Új privát üzeneted érkezett!

Simineni!
Nekem két tippem is lenne: 1. Gundel T. Gábor, vagy 2. Orbán Viktor. Kép

kizsó

A második a nyerő. Szegény mindíg rohan a telefonhoz, hogy ő vegye fel, aztán mérgesen lecsapja- Már megint az Orbán Viktor volt.
simineni

Sziasztok, gyorsan egy-két képKép
Kép
Kép
Kép
Kép
szuperboszi

KIzsó!
A babaneten az "erről-arról"-ban van egy "gifek és feltöltések" Topik. Ott sok van és oldalakat is ajánlanakKép
Kép

Ildikó!
Jó nyaralást! Puszi
Kép

Kelimoni!
Tök jó helyen ücsörögsz! Hanyadik emelet?KépKép
Kép

Jiny!
Hurrá-hurrá!!!!!!KépKép Édes otthon!
Kép

Lányok!
Még be kell magolnom a keresztneveket, mert úgy mégsem mehetek oda, hogy :
KépSüni, Napsugi,Kelimoni, Csöpke...

Sok Puszi mindenkinek! Jó éjt!!!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Jiny
Gratulálok és nagyon szorítunk! Remélem, hogy tudunk majd skype-on vagy telefonon beszélni! Nagyon örülök, hogy egyenlőre jól alakulnak a dolgok!

Ildi_ko
kellemes pihenést kívánok nektek!

Szuperboszi
a képek nagyon jól sikerültek!

Kép
madri

Csajok! A minap valaki kereste Indianyot! Bocsi, de már nem találom, hogy ki. Most bukkantam rá egy hozzá szólására, és tett fel képet is a 12 napos babócájáról is! Kép
A gyermeknevelés/ Melyik pelenkát használjam? vagy mi a címe! Kép

kizsó

A pontos cím: Pelenka, melyiket válasszam. Kép

kizsó

Jiny, hatalmas gratula nektek. Szorítunk ám nagyon, hogy minden rendben menjen.Kép

Szuperboszi, mekkorát nőtt ez a fiú. A negyedik képen jól látom, hogy megtámadta őt egy húsvéti csokinyuszi?Kép

Ildikó, kellemes pihenést nektek.Kép

Mirosz a táblát e-mail-en szokta Ildi_ko küldeni, ha megkeresed Ildi_ko március 17-i írását ott leírja milyen adatokat kér a táblához, ezeket kell neki elküldeni. Frissíti az adataiddal a táblát, és körbeküldi.Kép

Kép
Kép
atan

Sziasztok Mindenki!!!

Mi is megyünk szombaton a találkozóra. Kép
Nagyon jól vagyunk.Hihetetlenül boldogok. Borsi ma volt 1 éves!!!
(A tortás képek bénák lettek...ezért egy másik "egyéveset" küldök nektek)
cirbiKép
cirbi

Borsinak nagyon boldog egy éves szülinapot kívánok!
Nagyon aranyos kislány!
Boszi!
Bobó tényleg nagyott nőtt és úgy tünik nekem a csoki még mindíg a kedvencei közé tartozik.
Dominik is kész férfi már.
Kelimóni!
Ma megyek arra felétek, mert nyertem a veterán Szandrának egy pici akváriumot és majdnem a szomszédotokba kell mennem. Ha ott vagyok felhívlak és ha nem zavarok egy percre bekukk.
Marci-anyu, Napsugaracska és aki nem jön mostanában HIÁNYOZTOK!!!!
Szép napot mindenkinek!
simineni

Ildikó
Jó utat, köszönöm a táblázatotKép

Cirbi
Borsinak boldog szülinapot kívánunkKép!
Kép

Jiny
Drukkolunk továbbra is!Kép Rendben lesz mindenKép!

Kizsó, Mirosz
FelírtamKépKöszönömKép

Szuperboszi
Köszönjük a képeketKép
Hogy nő ez a gyerekKép!!!

