Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!
Neked is nagyon boldog névnapot!
Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Szilvi, nagyon boldog névnapot kívánok Neked!!!!!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Enéhnek is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!! (Bocs', ezt nem tudtam... )
Sajnos én köszöntő képeket nem tudok illeszteni. [/size] [color=red]

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Eszter: Sok szeretettel gratulálok a kis Zalán születéséhez és minden jót kívánok nektek! :D :D :D

Edith: Nemsokára neked is gratulálhatunk! :wink:

Jocit ma ismét elvittem a ringatóra -múlt héten nem voltunk, mert nem készültünk el időre és lekéstük volna az elejét- és képzeljétek, be sem akart menni a terembe. Sírt. A végén csak "kívülről", az ajtóból szemléltük a foglalkozást, illetve én énekeltem együtt a többiekkel neki. Később még több gyerek is kilógott benntről és más is volt, aki nyűgösködött, úgyhogy lehet, hogy csak az időjárás van rájuk ilyen hatással vagy ki tudja. Mindenesetre jövő héten még teszek vele egy próbát, hátha más lesz a hozzáállása. :roll:
Csütörtökön sikerült vennem neki egy overált, ami két részes. Már csak egy új, téli cipő kéne neki. A hóesést nagyon élvezte, vasárnap kivittük az udvarra. Remélem idén több hó lesz, mint tavaly és szánkózni is el tudunk majd menni vele.

Szilvinek és Enéhnek boldog névnapot kívánunk! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

SZILVINEK, ÉS ENÉHNEK, ÉN IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! Kép

bogyo75

Enéhnek és Szilvinek én is Boldog névnapot kívánok!

Rita & Tomi
Kép
ritike

bocs

Boldog névnapot kívánok!

Rita & Tomi
Kép
ritike

ESZTERNEK NAGY-NAGY GRATULA ES NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANUNK!

Elore is bocs, de a napokban lehet, hogy keveset fogok jelentkezni, mert rengeteg retusalni valo fotom van, amit hataridore be kell fejeznem. Napkozben nem is nagyon haladok veluk, tegnap is hajnal 2-ig dolgoztam, miutan mar apa es lanya lefekudtek.

ENEHNEK ES SZILVINEK SOK BOLDOG NEVNAPOT KIVANUNK!

Rita, mar nagyon vartam az uzidet Eszterekrol! :)

Bogyo nagyon szepen koszonom a havas kepet. :)

Sancsi neked meg a linket koszonom a konyvrol. Gondoltam hozatok anyukamekkal, de kozben talaltam a neten itt is, mar meg is rendeltem. Majd nehany honap mulva beszamolok, hogy nalunk megy-e a jelbeszed. :wink:

Sok puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

ESZTER GRAULÁLOK!!!! Ismét szép nevet választottatok!

SZILVI, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Én pedig megkönnyebbülte, túléltem a fogműtétet. Ezek nem spóroltak az anyagokkal, jól bedrogoztak, aztán altattak, egész nap csak feküdtem. Semmi emlékem az egészről, SUdi, csak ajánlani tudom!

Kép
mölli

Sancsi, a tea jelet mar napok ota mutatom Lollinak es ma ahanyszor mutattam, annyiszor kacagorohamot kapott. :lol: Nem tudom, mi olyan vicces, de ugy latszik neki nagyon tetszik.

Csak ennyit akartam, mar megyek is vissza kepekhez, mert nem haladok. :evil:

KépKép
olive

Sziasztok Lányok!

Mölli!
Örülök, hogy semmi rossz élményed nincs, erről a fogműtétről! Én mégis azt kívánom, hogy többször ne kelljen menned!!! :lol:

Kati!
Sajnálom, hogy nem élvezte Joci a ringatót! :( De talán következőre, már jobban fog tetszeni neki! Ha meg nem, akkor igazad van, nem kell erőltetni!

Ma várom a védőnőt, mert jön, csak azt nem tudom minek, amikor múlt héten voltam nála!!! :roll:
Mostanában az éjszakáink elég gyatrán alakulnak! Dávid nagyon későre alszik el, és 2-3 óra nyugodt alvás után, már kezdi a műsort! Már próbáltam, hogy megetetem éjszaka, de akkor se jobb! :( Nem tudom meddig tart ez még, de már nagyon fárasztó!

bogyo75

Eszter: Nagyon gratulálok Zalán születéséhez! Legyetek nagyon boldogok!

Névnaposoknak is sok szeretettel gratulálok!

Én nagyon el vagyok havazva, már remélem nem tart sokáig ez a hajtás, mert nem tudom meddig bírom így. Alida nagyon jól van, csak tegnap csúnyán begyulladt az egyik szeme. Már mondatokban beszél, csak nézünk! Tegnap rakottkrumpli volt az ebéd, és az esti szopinál elkezdte mondani, hogy jakottcici, kunkicici.

Általában átfutlak benneteket, de többre sajna nem futja.
Puszi mindenkinek
zsuzsi 81

Sziasztok!

Eszter nagyon gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!

Lányok! Mindenkinek köszönöm szépen a névnapi köszöntést!

Edith!

A Boróka szerintem nagyon jó név! A barátnöm kislányát Borostyánnak hívják, nekem az is tetszik.
:lol:'

Mölli!

Örülök hogy túl vagy rajta, és annak is, hohy ilyen"simán" ment minden.

Bogyó!

Mi is rosszul alszunk mostanában, de én az időre gondolok. Tegnap Regi éjjel 3 és fél órát volt ébren.:cry:

Cs. Kati!

