényleg nem szószátyár típus. Sajna én már nem nagyon megyek hozzá, mert az egyéb dolgokkal Gödöllőre járok.

Olive, mostmár itt vagyok, de nincs sok kedvem mostanában gépezni, ezért vagyok ritkán.

Holnap zenebölcsibe megyünk, már nagyon rég voltunk, mert Tomi már vagy három hete beteg volt, mostanában már jól van, de az orra is tök sokáig folyt.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok Lányok

A kis, és nagy betegeknek, mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Sancsi!
A torokfájásra a HOMEOGENE9 et javasolnám Neked. Nálam nagyon jól bevállt, 1 nap alatt nyoma sem volt a torokfájásnak.
Köszi az ötleteket a díszítést illetően, ezekből amit felsoroltál szinte minden van, vagy itt beszerezhető a parkban. :lol:
A koszorú már fenyőágakkal be van vonva, és 3 darab aranydiót sikerült rá tennem, + egy narancssárga masnit!!!! :lol: De vannak készen ilyen mini díszdobozaim, meg egy kismikulás is. Gömböt azért nem teszek rá, mert van itt egy kulturált család, akiknek bántja a szemét, ha valami szép, és tönkreteszik!!! :twisted:
De a többi ötlet is nagyon jó!

Szirwen
Sajnálom, hogy tegnap csak olyan keveset tudtunk beszélgetni. Ha ma dél felé ráérsz, Én itt leszek!!! :wink:
Képzeld a kocsonyám éjjel negyed 2-re megfőtt, ugyhogy lezártam alatta a tűzhelyet, és hála az égnek még nem hült ki. Most fogom majd szétszedni, csak Dávid aludjon el. Az lesz még a meló, meg utána a mosogatás!!!! :twisted: Azt szívesen kihagynám!!! :cry:

Edit
Nekünk nem írsz???? :roll: :cry:

Nóri!
Bocsi a tegnapiért!!! Ha tudtam volna hogy így sietsz, akkor csak a tiéd lettem volna!!! :lol: :oops: Ma nem tudom hogy fogok ráérni, talán déltájban!

Képzeljétek Ákinak nagyon jól megy a suli. A héten hozott kettő 4-est angolból, egy 5-öst bibliából, és egy 5-öst MATEKBÓL!!!! :lol:
Olyan büszke vagyok Rá. És ami még nagyon sziven ütött az az , hogy nem azt mondta, hogy hívjuk fel apát, hagy legyen büszke Rám, hanem a Gyurival akarta közölni a jó hírt!!! :lol: :lol: :lol:
Ez ahhoz képest óriási haladás, hogy volt, hogy még köszönni se volt hajlandó Neki!!! :oops: :cry: :lol:
Tegnap bementünk egy barátnőmmel az örsre az árkádba. 11 kor indultunk, és majdnem 3 órakor értünk haza!!! A gyerekek meglepően jól bírták, mindkettő bealudt a nézelődésben!
Gyurinak megvettem a szülinapjára az ajándékát, egy szép ezüstláncot medállal, amibe majd a Dávid képét fogom gravíroztatni, de csak jövő hónapban. Előszőr aranyba gondolkodtam, de csak a medál, és a gravír lett volna 30 ezer, és akkor lánc még nincs! Így, inkább az ezüst mellett döntöttem.
És kitaláltam egy nagyon klassz programot hétvégére. Láttam ugyanis, hogy az árkádban egy csomó PS2-t meg XBOX-ot, és autószimulátort ki lehet próbálni még vasárnapig, és el fogunk menni Ákival hármasban egy kis versenyre!!! Dávidot itthon hagyjuk, mert úgyis jön anyósom, mert szombat estére Gyuri visz valahova. :lol: :oops:

bogyo75

Rita!
Neked elfelejtettem írni! :oops:
Csodálkoztam is, hogy mostanában nincs mézeskalácsszív a skypen, :lol: de ezek szerint jó helyen voltál, ahol kicsit feltőltődtél!!! Bizony néha mindannyiunkra ránkférne!

Olive!
Dávid nem nagyon eszi még a tojást. De a mellékhatások tekintetében ez nem is biztos hogy baj! :lol:
Multkor már kérdeztem, Lolli túl van a hasfájáson???
Én is nagyon szeretnék már hosszabban beszélgetni Veled is Skypen! Reméljük már tényleg hamarosan összejön! :lol:

Egyébként képzeljétek már kész is vagyok a kocsonya szétszedésével, sőt a mosogatással is!!!! :lol: :lol: :lol:
Kicsit sokat csináltam, 11 tányér, meg egy műanyag edény, amit apósomnak küldök! :lol:
De az igazság az, hogy én akár 1 hétig is bírom enni, és nem unom meg! :oops:

bogyo75

Sziasztok!

Bogyó!

Ne haragudj, de mire a Zoli hazaért, meg mindent megcsináltam, már fürdés idő volt. Aztán meg Regi nem akart aludni 21 óra volt mire elaludt, éjjel meg megint fenn volt. Úgy veszem észre, hogy megint beteg. V.mi vízes orrfolyása van. Adok neki Stodalt, meg orrcseppet, remélem hamar rendbe jön.
A kocsonyád meg bisztos finom lett!

Sajnos, megint lappang v.mi Regiben, megállás nélkül nyűgős! Ma már alig bírtam vele! Egész nap sír, de ha szünet van, akkor meg vísit. Nem is tudom, hogy mi a jobb! Persze nem is akar enni, csak inna, de azt is csaka szeme kívánja, mert ha adok neki, akkor csak játszik vele, és elöbb-utóbb magára boritja. Remélem a holnap már jobb lesz.

szirwen1

Sziasztok!

Ma ismet zenebolcsi volt, aztan meg egesz du. setalgattunk, meg vasaroltunk. A babakocsiban sikerult osszehoznunk 2 x fel ora alvast is! Tegnap csak 1-szer aludt Lolli napkozben. :roll:

Bogyo, te jo eg, most latom, hogy David nemsokara 1 eves lesz! Hihetetlen! :shock:
A hasfajasa mar regen elmult Lollinak es a nagymerteku bukas is ugy tunik mar a multe. Mar csak kisebb bukasok vannak, de az mindig azert, mert sokat van hason.
Az tok jo, hogy Aki igy elfogadta Gyurit. :D

Rita, milyen volt a zenebolcsi? Ez a Ringato vagy van mar masik is otthon?

