Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sudi: Nagyon édes Gery! Micsoda nagy haja van, nagyon vagány! Ha megszületik Kispocak, akkor majd írok sms-t ritinek és ő majd továbbítja felétek, tudja az elérhetőségemet, ha a klinikán jársz, akkor szívesen láttunk!

Mölli: Magánbölcsi nincs felétek? Nálunk van és szinte csak ott van hely. 3000 Ft naponta (ok, nem kevés), de lehet fél napra is vinni a gyereket. Akár néhány napra is lehet vinni a gyereket hetente, de kérik, hogy valami rendszer azért legyen benne a gyerek miatt elsősorban. Itt a lakóparkban sokan kihasználják ezt. Pl: hetente 2-3 alkalommal megy a gyerek bölcsibe. A másik megoldás, hogy egy nénike vigyáz a csemetére, aki még picit a lakást is összekapja, persze ez még drágább, de nagy segítség az anyukáknak. Van hasonló megoldás a környéketeken? Tudom babasitterrel már sokat küzdöttél!

Riti: Drága vagy, hogy izgulsz értem és köszönöm mindenkinek az érdeklődést és a drukkot!
Remélem tomi hamar megbarátkozik az ággyal!

Julcsi: Unokatesómék is Riti által említett outletben vettek etetőszéket kedvező áron. Rékának a nagyszülőknél van olyan etetőszéke, mint katiéknak, sőt anno nekem is olyan volt. Kétféle típus van, az a jobb aminek a kárpitja műanyag és letörölhető nedves ruhával.

Olive: Nagyon jó az etetőszékeket, főleg a praktikussága tetszik.

Hiszti: Hát Réka nagy színésznő! De ez normális ebben a korban, mert most alakul a személyiségük és az a „jó”, hogy saját akaratát igyekszik megvalósítani, felnőtt korban nem lesz könnyen befolyásolható ember, de persze nem könnyű kordában tartani, ez már a mi kis „házifeladatunk”, de én élvezem ezeket a feladatokat és örülök, ha egy-egy ilyen gondot sikerül megoldani. Persze recept erre sincs, minden gyerek más és mindenkinél más jön be. Sajna néha feszült vagyok és inkább ráhagyom a dolgokat, mint neveljem, de hamarosan a hormonjaim helyre állnak remélhetőleg!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Elin!
Én a juccát inkább gyökereztető hormonnal próbálnám, nem pedig vízbe tenni, de szerintem legalább 2 hónap kell neki, hogy meggyökerezzen. Anno egy fikuszt kb. 4 hónapig gyökereztettem! Olyan 2 hónap után már ki akartam dobni, de akkor láttam, hogy megindult. Jah! És ne cserélj rajta vizet, csak pótold.
Nagyon ügyes vagy, hogy mindenféle hím segítsége nélkül összeszerelted a szekrényt. Én eddig egy számítógép asztalt szereltem össze teljesen egyedül, de az „csak” 26 kiló volt.
Amúgy nekünk is ilyen a szekrényünk, csak az a felső elem nincs hozzá.
Gumi! Ne is mondd! Nekünk ugyan téli gumink van, de elég xar, meg múltkor defektet kaptunk, így Sanya is hétvégén megy.

Julcsi!
Nekünk is van olyan etetőszékünk, ami ketté szedhető (már ketté van), de most egy ikeásba eszik a kisasszony (márha hajlandó enni benne).

Mölli!
Részvétem a fogorvoshoz, de biztos, hogy szükséges? Nemrég úgy volt, hogy nekem is kiszedik, ugyan ezért, de inkább lemondtam róla. Mérlegeltem, és úgy döntöttem, hogy inkább a 32 fog, mint a teljesen szabályozott. Nem tudom, neked mennyire csúsztak el-szét-össze, persze azt is mérlegelni kell, de ha Téged ennyire zavar, akkor rajta! Szerencsére nekem nem olyan vészes, és a bölcsesség fogaim se mentek tönkre. Emlékszem, mikor nőtt baromira fájt, és Veszprémbe az ügyeleten a fogorvos közölte, hogy ki kell operálni. Én, mint engedelmes jó kislány, itthon elmentem az enyémhez, mondtam, hogy mit mondtak ott, erre közölte, hogy ne hallgassak arra a hülyére. Mivel tök egészségesek a bölcsesség fogaim (is), tartsam csak meg, jó lesz majd öreg koromra!

