Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Munka előtt nődokihoz megyekKép, de gyorsan bekukkantok.Kép

Többen nem tudjátok mi is ez a virsli dologKép

Megbeszéltük, hogy veszünk virslit és kenyeret, összedobjuk rá a pénzt a talin. (Nálunk megfőzzük, 2. szomszédban lakunk.) A virslit én, a kenyeret Kizsó vállalta, a többi szükséges dolgokat szétosztottuk (mustár, szalvéta..stb.)
Felnőttekre 2 párat, gyerkőcökre egy párat számoltunk. Ezért kellene a (kb.)végleges létszám.

Szép napot mindenkinek!
Holnap jövökKép
Üdv: Süni
Kép
süni_renóca

Már nagyon várom a hétvégét!!!Sajna a férjem nem tud jönni a találkozora de én megyek!Mindenkinek szép napot.
móncsi3

Sziasztok!

Egy gyors bekukk igy az utolsó pillanatban.

Szülinaposoknak sok boldogságot, jó egészséget!

Az Andreáknak nagyon boldog névnapot!

Tviky! Kérdezted milyen műtét lesz. Egyenlőre nem lesz műtét, most azért megyünk, hogy eldőljön lehet-e kinn, mert itthon nem lehet prevenciós műtét, csak akkor nyúlnak hozzá, ha már baj van. Egyébként a retinámmal volt korábban gond, és a mozgássérültség mellé nem szeretnék megvakulni. Kép

Lányok lenne egy kérésem? FW-s továbbíitott leveleket ne küldjetek légyszi a freemailemre, mert nem hiszem, hogy lesz módom netezni, és így törölni sem tudom. Köszönöm!

A talira nagyon jó szórakozást mindenkinek!

Sok puszi, sziasztok!
Vendég

Petyaanya!
Szivesen! Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket, és szeretnék csatlakozni hozzátok.
Mi tavaly nyár óta adtuk be az örökbefogadásra a kérelmünket, de az alkalmassági határozatunkat csak egy hónapja sikerült megszerezni (ami a mi hibánk volt, mert a férjem nem tudott a tanfolyamra időt szakítani). Jelentkeztünk a Gólyahírhez, így szombaton a talin mi is ott leszünk. Erről jut eszembe, hogy mit vigyünk szombatra?
Később folytatom, mert bejött a főnököm.

Kép
tirza

Sziasztok!

Régóta olvasgatlak benneteket, és szeretnék csatlakozni hozzátok.
Mi tavaly nyár óta adtuk be az örökbefogadásra a kérelmünket, de az alkalmassági határozatunkat csak egy hónapja sikerült megszerezni (ami a mi hibánk volt, mert a férjem nem tudott a tanfolyamra időt szakítani). Jelentkeztünk a Gólyahírhez, így szombaton a talin mi is ott leszünk. Erről jut eszembe, hogy mit vigyünk szombatra?
Később folytatom, mert bejött a főnököm.

Kép
tirza

Sziasztok!

Matiba
szívemből kívánom, hogy sikerrel járjatok és lehetőségetek legyen a műtétre!Kép

Amneris, Jiny
remélem, hogy több hétvégét a babótok nem tölt korházban, hanem a saját szobájában, ágyában tölti majd mindennapjait!Kép

Ildi_ko
gyógyulást kívánok neked, mert hiányzol nekünk!Kép

Di_Ti
ne keseredj el, előbb utóbb sikerül felrakni a képeket! Várjuk ám! Mi türelmesen türelmetlenek vagyunkKép

Rkata
nagyon szép lányod van!Kép

Süni
mi nagyon szeretnénk menni a talira, de a babónk 25-ére van kiírva. Remélem, hogy ott lehetünk!Kép

Nálunk egyébként semmi különös nem történt. Tegnap beszéltem az életet adóval és hétfőn megyünk orvoshoz. Egy kicsit megnyugodtam, mert szeretne 9 hónapra kimenni Münchenbe a barátjával, ezt intézi és a terveiben nem szerepel a babó. Remélem minden jól fog alakulni. Egy ismerősöm azt mondta, hogy míg ez a gyerek megszületik addig én sokszor fogok "szülni". Egyetértek vele.

Kellemes napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok! Utazás után ennyi jó hír! KépKép

Jiny, szeretettel gratulálok Dórika születéséhez! Kép Nagyon helyes kislány!

Süni, köszi, hogy vezetted a 22.-i listát!!

Réce, a nyuszi mindig egy kedves ismerős nyúlfarmján köt ki, ahol boldogan él, amíg meg nem hal! Kép

Nikinozso, ennél klasszabbat nem hozhatott a nyuszi, mint a sorszámcsökkenés.És utánanézni a különböző sorszámoknak és kibogarászni, ki hol tart-igazi húsvéti nyuszira valló tett!KépKép
Köszönöm!!
Egyébként én még a jelentkezés pillanatában a táblázat és innen-onnan összeszedett információk alapján kiszámoltam, hogy a 22.-i talira kb.150 lesz a sorszámunk! És tényleg....szuper! Kép
Ilyen számításaim alapján Süniék jövő Húsvétra már család lesznek!!Bizony!