Majdnem el is felejtettem meselni, hogy mi tortent ma a zenebolcsiban. Lolli allandoan szemezgetett a mellettunk ulo kisfiuval. Egy ido utan a kiskoma is eszrevette es odanyult Lolli kezeert. Fel percig csak fogta ket kezzel, aztan egyszer csak huzta a szaja fele, meg akarta szopogatni, csak aztan az anyukaja elhuzta, mondta neki, hogy van sajatja, azt szopogassa. :lol: Majd megzabaltam oket, olyan edik voltak!

A betegeknek jobbulast kivanunk!

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Reggeliben nem ment a net, pedig már akkor meg akartam írni, hoyg ramatyul vagyok, és ha nem jönnék (még) egy ideig (de hátha nem :roll: ) akkor ne aggódjatok. Most ismét a derekam és a hasam fáj nagyon, úgy, mint múltkor a kórház előtt.
Ma edddig még csak szinte feküdtem, ebédet sem főzök, majd eszik István egy rántottát, nekünk még van kicsi leves tegnapról.

Puszilok mindenkit, azért igyekszem jelentkezni. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Kedden ismét elvittem Jocit a ringatóra és ezúttal ő is jól érezte magát. Múltkor tényleg csak az lehetett a baja, hogy nem a szokásos helyszínen tartották. :roll:
Tegnap megkapta a 18 hónapos oltást, egyelőre nem tapasztaltam semmi mellékhatását, bízom benne, hogy az előzőekhez hasonlóan ettől sem fog belázasodni.
Viszont történt még egy kellemetlen dolog szegénykémmel, a doktor néni szerint ugyanis nem lehetett kellőképpen lehúzni a fitymáját, így ő "segített rajta". Most kamillás főzettel kell kezelgetnem neki, amig meg nem gyógyul. Tegnap még semmi sem látszott rajta, ma reggelre viszont már nagyon piros volt neki. Tegnap többször is elsírta magát és odakapott, biztosan csípte neki, amikor pisilt. Ma délelőtt már nem csinálta.
A mai egész délelőttünk abból állt, hogy hol a kis asztalra, hol az ágyra, hol a fotelra mászott majd állt fel, úgyhogy semmire sem haladtam tőle, mert folyton mellette kellett lennem. Hiába vettem le és szóltam rá határozottan, amig meg nem unta, ezt játszotta. :evil:

Edith: Sajnálom, hogy megint rosszul érzed magad, remélem hogy gyorsan elmúlik és minden rendben lesz! Pihenj sokat! Most ez a legfontosabb!

Olive: Tényleg nagyon édes lehetett Lolli azzal a kisfiúval. Tegnap itt a játszótéren találkoztunk 2 utcabeli anyukával, az egyiknek a kisfia 2 héttel, a másiknak 1 hónappal fiatalabb Jocinál. És az egyikük, aki mellesleg jóval nagyobb termetű Jocinál, meg akarta puszilni Jocit de rosszul lépett és maga alá temette szegénykémet. Mindketten sírtak, de hamar megvígasztalódtak! A ringatón ahová járunk, többnyire kisfiúk vannak, így "udvarlásra" kevés a lehetőség, inkább az szokott történni, hogy a fiúk rávezetik egymást pl. a szekrényajtók nyitogatására, meg egyéb huncutságokra! :lol: Tojást én sem adnék heti egy alkalomnál többször Lollinak.

Julcsi: Most jól megkívántattad velem a kocsonyát! :D Örülök, hogy Ákos megszerette Gyurit, nehéz lenne az életetek, ha nem így lenne. :) Szerintem nagyon jó ajándék lesz az a gravírozott medál a lánccal!

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Pocsék napom volt!
Az éjjel felébredtem, hogy marhára fáj a fogam. Reggelre már a fél fejem is fájt, még a beszéd is nehezen ment. Gondoltam gyorsan elszaladok a dokihoz, de kiderült, hogy csak délután rendelt. Fél hétre kaptam időpontot, fél nyolckor már foglalkozott velem. A fogam begyulladt, és gyökérkezelni kellet. Most már nem zsibbad a szám, de még fáj a foginyem. Betömni viszont csak v.mikor szerda után fogja, ha lemegy a gyulladás.
Reginek még mindig folyik az orra, de egyenlőre nincs más tünete.

Cs.Kati!

Szívből sajnálom a kisfiad!

szirwen1

Sziasztok Lányok!

Edit
Szomorúan olvastam, hogy ismét rosszul érzed Magad! Azért nemírtam privit, hogy azzal se kelljen foglalkoznod, hanem csak feküdj, és pihenj! Jobbulást kívánok!

Kati!
Én is sajnálom Jocit!!! :cry: Ákinak csak egyszer volt problémája a kukival, de akkor már vagy 4 éves volt, és az történt hogy az apai nagyanyja, homokozás után nem fürdette meg a gyereket, és a homokszemcséktől begyulladt szegénynek!
Elvittük a Heim Pálba, és ott megdicsért a doki, hogy látja milyen szépen foglalkozom a gyerekkel (mármint hogy nincs fitymaszűkülete) és megnyugtatott, hogy ez a dolog teljesen álltalános probléma, hogy a homok ottragad, és irritálja!
De Én mégis nagyon mérges voltam az öreglányra! :twisted:
A fitymaszűkület elkerülése, akkor lehetséges, ha minden fürdés után, a törölközésnél megpróbálod felhúzni a bőrt, és nem kell erőltetni, csak a napi rendszeresség a lényeg, mert úgy tágul kellőképpen! Remélem nem haragszol, hogy elmondom a tapasztalataimat! :oops:

Tegnap megérkezett anyósom!!! :lol: Mondjuk az estére tervezett szórakozás elmaradt, mivel Dávidom Életében előszőr taknyos lett, és éjszakára szívni kell az orrát! :cry: Ezért, nem megyünk este sehova, csak délelőtt az árkádba, de oda is Dávid nélkül!!!

Szilvi! Sajnállak a fogfájás miatt!!! :cry: Jobbulást kívánok Neked!

Olive
A fiúzást nem lehet elég korán kezdeni!!! :wink: :lol:

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Mára már sokkal jobban vagyok, jobban mondva, (még) sehol sem fáj! :roll: Tegnap főleg csak pihentem, de azért az összes babaruha kimosva, a kórházi cuccaim kivasalva. Még van, ami szárad, a többit elpakolom, bár most nem fogom az összeset kivasalni, majd, ha hazajöttünk a kórházból. Esetleg. Az egész házban mindenféle ruhák vannak kupacokban , különböző rendeltetéssel. Kriszta alszik, és én nekifogok elpakolni mindet a helyére. István zenélni ment egy cégbuliba, úgyhogy későestig nem "zavar" , nyugodtan dolgozhatok. NAgyon szép az idő is, talán sikerül az ablakokat is megpucolni. Este üvegmatricákat szeretnék készíteni. :)
Holnap csak pihenünk, szülinapozunk, ugyanis kisebbik keresztfiúnknak ma van a szülinapja és csak holnap megyünk el.