CsöpkeKép
Drukkolok, hogy többen legyenek, mert akor talán még gyorsabban haladna a sorKép

Vicki
Írtam mailt.Kép

22.-én Gólyahír/tali:
Ancsúrék
Süniék
Mosiék
Récéék
Ildikó+Vivien
Ditiék
Kelimoniék
Gabsziék
Vickiék
Petyaanyáék
Rayoék
Moncsi3
Tirzáék
Cirbiék

Holnap találkozunk!!!!
Este talán még jövökKép. Almás sütit sütök holnapraKép Ezt még sosem sikerült elrontanom, remélem most is fincsi leszKép

Szép napot mindenkinek!
Süni
süni_renóca

Lányok nem haragszotok majd, ha én ujjongva rontok rátok szombaton ( ezek szerint déltől a babásokra és előbb a nembabásokra-de őket, hogy ismerem meg?????????) hogy: ááá, akkor te vagy (ezt kiabálva)Kelimoni,Rayo.... (ezt suttogva). Nekem annyira egyenlő mindenki a nicknevével.
Ígérem akivel már találkoztam azzal megpróbálok normálisan viselkedni- a köszönés és bemutatkozás szabályai szerint!Kép

Ti mit visztek? Van ott alkalom és hely elsütizni és üdítőzni?

Cirbi, Borika nagyon aranyos, a képen is látszik, hogy Õ is ugyanolyan boldog, mint a szülei!Téged is Boriról ismerlek meg majd!

Ildikó, találkozunk szombaton! KépKépKépKép

Jiny, nagyon drukkolok, hogy minden simán menjen!!

Simineni, és apa mit szól az állandó zaklatáshoz??? KépKépKép

Ma folytatódik a beíratási kálváriám. Így jár, aki nem körzetes iskolába szeretné járatni a gyerekét. Ha leírnám, hányszor és hány papírral és hová kell mennem, el sem hinnétek! Ehhez képest a TEGYESZ lassan kismiska!!

Kép
Kép
ggabszi

Belegondoltam, kit hogyan ismerek meg majd:

Ancsúrék-képről, igaz a menyasszonyi ruha hiányozni fog! KépKép
Süniék-már találkoztunk, így nem lesz nehéz!
Mosiék-Noriszról
Récéék -nem is egyszer találkoztunk! Kép
Ildikó+Vivien -már találkoztunk....
Ditiék- már találkoztunk...
Kelimoniék - Gergőről
Gabsziék-?????????az meg kicsoda....
Vickiék -már találkoztunk...
Petyaanyáék -sajnos, még nem találkoztunk, így majd találgatok
Rayoék -Regiről
Moncsi3 -sajnos még nem találkoztunk, pedig régi topictársak vagyunk
Tirzáék -itt is találgatnom kell majd...
Cirbiék-Boriról

Annyira izgulok.... nagyon örülök, hogy találkozhatok ismét azokkal, akiket már láttam és ismerek, és főleg örülök, hogy sokakat láthatok, akiket nem ismertem eddig " csak" a hsz.-ből.KépKép Holnap!!!!

Kép
Kép
ggabszi

Szia Lányok!

A reggelt egy jókora nevetésel kezdtem. Méghozzá Rayo írása tetszett nagyon, aki bemagolja a neveket a talira. Vizuális tipus vagyok. Kép

De bevallom, én is úgy mentegettem el a neveket a mélcímeknél, hogy pl.Rayo+keresztnév.

Tölti: Olyan édes kicsi kertészed van. Majd Õ lerendezi a kertet, ne félj! Kép

Kizsó: a képen nyurga ponty van. Gergő még nem evett halat, de fogok neki párolni egy picit. Bár most a gyümölcsrizs a nyerő nála. (vízben főtt rizs+fruttapura vagy reszelt alma, esetleg kis banán, mindez némileg turmixolva )

Erről jut eszembe: Apukám nagyon készült arra, hogy megyünk hozzájuk. Ezért Gergőnek bevásárolt mindenféle bébikaját, ami 5 hónapos gyermeknek jó. Közben kiakasztotta az eladókat a rossmanban, mert arra kérte őket, hogy mondják meg, melyik 5 hós bébikajából rendelnek a legtöbbet, mert akkor az a legfinomabb. És ne legyen benne cukor, de nagyon finom legyen.
Egy egész eladót lefoglalt elég hosszú időn keresztül, mert még tejpépet és itókát is vett. Kép

Nem is értem, miért nem készítenek statisztikát a boltokban, felkészülve a vevő érdeklődésére. KépKépKép Ezt apukám is nehezményezte a zavarban lévő eladónak. KépKépKép

Jiny: Minden rendben lesz.Kép Ne gondolj a rosszra, csak a jóra. Anya lettél, a férjed Apa. És egy gyönyörű kicsi lány a Ti ajándékotok.
Remélem, simán ment az első éjszaka. Kép

Boszi: Hihetetlen, mekkorát nőtt Bobó. Kép Nagyon édes kis pofija van. Látom, a csokihuzata már méretes. Kép

Napsi, Naninga, Marci anyu: Én is gondolok Rátok! Merre jártok? Minden rendben?