Marcianyu! Kép Lepedő+zokniKép Tudod, fel a fejjel!!!

Minden új topclakónak üdv, gyertek és írjatok!

Visszaolvasok és majd jövök.Szép napot!!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

A nem hivatalos sorszámunk:16!!!!!!!!!!(szóval 15-en várnak előttünk újszülött babára)
Ez,akárhogy is nézem, NEM HANGZIK ROSSZUL,UGYE?
Most már az sem érdekel,hogy esik az eső,szép nap ez a mai!!!

Süni: mi ketten megyünk a talira!

Tirza:Szeretettel köszöntelek!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Holló Kriszti vagyok és egy egészen más topcból jövök néha hozzátok olvasgatni.

Amin ti itt,átmentek átéltek!Sokszor még én is sírva fakadok a soraitokon.(Nem a sajnálatomat akarom kifejezni!)Az az évekig tató várakozás, rengeteg türelem,kitartás,bíztatás, amit egymásnak is adtok,lányok csak meghajolni tudok elöttetek!!Tényleg igaz a mondás az igaz barátokra!
Továbbra is kitartást,erőt,és türelmet kívánok Nektek és mielöbbi gyermekáldást.
Szeretettel:Kriszti

málna2162

Hildus, köszönöm a képeket, nagyon jók. Nekem is az apás tetszett különösen.Kép

Csöpke, szuper hírek.Kép Időben kb. ez mit jelenthet?

Tirza üdv a csapatban.Kép

Madri, szorítunk nektek. Ezt a pár nap már szinte semmi. ( na jó lehet, hogy ez a leghosszabb része)Kép

Málna, köszi, igazán kedves tőled.Kép

Kép
Kép
atan

Tirza!
Üdv közöttünk!
MI egy kis sósat sütünk, üdítő, esetleg apró édessüti. Találkozunk szombaton!

Csöpke!
Örülök, hogy örülsz! Remélem, mihamarabb teljesül a vágyatok!

Málna!
Tényleg tök jó, hogy ha valami gondod van, a csajok segítenek! Nem vagy egyedül a bajban! Bíztatnak, felvidítanak, együttéreznek...Kép

Puszi mindenkinek! Már csak hármat kell aludni! És irány Pest!
Kép

Kép
rayo

Sziasztok!

Köszi a biztatást mindenkinek, már jobban vagyok, minden igyekezetemmel azon vagyok, hogy szombatra egy icipici baci se maradjon bennem. (Ha marad, sajna nem tudok menni a talira, még véletlenül sem szeretném megfertőzni a babucikat...)

Teszek fel képeket, jó? Előtte még leírom, hogy ma kellett Bálinttal visszamennünk kontrollra, minden rendben van, vettek tőle vért (szerencsére első szúrásra sikerült és nagyon ügyi volt a kisfiam Kép), holnap reggel még a labor eredményekért be kell menni, de valószínűleg már teljesen meggyógyult! Kép

Ezek a kórházas képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ildi_ko

Atan!

Nem merek semmit mondani, azt tudom,hogy az elmúlt másfél hónapban 3! újszülött is volt(már családban vannak, tehát megy a sor.Az biztos,hogy valamikor itthon lesz a mi babánk is, nem vagyok türelmetlen!(legalábbis igyekszem)

Rayo!Jólesik,hogy velem örülsz,köszönöm!

Málna!

Köszönjük a jókívánságokat,neked is minden jót!

Kép
csöpke

Képzeljétek, elkezdett Vivien úszni járni! Már kétszer volt és nagyon-nagyon élvezi! Szívesen csinálja a feladatokat (persze mind játékos és nagyon aranyos az oktató néni, aki tulajdonképpen gyógytornász is), nagyon jól érzi magát a vízben, egyáltalán nem fél, attól ódzkodik még, hogy lemerüljön teljesen, de mondta Petra, az oktatónk, hogy ez még természetes. Bálintot is fogjuk vinni, csak most az első két alkalmon a betegsége miatt nem volt. A férjem tegnap fényképezett az uszodában, felteszek közülük néhányat. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ildi_ko

Ildikó!

Gyönyörűek ezek a gyerekek,büszke lehetsz rájuk(gondolom,az is vagy)!
Neked mielőbbi gyógyulást kívánok!

Még sok ilyen képet tudnék nézegetni rólatok.Aranyosak nagyon!

Kép
csöpke

ildikó!
Bálintnak miért volt bekötve a keze?
Vivienen látszik mennyire élvezi a vizet.
Csöpke!
Ha igy halad a sor hamarosan babázhatsz.
Málna!
Köszönjük!
Tirza!
Üdvözlünk köreinkbe.
simineni

Sziasztok Lányok!