Szilvi, jobbulást a fogadnak, és Reginek is gyors taknyielmúlást!
Én is mindig magam szoktam készíteni az ünnepi díszeket, de én most épp úgy vagyok vele, hoyg már meguntam, hoyg néhány nap után már seperhetem a tűleveleket, ezért idén - ugyancsak magam készítem - de vásárolt dolgokból. Azért igyekeztem mindenből a legtermészetesebbet venni. És igen, azzal nagyon is egyetértek hoyg amit készen vezsel, az mindig olyan tökéletes, és én sem igazán szeretem.

NAgyon szép hétvégét mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Bogyó! Mit főztél ma? De jó sokáig csinálod…! :lol:
Ma olyan meggyes piskótát sütöttem, hogy tettem bele kiskanállal mogyorókrémkupacokat is. Mit ne mondjak, finom! :lol:

Tojás téma…én is félve adtam először, meg keveset is. De mikor láttam, hogy nincsen tőle baja Lilcsinek, utána már bátrabban adtam neki a rántottát is. Van, aki először csak a sárgáját adja, mert ugye a fehérjében lehetnek a bacik. Tényleg, ma este bundáskenyér lesz.

Edit! Örülök, hogy jobban vagy, de azért az látszik, hogy csak nem bírsz magaddal! Ablakmosás :shock: …..khmmm, khmmm.
Én is bele vagyok már szédülve az üvegmatricázásba :lol: ! Csináltam Holdat, csillagokat, levélbordűrt a tükörre, virágokat, katicát, hópelyheket, Mikulást, rénszarvast, halacskákat a fürdőbe. Meg még ajándékba akarok Micimackót is csinálni Lilcsi kis barátnőjének.
A linket meg ennek alapján be tudod illeszteni:
[url=ide jön a linked]ide írod azt, amit szeretnél feliratnak[/url] Tehát az egyenlőségjel a kulcsa a dolognak :wink: .

Lilcsi is jól „bemártott” engem! Mikor játszócsoportban vagyunk, inkább magában elvan, megy egyik játéktól a másikig, nem nagyon játszik senkivel. Csütörtökön vendégségben voltunk, és kérdezi a b.nőm, hogy barátkozós-e? Elmeséltem azt, ami a játszócsopiban megy, erre tessék, a 3 éves kisfiával meg elkezdett fogócskázni, olvasni, meg játszani. Szóval a fene se tudja…

Kati! Reméljük, Jocinak se lesz semmi baja az oltástól, bár ennek 8-10 nap múlva jön ki, ha kijön a mellékhatása.

Sancsi! Lábad hogy van?
Szirwen! És ti? Javulgat már Regi?

A jövő hét lesz az utolsó szabad hetünk, de annyi elintéznivalóm van, hogy alig győzöm szervezni.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Katalinoknak sok
boldog névnapot!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin! Megelőztél!!!!!

KATALINOKNAK ÉN IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!
Kép

Tegnap sóletet főztem, de elég sz@r lett!!! Nagyon kiszáradt, ugyanis az árpagyöngy felszívta az összes szaftot! :cry: De ma valahogy megpróbálom feljavítani! :roll:
Közbe meg vendégek jöttek. Azok akikkel Gyuri el akart menni szórakozni. A lányt Katinak hívják, és áthívtuk, hogy fel tudjuk köszönteni!
Úgyhogy ez miatt volt olyan sokáig kiírva hogy főzök!!! :roll: :oops:
Szegény Dávidka még mindig taknyos, és tegnap meg a hangja is olyan volt, mint a repedt fazék. De mára sokkal jobb!

Edit!
Megint túlzásba viszed a "pihenést" ez az ablakpucolás, tényleg durva!!!!! :roll: Vigyázz magadra!!!

bogyo75

MINDEN KATALINNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

Kép
mölli

Katik!

Boldogat!
:)

(szokáshoz híven, megint nem virág! :lol: )

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Bocs', hoyg csak ennyi vagyok, de megyek lefeküdni. Ma egész nap csak tekeregtünk. De nem tudtam megállani :P :roll: : mi durva egy ablakpucolásban? :shock: :P És miért kell köhécselni neki? :wink: Kívül-belül áttörülni 5 db. ablakszemet! Nekem ez nem annyira kiakasztó. :roll: De tényleg, félórába sem telt asszem!

Boldog névnapot kívánok én is KATIJAINKNAK!!!!!!!!!! :) :) :) Remélem, beválik a mondás, és a mai nap szerint Karácsony kopogni fog!!! :)

Jó éjt mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a névnapi köszöntéseket! :D

Jocikám jól van, szépen gyógyul a fütyije, már nem is olyan piros neki, mint volt és nem is fájlalja. Egy kicsit ugyan még nyöszörög, amikor kamillázom neki (egy nap kétszer), de már nincs az, mint egy-két nappal ezelőtt, hogy minden pelenkázásnál sírva fakadt, mert azt hitte, hogy megint "piszkálni" fogom. :(

Julcsi: Én már hónapok óta húzogatom Jocinak fürdés után, de mint ahogy te is írtad, csak óvatosan, az viszont nem volt elég. Nem is bánom, hogy a doktornő "megoldotta" és így nem lesz szükség sebészi beavatkozásra. Hallottam egy anyukától, hogy a barátnője kisfiát elaltatták és úgy csinálták meg neki, utána pedig még jó egy hétig szenvedett szegény kicsi. Tegnap anyukám főzött egy nagy adag kocsonyát, most aztán ehetjük ahogy a szánkon befér! :lol: Hogy van Dávid?

Szilvi: Nekem is gyökérkezelt az egyik fogam, tudom, hogy milyen hosszadalmas dolog, mire belekerül a végleges tömés. Remélem Regi nem lett beteg!

Edith: Örülök, hogy jól vagy! :D Már csak alig több, mint egy hónapod van hátra! Olyan izgalmas! :D

Jocikám dél óta alszik, több, mint három órája. :shock: De így legalább el tudtam végezni minden, amit akartam, pontosabban amit muszáj volt. (takarítás, mosás)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!
Kati!