KépKép
KépKép
kelimoni

Borsi! Légy nagyon boldog! Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Borsi!
Kép

Lányok!
Ki hányra ér oda a talira és mit hozKép S.O.S.!!

Nagyon várom a válaszokat! Puszi

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!
Borsinak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunkKépKépKép

És igen, Bobi csokifogyasztása jelentősen megnőtt így húsvét környékénKép De legyűrte a gaz támadó nyulat!
A tápszerről viszont kezd teljesen leszokni.
És 1-től 1,5 éves koráig egy dekát sem hízott szinte, most meg 1 hónap alatt fél kilótKép

Jó talizást nektek, én majd májusra nyomtatok magamnak táblázatotKép
szuperboszi

LÁnyok!
Adott valaki a gyermekének valaha Fluorid-ot a foga miatt???????????

Gilice!
Mi a véleményed erről??????????

Köszi
Kép

Kép
rayo

Rayo!
Igen én adtam, mert a doktornéni javasolta, de csak 1 éves kora után. Nem Tudom, hogy ettől jók e a fogai a gyerekeknek, de hála istennek egyiknek sincs lukas foga.(Szandráék éppen tegnap voltak fogorvosnál.)
A Pistinek viszont a maradandó fogai kicsit sárgábbak az átlagnál. (ma kétszer küldtem vissza fogat mosni)
simineni

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, hogy jelezzem élek. Kép Annnnyyyira kedvesek vagytok, hogy aggódtok, igyexem összeszedni magam. Most szerencsére kevés időm van depizni, mert gőzerővel készülünk Marcikám 2. (!) szülinapi bulijára! Kép
Ahogy olvasom az írásaitokat, egyre jobban sárgulok, hogy nem tudunk menni 22én, de nagyon fogok gondolni Rátok!

Jiny! Nagyon örülök nektek!! Kép

Amneris! ??????????

Simineni! Gabszi! Köszi! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!

Simineni
Kelimoni most hívott telcsin, hogy ma nincs otthon. Előre megbeszélt programja van mára.Kép
Nem tudta a telefonszámodat, így nem tudott értesíteni.

Lenne még a Móninak egy olyan kérése, hogy aki tudja Simineni számát, csörögjön rá, biztos ami biztos! Moni nevében is előre köszönöm!Kép

Kép
madri

Sziasztok csajooookkkKép)))

Bocsi, hogy ilyen régen jelentkeztem, sűrű volt(és van) a programunk...
Rokonok is megérkeztek több mint 1 hónapra Amcsiból... Minden nap itt vannak Norisz miatt:o Kép Kép
(Kapott 1 hatalmas bőrönd ruhát, nagyon vageszeketKép )

Most épp a suliból írok, infó óráról... Így van időmKép))) Majd meghalok, hogy Norisz nincs velem, rémesKép Kép Kép

Már jobban vagyokKép Köszönöm a rámgondolást!!!
Féltem, hogy holnap nem tudunk majd menni, de ügyi votlam és legyűrtem a betegséget...

Közben megvolt a temetés is a párom papájának... Jól kisítuk magunkat.. Norisz megvolt említve többször is, és a gyermekek akik a legnagyobb boldogságot jelentik egy pár életében... Férjemmel egymásba borulva sírtunk... Nagyon megviselt minket, hisz akkora örömöt okoz a dédiknek is, a mi boldogságunk....

Norisz már 2 hete felállKép))
Olyan boldogok vagyunk, annyit játszunk, sokat sétálunk, labdázunk(visszagurítja a labdát), és állandóan nevetünkKép))

Jiny, Amneris!
Nagyon drukkolunk nektek, szorítunk a mielőbbi határozathoz!!!!

Idusa!
Részvétem...Kép
Lili csodás kislány még mindigKép

Ildikó!
Jó utazást nektek!!!! örülök, hogy meggyógyultatokKép

Kelimoni!
Micsoda halak???
Gergő nagyon helyes kópéKép

Rayo!
Hihetetlen milyen nagy Regi, nagyon szép kiscsajsziKép

Borsi!
Boldog Szülinapot!!!!!