Végre hazaértünk! Kép
Nagyon jól éreztük magunkat, de hiányzott az itthoni, kényelmes ágyunk. A kisfiúnkat 3 napig ölben hurcolták, keresték a kedvét, mindenki neki gügyögütt. Gergö ezeket a dolgokat hangos nevetéssel hálálta meg.Kép
Rengeteg ajándékot kaptunk, alig fértünk be hazafelé a kocsiba.

Reméljük, nyáron hosszabb idöre megyünk.KépOlyan jó érzés volt a szüleimet látni, s én tudom csak megállapítani,mennyire gyötrik meg Öket betegségeik, mert nem találkozunk minden nap. Nagyon féltem Öket, mert idönként nem mérik fel saját erejüket, teljesítöképességüket.

Apa hódolhatott kedvenc szenvedélyének, így most tele van a fagyasztónk hallal. Kép
Persze ezt meg is örökítettük. KépRemélem, látszanak az arányok és hogy a naaaagy hoho milyen ügyi volt. Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Ildiko! Olyan jók a fotók! Vivien az utolsó képen olyan nagylányos már! Kép
Köszi a jegyet meg még amit beledugdostatok a borítékba! Kép Emlékszel még kinek kellett a másik itatós fül? Kép

Kelimoni! Ez igen! Nem semmi "halacskák" !Kép Onnan szoktál netezni, ami a képen is látszik? Kép Odaképzeltelek: Kép

kizsó

Süni!
Emilben kéred a választ, vagy ide is jó? Mármint a virslit! Kép
Hogy sikerült a tojás keresgélés? Élvezték a gyerekek mi? Kép

Rvan!
Jól látod, az a muffin az a muffin! Kép
Kipihentétek magatokat Egerben? Kép

Atan!
Most már a Zsófi elég jól tűrte a hajnyíró gépet, viszont Kingust meg kellett győzni, hogy nem fáj a haj vágás! Kép

Bocsi, hogy részletekben írok, de mostanában meg szokott "viccelni" a billentyűzet. Valami nem stimmel, és egyszercsak önállósítja magát.

kizsó

Marcianyu: Remélem, már jobban van a lelked! Kép Szombat mindjárt itt van és sok öröm fog érni, hidd el. Meg minket is, mert végre Marcit láthatjuk, hallhatjuk és nem csak egy pillanatig Kép
És nagy nap lesz az a 22-i annak a naaaaaaagy 2 éves fiúcskának. Kép

Ildikó: Tessék gyógyulni, nem maradhastz ki a hétvégéről. Kép
Édesek a képek, amit felraktál. Látszik, hogy Bálint feltalálta magát. KépÉs dícséret illeti a vérvétel elviseléséért. KépA kis hableány meg tünemény .Kép

Kizsó: Egy élmény nézegetni a gyerkőceidet. Kép Ügyi fodrász vagy és ezt, mint szakember állapítom meg. Kép
Nagyon aranyosak a lányok, Kingának az a visszafogottság, amíg locsolták Kép Biztos élvezte a húsvétot. Kép

Rkata: édes kicsi lányodat anyucival együtt szívesen látnánk gyakrabban .Kép

Hildus: Köszönöm a fotókat, tündérkéd van, tudod? Kép

Boszi: a kis Hercegről és a tesókról nem készült mostanában kép?
Ugye, jól van pocilakó? Kép

Mirosz: Isten hozott köztünk! Kép

Az én Drága Szüleim és az imádott unokájuk .Kép
KépKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kizsó: a kép anyukáméknál készült.Kép Az a mamim gépe Kép
Majd csinálok egy fotót, én honnan írok. Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Csöpke: Nagyon jó olvasni, hogy halad a sorotok! Kép
Köszönöm, tényleg igyekszem gyógyulni. És hát bizony, nagyon büszke vagyok a Manókáimra és persze boldog, amikor azt látom, hogy ők is boldogok.

Simineni: Kanült helyeztek Bálint kezébe, mert naponta háromszor kapott vénásan antibiotikumot és így nem kellett olyan sokszor megszúrni őt. ügyes volt, mert nem piszkálta a kötést, csak első nap nézegette sokszor és mutatta nekem, magyarázatra várva, és mindannyiszor mondtam neki, hogy az azért van, mert oda fogja beadni a doktornéni a gyógyszert, hogy meggyógyulhass, és szerintem megértette, mert nem nyúlkált oda, ügyesen tűrte az injekciózásokat is, csak érdeklődéssel figyelt. Még akkor sem sírt, amikor kivették a kis csövecskét, olyan kis ügyi volt! Kép

Vivien egész pici korától imádja a vizet. Szerettem is volna csecsemőúszásra hordani, de a közelünkben nem volt rá lehetőség. Csak nyaranta a strandon pancsolhatott nagy medencében. Bálint is szereti a vizet, de ő még nem volt medencében. most a nyaralásunkkor kipróbáljuk, úgy vélem, ő is élvezni fogja, főleg, ha ott vagyunk a közelében és fogjuk a kezét Kép A kórházban is minden vizsgálatnál fogta a kezemet, nézett rám és akkor úgy érezte, nem lehet semmi baj. Jó érzés, hogy feltétel nélkül bízik bennem.