Örülök, hogy jobban van Joci. Azt mondta a dokinő, hogy ez után is kell e huzogatni? :oops: :roll:
Jó nagyot aludt a kis zsivány!!!!! :lol:
Dávid sajnos nincs jobban. Ujra mennünk kellett a dokihoz tegnap, mert olyan csúnyán köhögött, azt hittem kruppos lett mint Áki, de nem. A vírus, amit elkapott ráhúzódott a gégéjére, és ez okozta azt az ijesztő köhögést! :roll: :cry: Most halixolt adok neki, és már hallhatóan javult a helyzet! :lol:

Edit.
Mi csak féltünk titeket, azért akadunk ki!!! :oops: :cry:
Nem szeretnénk, ha ujból a kórházban kéne kikötnöd, mert nem bírsz a sejhajodon maradni!!!! :roll: :oops:

Eszterékről tud valaki valamit????? Remélem semmi baj, nincs csak az időhiány!!!! :roll:

Mölli, Sancsi, Veletek mi újság???

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Eszter küldött egy linket, volt egy kis ideje, felrakott pár képet, de még ide nem volt ideje írni, de jól vannak.

Íme a kis Zalán:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=30311

Rita & Tomi
Kép
ritike

Eszter, megnéztem a képeket, TÜNDÉRI baba Zalán!!! :) És nagy a haja, mint a nővérkéjének! :) Gratulálok még egyszer hozzá (mindkettejükhöz). :D

Kaptam mailt is, de egyetlen kép sem volt végül csatolva. :roll:

Julcsi, aranyos vagy, hyog féltesz, de kórházba már csak szülni megyek. Ezt garantálom! :wink: Remélem, Dávidka mára már jól van! :)

Kati, örülök, hoyg Joci is kiheverte a "traumát", remélem, nem kell többé soha megismételni szegénykémnek! :)

Nekem az éjszaka volt 3 jóslófájásom. De elmúltak. Még szerencsére. :roll: Túl korai lenne szülni minden szempontból. Még nem szabad!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Rita Köszi a linket! :wink:

Eszter!
Gyönyörű baba Zalán!!! Nagyon emlékeztet Dávidra, mert Neki is jó nagy a haja! :lol: :oops: Mégegyszer jó egészséget kívánok Nektek!

Edit!
Most megnyugodtam, hogy vigyázni fogsz magadra!!! :lol:
Köszönöm, hogy érdeklődsz, Dávid már egész jól van! Bevállt ez a halixol. Most kezd kiürülni az orra, úgyhogy 5 percenként törölgetem Neki. Ma az étvágya nem volt olyan mint szokott, de ezt a betegség rovására írom! :cry:

Szép estét Mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Így utólag szeretnék én is a Katiknak Boldog névnapot kívánni!

Nálunk nagyon feltornyosultak a dolgok, ezért nem tudtam elöbb jönni.

Zalán baba nagyon édi, Eszter jó neked, hogy ismét babázhatsz!

Regina nem beteg, Hál' Istennek, de nekem még mindig nincs betömve a fogam. Egyszerüen nem ment le a gyulladás. Holnap már talán betőmi a doki.

Edith!

Légyszi vigázz magatokra!

Bogyó!

Dávid babának küldők olyan gyógypuszikat, amilyet te küldtél Reginek!

szirwen1

Sziasztok!

Jocit most egy kicsit korábban fektettem le a szokásosnál, mert reggel fodrászhoz vittem és korán keltünk. Vicces, de egyébként minden reggel már 6 óra körül kukorékol, ha viszont mennünk kell valahová, akkor aludna. :roll:
A fütyije mostanra teljesen rendbejött és a múlt csütörtöki oltástól sem lázasodott be. (Remélem utóbbit nem kiabáltam el túl korán.)

Eszter: Zalán tényleg nagyon szép kisbaba és valóban szembetűnő, hogy ugyanolyan a hajacskája, mint Rékának volt. :)
Remélem hamarosan lesz egy kis időd, hogy mesélj nekünk a mindennapjaitokról.

Julcsi: Igen, továbbra is húzogatni kell neki, mint eddig is, fürdéskor.

Edith: Hogy érzed magad?

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Na, vége van az utolsó szabad hetünknek is Kép. Minden napra volt valami teendőnk, mentünk állandóan, mint zsidóban a fájdalom. Egyedül a tegnapi napunk volt nyugis.
De még mindig nincsen elintézve minden, azokat majd a jövőhéten. Csak hát mostmár csak a délutánok maradtak.
Furcsa érzés ez, hogy véget ért ez a szép idő...viszont valami más elkezdődik. Ez vígasztal.

Lilcsi belehúzott a dumálásba. Olyan lett, mint egy kis papagály.
A másik, hogy mostanában elég bújós lett. Eddig puszit alig-alig lehetett tőle kicsikarni, mostmeg van, hogy ő jön oda hozzám csücsörítő szájjal.

Ja, és levágtam a haját. Akárki, akármit mond, sokkal jobb neki a rövid haj.

Edit! Jól vagytok?

Zalánt én is megnéztem, tényleg fantasztikus fekete haja van! Azóta remélem, már a hasfájása is elmúlt.

Tegnap letámadott minket az a cica, akivel már hónapok óta barátkozunk. A frászt hozta ránk, ahogy előugrott, de aztán Lilcsi nagyon jót játszott vele. Marci meg még provokálta is....Lilcsi és Marci
No, ennyi lettem volna...Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Mi is elokerultunk. Tulvagyunk a nagy munkan es a baratnomek is hazamentek. Nagyon jo hetunk volt, remelem tavasszal ismet jonnek. Lollinak volt a legjobb dolga, mivel allando tarsasaga volt. Imadtak, mivel allandoan csak mosolygott es kacaraszott.

Kepzeljetek, ma ebed elott Lolli 2 orat aludt! :shock: Ujszulott kora ota nem aludt meg ennyit egyhuzamban napkozben. En eleg vacakul voltam (fajt a hasam), lehet, hogy erezte, hogy hagynia kell engem pihenni? Azt hittem, hogy majd akkor du. nem fog aludni, de tevedtem, most alszik es nem is kinlodott annyit az elalvassal, mint maskor. Irto jo lenne, ha minden nap igy aludna!

Katijainknak utolag, de annal nagyobb szeretettel kivanunk sok boldog nevnapot!

Bogyo, vegul tegnap tojasos nokedlit foztem angol szalonnaval. Mind a ketten husevok vagyunk, ugyhogy nalunk minden kajaban van hus. En meg kibirnam nelkule, de a ferjem morogna, ha nem raknek bele hust. Lehet, hogy furcsan hangzik a tojasos nokedli baconnel, de nagyon finom volt. Hazafele jovet Nigel vett tejfolt, ugyhogy meg azt is raktunk ra. Sot sajtot is, ugyhogy kaloriabomba volt. :roll: Sajnos salatahoz nem volt alapanyagom, de csemeguborkaval is nagyon finom volt.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Rita, koszonjuk a linket Zalan babarol!

