Sziasztok csajooookkk
)))
Bocsi, hogy ilyen régen jelentkeztem, sűrű volt(és van) a programunk...
Rokonok is megérkeztek több mint 1 hónapra Amcsiból... Minden nap itt vannak Norisz miatt:o
(Kapott 1 hatalmas bőrönd ruhát, nagyon vageszeket
)
Most épp a suliból írok, infó óráról... Így van időm
))) Majd meghalok, hogy Norisz nincs velem, rémes
Már jobban vagyok
Köszönöm a rámgondolást!!!
Féltem, hogy holnap nem tudunk majd menni, de ügyi votlam és legyűrtem a betegséget...
Közben megvolt a temetés is a párom papájának... Jól kisítuk magunkat.. Norisz megvolt említve többször is, és a gyermekek akik a legnagyobb boldogságot jelentik egy pár életében... Férjemmel egymásba borulva sírtunk... Nagyon megviselt minket, hisz akkora örömöt okoz a dédiknek is, a mi boldogságunk....
Norisz már 2 hete feláll
))
Olyan boldogok vagyunk, annyit játszunk, sokat sétálunk, labdázunk(visszagurítja a labdát), és állandóan nevetünk
))
Jiny, Amneris!
Nagyon drukkolunk nektek, szorítunk a mielőbbi határozathoz!!!!
Idusa!
Részvétem...
Lili csodás kislány még mindig
Ildikó!
Jó utazást nektek!!!! örülök, hogy meggyógyultatok
Kelimoni!
Micsoda halak???
Gergő nagyon helyes kópé
Rayo!
Hihetetlen milyen nagy Regi, nagyon szép kiscsajszi
Borsi!
Boldog Szülinapot!!!!!
Naninga!
Ugye jössz te is???
Nagyon várom a holnapot
Minket úgy ismertek meg: Láttok 1 nagy darab nőcit(valószínű narancs színű felsőben leszek és fekete nadrágban), meg egy magas férjet, és állandóan mosolygunk
)) Norisz meg a kezünkben lesz
Nagyon kíváncsi vagyok rátok
A bemutatkozásokra is
DiTi te remélem erősebb leszel , mint én, de ha nem az se baj, legalább jól kisírod magad
Mi kb. 11 körül érkezünk, vagy kicsit később...
Mi lenne ha megbezsélnénk, hogy valaki körül gyülekezzünk? Az talán egyszerűbb, nem? Mondjuk Kelimoni???
Most lelépek...
Ha hazaérek teszek fel képet Noriszról, köremailben magamat is elküldöm
(Ja, tegnap este már írtam egy nagyon hosszú hsz-t, meg egy csomó képet, aztán én buta frissítettem, mielőtt elküldtem volna... Persze odalett minden.. Fogtam is a fejem
)