Új privát üzeneted érkezett!

JinyKép
Köszönöm a képetKép Annyira szép, de annyira!!!!!!!!

Nikinozso
Kép Amnerisék ma sem térhettek haza?Kép

Kelimoni, Napsugi, Gilice
Köszönjük a képeket. MÉg!!! MÉÉg!Kép MÉÉÉÉÉÉÉG!Kép

Marci-anyu
Örülök, hogy jobb a kedved. Jó buliszervezéstKép

Holnap találkozunk!
Úgy izgulokKépKépKép

Jó éjt mindenkinek!
Süni
Kép
süni_renóca

Amneris magyar hangja jelentkezem.
Sajnos még kell egy kis idő, hogy teljesen egészségesen térjen haza Zitácska (max. 1 hét?)
Már nem beteg, de elfárad az "önálló lélegzésben" és akkor kell oxigén. Szépen eszik és gyarapszik, Amneris eteti!
nikinozso

Õt keressétek a talin Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Vagy Õt! Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszi lányok, olyan jólesnek a szavaitokKép

RayoKép
Mikor a képet feltöltöttem, pont arra gondoltam, hogy te majd fogsz ezért szólniKép (Mivel a Regi cska kicsit idősebb tudod a problémákat...)
A kép kicsit csalóka, kb. a mostani pozicíó a szájáig ér... Ettől függetlenül teljesen igazda van, de kb. 3 hete vettük lentebb az ágyat, már akkor is kiakadtam, hogy mekkorát nőtt, és olyan keveset volt "kisbaba"...
Aztán Mondtam a páromnak, hogy nemsokáig lesz ez a poz., mert ha már önállóan feláll és álldogál, akkor csak 1 nyújtózkodás és már ki is esett...
DE még Hál Istennek, nem szokott felállni az ágyban ha nem vagyok ott, mivel a felülés még gázos magától, ha nagyon sokat van fennt akkor tudja magát odaszenvedni felülésig...
Huúú ez így leírva bonyolultnak tűnik, a lényeg, hogy még nem kell félteni, viszont max. 1 hónap és lejjebb engedjükKép
(És aranyos tőled, hogy félted NorisztKép)
Erről jut eszembe a rokonaink egy másik rokonainknál voltak, és mesélték hogy a kislányukat nem kötik be az autóba, mert hisztizik a kiscsaj... Háááááttt ez nem mentség, és ha .... ááááááKép

KépKép
napsugaracska

Olyan jó látni, ahogy nőnek a kis kópékKép
Nemrég még a kórházból hazatérésetekért izgultunk, most meg már tiszta nagyfiúk, nagylányok vannak a képekenKép

Ancsúr! Öreg kutyánk 13 éves, Boldi a harmadik "gyereke", és talán még a pici pocaklakó felnevelésébe is besegítKép
Angyali türelme van a gyerekekhez, tűri, hogy Bobi párnát rakjon a feje alá, betakarja, kaját tömjön a szájába, és nyúzza egész nap. Sőt ő megy oda hozzá játszaniKép
Igaz, 1 éves volt, amikor Dominik született, és hozzászokott már.
szuperboszi

Sziasztok!

Mikor elkezdtem írni ide a topicba, azt hittem, már ismerlek Titeket valamelyest, de aztán írás közben nem is olyan egyszerű, hogy ne keverjek össze valamit vagy valakit véletlenül. Kép
No, de majd holnap, remélem így, hogy arcokat tudunk majd kötni a nevekhez, így már könnyebb lesz... KépKép
Süni, köszi a tájékoztatást a májusi bulival kapcsolatban, akkor itt jelezném, hogy párommal megyünk (egyelőre sajnos még csak) ketten. Kép

Nagyon szépek és "zabálnivalók" a gyerkőcök, olyan jó, hogy felraktok ennyi képet KépKépKép!!!!

Nagyon várom a holnapot, hogy találkozzunk!

Puszi mindenkinek, Réce

KépKép
réce

KelimoniKép
Gergő is csudipofaKép)) Asszem a lányokat neked is haza kell küldeni időbenKép
Amúgy meg, megtalálunk titeket hidd elKép

Én múltkor Kizsót is megtaláltam, pedig nem is láttuk egymást előtteKép
Tiszta anyukája a szemeKép Meg hát Kingus is tizsta nagyiszeműKép Gyönyörű kék szemek!!!