Eszter, gyonyoru a pici fiad! Ekkora loboncot ritkan latni! :lol: Biztosan odaig voltak erte a korhazban a csecsemosok!

Rekan kivul meg Davidnak volt ekkora haja. Ugy remlik, hogy Eneh is hajasbaba volt, de arra nem emlekszem, hogy ujszulottkent mennyi haja volt. Pont valamelyik nap neztem vissza Lolli ujszulottkori kepeit es meg mindig kevesebb haja van most, mint szuletesekor. :shock:

Kepzeljetek, tegnap a zenebolcsiben mondja az egyik anyuka, hogy meg mindig koszmos a feje a lanyanak, aki Lollinal 3 nappal idosebb! :shock: Mondja, hogy mar vett pedig a vedono altal javasolt draga sampont is. Mondtam neki, hogy azert kar volt, inkabb probalja meg az olajat es a babakefet. En ket nap alatt eltuntettem igy a koszmot Lolli fejerol meg annak idejen.

Most mar tuzok, mert szalad a haz, csak az elobb ezeket kifelejtettem a hozzaszolasombol.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

MI VAN VELETEK CSAJOK?!

A hetvegen gondoltam, nagyon elfoglaltak vagytok, mindenki a csaladdal foglalkozik. Na, de ma sem irt meg senki! :roll: Vagy atkoltoztetek masik forumra, csak nekem nem szoltatok?

Kepzeljetek, tegnap vegre megvette valaki a nagy bor fotelunkat es el is vittek! Nagyon szerettem, mert irto kenyelmes volt, de nem fertunk mar tole. Valasztanunk kellet, hogy vagy fotel vagy jaroka Lollinak. Most meg olyan furcsa a nappali a fotel nelkul! :roll: Nem gyozok csodalkozni, hogy mekkora hely lett hirtelen.

Mi tegnap nem voltunk sehol, mivel egesz nap szakadt az eso. Ma szerencsere jobb ido van.

Szombaton meg este anyosom boldogitott minket. Az elo faba is belekotott, mar nagyon nehezen viseltem el. Nem sok hianyzott hozza, hogy ne fogjam vissza magam es jol beolvassak neki! Meg jo, hogy nem jon surun, mert akkor biztosan osszevesznek vele. A ferjem be-beszologatott neki, de nem segitett, 2 perc mulva mar ujra kotozkodott. Tegnap beszelt a ferjem az unokatesojaval es o mondta, hogy az o anyja (anyosom novere) ugyanilyen volt. Ugy latszik ez csaladi vonas naluk. :twisted:

Megyek, adok ebedet Lollinak, de mire visszajovok, irjatok!

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Lanyok, tenyleg nem tudom, mi van veletek! Meg mindig nem irtatok.

Norinak elfelejtettem irni, hogy edesek a cicas kepek. Nekem az tetszik a legjobban, amelyiken a cica is meg Lilcsi is az asztal alatt van es ott szemeznek egymassal. :lol: Irtad, hogy levagtad Lilcsi hajat. Remenykedtem, hogy lesz rola egy kep a tobbi kozott, de csak sapkasakat lattam, azokon meg ugye nem latszik a haja. Viszont most nezem, hogy kicserelted az avatar kepet. Nagyon jo a kep mind a kettotokrol!

Na, megyek a dolgomra es remenykedem, hogy estig ir valaki.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Olive, ne keseredj el! :D Itt vagyunk! :)

Sajnálom, hyog olyan kötekedős anyósod van. Én kidobnám az enyémet, ha oylan lenne! Én is anyósoztam ma, de ő dugi karácsonyi ajándékpénzt is adott nekünk (mármint após tudta nélkül :wink: ) úgyhogy egy szavam sem lehet rá! Apróbb dolgokat meg - ha néhanapján adódnak - már el tudok nézni neki. (Egyszer sértett meg nagyon a tavasszal, azt nem is fogom neki elfelejteni soha, de már megbocsátottam azt is. Talán emlékeztek még.)
Elhiszem, hyog hiányzik egy-egy hozzádnőtt bútordarab. :) De majd nagyon kedves cucc lesz helyében a járóka! :wink:

Mi nem csinéáltunk skat hétvégén. Szombaton bevásároltunk délelőtt, én csizmát, IStván pulóvert, Kriszta meg (még egy) Mikulási ajándékjátékot kapott, ezenkívül kajaféleségekkel töltöttük fel a hűtőt-fagyasztót, főleg húsokkal. Aztán délután-este és tegnap délelőtt főleg üvegmatricáztam, tegnap délután meg tettem-vettem lightosan. Ennyi. Ezért is nem tartottam túl fontosnak, hoyg elmondjam.

Nóri, én sosem tudom megnézni a képeiteket. Mintha egyszer már volt szó róla, de nem tudom, miért. :roll:
Akkor ma már te is elkezdtél dolgozni? Hű, de furcsa lehet. Biztos neked is az, de pár hét, és mindketten belerázódtok az új szituációba!
Gratulálok Lilcsi dumálásához! :) És köszi, hoyg mellémálltál hajvágásügyben! :roll:

Olive, még azt szerettem volna kérdezni, hoyg megismétlődött-e Lolli 2 órás alvása? Remélem, hoyg ezután mind gyakrabban hozza be ""divatba" :D

Tényleg, írhatnának a többiek is!
Puszilok mindenkit!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

SZIASZTOK LÁNYOK!

A sok sok gyógypuszinak köszönhetően, amit Dávid kapott, nagyon hamar meggyógyult! Ezúton köszönöm Szirwennnek! :lol:
Hétfőn délután kezdtem adni a gyógyszert, ami halixol volt, és már estére hallhatóan jobban lett! Mára pedig nyoma sincs hogy valaha beteg volt.
Az elmult hét elég lightosan telt, ebbe a csúnya hidegbe nem nagyon mentünk ki, épphogy elmentünk a boltba, és már jöttünk is haza!
Hétvégén meg beugrottunk Anyósékhoz villámlátogatásra, aztán Vecsésre mentünk Gyuri egyik legjobb barátjához, ahol történt egy kis baleset. Az történt, hogy állt Dávid a dohányzóasztalnál, és valamiért le akart hajolni, de nem jól számította ki a távolságot és az arcát csúnyán beütötte az asztal élébe! :cry:
De képzeljétek, semmi az ég világon nem látszik meg rajta!!! Pedig mindenkinek kapott egy kissebb szívrohamot !!! Főleg Gyuri!
De ugyanakkor nagyon büszke Dávidra, hogy semmi sérülés nem történt!!! :lol:
Mondja is, nem hiába az Én fiam!!!