Edith!
Látom, a csajok már elnevezték Mütyürkét! Nekem tetszik a Csilla is, de a Boróka Magdolna is jól hangzik. Mindenképp lesz 2. név (Magdolna?)? Szerintem ahhoz a Boróka jobban passzol. Persze érdemes a vezetéknevet is nézni.

Olive!
Lolli nagyon édes!

Etterke!
Réka továbbra is gyönyörű, és Te is nagyon csinos vagy!
Huh! Lehet, hogy hétvégén újra babázol? Kicsit irigyellek (meg Editet is), de semmi pénzért sem csinálnám végig még 1x. :oops:

Kati!
Fel a fejjel, lesz ez még így se! Sanya is rengeteget melózik, van hogy vasárnap is kell mennie.

A külön szobában alvásról nekem az a véleményem, hogy ezt mindenkinek magának kell éreznie, hogy mikor akarja külön tenni a babót. Enéh 9 hónapos volt, mikor külön került. Lehetett volna előbb is, csak még nem volt kész a szobája, de emlékszem, első éjjel vele aludtunk, meg előfordult még párszor, de mostanában már nem igényli.

A hisztit nekünk sem kell bemutatni, kisasszony tökéletesen műveli! :?

A napokban vettünk Enéhnek egy tanuló zene széket! Azóta ki se száll belőle! Van benne macskanyávogás. Azt is utánozza, olyan aranyos, ahogy nyávog!

Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Mölli köszi az infót a fogorvosról, megnéztem a holnapot, nekem tetszik. Lehet gyűjteni. :twisted:

Nahát Elin!! Táncsak nem Te is OBI-ban melózol??? A nővérem is OBI-s, Ő a Soroksári utiban van, iletve most GYED-en.
Párom is lecserélte a minap kerekeket télire, szerencsére nem kellett venni, mert mikor az autót vásároltuk, akkor járt hozzá felnis téli garnitúra. Nem olcsó manapság ez sem.

Etterke, már azt hittem nem írsz, mert elkezdődött valami. De ezek szerint még semmi.
Mindenkinek köszi a bókot Geryre, de minden más baba is nagyon édi itt! :-)
Vissza kell néznem, valamit akartam még.....
:roll: :roll:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sancsi majdnem egyszerre írtunk!
Mölli, elég géz, hogy nem veszik be bölcsibe Ákit!
Mondjuk itt is sokan várnak, de Gery majdnem egy évvel hamarabb be lett iratva, mint ahogy kezdett. Itt januárban van beiratkozás, vagy még hamarabb, az azévi kezdésre!
A 3000.- napi dij nem semmi!!! :shock: :shock: Gerynél napi 260.- forintot kell csengetni.

Rita!
Szerintem fokozatosan kell Tomival megismertetni az új ágyát, Mi is majd azt csináljuk, ha meglesz az új kiságya, az kerül be a szobájába, és próbálom majd odaszoktatni, de meglesz a régi kiságya is, hogy ne egyből kelljen megvállnia tőle. :lol: Ma is megpróbáltam Geryt elaltatni a szobájában, hát nem sikerült. :? Igaz, most a hálóban sem alszik. Ugrál az ágyban! :P

Jó ez a tanulószék! Mennyibe került? Miket lehet rajta még tanulni? Írtad az állathangokat, és még?

Olive!
Jól néz ki nagyon az etetőszéketek!
Bogyó!
Én is ajánlom nektek a BabyOutlet-et a Soroksári uton, nagyon sok féle van és jó árakon!
Nekünk IKEA-s van, teljesen jól szuperál, a célnak tökéletesen megfelel, Gery szeret benne ücsörögni, és játszani is sokat szokott benne.
Antilop a neve, 2990.-, pussz a tálca hozzá 1000.-
Itt az ikea linkje, ha valakit érdekelne :
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/categ ... 389/10396/

Mi most megyünk vásárolni, télikabát kell nekem, kiszakadt a mostani. :( Igaz már jópár éve ezt hordom, nagyon jó kis kabi volt, szerettem. :?

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Möllinek és Rékusnak Boldog névnapot kívánunk!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Bekukkantottam, hatha van Eszerrol hir. Meglattam, hogy Rita irt ma es kezdtem orulni, hogy Eszter megszult, de aztan latom, hogy megsem.