Jiny!
Istenem miylen kicsike még Dóri!!! És menynire szépségesKép
Olyna hamar megnő majd... na nem kedvteleníteni akarlak, csak ez leszKép De majd most kezd Norisz is dumcsizni az is olyan tökjó korszakKép
Meg a lépegetésekKép Meg a... meg a... Kép

Puszi!

KépKép
napsugaracska

Napsugi!

Továbbra is dobálja a puszikat Csenge ezerrel, de holnap úgyis meglátod! Kép Hacsak valami kivédhetetlen közbe nem jön, dél körül ott vagyunk.
rkata

Napsuginak szeretettel! Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok lányok!
Csodálom ezt a sok gyönyörű gyereket és egyre jobban irígykedem, hogy most nem tudunk találkozni.De majd egy hónap múlva Süninél.
Nagyon várom már. ma épp egy anyukával egyeztettem a suliból, hogy nehogy 20-ára tegye a lánya szülinapi buliját, mert akkor nem megyünk, mert halaszthatatlan programunk van.
Lélekben ott leszek veletek és nagy nagy puszi a sok sok szép buksira.
Érezzétek jól magatokat!
simineni

Sziasztok!

Jó sokat kellett ma vissza olvasni, ma mindenki otthon ült? Kép

Nagyon sajnálom, hogy holnap nem talizunk, szomorú vagyok! Kép

Napsugi!

A pozitivitásod hat ám a neten keresztül is! Kép Ahogy olvasom a soraidat mindig itt mosolygok magamban. Tényleg árad belőled a szeretet! Kép

Jiny!
Én is megkaptam a képeket, nagyon édi Dóri! Olyan kis falatka! Kép

Azért gondoljatok rám is holnap egy picikét, jó? Kép

kizsó

Cirbi: Borikát Isten éltesse! Milyen nagylány már!
Jiny: Köszi!!!!!!!!!Tündér ez a csaj!Bocs a délelőttért, de a szomszéd néni jött át zokogva és azért nem tudtuk folytatni a beszélgetést. Azért sírt, hogy Pancsust nem látja többé. Mondtam neki, hogy nem holnap szombaton költözünk, hanem jövő szombaton, de vigasztalhatatlan volt. Megígértem, hogy jövünk sűrűn látogatóba.
Vicki: Mi azért nem megyünk holnap, mert nem 1 "cég" vagyunk.
Viszont holnap én is Pesten leszek.
Mindenkit ölelek!
Hildus
Vendég

Kizsó!
Sikerült gifeket letölteni??????

Hildus!
Már én is jártam úgy, hogy vissza kellett törölnöm a hsz-ből, mert te nem "Gólyás" vagy! Írtam volna, hogy majd a talin beszélünk, majd ha a lányok a talin egymás mellett lesznek..stb.
De nem Kép
Majd valahol máshol és máskorKép

Napsugi!
Te egyre jobban ismersz engemKép

Pakolászok közben, annyi minden kell! Még a Mikrón gondolkozom...KépKépKép

Puszi! Egy kis romantikát töltök ide nektek:

Kép

Kép
rayo

Rayo!
Nehogy hozzatok mikrót, mert van!!!
Különben minden benzinkúton is van mikró.
nikinozso

Rayo!
Nehogy hozzatok mikrót, mert van!!!
Különben minden benzinkúton is van mikró.
nikinozso

Kelimoni: Ez a gödröcske a gyengém! Kép

Szuperboszi: Kép Ma én is kutyáztam, olyan jó volt. Kép
És ráadásul babáztam is! Micsoda jó nap!

Hildus: Olyan jó hogy így szeretik Pancsust! Kép

Puszika csajok mindjárt kelni kell és még le se feküdtünk.

KépKép
ancsúr

Nikinozso, köszönjük a lehetőséget, hogy mégegyszer bemutatkozhattunk Kép, még jó, hogy a párom hozzá van szokva a rögtönzött előadásokhoz, én egy szót nem bírtam volna kinyögni. Kép Úgy látszik, hozzá kell szoknunk (mondjuk, nem nehéz...), hogy Csenge révén hamar középpontba kerülünk. :D

Örülök, hogy a még ismeretlen topictársak is arcot kaptak Kép, a Süni szervezte talin 99 %, hogy újra találkozunk.

Szép hétvégét mindenkinek!