De történt ám Velünk jó dolog is!
Megtette első önálló lépéseit!!! Számszerint 3-at!!!! Csak azt bánom, hogy nem látta apa, mert épp azt a büdös bagót szívta!!! :cry: És ezúttal azt is elárultam, hogy nem jött össze a cigiről való leszokás! :cry:
Na nem baj, fog még sokkal többet is lépegetni, az Én kis Drágám! :lol:

OLIVE!
Ne butáskodj, a tojásos nokedli így is az egyik kedvenc ételem, de így ahogy Te készítetted, biztos hogy nagyon finom volt!!! Ki is fogom próbálni!!! :lol:
Remélem egyre sűrűbben fogunk tudni skypen beszélgetni. Nagyon megörültem amikor megláttalak, hogy fent vagy!!! :lol: :lol: :lol:
Az a koszmós fej, nem semmi! Tényleg nincs túlzásba víve ott a kismamák tájékoztatása.
Egy egy megszokott bútordarab tényleg nagyon tud hiányozni az embernek, de ha kell a hely, akkor nincs mese!!! :roll:
Anyós ,meg akkor jó, ha minél messzebb van tőlünk!!!! (tisztelet a kivételnek) :wink:

EDITÖrülök, hogy mostmár nem viszed tulzásba a "ficánkolást" :lol:
Tessék is minél többet pihenni! A kis házitündérnek adj egy puszit helyettem is! :wink:

bogyo75

NÓRI
Megnéztem a képeket, és írtam kommentet is! :lol:
Jó munkát Neked és ne sokat sírj reggelente! :lol:

bogyo75

Sziasztok!

Ide keveredtem végre! Hihetetlen, hogy mostanában mennyire nincs időm semmire, nem tudom, mi lesz ha visszamegyek melózni.
Olvasni azért olvaslak titetek!

Elin!
Hogy telnek a napok a bölcsibe? Tudom, írtad már, de Te mikor is kezded a melót?
Én ma voltam bent, kiíratni a szabimat, meg elintézni ezt-azt! Olyan furcsa volt, pedig jobb ha megszokom, mert nemsokára már minden nap be fogok járni.
Köszi a kérdést a lábammal kapcsolatban. Kb. 2 napig baromira fájt, meg jól belilult, de mostanra már az se látszik.

Olive!
Jó volt olvasni a tojásos nokedlidet! Én mindig baconnel eszem, azzal a különbséggel, hogy ketchupot teszek rá. És szerintem jobb savanyú uborkával, mint fejes salátával.

Nem tudom már, ki kérdezte, hogy Enéh meggyógyult-e már. Jelentem igen! Most „csak” az a baja, hogy rettentő száraz a bőre! Dokinéni letiltott a fürdésről, csak zuhanyozhat, meg kapott valami kencéket, azzal kell fürdetni, kenni. Nem használhatjuk a Johnsonosokat, pedig van egy raklappal. Majd elfürdök vele én!

Nah! Mára ennyi, majd benézek, addig is mindenkinek jó mikulásozást!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Edith, sajnos az a multkori hosszu alvas nem akar megismetlodni. Bar ma du. egesz jol alakult. Eloszor 15 perc utan felebredt, de nagy nehezen sikerult visszaaltatnom, csak eppen igy meg az uzsi maradt ki, mert ataludta. A vacsorat meg egy az egyben kiadta magabol, ugyhogy 2-szer kapott ma vacsorat es szerencsere a 2. mar bennemaradt.

Sancsi, Lollinak a szuletesetol kezdve szaraz a bore, ugyhogy mi mindig is a gyogyszertari kencevel furdetjuk, meg furdes elott beolajozom. Parszor probaltuk a Johnsont, mivel kaptunk ajandekba, de nagyon nem jo neki. Utana iszonyuan szaraz a bore.

Olyan furcsa, hogy most mar tobben is mentek vissza dolgozni! Igy biztosan kevesebbet fogtok irni. :( Azert remelem, neha majd beszamoltok!

Edith, Bogyo, majd meg irok az anyosomrol, hogy mikbe kotott bele, csak most mar keso van. Ha holnap idejutok idoben, akkor beszamolok bovebben. Jottem volna korabban is, de Bogyoval elskype-oztuk az idot. :) Bogyotol most kerek elnezest, hogy olyan hirtelen leleptem, de kozben megjott a ferjem, sot Lolli is felebredt, ugyhogy csinalnom kellett a vacsorajat.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Bocs, hogy nem írtam, de nincs net-ünk, már többször bejelentettem, de nem csinálták meg. Most is a Sancsi gépén írok.

Olive!

Tudom, hogy mit érzel, mert mi is éppen ma adtuk el Regina szekrényét, és a járókáját, mert nem fért be a szobájába. Nagyon sajnáltam a szekrényt, mert nem nagyon használtuk, és tényleg csak az volt a hibája, hogy a mi szobánkba nem fért el. De így legalább tudok egy kisebbet venni, és csak nagyon kevés plussz pénzbe fog kerülni. Most várom, hogy a nagy téli babakocsit is elvigyék, annak az árából, meg ágyat veszek. Persze kipótólom.

Bogyó!

Elhiszem, hogy nagyon megíjedtetek, mi is mindig, a frászt kapjuk, pedig Regi mostanában potyog rendesen.

Edith!

De jó neked, nekem terhesen nem jött a lábamra a csizma. Pedig előtte vettem egy tök jót.:lol:

szirwen1

Sziasztok!

Szépen haladunk a bölcsivel...ma el lettem engedve fél órára, holnap már 1 órás kimenőm lesz. :lol: De ez még nem 100, mert tegnap még arról volt szó, hogy csütörtökön enged el...minden nap másként csinál, mint amit előzőleg mondott :? . Holnap már ott is eszik Lilcsi, csak még velem. Meg jön a Mikulás is.
Ma bábelőadás volt. Ami, hát bevallom, nem kötötte le Lilcsit :roll: . Az első 5 perc még hagyján....de utána menekült volna, minden más érdekelte, csak nem a bábok.