Kellemes hetveget mindenkinek es Mollinek es Rekusnak mi is sok boldog nevnapot kivanunk.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Ezt Rékusnak:

Kép

És ezt Möllinek:
:wink: :wink: :wink:
Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Szia Sancsi!

Mar akartam tegnap is irni, hogy tok jo Enehnek az a szeke. Sudi is kerdezte mar, de en is kivancsi vagyok, hogy miket tud? Majd ha lesz egy kis idod, ird meg!

Meg meg azt szeretnem toled kerdezni, hogy te a babajeleket konyvbol tanultad vagy jartatok valami kurzusra? Nalunk van kifejezetten ilyen tanfolyam, csak pont a varos masik vegeben es koran reggel, ugyhogy az nekunk nagyon nem jo. Reggel 9-kor kezdodik es a kisasszony leghamarabb 9-kor ebred, de az mar korannak szamit. :oops: Ha meg oda el szeretnenk jutni, akkor reggel 7-kor kellene kelnie. :roll: A zenebolcsiben ugyan hasznalunk nehanyat, de nem sokat. Annal tobbet szeretnek tudni. Neztem a netet, ott is talaltam nehanyat, de az se tul sok.

Na, megyek, mert igy nem lesz vacsorank, ha en a gep elott kuporgok.

Tovabbi jo pihizest a csaladdal!

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntést! Eddig még nincs semmi, majd jelentkezem!

Kép
Kép
etterke

Eszter: Kis druszámnak sok Boldog Névnapot Kívánok!

Mindenkinek köszönöm a köszöntéseket! Tisztára meghatódtam, családom olyan jó ajándékokat adott, pedig nem vártam el, hiszen ez "csak" egy névnap. Férjem vett egy gyönyörű szatén hálóinget. Felpróbáltam, Ákos rámnézett, és ennyit mondott: "Hűha" Nagyon édes volt!

Kép
mölli

Rékusnak, és Möllinek Én is nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

bogyo75

Sziasztok!

Olive!
A babajeleket könyvből tanultuk. A neten rendeltem, majd holnap megnézem a kiadó webcímét (a könyv Enéh szobájában van, ő meg már alszik).
Azt írták, hogy akkor érdemes elkezdeni, ha már tud pá-pá-t inteni. Emlékszem, hogy Enéh még nem intett pá-pát, de már a kiskönyvébe megmutatta a cicát, ha kértük, úgyhogy kicsit korábban kezdtük (lehet az volt a baj). Arra már nem emlékszem, hogy ekkor mennyi idős volt. Az alapokkal próbálkoztunk, állandóan mutogattam, de semmi. Nem volt rá fogékony a szentem.
Amúgy a süketnémák jelbeszédén alapul az egész. Néha még szoktam próbálkozni, de most se sok sikerrel. :?

A széket mi 14 ezerért vettük, mert Sanya nem bírt magával. Az Auchanba 11, vagy 12-ért adják, a Brendonban meg asszem 17. Mondtam Sanyának, hogy vegyük meg itthon, az Auchanba, de ott remegett, hogy el fog fogyni.
http://www.fisher-price.com/hu/infantto ... l&id=37817
Itt mindent leírnak róla. Szerintem nálatok is lehet kapni.
Itt meg angolul! Itt rendelhető is (35$), csak nem tudom, hogy melyik országokba!
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st= ... &pid=41424

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!!!!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánok a kicsi Rékusnak és a nagyobbacska Rékának! :lol: :lol: :lol: :lol:
Puszi Nekik!!

Kép

Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

Benéztem, hátha a hóesés meghozta Etterke babóját, de látom még semmi!
Hacsak nem most van úton.

Olive!
Itt az igért link!
http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY ... 39&VISIT=1

Mi ebból próbáltuk meg elsajátítani a babajeleket, de itt is találhatsz még sok hasznos infót: http://babajelek.lap.hu

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Itt nálunk óriás pelyhekben szakad a hó! Kép

Sudi És

Kép
Kép
sudi

még mindig semmi Eszteréknél...
pedig már úgy izgulok.

cssak azért néztem be, képzeljétek, nálunk esik a HÓ!!!!

tudja valaki azt a verset egészben, hogy

"Esik a hó nagy csomóban, veréb mászkál kinn a hóban.
Veréb! Elment az eszed? A hóesés betemet!

vagy azt, hogy ki írta. Nemes Nagy Ágnes talán?