Kata
rkata

Helló csajok!
Hazaértünk! Képeket küldeni fogom! Mindenki olyan jó fej és a gyerekek gyönyörűek! Megyek altatni, mert egész úton fenn volt Regi! Puszi

Kép
rayo

Rájöttem, hogy most nem lehet Ildikót terhelni az emaliekkel, így saját kezűleg küldtem szét! Remélem, nem baj! Puszi

Kép
rayo

Sziasztok!

Túlvagyunk a naaagy délutáni pihentető alváson. Nagyon elfáradtunk. Ez a fáradság mégis nagyon kellemes volt. Kép

Olyan jól érzetük magunkat, azóta is arról beszélgetünk apával, hogy milyen édesek a gyerekek, milyen mosolygósak a topicosok és mindenki milyen aranyos. Olyan, mintha mindenkit ezer éve ismernénk és most kapott volna arcot. Kép
Persze apa nem nagyon tudja összerakni, hogy ki kihez tartozik, de igyekszik azért. Kép

Képeket én is elküldtem. Kép

Nikonozsó: Köszönjük a szervezést és a lehetőséget, hogy külön helyen találkozhattak a topiclakók. KépNagyon figyelmes vagy! Kép

Már nagyon várjuk a májusi talit Kép

Megint sikerült egy újságíróval összefutnunk. De ez az emberke legalább nem tudatlan a témában. Kép
Könyvet szeretne írni, valamiféle tanulmányt. Hát..., meglátjuk. Kép
Puszi Mindenkinek!

KépKép
KépKép
kelimoni

Köszi, Kelimoni, RayoKép
Már úgyis tűkön ültünkKép Úgy elcsendesedett itt mindenKép
szuperboszi

Én is nagyon elfáradtam, pedig gyereknélküli voltam.Annyira igyekeztem, hogy mindenkit azonosítsak és nagggyon koncentráltam a gyerekekre. Izgalmamban azt hiszem egy kicsit sokat beszéltem,( mint mindig) de bocs...így csapódik le! ( Apa tudna mesélni! Kép)
Nagyon jó volt találkozni veletek!!KépKép

A gyerekek egytől egyig nagyon szépek! ...és sokkal pirinyóbbak, mint a képeken...azok a kicsi lábacskák és aranyos orrocskák. Nagyon jó volt látni őket! Kép Mindenki gyermekéhez gratulálok!!

Nikinozso, szerintem is nagyon figyelmes és kedves gesztus volt, hogy tudtunk találkozni. Köszönjük szépen!

Megnézem a képeket Kép.
Hétfőn reggel, ha nem baj, én is küldök egy frissetaz én mókásfejű kisfiamról, Balázsról. Nem vittem most magammal, de nem rejtegetem ám! Kép

Simineni, mostmár képeket is láthatsz a szóbeli beszámolóm mellé!!Kép

Süni, bocs, hogy lecsaptam az isteni almásodra, és magam önnálósítva el akartam rabolni a topictalis szobába, de remélem tudod,hogy így hívogatott:egyél meg, egyél meg! Kép

Egész(!) délután SUPER PIPI társasjátékot kell játszanom Balázzsal ( csehül is rá van írva : SUPER KURKA) így én csak kurkászásnak hívom. Így hát, megyek kurkászni!

Kellemes, napsütéses hétvégét!

Kép
Kép
ggabszi

Csajok!
Aki nem kapott képet, írja meg a mélcímét és küldünk. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Szuper a csoportkép és a babás fotók is nagyon jók!
Köszi:KépKép

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Köszönöm a talis képeket, a gyerekekről néhányotokat be tudtam azonosítani! A hsz-ekből és a képekből ítélve nagyon jó volt a hangulat!Kép

Kelimoni, Napsugi
a gyerekek nagyon fotogének! Kérünk rendszeresen ilyen szép fotókat!Kép

Jiny
nagyon jó, hogy az első éjszaka zökkenőmentesen telt! Csak így továbbKép Köszi a képeket! Nagyon tüneményes a kisasszony!Kép

Képzeljétek ma megkaptam az első fotót a leendő fiamról, az arcocskájáról. Majszolja a kezét, vagy cumizza, ez sajnos nem látható rendesen, UH kép. Egész délelőtt együtt voltunk. Eddig minden rendben alakul!Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
madri

A találkozó jelenléti ívén 215 résztvevő aláírása szerepel, ennyien még eddig nem voltunk.
Köszönöm a bizalmat ami az egyesület felé, felénk irányul.
A most várakozóként ott ülők közül, 25-30 pár októberban bemutatja majd a gyermekét!!!
nikinozso