Én azóta az ominozus eset óta nem viszem Regit ringatóra. De ennek az is az oka, hogy még nem találtam másik helyet.

Most nagyon elkeseredett vagyok, mert nem várt kiadásom jött ami ráadásul nem kevés, és még kari előtt kell befizetni! Így nagyon szegény karácsonyunk lesz, ráadásul még a sűtőm is elromlott!

szirwen1

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Eszter! Várom a beszámolót nagyon! Remélem, lesz egy kis időd majd ránk is!
Biztos nagyon várja már haza a nővére is Zalánt meg a zanyát! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk. Ismet "ejszakai muszakban" vagyok.

Szirwen, sajnalom, hogy ilyen dolgok tortentek veletek kari elott. A mi sutonk mukodik, de nagyon ritkan hasznalom, ugyanis irto lassu. Ami a regi sutomben fel ora alatt kesz volt, az ebben masfel ora. Ennyi felesleges idom meg nincsen, ugyhogy megprobalok olyan kajakat kesziteni, amiket nem kell sutobe tenni. En nagyon meg tudlak erteni, mert ez a suto mar borzasztoan idegesit, de meg nem jutottunk odaig, hogy vegyunk egy ujat. Az a baj, hogy nem tudjuk eldonteni, mi legyen. Kicsi ez a haz nekunk, ugyhogy nagyobba kellene koltozni, de nem merunk felvenni kolcsont, hogy nagyobba koltozhessunk, ugyanis lehet, hogy ossze fog omlani a gazdasag. Amerikaban mar elkezdodott a valsag es onnan mindig idejut Angliaba is. Utoljara a 80-as evekben volt egy nagy valsag es most 1-2 even belul ismet szamitunk ra. Szoval, tanacstalanok vagyunk. Ha koltoznenk, akkor nem vennenk uj tuzhelyet, de ha maradnank, akkor meg nagyon kene.
A karacsonyra visszaterve, meg nem az a lenyeg, hogy sok ajandekot vegyetek, hanem, hogy egyutt legyen a csalad. Mi a ferjemmel nem szoktunk nagy ajandekozast rendezni. Amire szuksegunk van, azt ugyis megvesszuk ev kozben, ugyhogy hasznos dolgot nehez venni ilyenkor. Viszont sok finomsagot sutok-fozok karacsonykor es vegre olyankor egyutt vagyunk nehany napot, nincs munka. :D

Nori, nagyon edes Lilcsi a kalapos kepen!

Zsuzsi
, tunderi lehetett Alida, ahogy a rakott krumplit "ragozgatta". :lol:

Edith
, lattam Krisztarol a videot. Nagyon edes! Olyan furcsa, hogy nem is olyan reg, amikor meg nem irkaltam a forumra, csak olvastalak titeket, szoritottam neked, hogy bujjon mar ki Kriszta, most meg mar beszel. :shock: Sot, meg kistestvere is lesz hamarosan. :D

Molli, orulok, hogy tulvagy a fogaszaton es nem is szenvedtel.

Bogyo, volt a vedono? Mi jot mondott? Nalunk nem surun bukkan fel. Julius elejen jottunk vissza Angliaba es azota meg csak 1-szer volt. Na, nem is hianyolom. Mint tudod, ti tobbet tudtok nekem segiteni. :roll:

A rovid hozzaszolasom a vegen eleg hosszura sikeredett.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Elin!
Én is igyekszem korán kelni, de mindig meggyőzöm magam, hogy jövőre kelhetek korán eleget, így visszaalszom, pedig jó lenne elkezdeni hozzászoktatni magam! Elkényelmesedtem az elmúlt 2 év alatt! Hol vanank már azok a régi szép idők, mikor 4 órákat aludtam! :roll:

Olive!
Aranyos lehet Lolli, ahogy kacag!
Azért szerintem kell 1-2 hét, mire ő is elkezdi használni a jeleket!

Bogyó!
Nekünk is volt egy ilyen időszakunk, mikor Enéh felébredt éjjel, és utána vagy 2 órán keresztül „bulizott”. :? Mivel már külön szobában volt, megágyaztam mellé a kanapén, így nem hisztizett, csak eljátszott magába, míg el nem aludt.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok Lányok!

Olive!
Igen volt a védőnő, és mondott ezt-azt, de én azokat nem tartom be! :oops: Főleg az étkezéssel kapcsolatban. Meg megerősítette, amit már amúgy is tudtam, hogy fogzik a Dávid erősen. Fent egyszerre 4 foga is be van dagadva, az egyik már majdnem kint is van! :lol: Most éjszaka is vagy fél 11 volt mire nagy szenvedések árán elaludt. Előtte már adtam be neki nurofent (ezt régebben még Elin tanácsolta) és így volt pár óra nyugalom.

Nóri!
Jó lett a vonalzód! :lol: Lilcsi nagyon helyes ezen a képen is!

Zsuzsi.
Az a lényeg, hogy néha hírt adsz magatokról! Remélem kibírod ezt a hajtást, ami még hátra van, és aztán ha lesz időd többet tudsz majd írni! :lol:

Szilvi!
Sajnálom, hogy tönkre ment a sütőd! Ez nagyon bosszantó bármikor, de így ünnepek előtt, meg méginkább! :twisted:
Azért remélem valahogy megoldódik.

