Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk. Ismet "ejszakai muszakban" vagyok.
Szirwen, sajnalom, hogy ilyen dolgok tortentek veletek kari elott. A mi sutonk mukodik, de nagyon ritkan hasznalom, ugyanis irto lassu. Ami a regi sutomben fel ora alatt kesz volt, az ebben masfel ora. Ennyi felesleges idom meg nincsen, ugyhogy megprobalok olyan kajakat kesziteni, amiket nem kell sutobe tenni. En nagyon meg tudlak erteni, mert ez a suto mar borzasztoan idegesit, de meg nem jutottunk odaig, hogy vegyunk egy ujat. Az a baj, hogy nem tudjuk eldonteni, mi legyen. Kicsi ez a haz nekunk, ugyhogy nagyobba kellene koltozni, de nem merunk felvenni kolcsont, hogy nagyobba koltozhessunk, ugyanis lehet, hogy ossze fog omlani a gazdasag. Amerikaban mar elkezdodott a valsag es onnan mindig idejut Angliaba is. Utoljara a 80-as evekben volt egy nagy valsag es most 1-2 even belul ismet szamitunk ra. Szoval, tanacstalanok vagyunk. Ha koltoznenk, akkor nem vennenk uj tuzhelyet, de ha maradnank, akkor meg nagyon kene.
A karacsonyra visszaterve, meg nem az a lenyeg, hogy sok ajandekot vegyetek, hanem, hogy egyutt legyen a csalad. Mi a ferjemmel nem szoktunk nagy ajandekozast rendezni. Amire szuksegunk van, azt ugyis megvesszuk ev kozben, ugyhogy hasznos dolgot nehez venni ilyenkor. Viszont sok finomsagot sutok-fozok karacsonykor es vegre olyankor egyutt vagyunk nehany napot, nincs munka.
Nori, nagyon edes Lilcsi a kalapos kepen!
Zsuzsi, tunderi lehetett Alida, ahogy a rakott krumplit "ragozgatta".
Edith, lattam Krisztarol a videot. Nagyon edes! Olyan furcsa, hogy nem is olyan reg, amikor meg nem irkaltam a forumra, csak olvastalak titeket, szoritottam neked, hogy bujjon mar ki Kriszta, most meg mar beszel.
Sot, meg kistestvere is lesz hamarosan.
Molli, orulok, hogy tulvagy a fogaszaton es nem is szenvedtel.
Bogyo, volt a vedono? Mi jot mondott? Nalunk nem surun bukkan fel. Julius elejen jottunk vissza Angliaba es azota meg csak 1-szer volt. Na, nem is hianyolom. Mint tudod, ti tobbet tudtok nekem segiteni.
A rovid hozzaszolasom a vegen eleg hosszura sikeredett.
Puszi mindenkinek:
Olive es Lolli