Rayo, Kelimoni nagyon köszi a képeket. Nagyon jók lettek, de jó volt nektek.Kép

Szuperboszi, gondolom te is benéztél időnként, mint én, és mindig azt tapasztaltam, hogy sehol senki.Kép
Már alig vártam, hogy valaki bejelentkezzen, hogy milyen volt a találka.Kép Sokat gondoltam rátok.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok

Nagyon jó volt veletek találkozni örülök hogy megismerhettem eddigi arcnélküli topiktársaimat.
A gyerköcök pedig csudaszépek sokkal szebbek életben mint a képeken és le a kalappal előttük ahogy viselték ezt a fárasztó napot.
És köszönöm hogy egyiket másikat megdajkálhattam KépKép

Nikinozsó
neked is köszi a lehetőséget, a szervezést, a fuvart és a jóhírt a felső fiókról KépKépKépKépKépKép

Naninga
naninga

Sziasztok lányok!
Köszönöm a képeket! Én még nem mindenkit tudok beazonosítani, de majd májusban talán erre is sor kerül.
Sokat gondoltam rátok egész nap, örülök, hogy mindenki jól érezte magát.

Madri!
Bocs, hogy nem tudtunk tovább beszélni, de Szandra elesett a bringával és vigasztalnom kellett. Egyébként semmi extra csak kicsit bekékül a lába, de azért nem rohantam annyira mert már a sírás frekvenciájából tudom, hogy mekkora a baj.
Nagyon drukkolok, hogy ebben a pár hétben már ne történjen semmi gubanc és egy hónap mulva nálatok is az ágyba szuszogjon a kisfiatok.
Mindenkinek szép estét kívánok!

Marci-anyu!
Remélem a buli jól sikerült és még egyszer nagyon boldog szülinapot Marcinak.
simineni

SziasztokKép

Az nem olyan biztos, hogy beazonosítottatokKép A gyerekek kézről kézre jártakKép
Legalábbis én igyekeztem minél több kézbe adni, főleg várakozóknak.. Tudom, hogy ilyenkor ez mit jelent!!!Kép
Azt hogy nemsokára otthon is babaillat lengi be a lakástKép

Nikinozsó, szerintme vannak páran akik nem is írták alá a jelenléti ívet...
Köszönjük a lehetőséget!!!
Olyan jó GÓLYAHÍRESnek lenniKép

Tök jó volt talcsizni, és tényle mindenki annyira de annyira közvetlen voltKép
És mikor megérkeztünk, olyna jó volt, hogy mindneki egyből köszönt és fülig ért a szájaKép Kép Kép
Puszi mindenkinek!

KépKép
napsugaracska

ja és én várom azt az olvasóüzemmódban levő nicknélküli lányt aki oda jött a talin írjon !!!!!!!!!!!KépKépKépKép
Naninga
naninga

Pl. mi sem írtuk alá (nem bírtam kivárni a sort Kép ), de fényképekkel tudjuk dokumentálni, hogy ott voltunk. Kép
rkata

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin! Sajnos nem tudtunk végig ottmaradni, a párom dolgozni ment. Nagyon örülök, hogy most már tudok arcokat kapcsolni a nicknevekhez.

A babáitok pedig egytől egyig mind gyönyörűek!!
Képzeljétek, még Ágacskás ismerősök is voltak!

Aki készített fotókat, mi is kérünk szépen!
ibenyov@invitel.hu

Köszönöm!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Sziasztok!

Olyan jó olvasni a taliról! Na de a következőn már mi is ott leszünk. Kép

Megvolt az első sírós éjszakánk. Kép Persze mi voltunk a hibásak, mert kicsit túl etettük Dórit, meg szerintem lehet hogy melege is volt.

Végülis kimentünk ma a teraszra negyed órára, olyan jó meleg volt. Holnap kicsit tovább maradunk majd.

Madri! Bocsi, de épp fürdettünk. Fél 7 és 7 közt szoktunk fürcsizni. Egyébként általában tudunk beszélni. Kép

Puszi mindenkinek
Dóri anya

KépKép
jiny

Jaj lanyok nagyon jo volt!!!!!Koszonom a baba illatott!!!!!!Nagyon jol ereztem magam !Amikor a kulon szobaban beszelgeteetek a babak szuleteeserol, komolyan mondom ha nem tudtam volna mirol van szo azt hittem volna hogy a kismamaik a sajat szulesuket beszelik meg.Jo volt hallani hogy ilyen termeszetes is tudlenni ez.Papak koszonom a lelkes beszamolot!!!!!4
Nikinozso Nagyon koszonjuk!
Mindenkit puszilok Móncsi3.
móncsi3

Sziasztok!Nagyon sokat gondoltam ma a talisokra, s nagyon szerettem volna én is ott lenni...
KELIMONI! Aki nem volt a talin az is kaphat fotót? Ha igen akkor légyszi küld el nekem is!(marot.98@invitel.hu)
Köszi

Kép
mirosz

Simineni!
Bocs, hogy nem válaszoltam, de csak most vettem észre, hogy írtál ( Rolit altattam). Ha gondolod holnap folytathatjuk.