Edit!
Merre vagy? pihengetsz? :roll:
Mikor mész legközelebb orvoshoz?

bogyo75

Igen, Julcsi, pihengetek. :roll: :P
Hétfőn megyek az orvoshoz, nagyon kíváncsi vagyok mekkorát nőtt Mütyürke az elmúlt 5 hétben! (HIába, na, még rááll a szám a Mütyürkére :D :D .D ) Kriszta különben olyan édesen mondja: Bolóka. :lol:
Amúgy, már nem emlékszem, hoyg válaszoltam-e vagy sem :oops: , de a Boróka név már régen felvetődött, mármint felvetettem, de sosem első névként, és nem is gondoltam arra, hogy ez legyen a "neve". Aztán, amikor mondtéátok, hoyg ez így olyan jó, elkezdtem mondogatni, és tetszett a hangzása. :D Úgyhogy, tényleg van közötök a kiválasztásához. :D Második név nem biztos, hogy lesz. Ez még eldől.

Nóri, tényleg már megcsodáltam a vonalzódat, de most el is mondom, hyog angyon szép. Persze, igazából Lilcsi teszi azzá. :)

Olive, te sem pihensz valami sokat, azt hiszem, mostanában! :roll: Lolli hogyan viselkedik most alvásügyileg? Biztos aranyos lehetett, amint "kinevetett"! :lol: :lol: :lol:
Köszi a dicséretet Kriszta beszédére, tényleg, ő is mindent beszél, és már sokszor helyesen ragoz is. Ma reggel pl. azt mondta: "jásszanak babák." :shock: És nézett az ablakra. Kérdeztem: hol játszanak a babák? Erre ő: kint. :D

Zsuzsi, gratulálok Alidának, hoyg már mondatokban beszél! :) Tegnap elmeséltem IStvánnak is a rakott krumpli legújabb "ragozási módját" (Olive után szabadon) és akkorát nevettünk! :lol: :lol: :lol: És vigyázz magadra te is, mert nem biztos, hogy jó vége lesz ennek a hajszának! :roll: Tudom, bagoly mondja... :oops:

Mölli, örülök, hogy végül nem lett semmi rossz emléked a műtéttel kapcsolatban. Azért én is azt kívánom, hoyg ne kelljen megismételni többször! :roll:

Eszter, én is nagyon kíváncsi vagyok már a részletekre, amikor tudsz, gyere és írj pár sort! :) Remélem, jól vagytok! :)

Szilvi, sajnálom a sütőt. Most ünnepek előtt tényleg nem hiányoznak a plusz kiadások. Nem mintha máskor hiányoznának! :roll: Remélem, hoyg Regi jól van! :)

Kati, nagyon sajnálom, hoyg olyan ritkán írsz! Na nem mintha én állandóan itt lennék :roll: de te régebb rendszeresen írtál. Biztos, Joci is ad már jócskán "munkát" neked. Azért szerintem is próbálkozz még a foglalkozással, hátha ez csak egy pillanatnyi valami miatt nem tetszett. Mi sajnos a kórházi benntlétem óta nem voltunk játszóházban, pedig hiányzik. Azért hátha még ráveszem magam és elmegyünk. Legalább én is kikapcsolódok egy kicsit!
Egyfelől pedig értékeld azt, hoyg Józsi sokat dolgozik, mert a családja érdekében teszi, és jobb, hoyg dolgozik, mintsem otthon ülne és siránkozna, hoyg jaj, miből lesz házunk, de azért értesd meg vele, hogy néha vissza is kell tudni fogni magát. Mert a munka nem minden. HA nyáron állandóan csak gürcölt, akkor bár télen töltsön több időt veletek! Bocsánat, hoyg ilyesmit írok, de nehogy mire meglesz a ház, ne legyen család, aki beköltözzék! :roll: :(

Mi a héten már kétszer voltunk vásárolgatni, Krisztának megvan az ajándékok egy része karácsonyra és Mikulásra, vásároltunk a picinek és magamnak a kórházba, lassan összedobhatom a csomagomat. Még kell néhány apróságot vennem, és foghatok is hozzá. Olyan jó érzés ez! :)

Még mutatok néhány képet, tegnapról:
34 hetes pocak:
Kép Kép
Puszi és simi a Tesónak:
Kép Kép

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!!

Bekukkantottam,hogy van-e már ujabb fórumos baba és nagy örömömre Eszter hatalmas és egészséges kisbabája már megszületett.

Eszter!!Óriási gatula a kis Zalánhoz jó egészséget mindkettőtöknek és sok tejcsit a szopiztatáshoz!!!!

Puszi

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Edit jó nagy már a pocakod! Nagyon édes Kriszta ahogy a pocakodat átöleli Mircsi is megnézte nagy ÓÓÓÓÓÓÓ-zásba kezdett a láttán és mutatott a monitorra és nevetett.
sajna nem tudok visszaolvasni mindenkit mert MirA IS ITT NYOMKOD.Puszi mindnkinek.

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Esztertől kaptam smst-, hogy holnap -azaz már ma hazajöhetnek, és cukorfalat Zalán, és a szülés jó volt.
Majd biztosan jelentkezik, ahogy tud. Bár szetrintem az első idő nem lesz egyszerű....

Mölli!

Ákos nagyfiúnak nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok!

Kati, jó, hogy benéztél! Hogy vagy? Te is tehenél fel 1 pocakos képet!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Jó reggelt!