Rita & Tomi
Kép
ritike

Látom Sancsi nálatok is esik! :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sudi!

Egyszerre írtunk!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Jaja!

A kocsi tetején már vagy 2 centis! :lol: :lol: :lol:

Rita!

Fogalmam sincs, de majd rákeresek a neten!

Nah! Eltűnök, mert sose lesz ebéd! :shock: Igaz, hogy 11-kor reggeliztünk!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sancsi!! Tényleg már 2 centi????????????? :shock: :shock: :shock: Asztaaa!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
Nálunk nem hiszem, hogy megmaradna.....

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Rita Én most keresgéltem a neten a versről. Lehet, hogy Én vagyok a béna, de nem találtam. :cry: Pedig sokat láttam, nagyon aranyosakat.

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Na, én is egyszerre írtam veletek...

találatm valamit közben
ennyi lenne?

Esik a hó
nagy csomóban
veréb mászkál lennt a hóban.
Veréb elment az eszed?
A
hóesés betemet.
Nem is ugrálsz, araszolsz,
hóesében vacakolsz.
Mi
kell neked fatető, fatető?
Deszka madáretető?

olvastam, hogy az egész országban esik. Én már alig várom, hogy szánkózhassunk :D

amikor Tomi születet, akkor is esett a hó :lol:

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok!

Sudi!
Amikor írtam, akkor a kocsin volt 2 centi, és néztem, hogy a kertbe a füvön is megmaradt valami, de most hogy kinéztem, már látom, hogy az utca is fehér. Ha így folytatódik, éjjel jön a hókotró (ha még üzemel egyáltalán)

Bakker!
Rita!
Most hogy írtad, hogy lehet majd menni szánkozni, szembesültem azzal, hogy nekünk nincs is szánkónk, de még olyan igazi téli cipője sincs a csajszinak. :? :oops:
Eddig egy edzőcipőbe mászkált, az elég volt, de most hogy már hó van, kell a csizma.
Aranyos a versike!
Enéh születetésénél is esett a hó!
Szerintem míg élünk, nem felejtjük el, ugyanis másnap Sanya hazavitte anyósom, és harmadnap jött vissza. Mesélte, hogy az autópálya ugyan le volt takarítva, de annyira esett, hogy olyan volt, mintha egy tejesüvegbe vezetett volna. Ő ott izgult, hogy ne legyen semmi, én meg a kórházba hogy hazaérjen.

Lehet, 2 fájás között Eszter is a havazást nézegeti?

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Ezeket pár perce csináltam! :shock:

Kép Kép Kép

KépKép

www.eneh.gportal.hu

sancsi

Sziasztok!

Most söpörtem le a lépcsőt, elég vizes a hó, de azért nagyon remélem, hogy megmarad!
Regi olyan mint én visitva örült a hóesésnek! Felkelt a délutáni szunyából, és az apja rögtön az ablakhoz vitte, Ő meg sikított, hogy anya, anya és v.mi roppant mód örült a látottaknak.
Persze mi a tetőkkel vagyunk egy szintben és azokon már vastagon ül a hó!

Mölliéknek mi is boldog névnapot kívánunk!

Olive!

Nagyon jól néz ki az etetőszéketek!

Bogyó!

Regi láza nagyon hamar elmúlt, csak olyan megilyesztés féle volt. És képzeld mióta elmondtam a kutyát neki, azóta nem is keresi. Úgy látszik megnyugodott tőle.

szirwen1

Sziasztok!

A hóesésnek mi is nagyon örülünk annak ellenére, hogy nincs téli gumink, Rékának téli csizma, nekem sincs és szánkónk sincs. Hát igen aki eddig mediterrán országban élt, az könnyen megfeledkezik ilyenekről. Pocaknak van 3 bundazsákja. Vajon mikor adhatom rá??? Még nincs semmi :cry: Lehet majd éjjel :roll: Holnap du ismét ctg és vizsgálat, akkor hátha már mond valamit a doki. Jó lenne ha spontán beindulna és most már a napokban mert mindenki annyira izgul és érdeklődik illetve jövő héten még szabin van Tamás. Persze anyu tud segíteni, de jó lenne amíg én kórházban vagyok Tamással lenne itthon, mostanában olyan jól összejöttek :lol:

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Nálunk is havazott az éjszaka és ma, de nem maradt nyoma. :( Krisztának szerencsére csak kiscsizmát kell újat vennem ( a tavalyi már nem jó) , a többi cuccokból mind van. Legalább 5 vastag kabátja van. 1 jó tavalyról és majdnem új, a többit "örököltük", de kitűnő éállapotban vannak.