Naninga!
Ugye jössz te is???

Nagyon várom a holnapotKép
Minket úgy ismertek meg: Láttok 1 nagy darab nőcit(valószínű narancs színű felsőben leszek és fekete nadrágban), meg egy magas férjet, és állandóan mosolygunkKép)) Norisz meg a kezünkben leszKép
Nagyon kíváncsi vagyok rátokKép
A bemutatkozásokra isKép DiTi te remélem erősebb leszel , mint én, de ha nem az se baj, legalább jól kisírod magadKép
Mi kb. 11 körül érkezünk, vagy kicsit később...
Mi lenne ha megbezsélnénk, hogy valaki körül gyülekezzünk? Az talán egyszerűbb, nem? Mondjuk Kelimoni???

Most lelépek...
Ha hazaérek teszek fel képet Noriszról, köremailben magamat is elküldömKép
(Ja, tegnap este már írtam egy nagyon hosszú hsz-t, meg egy csomó képet, aztán én buta frissítettem, mielőtt elküldtem volna... Persze odalett minden.. Fogtam is a fejemKép Kép)

KépKép
napsugaracska

Kelimoni!
Tök jó a netezős helyedKép)
A bébikajákat azért nem árt átnézni... Képzeld van olyan amiben tészta , vöröshagyma, meg vaj és olyan dolgok is vannak, amit még nem lehet adni 5 hósan...
A legjobb az volt, mikor olyan sütőtökpürét vwettem, hogy 20 % volt benne a tök, a többi meg mindneféle más nem igazán adható dolog is volt...
Én a félős kategória vagyok, Norisz érzékeny a banánra is... Na meg Ida esete is megijesztett, úgyhogy mindent csak lassan...
Norisz egyébként nem egy nagy evő... De a babykajákat szereti, csak néha kihányjaKép
Rayo, majd ezügyben szeretnék veled dumcsizni...

KépKép
napsugaracska

Kelimoni, Madri jelentem Simineni telefon elintézve!!! (Úgyis akartam vele beszélni!)

Kép
Kép
ggabszi

Elfelejtettem írni nektek, hogy Marcianyunak már talán jobb a kedve. Amikor felhívtam, olyan jópofa és mulatságos sztorit mesélt, hogy még este is röhögtem, amikor a férjemnek elmeséltem.
Nem reménytelen eset!!!!KépKépKép

Kép
Kép
ggabszi

Rayo!

Mi 11 körül(addig még nincs bemutatkozás, mi kinnt várakozunk, asszem lesznek még páran...)
és déltől bemegyünk, vagy csak én, Norisztól függKép

Mi üdítőt viszünk és valami kekszet, pilótakarika ilyemsi... Sütni sajna nincs most időm... fél éve rácsos almás sütit vittünk, vagy 1 éve? Már nem is tudom...

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Most csak röviden! Holnap mi is ott leszünk, később még jövök, addig is pucérkodjunk egy kicsit!
Kép
Puszi mindenkinek: Gilice és a csajok!

KépKép
gilice

Sziasztok!

Mi kb. fél és háromnegyed 10 körül érünk oda.
Az almás süti (amit viszünk) épp most lett kész, fincsi lett, bár még túl forróKép
Mi sajnos a vetítésen nem tudunk maradni, mert Robinak délután még angolra kell mennie. Végül is a vonat mellett döntöttünk.

Megyek ma dolgozni, mielőtt megkérdeznétekKép 11-re, de ma értem jönnek az óvisokKép. Együtt megyünk a virágoshoz virágot rendelni anyák napjáraKép

Most csak ennyi, mert nemsokára itt vannak értem. Este még jövök.