ÁKOSNAK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Edit!
Örülök, hogy írtál!!!! :lol:
A képeken nagyon édesek vagytok Krisztával! Azt hiszem a testvérszeretet nálatok se fog hiányozni! :lol: :lol: :lol:
Én még mindig nem látom rajtad, azt a tizen valahány kilót!!! :roll:
Nagyon formás a pocód!
Azért a talonba legyen egy fiú név is, hátha meglepetés ér! Én ma kávéfőzés közben, ki is gondoltam Nektek egy nevet, és ez a Barnabás! :lol: :oops: :oops: :oops: (bocsi hogy ilyen szemtelen vagyok!) :lol:
Nem csoda hogy Kriszta ilyen szépen beszél, hisz a génjeiben hordozza!!!! :lol: Gratulálok hozzá!

Nóri!
Remélem ma már leszel!!!! :cry:

Kati28!
Miért nem írsz magatokról? Nagyon eltüntél mostanában!!! :cry:
Mira hogy van? :roll:
És te hogy viseled a pocakosságot? Én is szívesen látnék Rólatok képeket! :lol:

Sancsi!
Te se írtál magatokról!!! :roll: Hogy vagytok?

bogyo75

ÁKOSNAK MI IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Julcsi, aranyos vagy, a fiúnévvel talán ennél is nagyobb gondban lettünk volna. :oops: Krisztával sem volt fiúnevünk, és ahogy magunkat ismerem, most sem lesz. :oops: De Barnabás sem lenne, az tutifix. (Bocs', remélem, nem sértődsz meg, de semmilyen Barninak becézhető név nem tetszik. És még sok más sem, persze. :roll: )

KAti, én is örülök, hoyg jelt adtál magatokról, de szívesen olvasnék is rólatok. És persze, mindenfléle képet is nézegetnék! :)

Rita, köszi a tolmácsolást, örülök, hoyg Eszterék ma hazamehetnek. Persze, hoyg nem lesznek könnyűek az első napok, hetek, amíg kicsit összeszoknak és kialakítják az újabb napirendet.
Eszter, azért nagyon várunk vissza!!! :D

Nálunk ma nincs víz egész nap, mert valami fene tudja mit cserélnek a vízműveknél. Még a tanítás is szünetel a városban és a környező falvakban!
Úgyhogy ma lesz időm a beszáradt ruhákat vasalgatni, hajtogatni, pakolgatni.
JA, már minden megvan a csomaghoz, csak épp a táskám nincs itthon. Azért összepakolok valamibe, a táskába majd utólag. :D

Szép napot mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Ákosnak boldog szülinapot!

Olive!

Sajna ettöl a válságtól én is nagyon félek! Pláne idehaza gátlástalanul emelkednek az árak, már most mindennek legalább 5-10%-al felment az ára. Nem tudom mi lesz késöbb. Amig nem ér el minket, addig én sem merek nagyobb kiadásban gondolkodni, nem tudni mekkora lesz a baj.

Edith!

Legalább kaptatok értesíést a vízkorlátozásról?
Mert úgy elég nehéz lehet, ha nem is tudtok róla.
Jó nagy már a pocid! Én úgy látom, hogy kari ajándék lesz a csöppség.:lol:

Regina most teljesen jól van, csak nem hajlandó beszélni. Úgy látszik ezzel is vár még egy kicsit.:cry:

szirwen1

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Pszichológus, családkonzulens édesanya vagyok. Négy éves ikergyermekeim egyike súlyos fejlődési rendellenességgel született, az ő fokozott ápolása, gondozása miatt munkámat itthonról végzem. Így elmondhatom, hogy elméleti tudásomat ugyan az egyetemen szereztem, de ikergyerekeim és a betegséggel járó teendők sok mindenre megtanítottak a gyakorlatban.

Gyerekneveléssel, családi gondokkal, párkapcsolati nehézségekkel, személyes jellegű problémákkal küzdő személyek bizalommal keressenek fel egy e-mailben, segítek megtalálni a jó megoldást és kivitelezni azt. Akinek egy kis bátorításra, problémáinak megoldásában segítségre lenne szüksége, de a távolság miatt, vagy bármi más okból kifolyólag nem tud személyesen keresni fel egy szakembert, annak ideális megoldás lehet az e-mail-en át történő konzultáció (pszichotanacs@freemail.hu). Lásd még: www.pszichologia.mlap.hu

A www.pszichologia.multiply.com oldalon ingyen letölthető anyagok várják a kicsiket és a nagyokat egyaránt: babazenék, gyerekzene, kifestők, rajzfilmek (angol, magyar), oktatóprogramok, könyvek, zene minden kornak... A feltöltés folyamatos, érdemes többször benézni.

üdvözlettel, Nisreen
nisreen

Sziasztok!

Edith, koszonjuk a pocakos kepeket. Nagyon edes Kriszta, ahogy bujik a pocidhoz. :)

Kati28, tenyleg irhatnal egy kicsit magatokrol is. Meg kepeket is nagyon regen lattunk mar Mirarol.

Cs-ne Kati, nalatok mi ujsag? Apa dolgozik most szombaton is? A mienk igen. Ennyi munkaja meg sose volt, nem tudom, hogy mi van. Pedig volt egy idoszak, amikor hetekig semmi, az iden meg rengeteg.

Bogyo, a hetvegen mentek valahova? Ti olyan sokat maszkaltok. Mindig irigykedem.

AKOSNAK EGY KICSIT MEGKESVE KIVANUNK NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!

Megerkezett a konyv a babajelekrol, amit rendeltem, sot a zenebolcsis tanitonenitol kaptunk kolcson egy DVD-t is, ugyhogy tanulhatunk. :)

Emokerol, Bettyrol es Debreczeni Andirol tudtok valamit? Teljesen eltuntek. Andreat (amerikai) tudom, hogy most mar dolgozik es nagyon elfoglalt, de mi van a tobbiekkel?