Eszter, el sem hiszem, hoyg még itt vagy. Már azt hittem, csak én maradtam le Kispocak érkezéséről, mert a napokban nem neteztem. :roll:
Ma éjjel, hátha... nagyon szorítok! :D

Rékusnak és Rékának, mégha utólag is, de boldog névnapot kívánok. :) :) :) :)

Puszilok mindenkit! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Köszönöm szépen a névnapi köszöntéseket!

Nem semmi ez a hó. Tavaly egy olyan nap volt amikor tudtunk Ákossal szánkózni. Szerintem csak azért ismeri a hó szót, mert a mesékben szokott esni a hó. Mostanában nagyon szereti a Thomas a gőzmozdony című mesét, na persze, mert az is tele van járművekkel. Néha ciki, amikor ő oldalról előbb beazonosít egy autómárkát mint én. :oops: Múltkor ő mondta, h "Anya, Fiat!" Én meg jó soká láttam, hogy ,ja , tényleg. :oops:

Sancsi: Sajnos ki kell szedni az alsó bölcsifogaimat, mivel soha nem fognak tudni kijönni, annyira nincs helyük, csak a többi fogat nyomják szét. Ezt három fogorvos, több röntgen, és a dentálhigiénikus barátnőm is megerősítették. Szóval nyugi, nem húzatom ki csak úgy. Amúgy nekem elég pici a szám, állkapcsom, fogaim meg nagyok.

Eszter, szorítok nagyon, nagyon! :)

Kép
mölli

Sziasztok!

Ekkora forgalmat meg vasarnapi nap nem lattam itt a forumon! :shock: A ho mindenkit a szamitogephez zavart? Vagy mindenki Eszterekrol varja a nagy hirt? :lol:

Irigykedem a ho miatt. Itt nagyon ritkan esik es akkor is azonnal elolvad. Gondolom Zsuzsinak annyira nem hianyzott, nekik volt eleg belole tavaly telen. Azert hirtelen meglepodtem, amikor irtatok, hogy esik a ho. Azt hittem, valami regi oldalra kattintottam es a tavalyi hozzaszolasokat olvasom, de aztan lattam a mai datumot. :lol:

Mi ma kerteszkedtunk. Ultettunk tulipan- es krokuszhagymakat, meg bokrot is metszettunk. Lolli meg addig a babakocsiban bameszkodott es beszelgetett a nagy nyirfaval. Aztan egyszercsak elaludt.

Ha van meg havas kepetek, szivesen nezegetnem.

Puszi:

Olive es Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Eszter! Még mindig semmi? Én is be-nenéztem a hétvégén miattad…. :lol:

A Ritáknak ha megkésve is, de boldog névnapot!

Hát a hó az nálunk nem erőltette meg magát :? ! Ahogy szokta. Esett, de inkább havaseső volt, és meg sem maradt. De Szolnokon ez szokott lenni. M.ország közlekedése már megbénul, de nálunk még 2 centi van. Vagy semmi. :evil:
Julcsi is küldött nekem képet, hogy milyen náluk a környék….

Sancsi! Köszi a tippet a jukkához! Az egyik könyvben én is olvastam ezt a gyökereztető folyadékot, a másikban meg csak sima vizet írtak, meg hogy le kell zárni a végét faggyúval vagy viasszal. Így is tettem, a vizet pedig nem cserélgetem, csak pótolom. Akkor várok türelmesen, ha 2-4 hónap is kellhet nekik :shock: ! Van 4, nem tudom, mit kezdek annyival, ha mind megindul?