Kelimoni: Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek, annak meg mégjobban, hogy jól éreztétek magatokat! Nagyon aranyosak a nagyszülős képek Kép A halak pedig naggggyon nagyok! Kép
Az, hogy "szakember", mit jelent? Fodrász (is) vagy?

Kizsó: Köszi a dicséreteket! Vivien nagyon sokat változott mostanában, néha magam is elcsodálkozom rajta, tényleg kezd "nagylány" lenni! A minap olyan arckifejezéssel nézett rám, amilyet még sosem láttam, nagyon szép, már-már felnőttes arc volt, hihetetlen! Csak néztem és megsimogattam, és jól elraktároztam azt a képet az emlékeimben Kép Neked is volt már hasonló Kingussal?

A másik fül úgy tudom, Steiff-nek kell. Úgy emlékszem, hogy ő kérte.
A levelet pedig nagyon szívesen Kép örültek a lányok a meglepiknek?

Indianyóról tud valaki valamit? megszületett már a kisbabája?
ildi_ko

Kelimoni!
Örülök, hogy jól sikerült a hosszú hétvége. Nagyon ügyes a párod, ekkora halakat fogni nem lehet egyszerűKép. Gergő mit szólt hozzájuk? Nem ijedt meg tőlük? Igaz a kép láttán nem valószínű..

Ildikó!
Tessék teljesen meggyógyulni. Nem hagyhatsz cserben, hogy megint ne találkozzunk!!!!Kép
Nagyon édesek a gyerekek, és örülök, hogy Bálint már teljesen meggyógyult.

Kizsó!
Jó volt nagyon Egerben. Jó helyen volt a szálloda is, kb. 2 perc sétára a vártól és a sétálóutcáktól. Szombaton még kint is tudtunk fürödni olyan jó idő volt, persze csak a termálvízbenKép

Rkata!
Örülök, hogy írtál, rengeteget nőtt Csenge mióta utoljára láttam. Szombaton találkozunk, jöttök?

Csöpke!
Ez a sorszám tényleg nagyon jól hangzikKép. Reméljük a tendencia pedig marad, akkor már csak pár hónap van hátra.

Kép
rvan

Csak bekukk...
Kelimoni!
Micsoda hal!Ez igen!!!!!!!

Puszi! Jó éjt!!!

Teszek fel egy pár gif-et!

Kép

Kép

Kép

Rayo+ KépKépKépKép

Kép
rayo

Képzeljétek 1 hónap után ma voltam először dolgozni és a gyerekek olyan aranyosak voltak: felírták szünetben a táblára, hogy nagyon jó, hogy visszajöttem ,mert már nagyon hiányoztam nekik, na meg persze rajzoltak is mellé. Imádom őket! A társadalmi megbecsültség miatt ma már sajnos nem , de gyerekek miatt érdemes pedagógusnak lenni!
Csöpke ez már nagyon jó helyezés! A TEGYESZ-nél álltok sorban?
Kizsó, Ildikó, Kelimoni! A gyerkőcök tüneményesek! Imádom nézegetni a fotókat, mert közben mindig kicsit "átélem" milyen lesz majd nálunk a húsvét, ha gyerekünk lesz... Milyen lesz, ha majd az uszodába járunk... Milyen lesz, ha az unokával megyünk a mamikhoz...
Süni! Te már hajnalban itt jársz a fórumon?

Kép
mirosz

Süni! Te már hajnalban itt jársz a fórumon?
Képzeljétek 1 hónap után ma voltam először dolgozni és a gyerekek olyan aranyosak voltak: felírták szünetben a táblára, hogy nagyon jó, hogy visszajöttem ,mert már nagyon hiányoztam nekik, na meg persze rajzoltak is mellé. Imádom őket! A társadalmi megbecsültség miatt ma már sajnos nem , de gyerekek miatt érdemes pedagógusnak lenni!
Csöpke ez már nagyon jó helyezés! A TEGYESZ-nél álltok sorban?
Kizsó, Ildikó, Kelimoni! A gyerkőcök tüneményesek! Imádom nézegetni a fotókat, mert közben mindig kicsit "átélem" milyen lesz majd nálunk a húsvét, ha gyerekünk lesz... Milyen lesz, ha majd az uszodába járunk... Milyen lesz, ha az unokával megyünk a mamikhoz...

Kép
mirosz

Bocsi, hogy kétszer küldtem!