Olive! Nekem is ez a kép a tuti!
Kép
Amúgy mi a fenét csinálsz te hajnali 3-ig??? :shock: :lol: Lolliról te is dobhatnál new képeket!
Nálunk hétfőn aludt sokáig Lilcsi délután! 15.20-ig húzta a lóbőrt, közben mentünk volna a 2 éves bnőjéhez szülinapozni :roll: . De ez annak volt köszönhető, hogy mikor vasárnap este hazaértem az OBIvacsoráról, Lilcsi felébredt, és a Heti hetest még velem együtt nézte....másnap meg ugye kezdődött a bölcsi, az is egy nagy adag emésztenivaló volt neki. De kedden meg ma már a szokásos 1 óráját aludta. :?

Edit, nem tudom, miért nem látod a vetítéseket :cry: ?! Lehet, valami alkalmazás le lehet tiltva a gépeteken, amivel ezeket lehetne látni...persze ez csak tipp. :cry: Hogy vagytok mostanában Borókával?
Amúgy nem melózok még..néhanapján bemegyek a boltba és gyakorlok, de ezt csak merő szorgalomból teszem.. :? lehet, hülye vagyok...vagyis biztos, de ezt most hagyjuk... :lol:

Tanácsokból meg kapok eleget ahhoz, hogy tudjam, milyen szarul essenek az okoskodások. Nem csak a hajviselettel kapcsolatban. Falnak tudok tőle menni, hogy nem is kérek tanácsot, de így meg úgy csináljam, mert ő is úgy csinálta. Van egy csaj, akivel 20 évvel ezelőtt barátnők voltunk. Na, az akkor látta utoljára Lilcsit, mikor 3 hónapos volt. Annyira elteltem a tanácsaival :evil: .

Csilla! Januárban kezdem a melót! 1. hét szabi, utána uccu neki! Érdekes, mert nekem is akkor lett sok intézendőm, mikor megkezdtem a szabit....most meg ugye már a délelőttök is ugrottak. Nem tudom, hogy lesz, ha 16.20-ig nyomom :cry: ?

Julcsi! Jelentem, nem sírtam még idáig! :lol: Hiányoznak a déli csevejek veled :cry: ! Lassan bowlingozni is elfelejtek :wink:
Azóta lépeget már Dávid sokat?

No, menek, besegítek a Manóknak Mikulás csomagot készíteni, utána meg a Télapónak árut teríteni :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Nóri
Örülök, hogy írtál, és annak is, hogy eddig még nem sírtál!!! :lol:
Kemény vagy, megtudod csinálni!!! :lol:
A jótanácsokkalkapcsolatosan, ne idegesítsd magad!!! Egyik füleden be, a másikon meg ki!!! :roll:
Nekem tetszik Lilcsi haja, de még ez se számít, csak az hogy Neked tetszen! :lol:
Az meg egyáltalán nem baj, ha elfelejtesz bowlingozni, legalább lesz esélyem ellened! :lol: :lol: :lol:

Sancsi!
Jó hallani, hogy Enéh most nem beteg!!! Az is valami ha olvasol bennünket ha írásra nincs is mindig időd!!! :roll: :lol:

Szirwen!
Nagyon bosszantó lehet az a netdolog!!! Akkor minek fizetsz , hogyha nem képesek megcsinálni! :roll: De azért jó, hogy benéztél! :lol:

Olive!
Dehogy haragszom Rád! Én így is nagyon örülök, hogy ujra beszéltünk, bár most nem tudom hogy fogunk mert nem enged bejelentkezni a skype! :twisted: A jelszót meg nem írtam fel sehova, és amikor kérek új jelszót valamit kiír angolul, azt meg nem értem, hogy mit?
lehet a következő hsz-ba leírom, és kérlek mond meg mi a baja neki.
Egyébként már csinált Nekem valaki ikont, úgyhogy már nem zaklatlak ezzel Téged!

Dávid megint beteg!!!! :cry: De Én gyanítom, hogy ez hogy lehetséges!
Van a szomszédunkban egy Ákival egykorú fiú, akivel Áki nagyon jóban van, és mindig ott van náluk, Én nem nagyon örülök neki, mert elég nehéz természete van a gyereknek, és a Gyuri se nagyon szívleli, de egyik nap csak bekönyörögte magát, és elég csúnyán köhögött. Mára Ő is tök beteg lett, meg a Dávid is, úgyhogy valszeg tőle kapta el!!! :twisted:

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Tegnap járt nálunk a Mikulás! Remélem, ti is jók voltatok :wink: , és ha enm si személyesen, de azért ajándékokkal megtisztelt Titeket is! :lol: :lol: :lol: :lol:
Érkezik a Mikulás:
Kép
Leült a Mikulás:
Kép
Vajon, mit hozott?
Kép
Kép
Elfogytak a csomagok:
Kép
Pacsi a Mikulasnak:
Kép
Elmegy a Mikulás:
Kép
Ajandékbontogatás, felfedezés:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocs', hogy ilyen sok lettem... :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Belőletek sohasem sok!!!! :lol:

Nagyon édi Kriszta!!! És Te nagyon szép vagy Borókástul!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek!

bogyo75

Sziasztok!

Csak ezt megírom, mert mennem kell:
Ákos látta Kriszta Mikulását és azt mondta "MIKULÁS, POPÓJÁRA VIRGÁCSOT!"

Ez úgy tetszett!

Kép
mölli

Sziasztok!

Ezer éve nem tudtam benézni, de amint látom, Ti sem írtatok nagyon sokat.

Nagyon örülök, hogy jól vagytok. Mi is, Alida szépen fejlôdik, nemrég kapott oltást, tegnap meg picit elvágta az ujját, de különben minden rendben. Nekem soha nincs egy percem sem, mintha egyre több dolgom lenne.

Nálunk is járt a Mikulás, ugyan nem láttuk, de egy szép nagy gránátalmát hagyott itt Alidának, aki legnagyobb megdöbbenésünkre úgy ahogy volt, magostul ette!

Most sajnos nincs több idôm, de igyekszem gyakrabban benézni.

Puszi mindenkinek
zsuzsi 81

Nálunk meg a bölcsiben volt a Miku! :lol: Kép Kép Kép Kép
Olive! Itt láthatod, milyen lett Lilcsi haja
:lol:

Bogyó! Köszi a drukkot! Ma sem sírt egyikünk sem, ma 1 órát voltam el... Lilcsi közben szembesült élete első kukijával, és 2x körbejárta a kisfiút, úgy megnézte! A dadusok meg dőltek a nevetéstől :lol: :lol:
Dávidnak jobbulást!!! Lilcsi is beteg lett, csiszolódnak össze a többiekkel. De láza nem volt, az orra folyik neki. Vettem megint orrsprayt, meg szívatom neki. Egyenlőre mást nem adok neki....remélem, nem kezd el megint köhögni :roll:

Edit! Szépen egybe vagy már!! :lol: Nemsokára szülsz...de jó lesz neked is...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, bővebben majd este!