Alvás téma. Ugye mi együtt alszunk Lilcsivel….ami szerintem helytelen, viszont többektől hallottam, hogy ez így egészséges és biztonságos. Gyerekpszichológiát olvasott tanult ismerősöm is támogatott, ugyanakkor az ellenkezőjét is hallani, hogy ha most nem tanulja meg a gyerek, akkor csak nagyon soká. Szóval nem tudom. Az egyik oldalról azt hallom, hogy egy lány sem ment még a nászágyba az anyja mellől, de azt sem akarom, amit a barátnőm 14 éves fiától látok, aki még a mai napig van, hogy este az anyja ágyába húzódik. Ez már nekem beteges, nem a ragaszkodásról szól.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Nagyon izgulunk Értetek Eszter!!!! :lol: De kispocak tudni fogja amikor itt az idő! Bent nem marad az biztos! :lol:

Elin!
Mit csinálsz Te ilyen korán????
Ha megindul az összes jukka, egyet hozol Nekem februárban névnapomra! :lol: :lol: :lol:
Ami az együtt alvást illeti, Én sem tartom egészségesnek :oops: De mondjuk ezt mindenki maga dönti el. Meg az is más, hogy lányod van, Nekem meg fiaim!!! :roll:
Csak akkor lesz gond amikor egy jóképü hapsi akarna melléd feküdni, és Lilcsi nem engedi!!! :roll: Nálatok, csak ez az egy probléma lehet! :roll: :oops: :lol:

Olive!
Én nem is tudom hogy lehet bírni, hogy ott szinte mindig esik az eső! Én tiszta depis lennék az tuti!
Csak Neked itt egy havas kép! Bár ez még nagyon a havazás kezdetén volt, de később már nem csináltam! :roll: :wink: Kép

Edit!
Te hogy érzed Magad? A név választásban segített ez a sok vélemény? :roll:

Szirwen!
Olyan jó látni, amikor a gyerekünk ennyire tud örülni valaminek!!! :lol:
Dávid még csak rácsodálkozott a hóesésre!!! :roll:
Örülök, hogy Regi ennyire könnyen viselte az oltást!!!
Képzeld a férjem minden hónapban megkérdezi, hogy; nem kell a gyereket oltásra vinni??? :roll: És én minden hónapban elmondom Neki, hogy csak ekkor, vagy akkor kell!!! :roll: :oops:

bogyo75

7.33-kor írtam a hsz-t :shock: . De most megint állítottam az órán, most jól mutatja.

Viszek neked jukkát, oké! :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Látom, még nincs hír Eszterékről! Már úgy izgulok értük! :D

Az éjszaka én is azt álmodtam, hoyg szültem. :roll: A valóságban isten ments, hoyg így legyen. :oops: Még nem vagyunk készen, bár ezen a héten meglesz a csomagom. Hétvégén elővettem a régi jegyzeteimet, amiket akkor készítettem, amikor Krisztát vártam és hozzátéve a már tapasztaltakat, összeállítottam egy újabb listát mostanra. Nem kell sok mindent vennünk, de azért vannak dolgok. A kisruhák mosását is folytatom, mert még nem végeztem velük. Azért hónap végére mindennel szeretnék kész lenni.

Julcsi, elég jól érzem magam, de azért mindig van valami, ami megkeseríti a napokat, éjszakákat. Nem akarok panaszkodni, mert ettől függetlenül, szeretem és élvezem a terhességemet és sajnálom, hoyg ismét lejár, és talán már sosem fogom átélni.

Névügyben jutottunk előre :wink: , és bár másnak nem mondom el, azt hiszem, még a család is a születés után értesül róla, nektek mégis leírom, hiszen ti is nagyon mellette voltatok. Végül úgy néz ki, hoyg maradunk a Boróka mellett. Bár István eddig elutasította, most mégis úgy néz ki, hogy tetszik neki. Talán csak szoknia kellett. :D :roll: Így nem is biztos, hoyg lesz második neve, de már nem is fontos. Én nagyon örülök, hoyg végre nevén nevezhetem, és remélem, hoyg az orvos nem tévedett a nemét illetően! :roll:

Hó: Itt is havazott az éjszaka is, de csak ott fehérlik, ahol nincs járás: garázsok, autók teteje, fák, füves részek. Amúgy csak sár és latyak van. Kriszta viszont reggel korán megszemlélte, és emlékezett tegnaptól, hogy HÓ. Mondta Istvánnak: hó, bent. Mi meg nagyot nevettünk ezen.
Ha van kedvetek, nézzétek meg ezt a rövid összeállítást. Pénteken reggel készült: http://www.videoplayer.hu/videos/play/108952 Addig meg egy kép róla: Kép