Kép
mirosz

Csöpke, szurkolok, hogy ez a tendencia folytatódjon, és akkor hamarosan babázhattok.Kép

Ildikó, köszi a képeket nagyon aranyosak a gyerkőcök. Öröm nézni őket, látszik milyen boldogok.Kép

Kelimoni, látom jól sikerült az utazás, és a nagyszülők is biztosan nagyon örültek, hogy unokázhattak egy kicsit.Kép Milyen sűrűn tudtok találkozni velük?
A halaknak mi lett a sorsa?

Kép
Kép
atan

Jó reggelt mindenkinek!
Nagyszerű hírem van ismét: (ha valaki már megírta, bocs, de most nem tudok visszaolvasni)szóval: tegnap volt a nyilatkozat és ha minden igaz Jinyék ma hazajönnek!!!!!!!!
Vendég

Ezek reggelre tényleg jó hírek!
Drukkolok nekik, hogy minden rendben menjen!
simineni

Szia Lányok!

Hildus: Megelőztél Kép Én is a jóóóó hír miatt jöttem Kép

Ildikó: Igen, az érerttségi után fodrász szakmát szereztem. Volt is egy kis üzletem. Sajnos a légzőszerveimben nagy kárt csinált a sok belélegzett gáz és gőz, így kénytelen voltam szakítani a dologgal Kép

Rvan:Gergő nem ijedt meg a haltól, nem is nagyon érdekelte, de apa szerint nagyon nézte Kép Mi pedig egyet értettünk. Kép

Atan: az egyik hal a sógoromék, a másik a mi fagyónkban pihizik. Nagyon fini hal, cseppet sem zsíros.Ma az lesz nálunk ebédre. Kép Apa süti, mert azt csak ő tudja Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, remélem a halak sorsa nem az lett, mint az én piacon vásárolt keszegeimé. A "jóreggelt történetem" a következő:

A piacon vásároltam kb.6 db keszeget, amit a halas garantáltan már elhaláloztatott, megaztán ott voltak már a tálcán egy ideje, így gyanútlanul hazavittem. Halpucolás az a feladat, amit egy horgászcsalád lányának, ugye, tudni kell, úgyhogy nekiálltam. Beletettem a mosogatóba a halakat... és pár perc múlva Balázs örömmel mondta, hogy ezek úsznak, anya.Kettő valóban teljesen éber és egészséges állapotában úszkált és vidáman kergetőzött. Egy anya mégsem ölheti meg a halacskákat a gyerek szeme láttára, úgyhogy a halak maradtak. A kádban elúszkáltak, halkaját ettek és nevük is lett: Fungi és Dungi.
Mivel egész életüket mégsem tölthették a mosogató/kád vonzatában ezért beletettük egy hütőtáskányi vízbe őket, és a Dunakanyarban elengedtük őket, vissza a Dunába. Ja, és a családban levő összes kisgyerek kívánt valamit Fungitól és Dungitól, akik vidáman elúsztak, vissza sem néztek. ( Én is kértem....biztos gondoljátok mit...igaz kicsit sokára, de lassan megvalósul... így, hát, javaslom mindenkinek: higgyen a halkívánságokban! Kép)
Mindenestre jó vásárt csináltam a halasnál!!! Kép

Gergő nagyon aranyos, egyre szebb lesz! Ezeket az óriási halakat meddig fárasztotta Keliapa?

Csöpke, éljen,éljen! Nincs messze a várva-várt nap!Kép
Madri, neked is nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen! A jogi résznél segít majd egy ügyvéd vagy egyedül vágtok bele?

Lányok, én nem viszem Balázst szombaton.Majd a májusi talira megyek vele. Süni, azt hiszem azt nem írtam, hogy Balázs is megy hozzátok, de megy!Kép Ja, és én is biztosan-tudod a virsli miatt! Balázsnak nem számolj, mert nem szereti.

Azért nem viszem, mert szerintem neki nem túl izgi két órát végigülni, és hallgatni olyan dolgokat, amik nem érdeklik. Én először megyek gólyahíres talira, és nagyon érdekel,amit hallok majd, nem szeretném állandóan megkérni, hogy még egy kicsit üljön a fenekén+még egy kicsit...kimenni meg nem akarok vele, mert érdekel,ami történik...októberben viszont már nem az elejére megyek majd, csak a babás részre és akkor viszem....naa, ezt jól elmagyaráztam!Kép

Süni, Napsiék is jönnek 22.-én, ha még nincsenek a táblázatban beírnád?

Ildikó, szerintem az úszás a legklasszabb sport! Vivien nagyon aranyos a vízben, az arcát meg ráér még betenni , Balázs sem lelkesedett érte az elején, ma meg már edzés végén mindig azt nézem, amikor már minden gyerek kijött a medencéből, hol van Balázs-és a víz alatt ússza végig, a fenéken tapogatózva a medencét, mint egy harcsa, úgy bukkan fel a végén...amikor engem már a szívbaj kerülget! Biztos Bálintnak is tetszik majd a víz! Nagyon helyesek vagytok, mindhárman!