Ölel mindenkit:
Süni
Kép
süni_renóca

Jó munkát SünikémKép
Biztos nagyon fincsit sütöttélKép

Gilice!!!
Ezek a csajok...Kép CsudiszépekKép
Férjem azóta is ikercsajszikról álmodozik, mióta meglátta a lányokatKép Kép Kép
(Én meg nem merek ekkora meglepiről álmodni sem...)
Ja, mint kiderült ismerem a barátnődet, akinek Balázs kisfia vanKép
bezsélt rólatok én meg egyből krédeztem, hogy ugye Jankának és Sárának hívják a csajokat???
Csak nézett, hogy honnan tudom én azt??? Kép Kép Kép

Simineni, Kizsó...
Nálunk meg az mszp telefonál állandóan, meg az utcán is megállítanak, hogy szavazzunk rájuk... A helyi képviselőjelölt...
Én meg csak kiakadok, hisz fennen hírdetik, hogy nem kopogtatnak...
Most akkor ki hazudik...
Hülye politikaKép

Boszi!
A Dzsigolód nagyon heylesKép

na most már lépek...

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!
Ennyi gyönyörű gyermeket!
Gilice: Én csak bámulom a hurkákat, soha nem láttam ilyesmit. Hanna nádszálvékony.
Boszi: Ez a pasi szívdöglesztő! Azok a szemek és haj. Komolyan mondom, hogy a nők dögleni fognak érte.
Napsi: Én is az óvatosak közé tartozok. De hülye vagyok, hiszen ezt már megbeszéltük. Egyébként nálunk hányt Hanna. Én is szívesen segítek (ha tudok).
Ildiko: Jó pihenést Nektek! Irigy vagyok ám!
És mindenkire nagyon irigy vagyok, mert holnap taliztok egymással, és a szívem sajdul bele, hogy de jó lesz Nektek, hogy megismerkedhettek egymással.
Amnerisékről tud valaki valamit?
Kelimoni: Majd elájultam a halak láttán. Ki sem állhatom így el sem tudom készíteni. Mindent megfőzök, de halat nem. Egyszerűen annyira undorodok! Brrrr!Ezzel csak azt akarom mondani, hogy Gergődet tanítsd meg, hogy hogyan kell a halas kajákat készíteni, mert az én csajom bizony nem tudja majd megcsinálni neki. Kép
Ne haragudjatok, hogy nem tudok mindenre reagálni, de nagyon le vagyok maradva. Már csak 1 hétig lesz netünk, hiszen jövő szombaton költözünk (hál istennek meg van az albi). Azután csak jó esetben ősszel lesz netem ismét, bár 2 hónap múlva talán beköltözhetünk, de mire lesz net... Nagyon fogtok hiányozni!
Pancsusról: új szó van a szókészletben: adjá! Mindig mondom neki, hogy adjál már puszikát és tegnap óta nagy komolyan a szemembe néz, mondja, hogy "ADJÁ" és már adja is a puszit.Ma pedig megtanulta a "HÁT" szót. Ugyanis azzal szórakozik reggel óta, hogy az építőkockákat hátra beledobja a kapucnijába, meg ahová épp esik. Én pedig mondogatom neki, hogy hátra dobod? és elkezdte mondani, hogy "hát". Ezenkívül egész nap utánoz. Ha felemelem a kezem-ő is, ha köhögök-ő is. Már potyog a könnyem a sok nevetéstől. A hányás végleg a múlté. Nagyon jó étvággyal eszik, tegnapelőtt 3 dl spenótot evett meg, tegnap 2,5 dl spárgát. Szóval megnyugodtam.
A jövő héten még jövök! Mindenkinek szép hétvégét és jó talizást!
Hildus
Vendég

Sziasztok!
Most csak keveset tudok írni, mert még dolgozom.
Gilice! Gyönyörűek ezek a nőcik. Kép

Holnapra műanyag poharakat is kell vinni, mert akkor én azt tudok vinni, vagy az lesz ott? Juhtúros sütit fogok vinni még, ha ma kapok juhtúrót.
Még megpróbálok este jelentkezni.
Sziasztok.
Tirza

Kép
tirza

Ma délelött eddig 3x hívott "Gyurcsány F".
Ez azért érthetetlen mert mi PÁRTOKTÓL FÜGGETLEN CIVIL SZERVEZET vagyunk!!!
Azt pedig csak tudják kit hívnak! Vagy nem?
nikinozso

Ma délelött eddig 3x hívott "Gyurcsány F".
Ez azért érthetetlen mert mi PÁRTOKTÓL FÜGGETLEN CIVIL SZERVEZET vagyunk!!!
Azt pedig csak tudják kit hívnak! Vagy nem?
nikinozso

Cirbi, nagyon boldog szülinapot Borinak.Kép
Kép

Egy kicsit, irigyellek ám benneteket a holnapi buliért.Kép Jó talizást.KépKép Ugye majd meséltek?