Most pedig megyek es ledolok egy kicsit Lollival, mert hulla vagyok. Ejjel megint sokaig dolgoztam.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Most ahogy visszaolvastam eszembe jutott, hogy Mamocarol is 1000 eve nem hallottunk.

KépKép
olive

Ákosnak nagyon Boldog Szülinapot!!!!!
Puszi mindenkinek!!! :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Jocikám ma másfél éves! :D

Kép

A dolognak persze van egy "szomorú" oldala is, nevezetesen, hogy csütörtökön vinnem kell oltásra. Már előre félek, hogy milyen cirkuszt fog csinálni megint. :?

Mölli: Ákosnak én is sok boldogságot kívánok a szülinapja alkalmából! Ugye mutatsz majd képeket?! :)

Olive: Igen, tegnap is dolgozott a férjem, de ma végre itthon van! :D

Kati: Én is örülök, hogy hírt adtál magatokról, kár, hogy nem volt időd hosszabban mesélni. És tényleg jó lenne képeket is látni rólatok.

Edith: Kedves vagy, hogy aggódsz értünk és hidd el, nem vettem rossz néven amiket írtál! :D Az a helyzet, hogy most télen előfordulhat majd, hogy a férjeméknek rövid időre le kell állniuk a kőműves munkával, hiszen az időjárás nem kedvez nekik, hacsak nem lesz benti megbízatásuk. Olyan édes Kriszta a képen, ahogy odabújik a pocakodhoz! :)

Már nagyon várom, hogy Eszter jelentkezzen és láthassuk végre a kis Zalánt!

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Mölli!

Ákosnak mi is boldog születésnapot kívánunk!

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Kati, Jocinak lenyugozo a mosolya! Nagyon kis huncut. :lol:

Edith, emlekszel, amikor egyszer megkertel, hogy Kriszta kepet kicsinyitsem le avatarnak es nem ment? Probaltam Lolli kepet kicsinyiteni es most mar tudom, hogy mi volt a baj. Szoval, ha meg mindig szeretnel egyet krisztarol, akkor kuldheted, most mar meg tudom csinalni.

Olyan ronda ido volt ma nalunk! Egesz nap esett es sotet volt. Lolli nem is akart reggel felebredni, az apja keltette fel fel 11-kor. :oops:

Penteken erkezik otthonrol az egyik baratnom a ferjevel, mar nagyon varom oket. Azert remelem nem ilyen ido lesz, mint ma volt, mert akkor nem nagyon tudunk maszkalni.

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Jó reggelt mindenkinek!

Olive!
Most csak anyóséknál voltunk, de már nem szeretek oda járni, mert mindig veszekedés van, a legkisebb fiúval akinek a kislányát ( a mi keresztlányunkat) a nagyszülők ( félre) nevelik! :oops: :twisted:
Van egy kis meglepetésem számodra! Még régebben kaptam Zsuzsitól kanadai tájképeket, gondoltam megmutatom Neked! Remélem Zsuzsi nem haragszik meg érte! :oops: Csak előbb le kell kicsinyítenem! :oops:

Kati!
Joci nagyon aranyos, és teljesen Rád hasonlít!

UTÓLAG IS BOLDOG MÁSFELEDIK SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKI! :lol:
Szerintem az oltástól ne félj, nem tudsz mit csinálni, ha fél!!! De az is lehet, hogy akkor csak rossz napja volt! :roll:

Edit!
Dehogy haragszom!!!!! Hisz a Ti gyereketek lesz!!!!
De azért tényleg legyen a tarsolyban egy fiú név!!! :lol:

Képzeljétek, mi holnap megyünk Dáviddal egy baba-mama klubba, ide a közeli színházba, ami már művelődési ház is egyben. 10-12 ig tart, és teljesen ingyenes, és nagyon jó dolgokról kapunk tanácsokat, mint például a testvérféltékenység elkerülése, vagy a szobatisztaság, meg hasonló fontos kérdések! :lol:
Már nagyon várom! :lol:

Áki ma kirándulni ment az iskolával a közeli Domonyvölgybe, ahol megnéznek egy lovasparkot! Már 2 hete erre készül, délbe jönnek haza, utána el is hozom, mivel lecke ma nem lesz! :lol:

bogyo75

A képek
Kép Kép Kép

Ennyit találtam, de szerintem gyönyörű tájak!!!

Szép napot!!!

bogyo75

Sziasztok!

Mölli: Ákosnak én is nagyon boldog második születésnapot kívánok, így utólag is!

De jó lehet Eszternek, megint babázik!

Edith: Nagyon szépek a képek Rólatok! Alidának minden nap meg kell mutatnom a baglyos videót, nagyon szereti.

Julcsi:
De jók ezek a képek! Tisztára honvágyam lett egy pillanatra. De azt tudod, hogy a 2. és 3. nyáron készült! A Sziklás-hegységben. Az elsô pedig útban egy tó felé télen. Milyen volt a babatalálkozó?

Most látom, hogy már megint rohannom kell. Olyan aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk is! Talán most már tudok kicsit gyakrabban jönni, épp tegnap éjjel fejeztem be egy beszámolót, amin már több éjszakája dolgoztam. Sajna csak akkor megy, aztán Alida riadózik reggel 7-kor. Hétvégére meg általában nincs gépem. Különben jól vagyunk, Alida még félholt állapotunkban is mindig jó kedvre derít. Mostanában nagy komoly képpel fölmászik a számítógépes székre, nyomogatja az egeret és mondja, hogy: számákíkókék! Babák!