Kizsó, a frizurák szerintem jók lettek, de a lányokon semmilyen hajvágás nem ronthat!Kép

Hildus, elküldöd nekem a képeket újra, mert nem tudtam valamiért megnyitni, és olyan kiváncsi vagyok, hogy csak na! Köszi...

Sokat gondolok Jinyre, Amnerisre, Ditire, Töltire...remélem minden rendben a kismanókkal és jól telnek a babás napok!

Lányok, ma beíratom iskolába Balázst. A férjemmel elképedtünk, amikor ezt reggel itthon is kinyilatkoztattam: Te jó ég,már iskolás lesz Balázs! Olyan gyorsan repülnek el a kisgyerekkor évei, észre sem vesszük, nagyon vigyázzatok minden percre, értékes, mert gyorsan elillan!
A pillantásom ekkor egy üveg borra esett, amit a kislányunk születésére tartogattunk. Régóta vár a bor a palacknyitás pillanatára (már 5 éve), de mostmár tudom, lesz alkalom, amikor kibontjuk és koccint vele a család, egy új élet boldogságára!

Kép
Kép
ggabszi

Nagyon örülök a jó hírnek, Jiny! Ma először körülnézhet Dórika a babaszobájában! KépKép

Kép
Kép
ggabszi

Szuper hír! Hildus, köszönjük!

Nálunk megtörtént az első baleset. Regi elesett a fürdőszobában és bekoppintotta a fejét. Iszonyú sírás lett belőle és azóta kerüli a fürdőt, szemrehányó pillantásokat vet az ajtajára.Kép

Már csak kettőt alszunk és irány Pest!!!!!!!

Kép

Kép
rayo

Sünikém,
Mi sajna a sződi buli idején egy barátunk esküvőjére vagyunk hivatalosak, tehát nem tudunk ott lenni. Majd legközelebb! Jó mulatást Nektek!
Pirinyó babások mi van Veletek?
Kérünk képeket, amint lehet (de má' alig várom!)!
Újaknak üdv, betegeknek gyógyulást, sok pussz:
idusa

KépKép
idusamoja

Sziasztok!

Hildus
Nagyon örömteljes hírekkel szolgáltál reggelire nekünk!Kép Szép napnak nézünk elébe!Kép

Kelimoni, Ildi_kó
a gyerekek nagyon édesek a képeken!Kép Olyan jó nézni őket!Kép Kelimoni nem semmi halak!

Ggabszi
köszönöm érdeklődésedet, a doki egy alapítványt hívott segítségül. Hétfőn találkozunk négyesbe (életet adó, doki, alapítványos, mi) és megbeszéljük a továbbiakat.
Egyébként a halas sztori nagyon tetszettKép

Rayo
Regikének adjál puszit a nevünkben és a csúnya fürdőszobában vigyázzon.Kép

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!! Van egy kis időm gondoltam írok. Igaz a ház lebombázott állapotban van.. csemeték alszanak..

Ildik-ko! Csodaszépek a gyermekeid.
Vivien milyen ügyesen mozog a vízben:-) Kis ügyes:-)

Kelimoni! Hatalmasak ezek a halak. Megmutatom majd a képet a Papinak is.. ő is nagy hohoho..
Gergő nagyon szép baba.. gondolom a nagyszülők szeme fénye:-))

Hildus! Köszi a hírt. Nagyon sokat gondoltam Jinyékre:-) Nagyon örülök:-)

Marci_anyu! Jobban vagy lelkileg? Aggódtam érted..

Ggabszi! Tényleg,hogy szalad az idő:-)) Hihetetlen...

Mi köszönjük jól vagyunk. Tegnap volt a védőnéni..Ádám már 4 kg és 5 dkg. Továbbra is elég kemények az éjszakák. Nem sokat alszunk..DE napközben azért tudok pihenni. Sokat vagyunk kint. Nikike kapott kis kertész felszerelést azzal homokozik és szedegeti a virágaimat:-)

Teszek fel róla 2 képecskét ha sikerül:-)

Kedden szúrópróbaszerűen megjelentek a Gyermekvédelmi Szolgálattól családlátogatni. Örültem mert így sokkal gyorsabb lesz az Ádám nevünkre írása mint Nikikél volt..

Kép
Kép

Kép

Kép
töltike

Atan,Mírosz,Ggabszi és a többiek!

Köszönöm a drukkot, én is nagyon reménykedem,hogy hamarosan jön a gólya!!!

Mírosz:Igen,a Tegyesznél vagyunk,itt nálunk nagyon pörgősen mennek a dolgok,örülök is neki.

Jinyék!
Szuper,hogy mentek haza.Minden jót!!!