Mindenkinek
Boldog Mikit!

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Zsuzsi, orulok, hogy azert neha bekukkantasz. Fenykepeket is dobjal majd, ha vannak frissek. Regen lattuk mar Alidat.

Elin, tok jo ez a bolcsi. Ujnak nez ki. Jot nevettem Lilcsi elso kukival valo talalkozasan. :lol: Olyan kar, hogy egyszer csak felnonek es nem maradnak orokke ilyen kis edi, artatlan babocak! Lolli is ma olyan edes volt a zenebolcsiben. Amikor vege van, mindig ottmaradunk meg jatszani, beszelgetni a tobbiekkel. Az egyik anyuka kiment a wc-re es megkert, hogy addig vigyazzak a babajara, aki meg csak 5 honapos. Ugyan engem kert meg, de ugy tunt, Lolli is ertette. Ahogy kiment az anyuka, odafordult a kislanyhoz es fogta a kezet es simogatta, amig vissza nem jott az anyukaja. :)

Halljatok, ha nem emlegetitek a Mikulast, meg nem kuldtok kepeket, en teljesen elfelejtettem volna. Itt karacsonykor jon es Santa-nak hivjak. Nem tudom, meg hogy csinaljuk majd Lollival ezt a Mikulasost, Jezuskast, mert ha magyarosan csinaljuk, akkor nem fogja erteni, hogy az itteni gyerekeknek miert maskor jon es miert maskepp hivjak. Viszont ha angolosan csinaljuk, akkor meg nem fogja erteni, ki az a Jezuska, amikor otthon toltjuk a karacsonyt. Van valami otletetek?

Veletlenul eltuntettem a hozzaszolasom masik felet, pedig valaszoltam mindenkinek, most meg mar nincs idom ujrairni. Majd kesobb megprobalom.

Addig is puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Olive!
Asszem ez anno már Zsuzsiéknál is felmerült.
Szerintem nyugodtan tartsatok Mikulást is. Karácsonykor meg el kell neki magarázni (persze nem most, most még úgysem értené, majd ha már nagyobb lesz, -jövőre-), hogy a Jézuska és a Mikulás ugyanaz az, csak más ország, máshogy hívják!

Nálunk most az a dillema, hogy együtt díszítsük-e a fát, vagy Enéh nélkül. Hajlunk mindketten arra, hogy majd akkor díszítjük, ha Enéh alszik, igaz tavaly segédkezett ő is! :lol:

Elin!
Örülök, hogy jól megy a beszoktatás. Január elején kezdesz???? Jól számolták ki a szabidat? Én dec.31-től febr.11-ig leszek szabin. 30 napom van. Vagy már régebb óta szabin vagy?
Én tuti nem fogok bemenni előre dolgozni! :P Azért majd benézek, meg lehet a melós ruháimat is beadom majd a mosodába, hogy ne itthon kelljen szórakozni velük.

Edith!
Béreltetek Mikulást, vagy ismerős (esetleg a párod) öltözött be Mikinek? Jó, hogy Kriszta nem félt tőle! Én hiába mutogattam Enéhnek képen, tv-be, meg mindenhol Mikulást, az "igazitól" parázott rendesen.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Igertem tegnap, hogy majd bepotolom, amit kitoroltem, de ma este meg jon vendegunk es igertem neki egy csomo palacsintat, ugyhogy nem tudok reszletesen irni. Sot, meg az anyosomat sem reszleteztem. Na, majd csak eljutok odaig, hogy mindent leirjak, amit akartam.

Most csak 5 percre leultem, mert egy kicsit kifaradtam. Takaritottam es meg mindig nem kerult elo minden "szerszamom". Porszivozni nem akartam, mert Lolli alszik es ilyenkor minden neszre felebred. Ezert csak sepregettem, meg felmostam. Szerencsere nincs sok szonyegunk, ugyhogy annyira nem veszes, ha nem tudok porszivozni. Viszont nincs meg a regi partfisom (nem tudom, pontosan hogyan kell irni :oops: ), ugyhogy egy kis kefevel kusztam vegig az also szintet. Raadasul a felmosom se kerult meg elo, ugyhogy a felmosas is negykezlab tortenik. :evil:

Kepzeljetek, a ferjem elszaladt ma napkozben a bontoba egy alkatreszert a toyotahoz, erre zarva volt! Ki volt irva pedig, hogy 6 nap nyitva van a 7-bol. Atment a szomszed boltba megkerdezni, hogy ok mit tudnak. Ott kozoltek, hogy a bontos ficko a dzsamiban van imadkozni. Aztan eszembe jutott, hogy amikor en is dolgoztam es volt pakisztani kollegam, az is allandoan logott, mert neki imadkozni kellett mennie. Ami meg erdekes, hogy ezert nem rughatjak ki oket, mert akkor beperelik a munkahelyet, hogy nem adjak meg nekik a vallasszabadsagot, meg rasszistak. :shock:

Na, megyek Lollinak uzsit keszitek, meg elkezdem a palacsintakat.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Talán nekem is fel kéne vennem az iszlámot... :roll: :lol: .

Csilla, én már okt.25 óta szabin vagyok, nekem 36 napom volt, mert még 2005-ről is maradt.
Ha az eladótérbe mennék vissza, én sem törném magam, de így, hogy teljesen mást fogok csinálni, inkább bejárok, ha van kedvem (eddig 2x-3x volt :oops: ), mert még azt is megtehetnék, hogy Pestre küldenének képzésre. Az meg nem menne, hova teszem a gyereket?

Lilcsi már tiszta takony...csiszolódik a fiúkhoz :lol: . Egyenlőre ő az egy szem lánka. Már vettem neki ugye az orrsprayt, de ma vettem Oscillococciumot is, vagy mit. Hátha csodát tesz.
Ma amúgy nagyon nyűgös volt, állandóan a fenekemben lógott volna. Szerintem a koránkelés miatt is, a nátha miatt is, meg azért is, mert itthon csak 1 joghurtot evett, a bölcsiben meg nem volt éhes, így kimaradt a reggelije. Slankítunk :wink: De nagyon teázni sem akar, pedig a folyadék meg kéne neki.
Na, majd lesz valahogy...remélem, a hétvégén kikúrálom.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?