Most máshoz nem nagyon tudok hozzászólni, úgyis megiszom a levét a gép előtt ülésnek. (Mivel csak széttett lábakkal ülhetek, miután felállok egy ideig szörnyen fáj a szeméremtájékom. :oops: )

Puszilok mindenkit és szép napot kívánok nektek!
Eszteréknek meg picibabás napot! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Még egyx kérdés: nem tudjátok, véletlenül, hogy az iwiw-en, kb. mennyi idő alatt küldenek meghívót a meghívókérés regisztrációjától kezdve?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!
Nem tudom, hogy itt a Lányok hatására e, de mindenképpen jól döntöttél a nevet illetően! :lol: Nem akarok szemtelen lenni, de úgyis nagyon jól hangzana, hogy Boróka Magdolna!!! :oops: :oops: :lol:
(Remélem nem veszed tolakodásnak)

Nóri!
Mindig ilyen korán szoktatok kelni?
Lilcsi mikor megy bölcsibe???? :roll:
Lehet, hogy már mondtad, de hát az én agyam!!! :roll: Inkább hagyjuk!

bogyo75

Sziasztok!!

Edit.kb. 6 hét mire megjön a meghívó az iwiw-en!!

Ha kell nekünk van asszem 2 is,este jövök majd megnzéem ,hogy válaszoltál -e.Akkor elistudom küldeni.Most megyek,mert megindult a netes vásár!!!!

Jól vagyunk mostmár,de sok a dolgom,na meg suli ,ma is!

Este jövök 9 körül. :wink:

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

JAJAJAJ!
Ritának is boldog névnapot, de a RÉKÁKNAK méginkább!!
Kép

Julcsi! Köszi! :wink: :wink:
Mostanában már 6-ra beállítom a telót, és kimászok az ágyból. De van, hogy már Lilcsi is jön utánam fél 7-kor. A bölcsi 3-án kezdődik.
Szerintem holnap megint elmegyünk játszócsoportba.

Ma meg délután átmegyünk Ceglédre, leadom a telómat garanciális szervízbe……míg van rajta.

Edit! Nagyon szép neve lesz Borókának! Nagyon ügyes Kriszta, ahogy beszél!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Kriszta, ha van meghívód, szívesen venném! :) Köszi előre is.
Irom a privit, hoyg hová küldd!
Puszi

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!!

Edit!

Elküldtema meghívót!!!
Van még egy.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Kriszta, nagyon köszönöm. :)
A másik meddig érvényes? Mert kellene a húgomnak is, de már kértem másvalakitől, csak az még nem írt vissza, hoyg megvan-e még vagy sem? Ha pár nap nem gond még, akkor tartsd meg, és majd szólok, hoyg kell-e. Ha te nem tudod felhasználni, akkor elküldetném a barátnőmnek! :roll: :oops: De csak ha nem gond!

Jó éjt mindenkinek!

Remélem, Eszter már babázik! :D :D :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

MOst jött a hír, amit, már napok óta vártunk!

Tegnap 21.15-kor megszületett Szabó Zalán. 3380 g és 52 cm. Mindketten jól vagyunk.

Rita & Tomi
Kép
ritike

Gratulálunk Eszter!!!!!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Bocs, helyesbítek,

21.45-kor

a nagy izgalomban elírtam.

fél perccel ezelőtt kérdezte Bogyó a skype-on, hogy van e valami.
mire leírtam, hogy nincs, épp jött az üzenet.

szóval naggyal akartam írni:

Gratulálunk Eszter!!!

Rita & Tomi
Kép
ritike

Én is Gratulálok!!!! Nagyon jó egészséget mindkettőtöknek!

bogyo75

ESZTER ÉS CSALÁDJA!!!! MI IS GRATULÁLUNK! SOK ÖRÖMÖT, TEJCSIT, BOLDOG ISMERKEDÉST KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Végre kibújt a kis várva-várt! :) Szép méretei vannak és a neve is szép. :) Remélem, mihamarabb hazamehetnek. :)
Rita, köszi az üzenet továbbítását! :) Jujj, hát akkor az este jól reméltem, hogy Eszter már babázik!!! :D :D :D
Nézzétek el nekem, de úgy örülök, mintha én szültem volna! :roll: :oops: :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Eszter! Gratulálok!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Eszternek Gratula!

Kép