Kép
csöpke

Sziasztok lányokKép
Nem vesztünk el, csak átalakítunk. Most a külső dolgok készülnek, kerítés, gyerekjátszó leválasztása, belső kerítés, hogy a kutyák ne ugorjanak fel, aztán jön a belső tér. Azt hiszem, ennek soha nem lesz végeKép Konténer, kirámolás, szanálás... Még a 12 évvel ezelőtti bébicuccok is megvannakKép Majd most lesz mit mazsolázniKép

Dominik beteg, valami vírusos nyavaja, ami arra jó, hogy egész nap a nyakában lovacskáztatja Boldit, aki már mondja, hogy Gyí paci!
És ma megtanulta a miért? kérdést, is, ja és a nyelvét kiölteni.
Reklámokból is tanul, tudja ütögetni a pofikáját kétoldalt, és mondja, hogy papapapapa (vagy valami hasonló). Na, rémlik melyik reklám?

A sok szépség képén felbuzdulva én is mindjárt kicsinyíttetek párat, és rakok fel.

Töltike, milyen típusú a testvérbabakocsitok? Én most a Graco-t néztem ki, mert abba be lehet pattintani azt a hordozót, amihez van a kocsiba talp (ami szintén bepattintható), mi ugyanis elég sokat autózunk isibe, erre-arra.
Bevált? Nikike is beleül még?

Kelimoni, jó méretes halakKép Milyen jó, hogy anyukád gépezik. Nálunk a 92 éves nagymamám ilyen aktív, igaz ő mostanában kiadja, ki mit írjon meg nekiKép A köztes korosztály nálunk elég gyatra gépügyben.
Én is megnyírtam ám BolditKép Kemény munkát végeztem, az elejét kinyújtottam, és levágtam 2-3 centit, mert már a szemébe lógott. A többit úgy sajnálom.

Szurtos Petim már alszik, egész nap kint van, estére a sok húsvéti csokitól és homokozástól olyan, mint egy igazi kis koszos malac. Lassan hipóznom kell őt isKép

Este jönnek a képek is.

Jiny, sok boldogságot a kis jövevényhez!!!! Na milyenek az első itthon töltött percek?

Szép estét mindenkinek!
Boszi
szuperboszi

Jiny ANYU és APU!!!
De jó!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulálunk! Talán már otthon is vagytok!
Kép

Amneris
De jó lenne ha már holnap Ti is otthon aludhatnátokKép

GgabsziKép Szívesen, folytatom. Elvégre már csak kettőt kell aludniKép Jó ez a halacskás történetKép

22.-én Gólyahír/tali:
Ancsúrék
Süniék
Mosiék
Récéék
Ildikó+Vivien
Ditiék
Kelimoniék
Gabsziék
Vickiék
Petyaanyáék
Rayoék
Moncsi3
Tirzáék

Tirza
Üdv közöttünkKép! Nem jöttél visszaKép

Csöpke
Örülök a jó hírnek!
És akik előttetek állnak a sorban, mind csak titkos örökbefogadásra jelentkezett? Reméljük nem kell sokat várnotok márKép!
A májusi talira? Rendben, felírtam Kép 4 pár virsli rendelKép.

Málna2162
KöszönjükKép

Ildikó
Remélem meggyógyulsz! Szeretnék Veletek találkozniKép. Jó, hogy már most kezdtétek az úszástanulást. Köszönjük a képeketKép

Kizsó
Ide is jó!Kép
Jól sikerültKép Sajnos úgy látom, hogy nem minden gyermek elégszik meg már apró ajándékokkal, és ez nem az ő hibájuk. A szülők nagyon aranyos kis csomagot állítottak össze. Volt benne szájharmonika, mogyoró, csokinyuszi, csokitojás, mandarin. Sajnos kb. a csoport negyede fogadta hatalmas örömmel. A többiek tudomásul vették és mentek játszani. Pedig elhihetitek, hogy készültünk Rá. Alig várták, hogy kimenjük az udvarra és kutassunk a bokrokban. Változik a világ, ez vanKép.

Kelimoni
Nagyon hasonlítasz édesanyádraKép Örülök, hogy jól sikerült a hazalátogatásKép

Mirosz
Amikor 6-ra megyek, már 5-kor itt csücsülök. Kell pár perc a zuhanyozás előtt, hogy észhez térjekKép Mivel nem kávézom a számítógép elé csücsülök és öt perc alatt észnél vagyokKép kb.

Töltike
Remélem tényleg hamar meg lesz az a papírKép

Ölel mindenkit: Süni
süni_renóca

Kizsó: Ide képzelj! Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Szuperboszi! Gyorsan megnéztem. . Fasion a márkája. Az az igazság egy kedves 3 gyermekes anyukától vettük át.. Õ írt már ide is:-)

Nagyon bevállt a testvérkocsi. Niki jobban szeret benne ülni mint a külön kocsiban. Jelenleg 3 db babakocsi áll az ház előterében. Egy ülős Nikinek, egy fektetős amihez tartozik a bébihordizó+autóülés ez Ádámnak és ez a testvért limuzin. Apa szerint kész járműpark.

