Sziasztok!
Hát nálunk már elég télies az idő, legalábbis repkednek kint a minuszok, és kezd sötét is lenni
. A finn az megy, csüt-ön írtuk az első "nagydolgozatot" - ilyet is már régen csináltam! Majd holnap kapjuk vissza.
Mi még sehogy nem állunk karácsonyi ajándékokkal, sőt ötletem se nagyon van... Még addig hátravan Virág szülinapja is, éppen ma sírta el, hogy aranycipőt szeretne kapni meg fülbevalót - megőrülök, 5. szülinapja, de abszolút nő!!!! Lucának tavaly bejött a puzzle, azzal egész sokat játszik (Kriszta! Ez sima ravensburger, persze királylányos, de egyébként papírból van és 16 meg 25 darabosak. Egyedül persze nem tudja összerakni, de ált. amikor Virág rakja, akkor ő is kap egyet, és akkor segítek neki - mutatom, mi hova való és akkor odateszi a helyére). Egyébként a szokásos problémám van, hogy már így is több a játék, mint amennyivel játszanak! A fiúk mostanában kezdenek együtt társasozni, de persze ehhez is felnőtt segítség kell, hogy ne legyen veszekdés a vége, meg hogy Luca ne rontsa el az egészet! Egyébként Luca bűnrossz, de nagyon édes! Azt mondja: ne puszilj meg, mert akkor verekedni fogok! (és ez nem vicc, elég verekedős!
) Meg most este is édes volt, leraktuk őket aludni, erre iszonyű viháncolás. Kérdezem, hogy na mi van, mira Virág "jelenti" hogy Luci kinyitotta az ajtót. Mondjuk neki, hogy Luci csukd be! Mire Luci: De akkor nem látok semmit!
Cili! Én nem hiszem, hogy beadatom az oltást a gyerekeknek! Szerintem nem olyan vészes ez az influenza, egyébként meg lehet, hogy mi már túl is vagyunk rajta, mert okt. elején volt valami ilyesmink, ami végigment a családon... Esetleg Balázst oltatjuk, mert ő amúgy is mindent összeszed.
Magdi! Hű, Vince nagyon szépen fejlőik! Luca most kezd lassan szobatiszta lenni, elég sokat van bugyikában, és időnként már szól, ha rá kell ülni a bilire. Az oviban is rendszeresen ráültetik, de azt hiszem, nap közben jobbára pelusban van. Még nov. folyamán lesz egy amolyna "fejlődési tervezet készítése" - beszélgetés a gyerekről a szülők és az óvónők között, ott erről biztos beszélünk majd.
Kriszta! Hogy van Botond? Mi van veletek? Te oltatsz?
Puszi mindenkinek!
ZSuzsi