Kép
Kép
atan

Már itthon vagyokKép
Sajnos Norisz ismét kihányta a kajcsit...
Hildus, a hányás nélküliség miatt nagyon irigyellek(Nár nekünk is volt 3 és fél hónap tünetmentesség, most a kanalas kajáknál újra előjött...)!!!!
Milyen jó hangulat lehet most ottKép))
Én is mindig "röhögök" Noriszon, és elég annyi hozzá, hogy visszasikít(mert én akkor sikítok, persze nem hangosan) mikor meghúzza a hajamKép

Ime a képekKép
Bocsi lányok, választani nem tudok...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
napsugaracska

Ugye látjátok kisfiam csillogó szemein az én felhőtlen boldogságomat? Kép
Olyan jó itthon lenni vele, olyan rossz nélküle... Egész úton azon gondolkoztam, hogy visszafordulok HAZA... A kisfiamhoz...
Csak sajnos tudom, hogy a későbbiek érdekében muszály suliba is járni...
És most itthon vagyok és már megszeretgettem, megetettem, átöltöztettem, megpuszikálgattam, megcsikiztem, megharapdáltam a csupasz fenekétKép és el is altattamKép
Csak keljen felKép Kép Kép

Puszi mindnekiek!!!

KépKép
napsugaracska

Napsugi, gyönyörű ez a srác! Azok a szemek...! Kép
rkata

Sziasztok!

Cirbi! Borsinak mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk. Majd fényképeket is szeretnénk. Kép

Gilice! Gyöngyörűek a lánykák! Remélem mi is leszünk még ilyen kis húrkásak.

Napsugaracska! Norisz nagyon helyes nagyfiú már! Kép Én se tudtam volna választani a képek közül. Kép

Hildus! Annyira örülök hogy rendbe jött Pancsi pocija! Mikor kaphat megint folyadékot?

Ancsúr! Nagyon el vagy veszve mostanában!! Tanulsz?

Kelimoni! Régen kaptunk képet Gergőről!!! Kép

Az éjszakánk nagyon jól telt. Kép Kelteni kellett Dórit hogy egyen. Azóta sincs semmi hangja. Ma már 45-öt is evett. Kép Nő mint egy kis gomba. A védőnéni mindent rendben talált. A doktornéni csak hétfőn jön.

Annyira jó hogy itthon van. Meg úgy egyáltalán hogy van. Kép Ha csak kinyitja a szemét már ugrunk mind a ketten hozzá. Õ meg nagyokat mosolyog már. Kép Persze tudom hogy ez nem tudatos még...

Lányok kérdés: a védőnéni szeint már most is ki lehet vinni őt sétálni. Nem korai ez még? Az rendben van hogy van kinnt 20 fok, de hát ő még olyan pici. Szerintetek is ki lehet vinni? Ma egy hetes.

Mindenkinek sok puszi
Dóri anya

KépKép
jiny

Rkata, Jiny!
KöszikeKép

Kata! Lánykád???
Még mindig dobálja a puszikat?

Jiny!
Erről nagyon megoszlanak a vélemények...
Mondjuk már jó idő van, torka nem fázik meg...
Nme tudom, hogy kertes házban laktok-e... Ha igen akkor pár percig érdemes kivinni...
Ha emeletesben akkor én még nem vinném...(Felöltöztetés lecipekedés majd vissza az is megviseli még szegénykét szerintem, ráadásul még csak percekig lehet, negyed órára... Ráadásul emberek között terjedhetnek betegségek is, amire nagyon fogékony még...)
Reggel nagyon sokan köhécseltek a buszon...
Érzed te ezt szerintem... ! Cska úgy ahogy gondolod!!!! És akkor nem lesz semmi bajKép

Simineni!
Ma olvastam a jegyzeteimben, hogy a fluortúladagolás a fogak elszíneződését is okozza... Nme olvastam vissza, hogy pontosan adod-e még vagy nem, csak a sárgább fogakra lettem figyelmes...
Ha kavartam bocsi...Kép Meg hát én nem is értek a dolgokhoz, Ida és Gilice jártasabb a témában...

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Már mi is nagyon várjuk a holnapot, hogy találkozhassunk veletek!