Na ennyi voltam. Odateszek egy mosást, ebédelek és már mehetek is a suliba.

Puszi
zsuzsi 81

Sziasztok!

Előszöris Jocinak sok boldog másfél éves SZÜLINAPOT kivánok én is!!Nagyon telik az idő lassan oviba iratjuk a gyerekeket. :P

Aranyosak vagytok,hogy kiváncsiak vagytok ránk.
Mirám makk egészséges hála'Isnannek,olyan mint a villám mindig minden hol ott van,izeg-mozog igazi örökmozgó.
Sokat beszél illetve kiabál velem a kis szaros.
Egy órát alszik dél körül,olyankor szoktam főni.
A pocaklakó már szokot mocorogni szépen nől olyan vagyok már mint egy haspók. :lol:
Apussal csináltatok képet holnap,a fényképezőgépet mindjárt felteszem töltőre és amint lesz időm küldök nektek pár képet.
Röviden ennyit magunkról.

Mölli:Ákosnak meg boldog SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!

PUSZA MINDNKINEK

Kati , Mira,Iza babaKép

kati28

Sziasztok!

Látom, nem volt nagy élet erre....

Jól vagyunk, tegnap voltunk dokinál. Boróka gyönyörűen fejlődik, már 2,5 kg. körül mozog, beelőzvén így Krisztát! :) Most már attól függ, hoyg mennyi időt tölt még benn, és mennyit szed magára! :) Amúgy továbbra is teljesen zárt vagyok, a méhlepény pedig 2-es, tehát nem kezdett még öregedni. Kissé "fiatalodtunk", még nem töltöttük be a 35 hetet az uh szerint, de ez számomra eddig is nyilvánvaló volt, mert a 40 hét 25-én jár le, a kiírási időpontom viszont dec. 31. :roll:

Kati, utólagosan is boldog másfeledik szülinapot Jocinak! Szerintem is főleg rád hasonlít, de ezt már mondtam. :)

D.Kati, örülök, hoyg te is írtál magatokról, nagyon várom aképeket! :) Biztos Mira is nagyot nőtt már és nagyon aranyos is! :D

Julcsi, már kezdtem irigykedni, hoyg merre jártatok... :P :P :P Remélem, jó dolog és tetszeni fog az a baba-mama klub. :) Áki milyen élményekkel tért haza?

Zsuzsi, lassíts, kicsit, ki fogsz nyiffanni! Aggódom miattad! :roll: NAgyon édi lehet Alida a beszédével, gratulálok neki a mondatbani társalgáshoz!

Most ennyi voltam, puszilok mindenkit! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Kati28
Várjuk nagyon a képeket Rólatok!!!! Gyere sűrűbben, ha időd engedi!

Zsuzsi!
Ilyen szép tájak láttán, Nekem is honvágyam támadna!!!! :roll:
Gratula Alidának a szókincséhez. Remélem találkozunk még valamikor? :roll:

Edit!
Nagyon örülök, hogy Borókával minden rendben, és ahogy most álltok, Ő se lesz egy pindurka ujszülött!!! :lol:

Áki nagyon élvezte a tegnapi kirándulást, ugyanis lovaskocsival utaztak majd 1 órát, és az tetszett Neki a legjobban! :lol:
Azt mondja olyan gyorsan futott a ló, ahogy csak bírt! :lol:
Bár szerintem ebbe egy kis túlzás volt, ugyanis 40 gyerek ült hátul, de nagy élmény volt Neki az biztos! :lol:

Most jöttem a klubból,most semmiről nem beszélgettünk, viszont készíthettünk képeslapokat, és adventi koszorúkat, illetve ajtó díszeket!
Már aki szerencsés volt, és nem akart állandóan rajta lógni a gyereke. Mert Én sajnos így jártam! :roll: Csak akkor volt el Dávid, ha vagy ültem mellette, vagy sétáltunk. Ha más séltatta az nem volt jó! :oops: Úgyhogy többnyire írigykedve néztem, hogy a többiek milyen szépeket csinálnak! :cry: Elkezdtem ugyan egy ajtó díszt, de félig van csak kész, és majd itthon be fejezem, csak hát Nekem se ragasztópisztolyom, se semmi kellékem nincs hozzá! Esetleg egy kis narancssárga bogyóval :P tudom majd feldobni( a nevét nem tudom).

Elin merre vagy? :roll:

Eszter
Remélem minden rendben odahaza, és ha lesz egy szusszanásnyi időd, teszel fel képeket, mert nagyon kíváncsiak vagyunk Pici Zalánra!!!! :lol: Jó egészséget Nektek!

Többiek, tessék írni!!!

bogyo75

sziasztok!

valamelyik nap beszéltem Eszterrel, jól vannak, otthon vannak.
Réka nagyon örült a babának, és nagyon szereti.

majd tesz fel képeket, ha lesz egy kis ideje, mindenkit puszil, és nagyon jólesett neki, hogy mindannyian izgultunk érte, meg érdeklődtünk.

Most én is egy netkávézóba ugrottam be pár percre, mert Tomi alszik a mamánál, vasárnap óta itt vagyunk, mert Norbi Olaszországban dolgozik. De itt nagyon jó, Pajtikám is jól elvan, jól érzi magát, mászkálunk, voltunk kolleganőméknél, meg itt ott.
Nekem is tiszta lazítás, képzeljétek, elémteszik a kaját, nem nekem kell főznöm, ez is tök jó :) de ma már megyünk haza, Norbi meg csak hétvégén jön, talán, remélhetőleg.