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a tali, biztos mindenki jól érezte magát.
steiff

Marci_anyu, Marcinak nagyon boldog születésnapot kívánok. Majd mesélj milyen volt a buli.Kép
Kép

Madri, örülök, hogy jól alakulnak a dolgok, nagyon szorítunk nektek.Kép

Kép
Kép
atan

Kelimoni

Köszi a képeketKép

Kép
petyaanya

Sziasztok!

Mi még csak most értünk haza, mert du-n elmentünk Kunmadarasra egy Peugeot-Honda találkozóra.

Nagyon jól éreztük magunkat, örülök, hogy megimerkedhettem veletek személyesen is. A gyermekek élőben még szebbek, mint a fényképen.

Kelimoni, Napsugaracska!
Köszönöm, hogy megengedtétek a babázást. Nekünk nagyon sokat jelentett, hogy dajkálhattuk egy kicsit a gyermekeiteket.

Nagyon jó volt nézni, hogy milyen boldog családok születtek, és bízunk benne, hogy hamarosan mi is azok leszünk.

Nikinozsó, én is szeretném megköszönni ezt az alkalmat, hihetetlenül feltöltődtünk és sok erőt adott, hogy továbbra is próbáljunk türelmesen várni.

Kelimoni, köszönjük szépen a képeket!

Kép
rvan

Marci_anyu! Marcinak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!
<!--attachment: n_vtelen-414752.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*33.1**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
Kép
névtelen.bmp (33.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
szuperboszi

Sziasztok!KépKépKép

Nikinozso
Köszönjük ezt a tegnapi szép napot!
Az a sok mosoly és kedves szó annyi, de annyi energiát adott a várakozáshoz. Igyekszünk beosztani, hogy kitartson amíg sorrakerülünkKép
Munkátokhoz jó egészséget kívánunk!

GiliceKép
Olyan sokat jelentett, hogy kezemben tarthattam kicsi lányotokat. KöszönömKép

Kelimoni
Köszönjük a képeket.Kép

Ggabszi
Örülök, hogy izlettKép, azért vittemKép

Örülök, hogy találkoztunk és pár szót beszélgethettünk. Akivel nem sikerült majd bepótoljukKépNem szeretném felsorolni a neveket, mert félek, hogy valakit kifelejtekKép Olyan sokan összegyültünk, annyiféle ember az ország különböző pontjáról egy közös céllalKép Az a sok boldog, mosolygós, gyönyörű baba. Szuper volt!

Zsu??? (Ennyit a névmemóriámrólKép)
Várunk!
Képzeljétek ott ült mellettemKép
Amikor Gabika kérdezte ki szokott a Babaneten járni akkor összeismerkedtünkKép Fenn is maradt a kezünkKép úgy megörültünk egymásnakKép Bocsánat, de abban az 1 percben nem tudom mi volt a következő kérdés - bocsánat ha megtévesztettünk valakit a kézfeltartásunkkalKép
TESSÉK ÍRNI, NE CSAK OLVASNI!!!!!!!

VickiKép
Tudtam, tudtam, hogy már találkoztunk, de a név....Ugye nem haragszol? Lehet, hogy lesz akitől még a májusi talin megkérdezem mégegyszer.