Napsugaracska!
Norisz rendegeteget nőtt, még emlékszem hogy csodáltuk az őszi találkozón, milyen kicsi volt, most meg már nagylegényKép.

Gilice!
A lányok tündériek, igazi kis kedvcsinálók!!!

Jiny!
Örülök, hogy jól vagytok és a kis Dóri ilyen szépen eszik.

Hildus!
Sajnálom, hogy már csak egy hétig leszel netközelben, remélem azért valamilyen módon tudatod majd velünk, hogy vagytok. Pancsus igazán aranyos lehet, ahogy tanulja az új szavakatKép.

Süni!
Holnap mi is igyekszünk időben odaérni, remélem sikerül és tudunk sokat beszélgetni.

Rvan

Kép
rvan

Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy holnap nem tudok ott lenni. Nagyon jó időtöltést és ismerkedést kívánok nektek.

Jiny! Puszillak, örülök, hogy eddig minden jól alakult, és imádkozom, hogy ezentúl is így legyen. Dorka fülecskéje rendben van? Én úgy tudom, hogy ilyen piciknél a levegőztetést 5-10 perccel kezdik, felöltözteted, kirakod a teraszra, erkélyre. Majd hívlak telefonon.

Nikinozsó! A kampányhívások automatára vannak állítva és sorba tárcsáznak. A férjem ügyelt, és este fél tízkor, egyik mellék a másik után szólalt meg a kórházban, és mindenhonnan Gyurcsány fojt... Akadályozta a betegellátást.

Csak ismétlem magam, de megint azt kell, hogy mondjam, hogy minden gyerek CSODÁLATOSAN SZÉP. És azok a babaszobák!

Mindenkit puszilok!
Tviky

Kép
tviky

Sziasztok!

Juhéjjj! Holnap találkozunk! De azért keressetek egy álomkóros nőcit, akit úgy vezetnek, mert az leszek én. Kép 3-kor kelni kell hogy fent legyünk Pesten 10-re.Kép No mindegy, attól még nagyon várom ám! Kép

Jinny: Úgy örülök nektek, csak azért nem hívtalak, mert lemerült a kártyám. Kép Pedig akartam kérdezni, hogy mikor nézhetnélek meg benneteket, persze, ha még nem aktuális megértem, azért kérdem, hogy te mondd majd meg, hogy ne zavarjak. Oksika?Kép És igen, sajna tanulok. Kép

Gilice: Na de ez a pucérság! Kép Milyen kis pocakosak már a csajok, tényleg milyen kis pincurik voltak, kis vékonykák, és hogy nőnek! Kép

Napsugi: Gyönyörű! Olyan édes a kisfiad, olyan szép a szeme, leszel te még nagyon féltékeny! Kép Szerintem a lányokat majd hessegetheted. KépKépKép

Borinak megkésve igaz de én is boldog szülinapot kívánok!

Hildus: Kép Nagyon édik lehettek! Kép Nemsoká mehet tanítani a kis Dórit! Kép

Én muffint fogok vinni! KépKépKép

KépKép
ancsúr

Jiny, Antónia szeptember 18-i születésű, akkoriban is rögtön ajánlották a sétáltatást, mi meg mentünk is délutánonként, mert a 3,5 éves Dominiknak "kellett" a játszótérKép
Boldizsárról ugye nem tudok nyilatkozni, mert ő 5 hónapos volt, mikor hozzánk került, de a pici szeptember végi lesz, és őt is biztos rögtön kiviszem, már csak azért is, mert együtt fogunk a nagyokért menni az iskolábaKép Meg Bobit is le kell fáraztanunk, úgyhogy a délelőtti 1 órás sétánkat se szeretném kihagyni. Aztán majd meglátjuk a reakcióit.
Szerintem látni fogod a lánykán, tetszik-e neki a séta.
De én mondjuk már nem vagyok egy "majrés" anya, a mondás szerint: a harmadikat már a kutya neveli, a negyediket meg majd meglátjuk...KépKépKép)Kép
szuperboszi

Ja és a "majrést" nem sértésnek gondoltamKépKépKép Dominikot 37,5 fokos "lázzal" bevittük annó az ügyeletreKép Csak kicsit néztek hülyének.
Most meg megkérdezik, mennyi volt a láza? Válasz éjjel volt, nem mértem, tapintásra meleg voltKép
szuperboszi

Szia Lányok!