Rita & Tomi
Kép
ritike

NÓRI MEGSÉRTŐDTÉL????????????

bogyo75

Julcsi! Nem sértődtem meg, egyszerűen arra nekem nem volt időm, hogy 2 percet várjak, míg válaszolsz. Szívesen beszéltem volna veled, de így csak ültem és vártam, pedig menni is kellett volna –mentünk is- a városba.

Eszter dobhatna fel pár képet! A szolnoki topikba is pénteken született pici, róla már láttunk sok képet! Sőt! Még az apuci is beszámolt róla, milyen volt a császármetszés alatti élet az apa szemszögéből! Könnyesre nevettem a szemem, de uakkor volt benne megható rész is. Tök rendes volt, hogy így írt nekünk :lol: .

Tegnap délelőtt újra voltunk játszócsoportban, de most nem volt jó :cry: . Az volt a szerencsénk, hogy korábban mentünk az egyik netes ismimmel, mert így 9-10-ig még csak 3 gyerek volt. Aztán meg jöttek rengetegen, kb.15-en, anyástól… :shock: , és így, bár kifizettem a 2 órát, 1 óra múlva leléptünk, mert nem hallottam a saját hangomat. No, nem a gyerekzsivajtól, hanem az anyukák beszélgetése volt már olyan hangos :roll: . Meg lépni is alig lehetett, mert voltak kúszó-mászó kis harcosok is :wink: . Aztán kint beszélgettünk még (hisz milyen szép idő is volt!), sőt, még egy másik netes csaj is csatlakozott hozzánk, velük még nem is találkoztam élőben.

Délután meg a várost jártuk, végre, vettem Lilcsinek szép kis bundabéléses bakancsot! :lol:
Most délelőtt megint a városba mentünk, mert rákattantam az üvegmatricázásra. Mindjárt színezem is ki….

Edit! Jól vagy? Nincsennek már keményedések?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nem sok olvasnivalom volt. :(

Rita, akkor ezert nem lattalak skype-on estenkent. En szeretek fozni, de tenyleg jol esik neha, amikor a szuleimnel vagyunk, hogy elem teszik a kajat. :)

Nori, tenyleg regen jelentkeztel mar!

Bogyo, Akinak biztosan nagy elmeny lehetett ez a lovaskocsis kirandulas. Ja, es koszi a gyonyoru kanadai tajkepeket. Nagyon szep lehet eloben, ugy megneznem, csak olyan messze van!

Kati28, nagyon varjuk a kepeket!

Cs-ne Kati, azt elfelejtettem irni a multkor, hogy Joci rad hasonlit, de a tobbiek mar megtettek. :) Mikor mentek oltasra vagy mar tul is vagytok rajta?

Lanyok, lenne egy kerdesem. Tegnap adtam eloszor Lollinak tojassargajat. Minden ok, izlett is neki. Csak azt nem tudom, hogy milyen gyakran lehet adni. Van valami szabaly, hogy 1 heten csak 1-szer vagy valami ilyesmi?

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Nori egyszerre irtunk! :lol:

KépKép
olive

Sziasztok!

Enéh meg van fázva, folyik az orra! Az orrszívást nem nagyon hagyja, így rafkósan be kell cserkésznünk a kisasszonyt. Ezt leszámítva jól van, és annál kevésbé. Nekem is folyik az orrom, ami annyira nem gáz, de az már inkább, hogy borzasztóan fája torkom! Nyelni is alig bírok!

Olive!
Szerintem 1 héten 1x elég. Emlékszem, én nagyon későn adtam (10 hónaposan), és akkor is ritkán. Most se eszünk sok tojást.

Bogyó!
Nekünk sincs ragasztópisztolyunk, mégis Szilvivel nagyon ki pofás ajtódíszeket szoktunk összehozni. Bogyón kívül díszítheted még fenyőággal, különböző zöldekkel. Van egy bokor, aminek ilyenkor is szép zöld a levele, mi szoktunk rá tenni azt is. A borostyán is nagyon jól mutat rajta. Akkor lehet tenni rá még masnikat. Lehet kapni ezt a gyorsmasnit, de nagyobb áruházakba pár száz forintért lehet kapni szalagot, abból is lehet csinálni masnit. Akkor tehetsz rá kis ajándékdobozokat is. 1-2 gyufásdobozt becsomagolsz úgy, mintha ajándék lenne. A fenyőtoboz is jól mutathat rajta, és ha nem a szabadba van akkor szárított citrom, vagy narancskarikákkal is feldobhatod, vagy a karácsonyi gömbökből is kivehetsz 1-2-őt!
Már nekem is el kéne kezdeni, de mikor, nem tudom! Annyi dolgom lenne! Most épp narancshéjat kéne kandíroznom, miközben mosogatok, de itt esz a fene! Mindegy! Majd ha kész lesz az ajtódíszünk, és nem felejtem el, lefotózom!

Edith!
Örülök, hogy jól vagytok!
Most nézem, hogy már csak 40 napod van hátra! Huh! Eszembe jutott, hogy én ilyentájt hagytam abba a munkát Enéhvel!

Cs.Kati!
Nagyon édes Joci!

Kati!
Örülök, hogy Te is jelentkeztél, és hogy jól vagytok!

Elin!
Hova matricázol? Ablakra, vagy pohárra/vázára? Én egyszer festettem, üveget, még meg is van valahol. Amúgy tök jó lehet, csak nekem mostanában nincs türelmem ilyenekhez.