Apropó májusi tali.
Legyenszives, aki jön, ide leírni hányan jönnek.
A gyerkőcnek is számoljunk-e virslit, vagy ő marad a jól bevált cumisüvegnélKép
Ha lehet még ezen a héten, mert repül az idő.
Ha valaki kedvet kapott hozzánk és szeretne csatlakozni szóljon bátranKép

MarcikánakKép
Kép

Ölel mindenkit: Süni
süni_renóca

Májusi tali:
Név/ felnőtt/ gyerek/ bébipapi párti babóKép
Réce 2
Mirosz 2
Sünireni 2
Kizsó 2+1+1
Csöpke 2

MadriKép
Örülök, hogy már képetek is vanKép
süni_renóca

Süni!
Megfűztem apát!!!
Õ is jön. Úgyhogy a fiam mivel kamaszodik 3 felnőtt és egy gyerekadagra számolj.
simineni

Májusi tali:
Név/ felnőtt/ gyerek/ bébipapi párti babó
Réce 2
Mirosz 2
Vicki 2
Sünireni 2
Kizsó 2+1+1
Csöpke 2
Simineni 3+1

SimineniKép
Örülök, hogy jöttökKép
süni_renóca

Süni!
Gabszi+0+1 ( nem szereti a virslit)

Még mindig a tegnapi nap bűvöletében élek....

Én nem mertem megdajkálni egyetlen babát sem. Magamból indultam ki, Balázst nem szerettem , ha más is megfogja!Kép Nekem nagyon megindító volt az a nyitottság és kedvesség amivel a már babások a várakozók felé fordultak.
És nem csak Ti, akik topictársak vagytok, hanem számomra teljesen idegen babások is boldogan és minden önzés nélkül mutatták meg a kisbabájukat, nyitott szívvel és szeretettel- mintha családtagjuk nézegetné, milyen szép.

Olyan sokat tanulok ebből a helyzetből, amibe a sors sodort.Nem bánkódok, hogy nem lehet több gyermekem, mert az az út, amelyen elindultam már eddig is nagyon sokat adott nekem...
Egy kicsit úgy érzem, ha ilyen helyen járok, jobb a világ, mint gondoljuk! Kép ...és ez mérhetetlenül sok erőt ad a mindennapokhoz !

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat az első talin, nagyon kellemesen csalódtam (egy kicsit féltem tőle). Mindenki olyan kedves és aranyos! És a gyerekek csodaszépek! A beszámolókat bőgve ültem végig a hátsó sarokban, nagyon meghatóak voltak, voltatok. A férjem meg csak mosolygott, hogy megint csak bőgök örömömben, ezt ő nem érti. Kép
A talis szobában, a harmadik név után elvesztettem a fonalat, ne haragudjatok érte. Gergő csodaédes volt.
Hazafelé beszélgettünk a férjemmel a különleges sorral kapcsolatosan, és a hála a sok szép különleges babáknak, én úgy látom, hogy megenyhülni látszik, még egy kicsit puhítanom kell, de nem akarom erőltetni. Igazából nem tudta megindokolni, hogy miért is nem akar ilyen babát. Végül is annyit mondott, hogy nem szeretné majd, ha később esetleg a bőrszíne miatt kerülne különféle konfliktusokba. Mondtam neki, hogy bármelyik gyereket, embert bánthatják különböző tulajdonságok miatt, pl engem a nevem miatt állandóan és nagyon csúnyán csúfoltak, volt olyan társaság, aki kiközösített, vagy jelenleg a súlyom, meg a külsőm miatt piszkál a főnököm, ami néha odaáig vezet, hogy itthon átzokogom az egész délutánomat. Szóval úgysem fogja tudni megvédeni az ilyen helyzetektől, szerintem neveléssel megtanítható neki, hogy hogy reagáljon ilyen konfliktus helyzetekre. Nektek mi a véleményetek erről?

Tirza

Kép
tirza

Sziasztok!

Marci anyu! Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk! Kép

Süni! Mi ugye mentünk volna a májusi talira, csak hát közben megszületett ugye a mi csodánk. Kép Szeretnénk menni, de akkor még csak egy hónapos lesz Dóri. Azért még beszélek orvossal, hogy mit szólna hozzá. Kép Csak hát ott sok gyerek ő meg nagyon pici és félek nehogy valami baja legyen. De igyekszek majd azért minél hamarabb válaszolni. Kép

Madri de jó hogy láttál képet!!! Mikor tudunk beszélni?

Puszi mindenkinek!
Dóri anya

KépKép
jiny

Májusi taliKép
Név/ felnőtt/ gyerek/ bébipapi párti babó
Réce 2
Mirosz 2
Vicki 2
Sünireni 2
Kizsó 2+1+1
Csöpke 2
Simineni 3+1
Gabszi 1+0+1

TalánKép:
Jiny

Jiny
Ha ti utolsó nap döntitek el az sem bajKép Én úgy sem tudok 1 db virslinél többet enni majdKép Már most nagyon izgulokKép

Süni
süni_renóca

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?