Csináltam képeket a tesvérkocsiról de valahogyan nagyon elrontottam.. Hétvégén pótolom

Tölti

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Kelimoni! Odaképzeltelek! Kép
Milyen hal volt a képen? Szoktál adni Gergőnek is, vagy ő még nem ehet? Kép

Süni! Mi szerintem 2 felnőtt és két gyerekkel megyünk 22.-én, de Zsófinak ne számolj virslit, neki viszek bébi kaját! Kép

Tölti! Nagyon aranyos a babócátok! Biztos kertész lesz!!! Kép

Rkata! Jó hogy megint jelentkeztél, igen hosszú időre eltűntél! Kép

Rayo! Onnan töltöd le a gifeket amiket Süni is ajánlott? Vagy van valami titkos oldalad? Kép

kizsó

Sziasztok!

Nem nagyon tudok már írni, mert megyek lefeküdni, holnap korán kelek, csomagolok egész délelőtt, hiszen megyünk nyaralni!!! Már úgy várjuk, főleg Vivien, aki már sejti, hogy arany élet vár rá Kép

Igyekszem majd keresni a Teleházakat, Internet kávézókat, szeretnék néha bejelentkezni ide. És arra kérlek Benneteket, hogy ha valami fontos történik, hívjatok fel mobilon, vagy küldjetek egy sms-t!!! Köszi Kép

Puszi és jó éjt mindenkinek, szombaton találkozunk, akik ott lesznek Kép Ja, én Vivivel olyan 12-13 óra között érkezem.
ildi_ko

Sziasztok!

Még nincs időm visszaolvasni, de örömmel írom hogy ITTHON! vagyunk. Kép Dóri nagyon jól viselte az utat. A nagyszülők teljesen el vannak tőle ájulva. Kép
És már szopiztunk is az sns készülékkel méghozzá 30-at. Kép

Sajnos még nincs meg mind a két aláírásunk, ezért még nem vagyunk teljesen nyugodtak. Meg az életetadó aláírása se ment annyira símán. Ha nincs Gabika én nem is tudom hogy mi lett volna velünk.
Mégegyszer NAGYON NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!

Ha meglesz mindkét aláírás majd leírom hogy mi volt a gond, addig meg kérek mindenkit hogy még picit szorítson.

Most megyek én is vacsizni. Holnap jön a védőnéni meg a doktornéni, de biztos lesz időm visszaolvasni és akkor majd írok mindenkinek. Kép

Ölel mindenkit
Dóri nagyon boldog anyukája

KépKép
jiny

Sziasztok!Hogy lehet megnézni azt a táblázatot, ami a fórumtagokról szól?
NIKONOZSÓ! Köszönjük szépen a gyors ügyintézést, már meg is kaptuk a papírokat és a meghívót. Sajnos, mint már említettem a munkahelyi rendezvények miatt nem tudunk elmenni, de az októberin mindenképp ott leszünk. Nem okoz gondot, ha a fényképet nem a szerződéssel együtt, hanem kicsit később küldjük?
JINY jó babázást kívánok!
GGABSZI! Ezeket a kívánság-teljesítő halakat, meglesem egyszer itt a Dunakanyarban, hátha nekem is segítenek...
TÖLTIKE!Nagyon helyes a kis kertészetek!
SÜNI! Mi ketten megyünk a májusi talira.

Kép
mirosz

Jiny!

Nagyon-nagyon sok örömet kívánok az ANYUKÁNAK ÉS APUKÁNAK!És persze szorítok nagyon,hogy minden jó legyen a papírokkal!

Sünike!

Nem tudok az előttünk állókról többet,de biztos van köztük,aki nemcsak a Tegyesznél várakozik!(remélem minél többen)Köszi a virslit!

Kép
csöpke

Jiny!

Nagy nagy gratula, és egy pici drukk is megy még nektek! Ne izgulj, minden rendben lesz! Kép
Kép

Ildiko!
Lemaradtam! Hova is utaztok? Mennyi időre? Kép
Jó pihenést! Kép

kizsó

Jiny!
Jó babázást!
Szorítok, hogy minden rendben menjen.
Töltike!
Nikike nagyon jól érzi magát a kertben. Gondolom,hogy itt a jóidő nem nagyon tudod bent tartani.
Ggabszi!
Nagyon jó ez a kívánságteljesítő hal. tetszik!

A gyerkekkel délután barkóbáztunk.Szandi következett, azt mondta-barna haja van, sokat van a tévében és akárhányszor felveszem a telefont mindíg ő szól bele.
Találgassatok kire gondolt.
simineni

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?