Madri, Jiny és Gabszi: Köszönöm, hogy segítettetek elérni Siminenit. KépÉn is hívtam és lebeszéltünk mindent, ami szükséges volt. Kép

Gilice: Mivel eteted a lányokat, hogy így nőnek? Édes kis pocókások. Kép Holnap remélem, kicsit ölbe szabad őket venni.Kép

Napsugi: Legtöbb kajcsit én készítek el, imádok Gergőnek főzőcskézni. Kép Eddig semmitől sem volt baja és szinte mindent megeszik. Ha már meglátja a kis tányérkáját, azonnal rázendít és akkorákat üt az etetőszék tálcájára, hogy időnként megijedek. Kép Úgyhogy igyekeznem kell. Kép

Gyönyörű a kisfiad, csupa mosoly a pofija. Kép Egy igazi, kiegyensúlyozott baba. Kép

Hildus: Én sem tudom a halat megcsinálni, bár nagyon szeretem. Kép Egyébként apa nem is hagyja, hogy hozzá nyúljak. Istennek hála! Kép
Nem baj, hogy a leányzód se ért hozzá, a gyönyörű szemébe szerettünk bele. Kép

Ez a talis készülődés teljesen tűzbe hozott. Eddig nem izgultam, de mostmár kezdek. Kép Rakjunk magunkra cetlit a nicknevünkkel? KépKépKép

Mi is megpróbálunk 11-re odaérni .Kép

Nagyon várom, hogy találkozhassak veletek. Kép

Jiny: Megkaptam a képeket. Ezért a kis csodáért van értelme küzdeni, bájos kis pofika. Kép
Puszi a buksira. Kép

És egy fotó az én életem értelméről. Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Mostanában nagyon sok volt a meló azért nem jelentkeztem.

Mindenkinek nagyon köszi a képeket!!!!

Amneris hogy vagytok??? Hazajöhettetek???

Kelimoni mekkora halakat fogott a párod!!! Nem semmi, nagyon ügyes!!! Biztos finom lett a vacsi...nyam-nyam.
Tetszik a netes kuckód!

Simineni nagyon tetszett a barkóbás játékotok!!!
Ti jöttök holnap????

Boszi édesek a gyerkőcök. A csokinyuszi biztos finom volt, olya jóízűen eszi a képen Bobó.

Madri voltatok azóta dokinál és vásárolni??? Mesélj ha van időd!!!

Borsinak boldog születésnapot kívánunk!!!!

Renóca írtam válsz mailt. Biztos fincsi lesz a süti.

Marci_anyu de jó, hogy írtál!!!! Gyere sűrűn!!! De kár, hogy nem jöttök holnap!!!

Jiny de szuper, úgy örülök hogy már otthon vagytok. Köszi a képeket!!!

Gilice milyen nagyott nőttek a lányok!!! Ti nem jöttök holnap???

Napsugi látszik Noriszon a boldogság és a kiegyensúlyozottság!!!
Micsoda szuper szobája van a kisfiatoknak!!!

Én is nagyon várom a holnapot!!!!
Kb. 10-re érünk oda, viszünk üdítőt és valami sütit.

Atan, Tviky, Hildus, Mirosz, Marci_anyu( bocsi ha kihagytam valakit) de kár hogy holnap nem tudtok jönni és így nem találkozunk, azért lélekben velünk lesztek!!!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Puszi:

Vicki
vicki

Jaj, lányok én már nagyon várom a talit!Kép

Kelimoni: Én voltam már internetes barinők taliján és felragasztottuk a nickneveket, nos én lazán azzal sétáltam végig Pesten, mikor eljöttünk. Kép Nagyon férfiasra van fésülve a sérőja a kis hercegnek! KépKép

Remélem megtaláljuk majd egymást! Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!
NAPSUGI! Miattad írok! Ez a legény egész egyszerűen csudaszép! Formás, mosolygós és micsoda szemei vannak!
Az ágyat nem engeditek lejjebb? Ha már eddig ér, kicsit veszélyes, mert kívülről ráfog a rácsra és kieshet! Nem akarok beleszólni, csak ...

Kép
rayo

Ne féljetek megszervezzük, hogy megtaláljátok a "topikosokat". Vannak akiket már én személyesen ismerek!
nikinozso

Szuperboszi: A kutyás kép a kedvencem! Kép

KépKép
ancsúr

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?