Mára ennyi, majd jelentkezem!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia Sancsi!

Akkor jol gondoltam, hogy eleg 1 heten 1-szer a tojas. Mar nem csak neki eleg, de nekunk is eleg 1 heten 1-szer szagolni utana a pelenkat. :oops: :lol: Este mar lefektettuk, benne volt a halozsakjaban, de nem akart aludni. Apa bement hozza simogatni. Egyszer csak kijon es mondja nekem, hogy szagoljak mar be Lolli szobajaba, olyan zaptojas szag van. Mondtam, hogy az nem letezik, du. 1-kor foztem a tojast, az mar kiszellozott. Bementem, aztan en hamar rajottem, honnan fuj a szel. :lol: Egybol at is engedtem az apjanak a peluscseret, nem tolakodtam.

Bogyo, ma nem irtal valami sokat! Ugy beszelnek veled skype-on, de mostanaban napkozben nem jutok odaig, csak keso este. Remelhetoleg ma befejezem a kepek retusalasat. Penteken jonnek a baratnomek es csutortokig maradnak, de talan utana mar lesz idom.

Na, megyek, mert ma kivetelesen nem szakad az eso, ugyhogy ki kell hasznalni. Amugy is mennem kell postara.

Puszi mindenkinek:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mi van Regivel, de ma olyan kis nyügi. Alig birok vele, csak az ölemben, a peluskájával, meg a cumikával hajlandó meglenni. Remélem nem lesz beteg.

Bogyó!

Én évröl-évre magam csinálom a karácsonyi díszítést. Szeretek ezzel foglalkozni, mert a boltokban már olyan sablonosak vannak, és mind tökéletes, semmi hiba sincs bennük. Szerintem a kari nem erről szól, nem baj, ha nem minden tökéletes. És jobban mutat az asztalon v.mi olyan amit te magad csinálsz!:lol::lol::lol:

Olive!

Tojást én is csak késön adtam Reginek, de ki is csapta, és utána vártam kb 1 hónapot. Később nem volt gond.

szirwen1

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!

Elnézést, hogy nem írtam, csak örökké be vagyok havazva. Ákos most kicsit taknyos is (semmi komoly, láza nincs) és még többet kell vele foglalkozni, a telefon meg egész nap csak csörög. Most épp semmi segítségünk nincs, úgyhogy tényleg nincs sok időm.
Szombaton Dunaszegen tartottunk is szülinapot neki, holnap "haverokkal" fogunk, pénteken meg anyámékkal. Azért ilyen soká, mert múlt héten még kissé rosszul voltam fogműtét miatt (hörcsögképem volt, és nem tudtam enni), de holnap már megyek varratszedésre!

Ritike: EZ a Dr. Silhavy! Ma voltam nála fogamzásgátlót íratni, stb. És annyit beszélt, anekdótázott mint még soha. Eddig olyan szűkszavú volt most meg tök sokat beszélgettünk! Néztem is, hogy mi van vele.
:D Ha jól emlékszem, Te is mondtad, hogy nem a felesleges szavak embere, hát ma.....

Kép
mölli

Sancsi: Ákos sem szereti orrszívót, pedig a plüsskutyának szívja az orrát rendesen, de ha ő kerül sorra.... Remélem, Enéh hamar meggyógyul!

Kép
mölli

Sziasztok!

Megint itt!

Akartam már délután is kérdezni, de elfelejtettem! Szóba került, az a filc, ami eltűnik, ha megszárad (de hülyén hangzik ez így, de értitek miről van szó). Szóval! Hol lehet olyat kapni?

Olive!
Azért ne vedd szentírásnak, amit én írtam! Mert mi kevés tojást eszünk, nem jelenti azt, hogy nem lehet hetente akár 2-3x is enni, bár erről is megoszlanak a vélemények! Van aki azt mondja, hogy akár minden nap lehet, van aki meg tart tőle. Persze a piciknek akkor is óvatosan kell adagolni! Inkább kevesebbet, minthogy allergiás legyen rá. Mi nem vagyunk nagy tojásosak, azért nem visszük túlzásba. Igaz ma bundás kenyér volt reggelire, de az is csak azért, mert Sanya azt kívánt, és csinált. Rántotta is csak akkor van, mert ő olyan finomat csinál.
Tojásos pelenka ismerős, de Enéh anélkül is tud alkotni!

Mölli!
Nektek is jobbulást! Sokaktól hallottam, hogy a gyerek nem szereti, pedig én még rá se kötöm a porszívóra, hanem szájjal szívom (lassan elmehetek gyöngyhalásznak is, olyan tüdőm lesz :P )! Mi lenne, ha még a porszívót is használnám! Ááááááááááá! Bele se merek gondolni! Lekopogom, ma egész jól hagyta! Igaz, játszani kellett! Először ő szívta nekem, utána én neki, és így azért sikerült!

Nah! Megyek, megiszom a NeoCitran-om, hátha használ valamit, ugyanis a torkom egyre jobban fáj! És hogy tetőzzem a bajt, ma sikerült belelépnem Enéh egyik játékába. Pár pillnatra az űrben éreztem magam, annyi csillagot láttam magam körül úgy fájt a talpam. Még mindig fáj, alig bírok rendesen rálépni, ráadásul be is lilult, és be is dagadt.

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sancsi: itt lehet megrendelni, ezenkívül fogalmam sincs, hogy esetelg vásárolni hol lehet! Aqua Doodle

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?